Valborg och såeent

Var i stan med jullllle och dino innan.. jävlar så sjuka vi är hahah.. vilken humor asså:P men de va skojiiit! Hittade en klänning tills ikv och sen köpte jag ett par solglasögon också..

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra hem till emma för lite skojigheter och sedan till emmaw för grillning:D sen KRRRÖÖÖÖÖÖK! sååå jäävla taggad asså :P hahah skit najs!

ha en rolig valborg! :D för det ska ja! Pusspusss

Tjooosan

image163

Sitter i skolan nu, har bara en lektion så det är jäävligt sköönt!
Ska in till stan en snabbis sen för att hitta nått att ha på sig ikväll för då blir det grillning och sen slagt!:D är sjukt taggad och det känns som om det kommer bli en rolig kväll!

lite "update" :P

Oj så trött man är! Har varit en stressig dag idag. Började dagen med att 3orna hade redovisning om deras projekt arbete och det var faktiskt himla intressant och kul! Roliga idéer och fina resultat av de som dem hade jobbat med. 
Efter det var det bajs multimedia som enbart tillbringas med bilddagboken och youtube och sånt, alltså ingenting som har med det som vi ska göra...
Efter multimedian så stannade jag och dino kvar i skolan. Vi skulle fota massor av kakor till vårat projekt.. stressad som man var så hann vi i tid! Sedan rusade vi till slagthuset, där jag skulle på en jobbintervju.. Konstigt nog så var jag inte alls nervös och det gick jätte bra!:) Louise, som hon hette som intervjuvade mig, sa att det nästan var helt säkert att jag kommer att få jobbet. Så det känns sjuuukt skönt och mycket roligt!
Efter intervjun gick dino och jag upp till stan för att anmäla en svedala busshafför.. :P haha skojskoj..
Kom hem igen när klockan var ite över 17.00 och fick äta snabbis och sedan gå till badins för att se en uppvisning som lillsyrran skulle göra.
Fy fan vad man saknar bladins!!! Man fick sån härlig känsla när man kom in i skolan.. massa underbara minnen! Ingen skola kan bli som bladins var. Det var mer än en skola, det var som sitt andra hem på något sätt..
Träffade cjs föräldrar och lucas föräldrar och det är galet vad man bara känner hur snabbt tiden haar gått. Inte änge sen alla föräldrarna satt och tittade på oss när vi gjorde sånna uppvisningar. Så det kändes rätt konstigt att se sin lilllla sophie springa runt och dansa och hoppa på scenen.. :P
Men ja, den tiden då man gick på bladins var en av dem bästa åren i mitt liv... (inte för att jag har haft så jättttte många än!:P)
Nej asså bladins barn när ska vi ses!?!? vart tog våran "göra om resa" till prag vägen?:P miss it!

Igår var jag inne i staden med min käre kattkompis. Myspys var det :D först träffade vi emma och fredrik för att ge pengar till biljetterna till slagt imorn och sedan satte vi oss vid kanalen och käka glass och snacka:D sen gick vi på äventyr haha.. fotade som ganingar också:P
och bara så ni vet så kommer jag och emma va med i city (tidningen) imorn;) mohahah hahah skit fult fota men whatever:P

Får lägga in lite bilder här sen:) Pusspuss!

Maddddepadde

356779-172

<3..



image170

image171
Aidan och Carrie...

disappointed..

....




tjaaa

Har legat och stekt i solarium tre dagar i rad nu, och satt dessutom ute i solen idag i skolan. Säger bara AJAJ!
Har bränt mitt bröst och det gör oont. Hoppas det lägger sig tills imorn för jag hade planerat att sitta ute hela dagen imorn också:P..
En sak som jag inte förstår är varför alltid min mage blir så himla mycket brunare än resten av kroppen, ser lite mysko ut men jag ska börja sola regelbundet nu så jag blir snygg till plaayaan!

På tisdag ska jag på jobb intervju och det kommer bli najs! Jag är 100 säker på att jag kommer få jobbet. Emma var där idag på intervju och det gick primamadonna för henne också, härligt! Vi kommer få 16000, på tre veckor! hääääärligt som fan asså.
Vi har redan planerat lite och vi ska resa bort från bajs sverige eller kanske åker till sthlm och bor på hotell och shopppppar satan;) haha nått skoj ska det iallafall bli! hänga på?:D

Imorn är det fredag och det är riktigt härligt! På kvällen blir det utgång och fira stora mig. Så det ser jag fram emot. Någon som jag är mindre glad över är att jag inte har någon jäkla mobil! Måste polisänmäla och massa annat klydd innan jag kan få en ny. Får se om jag hittar ngn som jag kan ha sålänge. För jag känner mig riktigt handikappad utan. Tråkigt att man måste va så himla beroende av en jäkla telefon!

Förresten! Allt går så bra för mig i skolan nu, har bättrat på mig som in i tusan och man blir så glad när man får se resultaten efter extra mycket ansträngning. I julas hade jag ett svagt godkänt i svenska, och nu har jag ett jääättejäääääätte starkt godkänt som jag lätt kunde jobba upp till vg. Fick reda på min muntliga nationella del, och fick vg på det.. känns skit bra. Ja ni tänker säkert "öööh starkt G är väl ingenting!?" men jo, för alla ni som känner mig vet hur jag har legat i botten när det gäller skolan. Bara jag får G som blir jag lycklig!
Dessutom har jag inte skolkat på veckor nu asså. Kommer inte äns ihåg när jag gjorde det sist  Och jag känner mig jättttte duktig. För det är faktiskt roligare i skolan än att sitta hemma och glo. Kanske beror på att vi har det roligare på vår skola än andra?;)

Jajja, nu har jag inget mer att skriva. Ha det braoooo! Pusspuss

image169

you do something to me..

image166


M. A

image165

asså fan!

Jag orkar inteeeeee!!  jag har tappat min mobil!:(
Så himla typiskt asså.. så snälllllllla du som kanske har hittat den på skolan kan väl fan va shysst att lämna den till receptionen. Lönt att ha den om den ändå är spärrad liksom. BLÖÖ! känner mig sjukt handikapad utan den..
Och min dator är pajj också.. jäkla bajstolle.. varför har jag sån otur? hmm..
JAJJA!
Kom till skolan idag och gjorde nationella. Det gick faktiskt helt okej enligt mig men bara för det så kommer jag väl få ig på det.. Efter det käkade man snabbis och sen åkte jag hem och kollade på the days of our lives med mamma, som alltid typ!:P och när det var klart stack jag, sophie och mammsi och fikade på josses café, mysigt mysigt!

Nu ska ja snart ut och gå en stund med Mommo och ta en glassss:) som vi har bestämt att göra nu i huuundra år men aldrig blivit av!  dessutom blev han inte alls förvånad över att jag har lyckats tappa min mobil. Sist jag gjorde det sprang han, jag, cassi och leith runt som jävla idioter och letade i flera timmar.. haha:(

och ja, ni som vill nå mig får ringa på hemtelefonen eller nått..
 
HAAAAAAAJ

hallåehallåetjenispenis

Började dagen på sats, och man har alltid inställningen av att det kommer bli sviiiiinigt jobbigt och svettigt, men under denna lektionen låg jag enbart ner och chillade medans alla andra köttade massa övningar..jag orkar inte! hoho najsnajs. Dessutom så var det bara i en halvtimme, så det var härligt det med.
Efter gympan stack jag snabbt och köpte ett par jeans:) Man blir så himla glad när man köper nya saker!!
Sen åkte man tillbaka till skolan. Hade en onödig lektion och sedan åkte man him igen.  När jag väl var hemme så käkade jag snabbt och sedan åkte jag, mamma, josse och min moster inez till ikea..
Där hittade jag nya överkast och lakan, två söta sminknecessärer och tre runda små mattor.. Har fixat mycket i mitt rum nu på sistonde, och det är så mysiiigt här inne. Men snart flyttar josse hemifrån, och då får jag ta över mitt gamla rum igen, skit glad är jag för det!!:D

Nu börjar desperate housewives!!

PUSS PÅREEEEJ

Hemma:)

Nu är man hemma i Malmö igen..

I sthlm har jag haft det helt underbart! Mysigt och mycket roligt. Hänt massor och orkar inte skriva ner allt men kan iallafall berätta lite kortfattat...
I fredags kom man dit vid 00.00. blev ju massa klydd med vårat flyg osv.. satt och myste med pappa, josse och oskar fram till 03.00 och sedan blev det sängen!
I lördags stack jag, josse och pappa och övningskörde, och det var roooligt! Åkte förbi både killer och adam:)...
Dessutom så körde vi förbi carolas hus och mark levengood hus:P
På kvällen åt vi världens godaste middag som jag själv önskade mig, fläskfilé, bakadpotatis och en jätte stor och god sallad! över gott var det iallafall..
senare på drog vi ut och hade skojskoj..
Igår stack jag, josse och papps och shoppade! Köpte en t-shirt, två linnen, en klänning, en väska, en kjol, en klocka och tre par skor:D senare på kvällen tog man det bara lugnt, grillade och hade det mysigt. Sen kom fredde så kollade vi på film..
Idag har man bara packat och tagit sig hem.. myst i solen och när vi väl var hemma stack jag och josse och solade. Nu ikväll har jag myst med familjen och bakat muffins med sophie:) dessutom så har jag sökt jobb idag, som jag förhoppningsvis kommer att få!:D

Nu har jag nog fått med mig det mesta:P..
Imorgon är det tisdag, och man börjar dagen på sats! USCH. Men snart är det helg och då jäääävlar!

har fan ingen aning om hur man lägger upp bilder här.. det 'r något nytt som jag inte förstår mig på, men bilder finns iallafall på bilddagboken:P
PUSSPUSSSSS

Usch!:P

Herregud säger jag bara! Åkte hemifrån igår vid 18.00 och kom hem hit till sthlm klockan 00.00..
När vi först kommer till flygplatsen så säger dem att vi har blivit flyttde till ett annat flyg, för det vi skulle åkt med egentligen var inställt. Vi hde bokat in oss på malmö aviation, som jag gillar bäst för enligt mig så tycker jag att SAS enbart crashar och det är alltid något fel på dem planen! MEN vi blev såklart flyttade till ett sas plan och jag blev genast mycket mer nervösare än vad jag var tidigare...
dessutom kom vi liksom till arlanda, som ligger ungefär 1 timme bort från där vi bor i sthlm, och det var ännu segare för pappa kunde inte hämta oss då ju, så vi fick ta en taxi därifrån som malmö aviation ska ersätta!!

När vi väl hde chekat in våra väskor osv så gick vi egentom säkerhets grejjsen, och jag fick såklrt genast problems där också, jag vr tvungen att ta av mig hlsband, skärp osv, inte särskillt kul, hatar när det piper när man går egenom sånna grejjs.. blöö!

Vi gick till våran gate och väntde på att gå på planet. När vi väl står där så säger dem i högtalarna "Detta sas plan är sönder och det går inte att flyga med" Och ja, jag viste det, sas har ALLTID problem med deras jäkla flygplan. och så hör man dom säga "Vi har ringt hit en mekaniker från danmark som ska laga detta problem, men nu går det inte att flyga med för det är sönder."

Ja vi väntade och väntade, och aldrig i hela livet att jag skulle sätta min kropp på det flyget som är sönder!!

Sedan fick vi gå ut ur säkerhetskontrollen, hämta våra väskor och sedan göra om allt IGEN! jobbigt värre, och stressigt!
Sedan blev vi tvungna att rusa till en annan gate till ett annat flygplan som hade mellanlandat från düsseldorf för att hämta upp oss och sedan ta oss till sthlm arlanda. Vi kom äntligen fram och tog en taxi och åkte genast hem hit..

Jag, Josse, Pappa och Oskar satt uppe till klockan 03.00 och snackade om allt mellan himmel och jord:) myspys. sen deckade vi i sängen.. och den är så jäääääkla skön så det inte går att beskriva!

sthlmoo

om en timme tar jag och josse bussen till sturup och sedan flyget till sthlm. Och alla ni som känner mig VET hur rädd jag är för att flyga, så ser verkligen INTE fram emot det! Men kommer bli mysigt när man väl är framme, hoppas bara pappi kommer och hämtar oss, orkar verkligen inte ta tunnelbanan för det är så hiiiimla drygt och tråkigt speciellt nu  när det är en fredag, för då kommer det antagligen bara vara massa fyllisar överallt:P

Jag borde egentligen packa, men jag är så hiiimla trött efter skolan idag, mycket jobb!! Jag, Jasmine och Dino stack till ICA MAXI för att köpa kakor osv, köpte sånt skit för 150 spänn! haha och det käkade vi upp direkt efter att vi hade fotat. Men det blev väl helt okeeeeeej. mycket kvar att göra dock, men det får bli i veckan.

Igårkväll var jag ju på lillatorg med mamma, pappa, josse och li :) och det var jättttte mysigt! Skönt med lite omväxling på en torsdag liksom.
 kommer kanske bilder sen nästa vecka!

Jag kommer hem på måndag, så är ledig i skolan, över skööönt! Men nu måste jag rusa, kanske kanske skriver något när jag väl är där, får se om jag har tid!

Pusspuss på er:)


Tjabbaa

Lååång dag i skolan idag, men det var ändå en rätt rolig dag trotts det!
Gjorde muntliga nationella idag i svenska, och det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott, det jag hade kunnat fixa bättre var nog att prata lite långsammare.. för vi skulle snacka i 5 minuter och mitt blev typ 4  minuter exakt. yeeye..

Har precis ätit mumsig middag och nu snart ska Jag, Mamma, Pappa, Josse och Li gå ut till lillatorg och ta en öl och snacka. Mysmys!

Imorgon är det fredag och jag kommer ha så hiiiimla mycket att göra! Ska hinna fota klart alla projekt bilder, och det är myyycket kvar som vi ska göra.. sen måste jag skynda mig hem och packa och sedan ta mig till flygplatsen för att åka till sthlm.
Ser väldigt fram emot att åka till sthlm, länge sen och jag saknar familjen jätte mycket! Och jag är ju 18 ;) nu  så det blir antagligen partyparty också, härligt!
Dessutom fyllde jag år i måndags så kommer fira mig i helgen nu med :) alltid lika kul med en extra födelsedag!:D

Nu ska jag gå till lillatorg. men ha det göötttt (som björn säger, hohoho) pusspusspuss


nattinatti

Har precis kollar på topmodel och nu snart börjar sex and the city!:D dubbel avsnitt dessutom, kan inte bli bättre! Sjukt härligt att det har börjar igen, var van vid att titta på det varje dag tidigare och somna efter det så det blir najsbajs!

Och shiet pommes vad jag skriver och sånt i min blogg helt mycket. Känns som om jag får passa på nu när jag väl får tag på en dator. Även fast jag liksom inte har något speciellt att skriva så skriver jag ändå.. hmm

Jajja, nu blir det sex and the city och sedan svenska och sen SOVA!
(dessutom så visas en av min favvisar på tv nu på söndag, pretty woman!)

puss och nattinatti

woomzoom

Har pluggat och pluggat, känner mig väldigt duktig faktiskt:)
Fast jag inte är på bra humör så har jag klarat av det! Hoppas verkligen att det går bra imorgon. Hatar att stå och redovisa framför en klass, men man måste och just detta måste gå bra, så det blir bara att läsa och läsa för min del! Sen ikväll blir det topmodel med babys och sånt myspys.

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, och min dator är dessutom sönder, så kommer inte kunna vara inne särskillt ofta nu framöver. Men det löser sig väl!

PusspussPusspusspuspsuspspuuspupsssss!

Jag måste erkänna att idag har jag enbart haft dig i mina tankar...

Ge mig sommar och bruna ben tack

image161

Take me back

image162

image160
saknar dessa dagarna i grekland. Denna sommaren var nog den bästa i hela mitt liv. Först Malta med med hela gamla gänget, och sedan till grekland. saknar detta riktigt mycket och jag kan verkligen känna känslan att ligga där i solen med nada surf - always love i ipoden. take me back!!

plugghäst

Damn boy vilken tråkig dag men jag är heldre i skolan än hemma faktiskt. Riiiktigt dryg tt bara ligga hemma och sega i sin ensmhet. Förresten så kom det hem frånvaropapperet härom dagen och jag och mamma har ldrig varit så stolta haha, hde bara 3,3 procent frånvaro :D sjukt bra för att vara mig!  Har alltid haft typ 30 eller något. hmm..

Hade engelska prov idag, och jag säger bara HA-HA! det gick skit.
Imorgon är det svenska nationella, muntlig delen och gosch vad jag hatar det! Satt hela dagen med det igår, och ska snart börja med det igen. För jag måste kunna det bra imorn, hatar att vara oförberedd..

Ikväll var det meningen med att jag skulle till DK, men så blir det ikke!
Min bror jobbar på tivolit i köpenhamn och han har fått gratis V.I.P biljetter och gav mig två stycken. Det kommer enbart bara vara massa kändisar och speciella personer som får komma dit ikväll. Och det känns jävla bajs tråkigt att jag måste sitta hemma och plugga istället för att åka dit. fanfanfan!! Hade fan varit skit kul, menmen...

Nu måste jag börja skriva svenska svenka, blööö! och sedan ska jag klippa både mamma och mig:)

image110
memories last forever...

Jag och Josse

image158

TACK ALLA...

NI SOM HR GRATTAT MIG IDAG!!!! har knappt kunnat svara på er alla som har smsat och skickat på facebook osv men det kommer imorn på multimedialektionen:P haha..

Min dag idag har nästan inte kunnat bli bättre. Helt underbart! En rätt rolig dag i skolan, med dessutom underbat väder!

Efter skolan åkte man direkt till farmor och farfar, där dom hade köpt en jätte söt prinsesstårta till mig och gav paket :)skojskoj! Sedan stack man hem och där möttes man med det stööörta blombudet ever! 18 stora, jätte vackra rosor från sthlm familjen:) Blev jätte glad. När man var mindre så hatade man att få blommor men jag blir bara glad av att få det nu, har hela rummet fullt och det är å himla fint! :D

Kom lite släkt men tillslut efter en stooor väntat så kom älsklingen Li hem!!! Gud vad man har saknat henne. dessvärre är hon bara hemma i vecka. Men men. Myspys.

Min dator har dessutom pajjat tyvärr, så kan inte lägga in bilder än, men det kommer det kommer!
Jajja, är så trött så att ögonen håller på att gå sönder! Ska snrt slänga mig ner i sängen och sova..
men tack ännu en gång för allt grattande idag, uppskattar det mycket!

Dessutom ett STORT tack till mammi som har fixat allt så fint. Love you<3



PussPuss


Litet inlägg...

Var ju på mobilia tidigare idag, och köpte mig en polo tröja som jag redan har, fast i en annan färg. Köpte ett mindje skärp, hårfärg och sedan shampoo, balsam och inpackning.
Jag la ner över 300 kr på bara schampoo, balsam och inpackning :/ känns lite drygt!
Hittade ett par jeans också, riktigt fina var dem. Men såklart så fanns dem inte i min storlek, så när jag kom hem från mobilia stack jag in till triangeln för att köpa dom, men såklart så fanns dom inte där heller. Kommer komma in om en vecka och det känns skit drygt att vänta så länge.. för jag gillade dem mycket!
Har precis färgat mitt hår, eller rättaresagt min utväxt. Det blev najs det med.

Nu ska jag klippa mamma och sedan baka muffins. Sophie sötan ska sova hos mig inatt med:) myspys.. så hinner nog inte skriva nått mer ikväll, men kom ihåg en sak, GLÖM INTE ATT GRATTA MIG IMORGON! ;)

pusspusspuss!



tröött

Ojoj, trött man är sen igår. deet var skojskoj och mycket trevligt.
Vaknade klockan halv 9 imorse.. Åt frukost med familjen, nybakade scones, sviiin gott!
Har precis gjort mig klar och redo för att gå, ska åka till mobila och shoppashoppa. i need it! Så hoppas att man hittar något fint att ta med sig hem:)  

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI!? 18181818181818181818181818 :D:D:D 

image157

yoo


Älskar bara videon. Riktigt härlig och ja, jag vet den är gammal:P

John Mayer - Not Myself


(Hittade bara denna med fula bilder tyvärr..)


<3

Godmorgon!

image156

Men själv har jag varit vaken sen 08.30 ungefär.. Gick upp och  hjälpte mamma att baka och så..
Det kommer lit släckt idag för att fira mig. Fyller ju år på måndag och på måndag kommer även li hem.. och hon har fylt 20 så vi ska fira det gemensamt då också.
Har tittat på film imorse med sophie också, det blev  Lilo och Stitch 2 :P skit söt film..
Nu måste jag städa lite på rummet, sedan ska jag duscha och göra mig iordning!

Puss och kram!

head over hills

Det finns inga ord. Det finns smärta. Det finns ensamhet. Det finns längtan. Och jag får inte bort det. Bort, bort, bort! Jag har lovat mig själv att inte visa något. Men det går inte. Det är inte lätt. Det är som om jag har satt en spärr för min känslor såfort som jag går utanför ytterdörr, och såfort jag kommer innanför min ytterdörr släpps allt. Men samtidigt känns allt så mycket lättare, här hemma. Jag älskar mitt hem och jag älskar min familj. Finns ingen som kan vara bättre än min mamma och min syrra, dem två är mina klippor! Tack för ni är så underbara. Älskar er! Finns inget bättre än när just ni två pratar med mig. Ni ger mig tips och idéer som ingen annan. Ni är mina förebilder. Världens bästa.

Fan. Fan. Fan. Detta är så jäkla orättvist. Hoppas alla är nöjda!!

So I try to hold onto a time when nothing mattered



I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody's screamin'
I try to make a sound but no one hears me
I'm slippin' off the edge
I'm hangin' by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

<3

Min familj är bäst. Älskar er!!!!!

Torsdaog

Jobbbbbbig och tråkig OCH lång dag idag, bulll läge!
Men nu om en halvtimme typ ska man möta upp emma och sedan blir det krök.
Behös som fan!!!! så det är jävligt bra.
Imorn är det studiedag och det kommer bli shoppa loss för min del, sen på lördag kommer lite släkt hit och firar  mig, sen på måndag är det med äntligen min 18 års dag!!!!
Li kommer även hem på måndag, så på kvällen kommer jag, li, josse, mamma och pappa dra ut och ta en öl tillsammans:) Kommer bli jätte kul och mysigt.

Nej nu måååste jag klä på mig och sånt bajs sedan reeejjjjjsa till emma.

PUSSPUSS

image155



Onsdaog

Idag har det ndå varit en rätt härlig dag.
Började förstalektionen med foto, och det var chill som vanligt. Vi fotade i studion och töntade oss.
Julia råkade pajja värsta lampan och dom är ju fan svin dyra, så det var inte så smart. MEN hon kom undan med de;) haha..
Jag fick sminka dino massor så han skulle se smutsig ut.. sen blev det posé framför kameran. och enligt mig så blev det fina foton, kanske för det var JAG som tog dom;)!

SOLSOL ute och damn boy vad härligt det är. Man får sån mega energi i hela kroppen och man blir så jäkla glad! Dessutom sov jag fem och en halv timme inatt, har jag inte gjort på veckor! Kände mig som en ny människa imorse. Härligt!

ja det är ju jätte mysigt och fint väder ute så ja ska snart ut.
Och sen när ja kommer hem så blir det life of ryan!

PUSSPUSSPUSS


The heart is pumping for my life, and I, I will love you til the day I die


palllllla

Har haft mer eller mindre smärtor i min mage sen imorse men nu, ja nu kan jag knappt andas, stå, eller gå osv.. DET GÖR RIKTIGT JÄKLA ONT!!! Var t.om tvungen att sticka hem i skolan för att det gör så ont. Har legat på magen i sängen och stor bölat medans josse masserade min hårbotten.. så om det inte blir bättre om en stund så åker vi till doktorn. ajajajajjjjj vad det gör ont... helt stört!! ska ta ett bad snart för det kanske hjälper.. bajshuve asså!

hej måndag

Egentligen så skulle jag skita i första lektionen idag (foto), för jag mår fortfarande inte bra. Men jag är vaken och extremt uttråkad så ska snart gå upp ur sängen för att göra mig iordning. haha.. klockan är liksom 05.50?! Men jag börjar ändå 08.20 så det är väl lika bra så slipper man stressa. För jag + stress är nog det sämsta som kan hända. Det vet nog många om höhö.
Nu på foto så ska vi fortsätta med vårat projektarbete och det kommer bli rätt chill som vanligt. Ligga i vår mörka studio med hög musik, najjjs!  Vi som går foto ska alltså fota bilder som vi sedan ska ha i en tidning. Tidningen kommer man hitta i så många cafér som helst i Malmö.
Ska snart rota i köket och se om jag möjligtvis har någon fin kaffekopp eller något som jag kan ta med mig så våra bilder bli finfina!
Det är många som bakar och har med sig tårtor, eller kakor osv.. det kanske jag också borde ha, men jag är usel på att baka. Vist kanske smakar gott men det ser inte gott ut, och det kanske inte är en sån bra ide då, bilderna ska ju se fina ut:P 

Om en vecka fyller jag år :)

PUSSPUSS ♥


A song for your heart



No ones got much to say in this town
Trouble is the only way is down, down, down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing
For the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home
I'll carry you home


If she had wings she would fly away
And another day god will give her some
Trouble is the only way is down,down,down


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means


I'll carry you home
I'll carry you home


And they're all born pretty
in New York City tonight
and someones little girl
was taken from the world tonight
under the Stars and Stripes


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And i'll carry you home

As strong as you were
Tender you go

I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home


I'll carry you home

<3


shiet

image154

Saw my reflection in a window, I didn't know my own face



<3


födelsedags grisen<3

image153

GRATTIS LI PÅ 20 ÅRS DAGEN.
SES SNART MIN ÄLSKADE SYRRA:) LÄNGTAR EFTER DIG! ♥

dödstrött

men trevligt. Blev av med min feber i någon timme men nu känns det som den har flyttat tillbaka in i min kropp. SKOJIGT! Det som är ännu roligare är att vi inte har någon avedon hemma. liksom döda mig långsamt tack..

Har snart varit uppe i 12 timmar, är dödstrött.. men får inte somna för då kommer jag aldrig kunna somna ikväll, nejnej.
Det är ingen wallander ikväll, jäkla bajs då! Varför liksom?! Hade varit perfekt för mig att lägga mig ner och kolla på wallander ikväll, men ikke!
Nu börjar iallafall vänner, något man kan glädja sig utav iallafall. Har så otroligt tråkigt.

Mamma och pappa kom dessutom precis hem med ett otroligt fint matbord och stolar. Bara så ni vet liksom:P
kul kul.  

Its like rain

Jag är trött på er och era vackra ansikten...
Jag är trött på dig och ditt vackra ansikte!

Lonely!

usch, jag mår bara sämre och sämre.. orkar inte vara sjuk.
Jag har så ont i ryggen och nacken för att jag har legat i min säng för mycket, deppigt värre.
Är ensam hemma, det är ännu deppigare. Ligger här helt sjuk och övergiven:p bajs på det.

Tog ett låångt och varmt bad innan, sjukt mysigt. Efter badet hoppade jag ner i min nybäddade sing i mitt iskalla rum. Mysiiiiigt! Funderar på att ta ett till bad snart!

Asså jag får verkligen panik över att ligga här! Vill hitta på något!!!! Känner mig sjukt lonely.. Dessutom är jag så sjukt känslig idag, börjar gråta åt ingenting. Jag kan bara vara för töntig ibland asså!

image151

SJUKIS!

image149

Blää. Blää!
vaknar med en sådan enorm huvudvärk och smärta i hela kroppen. Min hals är bajs och min näsa bara rinner. HATA!
Det är helg och jag pallar inte ligga inne.. så jäkla tragiskt. Bajstolle! Kanske, men bara kanske, så kanske jag kan gå på bio ikväll iallafall.. för att ligga här hela dagen och natten vill jag ju dock inte. Frågan är vem som vill hänga med mig på bio på en lördag?

Tyck synd om mig!!!:( buhu..

Klockan är fan 07.00 och jag vaknade för kanske någon timme sen. Finns ingenting att göra och tiden går bara så himla låångsamt. Finns det något positivt? hmmm.. nej inte direkt. nej!

Är sjuk och ligger här och tråkar bara så skriver väl av mig lite nu då..

I onsdags kväll åkte jag hem till emil. Mysigtmysigt  var det och sov riktigt jääkla skönt. Det går verkligen inte att förklara hur skön hans säng än, vill bara dit nu och sova haha. Vi tittade på det nya pogramet på 5an, sverige pussas och kramas. Fy fan vad vi garva haha över ball var det iaf!
För en gångs skull så kom vi upp på morgonen. Upp och duscha snabbt osv sedan ta bussen till skolisen. Tråktråk!
Jobbig och tråkig dag. På samhällen såg vi iallafall en film som hette hotel rawanda eller nått.. sjukt sorlig!!
Vi slutade vid halv 5 så jag stack hem och sov. Sen ringe emil och väckte mig och sa att han var utanför mig, så sprang ner och hämtade honom sen blev det mysmys!
vi gick och la oss tidigt, somnade vid klockan 01.00:O helt sjukt! annars brukar liksom jag somna vid 04.00 eller senare:P...
Vaknade klockan 05.00 och var riktigt pigg!! väckte emil ett antal ggr men han ville bara sova haha.. :( så låg man vaken till klockan 07.00 sen gick jag upp och gjorde omelett och sånt. :P cp määäädd!

Ville bara ligga kvar i sängen och mysa idag men så blev det inte.. var verkligen tvungen att gå till skolan. Vi håller på med projektarbete.. ööver tråkigt.
Fotade i studion lite sen var jag klar, men stannade ändå i skolan till typ 16.00 hmmm:P nörd.

Jaa, men här ligger jag på en fredagskväll, trött, ont i halsen som fan, förkylld och ont i hela kroppen. Känns bara som om jag väntar in feber, skooooojit!
Tack emil för du smitta mig din bajjs:P

Ska göra te nu, sen blir det life of ryan!!


Puss och Kram!

(Dessutom så hade jag och emil 17 månader igår, 1 år och 5 månader.. sjukt vad tiden går fort asså:S)


Tjenis

image60Som vanligt kunde jag inte somna inatt, men lyckades tillslit vid 4.. vaknade faktiskt väldigt pigg vid 6 och kunde inte somna om :/.. Låg och glodde på tv tills typ 8 och sedan blev det att gra sig iordning för skolan.
Trååkig dag som fan!
Stack till stan sen med Josse och köpte nytt smink som jag veeerkligen behövde!!! Så nu snart ska jag hoppa in i duschen sen vidare till emil i guess! Kommer somna direkt när jag lägger mig ner i hans underbara säng:P

PUSSPUSS


Saknar dig boo

image146

TJENIS

ojoj, äntligen fungerar denna sidan som den ska. Har suttit sen i lördags morgon och försökt att logga in osv men ikke!
Imorgon är det redan onsdag och det känns sjukt bra. vill bara ha helg nu så man kan parta parta.. ångesten på skolan kan man bara skratta åt just nu. pallar inte! 
tråkig dag idag i skolan och en cp gympalärare som man bara vill kötta. han är störd i huvudet. Man kan säga att han mobbar mig och det blir rektorn imorn för min del!!!

I fredags var man på fest hos en kille som heter nicke.. det var en riktigt lyckad kväll må jag säga!
Efter att dem flästa hade gått hem så stannade jag coh emma kvar och vi blev tillslut dem ända tjejerna.. och jag måste erkänna att det är fan roligare och festa med killar än tjejer faktiskt:P
Slutade med att jag och emma gick hem fulla vid 8 på morgonen och det pisssss regnade och det var mindre skoj. Lyckan var när man kom hem och slängde av sig kläderna och hoppade ner i sin säng!

I lördagskväll skulle jag och emma sticka och käka pizza men så blev det dock inte... david ringde och fråga om vi villle hänga med på chillkrök hos olle och det ville vi ju såklart! men mer än chillkrök bleck det dock:P...
Jag stack hem till Emma för att först mysa med vin och musik och massa snack och seda cyklade vi hem till olle.
skojskoj och lyckad kväll där med också! Slutade med att vi cyklade hem klockan 5 på morgonen så det blev massa sova sova när jag kom hem.
Om ni vill se bilder så finns det på min Bilddagbok (MadeleineAndren)

Jag måste bara säga också att jag fyller år om 2 veckor, minus en dag!!! Känner mig sjukt kluven bara vad jag ska önska mig, jobbigt värre!

PUSSSSS!

RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Valborg och såeent

2008-04-30 @ 16:19:50
Var i stan med jullllle och dino innan.. jävlar så sjuka vi är hahah.. vilken humor asså:P men de va skojiiit! Hittade en klänning tills ikv och sen köpte jag ett par solglasögon också..

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra hem till emma för lite skojigheter och sedan till emmaw för grillning:D sen KRRRÖÖÖÖÖÖK! sååå jäävla taggad asså :P hahah skit najs!

ha en rolig valborg! :D för det ska ja! Pusspusss

Tjooosan

2008-04-30 @ 11:11:19
image163

Sitter i skolan nu, har bara en lektion så det är jäävligt sköönt!
Ska in till stan en snabbis sen för att hitta nått att ha på sig ikväll för då blir det grillning och sen slagt!:D är sjukt taggad och det känns som om det kommer bli en rolig kväll!

lite "update" :P

2008-04-29 @ 20:25:18
Oj så trött man är! Har varit en stressig dag idag. Började dagen med att 3orna hade redovisning om deras projekt arbete och det var faktiskt himla intressant och kul! Roliga idéer och fina resultat av de som dem hade jobbat med. 
Efter det var det bajs multimedia som enbart tillbringas med bilddagboken och youtube och sånt, alltså ingenting som har med det som vi ska göra...
Efter multimedian så stannade jag och dino kvar i skolan. Vi skulle fota massor av kakor till vårat projekt.. stressad som man var så hann vi i tid! Sedan rusade vi till slagthuset, där jag skulle på en jobbintervju.. Konstigt nog så var jag inte alls nervös och det gick jätte bra!:) Louise, som hon hette som intervjuvade mig, sa att det nästan var helt säkert att jag kommer att få jobbet. Så det känns sjuuukt skönt och mycket roligt!
Efter intervjun gick dino och jag upp till stan för att anmäla en svedala busshafför.. :P haha skojskoj..
Kom hem igen när klockan var ite över 17.00 och fick äta snabbis och sedan gå till badins för att se en uppvisning som lillsyrran skulle göra.
Fy fan vad man saknar bladins!!! Man fick sån härlig känsla när man kom in i skolan.. massa underbara minnen! Ingen skola kan bli som bladins var. Det var mer än en skola, det var som sitt andra hem på något sätt..
Träffade cjs föräldrar och lucas föräldrar och det är galet vad man bara känner hur snabbt tiden haar gått. Inte änge sen alla föräldrarna satt och tittade på oss när vi gjorde sånna uppvisningar. Så det kändes rätt konstigt att se sin lilllla sophie springa runt och dansa och hoppa på scenen.. :P
Men ja, den tiden då man gick på bladins var en av dem bästa åren i mitt liv... (inte för att jag har haft så jättttte många än!:P)
Nej asså bladins barn när ska vi ses!?!? vart tog våran "göra om resa" till prag vägen?:P miss it!

Igår var jag inne i staden med min käre kattkompis. Myspys var det :D först träffade vi emma och fredrik för att ge pengar till biljetterna till slagt imorn och sedan satte vi oss vid kanalen och käka glass och snacka:D sen gick vi på äventyr haha.. fotade som ganingar också:P
och bara så ni vet så kommer jag och emma va med i city (tidningen) imorn;) mohahah hahah skit fult fota men whatever:P

Får lägga in lite bilder här sen:) Pusspuss!

Maddddepadde

2008-04-28 @ 19:45:47
356779-172

<3..

2008-04-26 @ 12:09:38


image170

image171
Aidan och Carrie...

disappointed..

2008-04-25 @ 16:16:33

....



tjaaa

2008-04-24 @ 22:08:37
Har legat och stekt i solarium tre dagar i rad nu, och satt dessutom ute i solen idag i skolan. Säger bara AJAJ!
Har bränt mitt bröst och det gör oont. Hoppas det lägger sig tills imorn för jag hade planerat att sitta ute hela dagen imorn också:P..
En sak som jag inte förstår är varför alltid min mage blir så himla mycket brunare än resten av kroppen, ser lite mysko ut men jag ska börja sola regelbundet nu så jag blir snygg till plaayaan!

På tisdag ska jag på jobb intervju och det kommer bli najs! Jag är 100 säker på att jag kommer få jobbet. Emma var där idag på intervju och det gick primamadonna för henne också, härligt! Vi kommer få 16000, på tre veckor! hääääärligt som fan asså.
Vi har redan planerat lite och vi ska resa bort från bajs sverige eller kanske åker till sthlm och bor på hotell och shopppppar satan;) haha nått skoj ska det iallafall bli! hänga på?:D

Imorn är det fredag och det är riktigt härligt! På kvällen blir det utgång och fira stora mig. Så det ser jag fram emot. Någon som jag är mindre glad över är att jag inte har någon jäkla mobil! Måste polisänmäla och massa annat klydd innan jag kan få en ny. Får se om jag hittar ngn som jag kan ha sålänge. För jag känner mig riktigt handikappad utan. Tråkigt att man måste va så himla beroende av en jäkla telefon!

Förresten! Allt går så bra för mig i skolan nu, har bättrat på mig som in i tusan och man blir så glad när man får se resultaten efter extra mycket ansträngning. I julas hade jag ett svagt godkänt i svenska, och nu har jag ett jääättejäääääätte starkt godkänt som jag lätt kunde jobba upp till vg. Fick reda på min muntliga nationella del, och fick vg på det.. känns skit bra. Ja ni tänker säkert "öööh starkt G är väl ingenting!?" men jo, för alla ni som känner mig vet hur jag har legat i botten när det gäller skolan. Bara jag får G som blir jag lycklig!
Dessutom har jag inte skolkat på veckor nu asså. Kommer inte äns ihåg när jag gjorde det sist  Och jag känner mig jättttte duktig. För det är faktiskt roligare i skolan än att sitta hemma och glo. Kanske beror på att vi har det roligare på vår skola än andra?;)

Jajja, nu har jag inget mer att skriva. Ha det braoooo! Pusspuss

image169

you do something to me..

2008-04-23 @ 20:59:54

image166

M. A

2008-04-23 @ 18:16:29
image165

asså fan!

2008-04-23 @ 17:18:03
Jag orkar inteeeeee!!  jag har tappat min mobil!:(
Så himla typiskt asså.. så snälllllllla du som kanske har hittat den på skolan kan väl fan va shysst att lämna den till receptionen. Lönt att ha den om den ändå är spärrad liksom. BLÖÖ! känner mig sjukt handikapad utan den..
Och min dator är pajj också.. jäkla bajstolle.. varför har jag sån otur? hmm..
JAJJA!
Kom till skolan idag och gjorde nationella. Det gick faktiskt helt okej enligt mig men bara för det så kommer jag väl få ig på det.. Efter det käkade man snabbis och sen åkte jag hem och kollade på the days of our lives med mamma, som alltid typ!:P och när det var klart stack jag, sophie och mammsi och fikade på josses café, mysigt mysigt!

Nu ska ja snart ut och gå en stund med Mommo och ta en glassss:) som vi har bestämt att göra nu i huuundra år men aldrig blivit av!  dessutom blev han inte alls förvånad över att jag har lyckats tappa min mobil. Sist jag gjorde det sprang han, jag, cassi och leith runt som jävla idioter och letade i flera timmar.. haha:(

och ja, ni som vill nå mig får ringa på hemtelefonen eller nått..
 
HAAAAAAAJ

hallåehallåetjenispenis

2008-04-22 @ 21:01:13
Började dagen på sats, och man har alltid inställningen av att det kommer bli sviiiiinigt jobbigt och svettigt, men under denna lektionen låg jag enbart ner och chillade medans alla andra köttade massa övningar..jag orkar inte! hoho najsnajs. Dessutom så var det bara i en halvtimme, så det var härligt det med.
Efter gympan stack jag snabbt och köpte ett par jeans:) Man blir så himla glad när man köper nya saker!!
Sen åkte man tillbaka till skolan. Hade en onödig lektion och sedan åkte man him igen.  När jag väl var hemme så käkade jag snabbt och sedan åkte jag, mamma, josse och min moster inez till ikea..
Där hittade jag nya överkast och lakan, två söta sminknecessärer och tre runda små mattor.. Har fixat mycket i mitt rum nu på sistonde, och det är så mysiiigt här inne. Men snart flyttar josse hemifrån, och då får jag ta över mitt gamla rum igen, skit glad är jag för det!!:D

Nu börjar desperate housewives!!

PUSS PÅREEEEJ

Hemma:)

2008-04-21 @ 22:17:41
Nu är man hemma i Malmö igen..

I sthlm har jag haft det helt underbart! Mysigt och mycket roligt. Hänt massor och orkar inte skriva ner allt men kan iallafall berätta lite kortfattat...
I fredags kom man dit vid 00.00. blev ju massa klydd med vårat flyg osv.. satt och myste med pappa, josse och oskar fram till 03.00 och sedan blev det sängen!
I lördags stack jag, josse och pappa och övningskörde, och det var roooligt! Åkte förbi både killer och adam:)...
Dessutom så körde vi förbi carolas hus och mark levengood hus:P
På kvällen åt vi världens godaste middag som jag själv önskade mig, fläskfilé, bakadpotatis och en jätte stor och god sallad! över gott var det iallafall..
senare på drog vi ut och hade skojskoj..
Igår stack jag, josse och papps och shoppade! Köpte en t-shirt, två linnen, en klänning, en väska, en kjol, en klocka och tre par skor:D senare på kvällen tog man det bara lugnt, grillade och hade det mysigt. Sen kom fredde så kollade vi på film..
Idag har man bara packat och tagit sig hem.. myst i solen och när vi väl var hemma stack jag och josse och solade. Nu ikväll har jag myst med familjen och bakat muffins med sophie:) dessutom så har jag sökt jobb idag, som jag förhoppningsvis kommer att få!:D

Nu har jag nog fått med mig det mesta:P..
Imorgon är det tisdag, och man börjar dagen på sats! USCH. Men snart är det helg och då jäääävlar!

har fan ingen aning om hur man lägger upp bilder här.. det 'r något nytt som jag inte förstår mig på, men bilder finns iallafall på bilddagboken:P
PUSSPUSSSSS

Usch!:P

2008-04-19 @ 13:23:07
Herregud säger jag bara! Åkte hemifrån igår vid 18.00 och kom hem hit till sthlm klockan 00.00..
När vi först kommer till flygplatsen så säger dem att vi har blivit flyttde till ett annat flyg, för det vi skulle åkt med egentligen var inställt. Vi hde bokat in oss på malmö aviation, som jag gillar bäst för enligt mig så tycker jag att SAS enbart crashar och det är alltid något fel på dem planen! MEN vi blev såklart flyttade till ett sas plan och jag blev genast mycket mer nervösare än vad jag var tidigare...
dessutom kom vi liksom till arlanda, som ligger ungefär 1 timme bort från där vi bor i sthlm, och det var ännu segare för pappa kunde inte hämta oss då ju, så vi fick ta en taxi därifrån som malmö aviation ska ersätta!!

När vi väl hde chekat in våra väskor osv så gick vi egentom säkerhets grejjsen, och jag fick såklrt genast problems där också, jag vr tvungen att ta av mig hlsband, skärp osv, inte särskillt kul, hatar när det piper när man går egenom sånna grejjs.. blöö!

Vi gick till våran gate och väntde på att gå på planet. När vi väl står där så säger dem i högtalarna "Detta sas plan är sönder och det går inte att flyga med" Och ja, jag viste det, sas har ALLTID problem med deras jäkla flygplan. och så hör man dom säga "Vi har ringt hit en mekaniker från danmark som ska laga detta problem, men nu går det inte att flyga med för det är sönder."

Ja vi väntade och väntade, och aldrig i hela livet att jag skulle sätta min kropp på det flyget som är sönder!!

Sedan fick vi gå ut ur säkerhetskontrollen, hämta våra väskor och sedan göra om allt IGEN! jobbigt värre, och stressigt!
Sedan blev vi tvungna att rusa till en annan gate till ett annat flygplan som hade mellanlandat från düsseldorf för att hämta upp oss och sedan ta oss till sthlm arlanda. Vi kom äntligen fram och tog en taxi och åkte genast hem hit..

Jag, Josse, Pappa och Oskar satt uppe till klockan 03.00 och snackade om allt mellan himmel och jord:) myspys. sen deckade vi i sängen.. och den är så jäääääkla skön så det inte går att beskriva!

sthlmoo

2008-04-18 @ 16:51:20

om en timme tar jag och josse bussen till sturup och sedan flyget till sthlm. Och alla ni som känner mig VET hur rädd jag är för att flyga, så ser verkligen INTE fram emot det! Men kommer bli mysigt när man väl är framme, hoppas bara pappi kommer och hämtar oss, orkar verkligen inte ta tunnelbanan för det är så hiiiimla drygt och tråkigt speciellt nu  när det är en fredag, för då kommer det antagligen bara vara massa fyllisar överallt:P

Jag borde egentligen packa, men jag är så hiiimla trött efter skolan idag, mycket jobb!! Jag, Jasmine och Dino stack till ICA MAXI för att köpa kakor osv, köpte sånt skit för 150 spänn! haha och det käkade vi upp direkt efter att vi hade fotat. Men det blev väl helt okeeeeeej. mycket kvar att göra dock, men det får bli i veckan.

Igårkväll var jag ju på lillatorg med mamma, pappa, josse och li :) och det var jättttte mysigt! Skönt med lite omväxling på en torsdag liksom.
 kommer kanske bilder sen nästa vecka!

Jag kommer hem på måndag, så är ledig i skolan, över skööönt! Men nu måste jag rusa, kanske kanske skriver något när jag väl är där, får se om jag har tid!

Pusspuss på er:)

Tjabbaa

2008-04-17 @ 18:11:17

Lååång dag i skolan idag, men det var ändå en rätt rolig dag trotts det!
Gjorde muntliga nationella idag i svenska, och det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott, det jag hade kunnat fixa bättre var nog att prata lite långsammare.. för vi skulle snacka i 5 minuter och mitt blev typ 4  minuter exakt. yeeye..

Har precis ätit mumsig middag och nu snart ska Jag, Mamma, Pappa, Josse och Li gå ut till lillatorg och ta en öl och snacka. Mysmys!

Imorgon är det fredag och jag kommer ha så hiiiimla mycket att göra! Ska hinna fota klart alla projekt bilder, och det är myyycket kvar som vi ska göra.. sen måste jag skynda mig hem och packa och sedan ta mig till flygplatsen för att åka till sthlm.
Ser väldigt fram emot att åka till sthlm, länge sen och jag saknar familjen jätte mycket! Och jag är ju 18 ;) nu  så det blir antagligen partyparty också, härligt!
Dessutom fyllde jag år i måndags så kommer fira mig i helgen nu med :) alltid lika kul med en extra födelsedag!:D

Nu ska jag gå till lillatorg. men ha det göötttt (som björn säger, hohoho) pusspusspuss

nattinatti

2008-04-16 @ 22:00:57
Har precis kollar på topmodel och nu snart börjar sex and the city!:D dubbel avsnitt dessutom, kan inte bli bättre! Sjukt härligt att det har börjar igen, var van vid att titta på det varje dag tidigare och somna efter det så det blir najsbajs!

Och shiet pommes vad jag skriver och sånt i min blogg helt mycket. Känns som om jag får passa på nu när jag väl får tag på en dator. Även fast jag liksom inte har något speciellt att skriva så skriver jag ändå.. hmm

Jajja, nu blir det sex and the city och sedan svenska och sen SOVA!
(dessutom så visas en av min favvisar på tv nu på söndag, pretty woman!)

puss och nattinatti

woomzoom

2008-04-16 @ 19:24:55
Har pluggat och pluggat, känner mig väldigt duktig faktiskt:)
Fast jag inte är på bra humör så har jag klarat av det! Hoppas verkligen att det går bra imorgon. Hatar att stå och redovisa framför en klass, men man måste och just detta måste gå bra, så det blir bara att läsa och läsa för min del! Sen ikväll blir det topmodel med babys och sånt myspys.

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, och min dator är dessutom sönder, så kommer inte kunna vara inne särskillt ofta nu framöver. Men det löser sig väl!

PusspussPusspusspuspsuspspuuspupsssss!

Jag måste erkänna att idag har jag enbart haft dig i mina tankar...

Ge mig sommar och bruna ben tack

2008-04-16 @ 19:19:53
image161

Take me back

2008-04-16 @ 19:19:12
image162

image160
saknar dessa dagarna i grekland. Denna sommaren var nog den bästa i hela mitt liv. Först Malta med med hela gamla gänget, och sedan till grekland. saknar detta riktigt mycket och jag kan verkligen känna känslan att ligga där i solen med nada surf - always love i ipoden. take me back!!

plugghäst

2008-04-16 @ 15:02:54

Damn boy vilken tråkig dag men jag är heldre i skolan än hemma faktiskt. Riiiktigt dryg tt bara ligga hemma och sega i sin ensmhet. Förresten så kom det hem frånvaropapperet härom dagen och jag och mamma har ldrig varit så stolta haha, hde bara 3,3 procent frånvaro :D sjukt bra för att vara mig!  Har alltid haft typ 30 eller något. hmm..

Hade engelska prov idag, och jag säger bara HA-HA! det gick skit.
Imorgon är det svenska nationella, muntlig delen och gosch vad jag hatar det! Satt hela dagen med det igår, och ska snart börja med det igen. För jag måste kunna det bra imorn, hatar att vara oförberedd..

Ikväll var det meningen med att jag skulle till DK, men så blir det ikke!
Min bror jobbar på tivolit i köpenhamn och han har fått gratis V.I.P biljetter och gav mig två stycken. Det kommer enbart bara vara massa kändisar och speciella personer som får komma dit ikväll. Och det känns jävla bajs tråkigt att jag måste sitta hemma och plugga istället för att åka dit. fanfanfan!! Hade fan varit skit kul, menmen...

Nu måste jag börja skriva svenska svenka, blööö! och sedan ska jag klippa både mamma och mig:)

image110
memories last forever...

Jag och Josse

2008-04-15 @ 15:51:23
image158

TACK ALLA...

2008-04-14 @ 22:28:03

NI SOM HR GRATTAT MIG IDAG!!!! har knappt kunnat svara på er alla som har smsat och skickat på facebook osv men det kommer imorn på multimedialektionen:P haha..

Min dag idag har nästan inte kunnat bli bättre. Helt underbart! En rätt rolig dag i skolan, med dessutom underbat väder!

Efter skolan åkte man direkt till farmor och farfar, där dom hade köpt en jätte söt prinsesstårta till mig och gav paket :)skojskoj! Sedan stack man hem och där möttes man med det stööörta blombudet ever! 18 stora, jätte vackra rosor från sthlm familjen:) Blev jätte glad. När man var mindre så hatade man att få blommor men jag blir bara glad av att få det nu, har hela rummet fullt och det är å himla fint! :D

Kom lite släkt men tillslut efter en stooor väntat så kom älsklingen Li hem!!! Gud vad man har saknat henne. dessvärre är hon bara hemma i vecka. Men men. Myspys.

Min dator har dessutom pajjat tyvärr, så kan inte lägga in bilder än, men det kommer det kommer!
Jajja, är så trött så att ögonen håller på att gå sönder! Ska snrt slänga mig ner i sängen och sova..
men tack ännu en gång för allt grattande idag, uppskattar det mycket!

Dessutom ett STORT tack till mammi som har fixat allt så fint. Love you<3



PussPuss

Litet inlägg...

2008-04-13 @ 20:30:42
Var ju på mobilia tidigare idag, och köpte mig en polo tröja som jag redan har, fast i en annan färg. Köpte ett mindje skärp, hårfärg och sedan shampoo, balsam och inpackning.
Jag la ner över 300 kr på bara schampoo, balsam och inpackning :/ känns lite drygt!
Hittade ett par jeans också, riktigt fina var dem. Men såklart så fanns dem inte i min storlek, så när jag kom hem från mobilia stack jag in till triangeln för att köpa dom, men såklart så fanns dom inte där heller. Kommer komma in om en vecka och det känns skit drygt att vänta så länge.. för jag gillade dem mycket!
Har precis färgat mitt hår, eller rättaresagt min utväxt. Det blev najs det med.

Nu ska jag klippa mamma och sedan baka muffins. Sophie sötan ska sova hos mig inatt med:) myspys.. så hinner nog inte skriva nått mer ikväll, men kom ihåg en sak, GLÖM INTE ATT GRATTA MIG IMORGON! ;)

pusspusspuss!


tröött

2008-04-13 @ 12:09:30
Ojoj, trött man är sen igår. deet var skojskoj och mycket trevligt.
Vaknade klockan halv 9 imorse.. Åt frukost med familjen, nybakade scones, sviiin gott!
Har precis gjort mig klar och redo för att gå, ska åka till mobila och shoppashoppa. i need it! Så hoppas att man hittar något fint att ta med sig hem:)  

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI!? 18181818181818181818181818 :D:D:D 

image157

yoo

2008-04-13 @ 08:59:03

Älskar bara videon. Riktigt härlig och ja, jag vet den är gammal:P

John Mayer - Not Myself

2008-04-12 @ 11:50:09

(Hittade bara denna med fula bilder tyvärr..)


<3

Godmorgon!

2008-04-12 @ 11:42:38
image156

Men själv har jag varit vaken sen 08.30 ungefär.. Gick upp och  hjälpte mamma att baka och så..
Det kommer lit släckt idag för att fira mig. Fyller ju år på måndag och på måndag kommer även li hem.. och hon har fylt 20 så vi ska fira det gemensamt då också.
Har tittat på film imorse med sophie också, det blev  Lilo och Stitch 2 :P skit söt film..
Nu måste jag städa lite på rummet, sedan ska jag duscha och göra mig iordning!

Puss och kram!

head over hills

2008-04-11 @ 17:35:54
Det finns inga ord. Det finns smärta. Det finns ensamhet. Det finns längtan. Och jag får inte bort det. Bort, bort, bort! Jag har lovat mig själv att inte visa något. Men det går inte. Det är inte lätt. Det är som om jag har satt en spärr för min känslor såfort som jag går utanför ytterdörr, och såfort jag kommer innanför min ytterdörr släpps allt. Men samtidigt känns allt så mycket lättare, här hemma. Jag älskar mitt hem och jag älskar min familj. Finns ingen som kan vara bättre än min mamma och min syrra, dem två är mina klippor! Tack för ni är så underbara. Älskar er! Finns inget bättre än när just ni två pratar med mig. Ni ger mig tips och idéer som ingen annan. Ni är mina förebilder. Världens bästa.

Fan. Fan. Fan. Detta är så jäkla orättvist. Hoppas alla är nöjda!!

So I try to hold onto a time when nothing mattered

2008-04-11 @ 12:45:04


I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody's screamin'
I try to make a sound but no one hears me
I'm slippin' off the edge
I'm hangin' by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

<3

2008-04-11 @ 11:24:38
Min familj är bäst. Älskar er!!!!!

Torsdaog

2008-04-10 @ 18:49:09
Jobbbbbbig och tråkig OCH lång dag idag, bulll läge!
Men nu om en halvtimme typ ska man möta upp emma och sedan blir det krök.
Behös som fan!!!! så det är jävligt bra.
Imorn är det studiedag och det kommer bli shoppa loss för min del, sen på lördag kommer lite släkt hit och firar  mig, sen på måndag är det med äntligen min 18 års dag!!!!
Li kommer även hem på måndag, så på kvällen kommer jag, li, josse, mamma och pappa dra ut och ta en öl tillsammans:) Kommer bli jätte kul och mysigt.

Nej nu måååste jag klä på mig och sånt bajs sedan reeejjjjjsa till emma.

PUSSPUSS

image155


Onsdaog

2008-04-09 @ 16:37:16

Idag har det ndå varit en rätt härlig dag.
Började förstalektionen med foto, och det var chill som vanligt. Vi fotade i studion och töntade oss.
Julia råkade pajja värsta lampan och dom är ju fan svin dyra, så det var inte så smart. MEN hon kom undan med de;) haha..
Jag fick sminka dino massor så han skulle se smutsig ut.. sen blev det posé framför kameran. och enligt mig så blev det fina foton, kanske för det var JAG som tog dom;)!

SOLSOL ute och damn boy vad härligt det är. Man får sån mega energi i hela kroppen och man blir så jäkla glad! Dessutom sov jag fem och en halv timme inatt, har jag inte gjort på veckor! Kände mig som en ny människa imorse. Härligt!

ja det är ju jätte mysigt och fint väder ute så ja ska snart ut.
Och sen när ja kommer hem så blir det life of ryan!

PUSSPUSSPUSS

The heart is pumping for my life, and I, I will love you til the day I die

2008-04-09 @ 15:41:04

palllllla

2008-04-07 @ 16:09:52
Har haft mer eller mindre smärtor i min mage sen imorse men nu, ja nu kan jag knappt andas, stå, eller gå osv.. DET GÖR RIKTIGT JÄKLA ONT!!! Var t.om tvungen att sticka hem i skolan för att det gör så ont. Har legat på magen i sängen och stor bölat medans josse masserade min hårbotten.. så om det inte blir bättre om en stund så åker vi till doktorn. ajajajajjjjj vad det gör ont... helt stört!! ska ta ett bad snart för det kanske hjälper.. bajshuve asså!

hej måndag

2008-04-07 @ 05:57:27

Egentligen så skulle jag skita i första lektionen idag (foto), för jag mår fortfarande inte bra. Men jag är vaken och extremt uttråkad så ska snart gå upp ur sängen för att göra mig iordning. haha.. klockan är liksom 05.50?! Men jag börjar ändå 08.20 så det är väl lika bra så slipper man stressa. För jag + stress är nog det sämsta som kan hända. Det vet nog många om höhö.
Nu på foto så ska vi fortsätta med vårat projektarbete och det kommer bli rätt chill som vanligt. Ligga i vår mörka studio med hög musik, najjjs!  Vi som går foto ska alltså fota bilder som vi sedan ska ha i en tidning. Tidningen kommer man hitta i så många cafér som helst i Malmö.
Ska snart rota i köket och se om jag möjligtvis har någon fin kaffekopp eller något som jag kan ta med mig så våra bilder bli finfina!
Det är många som bakar och har med sig tårtor, eller kakor osv.. det kanske jag också borde ha, men jag är usel på att baka. Vist kanske smakar gott men det ser inte gott ut, och det kanske inte är en sån bra ide då, bilderna ska ju se fina ut:P 

Om en vecka fyller jag år :)

PUSSPUSS ♥

A song for your heart

2008-04-07 @ 04:30:41


No ones got much to say in this town
Trouble is the only way is down, down, down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing
For the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home
I'll carry you home


If she had wings she would fly away
And another day god will give her some
Trouble is the only way is down,down,down


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means


I'll carry you home
I'll carry you home


And they're all born pretty
in New York City tonight
and someones little girl
was taken from the world tonight
under the Stars and Stripes


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And i'll carry you home

As strong as you were
Tender you go

I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home


I'll carry you home

<3

shiet

2008-04-06 @ 20:21:24
image154

Saw my reflection in a window, I didn't know my own face

2008-04-06 @ 15:18:41


<3

födelsedags grisen<3

2008-04-06 @ 12:21:46
image153

GRATTIS LI PÅ 20 ÅRS DAGEN.
SES SNART MIN ÄLSKADE SYRRA:) LÄNGTAR EFTER DIG! ♥

dödstrött

2008-04-06 @ 12:16:56
men trevligt. Blev av med min feber i någon timme men nu känns det som den har flyttat tillbaka in i min kropp. SKOJIGT! Det som är ännu roligare är att vi inte har någon avedon hemma. liksom döda mig långsamt tack..

Har snart varit uppe i 12 timmar, är dödstrött.. men får inte somna för då kommer jag aldrig kunna somna ikväll, nejnej.
Det är ingen wallander ikväll, jäkla bajs då! Varför liksom?! Hade varit perfekt för mig att lägga mig ner och kolla på wallander ikväll, men ikke!
Nu börjar iallafall vänner, något man kan glädja sig utav iallafall. Har så otroligt tråkigt.

Mamma och pappa kom dessutom precis hem med ett otroligt fint matbord och stolar. Bara så ni vet liksom:P
kul kul.  

Its like rain

2008-04-06 @ 04:53:02
Jag är trött på er och era vackra ansikten...
Jag är trött på dig och ditt vackra ansikte!

Lonely!

2008-04-05 @ 13:47:16
usch, jag mår bara sämre och sämre.. orkar inte vara sjuk.
Jag har så ont i ryggen och nacken för att jag har legat i min säng för mycket, deppigt värre.
Är ensam hemma, det är ännu deppigare. Ligger här helt sjuk och övergiven:p bajs på det.

Tog ett låångt och varmt bad innan, sjukt mysigt. Efter badet hoppade jag ner i min nybäddade sing i mitt iskalla rum. Mysiiiiigt! Funderar på att ta ett till bad snart!

Asså jag får verkligen panik över att ligga här! Vill hitta på något!!!! Känner mig sjukt lonely.. Dessutom är jag så sjukt känslig idag, börjar gråta åt ingenting. Jag kan bara vara för töntig ibland asså!

image151

SJUKIS!

2008-04-05 @ 07:15:52
image149

Blää. Blää!
vaknar med en sådan enorm huvudvärk och smärta i hela kroppen. Min hals är bajs och min näsa bara rinner. HATA!
Det är helg och jag pallar inte ligga inne.. så jäkla tragiskt. Bajstolle! Kanske, men bara kanske, så kanske jag kan gå på bio ikväll iallafall.. för att ligga här hela dagen och natten vill jag ju dock inte. Frågan är vem som vill hänga med mig på bio på en lördag?

Tyck synd om mig!!!:( buhu..

Klockan är fan 07.00 och jag vaknade för kanske någon timme sen. Finns ingenting att göra och tiden går bara så himla låångsamt. Finns det något positivt? hmmm.. nej inte direkt. nej!

Är sjuk och ligger här och tråkar bara så skriver väl av mig lite nu då..

2008-04-04 @ 22:50:54

I onsdags kväll åkte jag hem till emil. Mysigtmysigt  var det och sov riktigt jääkla skönt. Det går verkligen inte att förklara hur skön hans säng än, vill bara dit nu och sova haha. Vi tittade på det nya pogramet på 5an, sverige pussas och kramas. Fy fan vad vi garva haha över ball var det iaf!
För en gångs skull så kom vi upp på morgonen. Upp och duscha snabbt osv sedan ta bussen till skolisen. Tråktråk!
Jobbig och tråkig dag. På samhällen såg vi iallafall en film som hette hotel rawanda eller nått.. sjukt sorlig!!
Vi slutade vid halv 5 så jag stack hem och sov. Sen ringe emil och väckte mig och sa att han var utanför mig, så sprang ner och hämtade honom sen blev det mysmys!
vi gick och la oss tidigt, somnade vid klockan 01.00:O helt sjukt! annars brukar liksom jag somna vid 04.00 eller senare:P...
Vaknade klockan 05.00 och var riktigt pigg!! väckte emil ett antal ggr men han ville bara sova haha.. :( så låg man vaken till klockan 07.00 sen gick jag upp och gjorde omelett och sånt. :P cp määäädd!

Ville bara ligga kvar i sängen och mysa idag men så blev det inte.. var verkligen tvungen att gå till skolan. Vi håller på med projektarbete.. ööver tråkigt.
Fotade i studion lite sen var jag klar, men stannade ändå i skolan till typ 16.00 hmmm:P nörd.

Jaa, men här ligger jag på en fredagskväll, trött, ont i halsen som fan, förkylld och ont i hela kroppen. Känns bara som om jag väntar in feber, skooooojit!
Tack emil för du smitta mig din bajjs:P

Ska göra te nu, sen blir det life of ryan!!


Puss och Kram!

(Dessutom så hade jag och emil 17 månader igår, 1 år och 5 månader.. sjukt vad tiden går fort asså:S)

Tjenis

2008-04-02 @ 17:59:51

image60Som vanligt kunde jag inte somna inatt, men lyckades tillslit vid 4.. vaknade faktiskt väldigt pigg vid 6 och kunde inte somna om :/.. Låg och glodde på tv tills typ 8 och sedan blev det att gra sig iordning för skolan.
Trååkig dag som fan!
Stack till stan sen med Josse och köpte nytt smink som jag veeerkligen behövde!!! Så nu snart ska jag hoppa in i duschen sen vidare till emil i guess! Kommer somna direkt när jag lägger mig ner i hans underbara säng:P

PUSSPUSS

Saknar dig boo

2008-04-02 @ 02:48:33
image146

TJENIS

2008-04-01 @ 20:57:47
ojoj, äntligen fungerar denna sidan som den ska. Har suttit sen i lördags morgon och försökt att logga in osv men ikke!
Imorgon är det redan onsdag och det känns sjukt bra. vill bara ha helg nu så man kan parta parta.. ångesten på skolan kan man bara skratta åt just nu. pallar inte! 
tråkig dag idag i skolan och en cp gympalärare som man bara vill kötta. han är störd i huvudet. Man kan säga att han mobbar mig och det blir rektorn imorn för min del!!!

I fredags var man på fest hos en kille som heter nicke.. det var en riktigt lyckad kväll må jag säga!
Efter att dem flästa hade gått hem så stannade jag coh emma kvar och vi blev tillslut dem ända tjejerna.. och jag måste erkänna att det är fan roligare och festa med killar än tjejer faktiskt:P
Slutade med att jag och emma gick hem fulla vid 8 på morgonen och det pisssss regnade och det var mindre skoj. Lyckan var när man kom hem och slängde av sig kläderna och hoppade ner i sin säng!

I lördagskväll skulle jag och emma sticka och käka pizza men så blev det dock inte... david ringde och fråga om vi villle hänga med på chillkrök hos olle och det ville vi ju såklart! men mer än chillkrök bleck det dock:P...
Jag stack hem till Emma för att först mysa med vin och musik och massa snack och seda cyklade vi hem till olle.
skojskoj och lyckad kväll där med också! Slutade med att vi cyklade hem klockan 5 på morgonen så det blev massa sova sova när jag kom hem.
Om ni vill se bilder så finns det på min Bilddagbok (MadeleineAndren)

Jag måste bara säga också att jag fyller år om 2 veckor, minus en dag!!! Känner mig sjukt kluven bara vad jag ska önska mig, jobbigt värre!

PUSSSSS!

Thoughts, Feelings and Emotions -

Valborg och såeent

Var i stan med jullllle och dino innan.. jävlar så sjuka vi är hahah.. vilken humor asså:P men de va skojiiit! Hittade en klänning tills ikv och sen köpte jag ett par solglasögon också..

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra hem till emma för lite skojigheter och sedan till emmaw för grillning:D sen KRRRÖÖÖÖÖÖK! sååå jäävla taggad asså :P hahah skit najs!

ha en rolig valborg! :D för det ska ja! Pusspusss

Tjooosan

image163

Sitter i skolan nu, har bara en lektion så det är jäävligt sköönt!
Ska in till stan en snabbis sen för att hitta nått att ha på sig ikväll för då blir det grillning och sen slagt!:D är sjukt taggad och det känns som om det kommer bli en rolig kväll!

lite "update" :P

Oj så trött man är! Har varit en stressig dag idag. Började dagen med att 3orna hade redovisning om deras projekt arbete och det var faktiskt himla intressant och kul! Roliga idéer och fina resultat av de som dem hade jobbat med. 
Efter det var det bajs multimedia som enbart tillbringas med bilddagboken och youtube och sånt, alltså ingenting som har med det som vi ska göra...
Efter multimedian så stannade jag och dino kvar i skolan. Vi skulle fota massor av kakor till vårat projekt.. stressad som man var så hann vi i tid! Sedan rusade vi till slagthuset, där jag skulle på en jobbintervju.. Konstigt nog så var jag inte alls nervös och det gick jätte bra!:) Louise, som hon hette som intervjuvade mig, sa att det nästan var helt säkert att jag kommer att få jobbet. Så det känns sjuuukt skönt och mycket roligt!
Efter intervjun gick dino och jag upp till stan för att anmäla en svedala busshafför.. :P haha skojskoj..
Kom hem igen när klockan var ite över 17.00 och fick äta snabbis och sedan gå till badins för att se en uppvisning som lillsyrran skulle göra.
Fy fan vad man saknar bladins!!! Man fick sån härlig känsla när man kom in i skolan.. massa underbara minnen! Ingen skola kan bli som bladins var. Det var mer än en skola, det var som sitt andra hem på något sätt..
Träffade cjs föräldrar och lucas föräldrar och det är galet vad man bara känner hur snabbt tiden haar gått. Inte änge sen alla föräldrarna satt och tittade på oss när vi gjorde sånna uppvisningar. Så det kändes rätt konstigt att se sin lilllla sophie springa runt och dansa och hoppa på scenen.. :P
Men ja, den tiden då man gick på bladins var en av dem bästa åren i mitt liv... (inte för att jag har haft så jättttte många än!:P)
Nej asså bladins barn när ska vi ses!?!? vart tog våran "göra om resa" till prag vägen?:P miss it!

Igår var jag inne i staden med min käre kattkompis. Myspys var det :D först träffade vi emma och fredrik för att ge pengar till biljetterna till slagt imorn och sedan satte vi oss vid kanalen och käka glass och snacka:D sen gick vi på äventyr haha.. fotade som ganingar också:P
och bara så ni vet så kommer jag och emma va med i city (tidningen) imorn;) mohahah hahah skit fult fota men whatever:P

Får lägga in lite bilder här sen:) Pusspuss!

Maddddepadde

356779-172

<3..



image170

image171
Aidan och Carrie...

disappointed..

....




tjaaa

Har legat och stekt i solarium tre dagar i rad nu, och satt dessutom ute i solen idag i skolan. Säger bara AJAJ!
Har bränt mitt bröst och det gör oont. Hoppas det lägger sig tills imorn för jag hade planerat att sitta ute hela dagen imorn också:P..
En sak som jag inte förstår är varför alltid min mage blir så himla mycket brunare än resten av kroppen, ser lite mysko ut men jag ska börja sola regelbundet nu så jag blir snygg till plaayaan!

På tisdag ska jag på jobb intervju och det kommer bli najs! Jag är 100 säker på att jag kommer få jobbet. Emma var där idag på intervju och det gick primamadonna för henne också, härligt! Vi kommer få 16000, på tre veckor! hääääärligt som fan asså.
Vi har redan planerat lite och vi ska resa bort från bajs sverige eller kanske åker till sthlm och bor på hotell och shopppppar satan;) haha nått skoj ska det iallafall bli! hänga på?:D

Imorn är det fredag och det är riktigt härligt! På kvällen blir det utgång och fira stora mig. Så det ser jag fram emot. Någon som jag är mindre glad över är att jag inte har någon jäkla mobil! Måste polisänmäla och massa annat klydd innan jag kan få en ny. Får se om jag hittar ngn som jag kan ha sålänge. För jag känner mig riktigt handikappad utan. Tråkigt att man måste va så himla beroende av en jäkla telefon!

Förresten! Allt går så bra för mig i skolan nu, har bättrat på mig som in i tusan och man blir så glad när man får se resultaten efter extra mycket ansträngning. I julas hade jag ett svagt godkänt i svenska, och nu har jag ett jääättejäääääätte starkt godkänt som jag lätt kunde jobba upp till vg. Fick reda på min muntliga nationella del, och fick vg på det.. känns skit bra. Ja ni tänker säkert "öööh starkt G är väl ingenting!?" men jo, för alla ni som känner mig vet hur jag har legat i botten när det gäller skolan. Bara jag får G som blir jag lycklig!
Dessutom har jag inte skolkat på veckor nu asså. Kommer inte äns ihåg när jag gjorde det sist  Och jag känner mig jättttte duktig. För det är faktiskt roligare i skolan än att sitta hemma och glo. Kanske beror på att vi har det roligare på vår skola än andra?;)

Jajja, nu har jag inget mer att skriva. Ha det braoooo! Pusspuss

image169

you do something to me..

image166


M. A

image165

asså fan!

Jag orkar inteeeeee!!  jag har tappat min mobil!:(
Så himla typiskt asså.. så snälllllllla du som kanske har hittat den på skolan kan väl fan va shysst att lämna den till receptionen. Lönt att ha den om den ändå är spärrad liksom. BLÖÖ! känner mig sjukt handikapad utan den..
Och min dator är pajj också.. jäkla bajstolle.. varför har jag sån otur? hmm..
JAJJA!
Kom till skolan idag och gjorde nationella. Det gick faktiskt helt okej enligt mig men bara för det så kommer jag väl få ig på det.. Efter det käkade man snabbis och sen åkte jag hem och kollade på the days of our lives med mamma, som alltid typ!:P och när det var klart stack jag, sophie och mammsi och fikade på josses café, mysigt mysigt!

Nu ska ja snart ut och gå en stund med Mommo och ta en glassss:) som vi har bestämt att göra nu i huuundra år men aldrig blivit av!  dessutom blev han inte alls förvånad över att jag har lyckats tappa min mobil. Sist jag gjorde det sprang han, jag, cassi och leith runt som jävla idioter och letade i flera timmar.. haha:(

och ja, ni som vill nå mig får ringa på hemtelefonen eller nått..
 
HAAAAAAAJ

hallåehallåetjenispenis

Började dagen på sats, och man har alltid inställningen av att det kommer bli sviiiiinigt jobbigt och svettigt, men under denna lektionen låg jag enbart ner och chillade medans alla andra köttade massa övningar..jag orkar inte! hoho najsnajs. Dessutom så var det bara i en halvtimme, så det var härligt det med.
Efter gympan stack jag snabbt och köpte ett par jeans:) Man blir så himla glad när man köper nya saker!!
Sen åkte man tillbaka till skolan. Hade en onödig lektion och sedan åkte man him igen.  När jag väl var hemme så käkade jag snabbt och sedan åkte jag, mamma, josse och min moster inez till ikea..
Där hittade jag nya överkast och lakan, två söta sminknecessärer och tre runda små mattor.. Har fixat mycket i mitt rum nu på sistonde, och det är så mysiiigt här inne. Men snart flyttar josse hemifrån, och då får jag ta över mitt gamla rum igen, skit glad är jag för det!!:D

Nu börjar desperate housewives!!

PUSS PÅREEEEJ

Hemma:)

Nu är man hemma i Malmö igen..

I sthlm har jag haft det helt underbart! Mysigt och mycket roligt. Hänt massor och orkar inte skriva ner allt men kan iallafall berätta lite kortfattat...
I fredags kom man dit vid 00.00. blev ju massa klydd med vårat flyg osv.. satt och myste med pappa, josse och oskar fram till 03.00 och sedan blev det sängen!
I lördags stack jag, josse och pappa och övningskörde, och det var roooligt! Åkte förbi både killer och adam:)...
Dessutom så körde vi förbi carolas hus och mark levengood hus:P
På kvällen åt vi världens godaste middag som jag själv önskade mig, fläskfilé, bakadpotatis och en jätte stor och god sallad! över gott var det iallafall..
senare på drog vi ut och hade skojskoj..
Igår stack jag, josse och papps och shoppade! Köpte en t-shirt, två linnen, en klänning, en väska, en kjol, en klocka och tre par skor:D senare på kvällen tog man det bara lugnt, grillade och hade det mysigt. Sen kom fredde så kollade vi på film..
Idag har man bara packat och tagit sig hem.. myst i solen och när vi väl var hemma stack jag och josse och solade. Nu ikväll har jag myst med familjen och bakat muffins med sophie:) dessutom så har jag sökt jobb idag, som jag förhoppningsvis kommer att få!:D

Nu har jag nog fått med mig det mesta:P..
Imorgon är det tisdag, och man börjar dagen på sats! USCH. Men snart är det helg och då jäääävlar!

har fan ingen aning om hur man lägger upp bilder här.. det 'r något nytt som jag inte förstår mig på, men bilder finns iallafall på bilddagboken:P
PUSSPUSSSSS

Usch!:P

Herregud säger jag bara! Åkte hemifrån igår vid 18.00 och kom hem hit till sthlm klockan 00.00..
När vi först kommer till flygplatsen så säger dem att vi har blivit flyttde till ett annat flyg, för det vi skulle åkt med egentligen var inställt. Vi hde bokat in oss på malmö aviation, som jag gillar bäst för enligt mig så tycker jag att SAS enbart crashar och det är alltid något fel på dem planen! MEN vi blev såklart flyttade till ett sas plan och jag blev genast mycket mer nervösare än vad jag var tidigare...
dessutom kom vi liksom till arlanda, som ligger ungefär 1 timme bort från där vi bor i sthlm, och det var ännu segare för pappa kunde inte hämta oss då ju, så vi fick ta en taxi därifrån som malmö aviation ska ersätta!!

När vi väl hde chekat in våra väskor osv så gick vi egentom säkerhets grejjsen, och jag fick såklrt genast problems där också, jag vr tvungen att ta av mig hlsband, skärp osv, inte särskillt kul, hatar när det piper när man går egenom sånna grejjs.. blöö!

Vi gick till våran gate och väntde på att gå på planet. När vi väl står där så säger dem i högtalarna "Detta sas plan är sönder och det går inte att flyga med" Och ja, jag viste det, sas har ALLTID problem med deras jäkla flygplan. och så hör man dom säga "Vi har ringt hit en mekaniker från danmark som ska laga detta problem, men nu går det inte att flyga med för det är sönder."

Ja vi väntade och väntade, och aldrig i hela livet att jag skulle sätta min kropp på det flyget som är sönder!!

Sedan fick vi gå ut ur säkerhetskontrollen, hämta våra väskor och sedan göra om allt IGEN! jobbigt värre, och stressigt!
Sedan blev vi tvungna att rusa till en annan gate till ett annat flygplan som hade mellanlandat från düsseldorf för att hämta upp oss och sedan ta oss till sthlm arlanda. Vi kom äntligen fram och tog en taxi och åkte genast hem hit..

Jag, Josse, Pappa och Oskar satt uppe till klockan 03.00 och snackade om allt mellan himmel och jord:) myspys. sen deckade vi i sängen.. och den är så jäääääkla skön så det inte går att beskriva!

sthlmoo

om en timme tar jag och josse bussen till sturup och sedan flyget till sthlm. Och alla ni som känner mig VET hur rädd jag är för att flyga, så ser verkligen INTE fram emot det! Men kommer bli mysigt när man väl är framme, hoppas bara pappi kommer och hämtar oss, orkar verkligen inte ta tunnelbanan för det är så hiiiimla drygt och tråkigt speciellt nu  när det är en fredag, för då kommer det antagligen bara vara massa fyllisar överallt:P

Jag borde egentligen packa, men jag är så hiiimla trött efter skolan idag, mycket jobb!! Jag, Jasmine och Dino stack till ICA MAXI för att köpa kakor osv, köpte sånt skit för 150 spänn! haha och det käkade vi upp direkt efter att vi hade fotat. Men det blev väl helt okeeeeeej. mycket kvar att göra dock, men det får bli i veckan.

Igårkväll var jag ju på lillatorg med mamma, pappa, josse och li :) och det var jättttte mysigt! Skönt med lite omväxling på en torsdag liksom.
 kommer kanske bilder sen nästa vecka!

Jag kommer hem på måndag, så är ledig i skolan, över skööönt! Men nu måste jag rusa, kanske kanske skriver något när jag väl är där, får se om jag har tid!

Pusspuss på er:)


Tjabbaa

Lååång dag i skolan idag, men det var ändå en rätt rolig dag trotts det!
Gjorde muntliga nationella idag i svenska, och det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott, det jag hade kunnat fixa bättre var nog att prata lite långsammare.. för vi skulle snacka i 5 minuter och mitt blev typ 4  minuter exakt. yeeye..

Har precis ätit mumsig middag och nu snart ska Jag, Mamma, Pappa, Josse och Li gå ut till lillatorg och ta en öl och snacka. Mysmys!

Imorgon är det fredag och jag kommer ha så hiiiimla mycket att göra! Ska hinna fota klart alla projekt bilder, och det är myyycket kvar som vi ska göra.. sen måste jag skynda mig hem och packa och sedan ta mig till flygplatsen för att åka till sthlm.
Ser väldigt fram emot att åka till sthlm, länge sen och jag saknar familjen jätte mycket! Och jag är ju 18 ;) nu  så det blir antagligen partyparty också, härligt!
Dessutom fyllde jag år i måndags så kommer fira mig i helgen nu med :) alltid lika kul med en extra födelsedag!:D

Nu ska jag gå till lillatorg. men ha det göötttt (som björn säger, hohoho) pusspusspuss


nattinatti

Har precis kollar på topmodel och nu snart börjar sex and the city!:D dubbel avsnitt dessutom, kan inte bli bättre! Sjukt härligt att det har börjar igen, var van vid att titta på det varje dag tidigare och somna efter det så det blir najsbajs!

Och shiet pommes vad jag skriver och sånt i min blogg helt mycket. Känns som om jag får passa på nu när jag väl får tag på en dator. Även fast jag liksom inte har något speciellt att skriva så skriver jag ändå.. hmm

Jajja, nu blir det sex and the city och sedan svenska och sen SOVA!
(dessutom så visas en av min favvisar på tv nu på söndag, pretty woman!)

puss och nattinatti

woomzoom

Har pluggat och pluggat, känner mig väldigt duktig faktiskt:)
Fast jag inte är på bra humör så har jag klarat av det! Hoppas verkligen att det går bra imorgon. Hatar att stå och redovisa framför en klass, men man måste och just detta måste gå bra, så det blir bara att läsa och läsa för min del! Sen ikväll blir det topmodel med babys och sånt myspys.

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, och min dator är dessutom sönder, så kommer inte kunna vara inne särskillt ofta nu framöver. Men det löser sig väl!

PusspussPusspusspuspsuspspuuspupsssss!

Jag måste erkänna att idag har jag enbart haft dig i mina tankar...

Ge mig sommar och bruna ben tack

image161

Take me back

image162

image160
saknar dessa dagarna i grekland. Denna sommaren var nog den bästa i hela mitt liv. Först Malta med med hela gamla gänget, och sedan till grekland. saknar detta riktigt mycket och jag kan verkligen känna känslan att ligga där i solen med nada surf - always love i ipoden. take me back!!

plugghäst

Damn boy vilken tråkig dag men jag är heldre i skolan än hemma faktiskt. Riiiktigt dryg tt bara ligga hemma och sega i sin ensmhet. Förresten så kom det hem frånvaropapperet härom dagen och jag och mamma har ldrig varit så stolta haha, hde bara 3,3 procent frånvaro :D sjukt bra för att vara mig!  Har alltid haft typ 30 eller något. hmm..

Hade engelska prov idag, och jag säger bara HA-HA! det gick skit.
Imorgon är det svenska nationella, muntlig delen och gosch vad jag hatar det! Satt hela dagen med det igår, och ska snart börja med det igen. För jag måste kunna det bra imorn, hatar att vara oförberedd..

Ikväll var det meningen med att jag skulle till DK, men så blir det ikke!
Min bror jobbar på tivolit i köpenhamn och han har fått gratis V.I.P biljetter och gav mig två stycken. Det kommer enbart bara vara massa kändisar och speciella personer som får komma dit ikväll. Och det känns jävla bajs tråkigt att jag måste sitta hemma och plugga istället för att åka dit. fanfanfan!! Hade fan varit skit kul, menmen...

Nu måste jag börja skriva svenska svenka, blööö! och sedan ska jag klippa både mamma och mig:)

image110
memories last forever...

Jag och Josse

image158

TACK ALLA...

NI SOM HR GRATTAT MIG IDAG!!!! har knappt kunnat svara på er alla som har smsat och skickat på facebook osv men det kommer imorn på multimedialektionen:P haha..

Min dag idag har nästan inte kunnat bli bättre. Helt underbart! En rätt rolig dag i skolan, med dessutom underbat väder!

Efter skolan åkte man direkt till farmor och farfar, där dom hade köpt en jätte söt prinsesstårta till mig och gav paket :)skojskoj! Sedan stack man hem och där möttes man med det stööörta blombudet ever! 18 stora, jätte vackra rosor från sthlm familjen:) Blev jätte glad. När man var mindre så hatade man att få blommor men jag blir bara glad av att få det nu, har hela rummet fullt och det är å himla fint! :D

Kom lite släkt men tillslut efter en stooor väntat så kom älsklingen Li hem!!! Gud vad man har saknat henne. dessvärre är hon bara hemma i vecka. Men men. Myspys.

Min dator har dessutom pajjat tyvärr, så kan inte lägga in bilder än, men det kommer det kommer!
Jajja, är så trött så att ögonen håller på att gå sönder! Ska snrt slänga mig ner i sängen och sova..
men tack ännu en gång för allt grattande idag, uppskattar det mycket!

Dessutom ett STORT tack till mammi som har fixat allt så fint. Love you<3



PussPuss


Litet inlägg...

Var ju på mobilia tidigare idag, och köpte mig en polo tröja som jag redan har, fast i en annan färg. Köpte ett mindje skärp, hårfärg och sedan shampoo, balsam och inpackning.
Jag la ner över 300 kr på bara schampoo, balsam och inpackning :/ känns lite drygt!
Hittade ett par jeans också, riktigt fina var dem. Men såklart så fanns dem inte i min storlek, så när jag kom hem från mobilia stack jag in till triangeln för att köpa dom, men såklart så fanns dom inte där heller. Kommer komma in om en vecka och det känns skit drygt att vänta så länge.. för jag gillade dem mycket!
Har precis färgat mitt hår, eller rättaresagt min utväxt. Det blev najs det med.

Nu ska jag klippa mamma och sedan baka muffins. Sophie sötan ska sova hos mig inatt med:) myspys.. så hinner nog inte skriva nått mer ikväll, men kom ihåg en sak, GLÖM INTE ATT GRATTA MIG IMORGON! ;)

pusspusspuss!



tröött

Ojoj, trött man är sen igår. deet var skojskoj och mycket trevligt.
Vaknade klockan halv 9 imorse.. Åt frukost med familjen, nybakade scones, sviiin gott!
Har precis gjort mig klar och redo för att gå, ska åka till mobila och shoppashoppa. i need it! Så hoppas att man hittar något fint att ta med sig hem:)  

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI!? 18181818181818181818181818 :D:D:D 

image157

yoo


Älskar bara videon. Riktigt härlig och ja, jag vet den är gammal:P

John Mayer - Not Myself


(Hittade bara denna med fula bilder tyvärr..)


<3

Godmorgon!

image156

Men själv har jag varit vaken sen 08.30 ungefär.. Gick upp och  hjälpte mamma att baka och så..
Det kommer lit släckt idag för att fira mig. Fyller ju år på måndag och på måndag kommer även li hem.. och hon har fylt 20 så vi ska fira det gemensamt då också.
Har tittat på film imorse med sophie också, det blev  Lilo och Stitch 2 :P skit söt film..
Nu måste jag städa lite på rummet, sedan ska jag duscha och göra mig iordning!

Puss och kram!

head over hills

Det finns inga ord. Det finns smärta. Det finns ensamhet. Det finns längtan. Och jag får inte bort det. Bort, bort, bort! Jag har lovat mig själv att inte visa något. Men det går inte. Det är inte lätt. Det är som om jag har satt en spärr för min känslor såfort som jag går utanför ytterdörr, och såfort jag kommer innanför min ytterdörr släpps allt. Men samtidigt känns allt så mycket lättare, här hemma. Jag älskar mitt hem och jag älskar min familj. Finns ingen som kan vara bättre än min mamma och min syrra, dem två är mina klippor! Tack för ni är så underbara. Älskar er! Finns inget bättre än när just ni två pratar med mig. Ni ger mig tips och idéer som ingen annan. Ni är mina förebilder. Världens bästa.

Fan. Fan. Fan. Detta är så jäkla orättvist. Hoppas alla är nöjda!!

So I try to hold onto a time when nothing mattered



I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody's screamin'
I try to make a sound but no one hears me
I'm slippin' off the edge
I'm hangin' by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

<3

Min familj är bäst. Älskar er!!!!!

Torsdaog

Jobbbbbbig och tråkig OCH lång dag idag, bulll läge!
Men nu om en halvtimme typ ska man möta upp emma och sedan blir det krök.
Behös som fan!!!! så det är jävligt bra.
Imorn är det studiedag och det kommer bli shoppa loss för min del, sen på lördag kommer lite släkt hit och firar  mig, sen på måndag är det med äntligen min 18 års dag!!!!
Li kommer även hem på måndag, så på kvällen kommer jag, li, josse, mamma och pappa dra ut och ta en öl tillsammans:) Kommer bli jätte kul och mysigt.

Nej nu måååste jag klä på mig och sånt bajs sedan reeejjjjjsa till emma.

PUSSPUSS

image155



Onsdaog

Idag har det ndå varit en rätt härlig dag.
Började förstalektionen med foto, och det var chill som vanligt. Vi fotade i studion och töntade oss.
Julia råkade pajja värsta lampan och dom är ju fan svin dyra, så det var inte så smart. MEN hon kom undan med de;) haha..
Jag fick sminka dino massor så han skulle se smutsig ut.. sen blev det posé framför kameran. och enligt mig så blev det fina foton, kanske för det var JAG som tog dom;)!

SOLSOL ute och damn boy vad härligt det är. Man får sån mega energi i hela kroppen och man blir så jäkla glad! Dessutom sov jag fem och en halv timme inatt, har jag inte gjort på veckor! Kände mig som en ny människa imorse. Härligt!

ja det är ju jätte mysigt och fint väder ute så ja ska snart ut.
Och sen när ja kommer hem så blir det life of ryan!

PUSSPUSSPUSS


The heart is pumping for my life, and I, I will love you til the day I die


palllllla

Har haft mer eller mindre smärtor i min mage sen imorse men nu, ja nu kan jag knappt andas, stå, eller gå osv.. DET GÖR RIKTIGT JÄKLA ONT!!! Var t.om tvungen att sticka hem i skolan för att det gör så ont. Har legat på magen i sängen och stor bölat medans josse masserade min hårbotten.. så om det inte blir bättre om en stund så åker vi till doktorn. ajajajajjjjj vad det gör ont... helt stört!! ska ta ett bad snart för det kanske hjälper.. bajshuve asså!

hej måndag

Egentligen så skulle jag skita i första lektionen idag (foto), för jag mår fortfarande inte bra. Men jag är vaken och extremt uttråkad så ska snart gå upp ur sängen för att göra mig iordning. haha.. klockan är liksom 05.50?! Men jag börjar ändå 08.20 så det är väl lika bra så slipper man stressa. För jag + stress är nog det sämsta som kan hända. Det vet nog många om höhö.
Nu på foto så ska vi fortsätta med vårat projektarbete och det kommer bli rätt chill som vanligt. Ligga i vår mörka studio med hög musik, najjjs!  Vi som går foto ska alltså fota bilder som vi sedan ska ha i en tidning. Tidningen kommer man hitta i så många cafér som helst i Malmö.
Ska snart rota i köket och se om jag möjligtvis har någon fin kaffekopp eller något som jag kan ta med mig så våra bilder bli finfina!
Det är många som bakar och har med sig tårtor, eller kakor osv.. det kanske jag också borde ha, men jag är usel på att baka. Vist kanske smakar gott men det ser inte gott ut, och det kanske inte är en sån bra ide då, bilderna ska ju se fina ut:P 

Om en vecka fyller jag år :)

PUSSPUSS ♥


A song for your heart



No ones got much to say in this town
Trouble is the only way is down, down, down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing
For the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home
I'll carry you home


If she had wings she would fly away
And another day god will give her some
Trouble is the only way is down,down,down


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means


I'll carry you home
I'll carry you home


And they're all born pretty
in New York City tonight
and someones little girl
was taken from the world tonight
under the Stars and Stripes


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And i'll carry you home

As strong as you were
Tender you go

I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home


I'll carry you home

<3


shiet

image154

Saw my reflection in a window, I didn't know my own face



<3


födelsedags grisen<3

image153

GRATTIS LI PÅ 20 ÅRS DAGEN.
SES SNART MIN ÄLSKADE SYRRA:) LÄNGTAR EFTER DIG! ♥

dödstrött

men trevligt. Blev av med min feber i någon timme men nu känns det som den har flyttat tillbaka in i min kropp. SKOJIGT! Det som är ännu roligare är att vi inte har någon avedon hemma. liksom döda mig långsamt tack..

Har snart varit uppe i 12 timmar, är dödstrött.. men får inte somna för då kommer jag aldrig kunna somna ikväll, nejnej.
Det är ingen wallander ikväll, jäkla bajs då! Varför liksom?! Hade varit perfekt för mig att lägga mig ner och kolla på wallander ikväll, men ikke!
Nu börjar iallafall vänner, något man kan glädja sig utav iallafall. Har så otroligt tråkigt.

Mamma och pappa kom dessutom precis hem med ett otroligt fint matbord och stolar. Bara så ni vet liksom:P
kul kul.  

Its like rain

Jag är trött på er och era vackra ansikten...
Jag är trött på dig och ditt vackra ansikte!

Lonely!

usch, jag mår bara sämre och sämre.. orkar inte vara sjuk.
Jag har så ont i ryggen och nacken för att jag har legat i min säng för mycket, deppigt värre.
Är ensam hemma, det är ännu deppigare. Ligger här helt sjuk och övergiven:p bajs på det.

Tog ett låångt och varmt bad innan, sjukt mysigt. Efter badet hoppade jag ner i min nybäddade sing i mitt iskalla rum. Mysiiiiigt! Funderar på att ta ett till bad snart!

Asså jag får verkligen panik över att ligga här! Vill hitta på något!!!! Känner mig sjukt lonely.. Dessutom är jag så sjukt känslig idag, börjar gråta åt ingenting. Jag kan bara vara för töntig ibland asså!

image151

SJUKIS!

image149

Blää. Blää!
vaknar med en sådan enorm huvudvärk och smärta i hela kroppen. Min hals är bajs och min näsa bara rinner. HATA!
Det är helg och jag pallar inte ligga inne.. så jäkla tragiskt. Bajstolle! Kanske, men bara kanske, så kanske jag kan gå på bio ikväll iallafall.. för att ligga här hela dagen och natten vill jag ju dock inte. Frågan är vem som vill hänga med mig på bio på en lördag?

Tyck synd om mig!!!:( buhu..

Klockan är fan 07.00 och jag vaknade för kanske någon timme sen. Finns ingenting att göra och tiden går bara så himla låångsamt. Finns det något positivt? hmmm.. nej inte direkt. nej!

Är sjuk och ligger här och tråkar bara så skriver väl av mig lite nu då..

I onsdags kväll åkte jag hem till emil. Mysigtmysigt  var det och sov riktigt jääkla skönt. Det går verkligen inte att förklara hur skön hans säng än, vill bara dit nu och sova haha. Vi tittade på det nya pogramet på 5an, sverige pussas och kramas. Fy fan vad vi garva haha över ball var det iaf!
För en gångs skull så kom vi upp på morgonen. Upp och duscha snabbt osv sedan ta bussen till skolisen. Tråktråk!
Jobbig och tråkig dag. På samhällen såg vi iallafall en film som hette hotel rawanda eller nått.. sjukt sorlig!!
Vi slutade vid halv 5 så jag stack hem och sov. Sen ringe emil och väckte mig och sa att han var utanför mig, så sprang ner och hämtade honom sen blev det mysmys!
vi gick och la oss tidigt, somnade vid klockan 01.00:O helt sjukt! annars brukar liksom jag somna vid 04.00 eller senare:P...
Vaknade klockan 05.00 och var riktigt pigg!! väckte emil ett antal ggr men han ville bara sova haha.. :( så låg man vaken till klockan 07.00 sen gick jag upp och gjorde omelett och sånt. :P cp määäädd!

Ville bara ligga kvar i sängen och mysa idag men så blev det inte.. var verkligen tvungen att gå till skolan. Vi håller på med projektarbete.. ööver tråkigt.
Fotade i studion lite sen var jag klar, men stannade ändå i skolan till typ 16.00 hmmm:P nörd.

Jaa, men här ligger jag på en fredagskväll, trött, ont i halsen som fan, förkylld och ont i hela kroppen. Känns bara som om jag väntar in feber, skooooojit!
Tack emil för du smitta mig din bajjs:P

Ska göra te nu, sen blir det life of ryan!!


Puss och Kram!

(Dessutom så hade jag och emil 17 månader igår, 1 år och 5 månader.. sjukt vad tiden går fort asså:S)


Tjenis

image60Som vanligt kunde jag inte somna inatt, men lyckades tillslit vid 4.. vaknade faktiskt väldigt pigg vid 6 och kunde inte somna om :/.. Låg och glodde på tv tills typ 8 och sedan blev det att gra sig iordning för skolan.
Trååkig dag som fan!
Stack till stan sen med Josse och köpte nytt smink som jag veeerkligen behövde!!! Så nu snart ska jag hoppa in i duschen sen vidare till emil i guess! Kommer somna direkt när jag lägger mig ner i hans underbara säng:P

PUSSPUSS


Saknar dig boo

image146

TJENIS

ojoj, äntligen fungerar denna sidan som den ska. Har suttit sen i lördags morgon och försökt att logga in osv men ikke!
Imorgon är det redan onsdag och det känns sjukt bra. vill bara ha helg nu så man kan parta parta.. ångesten på skolan kan man bara skratta åt just nu. pallar inte! 
tråkig dag idag i skolan och en cp gympalärare som man bara vill kötta. han är störd i huvudet. Man kan säga att han mobbar mig och det blir rektorn imorn för min del!!!

I fredags var man på fest hos en kille som heter nicke.. det var en riktigt lyckad kväll må jag säga!
Efter att dem flästa hade gått hem så stannade jag coh emma kvar och vi blev tillslut dem ända tjejerna.. och jag måste erkänna att det är fan roligare och festa med killar än tjejer faktiskt:P
Slutade med att jag och emma gick hem fulla vid 8 på morgonen och det pisssss regnade och det var mindre skoj. Lyckan var när man kom hem och slängde av sig kläderna och hoppade ner i sin säng!

I lördagskväll skulle jag och emma sticka och käka pizza men så blev det dock inte... david ringde och fråga om vi villle hänga med på chillkrök hos olle och det ville vi ju såklart! men mer än chillkrök bleck det dock:P...
Jag stack hem till Emma för att först mysa med vin och musik och massa snack och seda cyklade vi hem till olle.
skojskoj och lyckad kväll där med också! Slutade med att vi cyklade hem klockan 5 på morgonen så det blev massa sova sova när jag kom hem.
Om ni vill se bilder så finns det på min Bilddagbok (MadeleineAndren)

Jag måste bara säga också att jag fyller år om 2 veckor, minus en dag!!! Känner mig sjukt kluven bara vad jag ska önska mig, jobbigt värre!

PUSSSSS!

RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Valborg och såeent

2008-04-30 @ 16:19:50
Var i stan med jullllle och dino innan.. jävlar så sjuka vi är hahah.. vilken humor asså:P men de va skojiiit! Hittade en klänning tills ikv och sen köpte jag ett par solglasögon också..

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra hem till emma för lite skojigheter och sedan till emmaw för grillning:D sen KRRRÖÖÖÖÖÖK! sååå jäävla taggad asså :P hahah skit najs!

ha en rolig valborg! :D för det ska ja! Pusspusss

Tjooosan

2008-04-30 @ 11:11:19
image163

Sitter i skolan nu, har bara en lektion så det är jäävligt sköönt!
Ska in till stan en snabbis sen för att hitta nått att ha på sig ikväll för då blir det grillning och sen slagt!:D är sjukt taggad och det känns som om det kommer bli en rolig kväll!

lite "update" :P

2008-04-29 @ 20:25:18
Oj så trött man är! Har varit en stressig dag idag. Började dagen med att 3orna hade redovisning om deras projekt arbete och det var faktiskt himla intressant och kul! Roliga idéer och fina resultat av de som dem hade jobbat med. 
Efter det var det bajs multimedia som enbart tillbringas med bilddagboken och youtube och sånt, alltså ingenting som har med det som vi ska göra...
Efter multimedian så stannade jag och dino kvar i skolan. Vi skulle fota massor av kakor till vårat projekt.. stressad som man var så hann vi i tid! Sedan rusade vi till slagthuset, där jag skulle på en jobbintervju.. Konstigt nog så var jag inte alls nervös och det gick jätte bra!:) Louise, som hon hette som intervjuvade mig, sa att det nästan var helt säkert att jag kommer att få jobbet. Så det känns sjuuukt skönt och mycket roligt!
Efter intervjun gick dino och jag upp till stan för att anmäla en svedala busshafför.. :P haha skojskoj..
Kom hem igen när klockan var ite över 17.00 och fick äta snabbis och sedan gå till badins för att se en uppvisning som lillsyrran skulle göra.
Fy fan vad man saknar bladins!!! Man fick sån härlig känsla när man kom in i skolan.. massa underbara minnen! Ingen skola kan bli som bladins var. Det var mer än en skola, det var som sitt andra hem på något sätt..
Träffade cjs föräldrar och lucas föräldrar och det är galet vad man bara känner hur snabbt tiden haar gått. Inte änge sen alla föräldrarna satt och tittade på oss när vi gjorde sånna uppvisningar. Så det kändes rätt konstigt att se sin lilllla sophie springa runt och dansa och hoppa på scenen.. :P
Men ja, den tiden då man gick på bladins var en av dem bästa åren i mitt liv... (inte för att jag har haft så jättttte många än!:P)
Nej asså bladins barn när ska vi ses!?!? vart tog våran "göra om resa" till prag vägen?:P miss it!

Igår var jag inne i staden med min käre kattkompis. Myspys var det :D först träffade vi emma och fredrik för att ge pengar till biljetterna till slagt imorn och sedan satte vi oss vid kanalen och käka glass och snacka:D sen gick vi på äventyr haha.. fotade som ganingar också:P
och bara så ni vet så kommer jag och emma va med i city (tidningen) imorn;) mohahah hahah skit fult fota men whatever:P

Får lägga in lite bilder här sen:) Pusspuss!

Maddddepadde

2008-04-28 @ 19:45:47
356779-172

<3..

2008-04-26 @ 12:09:38


image170

image171
Aidan och Carrie...

disappointed..

2008-04-25 @ 16:16:33

....



tjaaa

2008-04-24 @ 22:08:37
Har legat och stekt i solarium tre dagar i rad nu, och satt dessutom ute i solen idag i skolan. Säger bara AJAJ!
Har bränt mitt bröst och det gör oont. Hoppas det lägger sig tills imorn för jag hade planerat att sitta ute hela dagen imorn också:P..
En sak som jag inte förstår är varför alltid min mage blir så himla mycket brunare än resten av kroppen, ser lite mysko ut men jag ska börja sola regelbundet nu så jag blir snygg till plaayaan!

På tisdag ska jag på jobb intervju och det kommer bli najs! Jag är 100 säker på att jag kommer få jobbet. Emma var där idag på intervju och det gick primamadonna för henne också, härligt! Vi kommer få 16000, på tre veckor! hääääärligt som fan asså.
Vi har redan planerat lite och vi ska resa bort från bajs sverige eller kanske åker till sthlm och bor på hotell och shopppppar satan;) haha nått skoj ska det iallafall bli! hänga på?:D

Imorn är det fredag och det är riktigt härligt! På kvällen blir det utgång och fira stora mig. Så det ser jag fram emot. Någon som jag är mindre glad över är att jag inte har någon jäkla mobil! Måste polisänmäla och massa annat klydd innan jag kan få en ny. Får se om jag hittar ngn som jag kan ha sålänge. För jag känner mig riktigt handikappad utan. Tråkigt att man måste va så himla beroende av en jäkla telefon!

Förresten! Allt går så bra för mig i skolan nu, har bättrat på mig som in i tusan och man blir så glad när man får se resultaten efter extra mycket ansträngning. I julas hade jag ett svagt godkänt i svenska, och nu har jag ett jääättejäääääätte starkt godkänt som jag lätt kunde jobba upp till vg. Fick reda på min muntliga nationella del, och fick vg på det.. känns skit bra. Ja ni tänker säkert "öööh starkt G är väl ingenting!?" men jo, för alla ni som känner mig vet hur jag har legat i botten när det gäller skolan. Bara jag får G som blir jag lycklig!
Dessutom har jag inte skolkat på veckor nu asså. Kommer inte äns ihåg när jag gjorde det sist  Och jag känner mig jättttte duktig. För det är faktiskt roligare i skolan än att sitta hemma och glo. Kanske beror på att vi har det roligare på vår skola än andra?;)

Jajja, nu har jag inget mer att skriva. Ha det braoooo! Pusspuss

image169

you do something to me..

2008-04-23 @ 20:59:54

image166

M. A

2008-04-23 @ 18:16:29
image165

asså fan!

2008-04-23 @ 17:18:03
Jag orkar inteeeeee!!  jag har tappat min mobil!:(
Så himla typiskt asså.. så snälllllllla du som kanske har hittat den på skolan kan väl fan va shysst att lämna den till receptionen. Lönt att ha den om den ändå är spärrad liksom. BLÖÖ! känner mig sjukt handikapad utan den..
Och min dator är pajj också.. jäkla bajstolle.. varför har jag sån otur? hmm..
JAJJA!
Kom till skolan idag och gjorde nationella. Det gick faktiskt helt okej enligt mig men bara för det så kommer jag väl få ig på det.. Efter det käkade man snabbis och sen åkte jag hem och kollade på the days of our lives med mamma, som alltid typ!:P och när det var klart stack jag, sophie och mammsi och fikade på josses café, mysigt mysigt!

Nu ska ja snart ut och gå en stund med Mommo och ta en glassss:) som vi har bestämt att göra nu i huuundra år men aldrig blivit av!  dessutom blev han inte alls förvånad över att jag har lyckats tappa min mobil. Sist jag gjorde det sprang han, jag, cassi och leith runt som jävla idioter och letade i flera timmar.. haha:(

och ja, ni som vill nå mig får ringa på hemtelefonen eller nått..
 
HAAAAAAAJ

hallåehallåetjenispenis

2008-04-22 @ 21:01:13
Började dagen på sats, och man har alltid inställningen av att det kommer bli sviiiiinigt jobbigt och svettigt, men under denna lektionen låg jag enbart ner och chillade medans alla andra köttade massa övningar..jag orkar inte! hoho najsnajs. Dessutom så var det bara i en halvtimme, så det var härligt det med.
Efter gympan stack jag snabbt och köpte ett par jeans:) Man blir så himla glad när man köper nya saker!!
Sen åkte man tillbaka till skolan. Hade en onödig lektion och sedan åkte man him igen.  När jag väl var hemme så käkade jag snabbt och sedan åkte jag, mamma, josse och min moster inez till ikea..
Där hittade jag nya överkast och lakan, två söta sminknecessärer och tre runda små mattor.. Har fixat mycket i mitt rum nu på sistonde, och det är så mysiiigt här inne. Men snart flyttar josse hemifrån, och då får jag ta över mitt gamla rum igen, skit glad är jag för det!!:D

Nu börjar desperate housewives!!

PUSS PÅREEEEJ

Hemma:)

2008-04-21 @ 22:17:41
Nu är man hemma i Malmö igen..

I sthlm har jag haft det helt underbart! Mysigt och mycket roligt. Hänt massor och orkar inte skriva ner allt men kan iallafall berätta lite kortfattat...
I fredags kom man dit vid 00.00. blev ju massa klydd med vårat flyg osv.. satt och myste med pappa, josse och oskar fram till 03.00 och sedan blev det sängen!
I lördags stack jag, josse och pappa och övningskörde, och det var roooligt! Åkte förbi både killer och adam:)...
Dessutom så körde vi förbi carolas hus och mark levengood hus:P
På kvällen åt vi världens godaste middag som jag själv önskade mig, fläskfilé, bakadpotatis och en jätte stor och god sallad! över gott var det iallafall..
senare på drog vi ut och hade skojskoj..
Igår stack jag, josse och papps och shoppade! Köpte en t-shirt, två linnen, en klänning, en väska, en kjol, en klocka och tre par skor:D senare på kvällen tog man det bara lugnt, grillade och hade det mysigt. Sen kom fredde så kollade vi på film..
Idag har man bara packat och tagit sig hem.. myst i solen och när vi väl var hemma stack jag och josse och solade. Nu ikväll har jag myst med familjen och bakat muffins med sophie:) dessutom så har jag sökt jobb idag, som jag förhoppningsvis kommer att få!:D

Nu har jag nog fått med mig det mesta:P..
Imorgon är det tisdag, och man börjar dagen på sats! USCH. Men snart är det helg och då jäääävlar!

har fan ingen aning om hur man lägger upp bilder här.. det 'r något nytt som jag inte förstår mig på, men bilder finns iallafall på bilddagboken:P
PUSSPUSSSSS

Usch!:P

2008-04-19 @ 13:23:07
Herregud säger jag bara! Åkte hemifrån igår vid 18.00 och kom hem hit till sthlm klockan 00.00..
När vi först kommer till flygplatsen så säger dem att vi har blivit flyttde till ett annat flyg, för det vi skulle åkt med egentligen var inställt. Vi hde bokat in oss på malmö aviation, som jag gillar bäst för enligt mig så tycker jag att SAS enbart crashar och det är alltid något fel på dem planen! MEN vi blev såklart flyttade till ett sas plan och jag blev genast mycket mer nervösare än vad jag var tidigare...
dessutom kom vi liksom till arlanda, som ligger ungefär 1 timme bort från där vi bor i sthlm, och det var ännu segare för pappa kunde inte hämta oss då ju, så vi fick ta en taxi därifrån som malmö aviation ska ersätta!!

När vi väl hde chekat in våra väskor osv så gick vi egentom säkerhets grejjsen, och jag fick såklrt genast problems där också, jag vr tvungen att ta av mig hlsband, skärp osv, inte särskillt kul, hatar när det piper när man går egenom sånna grejjs.. blöö!

Vi gick till våran gate och väntde på att gå på planet. När vi väl står där så säger dem i högtalarna "Detta sas plan är sönder och det går inte att flyga med" Och ja, jag viste det, sas har ALLTID problem med deras jäkla flygplan. och så hör man dom säga "Vi har ringt hit en mekaniker från danmark som ska laga detta problem, men nu går det inte att flyga med för det är sönder."

Ja vi väntade och väntade, och aldrig i hela livet att jag skulle sätta min kropp på det flyget som är sönder!!

Sedan fick vi gå ut ur säkerhetskontrollen, hämta våra väskor och sedan göra om allt IGEN! jobbigt värre, och stressigt!
Sedan blev vi tvungna att rusa till en annan gate till ett annat flygplan som hade mellanlandat från düsseldorf för att hämta upp oss och sedan ta oss till sthlm arlanda. Vi kom äntligen fram och tog en taxi och åkte genast hem hit..

Jag, Josse, Pappa och Oskar satt uppe till klockan 03.00 och snackade om allt mellan himmel och jord:) myspys. sen deckade vi i sängen.. och den är så jäääääkla skön så det inte går att beskriva!

sthlmoo

2008-04-18 @ 16:51:20

om en timme tar jag och josse bussen till sturup och sedan flyget till sthlm. Och alla ni som känner mig VET hur rädd jag är för att flyga, så ser verkligen INTE fram emot det! Men kommer bli mysigt när man väl är framme, hoppas bara pappi kommer och hämtar oss, orkar verkligen inte ta tunnelbanan för det är så hiiiimla drygt och tråkigt speciellt nu  när det är en fredag, för då kommer det antagligen bara vara massa fyllisar överallt:P

Jag borde egentligen packa, men jag är så hiiimla trött efter skolan idag, mycket jobb!! Jag, Jasmine och Dino stack till ICA MAXI för att köpa kakor osv, köpte sånt skit för 150 spänn! haha och det käkade vi upp direkt efter att vi hade fotat. Men det blev väl helt okeeeeeej. mycket kvar att göra dock, men det får bli i veckan.

Igårkväll var jag ju på lillatorg med mamma, pappa, josse och li :) och det var jättttte mysigt! Skönt med lite omväxling på en torsdag liksom.
 kommer kanske bilder sen nästa vecka!

Jag kommer hem på måndag, så är ledig i skolan, över skööönt! Men nu måste jag rusa, kanske kanske skriver något när jag väl är där, får se om jag har tid!

Pusspuss på er:)

Tjabbaa

2008-04-17 @ 18:11:17

Lååång dag i skolan idag, men det var ändå en rätt rolig dag trotts det!
Gjorde muntliga nationella idag i svenska, och det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott, det jag hade kunnat fixa bättre var nog att prata lite långsammare.. för vi skulle snacka i 5 minuter och mitt blev typ 4  minuter exakt. yeeye..

Har precis ätit mumsig middag och nu snart ska Jag, Mamma, Pappa, Josse och Li gå ut till lillatorg och ta en öl och snacka. Mysmys!

Imorgon är det fredag och jag kommer ha så hiiiimla mycket att göra! Ska hinna fota klart alla projekt bilder, och det är myyycket kvar som vi ska göra.. sen måste jag skynda mig hem och packa och sedan ta mig till flygplatsen för att åka till sthlm.
Ser väldigt fram emot att åka till sthlm, länge sen och jag saknar familjen jätte mycket! Och jag är ju 18 ;) nu  så det blir antagligen partyparty också, härligt!
Dessutom fyllde jag år i måndags så kommer fira mig i helgen nu med :) alltid lika kul med en extra födelsedag!:D

Nu ska jag gå till lillatorg. men ha det göötttt (som björn säger, hohoho) pusspusspuss

nattinatti

2008-04-16 @ 22:00:57
Har precis kollar på topmodel och nu snart börjar sex and the city!:D dubbel avsnitt dessutom, kan inte bli bättre! Sjukt härligt att det har börjar igen, var van vid att titta på det varje dag tidigare och somna efter det så det blir najsbajs!

Och shiet pommes vad jag skriver och sånt i min blogg helt mycket. Känns som om jag får passa på nu när jag väl får tag på en dator. Även fast jag liksom inte har något speciellt att skriva så skriver jag ändå.. hmm

Jajja, nu blir det sex and the city och sedan svenska och sen SOVA!
(dessutom så visas en av min favvisar på tv nu på söndag, pretty woman!)

puss och nattinatti

woomzoom

2008-04-16 @ 19:24:55
Har pluggat och pluggat, känner mig väldigt duktig faktiskt:)
Fast jag inte är på bra humör så har jag klarat av det! Hoppas verkligen att det går bra imorgon. Hatar att stå och redovisa framför en klass, men man måste och just detta måste gå bra, så det blir bara att läsa och läsa för min del! Sen ikväll blir det topmodel med babys och sånt myspys.

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, och min dator är dessutom sönder, så kommer inte kunna vara inne särskillt ofta nu framöver. Men det löser sig väl!

PusspussPusspusspuspsuspspuuspupsssss!

Jag måste erkänna att idag har jag enbart haft dig i mina tankar...

Ge mig sommar och bruna ben tack

2008-04-16 @ 19:19:53
image161

Take me back

2008-04-16 @ 19:19:12
image162

image160
saknar dessa dagarna i grekland. Denna sommaren var nog den bästa i hela mitt liv. Först Malta med med hela gamla gänget, och sedan till grekland. saknar detta riktigt mycket och jag kan verkligen känna känslan att ligga där i solen med nada surf - always love i ipoden. take me back!!

plugghäst

2008-04-16 @ 15:02:54

Damn boy vilken tråkig dag men jag är heldre i skolan än hemma faktiskt. Riiiktigt dryg tt bara ligga hemma och sega i sin ensmhet. Förresten så kom det hem frånvaropapperet härom dagen och jag och mamma har ldrig varit så stolta haha, hde bara 3,3 procent frånvaro :D sjukt bra för att vara mig!  Har alltid haft typ 30 eller något. hmm..

Hade engelska prov idag, och jag säger bara HA-HA! det gick skit.
Imorgon är det svenska nationella, muntlig delen och gosch vad jag hatar det! Satt hela dagen med det igår, och ska snart börja med det igen. För jag måste kunna det bra imorn, hatar att vara oförberedd..

Ikväll var det meningen med att jag skulle till DK, men så blir det ikke!
Min bror jobbar på tivolit i köpenhamn och han har fått gratis V.I.P biljetter och gav mig två stycken. Det kommer enbart bara vara massa kändisar och speciella personer som får komma dit ikväll. Och det känns jävla bajs tråkigt att jag måste sitta hemma och plugga istället för att åka dit. fanfanfan!! Hade fan varit skit kul, menmen...

Nu måste jag börja skriva svenska svenka, blööö! och sedan ska jag klippa både mamma och mig:)

image110
memories last forever...

Jag och Josse

2008-04-15 @ 15:51:23
image158

TACK ALLA...

2008-04-14 @ 22:28:03

NI SOM HR GRATTAT MIG IDAG!!!! har knappt kunnat svara på er alla som har smsat och skickat på facebook osv men det kommer imorn på multimedialektionen:P haha..

Min dag idag har nästan inte kunnat bli bättre. Helt underbart! En rätt rolig dag i skolan, med dessutom underbat väder!

Efter skolan åkte man direkt till farmor och farfar, där dom hade köpt en jätte söt prinsesstårta till mig och gav paket :)skojskoj! Sedan stack man hem och där möttes man med det stööörta blombudet ever! 18 stora, jätte vackra rosor från sthlm familjen:) Blev jätte glad. När man var mindre så hatade man att få blommor men jag blir bara glad av att få det nu, har hela rummet fullt och det är å himla fint! :D

Kom lite släkt men tillslut efter en stooor väntat så kom älsklingen Li hem!!! Gud vad man har saknat henne. dessvärre är hon bara hemma i vecka. Men men. Myspys.

Min dator har dessutom pajjat tyvärr, så kan inte lägga in bilder än, men det kommer det kommer!
Jajja, är så trött så att ögonen håller på att gå sönder! Ska snrt slänga mig ner i sängen och sova..
men tack ännu en gång för allt grattande idag, uppskattar det mycket!

Dessutom ett STORT tack till mammi som har fixat allt så fint. Love you<3



PussPuss

Litet inlägg...

2008-04-13 @ 20:30:42
Var ju på mobilia tidigare idag, och köpte mig en polo tröja som jag redan har, fast i en annan färg. Köpte ett mindje skärp, hårfärg och sedan shampoo, balsam och inpackning.
Jag la ner över 300 kr på bara schampoo, balsam och inpackning :/ känns lite drygt!
Hittade ett par jeans också, riktigt fina var dem. Men såklart så fanns dem inte i min storlek, så när jag kom hem från mobilia stack jag in till triangeln för att köpa dom, men såklart så fanns dom inte där heller. Kommer komma in om en vecka och det känns skit drygt att vänta så länge.. för jag gillade dem mycket!
Har precis färgat mitt hår, eller rättaresagt min utväxt. Det blev najs det med.

Nu ska jag klippa mamma och sedan baka muffins. Sophie sötan ska sova hos mig inatt med:) myspys.. så hinner nog inte skriva nått mer ikväll, men kom ihåg en sak, GLÖM INTE ATT GRATTA MIG IMORGON! ;)

pusspusspuss!


tröött

2008-04-13 @ 12:09:30
Ojoj, trött man är sen igår. deet var skojskoj och mycket trevligt.
Vaknade klockan halv 9 imorse.. Åt frukost med familjen, nybakade scones, sviiin gott!
Har precis gjort mig klar och redo för att gå, ska åka till mobila och shoppashoppa. i need it! Så hoppas att man hittar något fint att ta med sig hem:)  

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI!? 18181818181818181818181818 :D:D:D 

image157

yoo

2008-04-13 @ 08:59:03

Älskar bara videon. Riktigt härlig och ja, jag vet den är gammal:P

John Mayer - Not Myself

2008-04-12 @ 11:50:09

(Hittade bara denna med fula bilder tyvärr..)


<3

Godmorgon!

2008-04-12 @ 11:42:38
image156

Men själv har jag varit vaken sen 08.30 ungefär.. Gick upp och  hjälpte mamma att baka och så..
Det kommer lit släckt idag för att fira mig. Fyller ju år på måndag och på måndag kommer även li hem.. och hon har fylt 20 så vi ska fira det gemensamt då också.
Har tittat på film imorse med sophie också, det blev  Lilo och Stitch 2 :P skit söt film..
Nu måste jag städa lite på rummet, sedan ska jag duscha och göra mig iordning!

Puss och kram!

head over hills

2008-04-11 @ 17:35:54
Det finns inga ord. Det finns smärta. Det finns ensamhet. Det finns längtan. Och jag får inte bort det. Bort, bort, bort! Jag har lovat mig själv att inte visa något. Men det går inte. Det är inte lätt. Det är som om jag har satt en spärr för min känslor såfort som jag går utanför ytterdörr, och såfort jag kommer innanför min ytterdörr släpps allt. Men samtidigt känns allt så mycket lättare, här hemma. Jag älskar mitt hem och jag älskar min familj. Finns ingen som kan vara bättre än min mamma och min syrra, dem två är mina klippor! Tack för ni är så underbara. Älskar er! Finns inget bättre än när just ni två pratar med mig. Ni ger mig tips och idéer som ingen annan. Ni är mina förebilder. Världens bästa.

Fan. Fan. Fan. Detta är så jäkla orättvist. Hoppas alla är nöjda!!

So I try to hold onto a time when nothing mattered

2008-04-11 @ 12:45:04


I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody's screamin'
I try to make a sound but no one hears me
I'm slippin' off the edge
I'm hangin' by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

<3

2008-04-11 @ 11:24:38
Min familj är bäst. Älskar er!!!!!

Torsdaog

2008-04-10 @ 18:49:09
Jobbbbbbig och tråkig OCH lång dag idag, bulll läge!
Men nu om en halvtimme typ ska man möta upp emma och sedan blir det krök.
Behös som fan!!!! så det är jävligt bra.
Imorn är det studiedag och det kommer bli shoppa loss för min del, sen på lördag kommer lite släkt hit och firar  mig, sen på måndag är det med äntligen min 18 års dag!!!!
Li kommer även hem på måndag, så på kvällen kommer jag, li, josse, mamma och pappa dra ut och ta en öl tillsammans:) Kommer bli jätte kul och mysigt.

Nej nu måååste jag klä på mig och sånt bajs sedan reeejjjjjsa till emma.

PUSSPUSS

image155


Onsdaog

2008-04-09 @ 16:37:16

Idag har det ndå varit en rätt härlig dag.
Började förstalektionen med foto, och det var chill som vanligt. Vi fotade i studion och töntade oss.
Julia råkade pajja värsta lampan och dom är ju fan svin dyra, så det var inte så smart. MEN hon kom undan med de;) haha..
Jag fick sminka dino massor så han skulle se smutsig ut.. sen blev det posé framför kameran. och enligt mig så blev det fina foton, kanske för det var JAG som tog dom;)!

SOLSOL ute och damn boy vad härligt det är. Man får sån mega energi i hela kroppen och man blir så jäkla glad! Dessutom sov jag fem och en halv timme inatt, har jag inte gjort på veckor! Kände mig som en ny människa imorse. Härligt!

ja det är ju jätte mysigt och fint väder ute så ja ska snart ut.
Och sen när ja kommer hem så blir det life of ryan!

PUSSPUSSPUSS

The heart is pumping for my life, and I, I will love you til the day I die

2008-04-09 @ 15:41:04

palllllla

2008-04-07 @ 16:09:52
Har haft mer eller mindre smärtor i min mage sen imorse men nu, ja nu kan jag knappt andas, stå, eller gå osv.. DET GÖR RIKTIGT JÄKLA ONT!!! Var t.om tvungen att sticka hem i skolan för att det gör så ont. Har legat på magen i sängen och stor bölat medans josse masserade min hårbotten.. så om det inte blir bättre om en stund så åker vi till doktorn. ajajajajjjjj vad det gör ont... helt stört!! ska ta ett bad snart för det kanske hjälper.. bajshuve asså!

hej måndag

2008-04-07 @ 05:57:27

Egentligen så skulle jag skita i första lektionen idag (foto), för jag mår fortfarande inte bra. Men jag är vaken och extremt uttråkad så ska snart gå upp ur sängen för att göra mig iordning. haha.. klockan är liksom 05.50?! Men jag börjar ändå 08.20 så det är väl lika bra så slipper man stressa. För jag + stress är nog det sämsta som kan hända. Det vet nog många om höhö.
Nu på foto så ska vi fortsätta med vårat projektarbete och det kommer bli rätt chill som vanligt. Ligga i vår mörka studio med hög musik, najjjs!  Vi som går foto ska alltså fota bilder som vi sedan ska ha i en tidning. Tidningen kommer man hitta i så många cafér som helst i Malmö.
Ska snart rota i köket och se om jag möjligtvis har någon fin kaffekopp eller något som jag kan ta med mig så våra bilder bli finfina!
Det är många som bakar och har med sig tårtor, eller kakor osv.. det kanske jag också borde ha, men jag är usel på att baka. Vist kanske smakar gott men det ser inte gott ut, och det kanske inte är en sån bra ide då, bilderna ska ju se fina ut:P 

Om en vecka fyller jag år :)

PUSSPUSS ♥

A song for your heart

2008-04-07 @ 04:30:41


No ones got much to say in this town
Trouble is the only way is down, down, down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing
For the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home
I'll carry you home


If she had wings she would fly away
And another day god will give her some
Trouble is the only way is down,down,down


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means


I'll carry you home
I'll carry you home


And they're all born pretty
in New York City tonight
and someones little girl
was taken from the world tonight
under the Stars and Stripes


As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And i'll carry you home

As strong as you were
Tender you go

I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home


I'll carry you home

<3

shiet

2008-04-06 @ 20:21:24
image154

Saw my reflection in a window, I didn't know my own face

2008-04-06 @ 15:18:41


<3

födelsedags grisen<3

2008-04-06 @ 12:21:46
image153

GRATTIS LI PÅ 20 ÅRS DAGEN.
SES SNART MIN ÄLSKADE SYRRA:) LÄNGTAR EFTER DIG! ♥

dödstrött

2008-04-06 @ 12:16:56
men trevligt. Blev av med min feber i någon timme men nu känns det som den har flyttat tillbaka in i min kropp. SKOJIGT! Det som är ännu roligare är att vi inte har någon avedon hemma. liksom döda mig långsamt tack..

Har snart varit uppe i 12 timmar, är dödstrött.. men får inte somna för då kommer jag aldrig kunna somna ikväll, nejnej.
Det är ingen wallander ikväll, jäkla bajs då! Varför liksom?! Hade varit perfekt för mig att lägga mig ner och kolla på wallander ikväll, men ikke!
Nu börjar iallafall vänner, något man kan glädja sig utav iallafall. Har så otroligt tråkigt.

Mamma och pappa kom dessutom precis hem med ett otroligt fint matbord och stolar. Bara så ni vet liksom:P
kul kul.  

Its like rain

2008-04-06 @ 04:53:02
Jag är trött på er och era vackra ansikten...
Jag är trött på dig och ditt vackra ansikte!

Lonely!

2008-04-05 @ 13:47:16
usch, jag mår bara sämre och sämre.. orkar inte vara sjuk.
Jag har så ont i ryggen och nacken för att jag har legat i min säng för mycket, deppigt värre.
Är ensam hemma, det är ännu deppigare. Ligger här helt sjuk och övergiven:p bajs på det.

Tog ett låångt och varmt bad innan, sjukt mysigt. Efter badet hoppade jag ner i min nybäddade sing i mitt iskalla rum. Mysiiiiigt! Funderar på att ta ett till bad snart!

Asså jag får verkligen panik över att ligga här! Vill hitta på något!!!! Känner mig sjukt lonely.. Dessutom är jag så sjukt känslig idag, börjar gråta åt ingenting. Jag kan bara vara för töntig ibland asså!

image151

SJUKIS!

2008-04-05 @ 07:15:52
image149

Blää. Blää!
vaknar med en sådan enorm huvudvärk och smärta i hela kroppen. Min hals är bajs och min näsa bara rinner. HATA!
Det är helg och jag pallar inte ligga inne.. så jäkla tragiskt. Bajstolle! Kanske, men bara kanske, så kanske jag kan gå på bio ikväll iallafall.. för att ligga här hela dagen och natten vill jag ju dock inte. Frågan är vem som vill hänga med mig på bio på en lördag?

Tyck synd om mig!!!:( buhu..

Klockan är fan 07.00 och jag vaknade för kanske någon timme sen. Finns ingenting att göra och tiden går bara så himla låångsamt. Finns det något positivt? hmmm.. nej inte direkt. nej!

Är sjuk och ligger här och tråkar bara så skriver väl av mig lite nu då..

2008-04-04 @ 22:50:54

I onsdags kväll åkte jag hem till emil. Mysigtmysigt  var det och sov riktigt jääkla skönt. Det går verkligen inte att förklara hur skön hans säng än, vill bara dit nu och sova haha. Vi tittade på det nya pogramet på 5an, sverige pussas och kramas. Fy fan vad vi garva haha över ball var det iaf!
För en gångs skull så kom vi upp på morgonen. Upp och duscha snabbt osv sedan ta bussen till skolisen. Tråktråk!
Jobbig och tråkig dag. På samhällen såg vi iallafall en film som hette hotel rawanda eller nått.. sjukt sorlig!!
Vi slutade vid halv 5 så jag stack hem och sov. Sen ringe emil och väckte mig och sa att han var utanför mig, så sprang ner och hämtade honom sen blev det mysmys!
vi gick och la oss tidigt, somnade vid klockan 01.00:O helt sjukt! annars brukar liksom jag somna vid 04.00 eller senare:P...
Vaknade klockan 05.00 och var riktigt pigg!! väckte emil ett antal ggr men han ville bara sova haha.. :( så låg man vaken till klockan 07.00 sen gick jag upp och gjorde omelett och sånt. :P cp määäädd!

Ville bara ligga kvar i sängen och mysa idag men så blev det inte.. var verkligen tvungen att gå till skolan. Vi håller på med projektarbete.. ööver tråkigt.
Fotade i studion lite sen var jag klar, men stannade ändå i skolan till typ 16.00 hmmm:P nörd.

Jaa, men här ligger jag på en fredagskväll, trött, ont i halsen som fan, förkylld och ont i hela kroppen. Känns bara som om jag väntar in feber, skooooojit!
Tack emil för du smitta mig din bajjs:P

Ska göra te nu, sen blir det life of ryan!!


Puss och Kram!

(Dessutom så hade jag och emil 17 månader igår, 1 år och 5 månader.. sjukt vad tiden går fort asså:S)

Tjenis

2008-04-02 @ 17:59:51

image60Som vanligt kunde jag inte somna inatt, men lyckades tillslit vid 4.. vaknade faktiskt väldigt pigg vid 6 och kunde inte somna om :/.. Låg och glodde på tv tills typ 8 och sedan blev det att gra sig iordning för skolan.
Trååkig dag som fan!
Stack till stan sen med Josse och köpte nytt smink som jag veeerkligen behövde!!! Så nu snart ska jag hoppa in i duschen sen vidare till emil i guess! Kommer somna direkt när jag lägger mig ner i hans underbara säng:P

PUSSPUSS

Saknar dig boo

2008-04-02 @ 02:48:33
image146

TJENIS

2008-04-01 @ 20:57:47
ojoj, äntligen fungerar denna sidan som den ska. Har suttit sen i lördags morgon och försökt att logga in osv men ikke!
Imorgon är det redan onsdag och det känns sjukt bra. vill bara ha helg nu så man kan parta parta.. ångesten på skolan kan man bara skratta åt just nu. pallar inte! 
tråkig dag idag i skolan och en cp gympalärare som man bara vill kötta. han är störd i huvudet. Man kan säga att han mobbar mig och det blir rektorn imorn för min del!!!

I fredags var man på fest hos en kille som heter nicke.. det var en riktigt lyckad kväll må jag säga!
Efter att dem flästa hade gått hem så stannade jag coh emma kvar och vi blev tillslut dem ända tjejerna.. och jag måste erkänna att det är fan roligare och festa med killar än tjejer faktiskt:P
Slutade med att jag och emma gick hem fulla vid 8 på morgonen och det pisssss regnade och det var mindre skoj. Lyckan var när man kom hem och slängde av sig kläderna och hoppade ner i sin säng!

I lördagskväll skulle jag och emma sticka och käka pizza men så blev det dock inte... david ringde och fråga om vi villle hänga med på chillkrök hos olle och det ville vi ju såklart! men mer än chillkrök bleck det dock:P...
Jag stack hem till Emma för att först mysa med vin och musik och massa snack och seda cyklade vi hem till olle.
skojskoj och lyckad kväll där med också! Slutade med att vi cyklade hem klockan 5 på morgonen så det blev massa sova sova när jag kom hem.
Om ni vill se bilder så finns det på min Bilddagbok (MadeleineAndren)

Jag måste bara säga också att jag fyller år om 2 veckor, minus en dag!!! Känner mig sjukt kluven bara vad jag ska önska mig, jobbigt värre!

PUSSSSS!