haha tjeeeena

kom precos hem gfrån min utekväll! den var faktiskt sjkukt kul!
Först hem till emma med "förfest" med vi tjjer, och sen stack v i till etage.. en rolig kväll OCH lyckad! jag, anna och emme tog taxin hem för vi alla ska upp tifigt imorn, så nu snart ska ja sova. NNICE! LÄNGTAR SOM FAN EFTER ATT KJRYPA NER I MIN EGNA SÄNG OCH BARA CHILLEDILLA MED MIN TVMANN!
Deet rliga är att jag kom med minst 40 kr och lyckades komma in gratis på etage OCH blev rääääätt myclet "påverkad" under kvällen. Tträffade på en massa ncie people ocha hde hjade de kul som fan. dancade tango, shottade laktisvodka, tänkte massooor, och svängde asset och en masssssa annat. kul,kul,kul! Imorn någon gång lägger jag nog upp lite bilder. om jag pallar...
Ska nämligen upp tfigt för att åke till skateholm vid beddinge för att sedan åka tilll stranden där och solasatan!

puss hejjjjjj och sov gott idioooooter! Okej jag somnar om en sekund,(heeeeeelt seriöst, och varför jag då lägger ner tid åt bajs bloggen vet jag inte, för om man tänker efter så e det sjukt bull att behöva berätta här vad man gör och har gjort osv, snääälla ring mobil ist?! (men samtifigt så är det skönt att snappla av och "skrriva" av sig.
 GOD NATTTTTTTTTTTT"!!!!
Puss!


(oc h detta är ämnat åt en speciell person, koooooom och ta hand om mig(A) ;) hhaha)


tjooooo

Jag har haft en jätttttte mysig dag! Gick upp klockan 7 imorse och sjöng för pappa. Han fyller 45 år idag.
Vid 8 åkte vi till landskrona för att sedan ta båten över till Ven. Det har varit jätte soligt och varmt så man har fått lite färg, niiice! Där käkade vi och solade och badade. Efter det så åkte vi hem och nu snart ska jag till emma där vi ska förfesta ite och sedan blir det etage ikväll:D skojskoj! Är ändå sjuukt taggad. hohohooho...
Nu måste jag fixa mig färdigt! Pusss



Ja och papps!

ååh

Skulle egentligen sitta på bussen ner till falsterbo nu med flickorna och killarna, men yessss jag kom ju verkligen upp ur sängen. jävla bajs. ring  om  ni vill hitta på nått..


Hahah, medans jag och mommo snackar lite "minnen" på msn så hittade vi detta gamla blogginlägget från lunar som fick oss att få några skrattanfall asså!

Sandlådeäventyret Mån 6 jun 2005 21:39 Övrigt, 73 läsare totalt
Ja idag så skulle fyra töntar träffas och hitta på något.. de skulle käka glass. De fyra töntarna var Madde, Cassi, Mommo och Leith. Äventyret började när kung Mommo kom sist av alla (som vanligt) och de andra tre satt och väntade vid Marinas. Leith va hungrig som få och ville käka glass på plats medan Cassi bölade om att hade sin cykel vid Penco och var tvungen att hämta den så de kunde lika gärna gå och hitta nått ställe på vägen. så till slut gick alla. de köpte glass på Signal och gick vidare mot kronprinsen medan de åt sina glassar (madde spottade ut sin hela tiden för hon tyckte den var äcklig). Efter flera minuter och sekunder av Cassis flabbanfall så kom de till slut upp på kronprinsen. De satt där och snackade och flabbade och Madde fick nog av sin TipTop så hon slängde den.
Sedan gick de ner och började gå för att Cassi ville visa alla hur fin "mur" hennes pappas firma hade utanför ingången till firman. Denna "mur" visade sig vara ett stängsel. sedan så kom madde på att hon tappat sin mobil nånstans och hon började gåspringa. de andra hann helt enkelt inte med. de gick och gick och gick och hamnade till slut i Cassis trädgård där de spelade boll och tog sönder Cassis blommor/växter (OBS! inga fönsterrutor gick sönder). Sedan efter att Maddes pappa påpekat att man inte kan spåra mobiltelefoner som madde trodde att man kunde och frågade om hon hade slagit i huvudet någonstans så gick de tillbaka mot kronprinsen för att leta och cassi skulle hämta sin cykel. de hittade aldrig mobilen och gud vet om cassi faktiskt lyckades hämta sin cykel. Mommo och Leith gick vidare till Leiths place och käkade lax medan Madde gick hem gråtande efter sin bäbis aka mobiltelefon och cassi sprang/cyklade hem i en jävla fart för att inte missa OC som hon sett 324 ggr. Kul luffig töntig flabbig eftermiddag!

tack och hej mvh Kung Mommo

ps. Vi lider alla med madde. rip bäbis som antagligen drunknat efter all regn

godmorgon!

Har inte varit direkt aktiv här inte, men palla det egentligen...
Idag är det söndag och jag mår piss.. vaknade tidigt som fan idag också för den delen. Bredvid mig har jag en halv äten 90grammare med mos, luktar äckel! Igår var man då hemma hos ingrid och krökade och så, det var både mysigt och cp... yeye
Idag ska jag åka och sola sola på stranden, nice! Måste fan få lite färg asså. Nu ska jag dushelura!
pusss


Helgen

Fredagen blev inte alls så som jag trodde att den skulle bli. Blev besviken och var tillslut inte alls på humör!
Första kvällen på väldigt vääldigt länge då jag bara kände att jag ville hem. Ingenting kändes rätt. Nåja..

I lördags skulle mamma och pappa skulle på fest så jag passade Sophie och Emma (mina småsyskon). Emil var här och hjälpte till med dom småliven. Åt en masssssor, makaroner med fiskpinnar som förövrigt blev väldigt misslyckat (jag är sämst i köket:$) melon, godis, chips och hela faderullan. Sen kollade vi på film, Alvin och gänget:D..

Ikväll blev det bio med Julia och Linnea:) Myspys.. Det blev mama mia, och jag har hela tiden sagt att jag inte vill se den, men det blev så iallafall och den var riiiiiktigt bra faktiskt. Satt och rös hela tiden. Mysig, romantisk och rolig:D

Nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig hade jag trott.. Ska upp tidigt imorgon, måste packa osv för sen drar jag till falsterbo i några dagar. Inte säkert när jag kommer hem än.. men blir nog inte borta allt för länge! :)

Pusshajsvajj


Fredag

Asså jag blir galen på vädret. Hatar att vakna och se hur grått och blåsigt och äckigt det är ute.. Fan att jobbet klyddade så jävla mycket, annars hade jag jobbat som en idiot och sedan åkt iväg långt åt helvete!

Stack med familjen innan idag och åt glass på glassfabriken, sjukt gott! Sen efter det yrade jag och mamma runt i stan en stund. Letade efter chinos, men dom var slut överallt:( snacka om bajs!!! så jag skulle beställa dom från internet, men det var slut där med, kul... Det var iallafall mysigt att yra runt lite med mammi!

Kom hem för en stund sedan och snart ska vi äta kinamat, mums!!! Så jävla hungrig och så jääävla sugen på kinamat. Så det är perfeeect:D
Sen ikväll blir det massssa festfestfest med några snyggingar:D Känner på mig att det kommer bli galet;)

Puss!

emotional


fika och film, myyys

Ikväll var man och fikade på lillatorg med fanny och emma, mysigvärre. Men vi alla var rätt lost. Hoho.
Sedan gick vi och hyrde film och köpte chips och coola, sedan drog vi oss vidare hem till fanny. Det blev någon high school film, som var rätt sjuk och nördig:P ändå ball.
Nu sitter jag här hemma, och för en gångskull så är jag rätt trött! Funderar på att släcka lampan och krypa ner men ofta min kofta, om ungefär 10 minuter kommer jag vara sjukt pigg. Fattar mig inte på mina sömnproblem asså, hmm..
En sak som jag är sjukt sur över är detta med hela buss-strejken, liksom what? Jag kommer antaglige sitta hemma tills strejken är över, för ni som känner mig VET hur lat jag är, jag kommer aldrig orka gå någonstans! höhö..
Vi får hoppas att josse tar sitt körkort på fredag så hon kan köra runt mig(A) haha..

Bilder som väcker minnen!


 ....Och sååå många fler<3

hej och hå!

Dagens planer var att jag skulle åka med mina två småsyrror, mamma och pappa till min moster men så blev det inte. Vaknade upp i morse helt hörselskadad, det var nästan det läskigaste ever! Har proppat i mig mina sista pencilintabletter nu och har inga fler, och jag är låångt ifrån frisk. Vill verklligen inte gå till doktorn igen. blöö.. Hatar mina öron!
Så jag har sovit en del för att jag inte ska märka att jag är sjuk.. :P
Josse och jag kom precis upp från affären, vi ska laga mysig middag. Det kommer bli en kyckling/wookgrönsaker med kokosmjölk och hela köret med jasminris. mums. mums. Jag och mat, asså det är lätt min passion! :D livet är INGENTING utan mat! haha.
Men nu skriker hon på mig och behöver hjälp med maaoooden!

pusss


And after all, you´re my wonderwall...


and all these roads seems to lead me back to you..


dags för en liten uppdatering kanske..

I torsdags åkte jag och emmorna till lund hem till fredrik. Först blev det lite grillning och sedan en heeel del krök.
Rätt trevligt! När klockan var runt 5 så fick jag och emma för oss att bada badkar:P och det blev en hel del bubblor haha..
Mysssssssssssssigt! Sen efter det somnade man fort som fan:P
Sen kom vi hem till malmö igen vid 12 och man gick och la sig direkt! Hade världens huvudvärk / öroninflamation och mådde illa som en babiam. Sov fram till sju kanske, sen var det dags att göra sig iordning igen..
Mammsi körde mig och emmorna hem till hanna där vi förkrökade lite innan vi stack till KB.
Det var skojsiiiiigt.. Men rätt jobbigt för mig som hade öroninfamation och var typ halvt döv.:P
Kom hem sen vid halv 4 och somnade nästan direkt. Och jag vaknade för typ en timme sedan.. haha så jag har nog sovit ut en del! skönt som fan.

Ikväll ska jag nog hem till emma, där hon ska bjuda mig på romantisk middag;) haha!

Nu orkar jag inte skriva mer, seees mannar!:D pussss

    

tjennna mittbena!

Har precis kommit hem från stadeeen. Var där inne med emmö, matilda och miniemma. Sedan försvann både matilda och mini så det blev emma och jag, hihi.
Ikväll blir det Lund som gäller. Grillning och krökakröka. NICE! Kommer antagligen bilder imorgon!
Hinner inte skriva så mycket mer, ska hoppa in i duschen nu och sen måste man hinna fixa sig och äta på typ en halvtimme, aaaaaaaaaah, stressaaaad! :P

Pusssis!

MYSIG LÅT!!

Har varit på ett sjukt konstigt mens-humör idag och denna låten får mig att gråta just nu, bokstavligt talat!

Flashback of warm nights


Its you, you, you, you

Lying in my bed I hear the clock tick,
and think of you
caught up in circles confusion
is nothing new
Flashback of warm nights  
almost left behind
suitcases of memories,
time after time...

if you're lost you can look and you will find me
time after time
if you fall I will catch you I'll be waiting
time after time


Ja men tjena på dig vaaa!

Igår stack jag och emma först och handlade candy sen drog vi hem till henne och köttade oss. Det var meningen att jag skulle sova där, men istället blev man tvungen att dra sig hemåt i regnet för att jag skulle passa mina småsyskon i morse. Tvingade josse att komma och möta mig halvvägs, läskigt att gå hem själv:$ .
GAAAD SÅÅÅ tröttttt jag var imorse, helt sjukt. somnade om igen direkt när mammi kom hem, och ja... jag vaknade typ nyss. hohoh, älskar att sova! hade lätt kunnat sova fleera timmar mer, men bajsemma ringde typ 7 ggr!:P

Ikväll så blir det middag här hemma, farmor fyllde 70 igår så ska käka middag och tårta (:D!!!!!) sen får jag se vad som händer. Kanske etage! Nu ska jag chilla vidare!

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!


Igår var supermys!

Så jävkla rolig bion var!! hha ni måste se den! Typiskt emma och madde film:P
Ja, jag vaknade för en stund sen av att min mobil ringde, som varje morgon.. men morgon och morgon, klockan är ändå rätt mycket jaa!! hoho

Planerna för idag vet jag inte direkt, funderar på att gå och lägga mig igen haha, men det är sånt mysväder ute och då vill man bara ligga i sängen och mysa framför tvn! Och jag som älskar att sova kommer somna direkt.
Sedan ikväll hoppas man på krök eller ngt kul. Får se vad som händer, imorgon är det iallafall etage och sen på fredag är det hipp.. ikväll vet jag ingenting faktiskt, men nått kuuuuul måste det iallfall bli!:)

Nu är jag helt vimsig i skallen så orkar inte skriva mer. Snart börjar that 70show och det är dubbelavsnitt, niiice!

 SEEEES MANNAR!

      

Date

Ikväll blir det date!
Länge sedan man träffad min soulmate nu asså, sist var fan i torsdags!!!!!! så länge har vi inte varit utan varandra tidigare. haha. Blir då bio, Jiddra inte med zohan, och en jäääävla massa popcorn.
Egentligen så var planerna så att vi tjejer skulle åka ner till näset till badhytten, men det klyddade en massor så det sket sig. Synd, jag som är supersugen på att dra ut, men finns ju inte särskillt mycket att välja på ikväll.
Men bio blir jättemysigt! Går faktiskt trottsallt fortfarande på medicin så kanske smartare att vänta med att gå ut.


Tjenis!

Har inte direkt fått sova nä, men ändå är jag hyffsat pigg just nu. Ska börja göra mig iordning för idag ska jag fan leva, ska inte ligga kvar här inne längre!:)
Pussis


KOM HEM NU JOSSE! ♥


aaaah

Vad gör jag fortfarande uppe?! Klockan är 05.07 och jag är inte det minsta trött. SNACKA  OM JOBBIGT!
ja, nu ska jag iallafall tvinga mig att somna. Hööööööörs imorn.

GODNATT


king

Asså nu ska jag vara sådär töntig och tipsa er om en hemsida haha, www.king.com .
Om man har vänt på dygnet, precis som jag, då borde man bli medlem där:-) hoho
Nu ska jag speeela!
pusss

Hejjjjj

Gud vad tiden bara rusar förbi! Kan kanske bero på att jag sover bort mina dagar, men ändå. Känns som om jag vaknade nyss. hmm..
Ja, jag vet faktiskt inte varför jag skriver här för jag har som sagt inte gjort ett skit idag. Mår fortfarade skitkasst, om inte sämre så det blir en hemmakväll för mig, IGEN! suck.
Skulle egenetligen på bio, men nooppp så blev det inte. Isället ska jag ligga här ikväll igen och käka en maaaasssor. Trotts det så är jag faktsikt på sjukt bra humör:)  puss!


03.29

Vem mer kan underhålla en så bra som johan glans såhär dags då man inte kan sova? haha


scrubs

Jag är sur, sur, sur, suuuur! Visst jag mår bättre, men vafan blev jag sjuk för? Jag som ville ut ikväll, med tjejerna och ha jävligt kul! Behöver jag asså, känns länge sedan jag var ute.. sist var fan förra fredagen, och jag själv tycker att det var ett bra tag sedan, för hela denna veckan har kännts som ett helt år. suck.

Så här ligger man i sin jävla ensamhet, har legat här själv hela dagen och kollat på scrubs.. DEPPIGT!
Nu är det götakanal 2 som gäller och den är hur rolig som helst, men jag är för arg och sur för att kunna njuta av den.
Imorgon ska jag fan vara frisk. Det har jag bestämt! Tänker inte ligga här och sega längre. Det ända man gör är att fundera. Det som slog mig mest är nog varför man alltid har så sjukt mycket fördomar mot andra.
Alla har det, inklusive jag! Och det är väl mänskligt. Men ibland går det bara överstyr.
Jag tycker faktiskt ändå att jag ger en chans till alla. Jag själv ser mig som en person som är trevlig mot dom som är trevlig tillbaka. Det finns en del tjejer som jag bara vill spy över och som jag verkligen bara ogillar, men innerstinne hade vi nog haft kul tillsammans. Allt handlar bara om onödiga fördomar!
Jag är huuuur säker som helst att folk har sjuuuukt mycket fördomar om mig och mina vänner, men om ni bara viiiste hur underbara vi är;) haha. 
jajja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, haha bara en massa babbel typ, mm så ensam är jag!  
Nu ska jag kolla vidare på filmis!

PUSS!

vafaaan!!

NoneJAG ORKAR INTE!! Vaknade med att jag har fått öroninflamation i andra örat också! Ligger här och hör ingenting och har cp ont! :( jävla bajs! orkar inte asså.. asså denna känslan är så sjukt hemsk, det gör så jävla ont och det är så sjukt obehagligt.. ja ni som har haft det vet hur det känns. 
Inte nog med att jag har ont i öronen, jag har svin ont i tungan också.. (piercingen) BLÖ!
Nu har familjen precis stuckit och jag ville verkligen följa med, men får ligga här hemma istället. KUL! Jag kan inte äns gå ut och sola. fuckfuckfuck!  mmmm jag är sur och borde därför sluta skriva här!
snääääääääääääääääällllla kan inte tiden bara spolas fram så jag kan ta mina äckeltabletter:(

jajja, hejdå

nattinatti

Ikväll har man då kollat på 8 mile (typ 100 gången). Så jävla bra assåååå! ingen kan ju hata den filmen.
Sedan har jag bara nördat mig framför datorn här.
Har kollat på "benjamin testar..." typ tusen gånger och jag kan inte sluta skratta!!
Här får ni ett klipp haha..
 

Imorgon var det meningen att jag skulle följa med familjen till min moster, där min kusin fyller år. Men antagligen kommer det inte bli av för min del, sjukt tråkigt! Hade gärna följt med. Bort en stund från malmö.. men istället blir jag nog hemma i min säng, sjukt deppigt, verkligen!
Nu har jag precis svalt mina sista tabletter för idag, och jag kommer snart må illa som fan igen, så ska faktiskt försöka sova. Men man kan ju bara önska mig lycka till! hoho

Pusss! ♥

blöö

Jag hade tur! Fick en surkärring istället för Dr Schneider. hoho.
Har fått äckeltabletter som man mår illa av och jag har aldrig varit såhär sällskapssjuk, dessutom har jag aldrig saknat josse såhär mycket. Vill ha dig hemma nu!
Varför blir man alltid så jäävla sällskapssjuk när man är sjuk? Vill ha någon här som pysslar om mig, kliar mig på ryggen och tycker allmänt synd om mig. buhu. Får ligga ensam och kolla på 8 mile istället, medan alla andra är ute och har det kul. Jag vill ju med!=(


ååh!!!

Grillningen var mysig igårkväll, men det blev väääldigt kallt! Så inget badande för min del, najnaj!
Har dessutom vaknat upp precis med öroninflamation, känns hur underbat som helst! Jag blir så sur asså, varför?! aaahh. Jag och mina öron, alltid något problem, och det gör så ontont, ajjj!
Ska ringa vårdcentralen nu, och jag kommer dö (rent ut sagt) om jag får dr schneider som köttade mig förra gången. Jag har aldrig haft mer lust tt slå någon så mycket som jag ville slå honom. Han är dummis och äcklig peddo:(
ååh, orkar inte! tyck synd om mig nu va!

Ha det fräsigt mannar!


crash into me

Ikväll blir det mysa på stranden! Grilla och mysa helt enkelt, och kanske bada också för den delen!
Har faktiskt inte badat än, så det kanske blir årets första dopp ikväll då:P

Här får ni en (gammal) mysig låt, som jag får så jävla mycket nostalgi av.

(något weird bildspel:P)

Pusss på er! ♥

Let me buy you a drink


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

haha tjeeeena

2008-07-31 @ 02:32:31

kom precos hem gfrån min utekväll! den var faktiskt sjkukt kul!
Först hem till emma med "förfest" med vi tjjer, och sen stack v i till etage.. en rolig kväll OCH lyckad! jag, anna och emme tog taxin hem för vi alla ska upp tifigt imorn, så nu snart ska ja sova. NNICE! LÄNGTAR SOM FAN EFTER ATT KJRYPA NER I MIN EGNA SÄNG OCH BARA CHILLEDILLA MED MIN TVMANN!
Deet rliga är att jag kom med minst 40 kr och lyckades komma in gratis på etage OCH blev rääääätt myclet "påverkad" under kvällen. Tträffade på en massa ncie people ocha hde hjade de kul som fan. dancade tango, shottade laktisvodka, tänkte massooor, och svängde asset och en masssssa annat. kul,kul,kul! Imorn någon gång lägger jag nog upp lite bilder. om jag pallar...
Ska nämligen upp tfigt för att åke till skateholm vid beddinge för att sedan åka tilll stranden där och solasatan!

puss hejjjjjj och sov gott idioooooter! Okej jag somnar om en sekund,(heeeeeelt seriöst, och varför jag då lägger ner tid åt bajs bloggen vet jag inte, för om man tänker efter så e det sjukt bull att behöva berätta här vad man gör och har gjort osv, snääälla ring mobil ist?! (men samtifigt så är det skönt att snappla av och "skrriva" av sig.
 GOD NATTTTTTTTTTTT"!!!!
Puss!


(oc h detta är ämnat åt en speciell person, koooooom och ta hand om mig(A) ;) hhaha)

tjooooo

2008-07-30 @ 21:24:12
Jag har haft en jätttttte mysig dag! Gick upp klockan 7 imorse och sjöng för pappa. Han fyller 45 år idag.
Vid 8 åkte vi till landskrona för att sedan ta båten över till Ven. Det har varit jätte soligt och varmt så man har fått lite färg, niiice! Där käkade vi och solade och badade. Efter det så åkte vi hem och nu snart ska jag till emma där vi ska förfesta ite och sedan blir det etage ikväll:D skojskoj! Är ändå sjuukt taggad. hohohooho...
Nu måste jag fixa mig färdigt! Pusss



Ja och papps!

ååh

2008-07-28 @ 10:29:49

Skulle egentligen sitta på bussen ner till falsterbo nu med flickorna och killarna, men yessss jag kom ju verkligen upp ur sängen. jävla bajs. ring  om  ni vill hitta på nått..

Hahah, medans jag och mommo snackar lite "minnen" på msn så hittade vi detta gamla blogginlägget från lunar som fick oss att få några skrattanfall asså!

2008-07-28 @ 00:41:12
Sandlådeäventyret Mån 6 jun 2005 21:39 Övrigt, 73 läsare totalt
Ja idag så skulle fyra töntar träffas och hitta på något.. de skulle käka glass. De fyra töntarna var Madde, Cassi, Mommo och Leith. Äventyret började när kung Mommo kom sist av alla (som vanligt) och de andra tre satt och väntade vid Marinas. Leith va hungrig som få och ville käka glass på plats medan Cassi bölade om att hade sin cykel vid Penco och var tvungen att hämta den så de kunde lika gärna gå och hitta nått ställe på vägen. så till slut gick alla. de köpte glass på Signal och gick vidare mot kronprinsen medan de åt sina glassar (madde spottade ut sin hela tiden för hon tyckte den var äcklig). Efter flera minuter och sekunder av Cassis flabbanfall så kom de till slut upp på kronprinsen. De satt där och snackade och flabbade och Madde fick nog av sin TipTop så hon slängde den.
Sedan gick de ner och började gå för att Cassi ville visa alla hur fin "mur" hennes pappas firma hade utanför ingången till firman. Denna "mur" visade sig vara ett stängsel. sedan så kom madde på att hon tappat sin mobil nånstans och hon började gåspringa. de andra hann helt enkelt inte med. de gick och gick och gick och hamnade till slut i Cassis trädgård där de spelade boll och tog sönder Cassis blommor/växter (OBS! inga fönsterrutor gick sönder). Sedan efter att Maddes pappa påpekat att man inte kan spåra mobiltelefoner som madde trodde att man kunde och frågade om hon hade slagit i huvudet någonstans så gick de tillbaka mot kronprinsen för att leta och cassi skulle hämta sin cykel. de hittade aldrig mobilen och gud vet om cassi faktiskt lyckades hämta sin cykel. Mommo och Leith gick vidare till Leiths place och käkade lax medan Madde gick hem gråtande efter sin bäbis aka mobiltelefon och cassi sprang/cyklade hem i en jävla fart för att inte missa OC som hon sett 324 ggr. Kul luffig töntig flabbig eftermiddag!

tack och hej mvh Kung Mommo

ps. Vi lider alla med madde. rip bäbis som antagligen drunknat efter all regn

godmorgon!

2008-07-27 @ 10:03:35

Har inte varit direkt aktiv här inte, men palla det egentligen...
Idag är det söndag och jag mår piss.. vaknade tidigt som fan idag också för den delen. Bredvid mig har jag en halv äten 90grammare med mos, luktar äckel! Igår var man då hemma hos ingrid och krökade och så, det var både mysigt och cp... yeye
Idag ska jag åka och sola sola på stranden, nice! Måste fan få lite färg asså. Nu ska jag dushelura!
pusss

Helgen

2008-07-21 @ 00:36:11
Fredagen blev inte alls så som jag trodde att den skulle bli. Blev besviken och var tillslut inte alls på humör!
Första kvällen på väldigt vääldigt länge då jag bara kände att jag ville hem. Ingenting kändes rätt. Nåja..

I lördags skulle mamma och pappa skulle på fest så jag passade Sophie och Emma (mina småsyskon). Emil var här och hjälpte till med dom småliven. Åt en masssssor, makaroner med fiskpinnar som förövrigt blev väldigt misslyckat (jag är sämst i köket:$) melon, godis, chips och hela faderullan. Sen kollade vi på film, Alvin och gänget:D..

Ikväll blev det bio med Julia och Linnea:) Myspys.. Det blev mama mia, och jag har hela tiden sagt att jag inte vill se den, men det blev så iallafall och den var riiiiiktigt bra faktiskt. Satt och rös hela tiden. Mysig, romantisk och rolig:D

Nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig hade jag trott.. Ska upp tidigt imorgon, måste packa osv för sen drar jag till falsterbo i några dagar. Inte säkert när jag kommer hem än.. men blir nog inte borta allt för länge! :)

Pusshajsvajj

Fredag

2008-07-18 @ 19:15:59
Asså jag blir galen på vädret. Hatar att vakna och se hur grått och blåsigt och äckigt det är ute.. Fan att jobbet klyddade så jävla mycket, annars hade jag jobbat som en idiot och sedan åkt iväg långt åt helvete!

Stack med familjen innan idag och åt glass på glassfabriken, sjukt gott! Sen efter det yrade jag och mamma runt i stan en stund. Letade efter chinos, men dom var slut överallt:( snacka om bajs!!! så jag skulle beställa dom från internet, men det var slut där med, kul... Det var iallafall mysigt att yra runt lite med mammi!

Kom hem för en stund sedan och snart ska vi äta kinamat, mums!!! Så jävla hungrig och så jääävla sugen på kinamat. Så det är perfeeect:D
Sen ikväll blir det massssa festfestfest med några snyggingar:D Känner på mig att det kommer bli galet;)

Puss!

emotional

2008-07-16 @ 01:32:49

fika och film, myyys

2008-07-16 @ 01:22:15
Ikväll var man och fikade på lillatorg med fanny och emma, mysigvärre. Men vi alla var rätt lost. Hoho.
Sedan gick vi och hyrde film och köpte chips och coola, sedan drog vi oss vidare hem till fanny. Det blev någon high school film, som var rätt sjuk och nördig:P ändå ball.
Nu sitter jag här hemma, och för en gångskull så är jag rätt trött! Funderar på att släcka lampan och krypa ner men ofta min kofta, om ungefär 10 minuter kommer jag vara sjukt pigg. Fattar mig inte på mina sömnproblem asså, hmm..
En sak som jag är sjukt sur över är detta med hela buss-strejken, liksom what? Jag kommer antaglige sitta hemma tills strejken är över, för ni som känner mig VET hur lat jag är, jag kommer aldrig orka gå någonstans! höhö..
Vi får hoppas att josse tar sitt körkort på fredag så hon kan köra runt mig(A) haha..

Bilder som väcker minnen!

2008-07-14 @ 03:29:12

 ....Och sååå många fler<3

hej och hå!

2008-07-13 @ 18:55:47

Dagens planer var att jag skulle åka med mina två småsyrror, mamma och pappa till min moster men så blev det inte. Vaknade upp i morse helt hörselskadad, det var nästan det läskigaste ever! Har proppat i mig mina sista pencilintabletter nu och har inga fler, och jag är låångt ifrån frisk. Vill verklligen inte gå till doktorn igen. blöö.. Hatar mina öron!
Så jag har sovit en del för att jag inte ska märka att jag är sjuk.. :P
Josse och jag kom precis upp från affären, vi ska laga mysig middag. Det kommer bli en kyckling/wookgrönsaker med kokosmjölk och hela köret med jasminris. mums. mums. Jag och mat, asså det är lätt min passion! :D livet är INGENTING utan mat! haha.
Men nu skriker hon på mig och behöver hjälp med maaoooden!

pusss

And after all, you´re my wonderwall...

2008-07-12 @ 22:19:01

and all these roads seems to lead me back to you..

dags för en liten uppdatering kanske..

2008-07-12 @ 18:19:57
I torsdags åkte jag och emmorna till lund hem till fredrik. Först blev det lite grillning och sedan en heeel del krök.
Rätt trevligt! När klockan var runt 5 så fick jag och emma för oss att bada badkar:P och det blev en hel del bubblor haha..
Mysssssssssssssigt! Sen efter det somnade man fort som fan:P
Sen kom vi hem till malmö igen vid 12 och man gick och la sig direkt! Hade världens huvudvärk / öroninflamation och mådde illa som en babiam. Sov fram till sju kanske, sen var det dags att göra sig iordning igen..
Mammsi körde mig och emmorna hem till hanna där vi förkrökade lite innan vi stack till KB.
Det var skojsiiiiigt.. Men rätt jobbigt för mig som hade öroninfamation och var typ halvt döv.:P
Kom hem sen vid halv 4 och somnade nästan direkt. Och jag vaknade för typ en timme sedan.. haha så jag har nog sovit ut en del! skönt som fan.

Ikväll ska jag nog hem till emma, där hon ska bjuda mig på romantisk middag;) haha!

Nu orkar jag inte skriva mer, seees mannar!:D pussss

    

tjennna mittbena!

2008-07-10 @ 18:00:38
Har precis kommit hem från stadeeen. Var där inne med emmö, matilda och miniemma. Sedan försvann både matilda och mini så det blev emma och jag, hihi.
Ikväll blir det Lund som gäller. Grillning och krökakröka. NICE! Kommer antagligen bilder imorgon!
Hinner inte skriva så mycket mer, ska hoppa in i duschen nu och sen måste man hinna fixa sig och äta på typ en halvtimme, aaaaaaaaaah, stressaaaad! :P

Pusssis!

MYSIG LÅT!!

2008-07-10 @ 00:32:36
Har varit på ett sjukt konstigt mens-humör idag och denna låten får mig att gråta just nu, bokstavligt talat!

Flashback of warm nights

2008-07-09 @ 16:25:13

Its you, you, you, you

Lying in my bed I hear the clock tick,
and think of you
caught up in circles confusion
is nothing new
Flashback of warm nights  
almost left behind
suitcases of memories,
time after time...

if you're lost you can look and you will find me
time after time
if you fall I will catch you I'll be waiting
time after time

Ja men tjena på dig vaaa!

2008-07-09 @ 15:29:45

Igår stack jag och emma först och handlade candy sen drog vi hem till henne och köttade oss. Det var meningen att jag skulle sova där, men istället blev man tvungen att dra sig hemåt i regnet för att jag skulle passa mina småsyskon i morse. Tvingade josse att komma och möta mig halvvägs, läskigt att gå hem själv:$ .
GAAAD SÅÅÅ tröttttt jag var imorse, helt sjukt. somnade om igen direkt när mammi kom hem, och ja... jag vaknade typ nyss. hohoh, älskar att sova! hade lätt kunnat sova fleera timmar mer, men bajsemma ringde typ 7 ggr!:P

Ikväll så blir det middag här hemma, farmor fyllde 70 igår så ska käka middag och tårta (:D!!!!!) sen får jag se vad som händer. Kanske etage! Nu ska jag chilla vidare!

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Igår var supermys!

2008-07-08 @ 15:42:43
Så jävkla rolig bion var!! hha ni måste se den! Typiskt emma och madde film:P
Ja, jag vaknade för en stund sen av att min mobil ringde, som varje morgon.. men morgon och morgon, klockan är ändå rätt mycket jaa!! hoho

Planerna för idag vet jag inte direkt, funderar på att gå och lägga mig igen haha, men det är sånt mysväder ute och då vill man bara ligga i sängen och mysa framför tvn! Och jag som älskar att sova kommer somna direkt.
Sedan ikväll hoppas man på krök eller ngt kul. Får se vad som händer, imorgon är det iallafall etage och sen på fredag är det hipp.. ikväll vet jag ingenting faktiskt, men nått kuuuuul måste det iallfall bli!:)

Nu är jag helt vimsig i skallen så orkar inte skriva mer. Snart börjar that 70show och det är dubbelavsnitt, niiice!

 SEEEES MANNAR!

      

Date

2008-07-07 @ 18:55:19
Ikväll blir det date!
Länge sedan man träffad min soulmate nu asså, sist var fan i torsdags!!!!!! så länge har vi inte varit utan varandra tidigare. haha. Blir då bio, Jiddra inte med zohan, och en jäääävla massa popcorn.
Egentligen så var planerna så att vi tjejer skulle åka ner till näset till badhytten, men det klyddade en massor så det sket sig. Synd, jag som är supersugen på att dra ut, men finns ju inte särskillt mycket att välja på ikväll.
Men bio blir jättemysigt! Går faktiskt trottsallt fortfarande på medicin så kanske smartare att vänta med att gå ut.

Tjenis!

2008-07-07 @ 11:07:37

Har inte direkt fått sova nä, men ändå är jag hyffsat pigg just nu. Ska börja göra mig iordning för idag ska jag fan leva, ska inte ligga kvar här inne längre!:)
Pussis


KOM HEM NU JOSSE! ♥

aaaah

2008-07-07 @ 05:07:30

Vad gör jag fortfarande uppe?! Klockan är 05.07 och jag är inte det minsta trött. SNACKA  OM JOBBIGT!
ja, nu ska jag iallafall tvinga mig att somna. Hööööööörs imorn.

GODNATT

king

2008-07-07 @ 02:37:54
Asså nu ska jag vara sådär töntig och tipsa er om en hemsida haha, www.king.com .
Om man har vänt på dygnet, precis som jag, då borde man bli medlem där:-) hoho
Nu ska jag speeela!
pusss

Hejjjjj

2008-07-06 @ 21:52:57
Gud vad tiden bara rusar förbi! Kan kanske bero på att jag sover bort mina dagar, men ändå. Känns som om jag vaknade nyss. hmm..
Ja, jag vet faktiskt inte varför jag skriver här för jag har som sagt inte gjort ett skit idag. Mår fortfarade skitkasst, om inte sämre så det blir en hemmakväll för mig, IGEN! suck.
Skulle egenetligen på bio, men nooppp så blev det inte. Isället ska jag ligga här ikväll igen och käka en maaaasssor. Trotts det så är jag faktsikt på sjukt bra humör:)  puss!

03.29

2008-07-06 @ 03:30:02
Vem mer kan underhålla en så bra som johan glans såhär dags då man inte kan sova? haha

scrubs

2008-07-05 @ 23:49:49
Jag är sur, sur, sur, suuuur! Visst jag mår bättre, men vafan blev jag sjuk för? Jag som ville ut ikväll, med tjejerna och ha jävligt kul! Behöver jag asså, känns länge sedan jag var ute.. sist var fan förra fredagen, och jag själv tycker att det var ett bra tag sedan, för hela denna veckan har kännts som ett helt år. suck.

Så här ligger man i sin jävla ensamhet, har legat här själv hela dagen och kollat på scrubs.. DEPPIGT!
Nu är det götakanal 2 som gäller och den är hur rolig som helst, men jag är för arg och sur för att kunna njuta av den.
Imorgon ska jag fan vara frisk. Det har jag bestämt! Tänker inte ligga här och sega längre. Det ända man gör är att fundera. Det som slog mig mest är nog varför man alltid har så sjukt mycket fördomar mot andra.
Alla har det, inklusive jag! Och det är väl mänskligt. Men ibland går det bara överstyr.
Jag tycker faktiskt ändå att jag ger en chans till alla. Jag själv ser mig som en person som är trevlig mot dom som är trevlig tillbaka. Det finns en del tjejer som jag bara vill spy över och som jag verkligen bara ogillar, men innerstinne hade vi nog haft kul tillsammans. Allt handlar bara om onödiga fördomar!
Jag är huuuur säker som helst att folk har sjuuuukt mycket fördomar om mig och mina vänner, men om ni bara viiiste hur underbara vi är;) haha. 
jajja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, haha bara en massa babbel typ, mm så ensam är jag!  
Nu ska jag kolla vidare på filmis!

PUSS!

vafaaan!!

2008-07-05 @ 11:59:36
NoneJAG ORKAR INTE!! Vaknade med att jag har fått öroninflamation i andra örat också! Ligger här och hör ingenting och har cp ont! :( jävla bajs! orkar inte asså.. asså denna känslan är så sjukt hemsk, det gör så jävla ont och det är så sjukt obehagligt.. ja ni som har haft det vet hur det känns. 
Inte nog med att jag har ont i öronen, jag har svin ont i tungan också.. (piercingen) BLÖ!
Nu har familjen precis stuckit och jag ville verkligen följa med, men får ligga här hemma istället. KUL! Jag kan inte äns gå ut och sola. fuckfuckfuck!  mmmm jag är sur och borde därför sluta skriva här!
snääääääääääääääääällllla kan inte tiden bara spolas fram så jag kan ta mina äckeltabletter:(

jajja, hejdå

nattinatti

2008-07-05 @ 00:47:50
Ikväll har man då kollat på 8 mile (typ 100 gången). Så jävla bra assåååå! ingen kan ju hata den filmen.
Sedan har jag bara nördat mig framför datorn här.
Har kollat på "benjamin testar..." typ tusen gånger och jag kan inte sluta skratta!!
Här får ni ett klipp haha..
 

Imorgon var det meningen att jag skulle följa med familjen till min moster, där min kusin fyller år. Men antagligen kommer det inte bli av för min del, sjukt tråkigt! Hade gärna följt med. Bort en stund från malmö.. men istället blir jag nog hemma i min säng, sjukt deppigt, verkligen!
Nu har jag precis svalt mina sista tabletter för idag, och jag kommer snart må illa som fan igen, så ska faktiskt försöka sova. Men man kan ju bara önska mig lycka till! hoho

Pusss! ♥

blöö

2008-07-04 @ 20:36:08
Jag hade tur! Fick en surkärring istället för Dr Schneider. hoho.
Har fått äckeltabletter som man mår illa av och jag har aldrig varit såhär sällskapssjuk, dessutom har jag aldrig saknat josse såhär mycket. Vill ha dig hemma nu!
Varför blir man alltid så jäävla sällskapssjuk när man är sjuk? Vill ha någon här som pysslar om mig, kliar mig på ryggen och tycker allmänt synd om mig. buhu. Får ligga ensam och kolla på 8 mile istället, medan alla andra är ute och har det kul. Jag vill ju med!=(

ååh!!!

2008-07-04 @ 08:17:21
Grillningen var mysig igårkväll, men det blev väääldigt kallt! Så inget badande för min del, najnaj!
Har dessutom vaknat upp precis med öroninflamation, känns hur underbat som helst! Jag blir så sur asså, varför?! aaahh. Jag och mina öron, alltid något problem, och det gör så ontont, ajjj!
Ska ringa vårdcentralen nu, och jag kommer dö (rent ut sagt) om jag får dr schneider som köttade mig förra gången. Jag har aldrig haft mer lust tt slå någon så mycket som jag ville slå honom. Han är dummis och äcklig peddo:(
ååh, orkar inte! tyck synd om mig nu va!

Ha det fräsigt mannar!

crash into me

2008-07-03 @ 18:03:36
Ikväll blir det mysa på stranden! Grilla och mysa helt enkelt, och kanske bada också för den delen!
Har faktiskt inte badat än, så det kanske blir årets första dopp ikväll då:P

Här får ni en (gammal) mysig låt, som jag får så jävla mycket nostalgi av.

(något weird bildspel:P)

Pusss på er! ♥

Let me buy you a drink

2008-07-01 @ 16:07:52

Thoughts, Feelings and Emotions -

haha tjeeeena

kom precos hem gfrån min utekväll! den var faktiskt sjkukt kul!
Först hem till emma med "förfest" med vi tjjer, och sen stack v i till etage.. en rolig kväll OCH lyckad! jag, anna och emme tog taxin hem för vi alla ska upp tifigt imorn, så nu snart ska ja sova. NNICE! LÄNGTAR SOM FAN EFTER ATT KJRYPA NER I MIN EGNA SÄNG OCH BARA CHILLEDILLA MED MIN TVMANN!
Deet rliga är att jag kom med minst 40 kr och lyckades komma in gratis på etage OCH blev rääääätt myclet "påverkad" under kvällen. Tträffade på en massa ncie people ocha hde hjade de kul som fan. dancade tango, shottade laktisvodka, tänkte massooor, och svängde asset och en masssssa annat. kul,kul,kul! Imorn någon gång lägger jag nog upp lite bilder. om jag pallar...
Ska nämligen upp tfigt för att åke till skateholm vid beddinge för att sedan åka tilll stranden där och solasatan!

puss hejjjjjj och sov gott idioooooter! Okej jag somnar om en sekund,(heeeeeelt seriöst, och varför jag då lägger ner tid åt bajs bloggen vet jag inte, för om man tänker efter så e det sjukt bull att behöva berätta här vad man gör och har gjort osv, snääälla ring mobil ist?! (men samtifigt så är det skönt att snappla av och "skrriva" av sig.
 GOD NATTTTTTTTTTTT"!!!!
Puss!


(oc h detta är ämnat åt en speciell person, koooooom och ta hand om mig(A) ;) hhaha)


tjooooo

Jag har haft en jätttttte mysig dag! Gick upp klockan 7 imorse och sjöng för pappa. Han fyller 45 år idag.
Vid 8 åkte vi till landskrona för att sedan ta båten över till Ven. Det har varit jätte soligt och varmt så man har fått lite färg, niiice! Där käkade vi och solade och badade. Efter det så åkte vi hem och nu snart ska jag till emma där vi ska förfesta ite och sedan blir det etage ikväll:D skojskoj! Är ändå sjuukt taggad. hohohooho...
Nu måste jag fixa mig färdigt! Pusss



Ja och papps!

ååh

Skulle egentligen sitta på bussen ner till falsterbo nu med flickorna och killarna, men yessss jag kom ju verkligen upp ur sängen. jävla bajs. ring  om  ni vill hitta på nått..


Hahah, medans jag och mommo snackar lite "minnen" på msn så hittade vi detta gamla blogginlägget från lunar som fick oss att få några skrattanfall asså!

Sandlådeäventyret Mån 6 jun 2005 21:39 Övrigt, 73 läsare totalt
Ja idag så skulle fyra töntar träffas och hitta på något.. de skulle käka glass. De fyra töntarna var Madde, Cassi, Mommo och Leith. Äventyret började när kung Mommo kom sist av alla (som vanligt) och de andra tre satt och väntade vid Marinas. Leith va hungrig som få och ville käka glass på plats medan Cassi bölade om att hade sin cykel vid Penco och var tvungen att hämta den så de kunde lika gärna gå och hitta nått ställe på vägen. så till slut gick alla. de köpte glass på Signal och gick vidare mot kronprinsen medan de åt sina glassar (madde spottade ut sin hela tiden för hon tyckte den var äcklig). Efter flera minuter och sekunder av Cassis flabbanfall så kom de till slut upp på kronprinsen. De satt där och snackade och flabbade och Madde fick nog av sin TipTop så hon slängde den.
Sedan gick de ner och började gå för att Cassi ville visa alla hur fin "mur" hennes pappas firma hade utanför ingången till firman. Denna "mur" visade sig vara ett stängsel. sedan så kom madde på att hon tappat sin mobil nånstans och hon började gåspringa. de andra hann helt enkelt inte med. de gick och gick och gick och hamnade till slut i Cassis trädgård där de spelade boll och tog sönder Cassis blommor/växter (OBS! inga fönsterrutor gick sönder). Sedan efter att Maddes pappa påpekat att man inte kan spåra mobiltelefoner som madde trodde att man kunde och frågade om hon hade slagit i huvudet någonstans så gick de tillbaka mot kronprinsen för att leta och cassi skulle hämta sin cykel. de hittade aldrig mobilen och gud vet om cassi faktiskt lyckades hämta sin cykel. Mommo och Leith gick vidare till Leiths place och käkade lax medan Madde gick hem gråtande efter sin bäbis aka mobiltelefon och cassi sprang/cyklade hem i en jävla fart för att inte missa OC som hon sett 324 ggr. Kul luffig töntig flabbig eftermiddag!

tack och hej mvh Kung Mommo

ps. Vi lider alla med madde. rip bäbis som antagligen drunknat efter all regn

godmorgon!

Har inte varit direkt aktiv här inte, men palla det egentligen...
Idag är det söndag och jag mår piss.. vaknade tidigt som fan idag också för den delen. Bredvid mig har jag en halv äten 90grammare med mos, luktar äckel! Igår var man då hemma hos ingrid och krökade och så, det var både mysigt och cp... yeye
Idag ska jag åka och sola sola på stranden, nice! Måste fan få lite färg asså. Nu ska jag dushelura!
pusss


Helgen

Fredagen blev inte alls så som jag trodde att den skulle bli. Blev besviken och var tillslut inte alls på humör!
Första kvällen på väldigt vääldigt länge då jag bara kände att jag ville hem. Ingenting kändes rätt. Nåja..

I lördags skulle mamma och pappa skulle på fest så jag passade Sophie och Emma (mina småsyskon). Emil var här och hjälpte till med dom småliven. Åt en masssssor, makaroner med fiskpinnar som förövrigt blev väldigt misslyckat (jag är sämst i köket:$) melon, godis, chips och hela faderullan. Sen kollade vi på film, Alvin och gänget:D..

Ikväll blev det bio med Julia och Linnea:) Myspys.. Det blev mama mia, och jag har hela tiden sagt att jag inte vill se den, men det blev så iallafall och den var riiiiiktigt bra faktiskt. Satt och rös hela tiden. Mysig, romantisk och rolig:D

Nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig hade jag trott.. Ska upp tidigt imorgon, måste packa osv för sen drar jag till falsterbo i några dagar. Inte säkert när jag kommer hem än.. men blir nog inte borta allt för länge! :)

Pusshajsvajj


Fredag

Asså jag blir galen på vädret. Hatar att vakna och se hur grått och blåsigt och äckigt det är ute.. Fan att jobbet klyddade så jävla mycket, annars hade jag jobbat som en idiot och sedan åkt iväg långt åt helvete!

Stack med familjen innan idag och åt glass på glassfabriken, sjukt gott! Sen efter det yrade jag och mamma runt i stan en stund. Letade efter chinos, men dom var slut överallt:( snacka om bajs!!! så jag skulle beställa dom från internet, men det var slut där med, kul... Det var iallafall mysigt att yra runt lite med mammi!

Kom hem för en stund sedan och snart ska vi äta kinamat, mums!!! Så jävla hungrig och så jääävla sugen på kinamat. Så det är perfeeect:D
Sen ikväll blir det massssa festfestfest med några snyggingar:D Känner på mig att det kommer bli galet;)

Puss!

emotional


fika och film, myyys

Ikväll var man och fikade på lillatorg med fanny och emma, mysigvärre. Men vi alla var rätt lost. Hoho.
Sedan gick vi och hyrde film och köpte chips och coola, sedan drog vi oss vidare hem till fanny. Det blev någon high school film, som var rätt sjuk och nördig:P ändå ball.
Nu sitter jag här hemma, och för en gångskull så är jag rätt trött! Funderar på att släcka lampan och krypa ner men ofta min kofta, om ungefär 10 minuter kommer jag vara sjukt pigg. Fattar mig inte på mina sömnproblem asså, hmm..
En sak som jag är sjukt sur över är detta med hela buss-strejken, liksom what? Jag kommer antaglige sitta hemma tills strejken är över, för ni som känner mig VET hur lat jag är, jag kommer aldrig orka gå någonstans! höhö..
Vi får hoppas att josse tar sitt körkort på fredag så hon kan köra runt mig(A) haha..

Bilder som väcker minnen!


 ....Och sååå många fler<3

hej och hå!

Dagens planer var att jag skulle åka med mina två småsyrror, mamma och pappa till min moster men så blev det inte. Vaknade upp i morse helt hörselskadad, det var nästan det läskigaste ever! Har proppat i mig mina sista pencilintabletter nu och har inga fler, och jag är låångt ifrån frisk. Vill verklligen inte gå till doktorn igen. blöö.. Hatar mina öron!
Så jag har sovit en del för att jag inte ska märka att jag är sjuk.. :P
Josse och jag kom precis upp från affären, vi ska laga mysig middag. Det kommer bli en kyckling/wookgrönsaker med kokosmjölk och hela köret med jasminris. mums. mums. Jag och mat, asså det är lätt min passion! :D livet är INGENTING utan mat! haha.
Men nu skriker hon på mig och behöver hjälp med maaoooden!

pusss


And after all, you´re my wonderwall...


and all these roads seems to lead me back to you..


dags för en liten uppdatering kanske..

I torsdags åkte jag och emmorna till lund hem till fredrik. Först blev det lite grillning och sedan en heeel del krök.
Rätt trevligt! När klockan var runt 5 så fick jag och emma för oss att bada badkar:P och det blev en hel del bubblor haha..
Mysssssssssssssigt! Sen efter det somnade man fort som fan:P
Sen kom vi hem till malmö igen vid 12 och man gick och la sig direkt! Hade världens huvudvärk / öroninflamation och mådde illa som en babiam. Sov fram till sju kanske, sen var det dags att göra sig iordning igen..
Mammsi körde mig och emmorna hem till hanna där vi förkrökade lite innan vi stack till KB.
Det var skojsiiiiigt.. Men rätt jobbigt för mig som hade öroninfamation och var typ halvt döv.:P
Kom hem sen vid halv 4 och somnade nästan direkt. Och jag vaknade för typ en timme sedan.. haha så jag har nog sovit ut en del! skönt som fan.

Ikväll ska jag nog hem till emma, där hon ska bjuda mig på romantisk middag;) haha!

Nu orkar jag inte skriva mer, seees mannar!:D pussss

    

tjennna mittbena!

Har precis kommit hem från stadeeen. Var där inne med emmö, matilda och miniemma. Sedan försvann både matilda och mini så det blev emma och jag, hihi.
Ikväll blir det Lund som gäller. Grillning och krökakröka. NICE! Kommer antagligen bilder imorgon!
Hinner inte skriva så mycket mer, ska hoppa in i duschen nu och sen måste man hinna fixa sig och äta på typ en halvtimme, aaaaaaaaaah, stressaaaad! :P

Pusssis!

MYSIG LÅT!!

Har varit på ett sjukt konstigt mens-humör idag och denna låten får mig att gråta just nu, bokstavligt talat!

Flashback of warm nights


Its you, you, you, you

Lying in my bed I hear the clock tick,
and think of you
caught up in circles confusion
is nothing new
Flashback of warm nights  
almost left behind
suitcases of memories,
time after time...

if you're lost you can look and you will find me
time after time
if you fall I will catch you I'll be waiting
time after time


Ja men tjena på dig vaaa!

Igår stack jag och emma först och handlade candy sen drog vi hem till henne och köttade oss. Det var meningen att jag skulle sova där, men istället blev man tvungen att dra sig hemåt i regnet för att jag skulle passa mina småsyskon i morse. Tvingade josse att komma och möta mig halvvägs, läskigt att gå hem själv:$ .
GAAAD SÅÅÅ tröttttt jag var imorse, helt sjukt. somnade om igen direkt när mammi kom hem, och ja... jag vaknade typ nyss. hohoh, älskar att sova! hade lätt kunnat sova fleera timmar mer, men bajsemma ringde typ 7 ggr!:P

Ikväll så blir det middag här hemma, farmor fyllde 70 igår så ska käka middag och tårta (:D!!!!!) sen får jag se vad som händer. Kanske etage! Nu ska jag chilla vidare!

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!


Igår var supermys!

Så jävkla rolig bion var!! hha ni måste se den! Typiskt emma och madde film:P
Ja, jag vaknade för en stund sen av att min mobil ringde, som varje morgon.. men morgon och morgon, klockan är ändå rätt mycket jaa!! hoho

Planerna för idag vet jag inte direkt, funderar på att gå och lägga mig igen haha, men det är sånt mysväder ute och då vill man bara ligga i sängen och mysa framför tvn! Och jag som älskar att sova kommer somna direkt.
Sedan ikväll hoppas man på krök eller ngt kul. Får se vad som händer, imorgon är det iallafall etage och sen på fredag är det hipp.. ikväll vet jag ingenting faktiskt, men nått kuuuuul måste det iallfall bli!:)

Nu är jag helt vimsig i skallen så orkar inte skriva mer. Snart börjar that 70show och det är dubbelavsnitt, niiice!

 SEEEES MANNAR!

      

Date

Ikväll blir det date!
Länge sedan man träffad min soulmate nu asså, sist var fan i torsdags!!!!!! så länge har vi inte varit utan varandra tidigare. haha. Blir då bio, Jiddra inte med zohan, och en jäääävla massa popcorn.
Egentligen så var planerna så att vi tjejer skulle åka ner till näset till badhytten, men det klyddade en massor så det sket sig. Synd, jag som är supersugen på att dra ut, men finns ju inte särskillt mycket att välja på ikväll.
Men bio blir jättemysigt! Går faktiskt trottsallt fortfarande på medicin så kanske smartare att vänta med att gå ut.


Tjenis!

Har inte direkt fått sova nä, men ändå är jag hyffsat pigg just nu. Ska börja göra mig iordning för idag ska jag fan leva, ska inte ligga kvar här inne längre!:)
Pussis


KOM HEM NU JOSSE! ♥


aaaah

Vad gör jag fortfarande uppe?! Klockan är 05.07 och jag är inte det minsta trött. SNACKA  OM JOBBIGT!
ja, nu ska jag iallafall tvinga mig att somna. Hööööööörs imorn.

GODNATT


king

Asså nu ska jag vara sådär töntig och tipsa er om en hemsida haha, www.king.com .
Om man har vänt på dygnet, precis som jag, då borde man bli medlem där:-) hoho
Nu ska jag speeela!
pusss

Hejjjjj

Gud vad tiden bara rusar förbi! Kan kanske bero på att jag sover bort mina dagar, men ändå. Känns som om jag vaknade nyss. hmm..
Ja, jag vet faktiskt inte varför jag skriver här för jag har som sagt inte gjort ett skit idag. Mår fortfarade skitkasst, om inte sämre så det blir en hemmakväll för mig, IGEN! suck.
Skulle egenetligen på bio, men nooppp så blev det inte. Isället ska jag ligga här ikväll igen och käka en maaaasssor. Trotts det så är jag faktsikt på sjukt bra humör:)  puss!


03.29

Vem mer kan underhålla en så bra som johan glans såhär dags då man inte kan sova? haha


scrubs

Jag är sur, sur, sur, suuuur! Visst jag mår bättre, men vafan blev jag sjuk för? Jag som ville ut ikväll, med tjejerna och ha jävligt kul! Behöver jag asså, känns länge sedan jag var ute.. sist var fan förra fredagen, och jag själv tycker att det var ett bra tag sedan, för hela denna veckan har kännts som ett helt år. suck.

Så här ligger man i sin jävla ensamhet, har legat här själv hela dagen och kollat på scrubs.. DEPPIGT!
Nu är det götakanal 2 som gäller och den är hur rolig som helst, men jag är för arg och sur för att kunna njuta av den.
Imorgon ska jag fan vara frisk. Det har jag bestämt! Tänker inte ligga här och sega längre. Det ända man gör är att fundera. Det som slog mig mest är nog varför man alltid har så sjukt mycket fördomar mot andra.
Alla har det, inklusive jag! Och det är väl mänskligt. Men ibland går det bara överstyr.
Jag tycker faktiskt ändå att jag ger en chans till alla. Jag själv ser mig som en person som är trevlig mot dom som är trevlig tillbaka. Det finns en del tjejer som jag bara vill spy över och som jag verkligen bara ogillar, men innerstinne hade vi nog haft kul tillsammans. Allt handlar bara om onödiga fördomar!
Jag är huuuur säker som helst att folk har sjuuuukt mycket fördomar om mig och mina vänner, men om ni bara viiiste hur underbara vi är;) haha. 
jajja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, haha bara en massa babbel typ, mm så ensam är jag!  
Nu ska jag kolla vidare på filmis!

PUSS!

vafaaan!!

NoneJAG ORKAR INTE!! Vaknade med att jag har fått öroninflamation i andra örat också! Ligger här och hör ingenting och har cp ont! :( jävla bajs! orkar inte asså.. asså denna känslan är så sjukt hemsk, det gör så jävla ont och det är så sjukt obehagligt.. ja ni som har haft det vet hur det känns. 
Inte nog med att jag har ont i öronen, jag har svin ont i tungan också.. (piercingen) BLÖ!
Nu har familjen precis stuckit och jag ville verkligen följa med, men får ligga här hemma istället. KUL! Jag kan inte äns gå ut och sola. fuckfuckfuck!  mmmm jag är sur och borde därför sluta skriva här!
snääääääääääääääääällllla kan inte tiden bara spolas fram så jag kan ta mina äckeltabletter:(

jajja, hejdå

nattinatti

Ikväll har man då kollat på 8 mile (typ 100 gången). Så jävla bra assåååå! ingen kan ju hata den filmen.
Sedan har jag bara nördat mig framför datorn här.
Har kollat på "benjamin testar..." typ tusen gånger och jag kan inte sluta skratta!!
Här får ni ett klipp haha..
 

Imorgon var det meningen att jag skulle följa med familjen till min moster, där min kusin fyller år. Men antagligen kommer det inte bli av för min del, sjukt tråkigt! Hade gärna följt med. Bort en stund från malmö.. men istället blir jag nog hemma i min säng, sjukt deppigt, verkligen!
Nu har jag precis svalt mina sista tabletter för idag, och jag kommer snart må illa som fan igen, så ska faktiskt försöka sova. Men man kan ju bara önska mig lycka till! hoho

Pusss! ♥

blöö

Jag hade tur! Fick en surkärring istället för Dr Schneider. hoho.
Har fått äckeltabletter som man mår illa av och jag har aldrig varit såhär sällskapssjuk, dessutom har jag aldrig saknat josse såhär mycket. Vill ha dig hemma nu!
Varför blir man alltid så jäävla sällskapssjuk när man är sjuk? Vill ha någon här som pysslar om mig, kliar mig på ryggen och tycker allmänt synd om mig. buhu. Får ligga ensam och kolla på 8 mile istället, medan alla andra är ute och har det kul. Jag vill ju med!=(


ååh!!!

Grillningen var mysig igårkväll, men det blev väääldigt kallt! Så inget badande för min del, najnaj!
Har dessutom vaknat upp precis med öroninflamation, känns hur underbat som helst! Jag blir så sur asså, varför?! aaahh. Jag och mina öron, alltid något problem, och det gör så ontont, ajjj!
Ska ringa vårdcentralen nu, och jag kommer dö (rent ut sagt) om jag får dr schneider som köttade mig förra gången. Jag har aldrig haft mer lust tt slå någon så mycket som jag ville slå honom. Han är dummis och äcklig peddo:(
ååh, orkar inte! tyck synd om mig nu va!

Ha det fräsigt mannar!


crash into me

Ikväll blir det mysa på stranden! Grilla och mysa helt enkelt, och kanske bada också för den delen!
Har faktiskt inte badat än, så det kanske blir årets första dopp ikväll då:P

Här får ni en (gammal) mysig låt, som jag får så jävla mycket nostalgi av.

(något weird bildspel:P)

Pusss på er! ♥

Let me buy you a drink


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

haha tjeeeena

2008-07-31 @ 02:32:31

kom precos hem gfrån min utekväll! den var faktiskt sjkukt kul!
Först hem till emma med "förfest" med vi tjjer, och sen stack v i till etage.. en rolig kväll OCH lyckad! jag, anna och emme tog taxin hem för vi alla ska upp tifigt imorn, så nu snart ska ja sova. NNICE! LÄNGTAR SOM FAN EFTER ATT KJRYPA NER I MIN EGNA SÄNG OCH BARA CHILLEDILLA MED MIN TVMANN!
Deet rliga är att jag kom med minst 40 kr och lyckades komma in gratis på etage OCH blev rääääätt myclet "påverkad" under kvällen. Tträffade på en massa ncie people ocha hde hjade de kul som fan. dancade tango, shottade laktisvodka, tänkte massooor, och svängde asset och en masssssa annat. kul,kul,kul! Imorn någon gång lägger jag nog upp lite bilder. om jag pallar...
Ska nämligen upp tfigt för att åke till skateholm vid beddinge för att sedan åka tilll stranden där och solasatan!

puss hejjjjjj och sov gott idioooooter! Okej jag somnar om en sekund,(heeeeeelt seriöst, och varför jag då lägger ner tid åt bajs bloggen vet jag inte, för om man tänker efter så e det sjukt bull att behöva berätta här vad man gör och har gjort osv, snääälla ring mobil ist?! (men samtifigt så är det skönt att snappla av och "skrriva" av sig.
 GOD NATTTTTTTTTTTT"!!!!
Puss!


(oc h detta är ämnat åt en speciell person, koooooom och ta hand om mig(A) ;) hhaha)

tjooooo

2008-07-30 @ 21:24:12
Jag har haft en jätttttte mysig dag! Gick upp klockan 7 imorse och sjöng för pappa. Han fyller 45 år idag.
Vid 8 åkte vi till landskrona för att sedan ta båten över till Ven. Det har varit jätte soligt och varmt så man har fått lite färg, niiice! Där käkade vi och solade och badade. Efter det så åkte vi hem och nu snart ska jag till emma där vi ska förfesta ite och sedan blir det etage ikväll:D skojskoj! Är ändå sjuukt taggad. hohohooho...
Nu måste jag fixa mig färdigt! Pusss



Ja och papps!

ååh

2008-07-28 @ 10:29:49

Skulle egentligen sitta på bussen ner till falsterbo nu med flickorna och killarna, men yessss jag kom ju verkligen upp ur sängen. jävla bajs. ring  om  ni vill hitta på nått..

Hahah, medans jag och mommo snackar lite "minnen" på msn så hittade vi detta gamla blogginlägget från lunar som fick oss att få några skrattanfall asså!

2008-07-28 @ 00:41:12
Sandlådeäventyret Mån 6 jun 2005 21:39 Övrigt, 73 läsare totalt
Ja idag så skulle fyra töntar träffas och hitta på något.. de skulle käka glass. De fyra töntarna var Madde, Cassi, Mommo och Leith. Äventyret började när kung Mommo kom sist av alla (som vanligt) och de andra tre satt och väntade vid Marinas. Leith va hungrig som få och ville käka glass på plats medan Cassi bölade om att hade sin cykel vid Penco och var tvungen att hämta den så de kunde lika gärna gå och hitta nått ställe på vägen. så till slut gick alla. de köpte glass på Signal och gick vidare mot kronprinsen medan de åt sina glassar (madde spottade ut sin hela tiden för hon tyckte den var äcklig). Efter flera minuter och sekunder av Cassis flabbanfall så kom de till slut upp på kronprinsen. De satt där och snackade och flabbade och Madde fick nog av sin TipTop så hon slängde den.
Sedan gick de ner och började gå för att Cassi ville visa alla hur fin "mur" hennes pappas firma hade utanför ingången till firman. Denna "mur" visade sig vara ett stängsel. sedan så kom madde på att hon tappat sin mobil nånstans och hon började gåspringa. de andra hann helt enkelt inte med. de gick och gick och gick och hamnade till slut i Cassis trädgård där de spelade boll och tog sönder Cassis blommor/växter (OBS! inga fönsterrutor gick sönder). Sedan efter att Maddes pappa påpekat att man inte kan spåra mobiltelefoner som madde trodde att man kunde och frågade om hon hade slagit i huvudet någonstans så gick de tillbaka mot kronprinsen för att leta och cassi skulle hämta sin cykel. de hittade aldrig mobilen och gud vet om cassi faktiskt lyckades hämta sin cykel. Mommo och Leith gick vidare till Leiths place och käkade lax medan Madde gick hem gråtande efter sin bäbis aka mobiltelefon och cassi sprang/cyklade hem i en jävla fart för att inte missa OC som hon sett 324 ggr. Kul luffig töntig flabbig eftermiddag!

tack och hej mvh Kung Mommo

ps. Vi lider alla med madde. rip bäbis som antagligen drunknat efter all regn

godmorgon!

2008-07-27 @ 10:03:35

Har inte varit direkt aktiv här inte, men palla det egentligen...
Idag är det söndag och jag mår piss.. vaknade tidigt som fan idag också för den delen. Bredvid mig har jag en halv äten 90grammare med mos, luktar äckel! Igår var man då hemma hos ingrid och krökade och så, det var både mysigt och cp... yeye
Idag ska jag åka och sola sola på stranden, nice! Måste fan få lite färg asså. Nu ska jag dushelura!
pusss

Helgen

2008-07-21 @ 00:36:11
Fredagen blev inte alls så som jag trodde att den skulle bli. Blev besviken och var tillslut inte alls på humör!
Första kvällen på väldigt vääldigt länge då jag bara kände att jag ville hem. Ingenting kändes rätt. Nåja..

I lördags skulle mamma och pappa skulle på fest så jag passade Sophie och Emma (mina småsyskon). Emil var här och hjälpte till med dom småliven. Åt en masssssor, makaroner med fiskpinnar som förövrigt blev väldigt misslyckat (jag är sämst i köket:$) melon, godis, chips och hela faderullan. Sen kollade vi på film, Alvin och gänget:D..

Ikväll blev det bio med Julia och Linnea:) Myspys.. Det blev mama mia, och jag har hela tiden sagt att jag inte vill se den, men det blev så iallafall och den var riiiiiktigt bra faktiskt. Satt och rös hela tiden. Mysig, romantisk och rolig:D

Nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig hade jag trott.. Ska upp tidigt imorgon, måste packa osv för sen drar jag till falsterbo i några dagar. Inte säkert när jag kommer hem än.. men blir nog inte borta allt för länge! :)

Pusshajsvajj

Fredag

2008-07-18 @ 19:15:59
Asså jag blir galen på vädret. Hatar att vakna och se hur grått och blåsigt och äckigt det är ute.. Fan att jobbet klyddade så jävla mycket, annars hade jag jobbat som en idiot och sedan åkt iväg långt åt helvete!

Stack med familjen innan idag och åt glass på glassfabriken, sjukt gott! Sen efter det yrade jag och mamma runt i stan en stund. Letade efter chinos, men dom var slut överallt:( snacka om bajs!!! så jag skulle beställa dom från internet, men det var slut där med, kul... Det var iallafall mysigt att yra runt lite med mammi!

Kom hem för en stund sedan och snart ska vi äta kinamat, mums!!! Så jävla hungrig och så jääävla sugen på kinamat. Så det är perfeeect:D
Sen ikväll blir det massssa festfestfest med några snyggingar:D Känner på mig att det kommer bli galet;)

Puss!

emotional

2008-07-16 @ 01:32:49

fika och film, myyys

2008-07-16 @ 01:22:15
Ikväll var man och fikade på lillatorg med fanny och emma, mysigvärre. Men vi alla var rätt lost. Hoho.
Sedan gick vi och hyrde film och köpte chips och coola, sedan drog vi oss vidare hem till fanny. Det blev någon high school film, som var rätt sjuk och nördig:P ändå ball.
Nu sitter jag här hemma, och för en gångskull så är jag rätt trött! Funderar på att släcka lampan och krypa ner men ofta min kofta, om ungefär 10 minuter kommer jag vara sjukt pigg. Fattar mig inte på mina sömnproblem asså, hmm..
En sak som jag är sjukt sur över är detta med hela buss-strejken, liksom what? Jag kommer antaglige sitta hemma tills strejken är över, för ni som känner mig VET hur lat jag är, jag kommer aldrig orka gå någonstans! höhö..
Vi får hoppas att josse tar sitt körkort på fredag så hon kan köra runt mig(A) haha..

Bilder som väcker minnen!

2008-07-14 @ 03:29:12

 ....Och sååå många fler<3

hej och hå!

2008-07-13 @ 18:55:47

Dagens planer var att jag skulle åka med mina två småsyrror, mamma och pappa till min moster men så blev det inte. Vaknade upp i morse helt hörselskadad, det var nästan det läskigaste ever! Har proppat i mig mina sista pencilintabletter nu och har inga fler, och jag är låångt ifrån frisk. Vill verklligen inte gå till doktorn igen. blöö.. Hatar mina öron!
Så jag har sovit en del för att jag inte ska märka att jag är sjuk.. :P
Josse och jag kom precis upp från affären, vi ska laga mysig middag. Det kommer bli en kyckling/wookgrönsaker med kokosmjölk och hela köret med jasminris. mums. mums. Jag och mat, asså det är lätt min passion! :D livet är INGENTING utan mat! haha.
Men nu skriker hon på mig och behöver hjälp med maaoooden!

pusss

And after all, you´re my wonderwall...

2008-07-12 @ 22:19:01

and all these roads seems to lead me back to you..

dags för en liten uppdatering kanske..

2008-07-12 @ 18:19:57
I torsdags åkte jag och emmorna till lund hem till fredrik. Först blev det lite grillning och sedan en heeel del krök.
Rätt trevligt! När klockan var runt 5 så fick jag och emma för oss att bada badkar:P och det blev en hel del bubblor haha..
Mysssssssssssssigt! Sen efter det somnade man fort som fan:P
Sen kom vi hem till malmö igen vid 12 och man gick och la sig direkt! Hade världens huvudvärk / öroninflamation och mådde illa som en babiam. Sov fram till sju kanske, sen var det dags att göra sig iordning igen..
Mammsi körde mig och emmorna hem till hanna där vi förkrökade lite innan vi stack till KB.
Det var skojsiiiiigt.. Men rätt jobbigt för mig som hade öroninfamation och var typ halvt döv.:P
Kom hem sen vid halv 4 och somnade nästan direkt. Och jag vaknade för typ en timme sedan.. haha så jag har nog sovit ut en del! skönt som fan.

Ikväll ska jag nog hem till emma, där hon ska bjuda mig på romantisk middag;) haha!

Nu orkar jag inte skriva mer, seees mannar!:D pussss

    

tjennna mittbena!

2008-07-10 @ 18:00:38
Har precis kommit hem från stadeeen. Var där inne med emmö, matilda och miniemma. Sedan försvann både matilda och mini så det blev emma och jag, hihi.
Ikväll blir det Lund som gäller. Grillning och krökakröka. NICE! Kommer antagligen bilder imorgon!
Hinner inte skriva så mycket mer, ska hoppa in i duschen nu och sen måste man hinna fixa sig och äta på typ en halvtimme, aaaaaaaaaah, stressaaaad! :P

Pusssis!

MYSIG LÅT!!

2008-07-10 @ 00:32:36
Har varit på ett sjukt konstigt mens-humör idag och denna låten får mig att gråta just nu, bokstavligt talat!

Flashback of warm nights

2008-07-09 @ 16:25:13

Its you, you, you, you

Lying in my bed I hear the clock tick,
and think of you
caught up in circles confusion
is nothing new
Flashback of warm nights  
almost left behind
suitcases of memories,
time after time...

if you're lost you can look and you will find me
time after time
if you fall I will catch you I'll be waiting
time after time

Ja men tjena på dig vaaa!

2008-07-09 @ 15:29:45

Igår stack jag och emma först och handlade candy sen drog vi hem till henne och köttade oss. Det var meningen att jag skulle sova där, men istället blev man tvungen att dra sig hemåt i regnet för att jag skulle passa mina småsyskon i morse. Tvingade josse att komma och möta mig halvvägs, läskigt att gå hem själv:$ .
GAAAD SÅÅÅ tröttttt jag var imorse, helt sjukt. somnade om igen direkt när mammi kom hem, och ja... jag vaknade typ nyss. hohoh, älskar att sova! hade lätt kunnat sova fleera timmar mer, men bajsemma ringde typ 7 ggr!:P

Ikväll så blir det middag här hemma, farmor fyllde 70 igår så ska käka middag och tårta (:D!!!!!) sen får jag se vad som händer. Kanske etage! Nu ska jag chilla vidare!

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Igår var supermys!

2008-07-08 @ 15:42:43
Så jävkla rolig bion var!! hha ni måste se den! Typiskt emma och madde film:P
Ja, jag vaknade för en stund sen av att min mobil ringde, som varje morgon.. men morgon och morgon, klockan är ändå rätt mycket jaa!! hoho

Planerna för idag vet jag inte direkt, funderar på att gå och lägga mig igen haha, men det är sånt mysväder ute och då vill man bara ligga i sängen och mysa framför tvn! Och jag som älskar att sova kommer somna direkt.
Sedan ikväll hoppas man på krök eller ngt kul. Får se vad som händer, imorgon är det iallafall etage och sen på fredag är det hipp.. ikväll vet jag ingenting faktiskt, men nått kuuuuul måste det iallfall bli!:)

Nu är jag helt vimsig i skallen så orkar inte skriva mer. Snart börjar that 70show och det är dubbelavsnitt, niiice!

 SEEEES MANNAR!

      

Date

2008-07-07 @ 18:55:19
Ikväll blir det date!
Länge sedan man träffad min soulmate nu asså, sist var fan i torsdags!!!!!! så länge har vi inte varit utan varandra tidigare. haha. Blir då bio, Jiddra inte med zohan, och en jäääävla massa popcorn.
Egentligen så var planerna så att vi tjejer skulle åka ner till näset till badhytten, men det klyddade en massor så det sket sig. Synd, jag som är supersugen på att dra ut, men finns ju inte särskillt mycket att välja på ikväll.
Men bio blir jättemysigt! Går faktiskt trottsallt fortfarande på medicin så kanske smartare att vänta med att gå ut.

Tjenis!

2008-07-07 @ 11:07:37

Har inte direkt fått sova nä, men ändå är jag hyffsat pigg just nu. Ska börja göra mig iordning för idag ska jag fan leva, ska inte ligga kvar här inne längre!:)
Pussis


KOM HEM NU JOSSE! ♥

aaaah

2008-07-07 @ 05:07:30

Vad gör jag fortfarande uppe?! Klockan är 05.07 och jag är inte det minsta trött. SNACKA  OM JOBBIGT!
ja, nu ska jag iallafall tvinga mig att somna. Hööööööörs imorn.

GODNATT

king

2008-07-07 @ 02:37:54
Asså nu ska jag vara sådär töntig och tipsa er om en hemsida haha, www.king.com .
Om man har vänt på dygnet, precis som jag, då borde man bli medlem där:-) hoho
Nu ska jag speeela!
pusss

Hejjjjj

2008-07-06 @ 21:52:57
Gud vad tiden bara rusar förbi! Kan kanske bero på att jag sover bort mina dagar, men ändå. Känns som om jag vaknade nyss. hmm..
Ja, jag vet faktiskt inte varför jag skriver här för jag har som sagt inte gjort ett skit idag. Mår fortfarade skitkasst, om inte sämre så det blir en hemmakväll för mig, IGEN! suck.
Skulle egenetligen på bio, men nooppp så blev det inte. Isället ska jag ligga här ikväll igen och käka en maaaasssor. Trotts det så är jag faktsikt på sjukt bra humör:)  puss!

03.29

2008-07-06 @ 03:30:02
Vem mer kan underhålla en så bra som johan glans såhär dags då man inte kan sova? haha

scrubs

2008-07-05 @ 23:49:49
Jag är sur, sur, sur, suuuur! Visst jag mår bättre, men vafan blev jag sjuk för? Jag som ville ut ikväll, med tjejerna och ha jävligt kul! Behöver jag asså, känns länge sedan jag var ute.. sist var fan förra fredagen, och jag själv tycker att det var ett bra tag sedan, för hela denna veckan har kännts som ett helt år. suck.

Så här ligger man i sin jävla ensamhet, har legat här själv hela dagen och kollat på scrubs.. DEPPIGT!
Nu är det götakanal 2 som gäller och den är hur rolig som helst, men jag är för arg och sur för att kunna njuta av den.
Imorgon ska jag fan vara frisk. Det har jag bestämt! Tänker inte ligga här och sega längre. Det ända man gör är att fundera. Det som slog mig mest är nog varför man alltid har så sjukt mycket fördomar mot andra.
Alla har det, inklusive jag! Och det är väl mänskligt. Men ibland går det bara överstyr.
Jag tycker faktiskt ändå att jag ger en chans till alla. Jag själv ser mig som en person som är trevlig mot dom som är trevlig tillbaka. Det finns en del tjejer som jag bara vill spy över och som jag verkligen bara ogillar, men innerstinne hade vi nog haft kul tillsammans. Allt handlar bara om onödiga fördomar!
Jag är huuuur säker som helst att folk har sjuuuukt mycket fördomar om mig och mina vänner, men om ni bara viiiste hur underbara vi är;) haha. 
jajja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, haha bara en massa babbel typ, mm så ensam är jag!  
Nu ska jag kolla vidare på filmis!

PUSS!

vafaaan!!

2008-07-05 @ 11:59:36
NoneJAG ORKAR INTE!! Vaknade med att jag har fått öroninflamation i andra örat också! Ligger här och hör ingenting och har cp ont! :( jävla bajs! orkar inte asså.. asså denna känslan är så sjukt hemsk, det gör så jävla ont och det är så sjukt obehagligt.. ja ni som har haft det vet hur det känns. 
Inte nog med att jag har ont i öronen, jag har svin ont i tungan också.. (piercingen) BLÖ!
Nu har familjen precis stuckit och jag ville verkligen följa med, men får ligga här hemma istället. KUL! Jag kan inte äns gå ut och sola. fuckfuckfuck!  mmmm jag är sur och borde därför sluta skriva här!
snääääääääääääääääällllla kan inte tiden bara spolas fram så jag kan ta mina äckeltabletter:(

jajja, hejdå

nattinatti

2008-07-05 @ 00:47:50
Ikväll har man då kollat på 8 mile (typ 100 gången). Så jävla bra assåååå! ingen kan ju hata den filmen.
Sedan har jag bara nördat mig framför datorn här.
Har kollat på "benjamin testar..." typ tusen gånger och jag kan inte sluta skratta!!
Här får ni ett klipp haha..
 

Imorgon var det meningen att jag skulle följa med familjen till min moster, där min kusin fyller år. Men antagligen kommer det inte bli av för min del, sjukt tråkigt! Hade gärna följt med. Bort en stund från malmö.. men istället blir jag nog hemma i min säng, sjukt deppigt, verkligen!
Nu har jag precis svalt mina sista tabletter för idag, och jag kommer snart må illa som fan igen, så ska faktiskt försöka sova. Men man kan ju bara önska mig lycka till! hoho

Pusss! ♥

blöö

2008-07-04 @ 20:36:08
Jag hade tur! Fick en surkärring istället för Dr Schneider. hoho.
Har fått äckeltabletter som man mår illa av och jag har aldrig varit såhär sällskapssjuk, dessutom har jag aldrig saknat josse såhär mycket. Vill ha dig hemma nu!
Varför blir man alltid så jäävla sällskapssjuk när man är sjuk? Vill ha någon här som pysslar om mig, kliar mig på ryggen och tycker allmänt synd om mig. buhu. Får ligga ensam och kolla på 8 mile istället, medan alla andra är ute och har det kul. Jag vill ju med!=(

ååh!!!

2008-07-04 @ 08:17:21
Grillningen var mysig igårkväll, men det blev väääldigt kallt! Så inget badande för min del, najnaj!
Har dessutom vaknat upp precis med öroninflamation, känns hur underbat som helst! Jag blir så sur asså, varför?! aaahh. Jag och mina öron, alltid något problem, och det gör så ontont, ajjj!
Ska ringa vårdcentralen nu, och jag kommer dö (rent ut sagt) om jag får dr schneider som köttade mig förra gången. Jag har aldrig haft mer lust tt slå någon så mycket som jag ville slå honom. Han är dummis och äcklig peddo:(
ååh, orkar inte! tyck synd om mig nu va!

Ha det fräsigt mannar!

crash into me

2008-07-03 @ 18:03:36
Ikväll blir det mysa på stranden! Grilla och mysa helt enkelt, och kanske bada också för den delen!
Har faktiskt inte badat än, så det kanske blir årets första dopp ikväll då:P

Här får ni en (gammal) mysig låt, som jag får så jävla mycket nostalgi av.

(något weird bildspel:P)

Pusss på er! ♥

Let me buy you a drink

2008-07-01 @ 16:07:52