Vin och öl!



Varje fredag brukar vi sluta tidigt i skolan. Runt 12-13.00 tiden! Imorgon har jag, cissi och cathe planerat en tidig fylla. Efter skolan kör vi först hem till kära lilla cissi. Det blir kaffe och mys på hennes ballkong, sedan tar vi bussen in till stan, så vid 15-16.00 tiden börjar vi direkt:D


 


Härlig day!

Myspys med sol HELA dagen. Helt otroligt!:D
I skolan blev det lite nya saker. Välföning och flätor! Det var kul, men väldigt svettigt och stå och välföna:P

Nej nu ska jag snart träffa Emmakissen! Hon slutar jobba nu 19.00. Kommer bli mys, saknat henne idag faktiskt haha. Planen var att vi skulle gå och äta på sushido, men jag har precis tryckt i mig våfflor (Det är ju våffeldagen!!) Men jag lovar er att jag kommer äta sushi ändå. Haha. Går inte att motstå.. Världens godaste mat!


Remember me

I tisdags var jag och mitt hjärta och såg Remember me. Den var bra men under filmens gång så satt jag hela tiden och tänkte på vad emil tyckte om den, och trodde verkligen inte att han tyckte om den, då han typ bara kollar på action filmer varav denna var ren romantik, typ.
När filmen var slut och vi kollade på varandra, (ni vet så som man alltid gör efter filmens slut då man ska säga vad man tycker) Utbrast han "Fy faan vad grymm den var!!" Medens jag inte tyckte att den var så speciell.
Kul tyckte jag!:P



Fy faaan vad jag är sugen på att tatuera mig nu!

Jag ska komma på världens finaste och bästa text som ska sitta på revbenet eller under bröstet.
Här är några som jag tycker är jättefina, men med en egen text! Jag tror jag kan hitta ett perfekt citat som betyder någonting för mig från en kent låt.♥



Här är några texter/citat som jag gillar.

"Jag sparar allt du slänger
Allt det fula som berör
Det har blivit svårare att laga det du förstört
Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör
Jag har blivit äldre, saknar glöd
det rår jag inte för..."


"Jag trycker läpparna
lätt mot din hals
Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt"


"Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå"


"livrädd för att leva och dödsrädd för att dö"


Och de här är bara 4 på miljoooooonen. Hur kommer man någonsin kunna välja?


kan inte välja!


Tänkte beställa lite saker från H&M nu, och jag hittade de här två jeansshortsen. De första kostar 99, och de andra 249. Vilka ska man köpa?!


tiden läker inga sår!



Gud vad tacksam jag är över att ha träffat tjejerna i klassen. Känns helt underbart att bara kunna gå till skolan och veta att alla stöttar varandra i alla beslut och funderingar som man bär på! ♥

Idag var en riktig sådan dag, då vi alla hade olika problem som behövde pratas om. Jag älskar att ställa upp för andra och vill mer än gärna prata och hjälpa till, men idag kände jag att det blev lite för mycket för mig. Speciellt när kära lilla c går igenom samma sak som jag gjorde i min bardom. Fick upp hemska flashbacks och bröt ihop här hemma. Jag tror inte ett skit på att tiden läker alla sår, för skorpan rivs såå lätt upp. Men nu vill jag mer än gärna hjälpa henne. Det kommer bli bra det här!

På fredag har vi även bestämt att då jävla ska vi gå och dricka lite vin efter skolan. Kommer bli helt underbart och mysigt.


Söndag kväll!

Igårkväll åkte jag hem till Emil. Vi kollade på jurassic park och myste. Härligt!
Imorse låg vi kvar i sängen rätt länge och gottade oss! Jag uppskattar helgerna mer än någonsin nu när jag går i skolan. Finns inget bättre än en lördagsmorgon!

Vid 4 tiden gick vi hem till timpan där det var födelsedags kalas för hans syster. Det blev god mat och sjukt god tårta! Efter det gick vi hem till pemil igen och kollade ett avsnitt på solsidan, senare drog jag mig hemåt och har precis myst film med mammi och pappi! Ingen speciellt mysig film inte, utan saw haha.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ser fram emot imorgon och min klass. Det är verkligen underbart att vara en klass med bara tjejer (men antagligen trubbel ibland). Förstår ni så mycket tjejsnack som diskuteras? Man skulle vilja veta hur vår klassfest hade sett ut! Haha.. Nej men måndagar är härliga då de flesta har saker att dela med sig av efter helgen;)



Min fina prins och jag i älskade teneriffa. Gud vad man lägntar tillbaks!

Puuuuusssssss!


Lördag

Igår hade matilda avskedsfest som innehöll vin,vin och sushi. Dessutom hade hon gjort sushin själv! Snacka om duktigt!

Har legat i sängen sen jag vaknade imorse och har tittat på The city.. Härliga lördags maraton. ♥
Gud vad whitney är vacker! Det är helt galet. Man kan sitta och titta på henne i timmar. Hon har världens finaste hår + hårfärg!!! Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få ha hennes hår på mitt huvud.



 


Fy fan vad jag är glad att jag känner dino!




Bra start på morgonen?

Vaknade vid halv 8 för att en snubbe som ska lägga nytt golv i hallen kom. Jag tycker att det är så obehagligt och jobbigt att ha någon som man inte känner här hemma, medens jag ska fixa iordning mig till skolan. Jag har inte kunnat duscha, så jag känner mig riktigt äcklig. Hoppas vi har tid i skolan så jag kan tvätta mitt hår.. Skitit hår kan verkligen förstöra mitt humör...

Ja, nu hör jag inte ens tvn eller mig själv ifall jag skulle skrika.. härlig morgon med att börja höra en massa sågande och skit.

Nu ska jag göra mig klar och åka direkt till schoooooool. TJOSAN!

Nattens bästa tanke:


Livet är för kort för att umgås med idioter.



Så jääääävla sant!
Nu ska jag krypa ner till sängs och vem vet, jag kanske kommer på någontingt väldigt smart inatt igen.


Min blivande sommarfrilla...


Taaadaaa! Vad tycks?

Jag vill egentligen inte klippa av mig mitt hår, men är tvungen... Den jäkla dumma avfärgnigen som vi satte i mitt hår på skolan slet sönder det på ca 1 min. Nu är det förstört och inte ens lite toning kan fästas. Lika bra att klippa av det till sommaren, sen får solen sköta sitt. Vill ju så gärna få min naturliga färg!

Pluggkväll?


Det skulle bli en pluggkväll, tills jag läste egenom frågorna som vi skulle svara på. Är det enbart bara jag som nästan INTE förstår eller kan någonting av detta typ? Känner hur ångesten kryper fram en aning. Varför är jag så trög ibland?! (haha)

Mamma och jag gjorde en sjukt god smoothie ikväll. Och ni som brukar göra det, glöm INTE kardemumman för faaan:P

Gud vilken wonderful day!


Idag har vi haft klippteknik hela dagen, och det gick väldigt bra! Man har börjat fatta alla tekniker nu, känns superskönt! Fast allt gick bra tills jag... klippte min tumme(frisörsaxarna är äckligt vassa!!!) Det forsade blod.. men det får väl alla blivande frisörer gå egenom;) haha

Hur härligt är det inte att solen kommer fram mer och mer? Och man känner verkligen hur värmen kryper fram! Några av tjejerna i klassen åkte till ikea snabbt på lunchen och köpte några stolar som vi kan ha utanför skolan. Så jävla härligt att sitta där i solen!

Nej nu ska jag se till att göra någonting, borde plugga på vårat lilla "hemprov" som vi fick igår.. Men ska ta och ringa runt lite först! :)

Skriver mer sen, då ska jag visa er hur jag ska klippa mig innan sommarlovet!:D
Puuuuusss

onsdag!

Guuuuud vilken underlig onsdag jag har haft, eller rättaresagt ALLA i klassen. haha.. Jag kan ju lova att en hel klass med bara tjejer ger gana samtalsämnen, men det gillar man!:D

Till lunch blev det ma från thai båten, gott! Men cathe var riktigt lat och orkade inte gå 50 meter så vi körde ner med cissis bil. Tänk att jag har hittat en mer lat person, ÄN VAD JAG ÄR;)

Efter skolan mötte jag upp min bästa, emma! Det blev fika och shopping. Jag hittade en skinnjacka för 250 kr(!!!) och sen en jättesnygg kofta. Lite shopping behövde jag, trots att jag egentligen borde spaaara lite pengar. Menmen..
Efter stan åkte vi till världens bästa ställe, SUSHIDO! Det blev massor med sushi för min del. Finns det något godare? I dont think soo. Sushi is a drug.

Nu har jag kollat lite på hipphipp och snart börjar efterlyst, som bara handlar om malmögängen osv, cissis kompisar då liksom;) haha skämt och sido. Men först, pluggtimeeee!

Hopppas att ni har haft en bra dag:) Pusssis

Tisdag!

Idag ¨skulle vi ha gråhårsmodeller på skolan som vi skulle fixatill. Min pappa fick sitta modell för mig och det gick sjukt bra! Som tur var så är han inte så värst gråhårig utan mer påväg att bli lite.. Så det var inga svårigheter! Men det var kul iallafall, och resultatet blev asbra. Naturligt och fräsht!

Solen sken det mesta utav dagen och guuud så underbart! Vi satt ute och fick solen mot oss och bara satt och njöt med musik. Härligt!


Meee and Catheeeee!

J T

Istället för att sitta på lillatorg och dricka lite öl(som ingen annan ville förutom jag) så har jag nu laddat ner lite gamla filmer med kära john travolta, bara för att han var gaaalet snygg! Första filmen bir Saturday night fever och den är sjuuuuuktbra! :)


hårhårhår


Så gaaaaaaaaaalet snyggt!!!!

Hittade en sjukt bra hemsida där det finns massor med hårtips.

Dating in the dark


Sitter och kollar på dating in the dark, snacka om ett underhållande pogram men samtidigt så skäms man (åt de som är med i pogrammet) medens man kollar på det. Haha. jösses!


Colooor


De flesta tycker att jag ska bli blond igen, medens vissa säger brunt. Vet inta alls vad jag ska göra! Vill helst få min egna hårfärg, men känns hopplöst!
Vissa säger dessutom rött, och det har jag faktiskt funderat över. Mina ögon kommer ploppa fram som fasen, men om jag inte är nöjd så är det ett helvete att få bort den röda färgen..



Telephone


Goooosh! Lady gaga är så jäääävla grymm! På alla sätt verkligen! beyonce är inget i gämförelse med gaga. Kolla bara in gagad boody. damn så jävla perfekt. Sjukt snygg!

Lördagskväll!

ojoj vilken gårkväll. Konstig men ändå rolig! Destu jobbigare imorse.. Fy fan vad dåligt jag mådde! Och stackars emil fick ligga och höra på mitt kvidande i timmar haha.

Ikväll blir det suuuuperdupermyskväll hemma hos min bästa, Emma:D Dino och Bella anländer på plats antagligen ocksåå! Det blir sushi och massa godis framför melodifestivalen! Kan inte bli bättre lördagskväll för min del asså. haha

Nu har jag precis duschat och ska föna håret och sedan slänga på mig mjukiskläder sen blir det mot sushido! Sen möta emma på hemmakväll och köpa goooooooodis. :D

Ha en perrrfa lördagskväll!!
PUSSSSSS


Vad tycker ni?

Blond eller brunett?


Jävla offer

Fy i heeeeeeeeeeelvete vilken jävla skitdag jag har haft det. Jag hade kunnat sitta här och svära och skriva saker som jag hade ångrat MEN ikke.

Bröt ihop totalt när jag kom hem. Visst är det härligt att ha PMS tjejer? Och det är värre när man redan är en känslig person. Nej fy fan. Skolan gick riktigt sämst. Jag känner mig sämst. Känner mig som ett freak som inte förstår någonting. Känner mig helt... korkad. Det fick mig iallafall att framstå som det idag. Ville bara packa ner saxarna och springa hemåt. Snacka om presentationsångest.

Och här ligger jag, med en godispåse bredvid mig. Har legat och väntat på att klockan ska bli 22.00 för då lovade jag mig själv att släcka ner och stänga av allting och gå och lägga mig. Jag som verkligen lägntade imorse för att krypa ner till sängen igen. Har velat sova nu i flera timmar men det går inte att somna för tidigt för min del. Då vaknar jag inatt, pigg.

Visst är det intressant? INTE DIREKT.

HEJDÅ....................


Hej på er!

Vilken härlig helg jag har haft det!

Kom precis hem från en stor måltid på Elysée med Emil, Emma, Nisse och Dino. Fy fan vad jag åt mycket! Säkert en hel kossa. Super gott iallafall:P

Fredagags blev det lite fest, men ingen utgång för min del. Mötte Emil lite senare sen blev det hem och mysa! Han gick upp tidigt i lördags för jobb, och det blev en tidig morgon för min del med! Mamma hade gjort gottis frukost, scrambled egg och bacooon, mummma! Sen åkte vi iväg till lite olika affärer.
Vid tre tiden kom emil hem från jobb, och senare gick vi in till stan och åt lite. Efter det blev det bio med Emils mamma och moster, och Emmy och Adam. Vi såg Alice i underlandet och det var sevärd!:)

Nej det har varit en bra helg det här, och för er som brukar få söndags-ångest; HITTA PÅ NÅGOT PÅ SÖNDAGAR!! Gå på bio, Mys med pojkvännen/flickvännen, ut och ät på resturanger, Ta en öl på lillatorg, Mys med vännerna osv. Det känns så mycket bättre:)

Nu ska jag snart sova, vill bara krypa ner i sängen! Ska bli helt underbart med sömn. Imorgon blir det klippteknik i skolan och det kommer bli kul och... spännande(?) haha.

Godnatt på er:) Pusss! ♥

Tjing!

Har träffat Emma och Matilda en stund! Satt i bladinsparken och drack kaffe och pratade en massor.. :) Trevlaaans. Man känner i hela kroppen hur våren är påväg. Så himla underbart:) Tänk hur vädret är om ca en månad. Älskar april, världens bästa månad! Jag fyller även år då, men alla blir så glada och positiva den månaden, och man känner hur vintern slår om till sommaren:) wooonderful.

Nej nu ska jag titta på Old dogs, sedan blir det couples retreat. Men först DESP!! Kom ut ett nytt avsnitt precis på världens bästa hemsida. WOHO.



Jag just nu haha

Happy!

Fy tusan så glad jag känner mig! Solen kan verkligen göra mycket!! Jag är så tacksam för ALLT just nu. Emil åkte precis hem, och när vi stog i solen och väntade på bussen så pratade vi om massa sommar stuff. gooood så sugen jag är nu. Åka ner till falsterbo stranden och sola, bada och gräva ner mig i sanden. Sitta på bo01, sola och dricka öl. Sitta utaför skolan med klassen och röka och sitta i solen, med solglasögonen på!
Och framförallt sitta på emmas balkong med jordgubbs drinken och njuta av livet och min fina emma!:D

Jag och emma har bestämt att vi ska få många trevliga och mysiga dagsfyllor i solen. Kan man lägnta mer?!
Nej nu vill jag inte sitta här inne mer. Vill ut och sitta i solen och känna hur man suger åt sig d vitaminerna!






Good daaay

Jösses vilken flummig dag i skolan! Men vi alla fick ändå mycket gjort. Skönt att komma ikapp det man har missat. En rolig dag var det iallafall:)

Nu ska jag och Emil hem till Josse och Jocke och äta lite mat och sen kolla på film eller spela ett as ballt spel höhöhö.

Okej, nu kan jag inte skriva mer för att emil sitter och retar mig så jag inte kan skriva på tangentbortdet. JOBBIG!!

Ha en trevvlans tisdagskväll:) Det ska vi iallafall.. hohoho!

POSSS!

Just nu


Sitter och väntar på min fina, han har slutat jobba äntligen och är påväg hit. Sen försvinner han lika snabbt, blir bandy ikväll med pappa MEN SEN får jag mysa med bubben! Har även tagit med mig mina saxar och sånt från school så ska klippa emil också, det behövs!

Heeeyyyyy

Igår vaknade jag sent, eller vid 13.00 rättaresagt. Skönt att sova ut. Finns inget bättre! Sen ringde Emil och sen tog han sig hit, och det var snabbt också! Hann inte göra mig iordning ens, men när jag blev klar så åkte vi in till stan en stund.
Vi klev in på H&M, och helt plötsligt började det pipa vid ingången när vi klev in. Vi hade ju inte handlat någonting så det var weird!
Sen efter h&m så skulle vi till ur och pen och när vi klev in där så pep det också vid larm grejjen och hon skickade tillbaka oss till hm. Där märkte vi att emil hade glömt att larma av sin jacka som han hade köpt på hans jobb, så var vi än gick så skulle det pipa. Vaaaaaafan ska vi göra nu tänkte vi! Vi sprang in i omklädningsrummet och försökte dra av det, men helt omöjligt! Vart vi än går kommer ju personalen tro att vi har snott jackan hahaha, gaaad. Men emil gick fram till kassan och sa som det var. Han tog inte av larmet med gott samvete, då han antagligen trodde att emil hade snott jackan. Nej detta var faktiskt en jobbig upplevelse för min del som har råkat ut för sånt här skit ett x antal år sedan!

Nåja:P Efter stan och världens godaste skaldjur-vetesallad på heavends world drog vi hemåt!
Vi skulle egentligen på bio, men det blev mys här hemma istället. Kollade på luftslottet som sprägndes och jag tyckte faktiskt att den var  d å l i g !!


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Vin och öl!

2010-03-25 @ 18:57:36



Varje fredag brukar vi sluta tidigt i skolan. Runt 12-13.00 tiden! Imorgon har jag, cissi och cathe planerat en tidig fylla. Efter skolan kör vi först hem till kära lilla cissi. Det blir kaffe och mys på hennes ballkong, sedan tar vi bussen in till stan, så vid 15-16.00 tiden börjar vi direkt:D


 

Härlig day!

2010-03-25 @ 18:51:17

Myspys med sol HELA dagen. Helt otroligt!:D
I skolan blev det lite nya saker. Välföning och flätor! Det var kul, men väldigt svettigt och stå och välföna:P

Nej nu ska jag snart träffa Emmakissen! Hon slutar jobba nu 19.00. Kommer bli mys, saknat henne idag faktiskt haha. Planen var att vi skulle gå och äta på sushido, men jag har precis tryckt i mig våfflor (Det är ju våffeldagen!!) Men jag lovar er att jag kommer äta sushi ändå. Haha. Går inte att motstå.. Världens godaste mat!

Remember me

2010-03-25 @ 18:42:22
I tisdags var jag och mitt hjärta och såg Remember me. Den var bra men under filmens gång så satt jag hela tiden och tänkte på vad emil tyckte om den, och trodde verkligen inte att han tyckte om den, då han typ bara kollar på action filmer varav denna var ren romantik, typ.
När filmen var slut och vi kollade på varandra, (ni vet så som man alltid gör efter filmens slut då man ska säga vad man tycker) Utbrast han "Fy faan vad grymm den var!!" Medens jag inte tyckte att den var så speciell.
Kul tyckte jag!:P


Fy faaan vad jag är sugen på att tatuera mig nu!

2010-03-22 @ 21:27:34
Jag ska komma på världens finaste och bästa text som ska sitta på revbenet eller under bröstet.
Här är några som jag tycker är jättefina, men med en egen text! Jag tror jag kan hitta ett perfekt citat som betyder någonting för mig från en kent låt.♥



Här är några texter/citat som jag gillar.

"Jag sparar allt du slänger
Allt det fula som berör
Det har blivit svårare att laga det du förstört
Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör
Jag har blivit äldre, saknar glöd
det rår jag inte för..."


"Jag trycker läpparna
lätt mot din hals
Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt"


"Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå"


"livrädd för att leva och dödsrädd för att dö"


Och de här är bara 4 på miljoooooonen. Hur kommer man någonsin kunna välja?

kan inte välja!

2010-03-22 @ 20:50:01


Tänkte beställa lite saker från H&M nu, och jag hittade de här två jeansshortsen. De första kostar 99, och de andra 249. Vilka ska man köpa?!

tiden läker inga sår!

2010-03-22 @ 20:44:52


Gud vad tacksam jag är över att ha träffat tjejerna i klassen. Känns helt underbart att bara kunna gå till skolan och veta att alla stöttar varandra i alla beslut och funderingar som man bär på! ♥

Idag var en riktig sådan dag, då vi alla hade olika problem som behövde pratas om. Jag älskar att ställa upp för andra och vill mer än gärna prata och hjälpa till, men idag kände jag att det blev lite för mycket för mig. Speciellt när kära lilla c går igenom samma sak som jag gjorde i min bardom. Fick upp hemska flashbacks och bröt ihop här hemma. Jag tror inte ett skit på att tiden läker alla sår, för skorpan rivs såå lätt upp. Men nu vill jag mer än gärna hjälpa henne. Det kommer bli bra det här!

På fredag har vi även bestämt att då jävla ska vi gå och dricka lite vin efter skolan. Kommer bli helt underbart och mysigt.

Söndag kväll!

2010-03-21 @ 23:25:37
Igårkväll åkte jag hem till Emil. Vi kollade på jurassic park och myste. Härligt!
Imorse låg vi kvar i sängen rätt länge och gottade oss! Jag uppskattar helgerna mer än någonsin nu när jag går i skolan. Finns inget bättre än en lördagsmorgon!

Vid 4 tiden gick vi hem till timpan där det var födelsedags kalas för hans syster. Det blev god mat och sjukt god tårta! Efter det gick vi hem till pemil igen och kollade ett avsnitt på solsidan, senare drog jag mig hemåt och har precis myst film med mammi och pappi! Ingen speciellt mysig film inte, utan saw haha.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ser fram emot imorgon och min klass. Det är verkligen underbart att vara en klass med bara tjejer (men antagligen trubbel ibland). Förstår ni så mycket tjejsnack som diskuteras? Man skulle vilja veta hur vår klassfest hade sett ut! Haha.. Nej men måndagar är härliga då de flesta har saker att dela med sig av efter helgen;)



Min fina prins och jag i älskade teneriffa. Gud vad man lägntar tillbaks!

Puuuuusssssss!

Lördag

2010-03-20 @ 17:06:59

Igår hade matilda avskedsfest som innehöll vin,vin och sushi. Dessutom hade hon gjort sushin själv! Snacka om duktigt!

Har legat i sängen sen jag vaknade imorse och har tittat på The city.. Härliga lördags maraton. ♥
Gud vad whitney är vacker! Det är helt galet. Man kan sitta och titta på henne i timmar. Hon har världens finaste hår + hårfärg!!! Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få ha hennes hår på mitt huvud.



 

Fy fan vad jag är glad att jag känner dino!

2010-03-20 @ 13:39:37


Bra start på morgonen?

2010-03-19 @ 08:31:14
Vaknade vid halv 8 för att en snubbe som ska lägga nytt golv i hallen kom. Jag tycker att det är så obehagligt och jobbigt att ha någon som man inte känner här hemma, medens jag ska fixa iordning mig till skolan. Jag har inte kunnat duscha, så jag känner mig riktigt äcklig. Hoppas vi har tid i skolan så jag kan tvätta mitt hår.. Skitit hår kan verkligen förstöra mitt humör...

Ja, nu hör jag inte ens tvn eller mig själv ifall jag skulle skrika.. härlig morgon med att börja höra en massa sågande och skit.

Nu ska jag göra mig klar och åka direkt till schoooooool. TJOSAN!

Nattens bästa tanke:

2010-03-18 @ 22:59:52

Livet är för kort för att umgås med idioter.



Så jääääävla sant!
Nu ska jag krypa ner till sängs och vem vet, jag kanske kommer på någontingt väldigt smart inatt igen.

Min blivande sommarfrilla...

2010-03-18 @ 22:31:22

Taaadaaa! Vad tycks?

Jag vill egentligen inte klippa av mig mitt hår, men är tvungen... Den jäkla dumma avfärgnigen som vi satte i mitt hår på skolan slet sönder det på ca 1 min. Nu är det förstört och inte ens lite toning kan fästas. Lika bra att klippa av det till sommaren, sen får solen sköta sitt. Vill ju så gärna få min naturliga färg!

Pluggkväll?

2010-03-18 @ 22:22:51

Det skulle bli en pluggkväll, tills jag läste egenom frågorna som vi skulle svara på. Är det enbart bara jag som nästan INTE förstår eller kan någonting av detta typ? Känner hur ångesten kryper fram en aning. Varför är jag så trög ibland?! (haha)

Mamma och jag gjorde en sjukt god smoothie ikväll. Och ni som brukar göra det, glöm INTE kardemumman för faaan:P

Gud vilken wonderful day!

2010-03-18 @ 18:15:20

Idag har vi haft klippteknik hela dagen, och det gick väldigt bra! Man har börjat fatta alla tekniker nu, känns superskönt! Fast allt gick bra tills jag... klippte min tumme(frisörsaxarna är äckligt vassa!!!) Det forsade blod.. men det får väl alla blivande frisörer gå egenom;) haha

Hur härligt är det inte att solen kommer fram mer och mer? Och man känner verkligen hur värmen kryper fram! Några av tjejerna i klassen åkte till ikea snabbt på lunchen och köpte några stolar som vi kan ha utanför skolan. Så jävla härligt att sitta där i solen!

Nej nu ska jag se till att göra någonting, borde plugga på vårat lilla "hemprov" som vi fick igår.. Men ska ta och ringa runt lite först! :)

Skriver mer sen, då ska jag visa er hur jag ska klippa mig innan sommarlovet!:D
Puuuuusss

onsdag!

2010-03-17 @ 20:42:36
Guuuuud vilken underlig onsdag jag har haft, eller rättaresagt ALLA i klassen. haha.. Jag kan ju lova att en hel klass med bara tjejer ger gana samtalsämnen, men det gillar man!:D

Till lunch blev det ma från thai båten, gott! Men cathe var riktigt lat och orkade inte gå 50 meter så vi körde ner med cissis bil. Tänk att jag har hittat en mer lat person, ÄN VAD JAG ÄR;)

Efter skolan mötte jag upp min bästa, emma! Det blev fika och shopping. Jag hittade en skinnjacka för 250 kr(!!!) och sen en jättesnygg kofta. Lite shopping behövde jag, trots att jag egentligen borde spaaara lite pengar. Menmen..
Efter stan åkte vi till världens bästa ställe, SUSHIDO! Det blev massor med sushi för min del. Finns det något godare? I dont think soo. Sushi is a drug.

Nu har jag kollat lite på hipphipp och snart börjar efterlyst, som bara handlar om malmögängen osv, cissis kompisar då liksom;) haha skämt och sido. Men först, pluggtimeeee!

Hopppas att ni har haft en bra dag:) Pusssis

Tisdag!

2010-03-16 @ 17:27:01
Idag ¨skulle vi ha gråhårsmodeller på skolan som vi skulle fixatill. Min pappa fick sitta modell för mig och det gick sjukt bra! Som tur var så är han inte så värst gråhårig utan mer påväg att bli lite.. Så det var inga svårigheter! Men det var kul iallafall, och resultatet blev asbra. Naturligt och fräsht!

Solen sken det mesta utav dagen och guuud så underbart! Vi satt ute och fick solen mot oss och bara satt och njöt med musik. Härligt!


Meee and Catheeeee!

J T

2010-03-15 @ 22:08:09
Istället för att sitta på lillatorg och dricka lite öl(som ingen annan ville förutom jag) så har jag nu laddat ner lite gamla filmer med kära john travolta, bara för att han var gaaalet snygg! Första filmen bir Saturday night fever och den är sjuuuuuktbra! :)

hårhårhår

2010-03-14 @ 19:49:05

Så gaaaaaaaaaalet snyggt!!!!

Hittade en sjukt bra hemsida där det finns massor med hårtips.

Dating in the dark

2010-03-14 @ 16:21:37


Sitter och kollar på dating in the dark, snacka om ett underhållande pogram men samtidigt så skäms man (åt de som är med i pogrammet) medens man kollar på det. Haha. jösses!

Colooor

2010-03-14 @ 14:58:19

De flesta tycker att jag ska bli blond igen, medens vissa säger brunt. Vet inta alls vad jag ska göra! Vill helst få min egna hårfärg, men känns hopplöst!
Vissa säger dessutom rött, och det har jag faktiskt funderat över. Mina ögon kommer ploppa fram som fasen, men om jag inte är nöjd så är det ett helvete att få bort den röda färgen..


Telephone

2010-03-14 @ 14:40:21

Goooosh! Lady gaga är så jäääävla grymm! På alla sätt verkligen! beyonce är inget i gämförelse med gaga. Kolla bara in gagad boody. damn så jävla perfekt. Sjukt snygg!

Lördagskväll!

2010-03-13 @ 18:16:55

ojoj vilken gårkväll. Konstig men ändå rolig! Destu jobbigare imorse.. Fy fan vad dåligt jag mådde! Och stackars emil fick ligga och höra på mitt kvidande i timmar haha.

Ikväll blir det suuuuperdupermyskväll hemma hos min bästa, Emma:D Dino och Bella anländer på plats antagligen ocksåå! Det blir sushi och massa godis framför melodifestivalen! Kan inte bli bättre lördagskväll för min del asså. haha

Nu har jag precis duschat och ska föna håret och sedan slänga på mig mjukiskläder sen blir det mot sushido! Sen möta emma på hemmakväll och köpa goooooooodis. :D

Ha en perrrfa lördagskväll!!
PUSSSSSS

Vad tycker ni?

2010-03-10 @ 21:16:02

Blond eller brunett?

Jävla offer

2010-03-09 @ 21:31:00
Fy i heeeeeeeeeeelvete vilken jävla skitdag jag har haft det. Jag hade kunnat sitta här och svära och skriva saker som jag hade ångrat MEN ikke.

Bröt ihop totalt när jag kom hem. Visst är det härligt att ha PMS tjejer? Och det är värre när man redan är en känslig person. Nej fy fan. Skolan gick riktigt sämst. Jag känner mig sämst. Känner mig som ett freak som inte förstår någonting. Känner mig helt... korkad. Det fick mig iallafall att framstå som det idag. Ville bara packa ner saxarna och springa hemåt. Snacka om presentationsångest.

Och här ligger jag, med en godispåse bredvid mig. Har legat och väntat på att klockan ska bli 22.00 för då lovade jag mig själv att släcka ner och stänga av allting och gå och lägga mig. Jag som verkligen lägntade imorse för att krypa ner till sängen igen. Har velat sova nu i flera timmar men det går inte att somna för tidigt för min del. Då vaknar jag inatt, pigg.

Visst är det intressant? INTE DIREKT.

HEJDÅ....................

Hej på er!

2010-03-07 @ 23:18:59
Vilken härlig helg jag har haft det!

Kom precis hem från en stor måltid på Elysée med Emil, Emma, Nisse och Dino. Fy fan vad jag åt mycket! Säkert en hel kossa. Super gott iallafall:P

Fredagags blev det lite fest, men ingen utgång för min del. Mötte Emil lite senare sen blev det hem och mysa! Han gick upp tidigt i lördags för jobb, och det blev en tidig morgon för min del med! Mamma hade gjort gottis frukost, scrambled egg och bacooon, mummma! Sen åkte vi iväg till lite olika affärer.
Vid tre tiden kom emil hem från jobb, och senare gick vi in till stan och åt lite. Efter det blev det bio med Emils mamma och moster, och Emmy och Adam. Vi såg Alice i underlandet och det var sevärd!:)

Nej det har varit en bra helg det här, och för er som brukar få söndags-ångest; HITTA PÅ NÅGOT PÅ SÖNDAGAR!! Gå på bio, Mys med pojkvännen/flickvännen, ut och ät på resturanger, Ta en öl på lillatorg, Mys med vännerna osv. Det känns så mycket bättre:)

Nu ska jag snart sova, vill bara krypa ner i sängen! Ska bli helt underbart med sömn. Imorgon blir det klippteknik i skolan och det kommer bli kul och... spännande(?) haha.

Godnatt på er:) Pusss! ♥

Tjing!

2010-03-03 @ 20:28:55
Har träffat Emma och Matilda en stund! Satt i bladinsparken och drack kaffe och pratade en massor.. :) Trevlaaans. Man känner i hela kroppen hur våren är påväg. Så himla underbart:) Tänk hur vädret är om ca en månad. Älskar april, världens bästa månad! Jag fyller även år då, men alla blir så glada och positiva den månaden, och man känner hur vintern slår om till sommaren:) wooonderful.

Nej nu ska jag titta på Old dogs, sedan blir det couples retreat. Men först DESP!! Kom ut ett nytt avsnitt precis på världens bästa hemsida. WOHO.



Jag just nu haha

Happy!

2010-03-03 @ 16:31:45
Fy tusan så glad jag känner mig! Solen kan verkligen göra mycket!! Jag är så tacksam för ALLT just nu. Emil åkte precis hem, och när vi stog i solen och väntade på bussen så pratade vi om massa sommar stuff. gooood så sugen jag är nu. Åka ner till falsterbo stranden och sola, bada och gräva ner mig i sanden. Sitta på bo01, sola och dricka öl. Sitta utaför skolan med klassen och röka och sitta i solen, med solglasögonen på!
Och framförallt sitta på emmas balkong med jordgubbs drinken och njuta av livet och min fina emma!:D

Jag och emma har bestämt att vi ska få många trevliga och mysiga dagsfyllor i solen. Kan man lägnta mer?!
Nej nu vill jag inte sitta här inne mer. Vill ut och sitta i solen och känna hur man suger åt sig d vitaminerna!





Good daaay

2010-03-02 @ 19:08:04
Jösses vilken flummig dag i skolan! Men vi alla fick ändå mycket gjort. Skönt att komma ikapp det man har missat. En rolig dag var det iallafall:)

Nu ska jag och Emil hem till Josse och Jocke och äta lite mat och sen kolla på film eller spela ett as ballt spel höhöhö.

Okej, nu kan jag inte skriva mer för att emil sitter och retar mig så jag inte kan skriva på tangentbortdet. JOBBIG!!

Ha en trevvlans tisdagskväll:) Det ska vi iallafall.. hohoho!

POSSS!

Just nu

2010-03-01 @ 18:31:45

Sitter och väntar på min fina, han har slutat jobba äntligen och är påväg hit. Sen försvinner han lika snabbt, blir bandy ikväll med pappa MEN SEN får jag mysa med bubben! Har även tagit med mig mina saxar och sånt från school så ska klippa emil också, det behövs!

Heeeyyyyy

2010-03-01 @ 18:28:19
Igår vaknade jag sent, eller vid 13.00 rättaresagt. Skönt att sova ut. Finns inget bättre! Sen ringde Emil och sen tog han sig hit, och det var snabbt också! Hann inte göra mig iordning ens, men när jag blev klar så åkte vi in till stan en stund.
Vi klev in på H&M, och helt plötsligt började det pipa vid ingången när vi klev in. Vi hade ju inte handlat någonting så det var weird!
Sen efter h&m så skulle vi till ur och pen och när vi klev in där så pep det också vid larm grejjen och hon skickade tillbaka oss till hm. Där märkte vi att emil hade glömt att larma av sin jacka som han hade köpt på hans jobb, så var vi än gick så skulle det pipa. Vaaaaaafan ska vi göra nu tänkte vi! Vi sprang in i omklädningsrummet och försökte dra av det, men helt omöjligt! Vart vi än går kommer ju personalen tro att vi har snott jackan hahaha, gaaad. Men emil gick fram till kassan och sa som det var. Han tog inte av larmet med gott samvete, då han antagligen trodde att emil hade snott jackan. Nej detta var faktiskt en jobbig upplevelse för min del som har råkat ut för sånt här skit ett x antal år sedan!

Nåja:P Efter stan och världens godaste skaldjur-vetesallad på heavends world drog vi hemåt!
Vi skulle egentligen på bio, men det blev mys här hemma istället. Kollade på luftslottet som sprägndes och jag tyckte faktiskt att den var  d å l i g !!


Thoughts, Feelings and Emotions -

Vin och öl!



Varje fredag brukar vi sluta tidigt i skolan. Runt 12-13.00 tiden! Imorgon har jag, cissi och cathe planerat en tidig fylla. Efter skolan kör vi först hem till kära lilla cissi. Det blir kaffe och mys på hennes ballkong, sedan tar vi bussen in till stan, så vid 15-16.00 tiden börjar vi direkt:D


 


Härlig day!

Myspys med sol HELA dagen. Helt otroligt!:D
I skolan blev det lite nya saker. Välföning och flätor! Det var kul, men väldigt svettigt och stå och välföna:P

Nej nu ska jag snart träffa Emmakissen! Hon slutar jobba nu 19.00. Kommer bli mys, saknat henne idag faktiskt haha. Planen var att vi skulle gå och äta på sushido, men jag har precis tryckt i mig våfflor (Det är ju våffeldagen!!) Men jag lovar er att jag kommer äta sushi ändå. Haha. Går inte att motstå.. Världens godaste mat!


Remember me

I tisdags var jag och mitt hjärta och såg Remember me. Den var bra men under filmens gång så satt jag hela tiden och tänkte på vad emil tyckte om den, och trodde verkligen inte att han tyckte om den, då han typ bara kollar på action filmer varav denna var ren romantik, typ.
När filmen var slut och vi kollade på varandra, (ni vet så som man alltid gör efter filmens slut då man ska säga vad man tycker) Utbrast han "Fy faan vad grymm den var!!" Medens jag inte tyckte att den var så speciell.
Kul tyckte jag!:P



Fy faaan vad jag är sugen på att tatuera mig nu!

Jag ska komma på världens finaste och bästa text som ska sitta på revbenet eller under bröstet.
Här är några som jag tycker är jättefina, men med en egen text! Jag tror jag kan hitta ett perfekt citat som betyder någonting för mig från en kent låt.♥



Här är några texter/citat som jag gillar.

"Jag sparar allt du slänger
Allt det fula som berör
Det har blivit svårare att laga det du förstört
Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör
Jag har blivit äldre, saknar glöd
det rår jag inte för..."


"Jag trycker läpparna
lätt mot din hals
Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt"


"Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå"


"livrädd för att leva och dödsrädd för att dö"


Och de här är bara 4 på miljoooooonen. Hur kommer man någonsin kunna välja?


kan inte välja!


Tänkte beställa lite saker från H&M nu, och jag hittade de här två jeansshortsen. De första kostar 99, och de andra 249. Vilka ska man köpa?!


tiden läker inga sår!



Gud vad tacksam jag är över att ha träffat tjejerna i klassen. Känns helt underbart att bara kunna gå till skolan och veta att alla stöttar varandra i alla beslut och funderingar som man bär på! ♥

Idag var en riktig sådan dag, då vi alla hade olika problem som behövde pratas om. Jag älskar att ställa upp för andra och vill mer än gärna prata och hjälpa till, men idag kände jag att det blev lite för mycket för mig. Speciellt när kära lilla c går igenom samma sak som jag gjorde i min bardom. Fick upp hemska flashbacks och bröt ihop här hemma. Jag tror inte ett skit på att tiden läker alla sår, för skorpan rivs såå lätt upp. Men nu vill jag mer än gärna hjälpa henne. Det kommer bli bra det här!

På fredag har vi även bestämt att då jävla ska vi gå och dricka lite vin efter skolan. Kommer bli helt underbart och mysigt.


Söndag kväll!

Igårkväll åkte jag hem till Emil. Vi kollade på jurassic park och myste. Härligt!
Imorse låg vi kvar i sängen rätt länge och gottade oss! Jag uppskattar helgerna mer än någonsin nu när jag går i skolan. Finns inget bättre än en lördagsmorgon!

Vid 4 tiden gick vi hem till timpan där det var födelsedags kalas för hans syster. Det blev god mat och sjukt god tårta! Efter det gick vi hem till pemil igen och kollade ett avsnitt på solsidan, senare drog jag mig hemåt och har precis myst film med mammi och pappi! Ingen speciellt mysig film inte, utan saw haha.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ser fram emot imorgon och min klass. Det är verkligen underbart att vara en klass med bara tjejer (men antagligen trubbel ibland). Förstår ni så mycket tjejsnack som diskuteras? Man skulle vilja veta hur vår klassfest hade sett ut! Haha.. Nej men måndagar är härliga då de flesta har saker att dela med sig av efter helgen;)



Min fina prins och jag i älskade teneriffa. Gud vad man lägntar tillbaks!

Puuuuusssssss!


Lördag

Igår hade matilda avskedsfest som innehöll vin,vin och sushi. Dessutom hade hon gjort sushin själv! Snacka om duktigt!

Har legat i sängen sen jag vaknade imorse och har tittat på The city.. Härliga lördags maraton. ♥
Gud vad whitney är vacker! Det är helt galet. Man kan sitta och titta på henne i timmar. Hon har världens finaste hår + hårfärg!!! Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få ha hennes hår på mitt huvud.



 


Fy fan vad jag är glad att jag känner dino!




Bra start på morgonen?

Vaknade vid halv 8 för att en snubbe som ska lägga nytt golv i hallen kom. Jag tycker att det är så obehagligt och jobbigt att ha någon som man inte känner här hemma, medens jag ska fixa iordning mig till skolan. Jag har inte kunnat duscha, så jag känner mig riktigt äcklig. Hoppas vi har tid i skolan så jag kan tvätta mitt hår.. Skitit hår kan verkligen förstöra mitt humör...

Ja, nu hör jag inte ens tvn eller mig själv ifall jag skulle skrika.. härlig morgon med att börja höra en massa sågande och skit.

Nu ska jag göra mig klar och åka direkt till schoooooool. TJOSAN!

Nattens bästa tanke:


Livet är för kort för att umgås med idioter.



Så jääääävla sant!
Nu ska jag krypa ner till sängs och vem vet, jag kanske kommer på någontingt väldigt smart inatt igen.


Min blivande sommarfrilla...


Taaadaaa! Vad tycks?

Jag vill egentligen inte klippa av mig mitt hår, men är tvungen... Den jäkla dumma avfärgnigen som vi satte i mitt hår på skolan slet sönder det på ca 1 min. Nu är det förstört och inte ens lite toning kan fästas. Lika bra att klippa av det till sommaren, sen får solen sköta sitt. Vill ju så gärna få min naturliga färg!

Pluggkväll?


Det skulle bli en pluggkväll, tills jag läste egenom frågorna som vi skulle svara på. Är det enbart bara jag som nästan INTE förstår eller kan någonting av detta typ? Känner hur ångesten kryper fram en aning. Varför är jag så trög ibland?! (haha)

Mamma och jag gjorde en sjukt god smoothie ikväll. Och ni som brukar göra det, glöm INTE kardemumman för faaan:P

Gud vilken wonderful day!


Idag har vi haft klippteknik hela dagen, och det gick väldigt bra! Man har börjat fatta alla tekniker nu, känns superskönt! Fast allt gick bra tills jag... klippte min tumme(frisörsaxarna är äckligt vassa!!!) Det forsade blod.. men det får väl alla blivande frisörer gå egenom;) haha

Hur härligt är det inte att solen kommer fram mer och mer? Och man känner verkligen hur värmen kryper fram! Några av tjejerna i klassen åkte till ikea snabbt på lunchen och köpte några stolar som vi kan ha utanför skolan. Så jävla härligt att sitta där i solen!

Nej nu ska jag se till att göra någonting, borde plugga på vårat lilla "hemprov" som vi fick igår.. Men ska ta och ringa runt lite först! :)

Skriver mer sen, då ska jag visa er hur jag ska klippa mig innan sommarlovet!:D
Puuuuusss

onsdag!

Guuuuud vilken underlig onsdag jag har haft, eller rättaresagt ALLA i klassen. haha.. Jag kan ju lova att en hel klass med bara tjejer ger gana samtalsämnen, men det gillar man!:D

Till lunch blev det ma från thai båten, gott! Men cathe var riktigt lat och orkade inte gå 50 meter så vi körde ner med cissis bil. Tänk att jag har hittat en mer lat person, ÄN VAD JAG ÄR;)

Efter skolan mötte jag upp min bästa, emma! Det blev fika och shopping. Jag hittade en skinnjacka för 250 kr(!!!) och sen en jättesnygg kofta. Lite shopping behövde jag, trots att jag egentligen borde spaaara lite pengar. Menmen..
Efter stan åkte vi till världens bästa ställe, SUSHIDO! Det blev massor med sushi för min del. Finns det något godare? I dont think soo. Sushi is a drug.

Nu har jag kollat lite på hipphipp och snart börjar efterlyst, som bara handlar om malmögängen osv, cissis kompisar då liksom;) haha skämt och sido. Men först, pluggtimeeee!

Hopppas att ni har haft en bra dag:) Pusssis

Tisdag!

Idag ¨skulle vi ha gråhårsmodeller på skolan som vi skulle fixatill. Min pappa fick sitta modell för mig och det gick sjukt bra! Som tur var så är han inte så värst gråhårig utan mer påväg att bli lite.. Så det var inga svårigheter! Men det var kul iallafall, och resultatet blev asbra. Naturligt och fräsht!

Solen sken det mesta utav dagen och guuud så underbart! Vi satt ute och fick solen mot oss och bara satt och njöt med musik. Härligt!


Meee and Catheeeee!

J T

Istället för att sitta på lillatorg och dricka lite öl(som ingen annan ville förutom jag) så har jag nu laddat ner lite gamla filmer med kära john travolta, bara för att han var gaaalet snygg! Första filmen bir Saturday night fever och den är sjuuuuuktbra! :)


hårhårhår


Så gaaaaaaaaaalet snyggt!!!!

Hittade en sjukt bra hemsida där det finns massor med hårtips.

Dating in the dark


Sitter och kollar på dating in the dark, snacka om ett underhållande pogram men samtidigt så skäms man (åt de som är med i pogrammet) medens man kollar på det. Haha. jösses!


Colooor


De flesta tycker att jag ska bli blond igen, medens vissa säger brunt. Vet inta alls vad jag ska göra! Vill helst få min egna hårfärg, men känns hopplöst!
Vissa säger dessutom rött, och det har jag faktiskt funderat över. Mina ögon kommer ploppa fram som fasen, men om jag inte är nöjd så är det ett helvete att få bort den röda färgen..



Telephone


Goooosh! Lady gaga är så jäääävla grymm! På alla sätt verkligen! beyonce är inget i gämförelse med gaga. Kolla bara in gagad boody. damn så jävla perfekt. Sjukt snygg!

Lördagskväll!

ojoj vilken gårkväll. Konstig men ändå rolig! Destu jobbigare imorse.. Fy fan vad dåligt jag mådde! Och stackars emil fick ligga och höra på mitt kvidande i timmar haha.

Ikväll blir det suuuuperdupermyskväll hemma hos min bästa, Emma:D Dino och Bella anländer på plats antagligen ocksåå! Det blir sushi och massa godis framför melodifestivalen! Kan inte bli bättre lördagskväll för min del asså. haha

Nu har jag precis duschat och ska föna håret och sedan slänga på mig mjukiskläder sen blir det mot sushido! Sen möta emma på hemmakväll och köpa goooooooodis. :D

Ha en perrrfa lördagskväll!!
PUSSSSSS


Vad tycker ni?

Blond eller brunett?


Jävla offer

Fy i heeeeeeeeeeelvete vilken jävla skitdag jag har haft det. Jag hade kunnat sitta här och svära och skriva saker som jag hade ångrat MEN ikke.

Bröt ihop totalt när jag kom hem. Visst är det härligt att ha PMS tjejer? Och det är värre när man redan är en känslig person. Nej fy fan. Skolan gick riktigt sämst. Jag känner mig sämst. Känner mig som ett freak som inte förstår någonting. Känner mig helt... korkad. Det fick mig iallafall att framstå som det idag. Ville bara packa ner saxarna och springa hemåt. Snacka om presentationsångest.

Och här ligger jag, med en godispåse bredvid mig. Har legat och väntat på att klockan ska bli 22.00 för då lovade jag mig själv att släcka ner och stänga av allting och gå och lägga mig. Jag som verkligen lägntade imorse för att krypa ner till sängen igen. Har velat sova nu i flera timmar men det går inte att somna för tidigt för min del. Då vaknar jag inatt, pigg.

Visst är det intressant? INTE DIREKT.

HEJDÅ....................


Hej på er!

Vilken härlig helg jag har haft det!

Kom precis hem från en stor måltid på Elysée med Emil, Emma, Nisse och Dino. Fy fan vad jag åt mycket! Säkert en hel kossa. Super gott iallafall:P

Fredagags blev det lite fest, men ingen utgång för min del. Mötte Emil lite senare sen blev det hem och mysa! Han gick upp tidigt i lördags för jobb, och det blev en tidig morgon för min del med! Mamma hade gjort gottis frukost, scrambled egg och bacooon, mummma! Sen åkte vi iväg till lite olika affärer.
Vid tre tiden kom emil hem från jobb, och senare gick vi in till stan och åt lite. Efter det blev det bio med Emils mamma och moster, och Emmy och Adam. Vi såg Alice i underlandet och det var sevärd!:)

Nej det har varit en bra helg det här, och för er som brukar få söndags-ångest; HITTA PÅ NÅGOT PÅ SÖNDAGAR!! Gå på bio, Mys med pojkvännen/flickvännen, ut och ät på resturanger, Ta en öl på lillatorg, Mys med vännerna osv. Det känns så mycket bättre:)

Nu ska jag snart sova, vill bara krypa ner i sängen! Ska bli helt underbart med sömn. Imorgon blir det klippteknik i skolan och det kommer bli kul och... spännande(?) haha.

Godnatt på er:) Pusss! ♥

Tjing!

Har träffat Emma och Matilda en stund! Satt i bladinsparken och drack kaffe och pratade en massor.. :) Trevlaaans. Man känner i hela kroppen hur våren är påväg. Så himla underbart:) Tänk hur vädret är om ca en månad. Älskar april, världens bästa månad! Jag fyller även år då, men alla blir så glada och positiva den månaden, och man känner hur vintern slår om till sommaren:) wooonderful.

Nej nu ska jag titta på Old dogs, sedan blir det couples retreat. Men först DESP!! Kom ut ett nytt avsnitt precis på världens bästa hemsida. WOHO.



Jag just nu haha

Happy!

Fy tusan så glad jag känner mig! Solen kan verkligen göra mycket!! Jag är så tacksam för ALLT just nu. Emil åkte precis hem, och när vi stog i solen och väntade på bussen så pratade vi om massa sommar stuff. gooood så sugen jag är nu. Åka ner till falsterbo stranden och sola, bada och gräva ner mig i sanden. Sitta på bo01, sola och dricka öl. Sitta utaför skolan med klassen och röka och sitta i solen, med solglasögonen på!
Och framförallt sitta på emmas balkong med jordgubbs drinken och njuta av livet och min fina emma!:D

Jag och emma har bestämt att vi ska få många trevliga och mysiga dagsfyllor i solen. Kan man lägnta mer?!
Nej nu vill jag inte sitta här inne mer. Vill ut och sitta i solen och känna hur man suger åt sig d vitaminerna!






Good daaay

Jösses vilken flummig dag i skolan! Men vi alla fick ändå mycket gjort. Skönt att komma ikapp det man har missat. En rolig dag var det iallafall:)

Nu ska jag och Emil hem till Josse och Jocke och äta lite mat och sen kolla på film eller spela ett as ballt spel höhöhö.

Okej, nu kan jag inte skriva mer för att emil sitter och retar mig så jag inte kan skriva på tangentbortdet. JOBBIG!!

Ha en trevvlans tisdagskväll:) Det ska vi iallafall.. hohoho!

POSSS!

Just nu


Sitter och väntar på min fina, han har slutat jobba äntligen och är påväg hit. Sen försvinner han lika snabbt, blir bandy ikväll med pappa MEN SEN får jag mysa med bubben! Har även tagit med mig mina saxar och sånt från school så ska klippa emil också, det behövs!

Heeeyyyyy

Igår vaknade jag sent, eller vid 13.00 rättaresagt. Skönt att sova ut. Finns inget bättre! Sen ringde Emil och sen tog han sig hit, och det var snabbt också! Hann inte göra mig iordning ens, men när jag blev klar så åkte vi in till stan en stund.
Vi klev in på H&M, och helt plötsligt började det pipa vid ingången när vi klev in. Vi hade ju inte handlat någonting så det var weird!
Sen efter h&m så skulle vi till ur och pen och när vi klev in där så pep det också vid larm grejjen och hon skickade tillbaka oss till hm. Där märkte vi att emil hade glömt att larma av sin jacka som han hade köpt på hans jobb, så var vi än gick så skulle det pipa. Vaaaaaafan ska vi göra nu tänkte vi! Vi sprang in i omklädningsrummet och försökte dra av det, men helt omöjligt! Vart vi än går kommer ju personalen tro att vi har snott jackan hahaha, gaaad. Men emil gick fram till kassan och sa som det var. Han tog inte av larmet med gott samvete, då han antagligen trodde att emil hade snott jackan. Nej detta var faktiskt en jobbig upplevelse för min del som har råkat ut för sånt här skit ett x antal år sedan!

Nåja:P Efter stan och världens godaste skaldjur-vetesallad på heavends world drog vi hemåt!
Vi skulle egentligen på bio, men det blev mys här hemma istället. Kollade på luftslottet som sprägndes och jag tyckte faktiskt att den var  d å l i g !!


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Vin och öl!

2010-03-25 @ 18:57:36



Varje fredag brukar vi sluta tidigt i skolan. Runt 12-13.00 tiden! Imorgon har jag, cissi och cathe planerat en tidig fylla. Efter skolan kör vi först hem till kära lilla cissi. Det blir kaffe och mys på hennes ballkong, sedan tar vi bussen in till stan, så vid 15-16.00 tiden börjar vi direkt:D


 

Härlig day!

2010-03-25 @ 18:51:17

Myspys med sol HELA dagen. Helt otroligt!:D
I skolan blev det lite nya saker. Välföning och flätor! Det var kul, men väldigt svettigt och stå och välföna:P

Nej nu ska jag snart träffa Emmakissen! Hon slutar jobba nu 19.00. Kommer bli mys, saknat henne idag faktiskt haha. Planen var att vi skulle gå och äta på sushido, men jag har precis tryckt i mig våfflor (Det är ju våffeldagen!!) Men jag lovar er att jag kommer äta sushi ändå. Haha. Går inte att motstå.. Världens godaste mat!

Remember me

2010-03-25 @ 18:42:22
I tisdags var jag och mitt hjärta och såg Remember me. Den var bra men under filmens gång så satt jag hela tiden och tänkte på vad emil tyckte om den, och trodde verkligen inte att han tyckte om den, då han typ bara kollar på action filmer varav denna var ren romantik, typ.
När filmen var slut och vi kollade på varandra, (ni vet så som man alltid gör efter filmens slut då man ska säga vad man tycker) Utbrast han "Fy faan vad grymm den var!!" Medens jag inte tyckte att den var så speciell.
Kul tyckte jag!:P


Fy faaan vad jag är sugen på att tatuera mig nu!

2010-03-22 @ 21:27:34
Jag ska komma på världens finaste och bästa text som ska sitta på revbenet eller under bröstet.
Här är några som jag tycker är jättefina, men med en egen text! Jag tror jag kan hitta ett perfekt citat som betyder någonting för mig från en kent låt.♥



Här är några texter/citat som jag gillar.

"Jag sparar allt du slänger
Allt det fula som berör
Det har blivit svårare att laga det du förstört
Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör
Jag har blivit äldre, saknar glöd
det rår jag inte för..."


"Jag trycker läpparna
lätt mot din hals
Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt"


"Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå"


"livrädd för att leva och dödsrädd för att dö"


Och de här är bara 4 på miljoooooonen. Hur kommer man någonsin kunna välja?

kan inte välja!

2010-03-22 @ 20:50:01


Tänkte beställa lite saker från H&M nu, och jag hittade de här två jeansshortsen. De första kostar 99, och de andra 249. Vilka ska man köpa?!

tiden läker inga sår!

2010-03-22 @ 20:44:52


Gud vad tacksam jag är över att ha träffat tjejerna i klassen. Känns helt underbart att bara kunna gå till skolan och veta att alla stöttar varandra i alla beslut och funderingar som man bär på! ♥

Idag var en riktig sådan dag, då vi alla hade olika problem som behövde pratas om. Jag älskar att ställa upp för andra och vill mer än gärna prata och hjälpa till, men idag kände jag att det blev lite för mycket för mig. Speciellt när kära lilla c går igenom samma sak som jag gjorde i min bardom. Fick upp hemska flashbacks och bröt ihop här hemma. Jag tror inte ett skit på att tiden läker alla sår, för skorpan rivs såå lätt upp. Men nu vill jag mer än gärna hjälpa henne. Det kommer bli bra det här!

På fredag har vi även bestämt att då jävla ska vi gå och dricka lite vin efter skolan. Kommer bli helt underbart och mysigt.

Söndag kväll!

2010-03-21 @ 23:25:37
Igårkväll åkte jag hem till Emil. Vi kollade på jurassic park och myste. Härligt!
Imorse låg vi kvar i sängen rätt länge och gottade oss! Jag uppskattar helgerna mer än någonsin nu när jag går i skolan. Finns inget bättre än en lördagsmorgon!

Vid 4 tiden gick vi hem till timpan där det var födelsedags kalas för hans syster. Det blev god mat och sjukt god tårta! Efter det gick vi hem till pemil igen och kollade ett avsnitt på solsidan, senare drog jag mig hemåt och har precis myst film med mammi och pappi! Ingen speciellt mysig film inte, utan saw haha.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ser fram emot imorgon och min klass. Det är verkligen underbart att vara en klass med bara tjejer (men antagligen trubbel ibland). Förstår ni så mycket tjejsnack som diskuteras? Man skulle vilja veta hur vår klassfest hade sett ut! Haha.. Nej men måndagar är härliga då de flesta har saker att dela med sig av efter helgen;)



Min fina prins och jag i älskade teneriffa. Gud vad man lägntar tillbaks!

Puuuuusssssss!

Lördag

2010-03-20 @ 17:06:59

Igår hade matilda avskedsfest som innehöll vin,vin och sushi. Dessutom hade hon gjort sushin själv! Snacka om duktigt!

Har legat i sängen sen jag vaknade imorse och har tittat på The city.. Härliga lördags maraton. ♥
Gud vad whitney är vacker! Det är helt galet. Man kan sitta och titta på henne i timmar. Hon har världens finaste hår + hårfärg!!! Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få ha hennes hår på mitt huvud.



 

Fy fan vad jag är glad att jag känner dino!

2010-03-20 @ 13:39:37


Bra start på morgonen?

2010-03-19 @ 08:31:14
Vaknade vid halv 8 för att en snubbe som ska lägga nytt golv i hallen kom. Jag tycker att det är så obehagligt och jobbigt att ha någon som man inte känner här hemma, medens jag ska fixa iordning mig till skolan. Jag har inte kunnat duscha, så jag känner mig riktigt äcklig. Hoppas vi har tid i skolan så jag kan tvätta mitt hår.. Skitit hår kan verkligen förstöra mitt humör...

Ja, nu hör jag inte ens tvn eller mig själv ifall jag skulle skrika.. härlig morgon med att börja höra en massa sågande och skit.

Nu ska jag göra mig klar och åka direkt till schoooooool. TJOSAN!

Nattens bästa tanke:

2010-03-18 @ 22:59:52

Livet är för kort för att umgås med idioter.



Så jääääävla sant!
Nu ska jag krypa ner till sängs och vem vet, jag kanske kommer på någontingt väldigt smart inatt igen.

Min blivande sommarfrilla...

2010-03-18 @ 22:31:22

Taaadaaa! Vad tycks?

Jag vill egentligen inte klippa av mig mitt hår, men är tvungen... Den jäkla dumma avfärgnigen som vi satte i mitt hår på skolan slet sönder det på ca 1 min. Nu är det förstört och inte ens lite toning kan fästas. Lika bra att klippa av det till sommaren, sen får solen sköta sitt. Vill ju så gärna få min naturliga färg!

Pluggkväll?

2010-03-18 @ 22:22:51

Det skulle bli en pluggkväll, tills jag läste egenom frågorna som vi skulle svara på. Är det enbart bara jag som nästan INTE förstår eller kan någonting av detta typ? Känner hur ångesten kryper fram en aning. Varför är jag så trög ibland?! (haha)

Mamma och jag gjorde en sjukt god smoothie ikväll. Och ni som brukar göra det, glöm INTE kardemumman för faaan:P

Gud vilken wonderful day!

2010-03-18 @ 18:15:20

Idag har vi haft klippteknik hela dagen, och det gick väldigt bra! Man har börjat fatta alla tekniker nu, känns superskönt! Fast allt gick bra tills jag... klippte min tumme(frisörsaxarna är äckligt vassa!!!) Det forsade blod.. men det får väl alla blivande frisörer gå egenom;) haha

Hur härligt är det inte att solen kommer fram mer och mer? Och man känner verkligen hur värmen kryper fram! Några av tjejerna i klassen åkte till ikea snabbt på lunchen och köpte några stolar som vi kan ha utanför skolan. Så jävla härligt att sitta där i solen!

Nej nu ska jag se till att göra någonting, borde plugga på vårat lilla "hemprov" som vi fick igår.. Men ska ta och ringa runt lite först! :)

Skriver mer sen, då ska jag visa er hur jag ska klippa mig innan sommarlovet!:D
Puuuuusss

onsdag!

2010-03-17 @ 20:42:36
Guuuuud vilken underlig onsdag jag har haft, eller rättaresagt ALLA i klassen. haha.. Jag kan ju lova att en hel klass med bara tjejer ger gana samtalsämnen, men det gillar man!:D

Till lunch blev det ma från thai båten, gott! Men cathe var riktigt lat och orkade inte gå 50 meter så vi körde ner med cissis bil. Tänk att jag har hittat en mer lat person, ÄN VAD JAG ÄR;)

Efter skolan mötte jag upp min bästa, emma! Det blev fika och shopping. Jag hittade en skinnjacka för 250 kr(!!!) och sen en jättesnygg kofta. Lite shopping behövde jag, trots att jag egentligen borde spaaara lite pengar. Menmen..
Efter stan åkte vi till världens bästa ställe, SUSHIDO! Det blev massor med sushi för min del. Finns det något godare? I dont think soo. Sushi is a drug.

Nu har jag kollat lite på hipphipp och snart börjar efterlyst, som bara handlar om malmögängen osv, cissis kompisar då liksom;) haha skämt och sido. Men först, pluggtimeeee!

Hopppas att ni har haft en bra dag:) Pusssis

Tisdag!

2010-03-16 @ 17:27:01
Idag ¨skulle vi ha gråhårsmodeller på skolan som vi skulle fixatill. Min pappa fick sitta modell för mig och det gick sjukt bra! Som tur var så är han inte så värst gråhårig utan mer påväg att bli lite.. Så det var inga svårigheter! Men det var kul iallafall, och resultatet blev asbra. Naturligt och fräsht!

Solen sken det mesta utav dagen och guuud så underbart! Vi satt ute och fick solen mot oss och bara satt och njöt med musik. Härligt!


Meee and Catheeeee!

J T

2010-03-15 @ 22:08:09
Istället för att sitta på lillatorg och dricka lite öl(som ingen annan ville förutom jag) så har jag nu laddat ner lite gamla filmer med kära john travolta, bara för att han var gaaalet snygg! Första filmen bir Saturday night fever och den är sjuuuuuktbra! :)

hårhårhår

2010-03-14 @ 19:49:05

Så gaaaaaaaaaalet snyggt!!!!

Hittade en sjukt bra hemsida där det finns massor med hårtips.

Dating in the dark

2010-03-14 @ 16:21:37


Sitter och kollar på dating in the dark, snacka om ett underhållande pogram men samtidigt så skäms man (åt de som är med i pogrammet) medens man kollar på det. Haha. jösses!

Colooor

2010-03-14 @ 14:58:19

De flesta tycker att jag ska bli blond igen, medens vissa säger brunt. Vet inta alls vad jag ska göra! Vill helst få min egna hårfärg, men känns hopplöst!
Vissa säger dessutom rött, och det har jag faktiskt funderat över. Mina ögon kommer ploppa fram som fasen, men om jag inte är nöjd så är det ett helvete att få bort den röda färgen..


Telephone

2010-03-14 @ 14:40:21

Goooosh! Lady gaga är så jäääävla grymm! På alla sätt verkligen! beyonce är inget i gämförelse med gaga. Kolla bara in gagad boody. damn så jävla perfekt. Sjukt snygg!

Lördagskväll!

2010-03-13 @ 18:16:55

ojoj vilken gårkväll. Konstig men ändå rolig! Destu jobbigare imorse.. Fy fan vad dåligt jag mådde! Och stackars emil fick ligga och höra på mitt kvidande i timmar haha.

Ikväll blir det suuuuperdupermyskväll hemma hos min bästa, Emma:D Dino och Bella anländer på plats antagligen ocksåå! Det blir sushi och massa godis framför melodifestivalen! Kan inte bli bättre lördagskväll för min del asså. haha

Nu har jag precis duschat och ska föna håret och sedan slänga på mig mjukiskläder sen blir det mot sushido! Sen möta emma på hemmakväll och köpa goooooooodis. :D

Ha en perrrfa lördagskväll!!
PUSSSSSS

Vad tycker ni?

2010-03-10 @ 21:16:02

Blond eller brunett?

Jävla offer

2010-03-09 @ 21:31:00
Fy i heeeeeeeeeeelvete vilken jävla skitdag jag har haft det. Jag hade kunnat sitta här och svära och skriva saker som jag hade ångrat MEN ikke.

Bröt ihop totalt när jag kom hem. Visst är det härligt att ha PMS tjejer? Och det är värre när man redan är en känslig person. Nej fy fan. Skolan gick riktigt sämst. Jag känner mig sämst. Känner mig som ett freak som inte förstår någonting. Känner mig helt... korkad. Det fick mig iallafall att framstå som det idag. Ville bara packa ner saxarna och springa hemåt. Snacka om presentationsångest.

Och här ligger jag, med en godispåse bredvid mig. Har legat och väntat på att klockan ska bli 22.00 för då lovade jag mig själv att släcka ner och stänga av allting och gå och lägga mig. Jag som verkligen lägntade imorse för att krypa ner till sängen igen. Har velat sova nu i flera timmar men det går inte att somna för tidigt för min del. Då vaknar jag inatt, pigg.

Visst är det intressant? INTE DIREKT.

HEJDÅ....................

Hej på er!

2010-03-07 @ 23:18:59
Vilken härlig helg jag har haft det!

Kom precis hem från en stor måltid på Elysée med Emil, Emma, Nisse och Dino. Fy fan vad jag åt mycket! Säkert en hel kossa. Super gott iallafall:P

Fredagags blev det lite fest, men ingen utgång för min del. Mötte Emil lite senare sen blev det hem och mysa! Han gick upp tidigt i lördags för jobb, och det blev en tidig morgon för min del med! Mamma hade gjort gottis frukost, scrambled egg och bacooon, mummma! Sen åkte vi iväg till lite olika affärer.
Vid tre tiden kom emil hem från jobb, och senare gick vi in till stan och åt lite. Efter det blev det bio med Emils mamma och moster, och Emmy och Adam. Vi såg Alice i underlandet och det var sevärd!:)

Nej det har varit en bra helg det här, och för er som brukar få söndags-ångest; HITTA PÅ NÅGOT PÅ SÖNDAGAR!! Gå på bio, Mys med pojkvännen/flickvännen, ut och ät på resturanger, Ta en öl på lillatorg, Mys med vännerna osv. Det känns så mycket bättre:)

Nu ska jag snart sova, vill bara krypa ner i sängen! Ska bli helt underbart med sömn. Imorgon blir det klippteknik i skolan och det kommer bli kul och... spännande(?) haha.

Godnatt på er:) Pusss! ♥

Tjing!

2010-03-03 @ 20:28:55
Har träffat Emma och Matilda en stund! Satt i bladinsparken och drack kaffe och pratade en massor.. :) Trevlaaans. Man känner i hela kroppen hur våren är påväg. Så himla underbart:) Tänk hur vädret är om ca en månad. Älskar april, världens bästa månad! Jag fyller även år då, men alla blir så glada och positiva den månaden, och man känner hur vintern slår om till sommaren:) wooonderful.

Nej nu ska jag titta på Old dogs, sedan blir det couples retreat. Men först DESP!! Kom ut ett nytt avsnitt precis på världens bästa hemsida. WOHO.



Jag just nu haha

Happy!

2010-03-03 @ 16:31:45
Fy tusan så glad jag känner mig! Solen kan verkligen göra mycket!! Jag är så tacksam för ALLT just nu. Emil åkte precis hem, och när vi stog i solen och väntade på bussen så pratade vi om massa sommar stuff. gooood så sugen jag är nu. Åka ner till falsterbo stranden och sola, bada och gräva ner mig i sanden. Sitta på bo01, sola och dricka öl. Sitta utaför skolan med klassen och röka och sitta i solen, med solglasögonen på!
Och framförallt sitta på emmas balkong med jordgubbs drinken och njuta av livet och min fina emma!:D

Jag och emma har bestämt att vi ska få många trevliga och mysiga dagsfyllor i solen. Kan man lägnta mer?!
Nej nu vill jag inte sitta här inne mer. Vill ut och sitta i solen och känna hur man suger åt sig d vitaminerna!





Good daaay

2010-03-02 @ 19:08:04
Jösses vilken flummig dag i skolan! Men vi alla fick ändå mycket gjort. Skönt att komma ikapp det man har missat. En rolig dag var det iallafall:)

Nu ska jag och Emil hem till Josse och Jocke och äta lite mat och sen kolla på film eller spela ett as ballt spel höhöhö.

Okej, nu kan jag inte skriva mer för att emil sitter och retar mig så jag inte kan skriva på tangentbortdet. JOBBIG!!

Ha en trevvlans tisdagskväll:) Det ska vi iallafall.. hohoho!

POSSS!

Just nu

2010-03-01 @ 18:31:45

Sitter och väntar på min fina, han har slutat jobba äntligen och är påväg hit. Sen försvinner han lika snabbt, blir bandy ikväll med pappa MEN SEN får jag mysa med bubben! Har även tagit med mig mina saxar och sånt från school så ska klippa emil också, det behövs!

Heeeyyyyy

2010-03-01 @ 18:28:19
Igår vaknade jag sent, eller vid 13.00 rättaresagt. Skönt att sova ut. Finns inget bättre! Sen ringde Emil och sen tog han sig hit, och det var snabbt också! Hann inte göra mig iordning ens, men när jag blev klar så åkte vi in till stan en stund.
Vi klev in på H&M, och helt plötsligt började det pipa vid ingången när vi klev in. Vi hade ju inte handlat någonting så det var weird!
Sen efter h&m så skulle vi till ur och pen och när vi klev in där så pep det också vid larm grejjen och hon skickade tillbaka oss till hm. Där märkte vi att emil hade glömt att larma av sin jacka som han hade köpt på hans jobb, så var vi än gick så skulle det pipa. Vaaaaaafan ska vi göra nu tänkte vi! Vi sprang in i omklädningsrummet och försökte dra av det, men helt omöjligt! Vart vi än går kommer ju personalen tro att vi har snott jackan hahaha, gaaad. Men emil gick fram till kassan och sa som det var. Han tog inte av larmet med gott samvete, då han antagligen trodde att emil hade snott jackan. Nej detta var faktiskt en jobbig upplevelse för min del som har råkat ut för sånt här skit ett x antal år sedan!

Nåja:P Efter stan och världens godaste skaldjur-vetesallad på heavends world drog vi hemåt!
Vi skulle egentligen på bio, men det blev mys här hemma istället. Kollade på luftslottet som sprägndes och jag tyckte faktiskt att den var  d å l i g !!