asåååå

Grannen behöver ju inte överdriva sitt pianospelande...
FÅR PANIK!

Ballerina Kladdkaka!

Läste precis att det har kommit ut en ny sort med ballerina, kladdkaka! Fy satan vad jag blev sugen på att prova det. Mamma är nere i affären och jag fick en snilleblixt att ringa henne och be henne köpa det till mig, men såklart så hade hon inte mobilen med sig.
LÖÖÖNT ATT HA MOBILER OM MAN ÄNDÅ INTE TAR DOM MED SIG DÄR MAN GÅR! ååh.
Haha, vill man ha choklad men inte får nån när man har lingonveckan så blir det inget lyckligt slut asså. GE MIG!! 

(inte min bild)

Freeedag

Kom hem för en liten stund sedan, så det har varit en väldigt kort dag i skolan. Började vid halv 10. Sen hade vi ekonomi, och efter det fick vi göra lite vad vi själva ville. Tvätt + styling eller rulla permanent osv. Jag tvättade bara maddes hår sen fixade jag mitt eget lite, sen direkt hem.

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet och funderar starkt på att gå och sova en stund. Ikväll blir det nattbowling med massa gott att dricka, så borde få lite sömn innan.

Men innan det så vill jag gå ner till hemköp eller lindex och köpa hårfärg. Vet bara inte om det är någon bra ide att färga det. Men jag måååste. Blir så irreterad över mitt hår så det inte är sant!

AJJA!


Fattar ni som jag har letat efter min oddmolly tunika?! Men hittade den imorse. Lycklig! :P

blaah


I have become someone I never ever wanted to be..


ojoj, vilken lång dag!!

Började lite över nio imorse, då blev det direkt till att slinga på dockorna. Skiiiiiiiiiiiiiitkul!!!!!! Så sjukt härligt att göra någonting nytt nu efter allt permanent rullande. Det gick iallafall jättebra med slingorna. Lätt och roligt!
Efter lunchen så blev det lite genomgång med olika klippningar på modeller. Madde i klassen klippte av sig halva håret. Kort blev det, MEN riiiktigt snyggt=) Men man blev faktiskt lite rädd först när man såg hur allt hår blev avklippt haha.

Slutade lite innan fem tiden och åkte direkt in till stan för att träffa Dino och Emma:) Skojskoj. Det blev shopping för Emma och Dino men för min del blev det bara fika!

Nej ända sedan jag har kommit hem så har det blivit helt bajsbajs. Är på riktigt depphumör och mår skitskit så ska faktiskt bädda ner mig i sängen och bara försvinna för ett tag. Lägntar tills imorn då det blir back too school. Är så glad för att jag har börjat där, för allt skit jag tänker på försvinner för ett tag och det är så otroligt skönt.

Nej nu stänger jag ner datorn.
Puss och kram. ♥


Min fina docka!;)


EN ANNAN DEL AV KÖPING ♥

Nu blir det tvmys. Har redan käkat upp en halvpåse med chips, nu blir det kexchoklaaaaaaad:D Visst smakar allt sånt skit myycket godare när man har mens?! Helt otroligt. haha


ångestångest

Kollade på schemat idag för att se så att jag inte missade någonting nytt, vilket jag inte skulle göra. Då kunde jag vara hemma utan att få ångest för att jag inte vill missa någonting eller komma efter.

Vad tror ni jag får reda på?! Jooo att vi skulle ha klipptektik idag. FAN säger jag bara. Så jävla trist att jag missade första lektionen med det. Fanfanfan. Så nu ligger jag efter. Dom andra i klassen fick klippa dockorna osv. ååh:( gråtgråt gråt!!!


Nåja. Hade nog intr gått så bra i skolan idag ifall jag gick dit. Mitt huvud dunkar som bara den fortfarande, trots att jag har vilat, tagit ipren och hela den faderullan. Weiird.

Det är inte klokt!!!

Jag har mått dåligt som bara den idag. Jag vaknade vid 7 tiden i morse för att börja göra mig iordning till skolan. Men det gick bara inte. Har en sån jävla mensvärk och huvudvärk så det inte är klokt. Har nog aldrig haft såhär ont i mitt huvud. Känns som om det är ett jävla tryck och ska sprängas, och jag mår sjukt illa. 

Mitt humör är ju bara att pissa på också. hatahatahata. Vill bara gråta, är riktigt känslig just nu. 
Jävla mens! 

Paaaaaradise.

Tänkte precis lägga upp lite bilder, men hinner inte nu tyvärr. Nu blir det Paradise hotel, sen sovasova.

GOD NATTIS, ♥

wig wig wig

Jag är så jäkla trött och deppig på mitt hår att jag seriöst hade kunnat köpa en peruk!! Hur snygg är inte denna liksom?! förutom luggen typ.



Vist hade det varit en rolig ideé egentligen? Men inte lika roligt när hela världen vet om att det just är en peruk. Jag kan köpa den och flytta ifrån malmö där ingen vet hut mitt hår ser ut;) haha. Jösses..

Emotional like craaazy

Vid nio tiden igårkväll så kom Emil hem hit efter att han hade följt med pappa och jocke till bandyn. Vi tog det bara lugnt, kollade lite på tv och myste. Det är inte klokt så underbart och mysigt det är när man har blivit sams igen efter ett litet bråk.

Jag drömde mardrömmar hela natten. Väckte Emil med att jag skrek i sömnen. Heeelt sjukt. Tur att han låg vid min sida.♥

I morse sov jag lite extra länge för jag struntade i att tvätta håret. (Gör det varje morgon annars) Men det skulle ju vara shampoonering och allt det där i skolan idag. Snacka om att det gör mycket dom dör extra 20 minuterna i sängen.
Emil sov kvar medens jag var i skolan. Det var såå mysigt att veta att han ligger hemma och väntar på mig när man är där. Hade ingen bra dag i skolan idag känner jag. Jag är så deppig pga mitt hår. Känns hopplöst. Slutade vid fyra så det blev snabbt hem. Väl hemma blev det raka vägen fram till bubben. Behövde en baaauta kram.

Nu ska jag snart äta, sedan ska jag köra en toning/inpackning på mig. Efter det blir det lite plugg och sen tvmys. Paradise, paradise, paaaradise.

Skriver mer senare. Nu blir det miiiiddag. Äntligen, så sjukt hungrig!!
Pusspuss, =)


Scandinavian hair academy

ååh vad jag lägntar tills imorgon. Jag är så himla glad över min skola. Det är verkligen superkul!!! Speciellt nu när man har lärt känna klassen. Alla är verkligen supergulliga! Imorgon ska vi ha shampoonering på förmiddagen, sedan blir det styling och hela den faderullan:)
Efter lunch blir det åter igen att rulla permanent, vilket inte är särskillt kul men det måste göras!


GOOOOTT!!



FY FAN VAD GOOOOOOOOOOOOOOOTT! 11 bitars och sedan 2 avokados.


Sushi och pojkvänsmys. Perffa!

Jööösses vilken flummig dag det har varit idag!!! Har bara suttit och skrattat och varit helt lost. Det blev lite kemi läsning och permanent rulligt, men bara lite haha. JODÅ!

Snart kommer Emil så ska han följa med pappa och Jocke och spela bandy! Jag funderar starkt på att gå ner och köpa sushi,jag är så sjukt sugen att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Ååh.

Jag har turen att ha världens bästa sushiplace precis nedanför mig, sushido.♥ Mummmma! Nu ska jag ner! Skriver mer sen:)

Pusspuss

deportees


Mina nya favvoriter


tolle hår



I torsdags så hade vi egenhårvård vilket innebär att tvåorna samt treorna fick fixa våra ettors hår så som vi ville ha det. Jag vill få tillbaka min egen hårfärg så redan i onsdags så avfärgade vi mitt hår. Hade bara i avfärgningen i drygt 1 min och det blev totalt förstört!!!:(
Sen i torsdags så fick vi färga det. Jag färgade det tre gånger, för det blev aldrig bra. Första gången grönt, andra gången rött/orangt sen tredje lite bättre. Men det slet ju självklart också som bara den så vi fick nöja oss efter tredje försöket. Det blev bra men inte så som jag vill ha det..

Jag har alltid haft så jävla mycket problem medmitt hår. Helt galet. Hårfärger fäster inte så bra bara för att jag har blekt sönder det. Jag ska aldrig tillåta mina barn att bleka deras hår, iallafall inte så mycket som jag har gjort det.

Jag får gå runt nu och vara lite deppigt över mitt jävlabajs hår ett tag. BLÖ!


Galen i kärlek



Ligger här i min ensamhet och tittar på "galen i kärlek". Den är mysig. Får mig att tänka och sakna.

my soul in burining

Känns som om jag har förstört någonting jättefint. Jag är en överkänslig tönt.


Förvirrad.


convince me!

Har inte haft orken att skriva, mitt humör har varit skit, skitskitksit!! Men vet ni vad? Mitt humör just nu är: "i dont fucking care!!!!!!!!!!!!"

Sitter och lyssnar på mitt nya favvoband från sweden, deportees. Mums på hög nivå!!!!! Ni borde chekka läget, för dom är så svinigt bra.

Igår var jag ensam hemma och det blev mys med julia. Vi drack teé, rökte, snackade massa skit och kollade lite på paradise hotel. Denna helgen har varit toootalt festfri vilket är både rätt skönt och tråkigt. Nästa helg ska jag kötta satan. Ska dricka mitt goda rosévin samt mina goda cidrar. Hade inte bangat just nu.

Jag vill göra något galet! Typ som i filmer. Jag vill ge revanch och vinna min stolthet och dessutom vara as coool. Jag vill se hur jag rockar fett i slowmotion med kickerass låt i bakgrunden. Yooou crash and burn girl!

BAAAAAAAAAAAAAAAAH.

dradradradradraa.

Fredag

sry att jag inte har skrivit någonting på ett tag men har verkligen inte haft lust eller ork.
Har haft en jäkla bajsdag med mycket att fundera på. Förvirrad och ledsen för att vara ärlig.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på massa filmer på voddler med en aladin ask framför mig. lyx och fredagsmys.

Skriver mer sen eller imorgon. Dessutom uppskattas helgen som faaaaaaaaan.

Puss

Som vanligt är jag fortfarande vaken!

Såg bara början av p3 guld och direkt när de sa att kent inte kunde komma så bytte jag kanal till paradise. Vad fan är det för människa han pontus?! Riiktigt skumm och obehaglig. Tycker lite synd om honom. Tänk om de bara har klippt avsnitten så hans personlighet blir sådär? Men alla andra deltagare tycker ju faktiskt att han är weird!

Låg på golvet och pumpade situps och lårövningar medens PH var på tv. Nu ska jag köra lite utfall och sen ska jag fan hoppa boooooms i säng!!! Ser faktiskt fram emot skoldagen imorgon:)


Självklart "hejjar" jag på Jackie. Hon verkar vara en sån varm,smart, ärlig, öppen och visst hon är sjukt utflippad ibland men när det väl gäller så tror jag verkligen att hon är den som ställer upp och den man kan lita på.

Puss och sov gottis!!!:) Pooossssss

Bojkottar paradise ikväll för p3 guldgala



Bland de nominerade finns bland andra johnossi, Kent, Mando Diao, Promoe, Marukus Krunegård och Miike Snow . Timo Räisänen är programledare dessutom. Just nu i SVT1 kl 21.30-23.00.

Jag vet redan nu att kent kommer att vinna åter igen;) Moahha. Det skrev dom iallafall på sin facebook!

 


Just nu!


Såhär trött och fräsh ser jag ut just nu. Nu blir det tv och chokladmouse!

Mumma!


Dill och gräddfil, OLW

Skulle ta mina hörlurar i skåpet och vad hittar jag där? Jo, Emils äckliga naturchips. Nu tänker ni säkert, "vadå äckliga? Dom är ju goda", typ. Jo det tyckte jag också för ca tre år sedan. Under dessa tre år då jag och Emil har varit tillsammans så har han endast ätit dill och gräddfil OLW chips. Det får absolut inte vara några andra chips eller smaker. Förstår ni så trött jag är på dom chipsen?! och framför allt lukten. Mår illa varje gång han ger mig en puss efter att han har ätit chipsen. usch! haha

Och vad tror ni JAG gjorde för en stund sedan? Jo jag åt upp resten som var kvar i påsen. Lite mindre än halva. Vet ni hur illa jag mår just nu? FY FAN säger jag bara. Skulle låta dom ligga kvar där i skåpet istället så emil kunde käka upp dom nästa gång han kom hit.


snacka om dilemma

Skulle sätta på tvn precis men upptäckte att den är avstägnd och måste GÅ FRAM och sätta på den. Ligger så jävla skönt i sängen. Livet är så hårt!!

Herreguuuuud

så trött jag är. Det är galet och jag kan inte lägnta mer tills det är läggdags. Klockan är bara 18.00 så jag får vänta åtminstånde till 21.00-22.00. Men om jag väntar till 22.00 så kommer jag självmant tvinga mig att se paradise hotel.

Nej, jag ser fram emot en lugnt myskväll med mig själv. Helt ensam. Blir nog ett varmt bad nu, sen ska jag lägga mig framför tvn eller sätta på någon film på voddler. Har dessutom chokladmouse som jag ska gotta mig med. UNDERBART!

Skolan gick iallafall bra. Vi alla satt och rulla permanent hela dagen, och ska göra det imorgon också. Snacka om att man redan är duktigt trött på det. Kommer aldrig vilja boka in permanent kunder till min salong i framtiden haha.

Men jag har gjort 3 av 5 huvuden, och alla har blivit godkända. Den 3de som jag gjorde klart idag var det bara ett enstaka fel på. Det jobbiga är bara att detta huvudet som jag rullade permanent på tog 5 timmar sammanlagt. Och till proven skall det bara ta högst 45 min. Haha. Helt sinnes. Jag lär väl rulla 100 permanent huvuden innan jag kan fixa det på 45 min.


Imorgon ska jag försöka tänka på att ta någon bild och så! :)

Sådär! Då var jag nytränad.

Gjorde alla övningar gånger 2, som jag tidigare lagt ut på bloggen för någon dag sedan. Kul!

Nu blir det bara lite "rumpklämning" och några situps innan läggdags. Vilket jag hade gärna gjort exakt nu. Mina ögonlock verkligen stägs. Jag är dödstrött!!!! Men jag måste se paradise hotel kl 22.00 så jag måste hålla mig vaken.. haha

Imorgon ska all min negativa inställning vara borta. Har varit nedstämd idag så det räcker ett helt år framöver. pms blandat med mina tankar är ingen bra kombination. Nejj, imorgon då jävlar måste jag vara posetiv, för då ska vi rulla parmanent hela dagen. Jobbigt + tråkigt!! Det gäller att ha bra tålamod när det gäller att rulla permanent:P


Peace, love and understanding



En tanke> kniv i hjärtat.

Nu ska jag träna som faaan och bli t**********....

Feelings

Vissa dagar vill man bara släppa allt, packa väskan och försvinna från allting. Åka långt lågnt bort. Bort från besvikelsen, bort från känslorna, men en sak är säker, man kan inte rymma från känslor hur länge som helst, dom hittar alltid tillbaka till dig om du inte bearbetar dom. Vilket är svårt när man inte vet hur, och dessutom inte riktigt vet själv hur du känner.

Jag har ett problem som förföljer mig dag efter dag, ett problem som skadar min själ men som jag inte vet hur jag ska bearbete eller ta hand om. Det känns hopplöst och jag känner mig sviken. Men det är ingenting jag orkar ta upp gång på gång. Allt handlar om respekt. Respekt för varandras känslor och hur man tycker och tänker. Jag är inte dum i huvudet, Bara så du vet.


I fucking love you ♥


Och när ljuset släcks så ska du vara min
Så ska du vara min
Kärleken finns där en gång
Bygg något vackert som krossar allt


oviktig

Fy fan vad jag är irreterad. Vet inte om jag ska gråta eller skrika. Känner mig både frustrerad och tung som en sten pga av klumpen i magen som bara växer och växer när jag tänker på det. Jag borde sträcka på mig själv och totalt ignorera det, men samtigt är det inte så lätt när jag är en så pass känslig person.  Allt kan knäcka mig så hårt. Ibland rivs gamla tankar och känslor upp och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Idag är det en sådan dag. Såg fram emot någonting, och självklart var det förjäves. Oviktig är ett ord som rullar runt i skallen på mig. Oviktig.

God natt!



Godnatt! Nu ska jag sova. Måste sova. Hade velat mysa med mitt charmtroll Pemil, men det får bli mys med nallen istället. Skriver mer imorgon.  PUSS Å HEJ, DRÖM SWEEET


Ägg

Jag älskar ägg. Hårdkokta, löskokta, omelett, scramble etc. ALLT SOM ÄR ÄGG ÄR GOTT! Kan äta huuuur många som helst. Speciellt med kaviar till. GOTT.
Och sen bubbelvatten dagen efter man har druckit alkohol. Finns inget godare. höhöhöö.


Söndaaaaag

Igårkväll mötte jag upp Emma, sedan åkte vi hem till Emil. Där blev det lite chillfest. Det var trevligt:) Idag har vi bara slappat, jag, emil, aldin och timpan satt och kollade på någon film, men jag var inte alls intresserad av den och vet knappt vad den hette, sleven nått. Hahah.
Pappa och Jocke kom vid klockan 18.00 för att lämna en soffa som josse och jocke har lånat så det blev perffa så jag fick åka med hem sen och slippa åka buss!:P

Ikväll har jag bara slappat. Har varit heeeeeelt död. Har suttit och kollat runt lite på lägenheter osv, men det är omöjligt att få tag på både en fin och ett bra läge. Jag känner mer och mer att jag är redo att flytta hemifrån, speciellt nu när jag har en möjlighet till det, CSN Lån, men samtidigt vet jag itne riktigt ifall det är så smart!


Ajja, nu har jag precis pratat med babymin och sagt godnatt och så♥. Nu snart ska jag stänga ner datorn, och släcka ner lamporna. Måste få sömn, för imorgon blir det skola! Kommer bli rätt roligt faktiskt! :) Har dessutom gjort asgod lunch tills imorgon, pasta sallad med lax och myyyyycket god sås. Mumssssssss!






ÅÅÅÅÅÅH

Kan inte jag bara vinna på lotto?! KAN INTE JAG BARA FÅ MITT STIDIEBIDRAG NÅGRA DAGAR INNAN!?

Viiiiiilll ha babyliss icurl. NuNuNU!!!!! :(


Egen hårvård!

På torsdag är det egen hårvård på skolan, och en utav 2orna ska färga/klippa mitt hår. Han frågade mig vilken hårfärg jag var ute efter och jag svarade direkt "jennifer aniston- färg!!" Och det första han sa "nu sätter du press på mig"

Och det förstår jag, för hennes hårfärg är unik och säkerligen sjuuukt svår att få fram. Hoppas att det blir någerlunda nära iallafall.



Hej!

ååh det blev en bra dag/kväll idag!

Skolan gick toppen! Jätteroligt faktiskt. Slutade redan vid 12, men stannade kvar någon timme till. Vi satt och rullade permanent och snackade. Sedan fixade vissa håret på varandra och sånt. Skoj!

Efter det åkte jag direkt hem och la mig i sängen en stund. Sen blev det god middag och mys. Efter det blev det verkligen en spontant bio besök! Julia plockade upp mig sen körde vi till entre, där dino var. Vi tre såg den nya skräckfilmen, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var precis likadan som 1an.

Nu är jag nästan precis hemkommen och jag funderar på att lägga mig ner i sängen och slappa framför tvn, men jag är verkligen inte trött. Vilken jäkla nattmänniska jag är asså. Orkar inte. Gick liksom upp klockan 7 imorse..



Det fick bli en väldigt ful fläta i mitt väääldigt smutsiga hår.

Nåja! Nu ska jag iaf slänga av mig mina kläder. Poossposs!

Pläääääns på g!

Sitter och pratar med dino på msn. Vi snackar lite om sommaren som kommer. VI MÅSTE PLANERA! För i sommar ska vi alla packa våra väskor och åka till gotland i en vecka! Vi ska försöka få tag på något najs och billigt hus som man kan hyra under gotlands veckan.


Sitter just nu och kollar upp lite just nu, men hittar inte så mycket information, så ska nog stänga av datorn nu snart, sen träna och sen äntligen läggdags!:)


Imorgon ska bli en underbar dag har jag bestämt! ♥

Träning ger resultat

 

Visst är det kul när man ser resultat? Jag tränar rumpan och lår som en galning, men oftast rumpalalan. Såfort jag får chansen så sitter jag och "klämmer". Jag ska få en riktig puuuutgump har jag bestämt. Sååå snyggt!


Min lilla väska





Okej, verkligen inga bra bilder, men vad ska man göra när man inte har någon bättre. Här är iallafall bilderna på mitt lilla kitt som vi alla fick, oooho det rimmade. Vi fick massor med andra saker, men det måste vi lämna tillbaka efter utbildningen och det ligger i skåpet på skolan. Vet ni så myyycket jag lägntar tills jag verkligen kan sätta saxen i håret:D SKA BLI SÅ KUL!!!


Usch vilken dag!

Jag har verkligen inte haft en bra dag idag känner jag. Skolan gick rätt kasst. Vi rullade permanent hela dagen och det gick riktgt segt. Ibland får man inte till det riktigt.

Nästa torsdag skulle jag egentligen sätta i riktiga extensions i håret. Har egenhårvård efter var 8:de vecka. När jag och min lärere skulle välja ut färg så blev det kaos. Mitt hår har gröna partier!! Iochmed att jag var blond och färgade det mörkt så blir håret oftast lite grönt. Så istället för att sätta in löshår så  färgar jag det istället, och sen efter 8 veckor så sätter jag in löshåret istället!

Jag är bara sååååååååå jäääääääkla trött på mitt hår!! Har alltid haft så mycket problem med det. Blir aldrig nöjd! Har iallafall suttit och fixat lite med min volymtång, fön och rulleborste. Får se om det håller såhär tills imorgon.

Ajjjja, väldigt intressant VA! Nåja. Har iaf haft en bajs dag idag. Emil jobbade i Malmö så vi möttes upp en stund vid sex tiden. Behövde lite kramar och pussar.


Imorgon är det fredag, OCH VET NI HUR GLAD JAG ÄR FÖR DET?! Ska sova ut. Nej nu ska jag snart kasta av mig kläderna och sätta på mig lite myspys stuff. Sen blir det lite träning innan läggdags!


Träning hemma!

Jag har ju börjat träna på sats, eller började. Har inte kommit så lågnt med det. Börjar tidigt på morgonen och slutar sent på dagen så hinner inte i veckorna, men på helgerna ska jag se till att sticka till sats och träna. Det jag gör nu för att inte få sån jäkla ångest över att jag inte kan träna så mycket på sats är just att träna hemma.

Det finns så sjukt lätta och bra övningar som man kan göra mitt på golvet där hemma. Har hittat en sida för ett tag sedan, men har glömt bort vad sidan hette, där fanns det iallafall massa olika sorters övningar som man kunde göra hemma. Som tur var skrev jag över lite på ett word dokument! Just de här 7 övningarna gör man på gruppövningarna på sats. Jag själv lägger också till mer magövningar som tex situps och sånt! 
Här är några som jag brukar göra;


◊  Hunden
Tränar: Rumpans sidmuskler.
Ställ dig på alla fyra på golvet. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Lyft nu ett ben uppåt i sidled så att foten kommer i höjd med rumpan. Du ska känna hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka ner och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Bryggan;
Tränar: Rumpa och lite baksida lår.
Ligg på rygg på golvet med böjda ben och hela fötterna i golvet. Håll armarna raka längs kroppens sidor med handflatorna i golvet. Håll magen spänd och ryggen rak. Lyft upp hela rumpan från golvet och pressa höften upp mot taket så att du känner hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Pendeln
Tränar: Rumpa.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Vinkla en fot med tårna utåt och pendla benet långsamt bakåt och utåt. Höj benet tills det tar ”stopp” i muskeln, alltså så att du känner hur rumpan är helt spänd. Håll överkroppen stilla med rak rygg och lätt spänd mage. Tänk på att det är en kort rörelse som ska göras kontrollerat. Gå tillbaka och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊   Utfallet
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Ta ett stort kliv framåt med ett ben och sänk ner kroppen så att knä- och höftleder får nittio graders vinkel. Gå inte så långt ner att knäet nuddar golvet. Sträck på benen och kliv tillbaka. Upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2 på varje ben.


◊   Knäböjen
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och höftbrett isär, armarna längs kroppen. Sänk dig ner till ”sittande” ställning och höj samtidigt armarna rakt ut, rakt fram. Gå så djupt ner att höft- och knäled får nittio graders vinkel. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Gå upp till startposition och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Grodböjen
Tränar: Rumpa, insida och framsida lår.
Kliv isär med fötterna så att du står något bredare än axelbredd. Vinkla tårna utåt. Sätt händerna i midjan, håll ryggen rak och magen lätt spänd. Sänk nu kroppen rakt nedåt så att knäna böjs utåt. Gå så långt ner du kan utan att ”tappa” hållning i rygg och mage. Gå tillbaka upp och upprepa rörelsen från början.
Gör: 15 repetitioner x 2.

GODKVÄLL!

Har inte kunnat logga in på min blogg idag, knasigt. Lovade ju att visa bilder på mitt "lilla kitt" som jag fick med saxar och grejer, och jag tog faktiskt med mig det hem idag, OCH fotade det. Men vet ni vad? MIN IPHONE KAMERA SUGER!! Blev bara mörka jobbiga bilder, så ska försöka fota imorgon igen, om inte så lägger jag in dom deppiga istället. Men det gör jag imorgon, för jag vet inte var min mobil är just nu. Hade den sist när jag och baby ringdes vid och sa godnatt, men nu är den all gone.


Paradise hotel, sen nanna!

Nej nu blir det PH, sen ska jag faktiskt SOVA! Heeeeeeeeelt underbart att man blir såhär trött när man har börjat skolan igen!

Och jag  vet att jag suger på att uppdatera, men det känns sjukt tråkigt nu när jag inte har någon kamera.. Får försöka fixa det!:)

Puss och Godnattis, ♥


Tjena tjena!!

Igårkväll gick vi ju på bio, jag, josse, jocke och emil. Vi såg sherlock holmes. Jag var heelt frånvarande från filmen, satt och glodde in i bioduken men kollade inte ett skit typ. Slutade med att jag höll på att somna. Så nej, jag tyckte inte om den. Men jag kollade ju knappt:P

Efter bion åkte vi tillbaka hem hit. I morse var jag så sjuukt trött, fick ångest för jag ville verkligen inte gå upp, som varje morgon. Men sen när jag väl var i skolan så var det bra! Emil sov vidare gottis när jag gick, men han fick även gå upp och jobba senare.

Jag skulle egentligen ta med mig mitt frisörkitt hem för att prova lite och tänkte passa på att ta bilder på sakerna, men jag glömde den i skåpet, såklart!! Ska försöka ta med mig den hem imorgon!


sooon

Nu dör batteriet på datorn men ville bara skriva att jag skriver lite senare! Puss

Nämen tjohejsan!

Kom precis hem från skolan. ÄR DÖDSTRÖTT! Har suttit och rullat parmanent hela dagen. Ryggen värken och jag kommer fan få träningsvärk i armarna haha. Men dagen gick iallafall bra, och jag kunde hålla mig vaken trots att jag bara sov två timmar inatt. Jösses.. Sen gick vi igenom städschemat också, jag och en annan tjej som heter Anna fick tydligen det värsta, tvätten, men det blev jag bara glad för! Heldre det än disken!!! hohoho.

Har inte skrivit någonting sen i lördags, med emil kom ju efter hans jobb, så det blev god frukost och sen gick vi och la oss en stund faktiskt. Det finns ju inget bättre än att sova på dagen, hur skönt sover man inte?! Helt underbart. Sen på kvällen gick vi och köpte lite gottis, sen blev det att kolla på film. Emil somnade efter halva, men jag kollade vidare! Och det var en riktig skitfilm.

Igår blev det bara slapp, sen hämtade julia upp mig så körde vi till stan och fikade. Mysigt:)

Nej nu ska jag möta upp emilpemil, sen blir det god middag här hemma. Josse och Jocke kommer också. Det blir TACOPAJ. SÅ SJUUUUKT GOTTIT. mummamumma. Senare blir det bio med emil, jocke och josse:)


Pussis ♥

bakfull, världen är orättvis.

Gårkvällen blev lyckad och jag mår som jag inte riktigt förtjänar idag, så himla orättvist!!!!
Det luktar kebab i mitt rum, får klökningar. uuuuuuuuuääää.

Snart kommer Emilpemil hem efter jooobbet. Han har köpt med sig lite fräsiga bullar. Jag mår illa men är ändå hungrig. Jag är sweinetrött men ändå pigg. blöööööööööööö.

Jag som skulle sticka och träna idag? Säger bara HA-HA. Jävla skit.


Jag orkar ingenting. Vill bara sitta och glo in i en vägg. mmm mycket trevligt.

Bad day

Jag gick och la mig vid 00.00 igår, och gissa när jag äntligen somnade? KL HALV 5 I MORSE!! Sen vad jag tvungen att gå upp klockan halv 8. Jag har varit på skithumör hela dagen, bara velat vara ensam och typ gå i ide.
Planerade att jag skulle gå till skolan idag, så skulle gå en halvtimme innan jag började. När jag knappt hade gått halvvägs så var det bara en kvart kvar tills jag började så jag ringde pappa typ halft gråtandes och han körde och mötte upp mig och sedan körde mig dit istället! Så jävla snällt!!

Hela natten har jag verkligen tänk så det knakade, vill jag verkligen detta? Börja med denna utbildningen? Det känns inte som om det är någon utväg om jag väl börjat, för den kostar mycket pengar osv.
Ajja. Jag gick dit idag, och det var nervöst. Vi 1or skulle stå framför alla andra klasserna och berätta om sig själva. Hatar sånt! Men det gick väl bra. Sen blev det lite information, fick våra grejjer,böcker, saxar, kammar, borstar, spolar osv, skit kul faktiskt!! :) Men har allting kvar på skolan, men när jag har det hemma så tänkte jag visa er!

Vi blev iallafall klara lite över 12, och då var det planerat att jag skulle in till stan med emma och julia, men båda segade så jag gick hem till josse istället och myste. Nu ligger jag äntligen i sängen. Ska vila en stund sen vid 7 kommer emil hit efter hans jobb. Sen blir det hem till pierre och emma för att fira dino mannen som fyller systemet-åldern idag:D:D
Hoppas på en rolig kväll, annars har detta varit en riktig bad day!!! Återstår att se. Pooss♥






Japp, jag lever!

Men jag har inte pallat skriva någonting under dagen. Igår kväll myste vi hos emil, ni skulle bara veta hur länge vi sov igår!! HELT GALET. Och jag var trött som en gris när emil väckte mig. Imorse fick vi båda två gå upp tidigt, emil skulle jobba i malmö, så jag hänge på och åkte hem också. När jag väl kom hem så Låg jag och kollade på min favvorit film, robotar, men sophie och emma:)
Sen gick jag faktiskt och sov en liten stund.

Ikväll har vi gjort det vi är bäst på, spelat super mario! Och jag har lärt mig att man faktiskt inte ska ge upp för man klarar fan det tillslut:P haha. Vi gjorde om samma jäkla banor men till slut klarade vi det efter någon timme eller så:P

Ikväll får jag försöka sova tidigt, imorgon blir det skola. HUR DEPPIGT LÅTER INTE DET! BUHU. Första skoldagen haha. Nej men det blir nog bara upprop och så, sen blir det att gå lite i stan med jullan och kanske emmö. Måste inom sats och snacka med dom, för min inloggning funkar fortfarande inte, så kan inte boka mina egna pass!! blir helt galen på sånt. Får se om jag hinner med någon ball träning imorn också, det finns danceaerobics, kan nog vara rätt roligt!

Sen möter jag upp Emil när han har slutat jobba, senare blir det b-daay party för dino som fyller 20 år imorgon!!!!:) WOHOOOO!!

Trevligdag!

Tänkte skriva lite snabbt nu om dagen:).. Skriver på min mob så det är inte så lätt heller! Imorse tränade jag ju, och det var skit kul! Tränade i en gruppträning som heter satscore, vilket är då mage. Nu efteråt känns man träningsvärken i magen, men inte så jätte farligt! Efter trÄningen åkte jag hem till emil, sen lite senare blev vi upphamtade av emmy och Adam och körde till emils morfars syster. Där blev det mat för fulla rullar och även mycket gott att dricka:) supertrevligt var det! Nu är vi hemma igen! Nej nu ska vi mysamysa:) Skriver mer imorgon. Pusspuss och nattinatti!

Uppe med tuppen!

Ojojoj, gick upp för 40 min sen kanske. Helt sinnes. Jag har inte varit uppe så här tidigt på evigheter!
Jag är iallafall taggad inför träningen! Ska vara där klockan 12, så har rätt bra med tid. Men måste packa ner massa saker för direkt efter träningen åker jag till Emil. Senare i eftermiddag ska vi åka till hans morfar:)

Vi hörs så fort jag har tid igen! Pusss


Night toughts

Kan inte sova. Min hjärna och mitt hjärta kan inte slappna av! Blir galen. Varför finns det saker som hjärtat inte kan totalt strunta i, saker som inte finns längre men som ändå inte går att få bort. Vissa smärtor är för svåra att glömma helt änkelt, men en sak är säker; det kommer fan inte få påverka mig!! Hur lång tid ska det ta tills jag vaknar upp och verkligen skiter fullständigt i dessa smärtor?! Där har jag ett nytt nyårs löfte, glömma och leva vidare.

Natti!

Nej nu ska jag gå ner och kissa med vovven, sen ska jag hoppa boms ner i sängen! Ska stänga av datorn och läsa en tidning. Bara njuta! Sen blir det nog lite tv innan sovdags.

Är faktiskt lite nervös inför imorgon. Hoppas att mitt träningskort slipper krångla och allt det där jobbiga! Och framför allt, hoppas att träningen är rolig och köttig! :D

Hörs imorgon! Posseliposs ♥


PH STEFAN


Sitter och kollar på paradise hotel. Äntligen har det börjat! Och jag är så jävla sur nu. KILLAR ÄR SVIN!!!!!! Hur funkar deras tänkande?! Trodde han stefan hade nått mer i huvudet, men nejdå. Såklart att han inte hade. Jäkla svin asså. Pallar inte riktigt förklara vad han gjorde, men han ljög, hade sex med två tjejer samma kväll och sedan ljuger han ännu mer. Stackars hon Erika som tydligen litar på honom.  Jag som tyckte att han borde hänga kvar till slutet, but not anymore!

När man ser sånt här så uppskattar man som fan att man har en pojkvän som absolut aldrig någonsin hade gjort något sådant eller någonsin göra illa mig medvetet eller omedvetet för den delen! Känns helt fantastiskt att jag har en pojkvän som man kan lita på, för det finns ju knappast många av dom. ♥


Ikväll har jag världens tråkigaste vänner

alla segar och ingen kan/orkar träffas. FÅR PANIK OCH KAN BÖRJA GRÅTA! Är så jääkla sällskapssjuk så det inte är sant!! Känner mig jätteensam:(

Ajja, imorgon sätts då träningen igång. Jag måste fan köpa träningskläder och skor, har inga gympaskor! Får liksom ha på mig mina converse imorgon haha. Jösses..

Nej nu blir det super mario spelande i vardagsrummet med familjen. Vi alla är som beroende..

Puss!

Nu är jag redan hemma.

Det gick fort! Bytade mina skor, de som gick sönder på nyår. Fick dom sista i min storlek. TUR! Sen gick jag raka vägen in till sats. Fick lite information och schema för denna vecka. Sen nu när jag kom hem så skulle jag logga in och boka in mig på en klass, men då var det såklart någonting fel med min inloggning så fick ringa dit och kolla läget. Klyddklyddklydd!
Men nu är jag iallafall bokad till en träningsgrupp imorgon, satscore. Hoppas att det är roligt!

Nu snart blir det lite mat!

Tjingtjing!

Så nu är jag klar!


Jag ser ut som ett riktigt ufo och vill helst bara stanna hemma, men jag har saker som jag måste göra. HATAR måsten!!! Pallar inte mitt sår på kinden heller. Riktigt jobbigt. Nej nu får jag skynda mig in och sedan skynda mig hem, såååå kallt ute! buuuu.

God morgon!

somnade inte förens halv 6 imorse, låg och blundade i en evighet kändes det som, men gick verkligen inte att somna. Jag är iallfall uppe nu, och har ätit frukost. Det blev goda scones och varm oboy med grädde, haha.

Ska snart hoppa in i duschen, sen måste jag ut i storm vädret. Snöar like crazy!!!! Hade bara velat sitta hemma och mysa men men.

Nej nu ska jag försöka sova!!

Vill sova bort natten och vakna upp så jag kan äta scones som mamma har bakat idag. Hade gärna velat äta en nu, men ska hålla mitt löfte att sluta äta innan läggdags och börja äta frukost istället! Jobbigt att magen kurrar bara.

Ska ställa klockan på halv 11. Ja, vi får väl se om jag kommer att lyckas att komma upp då, men det får jag se till att jag gör för jag har lite ärenden som jag måste fixa imorgon!

Sov gottis:)


Bild på oss sen nyår

Dino skickade nyss en snygg bild på oss ifrån nyår,


Jag i rött, Julia i svart, Dino och sedan Emma!! Visst är vi snygga?!


JÄVLA SKIT!!


Fick kärnor i min clementin!!


Tankar

Sitter med tusen tankar i huvudet, men kan inte skriva i ord hur jag känner. Jag känner mig både inlåst och fri. Jag känner mig både trygg och osäker. När man har en storasyster som är två år äldre så har man alltid både fått vara liten och stor i olika situationer. Ibland fick jag göra saker bara för att min syster fick men annars hade jag fått vänta tills jag blev äldre.

Jag är snart 20 år, och känner att jag behöver en push i livet. Vill komma någonvart och göra någonting nytt. Min syster flyttade hemifrån för några månader sedan med sin pojkvän och redan nu känner jag att jag också verkligen vill. Jag har ju som sagt inte behövt vänta så länge på min "tur". Jag känner mig stor nog för ett nytt steg i livet. Jag vet att ekonomiskt sätt skulle jag inte klara av att flytta, men jag känner mig iallafall mogen för det.

Om några dagar, den 8:de, börjar jag skolan, på riktigt. Två hela och nya år ska jag tillbringa där, utan långa lov och lediga dagar. Är jag redo? Jag har kännt mig redo men på sista tiden så känner jag nästan tvärtom. Jag vill resa! Vara borta i flera månader och se världen. Kommer jag vilja göra det om två år efter min utbildning? Passar denna utbildningen mig ens? Eller tar jag bara ett säkert kort?
Vill jag ens bo i malmö?

Nej nu får jag iallafall börja ta tag i saker och ting. Imorgon ska jag till sats och prata med en kille där och få mitt schema osv. Sen ska jag verkligen ta tag i träningen och verkligen sattsa helhjärtat på det! Jag vill bli stolt över mig själv! Sedan ska jag ta tag i körkortet också. Nu känner jag att jag vill.
Jag har iallafall en världens finaste och bästa pojkvän, familj och vänner men jag känner inte att det räcker. Någonting saknas, vad vet jag inte. Det bara saknas någonting i mitt liv. Det återstår att se! Men en sak är säker, jag är redo att bli lite vuxen, men inte tråkvuxen!

Ikväll har jag bara varit hemma och myst

Ikväll har jag bara varit hemma och myst. Familjen satt i vardagsrummet och spelade supermario på wii, och det är ju så jääääääääääääkla roligt att det inte är sant!!!

Sen har jag lekt lite med vovven bella också. Hon blir alltid lika leksugen på kvällen:P
Nu när min kamera är sönder så kommer det inte bli bättre bilder än från min iphone, och den är inte särskillt bra den kameran, men den får väl duga nu när jag inte har någonting annat!


Söndagshat

Jag vaknade runt 16.30 idag. Heeel lost. Kollade på klockan och fick typ hjärtstopp så förvånad jag blev, jag som trodde att klockan var högst 12.00 eller något sådant.

Nåja, jag har iallafall sovit bort halva söndagen, vilket är skönt. Hatar söndagar!!
Hoppas att det inte blir problem med att somna ikväll bara.

Drömde iallafall den bästa drömmen på lääänge. Jag vill inte säga vad den handlade om, men den var mysig, romantisk och sjukt rolig! Kan säga en sak att vi var ett stoort gäng som åkte till thailand och badade och solade osv, och sen en annan sak som hände som jag inte vill säga. hohoh


pannkaka

Klockan är snart halv 5 på morgonen och vad tror ni jag sitter och gör? JO, sitter och snackar med dino på msn, och skickar youtube klipp till varandra. Finns det något mer underhållande i denna stund?!




Tidig morgon i svedala

Åkte hem från Emil imorse för att han skulle åka till lund och jobba idag. Sov riktigt dåligt inatt. Vi såg Paranormal activity igårkväll, vilket jag ångrar lite. Läskig som tusan.


Såhär såg det ut klockan 09.10 när jag väntade på bussen!

Min sko:(

Såhär får jag gå omkring ett tag. Väldigt roligt!

Det blev lite bilder från nyår iallafall.

Det blev lite bilder från nyår iallafall. Innan min älskade kamera dog.









NYÅRS KAOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har segat med bloggen lite. Har inte haft tid, och när jag väl fick tid hade jag ingen ork, och när jag kunde ha ork så pallade jag inte bara. ha!

Men iallafall! Vill ni höra om nyår? Dont think so. Detta var en riktigt tråkig nyår. Sjukt besviken! Vi var först hemma hos Linnea och åt middag, vilket var väldigt lyckat och mysigt, men när vi väl skulle ut vid 12 slaget så spårade det mesta. Som varje nyår.

Mina nya skor gick sönder, blev ledsen men tänkte what the hell, nu är det snart 12 slaget så palla deppa. Vi alla gick mot stads teatern och det var mycket folk där, 10, 9, 8, 7, drar upp min kamera från fickan och skulle ta en bild snabbt, 6, kämpar med att starta den, 5, vafan den är ju sönder! 4, blev ledsen, 3, 2, 1, 0 GOTT NYTT ÅR. jaha, där hann min kamera pajja. Inga fina bilder där ikke.

Sen blev det röjj inne på teatern, helt sinnessjukt, precis som dino skrev i sin blogg "Så fint att det blev så kul på nyår. Speciellt att raida Stadsteatern när smokings och långklänningar dansade pardans och drack champange". Gubbar blev sura på oss så vi fick skynda oss ut därifrån.

Sen blev det upp mot södervärns hållet hem till ian, där deppade man. Sen gick vi till värnhem och några skulle käka. Ingenting annat hände, och klockan var drygt halv 2 bara. Vi alla började promenera till södervärn för att ta våra bussar hemåt. När vi är så lågt bort svedala bussen som möjligt hör man dino skrika "maaaadde kuuuuuuuta, busseeeen!!!!!!" Och ja, jag var tvungen att springa som en idiot genom södervärn med söndrig sko som inte gick att knäppa. Vi hann med bussen. Tur. Sen kom man hem till emil, och där tog man några onödiga shottar.

När vi väl skulle gå och lägga oss, blev jag helt hyper och skulle springa in till rummet och lägga mig i sängen. Ja vad tror ni jag gör då?! SPRINGER RAKT IN I JÄVLA DÖRRKARMEN MED ANSIKTET FÖRE! Det forsade blod och jag började gråta. Trodde jag var tvungen att åka till akuten för att sy, för damnboy så mycket blod det forsade. Emil plåstrade om mig, sen gick vi och la oss.

Tror ni jag hade lite ångest när jag vaknade igår eller?! Bakis, ont i foten, sprucken kind, söndrig kamera, söndrig sko, och sen pricken över iet när man märker att ens kofta är lost, mina nya fräskiga vantar + mitt rödaläppstift och lilla spegeln.

Ja, här fick ni min underbara nyår och min underbara början på detta året! HEJHEJ. Nästa år firar jag nyår hemma!!!


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

asåååå

2010-01-29 @ 14:29:27
Grannen behöver ju inte överdriva sitt pianospelande...
FÅR PANIK!

Ballerina Kladdkaka!

2010-01-29 @ 14:27:02
Läste precis att det har kommit ut en ny sort med ballerina, kladdkaka! Fy satan vad jag blev sugen på att prova det. Mamma är nere i affären och jag fick en snilleblixt att ringa henne och be henne köpa det till mig, men såklart så hade hon inte mobilen med sig.
LÖÖÖNT ATT HA MOBILER OM MAN ÄNDÅ INTE TAR DOM MED SIG DÄR MAN GÅR! ååh.
Haha, vill man ha choklad men inte får nån när man har lingonveckan så blir det inget lyckligt slut asså. GE MIG!! 

(inte min bild)

Freeedag

2010-01-29 @ 13:29:18
Kom hem för en liten stund sedan, så det har varit en väldigt kort dag i skolan. Började vid halv 10. Sen hade vi ekonomi, och efter det fick vi göra lite vad vi själva ville. Tvätt + styling eller rulla permanent osv. Jag tvättade bara maddes hår sen fixade jag mitt eget lite, sen direkt hem.

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet och funderar starkt på att gå och sova en stund. Ikväll blir det nattbowling med massa gott att dricka, så borde få lite sömn innan.

Men innan det så vill jag gå ner till hemköp eller lindex och köpa hårfärg. Vet bara inte om det är någon bra ide att färga det. Men jag måååste. Blir så irreterad över mitt hår så det inte är sant!

AJJA!


Fattar ni som jag har letat efter min oddmolly tunika?! Men hittade den imorse. Lycklig! :P

blaah

2010-01-28 @ 22:08:09


I have become someone I never ever wanted to be..

ojoj, vilken lång dag!!

2010-01-28 @ 21:56:13
Började lite över nio imorse, då blev det direkt till att slinga på dockorna. Skiiiiiiiiiiiiiitkul!!!!!! Så sjukt härligt att göra någonting nytt nu efter allt permanent rullande. Det gick iallafall jättebra med slingorna. Lätt och roligt!
Efter lunchen så blev det lite genomgång med olika klippningar på modeller. Madde i klassen klippte av sig halva håret. Kort blev det, MEN riiiktigt snyggt=) Men man blev faktiskt lite rädd först när man såg hur allt hår blev avklippt haha.

Slutade lite innan fem tiden och åkte direkt in till stan för att träffa Dino och Emma:) Skojskoj. Det blev shopping för Emma och Dino men för min del blev det bara fika!

Nej ända sedan jag har kommit hem så har det blivit helt bajsbajs. Är på riktigt depphumör och mår skitskit så ska faktiskt bädda ner mig i sängen och bara försvinna för ett tag. Lägntar tills imorn då det blir back too school. Är så glad för att jag har börjat där, för allt skit jag tänker på försvinner för ett tag och det är så otroligt skönt.

Nej nu stänger jag ner datorn.
Puss och kram. ♥


Min fina docka!;)

EN ANNAN DEL AV KÖPING ♥

2010-01-27 @ 21:28:49

Nu blir det tvmys. Har redan käkat upp en halvpåse med chips, nu blir det kexchoklaaaaaaad:D Visst smakar allt sånt skit myycket godare när man har mens?! Helt otroligt. haha

ångestångest

2010-01-27 @ 21:24:11
Kollade på schemat idag för att se så att jag inte missade någonting nytt, vilket jag inte skulle göra. Då kunde jag vara hemma utan att få ångest för att jag inte vill missa någonting eller komma efter.

Vad tror ni jag får reda på?! Jooo att vi skulle ha klipptektik idag. FAN säger jag bara. Så jävla trist att jag missade första lektionen med det. Fanfanfan. Så nu ligger jag efter. Dom andra i klassen fick klippa dockorna osv. ååh:( gråtgråt gråt!!!


Nåja. Hade nog intr gått så bra i skolan idag ifall jag gick dit. Mitt huvud dunkar som bara den fortfarande, trots att jag har vilat, tagit ipren och hela den faderullan. Weiird.

Det är inte klokt!!!

2010-01-27 @ 17:19:02
Jag har mått dåligt som bara den idag. Jag vaknade vid 7 tiden i morse för att börja göra mig iordning till skolan. Men det gick bara inte. Har en sån jävla mensvärk och huvudvärk så det inte är klokt. Har nog aldrig haft såhär ont i mitt huvud. Känns som om det är ett jävla tryck och ska sprängas, och jag mår sjukt illa. 

Mitt humör är ju bara att pissa på också. hatahatahata. Vill bara gråta, är riktigt känslig just nu. 
Jävla mens! 

Paaaaaradise.

2010-01-26 @ 22:00:28
Tänkte precis lägga upp lite bilder, men hinner inte nu tyvärr. Nu blir det Paradise hotel, sen sovasova.

GOD NATTIS, ♥

wig wig wig

2010-01-26 @ 21:52:14
Jag är så jäkla trött och deppig på mitt hår att jag seriöst hade kunnat köpa en peruk!! Hur snygg är inte denna liksom?! förutom luggen typ.



Vist hade det varit en rolig ideé egentligen? Men inte lika roligt när hela världen vet om att det just är en peruk. Jag kan köpa den och flytta ifrån malmö där ingen vet hut mitt hår ser ut;) haha. Jösses..

Emotional like craaazy

2010-01-26 @ 18:15:52

Vid nio tiden igårkväll så kom Emil hem hit efter att han hade följt med pappa och jocke till bandyn. Vi tog det bara lugnt, kollade lite på tv och myste. Det är inte klokt så underbart och mysigt det är när man har blivit sams igen efter ett litet bråk.

Jag drömde mardrömmar hela natten. Väckte Emil med att jag skrek i sömnen. Heeelt sjukt. Tur att han låg vid min sida.♥

I morse sov jag lite extra länge för jag struntade i att tvätta håret. (Gör det varje morgon annars) Men det skulle ju vara shampoonering och allt det där i skolan idag. Snacka om att det gör mycket dom dör extra 20 minuterna i sängen.
Emil sov kvar medens jag var i skolan. Det var såå mysigt att veta att han ligger hemma och väntar på mig när man är där. Hade ingen bra dag i skolan idag känner jag. Jag är så deppig pga mitt hår. Känns hopplöst. Slutade vid fyra så det blev snabbt hem. Väl hemma blev det raka vägen fram till bubben. Behövde en baaauta kram.

Nu ska jag snart äta, sedan ska jag köra en toning/inpackning på mig. Efter det blir det lite plugg och sen tvmys. Paradise, paradise, paaaradise.

Skriver mer senare. Nu blir det miiiiddag. Äntligen, så sjukt hungrig!!
Pusspuss, =)

Scandinavian hair academy

2010-01-25 @ 19:53:43
ååh vad jag lägntar tills imorgon. Jag är så himla glad över min skola. Det är verkligen superkul!!! Speciellt nu när man har lärt känna klassen. Alla är verkligen supergulliga! Imorgon ska vi ha shampoonering på förmiddagen, sedan blir det styling och hela den faderullan:)
Efter lunch blir det åter igen att rulla permanent, vilket inte är särskillt kul men det måste göras!

GOOOOTT!!

2010-01-25 @ 19:34:34



FY FAN VAD GOOOOOOOOOOOOOOOTT! 11 bitars och sedan 2 avokados.

Sushi och pojkvänsmys. Perffa!

2010-01-25 @ 18:58:27
Jööösses vilken flummig dag det har varit idag!!! Har bara suttit och skrattat och varit helt lost. Det blev lite kemi läsning och permanent rulligt, men bara lite haha. JODÅ!

Snart kommer Emil så ska han följa med pappa och Jocke och spela bandy! Jag funderar starkt på att gå ner och köpa sushi,jag är så sjukt sugen att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Ååh.

Jag har turen att ha världens bästa sushiplace precis nedanför mig, sushido.♥ Mummmma! Nu ska jag ner! Skriver mer sen:)

Pusspuss

deportees

2010-01-25 @ 00:05:59


Mina nya favvoriter

tolle hår

2010-01-24 @ 22:32:39



I torsdags så hade vi egenhårvård vilket innebär att tvåorna samt treorna fick fixa våra ettors hår så som vi ville ha det. Jag vill få tillbaka min egen hårfärg så redan i onsdags så avfärgade vi mitt hår. Hade bara i avfärgningen i drygt 1 min och det blev totalt förstört!!!:(
Sen i torsdags så fick vi färga det. Jag färgade det tre gånger, för det blev aldrig bra. Första gången grönt, andra gången rött/orangt sen tredje lite bättre. Men det slet ju självklart också som bara den så vi fick nöja oss efter tredje försöket. Det blev bra men inte så som jag vill ha det..

Jag har alltid haft så jävla mycket problem medmitt hår. Helt galet. Hårfärger fäster inte så bra bara för att jag har blekt sönder det. Jag ska aldrig tillåta mina barn att bleka deras hår, iallafall inte så mycket som jag har gjort det.

Jag får gå runt nu och vara lite deppigt över mitt jävlabajs hår ett tag. BLÖ!

Galen i kärlek

2010-01-24 @ 22:09:33


Ligger här i min ensamhet och tittar på "galen i kärlek". Den är mysig. Får mig att tänka och sakna.

my soul in burining

2010-01-24 @ 20:03:27

Känns som om jag har förstört någonting jättefint. Jag är en överkänslig tönt.


Förvirrad.

convince me!

2010-01-24 @ 15:28:26
Har inte haft orken att skriva, mitt humör har varit skit, skitskitksit!! Men vet ni vad? Mitt humör just nu är: "i dont fucking care!!!!!!!!!!!!"

Sitter och lyssnar på mitt nya favvoband från sweden, deportees. Mums på hög nivå!!!!! Ni borde chekka läget, för dom är så svinigt bra.

Igår var jag ensam hemma och det blev mys med julia. Vi drack teé, rökte, snackade massa skit och kollade lite på paradise hotel. Denna helgen har varit toootalt festfri vilket är både rätt skönt och tråkigt. Nästa helg ska jag kötta satan. Ska dricka mitt goda rosévin samt mina goda cidrar. Hade inte bangat just nu.

Jag vill göra något galet! Typ som i filmer. Jag vill ge revanch och vinna min stolthet och dessutom vara as coool. Jag vill se hur jag rockar fett i slowmotion med kickerass låt i bakgrunden. Yooou crash and burn girl!

BAAAAAAAAAAAAAAAAH.

dradradradradraa.

Fredag

2010-01-22 @ 22:13:49
sry att jag inte har skrivit någonting på ett tag men har verkligen inte haft lust eller ork.
Har haft en jäkla bajsdag med mycket att fundera på. Förvirrad och ledsen för att vara ärlig.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på massa filmer på voddler med en aladin ask framför mig. lyx och fredagsmys.

Skriver mer sen eller imorgon. Dessutom uppskattas helgen som faaaaaaaaan.

Puss

Som vanligt är jag fortfarande vaken!

2010-01-19 @ 23:22:13
Såg bara början av p3 guld och direkt när de sa att kent inte kunde komma så bytte jag kanal till paradise. Vad fan är det för människa han pontus?! Riiktigt skumm och obehaglig. Tycker lite synd om honom. Tänk om de bara har klippt avsnitten så hans personlighet blir sådär? Men alla andra deltagare tycker ju faktiskt att han är weird!

Låg på golvet och pumpade situps och lårövningar medens PH var på tv. Nu ska jag köra lite utfall och sen ska jag fan hoppa boooooms i säng!!! Ser faktiskt fram emot skoldagen imorgon:)


Självklart "hejjar" jag på Jackie. Hon verkar vara en sån varm,smart, ärlig, öppen och visst hon är sjukt utflippad ibland men när det väl gäller så tror jag verkligen att hon är den som ställer upp och den man kan lita på.

Puss och sov gottis!!!:) Pooossssss

Bojkottar paradise ikväll för p3 guldgala

2010-01-19 @ 21:46:08



Bland de nominerade finns bland andra johnossi, Kent, Mando Diao, Promoe, Marukus Krunegård och Miike Snow . Timo Räisänen är programledare dessutom. Just nu i SVT1 kl 21.30-23.00.

Jag vet redan nu att kent kommer att vinna åter igen;) Moahha. Det skrev dom iallafall på sin facebook!

 

Just nu!

2010-01-19 @ 20:21:29


Såhär trött och fräsh ser jag ut just nu. Nu blir det tv och chokladmouse!

Mumma!

Dill och gräddfil, OLW

2010-01-19 @ 20:00:34
Skulle ta mina hörlurar i skåpet och vad hittar jag där? Jo, Emils äckliga naturchips. Nu tänker ni säkert, "vadå äckliga? Dom är ju goda", typ. Jo det tyckte jag också för ca tre år sedan. Under dessa tre år då jag och Emil har varit tillsammans så har han endast ätit dill och gräddfil OLW chips. Det får absolut inte vara några andra chips eller smaker. Förstår ni så trött jag är på dom chipsen?! och framför allt lukten. Mår illa varje gång han ger mig en puss efter att han har ätit chipsen. usch! haha

Och vad tror ni JAG gjorde för en stund sedan? Jo jag åt upp resten som var kvar i påsen. Lite mindre än halva. Vet ni hur illa jag mår just nu? FY FAN säger jag bara. Skulle låta dom ligga kvar där i skåpet istället så emil kunde käka upp dom nästa gång han kom hit.

snacka om dilemma

2010-01-19 @ 18:44:26
Skulle sätta på tvn precis men upptäckte att den är avstägnd och måste GÅ FRAM och sätta på den. Ligger så jävla skönt i sängen. Livet är så hårt!!

Herreguuuuud

2010-01-19 @ 18:32:24
så trött jag är. Det är galet och jag kan inte lägnta mer tills det är läggdags. Klockan är bara 18.00 så jag får vänta åtminstånde till 21.00-22.00. Men om jag väntar till 22.00 så kommer jag självmant tvinga mig att se paradise hotel.

Nej, jag ser fram emot en lugnt myskväll med mig själv. Helt ensam. Blir nog ett varmt bad nu, sen ska jag lägga mig framför tvn eller sätta på någon film på voddler. Har dessutom chokladmouse som jag ska gotta mig med. UNDERBART!

Skolan gick iallafall bra. Vi alla satt och rulla permanent hela dagen, och ska göra det imorgon också. Snacka om att man redan är duktigt trött på det. Kommer aldrig vilja boka in permanent kunder till min salong i framtiden haha.

Men jag har gjort 3 av 5 huvuden, och alla har blivit godkända. Den 3de som jag gjorde klart idag var det bara ett enstaka fel på. Det jobbiga är bara att detta huvudet som jag rullade permanent på tog 5 timmar sammanlagt. Och till proven skall det bara ta högst 45 min. Haha. Helt sinnes. Jag lär väl rulla 100 permanent huvuden innan jag kan fixa det på 45 min.


Imorgon ska jag försöka tänka på att ta någon bild och så! :)

Sådär! Då var jag nytränad.

2010-01-18 @ 21:14:48
Gjorde alla övningar gånger 2, som jag tidigare lagt ut på bloggen för någon dag sedan. Kul!

Nu blir det bara lite "rumpklämning" och några situps innan läggdags. Vilket jag hade gärna gjort exakt nu. Mina ögonlock verkligen stägs. Jag är dödstrött!!!! Men jag måste se paradise hotel kl 22.00 så jag måste hålla mig vaken.. haha

Imorgon ska all min negativa inställning vara borta. Har varit nedstämd idag så det räcker ett helt år framöver. pms blandat med mina tankar är ingen bra kombination. Nejj, imorgon då jävlar måste jag vara posetiv, för då ska vi rulla parmanent hela dagen. Jobbigt + tråkigt!! Det gäller att ha bra tålamod när det gäller att rulla permanent:P


Peace, love and understanding


En tanke> kniv i hjärtat.

2010-01-18 @ 20:15:35
Nu ska jag träna som faaan och bli t**********....

Feelings

2010-01-18 @ 18:32:09
Vissa dagar vill man bara släppa allt, packa väskan och försvinna från allting. Åka långt lågnt bort. Bort från besvikelsen, bort från känslorna, men en sak är säker, man kan inte rymma från känslor hur länge som helst, dom hittar alltid tillbaka till dig om du inte bearbetar dom. Vilket är svårt när man inte vet hur, och dessutom inte riktigt vet själv hur du känner.

Jag har ett problem som förföljer mig dag efter dag, ett problem som skadar min själ men som jag inte vet hur jag ska bearbete eller ta hand om. Det känns hopplöst och jag känner mig sviken. Men det är ingenting jag orkar ta upp gång på gång. Allt handlar om respekt. Respekt för varandras känslor och hur man tycker och tänker. Jag är inte dum i huvudet, Bara så du vet.

I fucking love you ♥

2010-01-18 @ 18:24:26


Och när ljuset släcks så ska du vara min
Så ska du vara min
Kärleken finns där en gång
Bygg något vackert som krossar allt

oviktig

2010-01-18 @ 17:59:48
Fy fan vad jag är irreterad. Vet inte om jag ska gråta eller skrika. Känner mig både frustrerad och tung som en sten pga av klumpen i magen som bara växer och växer när jag tänker på det. Jag borde sträcka på mig själv och totalt ignorera det, men samtigt är det inte så lätt när jag är en så pass känslig person.  Allt kan knäcka mig så hårt. Ibland rivs gamla tankar och känslor upp och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Idag är det en sådan dag. Såg fram emot någonting, och självklart var det förjäves. Oviktig är ett ord som rullar runt i skallen på mig. Oviktig.

God natt!

2010-01-18 @ 00:04:18



Godnatt! Nu ska jag sova. Måste sova. Hade velat mysa med mitt charmtroll Pemil, men det får bli mys med nallen istället. Skriver mer imorgon.  PUSS Å HEJ, DRÖM SWEEET

Ägg

2010-01-17 @ 23:53:32
Jag älskar ägg. Hårdkokta, löskokta, omelett, scramble etc. ALLT SOM ÄR ÄGG ÄR GOTT! Kan äta huuuur många som helst. Speciellt med kaviar till. GOTT.
Och sen bubbelvatten dagen efter man har druckit alkohol. Finns inget godare. höhöhöö.

Söndaaaaag

2010-01-17 @ 23:47:36
Igårkväll mötte jag upp Emma, sedan åkte vi hem till Emil. Där blev det lite chillfest. Det var trevligt:) Idag har vi bara slappat, jag, emil, aldin och timpan satt och kollade på någon film, men jag var inte alls intresserad av den och vet knappt vad den hette, sleven nått. Hahah.
Pappa och Jocke kom vid klockan 18.00 för att lämna en soffa som josse och jocke har lånat så det blev perffa så jag fick åka med hem sen och slippa åka buss!:P

Ikväll har jag bara slappat. Har varit heeeeeelt död. Har suttit och kollat runt lite på lägenheter osv, men det är omöjligt att få tag på både en fin och ett bra läge. Jag känner mer och mer att jag är redo att flytta hemifrån, speciellt nu när jag har en möjlighet till det, CSN Lån, men samtidigt vet jag itne riktigt ifall det är så smart!


Ajja, nu har jag precis pratat med babymin och sagt godnatt och så♥. Nu snart ska jag stänga ner datorn, och släcka ner lamporna. Måste få sömn, för imorgon blir det skola! Kommer bli rätt roligt faktiskt! :) Har dessutom gjort asgod lunch tills imorgon, pasta sallad med lax och myyyyycket god sås. Mumssssssss!





ÅÅÅÅÅÅH

2010-01-16 @ 14:10:08
Kan inte jag bara vinna på lotto?! KAN INTE JAG BARA FÅ MITT STIDIEBIDRAG NÅGRA DAGAR INNAN!?

Viiiiiilll ha babyliss icurl. NuNuNU!!!!! :(

Egen hårvård!

2010-01-16 @ 00:59:57
På torsdag är det egen hårvård på skolan, och en utav 2orna ska färga/klippa mitt hår. Han frågade mig vilken hårfärg jag var ute efter och jag svarade direkt "jennifer aniston- färg!!" Och det första han sa "nu sätter du press på mig"

Och det förstår jag, för hennes hårfärg är unik och säkerligen sjuuukt svår att få fram. Hoppas att det blir någerlunda nära iallafall.


Hej!

2010-01-16 @ 00:50:27
ååh det blev en bra dag/kväll idag!

Skolan gick toppen! Jätteroligt faktiskt. Slutade redan vid 12, men stannade kvar någon timme till. Vi satt och rullade permanent och snackade. Sedan fixade vissa håret på varandra och sånt. Skoj!

Efter det åkte jag direkt hem och la mig i sängen en stund. Sen blev det god middag och mys. Efter det blev det verkligen en spontant bio besök! Julia plockade upp mig sen körde vi till entre, där dino var. Vi tre såg den nya skräckfilmen, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var precis likadan som 1an.

Nu är jag nästan precis hemkommen och jag funderar på att lägga mig ner i sängen och slappa framför tvn, men jag är verkligen inte trött. Vilken jäkla nattmänniska jag är asså. Orkar inte. Gick liksom upp klockan 7 imorse..



Det fick bli en väldigt ful fläta i mitt väääldigt smutsiga hår.

Nåja! Nu ska jag iaf slänga av mig mina kläder. Poossposs!

Pläääääns på g!

2010-01-14 @ 22:30:12
Sitter och pratar med dino på msn. Vi snackar lite om sommaren som kommer. VI MÅSTE PLANERA! För i sommar ska vi alla packa våra väskor och åka till gotland i en vecka! Vi ska försöka få tag på något najs och billigt hus som man kan hyra under gotlands veckan.


Sitter just nu och kollar upp lite just nu, men hittar inte så mycket information, så ska nog stänga av datorn nu snart, sen träna och sen äntligen läggdags!:)


Imorgon ska bli en underbar dag har jag bestämt! ♥

Träning ger resultat

2010-01-14 @ 22:04:31

 

Visst är det kul när man ser resultat? Jag tränar rumpan och lår som en galning, men oftast rumpalalan. Såfort jag får chansen så sitter jag och "klämmer". Jag ska få en riktig puuuutgump har jag bestämt. Sååå snyggt!

Min lilla väska

2010-01-14 @ 21:49:44





Okej, verkligen inga bra bilder, men vad ska man göra när man inte har någon bättre. Här är iallafall bilderna på mitt lilla kitt som vi alla fick, oooho det rimmade. Vi fick massor med andra saker, men det måste vi lämna tillbaka efter utbildningen och det ligger i skåpet på skolan. Vet ni så myyycket jag lägntar tills jag verkligen kan sätta saxen i håret:D SKA BLI SÅ KUL!!!

Usch vilken dag!

2010-01-14 @ 21:29:09

Jag har verkligen inte haft en bra dag idag känner jag. Skolan gick rätt kasst. Vi rullade permanent hela dagen och det gick riktgt segt. Ibland får man inte till det riktigt.

Nästa torsdag skulle jag egentligen sätta i riktiga extensions i håret. Har egenhårvård efter var 8:de vecka. När jag och min lärere skulle välja ut färg så blev det kaos. Mitt hår har gröna partier!! Iochmed att jag var blond och färgade det mörkt så blir håret oftast lite grönt. Så istället för att sätta in löshår så  färgar jag det istället, och sen efter 8 veckor så sätter jag in löshåret istället!

Jag är bara sååååååååå jäääääääkla trött på mitt hår!! Har alltid haft så mycket problem med det. Blir aldrig nöjd! Har iallafall suttit och fixat lite med min volymtång, fön och rulleborste. Får se om det håller såhär tills imorgon.

Ajjjja, väldigt intressant VA! Nåja. Har iaf haft en bajs dag idag. Emil jobbade i Malmö så vi möttes upp en stund vid sex tiden. Behövde lite kramar och pussar.


Imorgon är det fredag, OCH VET NI HUR GLAD JAG ÄR FÖR DET?! Ska sova ut. Nej nu ska jag snart kasta av mig kläderna och sätta på mig lite myspys stuff. Sen blir det lite träning innan läggdags!

Träning hemma!

2010-01-14 @ 00:17:13
Jag har ju börjat träna på sats, eller började. Har inte kommit så lågnt med det. Börjar tidigt på morgonen och slutar sent på dagen så hinner inte i veckorna, men på helgerna ska jag se till att sticka till sats och träna. Det jag gör nu för att inte få sån jäkla ångest över att jag inte kan träna så mycket på sats är just att träna hemma.

Det finns så sjukt lätta och bra övningar som man kan göra mitt på golvet där hemma. Har hittat en sida för ett tag sedan, men har glömt bort vad sidan hette, där fanns det iallafall massa olika sorters övningar som man kunde göra hemma. Som tur var skrev jag över lite på ett word dokument! Just de här 7 övningarna gör man på gruppövningarna på sats. Jag själv lägger också till mer magövningar som tex situps och sånt! 
Här är några som jag brukar göra;


◊  Hunden
Tränar: Rumpans sidmuskler.
Ställ dig på alla fyra på golvet. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Lyft nu ett ben uppåt i sidled så att foten kommer i höjd med rumpan. Du ska känna hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka ner och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Bryggan;
Tränar: Rumpa och lite baksida lår.
Ligg på rygg på golvet med böjda ben och hela fötterna i golvet. Håll armarna raka längs kroppens sidor med handflatorna i golvet. Håll magen spänd och ryggen rak. Lyft upp hela rumpan från golvet och pressa höften upp mot taket så att du känner hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Pendeln
Tränar: Rumpa.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Vinkla en fot med tårna utåt och pendla benet långsamt bakåt och utåt. Höj benet tills det tar ”stopp” i muskeln, alltså så att du känner hur rumpan är helt spänd. Håll överkroppen stilla med rak rygg och lätt spänd mage. Tänk på att det är en kort rörelse som ska göras kontrollerat. Gå tillbaka och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊   Utfallet
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Ta ett stort kliv framåt med ett ben och sänk ner kroppen så att knä- och höftleder får nittio graders vinkel. Gå inte så långt ner att knäet nuddar golvet. Sträck på benen och kliv tillbaka. Upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2 på varje ben.


◊   Knäböjen
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och höftbrett isär, armarna längs kroppen. Sänk dig ner till ”sittande” ställning och höj samtidigt armarna rakt ut, rakt fram. Gå så djupt ner att höft- och knäled får nittio graders vinkel. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Gå upp till startposition och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Grodböjen
Tränar: Rumpa, insida och framsida lår.
Kliv isär med fötterna så att du står något bredare än axelbredd. Vinkla tårna utåt. Sätt händerna i midjan, håll ryggen rak och magen lätt spänd. Sänk nu kroppen rakt nedåt så att knäna böjs utåt. Gå så långt ner du kan utan att ”tappa” hållning i rygg och mage. Gå tillbaka upp och upprepa rörelsen från början.
Gör: 15 repetitioner x 2.

GODKVÄLL!

2010-01-14 @ 00:00:12
Har inte kunnat logga in på min blogg idag, knasigt. Lovade ju att visa bilder på mitt "lilla kitt" som jag fick med saxar och grejer, och jag tog faktiskt med mig det hem idag, OCH fotade det. Men vet ni vad? MIN IPHONE KAMERA SUGER!! Blev bara mörka jobbiga bilder, så ska försöka fota imorgon igen, om inte så lägger jag in dom deppiga istället. Men det gör jag imorgon, för jag vet inte var min mobil är just nu. Hade den sist när jag och baby ringdes vid och sa godnatt, men nu är den all gone.

Paradise hotel, sen nanna!

2010-01-12 @ 22:14:15

Nej nu blir det PH, sen ska jag faktiskt SOVA! Heeeeeeeeelt underbart att man blir såhär trött när man har börjat skolan igen!

Och jag  vet att jag suger på att uppdatera, men det känns sjukt tråkigt nu när jag inte har någon kamera.. Får försöka fixa det!:)

Puss och Godnattis, ♥

Tjena tjena!!

2010-01-12 @ 21:32:33
Igårkväll gick vi ju på bio, jag, josse, jocke och emil. Vi såg sherlock holmes. Jag var heelt frånvarande från filmen, satt och glodde in i bioduken men kollade inte ett skit typ. Slutade med att jag höll på att somna. Så nej, jag tyckte inte om den. Men jag kollade ju knappt:P

Efter bion åkte vi tillbaka hem hit. I morse var jag så sjuukt trött, fick ångest för jag ville verkligen inte gå upp, som varje morgon. Men sen när jag väl var i skolan så var det bra! Emil sov vidare gottis när jag gick, men han fick även gå upp och jobba senare.

Jag skulle egentligen ta med mig mitt frisörkitt hem för att prova lite och tänkte passa på att ta bilder på sakerna, men jag glömde den i skåpet, såklart!! Ska försöka ta med mig den hem imorgon!

sooon

2010-01-12 @ 19:55:10
Nu dör batteriet på datorn men ville bara skriva att jag skriver lite senare! Puss

Nämen tjohejsan!

2010-01-11 @ 16:56:37
Kom precis hem från skolan. ÄR DÖDSTRÖTT! Har suttit och rullat parmanent hela dagen. Ryggen värken och jag kommer fan få träningsvärk i armarna haha. Men dagen gick iallafall bra, och jag kunde hålla mig vaken trots att jag bara sov två timmar inatt. Jösses.. Sen gick vi igenom städschemat också, jag och en annan tjej som heter Anna fick tydligen det värsta, tvätten, men det blev jag bara glad för! Heldre det än disken!!! hohoho.

Har inte skrivit någonting sen i lördags, med emil kom ju efter hans jobb, så det blev god frukost och sen gick vi och la oss en stund faktiskt. Det finns ju inget bättre än att sova på dagen, hur skönt sover man inte?! Helt underbart. Sen på kvällen gick vi och köpte lite gottis, sen blev det att kolla på film. Emil somnade efter halva, men jag kollade vidare! Och det var en riktig skitfilm.

Igår blev det bara slapp, sen hämtade julia upp mig så körde vi till stan och fikade. Mysigt:)

Nej nu ska jag möta upp emilpemil, sen blir det god middag här hemma. Josse och Jocke kommer också. Det blir TACOPAJ. SÅ SJUUUUKT GOTTIT. mummamumma. Senare blir det bio med emil, jocke och josse:)


Pussis ♥

bakfull, världen är orättvis.

2010-01-09 @ 14:35:34
Gårkvällen blev lyckad och jag mår som jag inte riktigt förtjänar idag, så himla orättvist!!!!
Det luktar kebab i mitt rum, får klökningar. uuuuuuuuuääää.

Snart kommer Emilpemil hem efter jooobbet. Han har köpt med sig lite fräsiga bullar. Jag mår illa men är ändå hungrig. Jag är sweinetrött men ändå pigg. blöööööööööööö.

Jag som skulle sticka och träna idag? Säger bara HA-HA. Jävla skit.


Jag orkar ingenting. Vill bara sitta och glo in i en vägg. mmm mycket trevligt.

Bad day

2010-01-08 @ 16:58:31
Jag gick och la mig vid 00.00 igår, och gissa när jag äntligen somnade? KL HALV 5 I MORSE!! Sen vad jag tvungen att gå upp klockan halv 8. Jag har varit på skithumör hela dagen, bara velat vara ensam och typ gå i ide.
Planerade att jag skulle gå till skolan idag, så skulle gå en halvtimme innan jag började. När jag knappt hade gått halvvägs så var det bara en kvart kvar tills jag började så jag ringde pappa typ halft gråtandes och han körde och mötte upp mig och sedan körde mig dit istället! Så jävla snällt!!

Hela natten har jag verkligen tänk så det knakade, vill jag verkligen detta? Börja med denna utbildningen? Det känns inte som om det är någon utväg om jag väl börjat, för den kostar mycket pengar osv.
Ajja. Jag gick dit idag, och det var nervöst. Vi 1or skulle stå framför alla andra klasserna och berätta om sig själva. Hatar sånt! Men det gick väl bra. Sen blev det lite information, fick våra grejjer,böcker, saxar, kammar, borstar, spolar osv, skit kul faktiskt!! :) Men har allting kvar på skolan, men när jag har det hemma så tänkte jag visa er!

Vi blev iallafall klara lite över 12, och då var det planerat att jag skulle in till stan med emma och julia, men båda segade så jag gick hem till josse istället och myste. Nu ligger jag äntligen i sängen. Ska vila en stund sen vid 7 kommer emil hit efter hans jobb. Sen blir det hem till pierre och emma för att fira dino mannen som fyller systemet-åldern idag:D:D
Hoppas på en rolig kväll, annars har detta varit en riktig bad day!!! Återstår att se. Pooss♥





Japp, jag lever!

2010-01-07 @ 22:59:58
Men jag har inte pallat skriva någonting under dagen. Igår kväll myste vi hos emil, ni skulle bara veta hur länge vi sov igår!! HELT GALET. Och jag var trött som en gris när emil väckte mig. Imorse fick vi båda två gå upp tidigt, emil skulle jobba i malmö, så jag hänge på och åkte hem också. När jag väl kom hem så Låg jag och kollade på min favvorit film, robotar, men sophie och emma:)
Sen gick jag faktiskt och sov en liten stund.

Ikväll har vi gjort det vi är bäst på, spelat super mario! Och jag har lärt mig att man faktiskt inte ska ge upp för man klarar fan det tillslut:P haha. Vi gjorde om samma jäkla banor men till slut klarade vi det efter någon timme eller så:P

Ikväll får jag försöka sova tidigt, imorgon blir det skola. HUR DEPPIGT LÅTER INTE DET! BUHU. Första skoldagen haha. Nej men det blir nog bara upprop och så, sen blir det att gå lite i stan med jullan och kanske emmö. Måste inom sats och snacka med dom, för min inloggning funkar fortfarande inte, så kan inte boka mina egna pass!! blir helt galen på sånt. Får se om jag hinner med någon ball träning imorn också, det finns danceaerobics, kan nog vara rätt roligt!

Sen möter jag upp Emil när han har slutat jobba, senare blir det b-daay party för dino som fyller 20 år imorgon!!!!:) WOHOOOO!!

Trevligdag!

2010-01-06 @ 01:58:13
Tänkte skriva lite snabbt nu om dagen:).. Skriver på min mob så det är inte så lätt heller! Imorse tränade jag ju, och det var skit kul! Tränade i en gruppträning som heter satscore, vilket är då mage. Nu efteråt känns man träningsvärken i magen, men inte så jätte farligt! Efter trÄningen åkte jag hem till emil, sen lite senare blev vi upphamtade av emmy och Adam och körde till emils morfars syster. Där blev det mat för fulla rullar och även mycket gott att dricka:) supertrevligt var det! Nu är vi hemma igen! Nej nu ska vi mysamysa:) Skriver mer imorgon. Pusspuss och nattinatti!

Uppe med tuppen!

2010-01-05 @ 10:29:31
Ojojoj, gick upp för 40 min sen kanske. Helt sinnes. Jag har inte varit uppe så här tidigt på evigheter!
Jag är iallafall taggad inför träningen! Ska vara där klockan 12, så har rätt bra med tid. Men måste packa ner massa saker för direkt efter träningen åker jag till Emil. Senare i eftermiddag ska vi åka till hans morfar:)

Vi hörs så fort jag har tid igen! Pusss

Night toughts

2010-01-05 @ 03:14:12
Kan inte sova. Min hjärna och mitt hjärta kan inte slappna av! Blir galen. Varför finns det saker som hjärtat inte kan totalt strunta i, saker som inte finns längre men som ändå inte går att få bort. Vissa smärtor är för svåra att glömma helt änkelt, men en sak är säker; det kommer fan inte få påverka mig!! Hur lång tid ska det ta tills jag vaknar upp och verkligen skiter fullständigt i dessa smärtor?! Där har jag ett nytt nyårs löfte, glömma och leva vidare.

Natti!

2010-01-05 @ 00:36:25
Nej nu ska jag gå ner och kissa med vovven, sen ska jag hoppa boms ner i sängen! Ska stänga av datorn och läsa en tidning. Bara njuta! Sen blir det nog lite tv innan sovdags.

Är faktiskt lite nervös inför imorgon. Hoppas att mitt träningskort slipper krångla och allt det där jobbiga! Och framför allt, hoppas att träningen är rolig och köttig! :D

Hörs imorgon! Posseliposs ♥

PH STEFAN

2010-01-04 @ 22:55:25

Sitter och kollar på paradise hotel. Äntligen har det börjat! Och jag är så jävla sur nu. KILLAR ÄR SVIN!!!!!! Hur funkar deras tänkande?! Trodde han stefan hade nått mer i huvudet, men nejdå. Såklart att han inte hade. Jäkla svin asså. Pallar inte riktigt förklara vad han gjorde, men han ljög, hade sex med två tjejer samma kväll och sedan ljuger han ännu mer. Stackars hon Erika som tydligen litar på honom.  Jag som tyckte att han borde hänga kvar till slutet, but not anymore!

När man ser sånt här så uppskattar man som fan att man har en pojkvän som absolut aldrig någonsin hade gjort något sådant eller någonsin göra illa mig medvetet eller omedvetet för den delen! Känns helt fantastiskt att jag har en pojkvän som man kan lita på, för det finns ju knappast många av dom. ♥

Ikväll har jag världens tråkigaste vänner

2010-01-04 @ 20:11:13
alla segar och ingen kan/orkar träffas. FÅR PANIK OCH KAN BÖRJA GRÅTA! Är så jääkla sällskapssjuk så det inte är sant!! Känner mig jätteensam:(

Ajja, imorgon sätts då träningen igång. Jag måste fan köpa träningskläder och skor, har inga gympaskor! Får liksom ha på mig mina converse imorgon haha. Jösses..

Nej nu blir det super mario spelande i vardagsrummet med familjen. Vi alla är som beroende..

Puss!

Nu är jag redan hemma.

2010-01-04 @ 16:05:35
Det gick fort! Bytade mina skor, de som gick sönder på nyår. Fick dom sista i min storlek. TUR! Sen gick jag raka vägen in till sats. Fick lite information och schema för denna vecka. Sen nu när jag kom hem så skulle jag logga in och boka in mig på en klass, men då var det såklart någonting fel med min inloggning så fick ringa dit och kolla läget. Klyddklyddklydd!
Men nu är jag iallafall bokad till en träningsgrupp imorgon, satscore. Hoppas att det är roligt!

Nu snart blir det lite mat!

Tjingtjing!

Så nu är jag klar!

2010-01-04 @ 14:03:34

Jag ser ut som ett riktigt ufo och vill helst bara stanna hemma, men jag har saker som jag måste göra. HATAR måsten!!! Pallar inte mitt sår på kinden heller. Riktigt jobbigt. Nej nu får jag skynda mig in och sedan skynda mig hem, såååå kallt ute! buuuu.

God morgon!

2010-01-04 @ 12:32:41
somnade inte förens halv 6 imorse, låg och blundade i en evighet kändes det som, men gick verkligen inte att somna. Jag är iallfall uppe nu, och har ätit frukost. Det blev goda scones och varm oboy med grädde, haha.

Ska snart hoppa in i duschen, sen måste jag ut i storm vädret. Snöar like crazy!!!! Hade bara velat sitta hemma och mysa men men.

Nej nu ska jag försöka sova!!

2010-01-04 @ 02:45:41

Vill sova bort natten och vakna upp så jag kan äta scones som mamma har bakat idag. Hade gärna velat äta en nu, men ska hålla mitt löfte att sluta äta innan läggdags och börja äta frukost istället! Jobbigt att magen kurrar bara.

Ska ställa klockan på halv 11. Ja, vi får väl se om jag kommer att lyckas att komma upp då, men det får jag se till att jag gör för jag har lite ärenden som jag måste fixa imorgon!

Sov gottis:)

Bild på oss sen nyår

2010-01-04 @ 01:14:27

Dino skickade nyss en snygg bild på oss ifrån nyår,


Jag i rött, Julia i svart, Dino och sedan Emma!! Visst är vi snygga?!

JÄVLA SKIT!!

2010-01-04 @ 01:08:19


Fick kärnor i min clementin!!

Tankar

2010-01-04 @ 00:45:43
Sitter med tusen tankar i huvudet, men kan inte skriva i ord hur jag känner. Jag känner mig både inlåst och fri. Jag känner mig både trygg och osäker. När man har en storasyster som är två år äldre så har man alltid både fått vara liten och stor i olika situationer. Ibland fick jag göra saker bara för att min syster fick men annars hade jag fått vänta tills jag blev äldre.

Jag är snart 20 år, och känner att jag behöver en push i livet. Vill komma någonvart och göra någonting nytt. Min syster flyttade hemifrån för några månader sedan med sin pojkvän och redan nu känner jag att jag också verkligen vill. Jag har ju som sagt inte behövt vänta så länge på min "tur". Jag känner mig stor nog för ett nytt steg i livet. Jag vet att ekonomiskt sätt skulle jag inte klara av att flytta, men jag känner mig iallafall mogen för det.

Om några dagar, den 8:de, börjar jag skolan, på riktigt. Två hela och nya år ska jag tillbringa där, utan långa lov och lediga dagar. Är jag redo? Jag har kännt mig redo men på sista tiden så känner jag nästan tvärtom. Jag vill resa! Vara borta i flera månader och se världen. Kommer jag vilja göra det om två år efter min utbildning? Passar denna utbildningen mig ens? Eller tar jag bara ett säkert kort?
Vill jag ens bo i malmö?

Nej nu får jag iallafall börja ta tag i saker och ting. Imorgon ska jag till sats och prata med en kille där och få mitt schema osv. Sen ska jag verkligen ta tag i träningen och verkligen sattsa helhjärtat på det! Jag vill bli stolt över mig själv! Sedan ska jag ta tag i körkortet också. Nu känner jag att jag vill.
Jag har iallafall en världens finaste och bästa pojkvän, familj och vänner men jag känner inte att det räcker. Någonting saknas, vad vet jag inte. Det bara saknas någonting i mitt liv. Det återstår att se! Men en sak är säker, jag är redo att bli lite vuxen, men inte tråkvuxen!

Ikväll har jag bara varit hemma och myst

2010-01-04 @ 00:26:26

Ikväll har jag bara varit hemma och myst. Familjen satt i vardagsrummet och spelade supermario på wii, och det är ju så jääääääääääääkla roligt att det inte är sant!!!

Sen har jag lekt lite med vovven bella också. Hon blir alltid lika leksugen på kvällen:P
Nu när min kamera är sönder så kommer det inte bli bättre bilder än från min iphone, och den är inte särskillt bra den kameran, men den får väl duga nu när jag inte har någonting annat!

Söndagshat

2010-01-03 @ 18:08:42
Jag vaknade runt 16.30 idag. Heeel lost. Kollade på klockan och fick typ hjärtstopp så förvånad jag blev, jag som trodde att klockan var högst 12.00 eller något sådant.

Nåja, jag har iallafall sovit bort halva söndagen, vilket är skönt. Hatar söndagar!!
Hoppas att det inte blir problem med att somna ikväll bara.

Drömde iallafall den bästa drömmen på lääänge. Jag vill inte säga vad den handlade om, men den var mysig, romantisk och sjukt rolig! Kan säga en sak att vi var ett stoort gäng som åkte till thailand och badade och solade osv, och sen en annan sak som hände som jag inte vill säga. hohoh

pannkaka

2010-01-03 @ 04:14:44
Klockan är snart halv 5 på morgonen och vad tror ni jag sitter och gör? JO, sitter och snackar med dino på msn, och skickar youtube klipp till varandra. Finns det något mer underhållande i denna stund?!



Tidig morgon i svedala

2010-01-03 @ 02:32:13
Åkte hem från Emil imorse för att han skulle åka till lund och jobba idag. Sov riktigt dåligt inatt. Vi såg Paranormal activity igårkväll, vilket jag ångrar lite. Läskig som tusan.


Såhär såg det ut klockan 09.10 när jag väntade på bussen!

Min sko:(

Såhär får jag gå omkring ett tag. Väldigt roligt!

Det blev lite bilder från nyår iallafall.

2010-01-03 @ 02:17:58
Det blev lite bilder från nyår iallafall. Innan min älskade kamera dog.








NYÅRS KAOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-01-03 @ 02:04:23

Jag har segat med bloggen lite. Har inte haft tid, och när jag väl fick tid hade jag ingen ork, och när jag kunde ha ork så pallade jag inte bara. ha!

Men iallafall! Vill ni höra om nyår? Dont think so. Detta var en riktigt tråkig nyår. Sjukt besviken! Vi var först hemma hos Linnea och åt middag, vilket var väldigt lyckat och mysigt, men när vi väl skulle ut vid 12 slaget så spårade det mesta. Som varje nyår.

Mina nya skor gick sönder, blev ledsen men tänkte what the hell, nu är det snart 12 slaget så palla deppa. Vi alla gick mot stads teatern och det var mycket folk där, 10, 9, 8, 7, drar upp min kamera från fickan och skulle ta en bild snabbt, 6, kämpar med att starta den, 5, vafan den är ju sönder! 4, blev ledsen, 3, 2, 1, 0 GOTT NYTT ÅR. jaha, där hann min kamera pajja. Inga fina bilder där ikke.

Sen blev det röjj inne på teatern, helt sinnessjukt, precis som dino skrev i sin blogg "Så fint att det blev så kul på nyår. Speciellt att raida Stadsteatern när smokings och långklänningar dansade pardans och drack champange". Gubbar blev sura på oss så vi fick skynda oss ut därifrån.

Sen blev det upp mot södervärns hållet hem till ian, där deppade man. Sen gick vi till värnhem och några skulle käka. Ingenting annat hände, och klockan var drygt halv 2 bara. Vi alla började promenera till södervärn för att ta våra bussar hemåt. När vi är så lågt bort svedala bussen som möjligt hör man dino skrika "maaaadde kuuuuuuuta, busseeeen!!!!!!" Och ja, jag var tvungen att springa som en idiot genom södervärn med söndrig sko som inte gick att knäppa. Vi hann med bussen. Tur. Sen kom man hem till emil, och där tog man några onödiga shottar.

När vi väl skulle gå och lägga oss, blev jag helt hyper och skulle springa in till rummet och lägga mig i sängen. Ja vad tror ni jag gör då?! SPRINGER RAKT IN I JÄVLA DÖRRKARMEN MED ANSIKTET FÖRE! Det forsade blod och jag började gråta. Trodde jag var tvungen att åka till akuten för att sy, för damnboy så mycket blod det forsade. Emil plåstrade om mig, sen gick vi och la oss.

Tror ni jag hade lite ångest när jag vaknade igår eller?! Bakis, ont i foten, sprucken kind, söndrig kamera, söndrig sko, och sen pricken över iet när man märker att ens kofta är lost, mina nya fräskiga vantar + mitt rödaläppstift och lilla spegeln.

Ja, här fick ni min underbara nyår och min underbara början på detta året! HEJHEJ. Nästa år firar jag nyår hemma!!!


Thoughts, Feelings and Emotions -

asåååå

Grannen behöver ju inte överdriva sitt pianospelande...
FÅR PANIK!

Ballerina Kladdkaka!

Läste precis att det har kommit ut en ny sort med ballerina, kladdkaka! Fy satan vad jag blev sugen på att prova det. Mamma är nere i affären och jag fick en snilleblixt att ringa henne och be henne köpa det till mig, men såklart så hade hon inte mobilen med sig.
LÖÖÖNT ATT HA MOBILER OM MAN ÄNDÅ INTE TAR DOM MED SIG DÄR MAN GÅR! ååh.
Haha, vill man ha choklad men inte får nån när man har lingonveckan så blir det inget lyckligt slut asså. GE MIG!! 

(inte min bild)

Freeedag

Kom hem för en liten stund sedan, så det har varit en väldigt kort dag i skolan. Började vid halv 10. Sen hade vi ekonomi, och efter det fick vi göra lite vad vi själva ville. Tvätt + styling eller rulla permanent osv. Jag tvättade bara maddes hår sen fixade jag mitt eget lite, sen direkt hem.

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet och funderar starkt på att gå och sova en stund. Ikväll blir det nattbowling med massa gott att dricka, så borde få lite sömn innan.

Men innan det så vill jag gå ner till hemköp eller lindex och köpa hårfärg. Vet bara inte om det är någon bra ide att färga det. Men jag måååste. Blir så irreterad över mitt hår så det inte är sant!

AJJA!


Fattar ni som jag har letat efter min oddmolly tunika?! Men hittade den imorse. Lycklig! :P

blaah


I have become someone I never ever wanted to be..


ojoj, vilken lång dag!!

Började lite över nio imorse, då blev det direkt till att slinga på dockorna. Skiiiiiiiiiiiiiitkul!!!!!! Så sjukt härligt att göra någonting nytt nu efter allt permanent rullande. Det gick iallafall jättebra med slingorna. Lätt och roligt!
Efter lunchen så blev det lite genomgång med olika klippningar på modeller. Madde i klassen klippte av sig halva håret. Kort blev det, MEN riiiktigt snyggt=) Men man blev faktiskt lite rädd först när man såg hur allt hår blev avklippt haha.

Slutade lite innan fem tiden och åkte direkt in till stan för att träffa Dino och Emma:) Skojskoj. Det blev shopping för Emma och Dino men för min del blev det bara fika!

Nej ända sedan jag har kommit hem så har det blivit helt bajsbajs. Är på riktigt depphumör och mår skitskit så ska faktiskt bädda ner mig i sängen och bara försvinna för ett tag. Lägntar tills imorn då det blir back too school. Är så glad för att jag har börjat där, för allt skit jag tänker på försvinner för ett tag och det är så otroligt skönt.

Nej nu stänger jag ner datorn.
Puss och kram. ♥


Min fina docka!;)


EN ANNAN DEL AV KÖPING ♥

Nu blir det tvmys. Har redan käkat upp en halvpåse med chips, nu blir det kexchoklaaaaaaad:D Visst smakar allt sånt skit myycket godare när man har mens?! Helt otroligt. haha


ångestångest

Kollade på schemat idag för att se så att jag inte missade någonting nytt, vilket jag inte skulle göra. Då kunde jag vara hemma utan att få ångest för att jag inte vill missa någonting eller komma efter.

Vad tror ni jag får reda på?! Jooo att vi skulle ha klipptektik idag. FAN säger jag bara. Så jävla trist att jag missade första lektionen med det. Fanfanfan. Så nu ligger jag efter. Dom andra i klassen fick klippa dockorna osv. ååh:( gråtgråt gråt!!!


Nåja. Hade nog intr gått så bra i skolan idag ifall jag gick dit. Mitt huvud dunkar som bara den fortfarande, trots att jag har vilat, tagit ipren och hela den faderullan. Weiird.

Det är inte klokt!!!

Jag har mått dåligt som bara den idag. Jag vaknade vid 7 tiden i morse för att börja göra mig iordning till skolan. Men det gick bara inte. Har en sån jävla mensvärk och huvudvärk så det inte är klokt. Har nog aldrig haft såhär ont i mitt huvud. Känns som om det är ett jävla tryck och ska sprängas, och jag mår sjukt illa. 

Mitt humör är ju bara att pissa på också. hatahatahata. Vill bara gråta, är riktigt känslig just nu. 
Jävla mens! 

Paaaaaradise.

Tänkte precis lägga upp lite bilder, men hinner inte nu tyvärr. Nu blir det Paradise hotel, sen sovasova.

GOD NATTIS, ♥

wig wig wig

Jag är så jäkla trött och deppig på mitt hår att jag seriöst hade kunnat köpa en peruk!! Hur snygg är inte denna liksom?! förutom luggen typ.



Vist hade det varit en rolig ideé egentligen? Men inte lika roligt när hela världen vet om att det just är en peruk. Jag kan köpa den och flytta ifrån malmö där ingen vet hut mitt hår ser ut;) haha. Jösses..

Emotional like craaazy

Vid nio tiden igårkväll så kom Emil hem hit efter att han hade följt med pappa och jocke till bandyn. Vi tog det bara lugnt, kollade lite på tv och myste. Det är inte klokt så underbart och mysigt det är när man har blivit sams igen efter ett litet bråk.

Jag drömde mardrömmar hela natten. Väckte Emil med att jag skrek i sömnen. Heeelt sjukt. Tur att han låg vid min sida.♥

I morse sov jag lite extra länge för jag struntade i att tvätta håret. (Gör det varje morgon annars) Men det skulle ju vara shampoonering och allt det där i skolan idag. Snacka om att det gör mycket dom dör extra 20 minuterna i sängen.
Emil sov kvar medens jag var i skolan. Det var såå mysigt att veta att han ligger hemma och väntar på mig när man är där. Hade ingen bra dag i skolan idag känner jag. Jag är så deppig pga mitt hår. Känns hopplöst. Slutade vid fyra så det blev snabbt hem. Väl hemma blev det raka vägen fram till bubben. Behövde en baaauta kram.

Nu ska jag snart äta, sedan ska jag köra en toning/inpackning på mig. Efter det blir det lite plugg och sen tvmys. Paradise, paradise, paaaradise.

Skriver mer senare. Nu blir det miiiiddag. Äntligen, så sjukt hungrig!!
Pusspuss, =)


Scandinavian hair academy

ååh vad jag lägntar tills imorgon. Jag är så himla glad över min skola. Det är verkligen superkul!!! Speciellt nu när man har lärt känna klassen. Alla är verkligen supergulliga! Imorgon ska vi ha shampoonering på förmiddagen, sedan blir det styling och hela den faderullan:)
Efter lunch blir det åter igen att rulla permanent, vilket inte är särskillt kul men det måste göras!


GOOOOTT!!



FY FAN VAD GOOOOOOOOOOOOOOOTT! 11 bitars och sedan 2 avokados.


Sushi och pojkvänsmys. Perffa!

Jööösses vilken flummig dag det har varit idag!!! Har bara suttit och skrattat och varit helt lost. Det blev lite kemi läsning och permanent rulligt, men bara lite haha. JODÅ!

Snart kommer Emil så ska han följa med pappa och Jocke och spela bandy! Jag funderar starkt på att gå ner och köpa sushi,jag är så sjukt sugen att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Ååh.

Jag har turen att ha världens bästa sushiplace precis nedanför mig, sushido.♥ Mummmma! Nu ska jag ner! Skriver mer sen:)

Pusspuss

deportees


Mina nya favvoriter


tolle hår



I torsdags så hade vi egenhårvård vilket innebär att tvåorna samt treorna fick fixa våra ettors hår så som vi ville ha det. Jag vill få tillbaka min egen hårfärg så redan i onsdags så avfärgade vi mitt hår. Hade bara i avfärgningen i drygt 1 min och det blev totalt förstört!!!:(
Sen i torsdags så fick vi färga det. Jag färgade det tre gånger, för det blev aldrig bra. Första gången grönt, andra gången rött/orangt sen tredje lite bättre. Men det slet ju självklart också som bara den så vi fick nöja oss efter tredje försöket. Det blev bra men inte så som jag vill ha det..

Jag har alltid haft så jävla mycket problem medmitt hår. Helt galet. Hårfärger fäster inte så bra bara för att jag har blekt sönder det. Jag ska aldrig tillåta mina barn att bleka deras hår, iallafall inte så mycket som jag har gjort det.

Jag får gå runt nu och vara lite deppigt över mitt jävlabajs hår ett tag. BLÖ!


Galen i kärlek



Ligger här i min ensamhet och tittar på "galen i kärlek". Den är mysig. Får mig att tänka och sakna.

my soul in burining

Känns som om jag har förstört någonting jättefint. Jag är en överkänslig tönt.


Förvirrad.


convince me!

Har inte haft orken att skriva, mitt humör har varit skit, skitskitksit!! Men vet ni vad? Mitt humör just nu är: "i dont fucking care!!!!!!!!!!!!"

Sitter och lyssnar på mitt nya favvoband från sweden, deportees. Mums på hög nivå!!!!! Ni borde chekka läget, för dom är så svinigt bra.

Igår var jag ensam hemma och det blev mys med julia. Vi drack teé, rökte, snackade massa skit och kollade lite på paradise hotel. Denna helgen har varit toootalt festfri vilket är både rätt skönt och tråkigt. Nästa helg ska jag kötta satan. Ska dricka mitt goda rosévin samt mina goda cidrar. Hade inte bangat just nu.

Jag vill göra något galet! Typ som i filmer. Jag vill ge revanch och vinna min stolthet och dessutom vara as coool. Jag vill se hur jag rockar fett i slowmotion med kickerass låt i bakgrunden. Yooou crash and burn girl!

BAAAAAAAAAAAAAAAAH.

dradradradradraa.

Fredag

sry att jag inte har skrivit någonting på ett tag men har verkligen inte haft lust eller ork.
Har haft en jäkla bajsdag med mycket att fundera på. Förvirrad och ledsen för att vara ärlig.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på massa filmer på voddler med en aladin ask framför mig. lyx och fredagsmys.

Skriver mer sen eller imorgon. Dessutom uppskattas helgen som faaaaaaaaan.

Puss

Som vanligt är jag fortfarande vaken!

Såg bara början av p3 guld och direkt när de sa att kent inte kunde komma så bytte jag kanal till paradise. Vad fan är det för människa han pontus?! Riiktigt skumm och obehaglig. Tycker lite synd om honom. Tänk om de bara har klippt avsnitten så hans personlighet blir sådär? Men alla andra deltagare tycker ju faktiskt att han är weird!

Låg på golvet och pumpade situps och lårövningar medens PH var på tv. Nu ska jag köra lite utfall och sen ska jag fan hoppa boooooms i säng!!! Ser faktiskt fram emot skoldagen imorgon:)


Självklart "hejjar" jag på Jackie. Hon verkar vara en sån varm,smart, ärlig, öppen och visst hon är sjukt utflippad ibland men när det väl gäller så tror jag verkligen att hon är den som ställer upp och den man kan lita på.

Puss och sov gottis!!!:) Pooossssss

Bojkottar paradise ikväll för p3 guldgala



Bland de nominerade finns bland andra johnossi, Kent, Mando Diao, Promoe, Marukus Krunegård och Miike Snow . Timo Räisänen är programledare dessutom. Just nu i SVT1 kl 21.30-23.00.

Jag vet redan nu att kent kommer att vinna åter igen;) Moahha. Det skrev dom iallafall på sin facebook!

 


Just nu!


Såhär trött och fräsh ser jag ut just nu. Nu blir det tv och chokladmouse!

Mumma!


Dill och gräddfil, OLW

Skulle ta mina hörlurar i skåpet och vad hittar jag där? Jo, Emils äckliga naturchips. Nu tänker ni säkert, "vadå äckliga? Dom är ju goda", typ. Jo det tyckte jag också för ca tre år sedan. Under dessa tre år då jag och Emil har varit tillsammans så har han endast ätit dill och gräddfil OLW chips. Det får absolut inte vara några andra chips eller smaker. Förstår ni så trött jag är på dom chipsen?! och framför allt lukten. Mår illa varje gång han ger mig en puss efter att han har ätit chipsen. usch! haha

Och vad tror ni JAG gjorde för en stund sedan? Jo jag åt upp resten som var kvar i påsen. Lite mindre än halva. Vet ni hur illa jag mår just nu? FY FAN säger jag bara. Skulle låta dom ligga kvar där i skåpet istället så emil kunde käka upp dom nästa gång han kom hit.


snacka om dilemma

Skulle sätta på tvn precis men upptäckte att den är avstägnd och måste GÅ FRAM och sätta på den. Ligger så jävla skönt i sängen. Livet är så hårt!!

Herreguuuuud

så trött jag är. Det är galet och jag kan inte lägnta mer tills det är läggdags. Klockan är bara 18.00 så jag får vänta åtminstånde till 21.00-22.00. Men om jag väntar till 22.00 så kommer jag självmant tvinga mig att se paradise hotel.

Nej, jag ser fram emot en lugnt myskväll med mig själv. Helt ensam. Blir nog ett varmt bad nu, sen ska jag lägga mig framför tvn eller sätta på någon film på voddler. Har dessutom chokladmouse som jag ska gotta mig med. UNDERBART!

Skolan gick iallafall bra. Vi alla satt och rulla permanent hela dagen, och ska göra det imorgon också. Snacka om att man redan är duktigt trött på det. Kommer aldrig vilja boka in permanent kunder till min salong i framtiden haha.

Men jag har gjort 3 av 5 huvuden, och alla har blivit godkända. Den 3de som jag gjorde klart idag var det bara ett enstaka fel på. Det jobbiga är bara att detta huvudet som jag rullade permanent på tog 5 timmar sammanlagt. Och till proven skall det bara ta högst 45 min. Haha. Helt sinnes. Jag lär väl rulla 100 permanent huvuden innan jag kan fixa det på 45 min.


Imorgon ska jag försöka tänka på att ta någon bild och så! :)

Sådär! Då var jag nytränad.

Gjorde alla övningar gånger 2, som jag tidigare lagt ut på bloggen för någon dag sedan. Kul!

Nu blir det bara lite "rumpklämning" och några situps innan läggdags. Vilket jag hade gärna gjort exakt nu. Mina ögonlock verkligen stägs. Jag är dödstrött!!!! Men jag måste se paradise hotel kl 22.00 så jag måste hålla mig vaken.. haha

Imorgon ska all min negativa inställning vara borta. Har varit nedstämd idag så det räcker ett helt år framöver. pms blandat med mina tankar är ingen bra kombination. Nejj, imorgon då jävlar måste jag vara posetiv, för då ska vi rulla parmanent hela dagen. Jobbigt + tråkigt!! Det gäller att ha bra tålamod när det gäller att rulla permanent:P


Peace, love and understanding



En tanke> kniv i hjärtat.

Nu ska jag träna som faaan och bli t**********....

Feelings

Vissa dagar vill man bara släppa allt, packa väskan och försvinna från allting. Åka långt lågnt bort. Bort från besvikelsen, bort från känslorna, men en sak är säker, man kan inte rymma från känslor hur länge som helst, dom hittar alltid tillbaka till dig om du inte bearbetar dom. Vilket är svårt när man inte vet hur, och dessutom inte riktigt vet själv hur du känner.

Jag har ett problem som förföljer mig dag efter dag, ett problem som skadar min själ men som jag inte vet hur jag ska bearbete eller ta hand om. Det känns hopplöst och jag känner mig sviken. Men det är ingenting jag orkar ta upp gång på gång. Allt handlar om respekt. Respekt för varandras känslor och hur man tycker och tänker. Jag är inte dum i huvudet, Bara så du vet.


I fucking love you ♥


Och när ljuset släcks så ska du vara min
Så ska du vara min
Kärleken finns där en gång
Bygg något vackert som krossar allt


oviktig

Fy fan vad jag är irreterad. Vet inte om jag ska gråta eller skrika. Känner mig både frustrerad och tung som en sten pga av klumpen i magen som bara växer och växer när jag tänker på det. Jag borde sträcka på mig själv och totalt ignorera det, men samtigt är det inte så lätt när jag är en så pass känslig person.  Allt kan knäcka mig så hårt. Ibland rivs gamla tankar och känslor upp och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Idag är det en sådan dag. Såg fram emot någonting, och självklart var det förjäves. Oviktig är ett ord som rullar runt i skallen på mig. Oviktig.

God natt!



Godnatt! Nu ska jag sova. Måste sova. Hade velat mysa med mitt charmtroll Pemil, men det får bli mys med nallen istället. Skriver mer imorgon.  PUSS Å HEJ, DRÖM SWEEET


Ägg

Jag älskar ägg. Hårdkokta, löskokta, omelett, scramble etc. ALLT SOM ÄR ÄGG ÄR GOTT! Kan äta huuuur många som helst. Speciellt med kaviar till. GOTT.
Och sen bubbelvatten dagen efter man har druckit alkohol. Finns inget godare. höhöhöö.


Söndaaaaag

Igårkväll mötte jag upp Emma, sedan åkte vi hem till Emil. Där blev det lite chillfest. Det var trevligt:) Idag har vi bara slappat, jag, emil, aldin och timpan satt och kollade på någon film, men jag var inte alls intresserad av den och vet knappt vad den hette, sleven nått. Hahah.
Pappa och Jocke kom vid klockan 18.00 för att lämna en soffa som josse och jocke har lånat så det blev perffa så jag fick åka med hem sen och slippa åka buss!:P

Ikväll har jag bara slappat. Har varit heeeeeelt död. Har suttit och kollat runt lite på lägenheter osv, men det är omöjligt att få tag på både en fin och ett bra läge. Jag känner mer och mer att jag är redo att flytta hemifrån, speciellt nu när jag har en möjlighet till det, CSN Lån, men samtidigt vet jag itne riktigt ifall det är så smart!


Ajja, nu har jag precis pratat med babymin och sagt godnatt och så♥. Nu snart ska jag stänga ner datorn, och släcka ner lamporna. Måste få sömn, för imorgon blir det skola! Kommer bli rätt roligt faktiskt! :) Har dessutom gjort asgod lunch tills imorgon, pasta sallad med lax och myyyyycket god sås. Mumssssssss!






ÅÅÅÅÅÅH

Kan inte jag bara vinna på lotto?! KAN INTE JAG BARA FÅ MITT STIDIEBIDRAG NÅGRA DAGAR INNAN!?

Viiiiiilll ha babyliss icurl. NuNuNU!!!!! :(


Egen hårvård!

På torsdag är det egen hårvård på skolan, och en utav 2orna ska färga/klippa mitt hår. Han frågade mig vilken hårfärg jag var ute efter och jag svarade direkt "jennifer aniston- färg!!" Och det första han sa "nu sätter du press på mig"

Och det förstår jag, för hennes hårfärg är unik och säkerligen sjuuukt svår att få fram. Hoppas att det blir någerlunda nära iallafall.



Hej!

ååh det blev en bra dag/kväll idag!

Skolan gick toppen! Jätteroligt faktiskt. Slutade redan vid 12, men stannade kvar någon timme till. Vi satt och rullade permanent och snackade. Sedan fixade vissa håret på varandra och sånt. Skoj!

Efter det åkte jag direkt hem och la mig i sängen en stund. Sen blev det god middag och mys. Efter det blev det verkligen en spontant bio besök! Julia plockade upp mig sen körde vi till entre, där dino var. Vi tre såg den nya skräckfilmen, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var precis likadan som 1an.

Nu är jag nästan precis hemkommen och jag funderar på att lägga mig ner i sängen och slappa framför tvn, men jag är verkligen inte trött. Vilken jäkla nattmänniska jag är asså. Orkar inte. Gick liksom upp klockan 7 imorse..



Det fick bli en väldigt ful fläta i mitt väääldigt smutsiga hår.

Nåja! Nu ska jag iaf slänga av mig mina kläder. Poossposs!

Pläääääns på g!

Sitter och pratar med dino på msn. Vi snackar lite om sommaren som kommer. VI MÅSTE PLANERA! För i sommar ska vi alla packa våra väskor och åka till gotland i en vecka! Vi ska försöka få tag på något najs och billigt hus som man kan hyra under gotlands veckan.


Sitter just nu och kollar upp lite just nu, men hittar inte så mycket information, så ska nog stänga av datorn nu snart, sen träna och sen äntligen läggdags!:)


Imorgon ska bli en underbar dag har jag bestämt! ♥

Träning ger resultat

 

Visst är det kul när man ser resultat? Jag tränar rumpan och lår som en galning, men oftast rumpalalan. Såfort jag får chansen så sitter jag och "klämmer". Jag ska få en riktig puuuutgump har jag bestämt. Sååå snyggt!


Min lilla väska





Okej, verkligen inga bra bilder, men vad ska man göra när man inte har någon bättre. Här är iallafall bilderna på mitt lilla kitt som vi alla fick, oooho det rimmade. Vi fick massor med andra saker, men det måste vi lämna tillbaka efter utbildningen och det ligger i skåpet på skolan. Vet ni så myyycket jag lägntar tills jag verkligen kan sätta saxen i håret:D SKA BLI SÅ KUL!!!


Usch vilken dag!

Jag har verkligen inte haft en bra dag idag känner jag. Skolan gick rätt kasst. Vi rullade permanent hela dagen och det gick riktgt segt. Ibland får man inte till det riktigt.

Nästa torsdag skulle jag egentligen sätta i riktiga extensions i håret. Har egenhårvård efter var 8:de vecka. När jag och min lärere skulle välja ut färg så blev det kaos. Mitt hår har gröna partier!! Iochmed att jag var blond och färgade det mörkt så blir håret oftast lite grönt. Så istället för att sätta in löshår så  färgar jag det istället, och sen efter 8 veckor så sätter jag in löshåret istället!

Jag är bara sååååååååå jäääääääkla trött på mitt hår!! Har alltid haft så mycket problem med det. Blir aldrig nöjd! Har iallafall suttit och fixat lite med min volymtång, fön och rulleborste. Får se om det håller såhär tills imorgon.

Ajjjja, väldigt intressant VA! Nåja. Har iaf haft en bajs dag idag. Emil jobbade i Malmö så vi möttes upp en stund vid sex tiden. Behövde lite kramar och pussar.


Imorgon är det fredag, OCH VET NI HUR GLAD JAG ÄR FÖR DET?! Ska sova ut. Nej nu ska jag snart kasta av mig kläderna och sätta på mig lite myspys stuff. Sen blir det lite träning innan läggdags!


Träning hemma!

Jag har ju börjat träna på sats, eller började. Har inte kommit så lågnt med det. Börjar tidigt på morgonen och slutar sent på dagen så hinner inte i veckorna, men på helgerna ska jag se till att sticka till sats och träna. Det jag gör nu för att inte få sån jäkla ångest över att jag inte kan träna så mycket på sats är just att träna hemma.

Det finns så sjukt lätta och bra övningar som man kan göra mitt på golvet där hemma. Har hittat en sida för ett tag sedan, men har glömt bort vad sidan hette, där fanns det iallafall massa olika sorters övningar som man kunde göra hemma. Som tur var skrev jag över lite på ett word dokument! Just de här 7 övningarna gör man på gruppövningarna på sats. Jag själv lägger också till mer magövningar som tex situps och sånt! 
Här är några som jag brukar göra;


◊  Hunden
Tränar: Rumpans sidmuskler.
Ställ dig på alla fyra på golvet. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Lyft nu ett ben uppåt i sidled så att foten kommer i höjd med rumpan. Du ska känna hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka ner och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Bryggan;
Tränar: Rumpa och lite baksida lår.
Ligg på rygg på golvet med böjda ben och hela fötterna i golvet. Håll armarna raka längs kroppens sidor med handflatorna i golvet. Håll magen spänd och ryggen rak. Lyft upp hela rumpan från golvet och pressa höften upp mot taket så att du känner hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Pendeln
Tränar: Rumpa.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Vinkla en fot med tårna utåt och pendla benet långsamt bakåt och utåt. Höj benet tills det tar ”stopp” i muskeln, alltså så att du känner hur rumpan är helt spänd. Håll överkroppen stilla med rak rygg och lätt spänd mage. Tänk på att det är en kort rörelse som ska göras kontrollerat. Gå tillbaka och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊   Utfallet
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Ta ett stort kliv framåt med ett ben och sänk ner kroppen så att knä- och höftleder får nittio graders vinkel. Gå inte så långt ner att knäet nuddar golvet. Sträck på benen och kliv tillbaka. Upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2 på varje ben.


◊   Knäböjen
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och höftbrett isär, armarna längs kroppen. Sänk dig ner till ”sittande” ställning och höj samtidigt armarna rakt ut, rakt fram. Gå så djupt ner att höft- och knäled får nittio graders vinkel. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Gå upp till startposition och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Grodböjen
Tränar: Rumpa, insida och framsida lår.
Kliv isär med fötterna så att du står något bredare än axelbredd. Vinkla tårna utåt. Sätt händerna i midjan, håll ryggen rak och magen lätt spänd. Sänk nu kroppen rakt nedåt så att knäna böjs utåt. Gå så långt ner du kan utan att ”tappa” hållning i rygg och mage. Gå tillbaka upp och upprepa rörelsen från början.
Gör: 15 repetitioner x 2.

GODKVÄLL!

Har inte kunnat logga in på min blogg idag, knasigt. Lovade ju att visa bilder på mitt "lilla kitt" som jag fick med saxar och grejer, och jag tog faktiskt med mig det hem idag, OCH fotade det. Men vet ni vad? MIN IPHONE KAMERA SUGER!! Blev bara mörka jobbiga bilder, så ska försöka fota imorgon igen, om inte så lägger jag in dom deppiga istället. Men det gör jag imorgon, för jag vet inte var min mobil är just nu. Hade den sist när jag och baby ringdes vid och sa godnatt, men nu är den all gone.


Paradise hotel, sen nanna!

Nej nu blir det PH, sen ska jag faktiskt SOVA! Heeeeeeeeelt underbart att man blir såhär trött när man har börjat skolan igen!

Och jag  vet att jag suger på att uppdatera, men det känns sjukt tråkigt nu när jag inte har någon kamera.. Får försöka fixa det!:)

Puss och Godnattis, ♥


Tjena tjena!!

Igårkväll gick vi ju på bio, jag, josse, jocke och emil. Vi såg sherlock holmes. Jag var heelt frånvarande från filmen, satt och glodde in i bioduken men kollade inte ett skit typ. Slutade med att jag höll på att somna. Så nej, jag tyckte inte om den. Men jag kollade ju knappt:P

Efter bion åkte vi tillbaka hem hit. I morse var jag så sjuukt trött, fick ångest för jag ville verkligen inte gå upp, som varje morgon. Men sen när jag väl var i skolan så var det bra! Emil sov vidare gottis när jag gick, men han fick även gå upp och jobba senare.

Jag skulle egentligen ta med mig mitt frisörkitt hem för att prova lite och tänkte passa på att ta bilder på sakerna, men jag glömde den i skåpet, såklart!! Ska försöka ta med mig den hem imorgon!


sooon

Nu dör batteriet på datorn men ville bara skriva att jag skriver lite senare! Puss

Nämen tjohejsan!

Kom precis hem från skolan. ÄR DÖDSTRÖTT! Har suttit och rullat parmanent hela dagen. Ryggen värken och jag kommer fan få träningsvärk i armarna haha. Men dagen gick iallafall bra, och jag kunde hålla mig vaken trots att jag bara sov två timmar inatt. Jösses.. Sen gick vi igenom städschemat också, jag och en annan tjej som heter Anna fick tydligen det värsta, tvätten, men det blev jag bara glad för! Heldre det än disken!!! hohoho.

Har inte skrivit någonting sen i lördags, med emil kom ju efter hans jobb, så det blev god frukost och sen gick vi och la oss en stund faktiskt. Det finns ju inget bättre än att sova på dagen, hur skönt sover man inte?! Helt underbart. Sen på kvällen gick vi och köpte lite gottis, sen blev det att kolla på film. Emil somnade efter halva, men jag kollade vidare! Och det var en riktig skitfilm.

Igår blev det bara slapp, sen hämtade julia upp mig så körde vi till stan och fikade. Mysigt:)

Nej nu ska jag möta upp emilpemil, sen blir det god middag här hemma. Josse och Jocke kommer också. Det blir TACOPAJ. SÅ SJUUUUKT GOTTIT. mummamumma. Senare blir det bio med emil, jocke och josse:)


Pussis ♥

bakfull, världen är orättvis.

Gårkvällen blev lyckad och jag mår som jag inte riktigt förtjänar idag, så himla orättvist!!!!
Det luktar kebab i mitt rum, får klökningar. uuuuuuuuuääää.

Snart kommer Emilpemil hem efter jooobbet. Han har köpt med sig lite fräsiga bullar. Jag mår illa men är ändå hungrig. Jag är sweinetrött men ändå pigg. blöööööööööööö.

Jag som skulle sticka och träna idag? Säger bara HA-HA. Jävla skit.


Jag orkar ingenting. Vill bara sitta och glo in i en vägg. mmm mycket trevligt.

Bad day

Jag gick och la mig vid 00.00 igår, och gissa när jag äntligen somnade? KL HALV 5 I MORSE!! Sen vad jag tvungen att gå upp klockan halv 8. Jag har varit på skithumör hela dagen, bara velat vara ensam och typ gå i ide.
Planerade att jag skulle gå till skolan idag, så skulle gå en halvtimme innan jag började. När jag knappt hade gått halvvägs så var det bara en kvart kvar tills jag började så jag ringde pappa typ halft gråtandes och han körde och mötte upp mig och sedan körde mig dit istället! Så jävla snällt!!

Hela natten har jag verkligen tänk så det knakade, vill jag verkligen detta? Börja med denna utbildningen? Det känns inte som om det är någon utväg om jag väl börjat, för den kostar mycket pengar osv.
Ajja. Jag gick dit idag, och det var nervöst. Vi 1or skulle stå framför alla andra klasserna och berätta om sig själva. Hatar sånt! Men det gick väl bra. Sen blev det lite information, fick våra grejjer,böcker, saxar, kammar, borstar, spolar osv, skit kul faktiskt!! :) Men har allting kvar på skolan, men när jag har det hemma så tänkte jag visa er!

Vi blev iallafall klara lite över 12, och då var det planerat att jag skulle in till stan med emma och julia, men båda segade så jag gick hem till josse istället och myste. Nu ligger jag äntligen i sängen. Ska vila en stund sen vid 7 kommer emil hit efter hans jobb. Sen blir det hem till pierre och emma för att fira dino mannen som fyller systemet-åldern idag:D:D
Hoppas på en rolig kväll, annars har detta varit en riktig bad day!!! Återstår att se. Pooss♥






Japp, jag lever!

Men jag har inte pallat skriva någonting under dagen. Igår kväll myste vi hos emil, ni skulle bara veta hur länge vi sov igår!! HELT GALET. Och jag var trött som en gris när emil väckte mig. Imorse fick vi båda två gå upp tidigt, emil skulle jobba i malmö, så jag hänge på och åkte hem också. När jag väl kom hem så Låg jag och kollade på min favvorit film, robotar, men sophie och emma:)
Sen gick jag faktiskt och sov en liten stund.

Ikväll har vi gjort det vi är bäst på, spelat super mario! Och jag har lärt mig att man faktiskt inte ska ge upp för man klarar fan det tillslut:P haha. Vi gjorde om samma jäkla banor men till slut klarade vi det efter någon timme eller så:P

Ikväll får jag försöka sova tidigt, imorgon blir det skola. HUR DEPPIGT LÅTER INTE DET! BUHU. Första skoldagen haha. Nej men det blir nog bara upprop och så, sen blir det att gå lite i stan med jullan och kanske emmö. Måste inom sats och snacka med dom, för min inloggning funkar fortfarande inte, så kan inte boka mina egna pass!! blir helt galen på sånt. Får se om jag hinner med någon ball träning imorn också, det finns danceaerobics, kan nog vara rätt roligt!

Sen möter jag upp Emil när han har slutat jobba, senare blir det b-daay party för dino som fyller 20 år imorgon!!!!:) WOHOOOO!!

Trevligdag!

Tänkte skriva lite snabbt nu om dagen:).. Skriver på min mob så det är inte så lätt heller! Imorse tränade jag ju, och det var skit kul! Tränade i en gruppträning som heter satscore, vilket är då mage. Nu efteråt känns man träningsvärken i magen, men inte så jätte farligt! Efter trÄningen åkte jag hem till emil, sen lite senare blev vi upphamtade av emmy och Adam och körde till emils morfars syster. Där blev det mat för fulla rullar och även mycket gott att dricka:) supertrevligt var det! Nu är vi hemma igen! Nej nu ska vi mysamysa:) Skriver mer imorgon. Pusspuss och nattinatti!

Uppe med tuppen!

Ojojoj, gick upp för 40 min sen kanske. Helt sinnes. Jag har inte varit uppe så här tidigt på evigheter!
Jag är iallafall taggad inför träningen! Ska vara där klockan 12, så har rätt bra med tid. Men måste packa ner massa saker för direkt efter träningen åker jag till Emil. Senare i eftermiddag ska vi åka till hans morfar:)

Vi hörs så fort jag har tid igen! Pusss


Night toughts

Kan inte sova. Min hjärna och mitt hjärta kan inte slappna av! Blir galen. Varför finns det saker som hjärtat inte kan totalt strunta i, saker som inte finns längre men som ändå inte går att få bort. Vissa smärtor är för svåra att glömma helt änkelt, men en sak är säker; det kommer fan inte få påverka mig!! Hur lång tid ska det ta tills jag vaknar upp och verkligen skiter fullständigt i dessa smärtor?! Där har jag ett nytt nyårs löfte, glömma och leva vidare.

Natti!

Nej nu ska jag gå ner och kissa med vovven, sen ska jag hoppa boms ner i sängen! Ska stänga av datorn och läsa en tidning. Bara njuta! Sen blir det nog lite tv innan sovdags.

Är faktiskt lite nervös inför imorgon. Hoppas att mitt träningskort slipper krångla och allt det där jobbiga! Och framför allt, hoppas att träningen är rolig och köttig! :D

Hörs imorgon! Posseliposs ♥


PH STEFAN


Sitter och kollar på paradise hotel. Äntligen har det börjat! Och jag är så jävla sur nu. KILLAR ÄR SVIN!!!!!! Hur funkar deras tänkande?! Trodde han stefan hade nått mer i huvudet, men nejdå. Såklart att han inte hade. Jäkla svin asså. Pallar inte riktigt förklara vad han gjorde, men han ljög, hade sex med två tjejer samma kväll och sedan ljuger han ännu mer. Stackars hon Erika som tydligen litar på honom.  Jag som tyckte att han borde hänga kvar till slutet, but not anymore!

När man ser sånt här så uppskattar man som fan att man har en pojkvän som absolut aldrig någonsin hade gjort något sådant eller någonsin göra illa mig medvetet eller omedvetet för den delen! Känns helt fantastiskt att jag har en pojkvän som man kan lita på, för det finns ju knappast många av dom. ♥


Ikväll har jag världens tråkigaste vänner

alla segar och ingen kan/orkar träffas. FÅR PANIK OCH KAN BÖRJA GRÅTA! Är så jääkla sällskapssjuk så det inte är sant!! Känner mig jätteensam:(

Ajja, imorgon sätts då träningen igång. Jag måste fan köpa träningskläder och skor, har inga gympaskor! Får liksom ha på mig mina converse imorgon haha. Jösses..

Nej nu blir det super mario spelande i vardagsrummet med familjen. Vi alla är som beroende..

Puss!

Nu är jag redan hemma.

Det gick fort! Bytade mina skor, de som gick sönder på nyår. Fick dom sista i min storlek. TUR! Sen gick jag raka vägen in till sats. Fick lite information och schema för denna vecka. Sen nu när jag kom hem så skulle jag logga in och boka in mig på en klass, men då var det såklart någonting fel med min inloggning så fick ringa dit och kolla läget. Klyddklyddklydd!
Men nu är jag iallafall bokad till en träningsgrupp imorgon, satscore. Hoppas att det är roligt!

Nu snart blir det lite mat!

Tjingtjing!

Så nu är jag klar!


Jag ser ut som ett riktigt ufo och vill helst bara stanna hemma, men jag har saker som jag måste göra. HATAR måsten!!! Pallar inte mitt sår på kinden heller. Riktigt jobbigt. Nej nu får jag skynda mig in och sedan skynda mig hem, såååå kallt ute! buuuu.

God morgon!

somnade inte förens halv 6 imorse, låg och blundade i en evighet kändes det som, men gick verkligen inte att somna. Jag är iallfall uppe nu, och har ätit frukost. Det blev goda scones och varm oboy med grädde, haha.

Ska snart hoppa in i duschen, sen måste jag ut i storm vädret. Snöar like crazy!!!! Hade bara velat sitta hemma och mysa men men.

Nej nu ska jag försöka sova!!

Vill sova bort natten och vakna upp så jag kan äta scones som mamma har bakat idag. Hade gärna velat äta en nu, men ska hålla mitt löfte att sluta äta innan läggdags och börja äta frukost istället! Jobbigt att magen kurrar bara.

Ska ställa klockan på halv 11. Ja, vi får väl se om jag kommer att lyckas att komma upp då, men det får jag se till att jag gör för jag har lite ärenden som jag måste fixa imorgon!

Sov gottis:)


Bild på oss sen nyår

Dino skickade nyss en snygg bild på oss ifrån nyår,


Jag i rött, Julia i svart, Dino och sedan Emma!! Visst är vi snygga?!


JÄVLA SKIT!!


Fick kärnor i min clementin!!


Tankar

Sitter med tusen tankar i huvudet, men kan inte skriva i ord hur jag känner. Jag känner mig både inlåst och fri. Jag känner mig både trygg och osäker. När man har en storasyster som är två år äldre så har man alltid både fått vara liten och stor i olika situationer. Ibland fick jag göra saker bara för att min syster fick men annars hade jag fått vänta tills jag blev äldre.

Jag är snart 20 år, och känner att jag behöver en push i livet. Vill komma någonvart och göra någonting nytt. Min syster flyttade hemifrån för några månader sedan med sin pojkvän och redan nu känner jag att jag också verkligen vill. Jag har ju som sagt inte behövt vänta så länge på min "tur". Jag känner mig stor nog för ett nytt steg i livet. Jag vet att ekonomiskt sätt skulle jag inte klara av att flytta, men jag känner mig iallafall mogen för det.

Om några dagar, den 8:de, börjar jag skolan, på riktigt. Två hela och nya år ska jag tillbringa där, utan långa lov och lediga dagar. Är jag redo? Jag har kännt mig redo men på sista tiden så känner jag nästan tvärtom. Jag vill resa! Vara borta i flera månader och se världen. Kommer jag vilja göra det om två år efter min utbildning? Passar denna utbildningen mig ens? Eller tar jag bara ett säkert kort?
Vill jag ens bo i malmö?

Nej nu får jag iallafall börja ta tag i saker och ting. Imorgon ska jag till sats och prata med en kille där och få mitt schema osv. Sen ska jag verkligen ta tag i träningen och verkligen sattsa helhjärtat på det! Jag vill bli stolt över mig själv! Sedan ska jag ta tag i körkortet också. Nu känner jag att jag vill.
Jag har iallafall en världens finaste och bästa pojkvän, familj och vänner men jag känner inte att det räcker. Någonting saknas, vad vet jag inte. Det bara saknas någonting i mitt liv. Det återstår att se! Men en sak är säker, jag är redo att bli lite vuxen, men inte tråkvuxen!

Ikväll har jag bara varit hemma och myst

Ikväll har jag bara varit hemma och myst. Familjen satt i vardagsrummet och spelade supermario på wii, och det är ju så jääääääääääääkla roligt att det inte är sant!!!

Sen har jag lekt lite med vovven bella också. Hon blir alltid lika leksugen på kvällen:P
Nu när min kamera är sönder så kommer det inte bli bättre bilder än från min iphone, och den är inte särskillt bra den kameran, men den får väl duga nu när jag inte har någonting annat!


Söndagshat

Jag vaknade runt 16.30 idag. Heeel lost. Kollade på klockan och fick typ hjärtstopp så förvånad jag blev, jag som trodde att klockan var högst 12.00 eller något sådant.

Nåja, jag har iallafall sovit bort halva söndagen, vilket är skönt. Hatar söndagar!!
Hoppas att det inte blir problem med att somna ikväll bara.

Drömde iallafall den bästa drömmen på lääänge. Jag vill inte säga vad den handlade om, men den var mysig, romantisk och sjukt rolig! Kan säga en sak att vi var ett stoort gäng som åkte till thailand och badade och solade osv, och sen en annan sak som hände som jag inte vill säga. hohoh


pannkaka

Klockan är snart halv 5 på morgonen och vad tror ni jag sitter och gör? JO, sitter och snackar med dino på msn, och skickar youtube klipp till varandra. Finns det något mer underhållande i denna stund?!




Tidig morgon i svedala

Åkte hem från Emil imorse för att han skulle åka till lund och jobba idag. Sov riktigt dåligt inatt. Vi såg Paranormal activity igårkväll, vilket jag ångrar lite. Läskig som tusan.


Såhär såg det ut klockan 09.10 när jag väntade på bussen!

Min sko:(

Såhär får jag gå omkring ett tag. Väldigt roligt!

Det blev lite bilder från nyår iallafall.

Det blev lite bilder från nyår iallafall. Innan min älskade kamera dog.









NYÅRS KAOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har segat med bloggen lite. Har inte haft tid, och när jag väl fick tid hade jag ingen ork, och när jag kunde ha ork så pallade jag inte bara. ha!

Men iallafall! Vill ni höra om nyår? Dont think so. Detta var en riktigt tråkig nyår. Sjukt besviken! Vi var först hemma hos Linnea och åt middag, vilket var väldigt lyckat och mysigt, men när vi väl skulle ut vid 12 slaget så spårade det mesta. Som varje nyår.

Mina nya skor gick sönder, blev ledsen men tänkte what the hell, nu är det snart 12 slaget så palla deppa. Vi alla gick mot stads teatern och det var mycket folk där, 10, 9, 8, 7, drar upp min kamera från fickan och skulle ta en bild snabbt, 6, kämpar med att starta den, 5, vafan den är ju sönder! 4, blev ledsen, 3, 2, 1, 0 GOTT NYTT ÅR. jaha, där hann min kamera pajja. Inga fina bilder där ikke.

Sen blev det röjj inne på teatern, helt sinnessjukt, precis som dino skrev i sin blogg "Så fint att det blev så kul på nyår. Speciellt att raida Stadsteatern när smokings och långklänningar dansade pardans och drack champange". Gubbar blev sura på oss så vi fick skynda oss ut därifrån.

Sen blev det upp mot södervärns hållet hem till ian, där deppade man. Sen gick vi till värnhem och några skulle käka. Ingenting annat hände, och klockan var drygt halv 2 bara. Vi alla började promenera till södervärn för att ta våra bussar hemåt. När vi är så lågt bort svedala bussen som möjligt hör man dino skrika "maaaadde kuuuuuuuta, busseeeen!!!!!!" Och ja, jag var tvungen att springa som en idiot genom södervärn med söndrig sko som inte gick att knäppa. Vi hann med bussen. Tur. Sen kom man hem till emil, och där tog man några onödiga shottar.

När vi väl skulle gå och lägga oss, blev jag helt hyper och skulle springa in till rummet och lägga mig i sängen. Ja vad tror ni jag gör då?! SPRINGER RAKT IN I JÄVLA DÖRRKARMEN MED ANSIKTET FÖRE! Det forsade blod och jag började gråta. Trodde jag var tvungen att åka till akuten för att sy, för damnboy så mycket blod det forsade. Emil plåstrade om mig, sen gick vi och la oss.

Tror ni jag hade lite ångest när jag vaknade igår eller?! Bakis, ont i foten, sprucken kind, söndrig kamera, söndrig sko, och sen pricken över iet när man märker att ens kofta är lost, mina nya fräskiga vantar + mitt rödaläppstift och lilla spegeln.

Ja, här fick ni min underbara nyår och min underbara början på detta året! HEJHEJ. Nästa år firar jag nyår hemma!!!


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

asåååå

2010-01-29 @ 14:29:27
Grannen behöver ju inte överdriva sitt pianospelande...
FÅR PANIK!

Ballerina Kladdkaka!

2010-01-29 @ 14:27:02
Läste precis att det har kommit ut en ny sort med ballerina, kladdkaka! Fy satan vad jag blev sugen på att prova det. Mamma är nere i affären och jag fick en snilleblixt att ringa henne och be henne köpa det till mig, men såklart så hade hon inte mobilen med sig.
LÖÖÖNT ATT HA MOBILER OM MAN ÄNDÅ INTE TAR DOM MED SIG DÄR MAN GÅR! ååh.
Haha, vill man ha choklad men inte får nån när man har lingonveckan så blir det inget lyckligt slut asså. GE MIG!! 

(inte min bild)

Freeedag

2010-01-29 @ 13:29:18
Kom hem för en liten stund sedan, så det har varit en väldigt kort dag i skolan. Började vid halv 10. Sen hade vi ekonomi, och efter det fick vi göra lite vad vi själva ville. Tvätt + styling eller rulla permanent osv. Jag tvättade bara maddes hår sen fixade jag mitt eget lite, sen direkt hem.

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet och funderar starkt på att gå och sova en stund. Ikväll blir det nattbowling med massa gott att dricka, så borde få lite sömn innan.

Men innan det så vill jag gå ner till hemköp eller lindex och köpa hårfärg. Vet bara inte om det är någon bra ide att färga det. Men jag måååste. Blir så irreterad över mitt hår så det inte är sant!

AJJA!


Fattar ni som jag har letat efter min oddmolly tunika?! Men hittade den imorse. Lycklig! :P

blaah

2010-01-28 @ 22:08:09


I have become someone I never ever wanted to be..

ojoj, vilken lång dag!!

2010-01-28 @ 21:56:13
Började lite över nio imorse, då blev det direkt till att slinga på dockorna. Skiiiiiiiiiiiiiitkul!!!!!! Så sjukt härligt att göra någonting nytt nu efter allt permanent rullande. Det gick iallafall jättebra med slingorna. Lätt och roligt!
Efter lunchen så blev det lite genomgång med olika klippningar på modeller. Madde i klassen klippte av sig halva håret. Kort blev det, MEN riiiktigt snyggt=) Men man blev faktiskt lite rädd först när man såg hur allt hår blev avklippt haha.

Slutade lite innan fem tiden och åkte direkt in till stan för att träffa Dino och Emma:) Skojskoj. Det blev shopping för Emma och Dino men för min del blev det bara fika!

Nej ända sedan jag har kommit hem så har det blivit helt bajsbajs. Är på riktigt depphumör och mår skitskit så ska faktiskt bädda ner mig i sängen och bara försvinna för ett tag. Lägntar tills imorn då det blir back too school. Är så glad för att jag har börjat där, för allt skit jag tänker på försvinner för ett tag och det är så otroligt skönt.

Nej nu stänger jag ner datorn.
Puss och kram. ♥


Min fina docka!;)

EN ANNAN DEL AV KÖPING ♥

2010-01-27 @ 21:28:49

Nu blir det tvmys. Har redan käkat upp en halvpåse med chips, nu blir det kexchoklaaaaaaad:D Visst smakar allt sånt skit myycket godare när man har mens?! Helt otroligt. haha

ångestångest

2010-01-27 @ 21:24:11
Kollade på schemat idag för att se så att jag inte missade någonting nytt, vilket jag inte skulle göra. Då kunde jag vara hemma utan att få ångest för att jag inte vill missa någonting eller komma efter.

Vad tror ni jag får reda på?! Jooo att vi skulle ha klipptektik idag. FAN säger jag bara. Så jävla trist att jag missade första lektionen med det. Fanfanfan. Så nu ligger jag efter. Dom andra i klassen fick klippa dockorna osv. ååh:( gråtgråt gråt!!!


Nåja. Hade nog intr gått så bra i skolan idag ifall jag gick dit. Mitt huvud dunkar som bara den fortfarande, trots att jag har vilat, tagit ipren och hela den faderullan. Weiird.

Det är inte klokt!!!

2010-01-27 @ 17:19:02
Jag har mått dåligt som bara den idag. Jag vaknade vid 7 tiden i morse för att börja göra mig iordning till skolan. Men det gick bara inte. Har en sån jävla mensvärk och huvudvärk så det inte är klokt. Har nog aldrig haft såhär ont i mitt huvud. Känns som om det är ett jävla tryck och ska sprängas, och jag mår sjukt illa. 

Mitt humör är ju bara att pissa på också. hatahatahata. Vill bara gråta, är riktigt känslig just nu. 
Jävla mens! 

Paaaaaradise.

2010-01-26 @ 22:00:28
Tänkte precis lägga upp lite bilder, men hinner inte nu tyvärr. Nu blir det Paradise hotel, sen sovasova.

GOD NATTIS, ♥

wig wig wig

2010-01-26 @ 21:52:14
Jag är så jäkla trött och deppig på mitt hår att jag seriöst hade kunnat köpa en peruk!! Hur snygg är inte denna liksom?! förutom luggen typ.



Vist hade det varit en rolig ideé egentligen? Men inte lika roligt när hela världen vet om att det just är en peruk. Jag kan köpa den och flytta ifrån malmö där ingen vet hut mitt hår ser ut;) haha. Jösses..

Emotional like craaazy

2010-01-26 @ 18:15:52

Vid nio tiden igårkväll så kom Emil hem hit efter att han hade följt med pappa och jocke till bandyn. Vi tog det bara lugnt, kollade lite på tv och myste. Det är inte klokt så underbart och mysigt det är när man har blivit sams igen efter ett litet bråk.

Jag drömde mardrömmar hela natten. Väckte Emil med att jag skrek i sömnen. Heeelt sjukt. Tur att han låg vid min sida.♥

I morse sov jag lite extra länge för jag struntade i att tvätta håret. (Gör det varje morgon annars) Men det skulle ju vara shampoonering och allt det där i skolan idag. Snacka om att det gör mycket dom dör extra 20 minuterna i sängen.
Emil sov kvar medens jag var i skolan. Det var såå mysigt att veta att han ligger hemma och väntar på mig när man är där. Hade ingen bra dag i skolan idag känner jag. Jag är så deppig pga mitt hår. Känns hopplöst. Slutade vid fyra så det blev snabbt hem. Väl hemma blev det raka vägen fram till bubben. Behövde en baaauta kram.

Nu ska jag snart äta, sedan ska jag köra en toning/inpackning på mig. Efter det blir det lite plugg och sen tvmys. Paradise, paradise, paaaradise.

Skriver mer senare. Nu blir det miiiiddag. Äntligen, så sjukt hungrig!!
Pusspuss, =)

Scandinavian hair academy

2010-01-25 @ 19:53:43
ååh vad jag lägntar tills imorgon. Jag är så himla glad över min skola. Det är verkligen superkul!!! Speciellt nu när man har lärt känna klassen. Alla är verkligen supergulliga! Imorgon ska vi ha shampoonering på förmiddagen, sedan blir det styling och hela den faderullan:)
Efter lunch blir det åter igen att rulla permanent, vilket inte är särskillt kul men det måste göras!

GOOOOTT!!

2010-01-25 @ 19:34:34



FY FAN VAD GOOOOOOOOOOOOOOOTT! 11 bitars och sedan 2 avokados.

Sushi och pojkvänsmys. Perffa!

2010-01-25 @ 18:58:27
Jööösses vilken flummig dag det har varit idag!!! Har bara suttit och skrattat och varit helt lost. Det blev lite kemi läsning och permanent rulligt, men bara lite haha. JODÅ!

Snart kommer Emil så ska han följa med pappa och Jocke och spela bandy! Jag funderar starkt på att gå ner och köpa sushi,jag är så sjukt sugen att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Ååh.

Jag har turen att ha världens bästa sushiplace precis nedanför mig, sushido.♥ Mummmma! Nu ska jag ner! Skriver mer sen:)

Pusspuss

deportees

2010-01-25 @ 00:05:59


Mina nya favvoriter

tolle hår

2010-01-24 @ 22:32:39



I torsdags så hade vi egenhårvård vilket innebär att tvåorna samt treorna fick fixa våra ettors hår så som vi ville ha det. Jag vill få tillbaka min egen hårfärg så redan i onsdags så avfärgade vi mitt hår. Hade bara i avfärgningen i drygt 1 min och det blev totalt förstört!!!:(
Sen i torsdags så fick vi färga det. Jag färgade det tre gånger, för det blev aldrig bra. Första gången grönt, andra gången rött/orangt sen tredje lite bättre. Men det slet ju självklart också som bara den så vi fick nöja oss efter tredje försöket. Det blev bra men inte så som jag vill ha det..

Jag har alltid haft så jävla mycket problem medmitt hår. Helt galet. Hårfärger fäster inte så bra bara för att jag har blekt sönder det. Jag ska aldrig tillåta mina barn att bleka deras hår, iallafall inte så mycket som jag har gjort det.

Jag får gå runt nu och vara lite deppigt över mitt jävlabajs hår ett tag. BLÖ!

Galen i kärlek

2010-01-24 @ 22:09:33


Ligger här i min ensamhet och tittar på "galen i kärlek". Den är mysig. Får mig att tänka och sakna.

my soul in burining

2010-01-24 @ 20:03:27

Känns som om jag har förstört någonting jättefint. Jag är en överkänslig tönt.


Förvirrad.

convince me!

2010-01-24 @ 15:28:26
Har inte haft orken att skriva, mitt humör har varit skit, skitskitksit!! Men vet ni vad? Mitt humör just nu är: "i dont fucking care!!!!!!!!!!!!"

Sitter och lyssnar på mitt nya favvoband från sweden, deportees. Mums på hög nivå!!!!! Ni borde chekka läget, för dom är så svinigt bra.

Igår var jag ensam hemma och det blev mys med julia. Vi drack teé, rökte, snackade massa skit och kollade lite på paradise hotel. Denna helgen har varit toootalt festfri vilket är både rätt skönt och tråkigt. Nästa helg ska jag kötta satan. Ska dricka mitt goda rosévin samt mina goda cidrar. Hade inte bangat just nu.

Jag vill göra något galet! Typ som i filmer. Jag vill ge revanch och vinna min stolthet och dessutom vara as coool. Jag vill se hur jag rockar fett i slowmotion med kickerass låt i bakgrunden. Yooou crash and burn girl!

BAAAAAAAAAAAAAAAAH.

dradradradradraa.

Fredag

2010-01-22 @ 22:13:49
sry att jag inte har skrivit någonting på ett tag men har verkligen inte haft lust eller ork.
Har haft en jäkla bajsdag med mycket att fundera på. Förvirrad och ledsen för att vara ärlig.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på massa filmer på voddler med en aladin ask framför mig. lyx och fredagsmys.

Skriver mer sen eller imorgon. Dessutom uppskattas helgen som faaaaaaaaan.

Puss

Som vanligt är jag fortfarande vaken!

2010-01-19 @ 23:22:13
Såg bara början av p3 guld och direkt när de sa att kent inte kunde komma så bytte jag kanal till paradise. Vad fan är det för människa han pontus?! Riiktigt skumm och obehaglig. Tycker lite synd om honom. Tänk om de bara har klippt avsnitten så hans personlighet blir sådär? Men alla andra deltagare tycker ju faktiskt att han är weird!

Låg på golvet och pumpade situps och lårövningar medens PH var på tv. Nu ska jag köra lite utfall och sen ska jag fan hoppa boooooms i säng!!! Ser faktiskt fram emot skoldagen imorgon:)


Självklart "hejjar" jag på Jackie. Hon verkar vara en sån varm,smart, ärlig, öppen och visst hon är sjukt utflippad ibland men när det väl gäller så tror jag verkligen att hon är den som ställer upp och den man kan lita på.

Puss och sov gottis!!!:) Pooossssss

Bojkottar paradise ikväll för p3 guldgala

2010-01-19 @ 21:46:08



Bland de nominerade finns bland andra johnossi, Kent, Mando Diao, Promoe, Marukus Krunegård och Miike Snow . Timo Räisänen är programledare dessutom. Just nu i SVT1 kl 21.30-23.00.

Jag vet redan nu att kent kommer att vinna åter igen;) Moahha. Det skrev dom iallafall på sin facebook!

 

Just nu!

2010-01-19 @ 20:21:29


Såhär trött och fräsh ser jag ut just nu. Nu blir det tv och chokladmouse!

Mumma!

Dill och gräddfil, OLW

2010-01-19 @ 20:00:34
Skulle ta mina hörlurar i skåpet och vad hittar jag där? Jo, Emils äckliga naturchips. Nu tänker ni säkert, "vadå äckliga? Dom är ju goda", typ. Jo det tyckte jag också för ca tre år sedan. Under dessa tre år då jag och Emil har varit tillsammans så har han endast ätit dill och gräddfil OLW chips. Det får absolut inte vara några andra chips eller smaker. Förstår ni så trött jag är på dom chipsen?! och framför allt lukten. Mår illa varje gång han ger mig en puss efter att han har ätit chipsen. usch! haha

Och vad tror ni JAG gjorde för en stund sedan? Jo jag åt upp resten som var kvar i påsen. Lite mindre än halva. Vet ni hur illa jag mår just nu? FY FAN säger jag bara. Skulle låta dom ligga kvar där i skåpet istället så emil kunde käka upp dom nästa gång han kom hit.

snacka om dilemma

2010-01-19 @ 18:44:26
Skulle sätta på tvn precis men upptäckte att den är avstägnd och måste GÅ FRAM och sätta på den. Ligger så jävla skönt i sängen. Livet är så hårt!!

Herreguuuuud

2010-01-19 @ 18:32:24
så trött jag är. Det är galet och jag kan inte lägnta mer tills det är läggdags. Klockan är bara 18.00 så jag får vänta åtminstånde till 21.00-22.00. Men om jag väntar till 22.00 så kommer jag självmant tvinga mig att se paradise hotel.

Nej, jag ser fram emot en lugnt myskväll med mig själv. Helt ensam. Blir nog ett varmt bad nu, sen ska jag lägga mig framför tvn eller sätta på någon film på voddler. Har dessutom chokladmouse som jag ska gotta mig med. UNDERBART!

Skolan gick iallafall bra. Vi alla satt och rulla permanent hela dagen, och ska göra det imorgon också. Snacka om att man redan är duktigt trött på det. Kommer aldrig vilja boka in permanent kunder till min salong i framtiden haha.

Men jag har gjort 3 av 5 huvuden, och alla har blivit godkända. Den 3de som jag gjorde klart idag var det bara ett enstaka fel på. Det jobbiga är bara att detta huvudet som jag rullade permanent på tog 5 timmar sammanlagt. Och till proven skall det bara ta högst 45 min. Haha. Helt sinnes. Jag lär väl rulla 100 permanent huvuden innan jag kan fixa det på 45 min.


Imorgon ska jag försöka tänka på att ta någon bild och så! :)

Sådär! Då var jag nytränad.

2010-01-18 @ 21:14:48
Gjorde alla övningar gånger 2, som jag tidigare lagt ut på bloggen för någon dag sedan. Kul!

Nu blir det bara lite "rumpklämning" och några situps innan läggdags. Vilket jag hade gärna gjort exakt nu. Mina ögonlock verkligen stägs. Jag är dödstrött!!!! Men jag måste se paradise hotel kl 22.00 så jag måste hålla mig vaken.. haha

Imorgon ska all min negativa inställning vara borta. Har varit nedstämd idag så det räcker ett helt år framöver. pms blandat med mina tankar är ingen bra kombination. Nejj, imorgon då jävlar måste jag vara posetiv, för då ska vi rulla parmanent hela dagen. Jobbigt + tråkigt!! Det gäller att ha bra tålamod när det gäller att rulla permanent:P


Peace, love and understanding


En tanke> kniv i hjärtat.

2010-01-18 @ 20:15:35
Nu ska jag träna som faaan och bli t**********....

Feelings

2010-01-18 @ 18:32:09
Vissa dagar vill man bara släppa allt, packa väskan och försvinna från allting. Åka långt lågnt bort. Bort från besvikelsen, bort från känslorna, men en sak är säker, man kan inte rymma från känslor hur länge som helst, dom hittar alltid tillbaka till dig om du inte bearbetar dom. Vilket är svårt när man inte vet hur, och dessutom inte riktigt vet själv hur du känner.

Jag har ett problem som förföljer mig dag efter dag, ett problem som skadar min själ men som jag inte vet hur jag ska bearbete eller ta hand om. Det känns hopplöst och jag känner mig sviken. Men det är ingenting jag orkar ta upp gång på gång. Allt handlar om respekt. Respekt för varandras känslor och hur man tycker och tänker. Jag är inte dum i huvudet, Bara så du vet.

I fucking love you ♥

2010-01-18 @ 18:24:26


Och när ljuset släcks så ska du vara min
Så ska du vara min
Kärleken finns där en gång
Bygg något vackert som krossar allt

oviktig

2010-01-18 @ 17:59:48
Fy fan vad jag är irreterad. Vet inte om jag ska gråta eller skrika. Känner mig både frustrerad och tung som en sten pga av klumpen i magen som bara växer och växer när jag tänker på det. Jag borde sträcka på mig själv och totalt ignorera det, men samtigt är det inte så lätt när jag är en så pass känslig person.  Allt kan knäcka mig så hårt. Ibland rivs gamla tankar och känslor upp och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Idag är det en sådan dag. Såg fram emot någonting, och självklart var det förjäves. Oviktig är ett ord som rullar runt i skallen på mig. Oviktig.

God natt!

2010-01-18 @ 00:04:18



Godnatt! Nu ska jag sova. Måste sova. Hade velat mysa med mitt charmtroll Pemil, men det får bli mys med nallen istället. Skriver mer imorgon.  PUSS Å HEJ, DRÖM SWEEET

Ägg

2010-01-17 @ 23:53:32
Jag älskar ägg. Hårdkokta, löskokta, omelett, scramble etc. ALLT SOM ÄR ÄGG ÄR GOTT! Kan äta huuuur många som helst. Speciellt med kaviar till. GOTT.
Och sen bubbelvatten dagen efter man har druckit alkohol. Finns inget godare. höhöhöö.

Söndaaaaag

2010-01-17 @ 23:47:36
Igårkväll mötte jag upp Emma, sedan åkte vi hem till Emil. Där blev det lite chillfest. Det var trevligt:) Idag har vi bara slappat, jag, emil, aldin och timpan satt och kollade på någon film, men jag var inte alls intresserad av den och vet knappt vad den hette, sleven nått. Hahah.
Pappa och Jocke kom vid klockan 18.00 för att lämna en soffa som josse och jocke har lånat så det blev perffa så jag fick åka med hem sen och slippa åka buss!:P

Ikväll har jag bara slappat. Har varit heeeeeelt död. Har suttit och kollat runt lite på lägenheter osv, men det är omöjligt att få tag på både en fin och ett bra läge. Jag känner mer och mer att jag är redo att flytta hemifrån, speciellt nu när jag har en möjlighet till det, CSN Lån, men samtidigt vet jag itne riktigt ifall det är så smart!


Ajja, nu har jag precis pratat med babymin och sagt godnatt och så♥. Nu snart ska jag stänga ner datorn, och släcka ner lamporna. Måste få sömn, för imorgon blir det skola! Kommer bli rätt roligt faktiskt! :) Har dessutom gjort asgod lunch tills imorgon, pasta sallad med lax och myyyyycket god sås. Mumssssssss!





ÅÅÅÅÅÅH

2010-01-16 @ 14:10:08
Kan inte jag bara vinna på lotto?! KAN INTE JAG BARA FÅ MITT STIDIEBIDRAG NÅGRA DAGAR INNAN!?

Viiiiiilll ha babyliss icurl. NuNuNU!!!!! :(

Egen hårvård!

2010-01-16 @ 00:59:57
På torsdag är det egen hårvård på skolan, och en utav 2orna ska färga/klippa mitt hår. Han frågade mig vilken hårfärg jag var ute efter och jag svarade direkt "jennifer aniston- färg!!" Och det första han sa "nu sätter du press på mig"

Och det förstår jag, för hennes hårfärg är unik och säkerligen sjuuukt svår att få fram. Hoppas att det blir någerlunda nära iallafall.


Hej!

2010-01-16 @ 00:50:27
ååh det blev en bra dag/kväll idag!

Skolan gick toppen! Jätteroligt faktiskt. Slutade redan vid 12, men stannade kvar någon timme till. Vi satt och rullade permanent och snackade. Sedan fixade vissa håret på varandra och sånt. Skoj!

Efter det åkte jag direkt hem och la mig i sängen en stund. Sen blev det god middag och mys. Efter det blev det verkligen en spontant bio besök! Julia plockade upp mig sen körde vi till entre, där dino var. Vi tre såg den nya skräckfilmen, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var precis likadan som 1an.

Nu är jag nästan precis hemkommen och jag funderar på att lägga mig ner i sängen och slappa framför tvn, men jag är verkligen inte trött. Vilken jäkla nattmänniska jag är asså. Orkar inte. Gick liksom upp klockan 7 imorse..



Det fick bli en väldigt ful fläta i mitt väääldigt smutsiga hår.

Nåja! Nu ska jag iaf slänga av mig mina kläder. Poossposs!

Pläääääns på g!

2010-01-14 @ 22:30:12
Sitter och pratar med dino på msn. Vi snackar lite om sommaren som kommer. VI MÅSTE PLANERA! För i sommar ska vi alla packa våra väskor och åka till gotland i en vecka! Vi ska försöka få tag på något najs och billigt hus som man kan hyra under gotlands veckan.


Sitter just nu och kollar upp lite just nu, men hittar inte så mycket information, så ska nog stänga av datorn nu snart, sen träna och sen äntligen läggdags!:)


Imorgon ska bli en underbar dag har jag bestämt! ♥

Träning ger resultat

2010-01-14 @ 22:04:31

 

Visst är det kul när man ser resultat? Jag tränar rumpan och lår som en galning, men oftast rumpalalan. Såfort jag får chansen så sitter jag och "klämmer". Jag ska få en riktig puuuutgump har jag bestämt. Sååå snyggt!

Min lilla väska

2010-01-14 @ 21:49:44





Okej, verkligen inga bra bilder, men vad ska man göra när man inte har någon bättre. Här är iallafall bilderna på mitt lilla kitt som vi alla fick, oooho det rimmade. Vi fick massor med andra saker, men det måste vi lämna tillbaka efter utbildningen och det ligger i skåpet på skolan. Vet ni så myyycket jag lägntar tills jag verkligen kan sätta saxen i håret:D SKA BLI SÅ KUL!!!

Usch vilken dag!

2010-01-14 @ 21:29:09

Jag har verkligen inte haft en bra dag idag känner jag. Skolan gick rätt kasst. Vi rullade permanent hela dagen och det gick riktgt segt. Ibland får man inte till det riktigt.

Nästa torsdag skulle jag egentligen sätta i riktiga extensions i håret. Har egenhårvård efter var 8:de vecka. När jag och min lärere skulle välja ut färg så blev det kaos. Mitt hår har gröna partier!! Iochmed att jag var blond och färgade det mörkt så blir håret oftast lite grönt. Så istället för att sätta in löshår så  färgar jag det istället, och sen efter 8 veckor så sätter jag in löshåret istället!

Jag är bara sååååååååå jäääääääkla trött på mitt hår!! Har alltid haft så mycket problem med det. Blir aldrig nöjd! Har iallafall suttit och fixat lite med min volymtång, fön och rulleborste. Får se om det håller såhär tills imorgon.

Ajjjja, väldigt intressant VA! Nåja. Har iaf haft en bajs dag idag. Emil jobbade i Malmö så vi möttes upp en stund vid sex tiden. Behövde lite kramar och pussar.


Imorgon är det fredag, OCH VET NI HUR GLAD JAG ÄR FÖR DET?! Ska sova ut. Nej nu ska jag snart kasta av mig kläderna och sätta på mig lite myspys stuff. Sen blir det lite träning innan läggdags!

Träning hemma!

2010-01-14 @ 00:17:13
Jag har ju börjat träna på sats, eller började. Har inte kommit så lågnt med det. Börjar tidigt på morgonen och slutar sent på dagen så hinner inte i veckorna, men på helgerna ska jag se till att sticka till sats och träna. Det jag gör nu för att inte få sån jäkla ångest över att jag inte kan träna så mycket på sats är just att träna hemma.

Det finns så sjukt lätta och bra övningar som man kan göra mitt på golvet där hemma. Har hittat en sida för ett tag sedan, men har glömt bort vad sidan hette, där fanns det iallafall massa olika sorters övningar som man kunde göra hemma. Som tur var skrev jag över lite på ett word dokument! Just de här 7 övningarna gör man på gruppövningarna på sats. Jag själv lägger också till mer magövningar som tex situps och sånt! 
Här är några som jag brukar göra;


◊  Hunden
Tränar: Rumpans sidmuskler.
Ställ dig på alla fyra på golvet. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Lyft nu ett ben uppåt i sidled så att foten kommer i höjd med rumpan. Du ska känna hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka ner och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Bryggan;
Tränar: Rumpa och lite baksida lår.
Ligg på rygg på golvet med böjda ben och hela fötterna i golvet. Håll armarna raka längs kroppens sidor med handflatorna i golvet. Håll magen spänd och ryggen rak. Lyft upp hela rumpan från golvet och pressa höften upp mot taket så att du känner hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Pendeln
Tränar: Rumpa.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Vinkla en fot med tårna utåt och pendla benet långsamt bakåt och utåt. Höj benet tills det tar ”stopp” i muskeln, alltså så att du känner hur rumpan är helt spänd. Håll överkroppen stilla med rak rygg och lätt spänd mage. Tänk på att det är en kort rörelse som ska göras kontrollerat. Gå tillbaka och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊   Utfallet
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Ta ett stort kliv framåt med ett ben och sänk ner kroppen så att knä- och höftleder får nittio graders vinkel. Gå inte så långt ner att knäet nuddar golvet. Sträck på benen och kliv tillbaka. Upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2 på varje ben.


◊   Knäböjen
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och höftbrett isär, armarna längs kroppen. Sänk dig ner till ”sittande” ställning och höj samtidigt armarna rakt ut, rakt fram. Gå så djupt ner att höft- och knäled får nittio graders vinkel. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Gå upp till startposition och upprepa.
Gör: 15 repetitioner x 2.


◊  Grodböjen
Tränar: Rumpa, insida och framsida lår.
Kliv isär med fötterna så att du står något bredare än axelbredd. Vinkla tårna utåt. Sätt händerna i midjan, håll ryggen rak och magen lätt spänd. Sänk nu kroppen rakt nedåt så att knäna böjs utåt. Gå så långt ner du kan utan att ”tappa” hållning i rygg och mage. Gå tillbaka upp och upprepa rörelsen från början.
Gör: 15 repetitioner x 2.

GODKVÄLL!

2010-01-14 @ 00:00:12
Har inte kunnat logga in på min blogg idag, knasigt. Lovade ju att visa bilder på mitt "lilla kitt" som jag fick med saxar och grejer, och jag tog faktiskt med mig det hem idag, OCH fotade det. Men vet ni vad? MIN IPHONE KAMERA SUGER!! Blev bara mörka jobbiga bilder, så ska försöka fota imorgon igen, om inte så lägger jag in dom deppiga istället. Men det gör jag imorgon, för jag vet inte var min mobil är just nu. Hade den sist när jag och baby ringdes vid och sa godnatt, men nu är den all gone.

Paradise hotel, sen nanna!

2010-01-12 @ 22:14:15

Nej nu blir det PH, sen ska jag faktiskt SOVA! Heeeeeeeeelt underbart att man blir såhär trött när man har börjat skolan igen!

Och jag  vet att jag suger på att uppdatera, men det känns sjukt tråkigt nu när jag inte har någon kamera.. Får försöka fixa det!:)

Puss och Godnattis, ♥

Tjena tjena!!

2010-01-12 @ 21:32:33
Igårkväll gick vi ju på bio, jag, josse, jocke och emil. Vi såg sherlock holmes. Jag var heelt frånvarande från filmen, satt och glodde in i bioduken men kollade inte ett skit typ. Slutade med att jag höll på att somna. Så nej, jag tyckte inte om den. Men jag kollade ju knappt:P

Efter bion åkte vi tillbaka hem hit. I morse var jag så sjuukt trött, fick ångest för jag ville verkligen inte gå upp, som varje morgon. Men sen när jag väl var i skolan så var det bra! Emil sov vidare gottis när jag gick, men han fick även gå upp och jobba senare.

Jag skulle egentligen ta med mig mitt frisörkitt hem för att prova lite och tänkte passa på att ta bilder på sakerna, men jag glömde den i skåpet, såklart!! Ska försöka ta med mig den hem imorgon!

sooon

2010-01-12 @ 19:55:10
Nu dör batteriet på datorn men ville bara skriva att jag skriver lite senare! Puss

Nämen tjohejsan!

2010-01-11 @ 16:56:37
Kom precis hem från skolan. ÄR DÖDSTRÖTT! Har suttit och rullat parmanent hela dagen. Ryggen värken och jag kommer fan få träningsvärk i armarna haha. Men dagen gick iallafall bra, och jag kunde hålla mig vaken trots att jag bara sov två timmar inatt. Jösses.. Sen gick vi igenom städschemat också, jag och en annan tjej som heter Anna fick tydligen det värsta, tvätten, men det blev jag bara glad för! Heldre det än disken!!! hohoho.

Har inte skrivit någonting sen i lördags, med emil kom ju efter hans jobb, så det blev god frukost och sen gick vi och la oss en stund faktiskt. Det finns ju inget bättre än att sova på dagen, hur skönt sover man inte?! Helt underbart. Sen på kvällen gick vi och köpte lite gottis, sen blev det att kolla på film. Emil somnade efter halva, men jag kollade vidare! Och det var en riktig skitfilm.

Igår blev det bara slapp, sen hämtade julia upp mig så körde vi till stan och fikade. Mysigt:)

Nej nu ska jag möta upp emilpemil, sen blir det god middag här hemma. Josse och Jocke kommer också. Det blir TACOPAJ. SÅ SJUUUUKT GOTTIT. mummamumma. Senare blir det bio med emil, jocke och josse:)


Pussis ♥

bakfull, världen är orättvis.

2010-01-09 @ 14:35:34
Gårkvällen blev lyckad och jag mår som jag inte riktigt förtjänar idag, så himla orättvist!!!!
Det luktar kebab i mitt rum, får klökningar. uuuuuuuuuääää.

Snart kommer Emilpemil hem efter jooobbet. Han har köpt med sig lite fräsiga bullar. Jag mår illa men är ändå hungrig. Jag är sweinetrött men ändå pigg. blöööööööööööö.

Jag som skulle sticka och träna idag? Säger bara HA-HA. Jävla skit.


Jag orkar ingenting. Vill bara sitta och glo in i en vägg. mmm mycket trevligt.

Bad day

2010-01-08 @ 16:58:31
Jag gick och la mig vid 00.00 igår, och gissa när jag äntligen somnade? KL HALV 5 I MORSE!! Sen vad jag tvungen att gå upp klockan halv 8. Jag har varit på skithumör hela dagen, bara velat vara ensam och typ gå i ide.
Planerade att jag skulle gå till skolan idag, så skulle gå en halvtimme innan jag började. När jag knappt hade gått halvvägs så var det bara en kvart kvar tills jag började så jag ringde pappa typ halft gråtandes och han körde och mötte upp mig och sedan körde mig dit istället! Så jävla snällt!!

Hela natten har jag verkligen tänk så det knakade, vill jag verkligen detta? Börja med denna utbildningen? Det känns inte som om det är någon utväg om jag väl börjat, för den kostar mycket pengar osv.
Ajja. Jag gick dit idag, och det var nervöst. Vi 1or skulle stå framför alla andra klasserna och berätta om sig själva. Hatar sånt! Men det gick väl bra. Sen blev det lite information, fick våra grejjer,böcker, saxar, kammar, borstar, spolar osv, skit kul faktiskt!! :) Men har allting kvar på skolan, men när jag har det hemma så tänkte jag visa er!

Vi blev iallafall klara lite över 12, och då var det planerat att jag skulle in till stan med emma och julia, men båda segade så jag gick hem till josse istället och myste. Nu ligger jag äntligen i sängen. Ska vila en stund sen vid 7 kommer emil hit efter hans jobb. Sen blir det hem till pierre och emma för att fira dino mannen som fyller systemet-åldern idag:D:D
Hoppas på en rolig kväll, annars har detta varit en riktig bad day!!! Återstår att se. Pooss♥





Japp, jag lever!

2010-01-07 @ 22:59:58
Men jag har inte pallat skriva någonting under dagen. Igår kväll myste vi hos emil, ni skulle bara veta hur länge vi sov igår!! HELT GALET. Och jag var trött som en gris när emil väckte mig. Imorse fick vi båda två gå upp tidigt, emil skulle jobba i malmö, så jag hänge på och åkte hem också. När jag väl kom hem så Låg jag och kollade på min favvorit film, robotar, men sophie och emma:)
Sen gick jag faktiskt och sov en liten stund.

Ikväll har vi gjort det vi är bäst på, spelat super mario! Och jag har lärt mig att man faktiskt inte ska ge upp för man klarar fan det tillslut:P haha. Vi gjorde om samma jäkla banor men till slut klarade vi det efter någon timme eller så:P

Ikväll får jag försöka sova tidigt, imorgon blir det skola. HUR DEPPIGT LÅTER INTE DET! BUHU. Första skoldagen haha. Nej men det blir nog bara upprop och så, sen blir det att gå lite i stan med jullan och kanske emmö. Måste inom sats och snacka med dom, för min inloggning funkar fortfarande inte, så kan inte boka mina egna pass!! blir helt galen på sånt. Får se om jag hinner med någon ball träning imorn också, det finns danceaerobics, kan nog vara rätt roligt!

Sen möter jag upp Emil när han har slutat jobba, senare blir det b-daay party för dino som fyller 20 år imorgon!!!!:) WOHOOOO!!

Trevligdag!

2010-01-06 @ 01:58:13
Tänkte skriva lite snabbt nu om dagen:).. Skriver på min mob så det är inte så lätt heller! Imorse tränade jag ju, och det var skit kul! Tränade i en gruppträning som heter satscore, vilket är då mage. Nu efteråt känns man träningsvärken i magen, men inte så jätte farligt! Efter trÄningen åkte jag hem till emil, sen lite senare blev vi upphamtade av emmy och Adam och körde till emils morfars syster. Där blev det mat för fulla rullar och även mycket gott att dricka:) supertrevligt var det! Nu är vi hemma igen! Nej nu ska vi mysamysa:) Skriver mer imorgon. Pusspuss och nattinatti!

Uppe med tuppen!

2010-01-05 @ 10:29:31
Ojojoj, gick upp för 40 min sen kanske. Helt sinnes. Jag har inte varit uppe så här tidigt på evigheter!
Jag är iallafall taggad inför träningen! Ska vara där klockan 12, så har rätt bra med tid. Men måste packa ner massa saker för direkt efter träningen åker jag till Emil. Senare i eftermiddag ska vi åka till hans morfar:)

Vi hörs så fort jag har tid igen! Pusss

Night toughts

2010-01-05 @ 03:14:12
Kan inte sova. Min hjärna och mitt hjärta kan inte slappna av! Blir galen. Varför finns det saker som hjärtat inte kan totalt strunta i, saker som inte finns längre men som ändå inte går att få bort. Vissa smärtor är för svåra att glömma helt änkelt, men en sak är säker; det kommer fan inte få påverka mig!! Hur lång tid ska det ta tills jag vaknar upp och verkligen skiter fullständigt i dessa smärtor?! Där har jag ett nytt nyårs löfte, glömma och leva vidare.

Natti!

2010-01-05 @ 00:36:25
Nej nu ska jag gå ner och kissa med vovven, sen ska jag hoppa boms ner i sängen! Ska stänga av datorn och läsa en tidning. Bara njuta! Sen blir det nog lite tv innan sovdags.

Är faktiskt lite nervös inför imorgon. Hoppas att mitt träningskort slipper krångla och allt det där jobbiga! Och framför allt, hoppas att träningen är rolig och köttig! :D

Hörs imorgon! Posseliposs ♥

PH STEFAN

2010-01-04 @ 22:55:25

Sitter och kollar på paradise hotel. Äntligen har det börjat! Och jag är så jävla sur nu. KILLAR ÄR SVIN!!!!!! Hur funkar deras tänkande?! Trodde han stefan hade nått mer i huvudet, men nejdå. Såklart att han inte hade. Jäkla svin asså. Pallar inte riktigt förklara vad han gjorde, men han ljög, hade sex med två tjejer samma kväll och sedan ljuger han ännu mer. Stackars hon Erika som tydligen litar på honom.  Jag som tyckte att han borde hänga kvar till slutet, but not anymore!

När man ser sånt här så uppskattar man som fan att man har en pojkvän som absolut aldrig någonsin hade gjort något sådant eller någonsin göra illa mig medvetet eller omedvetet för den delen! Känns helt fantastiskt att jag har en pojkvän som man kan lita på, för det finns ju knappast många av dom. ♥

Ikväll har jag världens tråkigaste vänner

2010-01-04 @ 20:11:13
alla segar och ingen kan/orkar träffas. FÅR PANIK OCH KAN BÖRJA GRÅTA! Är så jääkla sällskapssjuk så det inte är sant!! Känner mig jätteensam:(

Ajja, imorgon sätts då träningen igång. Jag måste fan köpa träningskläder och skor, har inga gympaskor! Får liksom ha på mig mina converse imorgon haha. Jösses..

Nej nu blir det super mario spelande i vardagsrummet med familjen. Vi alla är som beroende..

Puss!

Nu är jag redan hemma.

2010-01-04 @ 16:05:35
Det gick fort! Bytade mina skor, de som gick sönder på nyår. Fick dom sista i min storlek. TUR! Sen gick jag raka vägen in till sats. Fick lite information och schema för denna vecka. Sen nu när jag kom hem så skulle jag logga in och boka in mig på en klass, men då var det såklart någonting fel med min inloggning så fick ringa dit och kolla läget. Klyddklyddklydd!
Men nu är jag iallafall bokad till en träningsgrupp imorgon, satscore. Hoppas att det är roligt!

Nu snart blir det lite mat!

Tjingtjing!

Så nu är jag klar!

2010-01-04 @ 14:03:34

Jag ser ut som ett riktigt ufo och vill helst bara stanna hemma, men jag har saker som jag måste göra. HATAR måsten!!! Pallar inte mitt sår på kinden heller. Riktigt jobbigt. Nej nu får jag skynda mig in och sedan skynda mig hem, såååå kallt ute! buuuu.

God morgon!

2010-01-04 @ 12:32:41
somnade inte förens halv 6 imorse, låg och blundade i en evighet kändes det som, men gick verkligen inte att somna. Jag är iallfall uppe nu, och har ätit frukost. Det blev goda scones och varm oboy med grädde, haha.

Ska snart hoppa in i duschen, sen måste jag ut i storm vädret. Snöar like crazy!!!! Hade bara velat sitta hemma och mysa men men.

Nej nu ska jag försöka sova!!

2010-01-04 @ 02:45:41

Vill sova bort natten och vakna upp så jag kan äta scones som mamma har bakat idag. Hade gärna velat äta en nu, men ska hålla mitt löfte att sluta äta innan läggdags och börja äta frukost istället! Jobbigt att magen kurrar bara.

Ska ställa klockan på halv 11. Ja, vi får väl se om jag kommer att lyckas att komma upp då, men det får jag se till att jag gör för jag har lite ärenden som jag måste fixa imorgon!

Sov gottis:)

Bild på oss sen nyår

2010-01-04 @ 01:14:27

Dino skickade nyss en snygg bild på oss ifrån nyår,


Jag i rött, Julia i svart, Dino och sedan Emma!! Visst är vi snygga?!

JÄVLA SKIT!!

2010-01-04 @ 01:08:19


Fick kärnor i min clementin!!

Tankar

2010-01-04 @ 00:45:43
Sitter med tusen tankar i huvudet, men kan inte skriva i ord hur jag känner. Jag känner mig både inlåst och fri. Jag känner mig både trygg och osäker. När man har en storasyster som är två år äldre så har man alltid både fått vara liten och stor i olika situationer. Ibland fick jag göra saker bara för att min syster fick men annars hade jag fått vänta tills jag blev äldre.

Jag är snart 20 år, och känner att jag behöver en push i livet. Vill komma någonvart och göra någonting nytt. Min syster flyttade hemifrån för några månader sedan med sin pojkvän och redan nu känner jag att jag också verkligen vill. Jag har ju som sagt inte behövt vänta så länge på min "tur". Jag känner mig stor nog för ett nytt steg i livet. Jag vet att ekonomiskt sätt skulle jag inte klara av att flytta, men jag känner mig iallafall mogen för det.

Om några dagar, den 8:de, börjar jag skolan, på riktigt. Två hela och nya år ska jag tillbringa där, utan långa lov och lediga dagar. Är jag redo? Jag har kännt mig redo men på sista tiden så känner jag nästan tvärtom. Jag vill resa! Vara borta i flera månader och se världen. Kommer jag vilja göra det om två år efter min utbildning? Passar denna utbildningen mig ens? Eller tar jag bara ett säkert kort?
Vill jag ens bo i malmö?

Nej nu får jag iallafall börja ta tag i saker och ting. Imorgon ska jag till sats och prata med en kille där och få mitt schema osv. Sen ska jag verkligen ta tag i träningen och verkligen sattsa helhjärtat på det! Jag vill bli stolt över mig själv! Sedan ska jag ta tag i körkortet också. Nu känner jag att jag vill.
Jag har iallafall en världens finaste och bästa pojkvän, familj och vänner men jag känner inte att det räcker. Någonting saknas, vad vet jag inte. Det bara saknas någonting i mitt liv. Det återstår att se! Men en sak är säker, jag är redo att bli lite vuxen, men inte tråkvuxen!

Ikväll har jag bara varit hemma och myst

2010-01-04 @ 00:26:26

Ikväll har jag bara varit hemma och myst. Familjen satt i vardagsrummet och spelade supermario på wii, och det är ju så jääääääääääääkla roligt att det inte är sant!!!

Sen har jag lekt lite med vovven bella också. Hon blir alltid lika leksugen på kvällen:P
Nu när min kamera är sönder så kommer det inte bli bättre bilder än från min iphone, och den är inte särskillt bra den kameran, men den får väl duga nu när jag inte har någonting annat!

Söndagshat

2010-01-03 @ 18:08:42
Jag vaknade runt 16.30 idag. Heeel lost. Kollade på klockan och fick typ hjärtstopp så förvånad jag blev, jag som trodde att klockan var högst 12.00 eller något sådant.

Nåja, jag har iallafall sovit bort halva söndagen, vilket är skönt. Hatar söndagar!!
Hoppas att det inte blir problem med att somna ikväll bara.

Drömde iallafall den bästa drömmen på lääänge. Jag vill inte säga vad den handlade om, men den var mysig, romantisk och sjukt rolig! Kan säga en sak att vi var ett stoort gäng som åkte till thailand och badade och solade osv, och sen en annan sak som hände som jag inte vill säga. hohoh

pannkaka

2010-01-03 @ 04:14:44
Klockan är snart halv 5 på morgonen och vad tror ni jag sitter och gör? JO, sitter och snackar med dino på msn, och skickar youtube klipp till varandra. Finns det något mer underhållande i denna stund?!



Tidig morgon i svedala

2010-01-03 @ 02:32:13
Åkte hem från Emil imorse för att han skulle åka till lund och jobba idag. Sov riktigt dåligt inatt. Vi såg Paranormal activity igårkväll, vilket jag ångrar lite. Läskig som tusan.


Såhär såg det ut klockan 09.10 när jag väntade på bussen!

Min sko:(

Såhär får jag gå omkring ett tag. Väldigt roligt!

Det blev lite bilder från nyår iallafall.

2010-01-03 @ 02:17:58
Det blev lite bilder från nyår iallafall. Innan min älskade kamera dog.








NYÅRS KAOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-01-03 @ 02:04:23

Jag har segat med bloggen lite. Har inte haft tid, och när jag väl fick tid hade jag ingen ork, och när jag kunde ha ork så pallade jag inte bara. ha!

Men iallafall! Vill ni höra om nyår? Dont think so. Detta var en riktigt tråkig nyår. Sjukt besviken! Vi var först hemma hos Linnea och åt middag, vilket var väldigt lyckat och mysigt, men när vi väl skulle ut vid 12 slaget så spårade det mesta. Som varje nyår.

Mina nya skor gick sönder, blev ledsen men tänkte what the hell, nu är det snart 12 slaget så palla deppa. Vi alla gick mot stads teatern och det var mycket folk där, 10, 9, 8, 7, drar upp min kamera från fickan och skulle ta en bild snabbt, 6, kämpar med att starta den, 5, vafan den är ju sönder! 4, blev ledsen, 3, 2, 1, 0 GOTT NYTT ÅR. jaha, där hann min kamera pajja. Inga fina bilder där ikke.

Sen blev det röjj inne på teatern, helt sinnessjukt, precis som dino skrev i sin blogg "Så fint att det blev så kul på nyår. Speciellt att raida Stadsteatern när smokings och långklänningar dansade pardans och drack champange". Gubbar blev sura på oss så vi fick skynda oss ut därifrån.

Sen blev det upp mot södervärns hållet hem till ian, där deppade man. Sen gick vi till värnhem och några skulle käka. Ingenting annat hände, och klockan var drygt halv 2 bara. Vi alla började promenera till södervärn för att ta våra bussar hemåt. När vi är så lågt bort svedala bussen som möjligt hör man dino skrika "maaaadde kuuuuuuuta, busseeeen!!!!!!" Och ja, jag var tvungen att springa som en idiot genom södervärn med söndrig sko som inte gick att knäppa. Vi hann med bussen. Tur. Sen kom man hem till emil, och där tog man några onödiga shottar.

När vi väl skulle gå och lägga oss, blev jag helt hyper och skulle springa in till rummet och lägga mig i sängen. Ja vad tror ni jag gör då?! SPRINGER RAKT IN I JÄVLA DÖRRKARMEN MED ANSIKTET FÖRE! Det forsade blod och jag började gråta. Trodde jag var tvungen att åka till akuten för att sy, för damnboy så mycket blod det forsade. Emil plåstrade om mig, sen gick vi och la oss.

Tror ni jag hade lite ångest när jag vaknade igår eller?! Bakis, ont i foten, sprucken kind, söndrig kamera, söndrig sko, och sen pricken över iet när man märker att ens kofta är lost, mina nya fräskiga vantar + mitt rödaläppstift och lilla spegeln.

Ja, här fick ni min underbara nyår och min underbara början på detta året! HEJHEJ. Nästa år firar jag nyår hemma!!!