Nämen hallå där!

Vet ni vad jag har gjort idag?
Piercat min tunga!

Fattar det nästan inte själv, blev en himla impuls grej!
Det gick hur bra som helst! Var inte alls så jätte nervös heller för den delen, men jag hade förberett mig på det värsta men möttes av något av det lättaste! Tog bara en sek. Gjorde inte det minsta ont, det gjorde tom ondare i naveln och det gjorde liksom inte äns ont! Är bara lite svullen nu men, det går väl över snart.

Nu ska jag plinga emma och fråga om hon vill seeees en stund.

Tjingeling!

lite uppdatering!


Mumsig låt!

Ja, som ni har märkt så har jag inte direkt haft ork för att skriva här, för liksom egentligen vad fan bryr ni er om vad jag gör under dagarna? Men själv så tycker jag faktiskt att det är rätt skönt att bara få skriva av sig ibland, även fast det inte handlar om värsta grejorna liksom.
Ja, min helg har varit rätt okej faktiskt, men förvirrande.

I fredags var jag verkligen på topp och mitt humör var nästan skrämmande bra.
Först gick jag och emma hem till anna där hon hade ordnat massor av frukt och gott till drinkarna. Men för min del blev det faktiskt bara en massa shotar, tråkigt nog! Hade gärnat gjort goda drinkar! Iallafall, där var då anna, vicky, emma(annas syster), hennes pojkvän från mexico och hans kompis som också kom från mexico. Jävla roligt var det! Att prata engelska när man har druckit är nog fan nästan det roligaste som finns, och man upptäcker dessutom att man är grymmare på engelska än vad man tror!;) haha
Efter en stund gick vi hem till en annan tjej som hade lite "fest" eller vad man ska säga, där började man tjaffsa med hennes mamma som sa att jag klädde mig slampigt och såg bilig ut, snacka om att jag blev sur! Hur kan en mamma säga så till någon hon absolut inte känner? Jag hade inte gjort henne ett piss, och visst om det nu är slapigt att ha en hög kort kjol så visst, låt mig ha det då utan att kommentera.
Efter en stund pallade vi inte mer där så vi tog taxi in till hipp. Det roliga på vägen dit var nog min konversation med taxi killen, han var bara 22 och han såg ändå hyffsat bra ut:P och det vi snackade om tar vi nog inte äns upp här.
När vi väl kom fram så var det inte direkt mycket folk där, så vi ställde oss vid baren direkt. Där bjöd den ena mexicanaren på en massa sprit, först öl och sedan ännu flera shotar, och jag kan lova er att efter den shoten var man ju verkligen bäng i huvudet!
Jag var så himla förvirrad! Jag sprang runt där inne som en idiot och jag veta fan vad jag egentligen gjorde, hälsade på varända jävel osv, men whatever det är väl så det ändå ska vara, när spriten tar över ens självförtroende och man känner sig snyggast, vackrast och bäst! hoho

I lördags tog jag bara det lugnt, kändes verkligen som om jag behövde det, hade ont i varenda lilla minsta del i kroppen och jag lyckas alltid få en massvis med blåmärken och köttiga sår typ. Varför liksom?! hmm..
Sedan ikväll var jag hemma hos emma och kollade på fotbollen och myste, har dessutom fått en ny liten söt kompis, lisa! :D världens sötaste unge!! (emmas 8 åriga syster). Vi bestämde att hon och min lillasyster sophie (som är 8 år exakt som Lisa) ska också bli bestfriends precis som jag och emma, för då kan vi fyra hitta på saker tillsammans. Haha.

Imorgon har jag planerat att åka till lund för att pierca mig, får se hur det går. Känns bara som om det är dags nu att göra något sånt skit:P Våga kommer jag göra, är inte direkt "rädd" för sådana smärtor, utan jag gillar känslan av smärta nästan (tex sprutor osv:P) så ja, vi får se om jag pallar dra mig ändå till lund bara haha.

Men nu skall jag försöka sova hade jag tänkt. Jag har verkligen vänt på dygnet! 

PussPuss, take care ♥

soulisar!:D


regn, regn, regn!

Igår gick man en promenad med emma och det slutade med att vi satte oss och gungade, mötte upp linnea också så där satt vi i ungefär tre timmar och gungade haha.. sen hem och myste film och somnade dessutom tidigt, för en gång skull!

Goooood vilket konstigt väder det har varit idag!
Vaknade imorse av att det spö regnade, åskad, blixtrade och hela köret. Mitt rum var dessutom mörkare än vad det är på natten. Mysigt som fan!:)

Nu regnar det ute igen och det är ingen höjdare! Ikväll blir det först till Anna och göra goda drinkar, med jordgubbar osv sedan blir det hipp. Kommer säkert att bli en rolig kväll, jag ser sjukt fram emot den iallafall, riktigt sugen på att dra ut asså! :)

Nu ska jag duscha, pusspuss!


 


supermysig kväll!

Var ju på bio tidigare ikväll med julia, bella, emma, anna och matilda och såg sex and the city, myyysigt!
Den var superbra och supersorlig och supergullig ochochoch! aah den var så bra!:)

Sitter nu hemma hos bella med david, emma och anna, och Matilda gick för en stund sen. Här sitter vi och kollar på massor av vänner avsnitt och snackar en massa skit.. stackars david som får höra allt;) hahaha 

Nu ska jag sluta tönta mig här vid datorn men ha det fett mannnnnar.
Pusspuss

IKVÄLL BLIR DET ÄNTLIGEN AV!:D

sex and the city!


i dina blå ögon

Din blick är sorgsen
Vet vad du känner jag förstår så väl, att
Tankarna skrämmer

I en värld full av människor så
Växer vår ensamhet
Å i mörkret inom dig finns vilsenhet

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
i dina blå ögon finns havet och himlen
så va inte rädd att leva här

Le lite grann nu
Va inte ledsen jag minns knappast när, ja
sist såg dig skratta
om världen gör dig galen
och bara ser allt i svart
så finns jag där
mitt i din mörkaste natt

aah!!!

dra åt helvete din jävla idiot! hade mer än gärna kastat en sten i huvudet på dig!!!!!

baby

jag äger på singstar! utan tvekan:D singstar är min dolda talang haha.. Jag och emma har suttit med singstar läänge och jag är sugen på att dra med till henne snart för att sjunga. så jävla roligt!
Men ikväll blir det kanske bio för min, bella, emma, matilda och julias del, om inte så blir det en mysig fika och en massa skitsnack. Men innerstinne är jag extremt sugen på att kröka hade gärna gjort alla fyra saker ikväll, singstar, bio, fika och fest. 
En sak är säker och det är att jag och emma hade INTE klarat av att flytta ihop. Ni förstår inte hur mycket vi två stökar ner på 5 min! och inte bara det, utan vi äter så sjukt onyttigt. Vi är förlata att laga mat. Vi går heldre ner till konsum och köper färdig micro mat och fråga mig inte hur vi pallar gå ända ner till konsum asså. haha.
Nej både lördagen och söndagen blev bara en massa chillande, emma skulle egentligen ha lite krök i söndags men det pallade vi inte nej, så jag bella och emma kollade fotbollen och sov istället. Men nu är man jävligt sugen. Men jag funderar på att jag endast denna veckan ska äta nyttigt och inte dricka något, känns som om min kropp behöver rensa ut allt äckelpäckel (lät sjukt äckligt hah) men jag har faktiskt varit så himla onyttig den sista tiden och jag behöver en hel vit vecka framför mig för att känna mig lite fräshare! Men det som jag egentligen borde göra är att börja träna kanske?:P men det har jag aldrig gjort i hela mitt liv och kommer aldrig att göra det heller.
Jajja, nu ska jag försök få tag på min käre vänn kåte-emma som förövrigt har haft det väldigt skönt idag;) mohaha! hahaha.
pusss!



...

Breaking the rules, me and you, you and I. 


en liten sammanfttning av en stör kväll

vilken galen sjuk kväll det blev igår asså! haha. Lyckad enligt mig iallfall..
Först åkte jag hem till emma och sedan tog vi oss till ljunghusen till en fest. Över mycket folk och det var trevligt:)
När vi skulle hem stog vi oh väntade på bussen i 80 år, tilllut kom bussen och den var såklart överfylld så mycket att dörrarna var öppna tyå så den körde förbi men saknade ner lite längre fram.. jag och emma började springa som idioter efter bussen och hoppade på den i farten haha det var så jä'vla cp! jajja.. sen bytade vi bssjävel och på den möttes man upp av 7 blattar som började taffsa på en och jag sa till då började dom med personliga angrepp och börja sncka massa skit, kallade oss horor och apor osv, jag menar titta er själva i spegeln idioter! Tillslut ringde dom sina jävla blattetjejkompisar som skulle möta upp oss och slå oss, men det hände ju aldrig jävla töntar! blir så sjuuukt lack på dom asså.  Tror att dom kan taffsa hit och dit på vemsom helt jävla svin asså..
Sen åkte vi hem till måns där han hade krök.. och det höll igång fram till klockan 11 i morse typ så man har fan inte sovit så mycket än:P jajja, nu ska jag möte upp emma så ska vi kääka snabbbbbban! (bilder finns på bilddagboken)

SEES

scotty doesn't know

sitter hos emma nu och kollar på eurotrip haha så jävla ball asså. Vilka offer vi är som sitter här sjuka och äckliga:P Men vi måste chilla upp oss inför imorn, woooho!
Fast vi har inte planerat så mycket heller direkt, men det kommer nog bli en kul kväll, känner det på mig!
Nuuu e reklamen slut så nu får jag sluta nörda mig framför datorn.. måste dessutom hinna göra popcoorn. Bara så ni vet! :P
puss

sex and the city maraton<3

Lunchade med skönheten idag på jensens, det var gottgott men såklart fik vi det ruttnaste bordet hahah och beställde dessutom in förlite mat och fegisar som vi är så vgade vi inte bställa in mer heller! Sjukt deppigt att man fick feber under tiden som man satt där, så man åkte direkt hem sen igen. Skulle egentligen på bio men så blev det inte heller, ville se fotbollen men nixpix den dumpade jag direkt när jag fick syn på att det var sex and the city maraton! Så mycket minnen man fick när man såg avsnitten, gosch! Och jag vet inte hur många liter jag har gråtit haha. På lördag är det premier på filmen och damn boy vad jag har längtat! Dessvärre så är vi alla tjejer så sjukt sega så vi har inte bokat så det blir ingen premier näää!

JAHAPP, midsommar på fredag ja.. och vad fan händer då?! Vi har iiingen jävla aning om vad som händer än, men på något sätt så gillar jag det. Det blir oftast bara massa kaos om man planerar förmycket. Man får ta det som det kommer helt enkelt, blir alltid bäst så! Man får hoppas att man har blivit frisk innan dess iallafall, annars proppar man i sig 50 stycken lyckopiller så blir man antagligen på topp igen;) haha!

Något som jag tycker är rätt roligt som jag fick reda på igår är att min mamma läser min blogg, och antagligen så läser hon nu med;) haha så vill bara skriva några rader till dig!

Du är den underbaraste och den bästa människan på denna jord! Du förstår inte så mycket jag respekterar och ser upp till dig. Så mycket som du ställer upp för oss alla, snacka om att vi är bortskämda! Du är världens bästa mamma. Hade aldrig klarat mig utan dig ska du veta. Så mycket som du har gjort för mig och oss andra, du ställer upp för en i vått och torrt och man kan prata med dig om precis ALLT! Du ska bara veta så lyckligt lottat och tacksam jag är att jag har dig som just min mamma och dessutom som en underbar vänn och dessutom är du världens snyggaste mamma också haha;)
ÄLSKAR DIG!!!


drömmar

Varför drömmer jag alltid sånna konstiga drömmar? Helt sjukt. Jag har vaknat med ångest varje mårgon nu i ungeför 2 veckor och det är skitjobbigt!
Har sovit så himla dåligt.. aah vill bara ta sömntabletter och sova ut i flera månader. Hade varit sjuukt skönt. Att somna nu och vakna upp igen om kanske ett halvår! Och det som är jobbigast är nog att bli väckt av sin jävla telefon! Känns so om min mobil alltid ringer när jag sover. Nåjaaaa!

Får se vad som hittas på idag, Jag och emma ska iallafall på dejt nu snart och äta lunch på jensens haha och ikväll så blir det iallafall biooooooo:)

Är det bara jag som hatar reklamen på 5an? Där de gör reklam för verklighetsbaserade filmer på söndagar.
Sjukt sorlig reklam men man älskar ju bara låten! Det hemska är att hon blev känd direkt efter att hon dog..
Jaja här får ni iallfall låten, Eva Cassidy - Fields of gold..

The sky darkens, my life flashes, the plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes


hål

iband går det nästan hål på mig.
- men jarå, jag klarar mig.

Jag känner mig värdelös.

i wanna thank you for nothing

mumsig låt! (kleerup)

Vaknade nyss, har sovit till och från inatt. Är jätte trötter och det är nog vädrets förtjänst? Jag blir så himla arg! Vilket pissväder det är, så himla typiskt sverige sommar. Jajja. Idag får man se vad som händer, blir nog inte så mycket. Ska möta upp emma efter hon har slutat sitt jobb vid halv 6 och sedan åker vi till bo01 för att möta upp dom andra. Blir mysmys fika och annat skoj. Hör av er om ni vill kommmma!:D Josse jobbar dessutom nu så funderar på att gå ner till henne för en vaniljlatte!

Skriver mer sen, kanske! pusspuss


king

sitter här och glor! Lyssnar på mysig musik och försöker bli trött. Något som håller mig underhållen i sånna här situationer är king.com (hahaha) vilken tönt jag är, jatack! Men jag har blivit så beroende att det inte är sant.

Kleerup

Härligt!


Gillar verkligen "i just want to make that sad boy smile" men den finns inte i den riktiga veriationen på youtube. Men denna är sjukt härlig också. Ni kanske känner igen musiken.. Kleerup var nämligen med och gjorde robyns låt, "With Every Heartbeat".. Fast det kanske ni redan viste?:P haha.. det hade iallafall jag ingen aning om!

heyy

Gårkvällen var rätt konstig, eller väldigt konstig faktiskt. Men skoj!
Skulle egentligen träffa jocke en stund innan han åkte tillbaka till lumpen, men det kom något emellan så det gick ikke! Men vid 21.00 träffade jag emma och vi gick och köpte godis för att sedan ha en myskväll. Påvägen hem så är det någon sneakybil som står vid hennes lägenhet och när vi går förbi den så ser vi att det var Olle och Måns. Dom hängde med upp och vi kollade på fotboll och chilla.. Sen ringde vi david och bestämde att vi skulle chilla hos honom.
Först körde vi och hämtade upp danne och  gustav och sedan drog vi till honom där han och bella var:)
Där var ju bara en cpkväll! Ingenting som jag direkt kan skriva här men det var något av det sjukaste jag sett som hände! hahah sktattar bara jag tänker på det.
Sen körde månsan hem oss och jag och emma somnade nästan direkt.. förutom att emma snarkade som en idiot!:P

idag har man bara chillat.. emm och jag stack först och träffade emma, sen ingrid och sen bellö! Så mycket motion har jag nog aldrig fått! haha

Ikväll får man se vad som händer, förmodligen blir det hem till bella iallafall:)
Nu ska jag duscha!

see yooou

tjooooosan

Emma cyklade iväg till videomix för att köpa chips och dippa och här sitter jag själv hos henne och väntar:P har tråkigt för hon är inte den snabbaste heller för den delen!:P

Har glott på fotbollen och det var meningen att vi skulle vidare ut sen men vi är för sega och trötta sen igår så det blir chill med chips och dippa istället, hohoho!

Igår var man först här hemma hos emma och förfestade med tjejerna och sedan hämtade danne oss och körde oss till carl som hade fest. Där var det rätt slött men vi tjejer hade det skojskoj! Sen tog vi bussen in till stan för vi skulle till lillatorg, men de hade stängt så vi drog oss vidare till mc donalds istället och käääkade. najsnajs! Sen hem och soova, mysiiigt!

Vaknade halv 8 (!?!?) i morse för att sjunga till lillsyrran emma som fyller 5 idag:) gulle.
Jag och josse stack in till stan med henne senare för att hon skulle få välja exakt vilken present hon ville :) sen käkade vi på mc donalds.. sen hem och käka tårta och annat goott:D så man an säga att jag endast har käkat idag.. Jag och emma stack t.o.m ner å köpte färdig mat som man värmer i micron, och melon, daim, 5 advokados och bluekeld haha, tjugge mann.

Jaaaja, jag är heeeelt slut i skallen, ontont! Orkar inte skriva mer så vi seeeeeeeees idiotaas!
pusspusss


Lassee

Jag har aldrig gillat lars winnerbäck men den här låten är bara så mysig! Melissa horn har en sån underbar röst.. myspys på hög nivå!:)

Tyvärr kunde man inte ta videon från youtube, men här är länken istället; http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=related


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


chokladfontän

Chillade hemma hos emma igår, mysiiigt var det! Efter en stund kom emmas mamma och lillsyrra hem från student.. Emmas syrra, Lisa, berättade i timmar att dom hade haft en stor chokladfontän som hon stod vid hela kvällen.. haha nutte! Det roliga är att hon berättade att hon hade haft en dröm inatt om att hon hade drunknat i choklad haha!

Idag ska jag passa mina små kusiner en stund sedan blir det kanske stan. Ikväll blir det paaaartyparty och lika så imorn, sjukt taggad!
Ikv blir det kanske middag oh förkrök hos emma och sedan vidare och imorn blir det krök  hos bella med fotboll osv:) naaaaajsnajs!

Hörs senare, nu ska jag duschelura! Pusspuss

soulmates, twins, kattkompisar and sisteers;)

uttråkad

jag vknade för ungefär 10 minuter sen och jag är redan sjukt uttråkad! Får dessutom lite panik, jag är en sådan som måste göra saker och ting hela tiden, hatar att bara ligga och glo.. i am starting to get depresst!!! :P
Undrar hur hela sommaren kommer att se ut om det kommer att vara sånt här bajsväder.. då kan man ju lika bra skjuta sig själv eller nått..

Jag hade en sjuk dröm inatt.. vaknade vid 06.00 och var så jäävla ledsen och jag kände ångesten i magen, damn boy!! Det jobbiga är att drömmen kanske är sann också? jävla bajs.. vill bara kasta en  stor fet sten i huvudet på dig din idiot!

Jajja.. Igår var det avslutning, härliigt! Efter det stack jag, dino, emma och julia in till stan.. där mötte vi bellisälskling. Vi fikade och kollade runt lite. Köpte mig en del, jag och julia köttade inne på bikbok där de hade rea:P köpte två par shorts och en klänning för 87 kr!! hallelujah!:D
Sen på kvällen blev det bio med julle, emma, fanny och bella:) mysiiigt. Såg dumpad.. överball enligt  mig.. han är golligoll!

Nu ska jag göra frukost sen ska jag terra någon, pallar fan inte vara här hemma mer! TJENNA HEJDÅ

nostalgi,nostalgi,nostalgi,nostalgi


Vilka minnen man får! aaah, de skriker fan bara nostalgi över denna låten!
♥Nada surf - Always love ♥

bläää

har inte sovit någonting inatt. Jag är så tröött! Har legat och hostat hela natten, fyfan! Min hals är helt förstörd.. ska snart försöka sova lite. Är på jävligt dåligt humör idag! veta fan varför men det yrar omkring 10000 tankar i skallen på mig och jag blir bara så jävla yr! jajja bajs på dig och hejdå



I will have my moment, when im less sober...

sjukis

Började klockan 08.20 idag, vi var tre stycken från våran klass som satt och väntade på bajs björn i typ en halvtimme (vår lärare).. tillslut kom han och jag gjorde klart ett arbete, känns bra! Sen var det foto och där gjorde man klart det sista och sen fick man reda på betyg, och jag var "helt klart VG!" känns också väldigt bra!
Sen var det lunch och nu sitter jag här hemma, skönt, ska snart lägga mig i sängen och vila en stund.. har blivit jätte sjukis och det känns mindre bra.. förkylld som en idiot och halsen.. iscisch! Komma och mysa med mig?:)
Måste plugga det sista sen ikväll.. och imorn är det picknick med skolan på musikkullarna, vi ska leka lekar osv? hmm.. inte direkt ngn större lust med det. Meeeen man får ju gratis korvar så jag menar klart man kommer då:P haha

ring och hör av er gärna idag(A).. Är man sjuk så vill man ju gärna ha lite uppvaktning juuu!
Och jag vet vad som hade varit perfekt just nu..


Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you

 We´ll shine like stars
in the summer night
We´ll shine like stars
in the winter light

One heart,
Onte hope,
One love
With or without you
We will shine

♥ Godnatt ♥

never say never..

Jag försöker och försöker. Försöker göra allt för att inte tankarna skall käka upp mig. Varför försöker jag dölja och ljuga för mig själv. Inse madde, inse!  Ibland önskar man sig för mycket och det slutar bara fel.  Man borde vara försikig vad man önskar sig. Jag önskar mig någonting som aldrig kommer att hända. Men man borde inte säga aldrig, för allt kan hända när man minst anar det, faktiskt. Det gäller väl bara att drömma vidare. Om jag tänker tillbaka så hade jag aldrig någonsin trott att detta kunde hända mig. aldrig. Men som sagt aldrig är ett ord som man inte borde använda, never say never, för saker och ting händer trotts att man trodde att det aldrig skulle hända en. Fan.


dragspel och skräckfilm

haha här sitter jag, helt ensam här hemma och pluggar medans jag tittar på en skräckfilm. Jag är livrädd!
Just nu är det en sjukt läskig scen i filmen och jag håller på att dö! Samtidigt som jag ser på filmen så spelar dom dragspel utanför mig, och det har dom gjort nu i över två timmar. Snacka om att jag håller på att få spel!!

synd om miiiig

Stack till stranden innan idag med emmö. Såklart försvann solen när man la oss ner, så fick inte direkt någon färg idag nä:P..
Jag har jätte tråkigt, och jag funderar på att stanna hemma ikväll, måste göra klart några arbeten. Kul det känns, vara hemma på en fredag? är dessutom helt ensam hemma, tills imorgon och det är jäätte ensamt:( så om någon vill komma och hålla mig sällskap? Haaatar att vara ensam. finns inget värre. Ångrar mig lite att jag inte följde med mamma och pappa och de små. Menmen!

hoppas alla får en roligare fredag än vad jag kommer få! pusspuss


Vill mycket just nu...

vill bli klar med alla mina arbeten, vill sova, vill ut och sola, vill må bra i halsen, vill, vill, vill myyycket just nu!
Är så hiimla trött! Men  måste göra färigt två-tre arbeten. Kul det känns? vill ju helst bara ut i solen just nu och sola. Inte ligga i mitt stökiga och mörka rum.

Igår bojkottade jag och emma studenter och chillade iväg på bio istället. Myyysigt var det! Fast en deppig film? Såg made of honer.. gråta gråta film om man säger så:P

haha jag e helt slut i huvudet.. mina fingrar orkar seriöst inte skriva.. och min hjärna hänger inte rikigt med heller för den delen. blö blö! Skriver mer sen för nu vill jag sova en stund!

TJAARÅÅÅÅÅÅÅ

Leave out the rest



Vaknade tidigt idag.. Gick ut och solande med mamma en stund. Snart ska jag börja göra mig iordning och sedan dr mig till skolan för att fota alla lyckliga fulla studenter:P palla..
Ska måla naglrna nu, seeeeeeeeeees!

Trötter

Är sjukt trött så därför skriver jag inget stort inlägg. Vill sova egentligen. Men iallafall...
Igår var jag på två studenter, först hos måns och sedan hos david.. en myyycket lyckad kväll förutom när en jävla idiot tjej trampar sönder min fot.. hon hoppade rent ut sagt på den med hennes jävla 500 m långa klack. När jag vaknade imorse kunde jag inte gå. Min fot är blå och svullen, får iinte ner den i skon typ, härligt!
Kom hem vid halv 5 och gick och la mig direkt. Skulle egentligen till skolan imorse, men jag kom som sagt inte upp ur sängen av både trötthet och min fot..Emma ringa och väckte mig tidigt den bajsen så fick inte så många timmars sömn inatt.. ville inte sitta hemma och deppa sen så  jag och emma åkte in till stan och myste. Köpte ett par skor och klänning.. jaaaaaja haha intressant va!
Kom hem och sov en timme sen var man tvungen att göra sig iordning för Julius student:) han och hans två kompisar hade hyrt kallbadhuset och det var super mysig, men jag var aaaldeles för trött att hänga med vidare så jag åkte hem ist!

Jaajja, nu måste jag sova! sjuuukt härligt att man börjar klockan 15.00 imorn.. behöver sömn!

Finns bilder nu på  bilddagboken. TJENNA HEJSVEJS!


Tjeniiiis

None
Sitter på multimedian just nu, och det är verkligen den tråkigaste lektionen som finns. Ska snart pysa in till stan med emma och bella för att hitta present till david och måns. Är inte direkt taggad för ikväll, men det kanske man blir senare! Imorgon ska man fota alla 3orna också, kommer bli rätt kul och slappt, för vi slutar efter det! Sedan på torsdag är vi lediga under hela dagen, så det blir bara en massa solande, men sen ska hela vår klass komma tillbaka till skolan vid 15.00 för att fota 3:ornas student när de springer ut osv, Kommer bli rätt kul ändå!:) Sen är vi lediga på fredag också, så det blir en massa solande då med. Nu ska jag ut till soooolen. hajhajjjj

KAOS säger jag bara!

Det hände något väääldigt sjukt idag!
Efter skolan stack jag in till stan med dino. Öveeer fint väder och vi bestämde oss för att köpta varsin glass och sätta oss på gustav för att sitta och titta på allt folk som går förbi. Där satt dino och jag och käkade vår glassar i det fina härliga vädret, helt knäppt tysta och var inne i våra egna tankar.
helt plötsligt från absolut ingen stans så dök det upp tre väktare som jagade en 40-årig utlänning.. väktarna kaste sig över honom och försökte få ner honom på marken och ta på honom handklovar, men 40-åriga snubben vägrade och väktarna började skrika som bara den på honom och dessutom slog honom med batong och grejer.  Tillslut fick dom ner honom på marken och tog på honom handklovarna. I ena handen hade 40-åringen en stor fet kniv som väktarna tog bort från honom.  2 polisbilar kom och det blev ett stort avbrott för alla i stan.. ALLA stannade och glodde och allt detta hände typ 3-4 meter ifån mig och dino. Vi var så CHOKADE! haha helt galet. Där satt vi tysta och njöt av våra glassar så händer dettta. hmm vad händer med världen? springa runt med en stor fet kniv på stan osv, damn boy.

Imorgon ska man springa 5 härliga km på gympan, på tid! LÄNGTAR! jag har ju verkligen den bästa konditionen, inte!
Sedan blir det två studenter och sedan luftkastellet, kommer vara död på onsdag! meeeeeenmen!
Nu ska jag mysa med josse. Känner mig sjukt nere.. som man kan göra ibland. Så hon får mysa med mig. myyyyysigt:)

Puss och nattinatti

Make a sound for me

image202
Hela världen, förutom jag..

sitting, waiting, wishing

andras problem är att de inte får allt de vill ha.
mitt problem är att jag inte vet vad jag vill ha.
jag får alltså ingenting.
äh.

Det finns en anledning varför jag är som jag är och varför jag gör saker som jag gör just nu.


Seems like nothin' I say gets through.
How did this old bed fit a world between me and you.
We said "Goodnight" but the silence was so thick
you could cut it with a knife.
You're the one, yea, I've put all my trust in your hands.
C'mon and look in my eyes, here I am, here I am

You don't understand me, my baby.
You don't seem to know that I need you so much.
You don't understand me, my feelings,
the reason I'm breathin', my love

The mornin' comes and you're reaching out for me
just like everything's the same
and I let myself believe things are gonna change.
When you kiss my mouth and you hold my body close,
do you wonder who's inside?
Maybe there's no way we could feel each other's pain.
I guess loneliness found a new friend, here I am

you think that i'm strong, but you're wrong


Tjennnnna läget får jag spy på dig?:)

Sjuuukt trevligt igår:D Tack jojo och linnea för en underbar fest! Så himla roligt att träffa de gamla..
Såklart så fick jag i mig linneas härliga blandning som innehöll kanske liiite förmycket av allt möjligt, så idag mår man som man mår. Kom precis hem och ska snart umgås med mammi min. Ska sola och mysa ute i solen men jag vet inte riktigt om jag kommer orka ligga och sola i detta tillståndet. Vill helst bara dränka mig i ett iskallt badkar!

Bilder lägger jag in nu under dagen!:) POSS


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Nämen hallå där!

2008-06-30 @ 23:00:55
Vet ni vad jag har gjort idag?
Piercat min tunga!

Fattar det nästan inte själv, blev en himla impuls grej!
Det gick hur bra som helst! Var inte alls så jätte nervös heller för den delen, men jag hade förberett mig på det värsta men möttes av något av det lättaste! Tog bara en sek. Gjorde inte det minsta ont, det gjorde tom ondare i naveln och det gjorde liksom inte äns ont! Är bara lite svullen nu men, det går väl över snart.

Nu ska jag plinga emma och fråga om hon vill seeees en stund.

Tjingeling!

lite uppdatering!

2008-06-30 @ 03:15:08

Mumsig låt!

Ja, som ni har märkt så har jag inte direkt haft ork för att skriva här, för liksom egentligen vad fan bryr ni er om vad jag gör under dagarna? Men själv så tycker jag faktiskt att det är rätt skönt att bara få skriva av sig ibland, även fast det inte handlar om värsta grejorna liksom.
Ja, min helg har varit rätt okej faktiskt, men förvirrande.

I fredags var jag verkligen på topp och mitt humör var nästan skrämmande bra.
Först gick jag och emma hem till anna där hon hade ordnat massor av frukt och gott till drinkarna. Men för min del blev det faktiskt bara en massa shotar, tråkigt nog! Hade gärnat gjort goda drinkar! Iallafall, där var då anna, vicky, emma(annas syster), hennes pojkvän från mexico och hans kompis som också kom från mexico. Jävla roligt var det! Att prata engelska när man har druckit är nog fan nästan det roligaste som finns, och man upptäcker dessutom att man är grymmare på engelska än vad man tror!;) haha
Efter en stund gick vi hem till en annan tjej som hade lite "fest" eller vad man ska säga, där började man tjaffsa med hennes mamma som sa att jag klädde mig slampigt och såg bilig ut, snacka om att jag blev sur! Hur kan en mamma säga så till någon hon absolut inte känner? Jag hade inte gjort henne ett piss, och visst om det nu är slapigt att ha en hög kort kjol så visst, låt mig ha det då utan att kommentera.
Efter en stund pallade vi inte mer där så vi tog taxi in till hipp. Det roliga på vägen dit var nog min konversation med taxi killen, han var bara 22 och han såg ändå hyffsat bra ut:P och det vi snackade om tar vi nog inte äns upp här.
När vi väl kom fram så var det inte direkt mycket folk där, så vi ställde oss vid baren direkt. Där bjöd den ena mexicanaren på en massa sprit, först öl och sedan ännu flera shotar, och jag kan lova er att efter den shoten var man ju verkligen bäng i huvudet!
Jag var så himla förvirrad! Jag sprang runt där inne som en idiot och jag veta fan vad jag egentligen gjorde, hälsade på varända jävel osv, men whatever det är väl så det ändå ska vara, när spriten tar över ens självförtroende och man känner sig snyggast, vackrast och bäst! hoho

I lördags tog jag bara det lugnt, kändes verkligen som om jag behövde det, hade ont i varenda lilla minsta del i kroppen och jag lyckas alltid få en massvis med blåmärken och köttiga sår typ. Varför liksom?! hmm..
Sedan ikväll var jag hemma hos emma och kollade på fotbollen och myste, har dessutom fått en ny liten söt kompis, lisa! :D världens sötaste unge!! (emmas 8 åriga syster). Vi bestämde att hon och min lillasyster sophie (som är 8 år exakt som Lisa) ska också bli bestfriends precis som jag och emma, för då kan vi fyra hitta på saker tillsammans. Haha.

Imorgon har jag planerat att åka till lund för att pierca mig, får se hur det går. Känns bara som om det är dags nu att göra något sånt skit:P Våga kommer jag göra, är inte direkt "rädd" för sådana smärtor, utan jag gillar känslan av smärta nästan (tex sprutor osv:P) så ja, vi får se om jag pallar dra mig ändå till lund bara haha.

Men nu skall jag försöka sova hade jag tänkt. Jag har verkligen vänt på dygnet! 

PussPuss, take care ♥

soulisar!:D

2008-06-27 @ 18:42:53

regn, regn, regn!

2008-06-27 @ 17:39:34

Igår gick man en promenad med emma och det slutade med att vi satte oss och gungade, mötte upp linnea också så där satt vi i ungefär tre timmar och gungade haha.. sen hem och myste film och somnade dessutom tidigt, för en gång skull!

Goooood vilket konstigt väder det har varit idag!
Vaknade imorse av att det spö regnade, åskad, blixtrade och hela köret. Mitt rum var dessutom mörkare än vad det är på natten. Mysigt som fan!:)

Nu regnar det ute igen och det är ingen höjdare! Ikväll blir det först till Anna och göra goda drinkar, med jordgubbar osv sedan blir det hipp. Kommer säkert att bli en rolig kväll, jag ser sjukt fram emot den iallafall, riktigt sugen på att dra ut asså! :)

Nu ska jag duscha, pusspuss!


 

supermysig kväll!

2008-06-25 @ 02:33:30
Var ju på bio tidigare ikväll med julia, bella, emma, anna och matilda och såg sex and the city, myyysigt!
Den var superbra och supersorlig och supergullig ochochoch! aah den var så bra!:)

Sitter nu hemma hos bella med david, emma och anna, och Matilda gick för en stund sen. Här sitter vi och kollar på massor av vänner avsnitt och snackar en massa skit.. stackars david som får höra allt;) hahaha 

Nu ska jag sluta tönta mig här vid datorn men ha det fett mannnnnar.
Pusspuss

IKVÄLL BLIR DET ÄNTLIGEN AV!:D

2008-06-24 @ 15:07:00
sex and the city!

i dina blå ögon

2008-06-23 @ 19:49:46
Din blick är sorgsen
Vet vad du känner jag förstår så väl, att
Tankarna skrämmer

I en värld full av människor så
Växer vår ensamhet
Å i mörkret inom dig finns vilsenhet

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
i dina blå ögon finns havet och himlen
så va inte rädd att leva här

Le lite grann nu
Va inte ledsen jag minns knappast när, ja
sist såg dig skratta
om världen gör dig galen
och bara ser allt i svart
så finns jag där
mitt i din mörkaste natt

aah!!!

2008-06-23 @ 19:31:56
dra åt helvete din jävla idiot! hade mer än gärna kastat en sten i huvudet på dig!!!!!

baby

2008-06-23 @ 17:45:37
jag äger på singstar! utan tvekan:D singstar är min dolda talang haha.. Jag och emma har suttit med singstar läänge och jag är sugen på att dra med till henne snart för att sjunga. så jävla roligt!
Men ikväll blir det kanske bio för min, bella, emma, matilda och julias del, om inte så blir det en mysig fika och en massa skitsnack. Men innerstinne är jag extremt sugen på att kröka hade gärna gjort alla fyra saker ikväll, singstar, bio, fika och fest. 
En sak är säker och det är att jag och emma hade INTE klarat av att flytta ihop. Ni förstår inte hur mycket vi två stökar ner på 5 min! och inte bara det, utan vi äter så sjukt onyttigt. Vi är förlata att laga mat. Vi går heldre ner till konsum och köper färdig micro mat och fråga mig inte hur vi pallar gå ända ner till konsum asså. haha.
Nej både lördagen och söndagen blev bara en massa chillande, emma skulle egentligen ha lite krök i söndags men det pallade vi inte nej, så jag bella och emma kollade fotbollen och sov istället. Men nu är man jävligt sugen. Men jag funderar på att jag endast denna veckan ska äta nyttigt och inte dricka något, känns som om min kropp behöver rensa ut allt äckelpäckel (lät sjukt äckligt hah) men jag har faktiskt varit så himla onyttig den sista tiden och jag behöver en hel vit vecka framför mig för att känna mig lite fräshare! Men det som jag egentligen borde göra är att börja träna kanske?:P men det har jag aldrig gjort i hela mitt liv och kommer aldrig att göra det heller.
Jajja, nu ska jag försök få tag på min käre vänn kåte-emma som förövrigt har haft det väldigt skönt idag;) mohaha! hahaha.
pusss!


...

2008-06-22 @ 14:11:09

Breaking the rules, me and you, you and I. 

en liten sammanfttning av en stör kväll

2008-06-21 @ 15:45:19
vilken galen sjuk kväll det blev igår asså! haha. Lyckad enligt mig iallfall..
Först åkte jag hem till emma och sedan tog vi oss till ljunghusen till en fest. Över mycket folk och det var trevligt:)
När vi skulle hem stog vi oh väntade på bussen i 80 år, tilllut kom bussen och den var såklart överfylld så mycket att dörrarna var öppna tyå så den körde förbi men saknade ner lite längre fram.. jag och emma började springa som idioter efter bussen och hoppade på den i farten haha det var så jä'vla cp! jajja.. sen bytade vi bssjävel och på den möttes man upp av 7 blattar som började taffsa på en och jag sa till då började dom med personliga angrepp och börja sncka massa skit, kallade oss horor och apor osv, jag menar titta er själva i spegeln idioter! Tillslut ringde dom sina jävla blattetjejkompisar som skulle möta upp oss och slå oss, men det hände ju aldrig jävla töntar! blir så sjuuukt lack på dom asså.  Tror att dom kan taffsa hit och dit på vemsom helt jävla svin asså..
Sen åkte vi hem till måns där han hade krök.. och det höll igång fram till klockan 11 i morse typ så man har fan inte sovit så mycket än:P jajja, nu ska jag möte upp emma så ska vi kääka snabbbbbban! (bilder finns på bilddagboken)

SEES

scotty doesn't know

2008-06-19 @ 23:32:12
sitter hos emma nu och kollar på eurotrip haha så jävla ball asså. Vilka offer vi är som sitter här sjuka och äckliga:P Men vi måste chilla upp oss inför imorn, woooho!
Fast vi har inte planerat så mycket heller direkt, men det kommer nog bli en kul kväll, känner det på mig!
Nuuu e reklamen slut så nu får jag sluta nörda mig framför datorn.. måste dessutom hinna göra popcoorn. Bara så ni vet! :P
puss

sex and the city maraton<3

2008-06-19 @ 00:51:20
Lunchade med skönheten idag på jensens, det var gottgott men såklart fik vi det ruttnaste bordet hahah och beställde dessutom in förlite mat och fegisar som vi är så vgade vi inte bställa in mer heller! Sjukt deppigt att man fick feber under tiden som man satt där, så man åkte direkt hem sen igen. Skulle egentligen på bio men så blev det inte heller, ville se fotbollen men nixpix den dumpade jag direkt när jag fick syn på att det var sex and the city maraton! Så mycket minnen man fick när man såg avsnitten, gosch! Och jag vet inte hur många liter jag har gråtit haha. På lördag är det premier på filmen och damn boy vad jag har längtat! Dessvärre så är vi alla tjejer så sjukt sega så vi har inte bokat så det blir ingen premier näää!

JAHAPP, midsommar på fredag ja.. och vad fan händer då?! Vi har iiingen jävla aning om vad som händer än, men på något sätt så gillar jag det. Det blir oftast bara massa kaos om man planerar förmycket. Man får ta det som det kommer helt enkelt, blir alltid bäst så! Man får hoppas att man har blivit frisk innan dess iallafall, annars proppar man i sig 50 stycken lyckopiller så blir man antagligen på topp igen;) haha!

Något som jag tycker är rätt roligt som jag fick reda på igår är att min mamma läser min blogg, och antagligen så läser hon nu med;) haha så vill bara skriva några rader till dig!

Du är den underbaraste och den bästa människan på denna jord! Du förstår inte så mycket jag respekterar och ser upp till dig. Så mycket som du ställer upp för oss alla, snacka om att vi är bortskämda! Du är världens bästa mamma. Hade aldrig klarat mig utan dig ska du veta. Så mycket som du har gjort för mig och oss andra, du ställer upp för en i vått och torrt och man kan prata med dig om precis ALLT! Du ska bara veta så lyckligt lottat och tacksam jag är att jag har dig som just min mamma och dessutom som en underbar vänn och dessutom är du världens snyggaste mamma också haha;)
ÄLSKAR DIG!!!

drömmar

2008-06-18 @ 13:34:03
Varför drömmer jag alltid sånna konstiga drömmar? Helt sjukt. Jag har vaknat med ångest varje mårgon nu i ungeför 2 veckor och det är skitjobbigt!
Har sovit så himla dåligt.. aah vill bara ta sömntabletter och sova ut i flera månader. Hade varit sjuukt skönt. Att somna nu och vakna upp igen om kanske ett halvår! Och det som är jobbigast är nog att bli väckt av sin jävla telefon! Känns so om min mobil alltid ringer när jag sover. Nåjaaaa!

Får se vad som hittas på idag, Jag och emma ska iallafall på dejt nu snart och äta lunch på jensens haha och ikväll så blir det iallafall biooooooo:)

Är det bara jag som hatar reklamen på 5an? Där de gör reklam för verklighetsbaserade filmer på söndagar.
Sjukt sorlig reklam men man älskar ju bara låten! Det hemska är att hon blev känd direkt efter att hon dog..
Jaja här får ni iallfall låten, Eva Cassidy - Fields of gold..

The sky darkens, my life flashes, the plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes

2008-06-17 @ 19:08:10

hål

2008-06-17 @ 15:14:28
iband går det nästan hål på mig.
- men jarå, jag klarar mig.

Jag känner mig värdelös.

i wanna thank you for nothing

2008-06-17 @ 14:59:06
mumsig låt! (kleerup)

Vaknade nyss, har sovit till och från inatt. Är jätte trötter och det är nog vädrets förtjänst? Jag blir så himla arg! Vilket pissväder det är, så himla typiskt sverige sommar. Jajja. Idag får man se vad som händer, blir nog inte så mycket. Ska möta upp emma efter hon har slutat sitt jobb vid halv 6 och sedan åker vi till bo01 för att möta upp dom andra. Blir mysmys fika och annat skoj. Hör av er om ni vill kommmma!:D Josse jobbar dessutom nu så funderar på att gå ner till henne för en vaniljlatte!

Skriver mer sen, kanske! pusspuss

king

2008-06-17 @ 01:28:34
sitter här och glor! Lyssnar på mysig musik och försöker bli trött. Något som håller mig underhållen i sånna här situationer är king.com (hahaha) vilken tönt jag är, jatack! Men jag har blivit så beroende att det inte är sant.

Kleerup

2008-06-17 @ 00:45:53
Härligt!


Gillar verkligen "i just want to make that sad boy smile" men den finns inte i den riktiga veriationen på youtube. Men denna är sjukt härlig också. Ni kanske känner igen musiken.. Kleerup var nämligen med och gjorde robyns låt, "With Every Heartbeat".. Fast det kanske ni redan viste?:P haha.. det hade iallafall jag ingen aning om!

heyy

2008-06-16 @ 17:46:12
Gårkvällen var rätt konstig, eller väldigt konstig faktiskt. Men skoj!
Skulle egentligen träffa jocke en stund innan han åkte tillbaka till lumpen, men det kom något emellan så det gick ikke! Men vid 21.00 träffade jag emma och vi gick och köpte godis för att sedan ha en myskväll. Påvägen hem så är det någon sneakybil som står vid hennes lägenhet och när vi går förbi den så ser vi att det var Olle och Måns. Dom hängde med upp och vi kollade på fotboll och chilla.. Sen ringde vi david och bestämde att vi skulle chilla hos honom.
Först körde vi och hämtade upp danne och  gustav och sedan drog vi till honom där han och bella var:)
Där var ju bara en cpkväll! Ingenting som jag direkt kan skriva här men det var något av det sjukaste jag sett som hände! hahah sktattar bara jag tänker på det.
Sen körde månsan hem oss och jag och emma somnade nästan direkt.. förutom att emma snarkade som en idiot!:P

idag har man bara chillat.. emm och jag stack först och träffade emma, sen ingrid och sen bellö! Så mycket motion har jag nog aldrig fått! haha

Ikväll får man se vad som händer, förmodligen blir det hem till bella iallafall:)
Nu ska jag duscha!

see yooou

tjooooosan

2008-06-14 @ 22:10:30

Emma cyklade iväg till videomix för att köpa chips och dippa och här sitter jag själv hos henne och väntar:P har tråkigt för hon är inte den snabbaste heller för den delen!:P

Har glott på fotbollen och det var meningen att vi skulle vidare ut sen men vi är för sega och trötta sen igår så det blir chill med chips och dippa istället, hohoho!

Igår var man först här hemma hos emma och förfestade med tjejerna och sedan hämtade danne oss och körde oss till carl som hade fest. Där var det rätt slött men vi tjejer hade det skojskoj! Sen tog vi bussen in till stan för vi skulle till lillatorg, men de hade stängt så vi drog oss vidare till mc donalds istället och käääkade. najsnajs! Sen hem och soova, mysiiigt!

Vaknade halv 8 (!?!?) i morse för att sjunga till lillsyrran emma som fyller 5 idag:) gulle.
Jag och josse stack in till stan med henne senare för att hon skulle få välja exakt vilken present hon ville :) sen käkade vi på mc donalds.. sen hem och käka tårta och annat goott:D så man an säga att jag endast har käkat idag.. Jag och emma stack t.o.m ner å köpte färdig mat som man värmer i micron, och melon, daim, 5 advokados och bluekeld haha, tjugge mann.

Jaaaja, jag är heeeelt slut i skallen, ontont! Orkar inte skriva mer så vi seeeeeeeees idiotaas!
pusspusss

Lassee

2008-06-13 @ 13:48:24
Jag har aldrig gillat lars winnerbäck men den här låten är bara så mysig! Melissa horn har en sån underbar röst.. myspys på hög nivå!:)

Tyvärr kunde man inte ta videon från youtube, men här är länken istället; http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=related


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

chokladfontän

2008-06-13 @ 11:27:35
Chillade hemma hos emma igår, mysiiigt var det! Efter en stund kom emmas mamma och lillsyrra hem från student.. Emmas syrra, Lisa, berättade i timmar att dom hade haft en stor chokladfontän som hon stod vid hela kvällen.. haha nutte! Det roliga är att hon berättade att hon hade haft en dröm inatt om att hon hade drunknat i choklad haha!

Idag ska jag passa mina små kusiner en stund sedan blir det kanske stan. Ikväll blir det paaaartyparty och lika så imorn, sjukt taggad!
Ikv blir det kanske middag oh förkrök hos emma och sedan vidare och imorn blir det krök  hos bella med fotboll osv:) naaaaajsnajs!

Hörs senare, nu ska jag duschelura! Pusspuss

soulmates, twins, kattkompisar and sisteers;)

uttråkad

2008-06-12 @ 12:15:35
jag vknade för ungefär 10 minuter sen och jag är redan sjukt uttråkad! Får dessutom lite panik, jag är en sådan som måste göra saker och ting hela tiden, hatar att bara ligga och glo.. i am starting to get depresst!!! :P
Undrar hur hela sommaren kommer att se ut om det kommer att vara sånt här bajsväder.. då kan man ju lika bra skjuta sig själv eller nått..

Jag hade en sjuk dröm inatt.. vaknade vid 06.00 och var så jäävla ledsen och jag kände ångesten i magen, damn boy!! Det jobbiga är att drömmen kanske är sann också? jävla bajs.. vill bara kasta en  stor fet sten i huvudet på dig din idiot!

Jajja.. Igår var det avslutning, härliigt! Efter det stack jag, dino, emma och julia in till stan.. där mötte vi bellisälskling. Vi fikade och kollade runt lite. Köpte mig en del, jag och julia köttade inne på bikbok där de hade rea:P köpte två par shorts och en klänning för 87 kr!! hallelujah!:D
Sen på kvällen blev det bio med julle, emma, fanny och bella:) mysiiigt. Såg dumpad.. överball enligt  mig.. han är golligoll!

Nu ska jag göra frukost sen ska jag terra någon, pallar fan inte vara här hemma mer! TJENNA HEJDÅ

nostalgi,nostalgi,nostalgi,nostalgi

2008-06-10 @ 23:22:10

Vilka minnen man får! aaah, de skriker fan bara nostalgi över denna låten!
♥Nada surf - Always love ♥

bläää

2008-06-10 @ 10:49:36
har inte sovit någonting inatt. Jag är så tröött! Har legat och hostat hela natten, fyfan! Min hals är helt förstörd.. ska snart försöka sova lite. Är på jävligt dåligt humör idag! veta fan varför men det yrar omkring 10000 tankar i skallen på mig och jag blir bara så jävla yr! jajja bajs på dig och hejdå



I will have my moment, when im less sober...

sjukis

2008-06-09 @ 12:07:42

Började klockan 08.20 idag, vi var tre stycken från våran klass som satt och väntade på bajs björn i typ en halvtimme (vår lärare).. tillslut kom han och jag gjorde klart ett arbete, känns bra! Sen var det foto och där gjorde man klart det sista och sen fick man reda på betyg, och jag var "helt klart VG!" känns också väldigt bra!
Sen var det lunch och nu sitter jag här hemma, skönt, ska snart lägga mig i sängen och vila en stund.. har blivit jätte sjukis och det känns mindre bra.. förkylld som en idiot och halsen.. iscisch! Komma och mysa med mig?:)
Måste plugga det sista sen ikväll.. och imorn är det picknick med skolan på musikkullarna, vi ska leka lekar osv? hmm.. inte direkt ngn större lust med det. Meeeen man får ju gratis korvar så jag menar klart man kommer då:P haha

ring och hör av er gärna idag(A).. Är man sjuk så vill man ju gärna ha lite uppvaktning juuu!
Och jag vet vad som hade varit perfekt just nu..


Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you

 We´ll shine like stars
in the summer night
We´ll shine like stars
in the winter light

One heart,
Onte hope,
One love
With or without you
We will shine

♥ Godnatt ♥

never say never..

2008-06-07 @ 20:44:05
Jag försöker och försöker. Försöker göra allt för att inte tankarna skall käka upp mig. Varför försöker jag dölja och ljuga för mig själv. Inse madde, inse!  Ibland önskar man sig för mycket och det slutar bara fel.  Man borde vara försikig vad man önskar sig. Jag önskar mig någonting som aldrig kommer att hända. Men man borde inte säga aldrig, för allt kan hända när man minst anar det, faktiskt. Det gäller väl bara att drömma vidare. Om jag tänker tillbaka så hade jag aldrig någonsin trott att detta kunde hända mig. aldrig. Men som sagt aldrig är ett ord som man inte borde använda, never say never, för saker och ting händer trotts att man trodde att det aldrig skulle hända en. Fan.

dragspel och skräckfilm

2008-06-06 @ 22:49:02
haha här sitter jag, helt ensam här hemma och pluggar medans jag tittar på en skräckfilm. Jag är livrädd!
Just nu är det en sjukt läskig scen i filmen och jag håller på att dö! Samtidigt som jag ser på filmen så spelar dom dragspel utanför mig, och det har dom gjort nu i över två timmar. Snacka om att jag håller på att få spel!!

synd om miiiig

2008-06-06 @ 20:29:41
Stack till stranden innan idag med emmö. Såklart försvann solen när man la oss ner, så fick inte direkt någon färg idag nä:P..
Jag har jätte tråkigt, och jag funderar på att stanna hemma ikväll, måste göra klart några arbeten. Kul det känns, vara hemma på en fredag? är dessutom helt ensam hemma, tills imorgon och det är jäätte ensamt:( så om någon vill komma och hålla mig sällskap? Haaatar att vara ensam. finns inget värre. Ångrar mig lite att jag inte följde med mamma och pappa och de små. Menmen!

hoppas alla får en roligare fredag än vad jag kommer få! pusspuss

Vill mycket just nu...

2008-06-06 @ 11:58:40
vill bli klar med alla mina arbeten, vill sova, vill ut och sola, vill må bra i halsen, vill, vill, vill myyycket just nu!
Är så hiimla trött! Men  måste göra färigt två-tre arbeten. Kul det känns? vill ju helst bara ut i solen just nu och sola. Inte ligga i mitt stökiga och mörka rum.

Igår bojkottade jag och emma studenter och chillade iväg på bio istället. Myyysigt var det! Fast en deppig film? Såg made of honer.. gråta gråta film om man säger så:P

haha jag e helt slut i huvudet.. mina fingrar orkar seriöst inte skriva.. och min hjärna hänger inte rikigt med heller för den delen. blö blö! Skriver mer sen för nu vill jag sova en stund!

TJAARÅÅÅÅÅÅÅ

Leave out the rest

2008-06-05 @ 14:09:45


Vaknade tidigt idag.. Gick ut och solande med mamma en stund. Snart ska jag börja göra mig iordning och sedan dr mig till skolan för att fota alla lyckliga fulla studenter:P palla..
Ska måla naglrna nu, seeeeeeeeeees!

Trötter

2008-06-05 @ 01:06:00

Är sjukt trött så därför skriver jag inget stort inlägg. Vill sova egentligen. Men iallafall...
Igår var jag på två studenter, först hos måns och sedan hos david.. en myyycket lyckad kväll förutom när en jävla idiot tjej trampar sönder min fot.. hon hoppade rent ut sagt på den med hennes jävla 500 m långa klack. När jag vaknade imorse kunde jag inte gå. Min fot är blå och svullen, får iinte ner den i skon typ, härligt!
Kom hem vid halv 5 och gick och la mig direkt. Skulle egentligen till skolan imorse, men jag kom som sagt inte upp ur sängen av både trötthet och min fot..Emma ringa och väckte mig tidigt den bajsen så fick inte så många timmars sömn inatt.. ville inte sitta hemma och deppa sen så  jag och emma åkte in till stan och myste. Köpte ett par skor och klänning.. jaaaaaja haha intressant va!
Kom hem och sov en timme sen var man tvungen att göra sig iordning för Julius student:) han och hans två kompisar hade hyrt kallbadhuset och det var super mysig, men jag var aaaldeles för trött att hänga med vidare så jag åkte hem ist!

Jaajja, nu måste jag sova! sjuuukt härligt att man börjar klockan 15.00 imorn.. behöver sömn!

Finns bilder nu på  bilddagboken. TJENNA HEJSVEJS!

Tjeniiiis

2008-06-03 @ 13:08:09
None
Sitter på multimedian just nu, och det är verkligen den tråkigaste lektionen som finns. Ska snart pysa in till stan med emma och bella för att hitta present till david och måns. Är inte direkt taggad för ikväll, men det kanske man blir senare! Imorgon ska man fota alla 3orna också, kommer bli rätt kul och slappt, för vi slutar efter det! Sedan på torsdag är vi lediga under hela dagen, så det blir bara en massa solande, men sen ska hela vår klass komma tillbaka till skolan vid 15.00 för att fota 3:ornas student när de springer ut osv, Kommer bli rätt kul ändå!:) Sen är vi lediga på fredag också, så det blir en massa solande då med. Nu ska jag ut till soooolen. hajhajjjj

KAOS säger jag bara!

2008-06-02 @ 23:02:09
Det hände något väääldigt sjukt idag!
Efter skolan stack jag in till stan med dino. Öveeer fint väder och vi bestämde oss för att köpta varsin glass och sätta oss på gustav för att sitta och titta på allt folk som går förbi. Där satt dino och jag och käkade vår glassar i det fina härliga vädret, helt knäppt tysta och var inne i våra egna tankar.
helt plötsligt från absolut ingen stans så dök det upp tre väktare som jagade en 40-årig utlänning.. väktarna kaste sig över honom och försökte få ner honom på marken och ta på honom handklovar, men 40-åriga snubben vägrade och väktarna började skrika som bara den på honom och dessutom slog honom med batong och grejer.  Tillslut fick dom ner honom på marken och tog på honom handklovarna. I ena handen hade 40-åringen en stor fet kniv som väktarna tog bort från honom.  2 polisbilar kom och det blev ett stort avbrott för alla i stan.. ALLA stannade och glodde och allt detta hände typ 3-4 meter ifån mig och dino. Vi var så CHOKADE! haha helt galet. Där satt vi tysta och njöt av våra glassar så händer dettta. hmm vad händer med världen? springa runt med en stor fet kniv på stan osv, damn boy.

Imorgon ska man springa 5 härliga km på gympan, på tid! LÄNGTAR! jag har ju verkligen den bästa konditionen, inte!
Sedan blir det två studenter och sedan luftkastellet, kommer vara död på onsdag! meeeeeenmen!
Nu ska jag mysa med josse. Känner mig sjukt nere.. som man kan göra ibland. Så hon får mysa med mig. myyyyysigt:)

Puss och nattinatti

Make a sound for me

2008-06-02 @ 10:56:57
image202
Hela världen, förutom jag..

sitting, waiting, wishing

2008-06-01 @ 21:10:20

andras problem är att de inte får allt de vill ha.
mitt problem är att jag inte vet vad jag vill ha.
jag får alltså ingenting.
äh.

Det finns en anledning varför jag är som jag är och varför jag gör saker som jag gör just nu.


Seems like nothin' I say gets through.
How did this old bed fit a world between me and you.
We said "Goodnight" but the silence was so thick
you could cut it with a knife.
You're the one, yea, I've put all my trust in your hands.
C'mon and look in my eyes, here I am, here I am

You don't understand me, my baby.
You don't seem to know that I need you so much.
You don't understand me, my feelings,
the reason I'm breathin', my love

The mornin' comes and you're reaching out for me
just like everything's the same
and I let myself believe things are gonna change.
When you kiss my mouth and you hold my body close,
do you wonder who's inside?
Maybe there's no way we could feel each other's pain.
I guess loneliness found a new friend, here I am

you think that i'm strong, but you're wrong

Tjennnnna läget får jag spy på dig?:)

2008-06-01 @ 10:23:26

Sjuuukt trevligt igår:D Tack jojo och linnea för en underbar fest! Så himla roligt att träffa de gamla..
Såklart så fick jag i mig linneas härliga blandning som innehöll kanske liiite förmycket av allt möjligt, så idag mår man som man mår. Kom precis hem och ska snart umgås med mammi min. Ska sola och mysa ute i solen men jag vet inte riktigt om jag kommer orka ligga och sola i detta tillståndet. Vill helst bara dränka mig i ett iskallt badkar!

Bilder lägger jag in nu under dagen!:) POSS


Thoughts, Feelings and Emotions -

Nämen hallå där!

Vet ni vad jag har gjort idag?
Piercat min tunga!

Fattar det nästan inte själv, blev en himla impuls grej!
Det gick hur bra som helst! Var inte alls så jätte nervös heller för den delen, men jag hade förberett mig på det värsta men möttes av något av det lättaste! Tog bara en sek. Gjorde inte det minsta ont, det gjorde tom ondare i naveln och det gjorde liksom inte äns ont! Är bara lite svullen nu men, det går väl över snart.

Nu ska jag plinga emma och fråga om hon vill seeees en stund.

Tjingeling!

lite uppdatering!


Mumsig låt!

Ja, som ni har märkt så har jag inte direkt haft ork för att skriva här, för liksom egentligen vad fan bryr ni er om vad jag gör under dagarna? Men själv så tycker jag faktiskt att det är rätt skönt att bara få skriva av sig ibland, även fast det inte handlar om värsta grejorna liksom.
Ja, min helg har varit rätt okej faktiskt, men förvirrande.

I fredags var jag verkligen på topp och mitt humör var nästan skrämmande bra.
Först gick jag och emma hem till anna där hon hade ordnat massor av frukt och gott till drinkarna. Men för min del blev det faktiskt bara en massa shotar, tråkigt nog! Hade gärnat gjort goda drinkar! Iallafall, där var då anna, vicky, emma(annas syster), hennes pojkvän från mexico och hans kompis som också kom från mexico. Jävla roligt var det! Att prata engelska när man har druckit är nog fan nästan det roligaste som finns, och man upptäcker dessutom att man är grymmare på engelska än vad man tror!;) haha
Efter en stund gick vi hem till en annan tjej som hade lite "fest" eller vad man ska säga, där började man tjaffsa med hennes mamma som sa att jag klädde mig slampigt och såg bilig ut, snacka om att jag blev sur! Hur kan en mamma säga så till någon hon absolut inte känner? Jag hade inte gjort henne ett piss, och visst om det nu är slapigt att ha en hög kort kjol så visst, låt mig ha det då utan att kommentera.
Efter en stund pallade vi inte mer där så vi tog taxi in till hipp. Det roliga på vägen dit var nog min konversation med taxi killen, han var bara 22 och han såg ändå hyffsat bra ut:P och det vi snackade om tar vi nog inte äns upp här.
När vi väl kom fram så var det inte direkt mycket folk där, så vi ställde oss vid baren direkt. Där bjöd den ena mexicanaren på en massa sprit, först öl och sedan ännu flera shotar, och jag kan lova er att efter den shoten var man ju verkligen bäng i huvudet!
Jag var så himla förvirrad! Jag sprang runt där inne som en idiot och jag veta fan vad jag egentligen gjorde, hälsade på varända jävel osv, men whatever det är väl så det ändå ska vara, när spriten tar över ens självförtroende och man känner sig snyggast, vackrast och bäst! hoho

I lördags tog jag bara det lugnt, kändes verkligen som om jag behövde det, hade ont i varenda lilla minsta del i kroppen och jag lyckas alltid få en massvis med blåmärken och köttiga sår typ. Varför liksom?! hmm..
Sedan ikväll var jag hemma hos emma och kollade på fotbollen och myste, har dessutom fått en ny liten söt kompis, lisa! :D världens sötaste unge!! (emmas 8 åriga syster). Vi bestämde att hon och min lillasyster sophie (som är 8 år exakt som Lisa) ska också bli bestfriends precis som jag och emma, för då kan vi fyra hitta på saker tillsammans. Haha.

Imorgon har jag planerat att åka till lund för att pierca mig, får se hur det går. Känns bara som om det är dags nu att göra något sånt skit:P Våga kommer jag göra, är inte direkt "rädd" för sådana smärtor, utan jag gillar känslan av smärta nästan (tex sprutor osv:P) så ja, vi får se om jag pallar dra mig ändå till lund bara haha.

Men nu skall jag försöka sova hade jag tänkt. Jag har verkligen vänt på dygnet! 

PussPuss, take care ♥

soulisar!:D


regn, regn, regn!

Igår gick man en promenad med emma och det slutade med att vi satte oss och gungade, mötte upp linnea också så där satt vi i ungefär tre timmar och gungade haha.. sen hem och myste film och somnade dessutom tidigt, för en gång skull!

Goooood vilket konstigt väder det har varit idag!
Vaknade imorse av att det spö regnade, åskad, blixtrade och hela köret. Mitt rum var dessutom mörkare än vad det är på natten. Mysigt som fan!:)

Nu regnar det ute igen och det är ingen höjdare! Ikväll blir det först till Anna och göra goda drinkar, med jordgubbar osv sedan blir det hipp. Kommer säkert att bli en rolig kväll, jag ser sjukt fram emot den iallafall, riktigt sugen på att dra ut asså! :)

Nu ska jag duscha, pusspuss!


 


supermysig kväll!

Var ju på bio tidigare ikväll med julia, bella, emma, anna och matilda och såg sex and the city, myyysigt!
Den var superbra och supersorlig och supergullig ochochoch! aah den var så bra!:)

Sitter nu hemma hos bella med david, emma och anna, och Matilda gick för en stund sen. Här sitter vi och kollar på massor av vänner avsnitt och snackar en massa skit.. stackars david som får höra allt;) hahaha 

Nu ska jag sluta tönta mig här vid datorn men ha det fett mannnnnar.
Pusspuss

IKVÄLL BLIR DET ÄNTLIGEN AV!:D

sex and the city!


i dina blå ögon

Din blick är sorgsen
Vet vad du känner jag förstår så väl, att
Tankarna skrämmer

I en värld full av människor så
Växer vår ensamhet
Å i mörkret inom dig finns vilsenhet

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
i dina blå ögon finns havet och himlen
så va inte rädd att leva här

Le lite grann nu
Va inte ledsen jag minns knappast när, ja
sist såg dig skratta
om världen gör dig galen
och bara ser allt i svart
så finns jag där
mitt i din mörkaste natt

aah!!!

dra åt helvete din jävla idiot! hade mer än gärna kastat en sten i huvudet på dig!!!!!

baby

jag äger på singstar! utan tvekan:D singstar är min dolda talang haha.. Jag och emma har suttit med singstar läänge och jag är sugen på att dra med till henne snart för att sjunga. så jävla roligt!
Men ikväll blir det kanske bio för min, bella, emma, matilda och julias del, om inte så blir det en mysig fika och en massa skitsnack. Men innerstinne är jag extremt sugen på att kröka hade gärna gjort alla fyra saker ikväll, singstar, bio, fika och fest. 
En sak är säker och det är att jag och emma hade INTE klarat av att flytta ihop. Ni förstår inte hur mycket vi två stökar ner på 5 min! och inte bara det, utan vi äter så sjukt onyttigt. Vi är förlata att laga mat. Vi går heldre ner till konsum och köper färdig micro mat och fråga mig inte hur vi pallar gå ända ner till konsum asså. haha.
Nej både lördagen och söndagen blev bara en massa chillande, emma skulle egentligen ha lite krök i söndags men det pallade vi inte nej, så jag bella och emma kollade fotbollen och sov istället. Men nu är man jävligt sugen. Men jag funderar på att jag endast denna veckan ska äta nyttigt och inte dricka något, känns som om min kropp behöver rensa ut allt äckelpäckel (lät sjukt äckligt hah) men jag har faktiskt varit så himla onyttig den sista tiden och jag behöver en hel vit vecka framför mig för att känna mig lite fräshare! Men det som jag egentligen borde göra är att börja träna kanske?:P men det har jag aldrig gjort i hela mitt liv och kommer aldrig att göra det heller.
Jajja, nu ska jag försök få tag på min käre vänn kåte-emma som förövrigt har haft det väldigt skönt idag;) mohaha! hahaha.
pusss!



...

Breaking the rules, me and you, you and I. 


en liten sammanfttning av en stör kväll

vilken galen sjuk kväll det blev igår asså! haha. Lyckad enligt mig iallfall..
Först åkte jag hem till emma och sedan tog vi oss till ljunghusen till en fest. Över mycket folk och det var trevligt:)
När vi skulle hem stog vi oh väntade på bussen i 80 år, tilllut kom bussen och den var såklart överfylld så mycket att dörrarna var öppna tyå så den körde förbi men saknade ner lite längre fram.. jag och emma började springa som idioter efter bussen och hoppade på den i farten haha det var så jä'vla cp! jajja.. sen bytade vi bssjävel och på den möttes man upp av 7 blattar som började taffsa på en och jag sa till då började dom med personliga angrepp och börja sncka massa skit, kallade oss horor och apor osv, jag menar titta er själva i spegeln idioter! Tillslut ringde dom sina jävla blattetjejkompisar som skulle möta upp oss och slå oss, men det hände ju aldrig jävla töntar! blir så sjuuukt lack på dom asså.  Tror att dom kan taffsa hit och dit på vemsom helt jävla svin asså..
Sen åkte vi hem till måns där han hade krök.. och det höll igång fram till klockan 11 i morse typ så man har fan inte sovit så mycket än:P jajja, nu ska jag möte upp emma så ska vi kääka snabbbbbban! (bilder finns på bilddagboken)

SEES

scotty doesn't know

sitter hos emma nu och kollar på eurotrip haha så jävla ball asså. Vilka offer vi är som sitter här sjuka och äckliga:P Men vi måste chilla upp oss inför imorn, woooho!
Fast vi har inte planerat så mycket heller direkt, men det kommer nog bli en kul kväll, känner det på mig!
Nuuu e reklamen slut så nu får jag sluta nörda mig framför datorn.. måste dessutom hinna göra popcoorn. Bara så ni vet! :P
puss

sex and the city maraton<3

Lunchade med skönheten idag på jensens, det var gottgott men såklart fik vi det ruttnaste bordet hahah och beställde dessutom in förlite mat och fegisar som vi är så vgade vi inte bställa in mer heller! Sjukt deppigt att man fick feber under tiden som man satt där, så man åkte direkt hem sen igen. Skulle egentligen på bio men så blev det inte heller, ville se fotbollen men nixpix den dumpade jag direkt när jag fick syn på att det var sex and the city maraton! Så mycket minnen man fick när man såg avsnitten, gosch! Och jag vet inte hur många liter jag har gråtit haha. På lördag är det premier på filmen och damn boy vad jag har längtat! Dessvärre så är vi alla tjejer så sjukt sega så vi har inte bokat så det blir ingen premier näää!

JAHAPP, midsommar på fredag ja.. och vad fan händer då?! Vi har iiingen jävla aning om vad som händer än, men på något sätt så gillar jag det. Det blir oftast bara massa kaos om man planerar förmycket. Man får ta det som det kommer helt enkelt, blir alltid bäst så! Man får hoppas att man har blivit frisk innan dess iallafall, annars proppar man i sig 50 stycken lyckopiller så blir man antagligen på topp igen;) haha!

Något som jag tycker är rätt roligt som jag fick reda på igår är att min mamma läser min blogg, och antagligen så läser hon nu med;) haha så vill bara skriva några rader till dig!

Du är den underbaraste och den bästa människan på denna jord! Du förstår inte så mycket jag respekterar och ser upp till dig. Så mycket som du ställer upp för oss alla, snacka om att vi är bortskämda! Du är världens bästa mamma. Hade aldrig klarat mig utan dig ska du veta. Så mycket som du har gjort för mig och oss andra, du ställer upp för en i vått och torrt och man kan prata med dig om precis ALLT! Du ska bara veta så lyckligt lottat och tacksam jag är att jag har dig som just min mamma och dessutom som en underbar vänn och dessutom är du världens snyggaste mamma också haha;)
ÄLSKAR DIG!!!


drömmar

Varför drömmer jag alltid sånna konstiga drömmar? Helt sjukt. Jag har vaknat med ångest varje mårgon nu i ungeför 2 veckor och det är skitjobbigt!
Har sovit så himla dåligt.. aah vill bara ta sömntabletter och sova ut i flera månader. Hade varit sjuukt skönt. Att somna nu och vakna upp igen om kanske ett halvår! Och det som är jobbigast är nog att bli väckt av sin jävla telefon! Känns so om min mobil alltid ringer när jag sover. Nåjaaaa!

Får se vad som hittas på idag, Jag och emma ska iallafall på dejt nu snart och äta lunch på jensens haha och ikväll så blir det iallafall biooooooo:)

Är det bara jag som hatar reklamen på 5an? Där de gör reklam för verklighetsbaserade filmer på söndagar.
Sjukt sorlig reklam men man älskar ju bara låten! Det hemska är att hon blev känd direkt efter att hon dog..
Jaja här får ni iallfall låten, Eva Cassidy - Fields of gold..

The sky darkens, my life flashes, the plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes


hål

iband går det nästan hål på mig.
- men jarå, jag klarar mig.

Jag känner mig värdelös.

i wanna thank you for nothing

mumsig låt! (kleerup)

Vaknade nyss, har sovit till och från inatt. Är jätte trötter och det är nog vädrets förtjänst? Jag blir så himla arg! Vilket pissväder det är, så himla typiskt sverige sommar. Jajja. Idag får man se vad som händer, blir nog inte så mycket. Ska möta upp emma efter hon har slutat sitt jobb vid halv 6 och sedan åker vi till bo01 för att möta upp dom andra. Blir mysmys fika och annat skoj. Hör av er om ni vill kommmma!:D Josse jobbar dessutom nu så funderar på att gå ner till henne för en vaniljlatte!

Skriver mer sen, kanske! pusspuss


king

sitter här och glor! Lyssnar på mysig musik och försöker bli trött. Något som håller mig underhållen i sånna här situationer är king.com (hahaha) vilken tönt jag är, jatack! Men jag har blivit så beroende att det inte är sant.

Kleerup

Härligt!


Gillar verkligen "i just want to make that sad boy smile" men den finns inte i den riktiga veriationen på youtube. Men denna är sjukt härlig också. Ni kanske känner igen musiken.. Kleerup var nämligen med och gjorde robyns låt, "With Every Heartbeat".. Fast det kanske ni redan viste?:P haha.. det hade iallafall jag ingen aning om!

heyy

Gårkvällen var rätt konstig, eller väldigt konstig faktiskt. Men skoj!
Skulle egentligen träffa jocke en stund innan han åkte tillbaka till lumpen, men det kom något emellan så det gick ikke! Men vid 21.00 träffade jag emma och vi gick och köpte godis för att sedan ha en myskväll. Påvägen hem så är det någon sneakybil som står vid hennes lägenhet och när vi går förbi den så ser vi att det var Olle och Måns. Dom hängde med upp och vi kollade på fotboll och chilla.. Sen ringde vi david och bestämde att vi skulle chilla hos honom.
Först körde vi och hämtade upp danne och  gustav och sedan drog vi till honom där han och bella var:)
Där var ju bara en cpkväll! Ingenting som jag direkt kan skriva här men det var något av det sjukaste jag sett som hände! hahah sktattar bara jag tänker på det.
Sen körde månsan hem oss och jag och emma somnade nästan direkt.. förutom att emma snarkade som en idiot!:P

idag har man bara chillat.. emm och jag stack först och träffade emma, sen ingrid och sen bellö! Så mycket motion har jag nog aldrig fått! haha

Ikväll får man se vad som händer, förmodligen blir det hem till bella iallafall:)
Nu ska jag duscha!

see yooou

tjooooosan

Emma cyklade iväg till videomix för att köpa chips och dippa och här sitter jag själv hos henne och väntar:P har tråkigt för hon är inte den snabbaste heller för den delen!:P

Har glott på fotbollen och det var meningen att vi skulle vidare ut sen men vi är för sega och trötta sen igår så det blir chill med chips och dippa istället, hohoho!

Igår var man först här hemma hos emma och förfestade med tjejerna och sedan hämtade danne oss och körde oss till carl som hade fest. Där var det rätt slött men vi tjejer hade det skojskoj! Sen tog vi bussen in till stan för vi skulle till lillatorg, men de hade stängt så vi drog oss vidare till mc donalds istället och käääkade. najsnajs! Sen hem och soova, mysiiigt!

Vaknade halv 8 (!?!?) i morse för att sjunga till lillsyrran emma som fyller 5 idag:) gulle.
Jag och josse stack in till stan med henne senare för att hon skulle få välja exakt vilken present hon ville :) sen käkade vi på mc donalds.. sen hem och käka tårta och annat goott:D så man an säga att jag endast har käkat idag.. Jag och emma stack t.o.m ner å köpte färdig mat som man värmer i micron, och melon, daim, 5 advokados och bluekeld haha, tjugge mann.

Jaaaja, jag är heeeelt slut i skallen, ontont! Orkar inte skriva mer så vi seeeeeeeees idiotaas!
pusspusss


Lassee

Jag har aldrig gillat lars winnerbäck men den här låten är bara så mysig! Melissa horn har en sån underbar röst.. myspys på hög nivå!:)

Tyvärr kunde man inte ta videon från youtube, men här är länken istället; http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=related


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


chokladfontän

Chillade hemma hos emma igår, mysiiigt var det! Efter en stund kom emmas mamma och lillsyrra hem från student.. Emmas syrra, Lisa, berättade i timmar att dom hade haft en stor chokladfontän som hon stod vid hela kvällen.. haha nutte! Det roliga är att hon berättade att hon hade haft en dröm inatt om att hon hade drunknat i choklad haha!

Idag ska jag passa mina små kusiner en stund sedan blir det kanske stan. Ikväll blir det paaaartyparty och lika så imorn, sjukt taggad!
Ikv blir det kanske middag oh förkrök hos emma och sedan vidare och imorn blir det krök  hos bella med fotboll osv:) naaaaajsnajs!

Hörs senare, nu ska jag duschelura! Pusspuss

soulmates, twins, kattkompisar and sisteers;)

uttråkad

jag vknade för ungefär 10 minuter sen och jag är redan sjukt uttråkad! Får dessutom lite panik, jag är en sådan som måste göra saker och ting hela tiden, hatar att bara ligga och glo.. i am starting to get depresst!!! :P
Undrar hur hela sommaren kommer att se ut om det kommer att vara sånt här bajsväder.. då kan man ju lika bra skjuta sig själv eller nått..

Jag hade en sjuk dröm inatt.. vaknade vid 06.00 och var så jäävla ledsen och jag kände ångesten i magen, damn boy!! Det jobbiga är att drömmen kanske är sann också? jävla bajs.. vill bara kasta en  stor fet sten i huvudet på dig din idiot!

Jajja.. Igår var det avslutning, härliigt! Efter det stack jag, dino, emma och julia in till stan.. där mötte vi bellisälskling. Vi fikade och kollade runt lite. Köpte mig en del, jag och julia köttade inne på bikbok där de hade rea:P köpte två par shorts och en klänning för 87 kr!! hallelujah!:D
Sen på kvällen blev det bio med julle, emma, fanny och bella:) mysiiigt. Såg dumpad.. överball enligt  mig.. han är golligoll!

Nu ska jag göra frukost sen ska jag terra någon, pallar fan inte vara här hemma mer! TJENNA HEJDÅ

nostalgi,nostalgi,nostalgi,nostalgi


Vilka minnen man får! aaah, de skriker fan bara nostalgi över denna låten!
♥Nada surf - Always love ♥

bläää

har inte sovit någonting inatt. Jag är så tröött! Har legat och hostat hela natten, fyfan! Min hals är helt förstörd.. ska snart försöka sova lite. Är på jävligt dåligt humör idag! veta fan varför men det yrar omkring 10000 tankar i skallen på mig och jag blir bara så jävla yr! jajja bajs på dig och hejdå



I will have my moment, when im less sober...

sjukis

Började klockan 08.20 idag, vi var tre stycken från våran klass som satt och väntade på bajs björn i typ en halvtimme (vår lärare).. tillslut kom han och jag gjorde klart ett arbete, känns bra! Sen var det foto och där gjorde man klart det sista och sen fick man reda på betyg, och jag var "helt klart VG!" känns också väldigt bra!
Sen var det lunch och nu sitter jag här hemma, skönt, ska snart lägga mig i sängen och vila en stund.. har blivit jätte sjukis och det känns mindre bra.. förkylld som en idiot och halsen.. iscisch! Komma och mysa med mig?:)
Måste plugga det sista sen ikväll.. och imorn är det picknick med skolan på musikkullarna, vi ska leka lekar osv? hmm.. inte direkt ngn större lust med det. Meeeen man får ju gratis korvar så jag menar klart man kommer då:P haha

ring och hör av er gärna idag(A).. Är man sjuk så vill man ju gärna ha lite uppvaktning juuu!
Och jag vet vad som hade varit perfekt just nu..


Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you

 We´ll shine like stars
in the summer night
We´ll shine like stars
in the winter light

One heart,
Onte hope,
One love
With or without you
We will shine

♥ Godnatt ♥

never say never..

Jag försöker och försöker. Försöker göra allt för att inte tankarna skall käka upp mig. Varför försöker jag dölja och ljuga för mig själv. Inse madde, inse!  Ibland önskar man sig för mycket och det slutar bara fel.  Man borde vara försikig vad man önskar sig. Jag önskar mig någonting som aldrig kommer att hända. Men man borde inte säga aldrig, för allt kan hända när man minst anar det, faktiskt. Det gäller väl bara att drömma vidare. Om jag tänker tillbaka så hade jag aldrig någonsin trott att detta kunde hända mig. aldrig. Men som sagt aldrig är ett ord som man inte borde använda, never say never, för saker och ting händer trotts att man trodde att det aldrig skulle hända en. Fan.


dragspel och skräckfilm

haha här sitter jag, helt ensam här hemma och pluggar medans jag tittar på en skräckfilm. Jag är livrädd!
Just nu är det en sjukt läskig scen i filmen och jag håller på att dö! Samtidigt som jag ser på filmen så spelar dom dragspel utanför mig, och det har dom gjort nu i över två timmar. Snacka om att jag håller på att få spel!!

synd om miiiig

Stack till stranden innan idag med emmö. Såklart försvann solen när man la oss ner, så fick inte direkt någon färg idag nä:P..
Jag har jätte tråkigt, och jag funderar på att stanna hemma ikväll, måste göra klart några arbeten. Kul det känns, vara hemma på en fredag? är dessutom helt ensam hemma, tills imorgon och det är jäätte ensamt:( så om någon vill komma och hålla mig sällskap? Haaatar att vara ensam. finns inget värre. Ångrar mig lite att jag inte följde med mamma och pappa och de små. Menmen!

hoppas alla får en roligare fredag än vad jag kommer få! pusspuss


Vill mycket just nu...

vill bli klar med alla mina arbeten, vill sova, vill ut och sola, vill må bra i halsen, vill, vill, vill myyycket just nu!
Är så hiimla trött! Men  måste göra färigt två-tre arbeten. Kul det känns? vill ju helst bara ut i solen just nu och sola. Inte ligga i mitt stökiga och mörka rum.

Igår bojkottade jag och emma studenter och chillade iväg på bio istället. Myyysigt var det! Fast en deppig film? Såg made of honer.. gråta gråta film om man säger så:P

haha jag e helt slut i huvudet.. mina fingrar orkar seriöst inte skriva.. och min hjärna hänger inte rikigt med heller för den delen. blö blö! Skriver mer sen för nu vill jag sova en stund!

TJAARÅÅÅÅÅÅÅ

Leave out the rest



Vaknade tidigt idag.. Gick ut och solande med mamma en stund. Snart ska jag börja göra mig iordning och sedan dr mig till skolan för att fota alla lyckliga fulla studenter:P palla..
Ska måla naglrna nu, seeeeeeeeeees!

Trötter

Är sjukt trött så därför skriver jag inget stort inlägg. Vill sova egentligen. Men iallafall...
Igår var jag på två studenter, först hos måns och sedan hos david.. en myyycket lyckad kväll förutom när en jävla idiot tjej trampar sönder min fot.. hon hoppade rent ut sagt på den med hennes jävla 500 m långa klack. När jag vaknade imorse kunde jag inte gå. Min fot är blå och svullen, får iinte ner den i skon typ, härligt!
Kom hem vid halv 5 och gick och la mig direkt. Skulle egentligen till skolan imorse, men jag kom som sagt inte upp ur sängen av både trötthet och min fot..Emma ringa och väckte mig tidigt den bajsen så fick inte så många timmars sömn inatt.. ville inte sitta hemma och deppa sen så  jag och emma åkte in till stan och myste. Köpte ett par skor och klänning.. jaaaaaja haha intressant va!
Kom hem och sov en timme sen var man tvungen att göra sig iordning för Julius student:) han och hans två kompisar hade hyrt kallbadhuset och det var super mysig, men jag var aaaldeles för trött att hänga med vidare så jag åkte hem ist!

Jaajja, nu måste jag sova! sjuuukt härligt att man börjar klockan 15.00 imorn.. behöver sömn!

Finns bilder nu på  bilddagboken. TJENNA HEJSVEJS!


Tjeniiiis

None
Sitter på multimedian just nu, och det är verkligen den tråkigaste lektionen som finns. Ska snart pysa in till stan med emma och bella för att hitta present till david och måns. Är inte direkt taggad för ikväll, men det kanske man blir senare! Imorgon ska man fota alla 3orna också, kommer bli rätt kul och slappt, för vi slutar efter det! Sedan på torsdag är vi lediga under hela dagen, så det blir bara en massa solande, men sen ska hela vår klass komma tillbaka till skolan vid 15.00 för att fota 3:ornas student när de springer ut osv, Kommer bli rätt kul ändå!:) Sen är vi lediga på fredag också, så det blir en massa solande då med. Nu ska jag ut till soooolen. hajhajjjj

KAOS säger jag bara!

Det hände något väääldigt sjukt idag!
Efter skolan stack jag in till stan med dino. Öveeer fint väder och vi bestämde oss för att köpta varsin glass och sätta oss på gustav för att sitta och titta på allt folk som går förbi. Där satt dino och jag och käkade vår glassar i det fina härliga vädret, helt knäppt tysta och var inne i våra egna tankar.
helt plötsligt från absolut ingen stans så dök det upp tre väktare som jagade en 40-årig utlänning.. väktarna kaste sig över honom och försökte få ner honom på marken och ta på honom handklovar, men 40-åriga snubben vägrade och väktarna började skrika som bara den på honom och dessutom slog honom med batong och grejer.  Tillslut fick dom ner honom på marken och tog på honom handklovarna. I ena handen hade 40-åringen en stor fet kniv som väktarna tog bort från honom.  2 polisbilar kom och det blev ett stort avbrott för alla i stan.. ALLA stannade och glodde och allt detta hände typ 3-4 meter ifån mig och dino. Vi var så CHOKADE! haha helt galet. Där satt vi tysta och njöt av våra glassar så händer dettta. hmm vad händer med världen? springa runt med en stor fet kniv på stan osv, damn boy.

Imorgon ska man springa 5 härliga km på gympan, på tid! LÄNGTAR! jag har ju verkligen den bästa konditionen, inte!
Sedan blir det två studenter och sedan luftkastellet, kommer vara död på onsdag! meeeeeenmen!
Nu ska jag mysa med josse. Känner mig sjukt nere.. som man kan göra ibland. Så hon får mysa med mig. myyyyysigt:)

Puss och nattinatti

Make a sound for me

image202
Hela världen, förutom jag..

sitting, waiting, wishing

andras problem är att de inte får allt de vill ha.
mitt problem är att jag inte vet vad jag vill ha.
jag får alltså ingenting.
äh.

Det finns en anledning varför jag är som jag är och varför jag gör saker som jag gör just nu.


Seems like nothin' I say gets through.
How did this old bed fit a world between me and you.
We said "Goodnight" but the silence was so thick
you could cut it with a knife.
You're the one, yea, I've put all my trust in your hands.
C'mon and look in my eyes, here I am, here I am

You don't understand me, my baby.
You don't seem to know that I need you so much.
You don't understand me, my feelings,
the reason I'm breathin', my love

The mornin' comes and you're reaching out for me
just like everything's the same
and I let myself believe things are gonna change.
When you kiss my mouth and you hold my body close,
do you wonder who's inside?
Maybe there's no way we could feel each other's pain.
I guess loneliness found a new friend, here I am

you think that i'm strong, but you're wrong


Tjennnnna läget får jag spy på dig?:)

Sjuuukt trevligt igår:D Tack jojo och linnea för en underbar fest! Så himla roligt att träffa de gamla..
Såklart så fick jag i mig linneas härliga blandning som innehöll kanske liiite förmycket av allt möjligt, så idag mår man som man mår. Kom precis hem och ska snart umgås med mammi min. Ska sola och mysa ute i solen men jag vet inte riktigt om jag kommer orka ligga och sola i detta tillståndet. Vill helst bara dränka mig i ett iskallt badkar!

Bilder lägger jag in nu under dagen!:) POSS


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Nämen hallå där!

2008-06-30 @ 23:00:55
Vet ni vad jag har gjort idag?
Piercat min tunga!

Fattar det nästan inte själv, blev en himla impuls grej!
Det gick hur bra som helst! Var inte alls så jätte nervös heller för den delen, men jag hade förberett mig på det värsta men möttes av något av det lättaste! Tog bara en sek. Gjorde inte det minsta ont, det gjorde tom ondare i naveln och det gjorde liksom inte äns ont! Är bara lite svullen nu men, det går väl över snart.

Nu ska jag plinga emma och fråga om hon vill seeees en stund.

Tjingeling!

lite uppdatering!

2008-06-30 @ 03:15:08

Mumsig låt!

Ja, som ni har märkt så har jag inte direkt haft ork för att skriva här, för liksom egentligen vad fan bryr ni er om vad jag gör under dagarna? Men själv så tycker jag faktiskt att det är rätt skönt att bara få skriva av sig ibland, även fast det inte handlar om värsta grejorna liksom.
Ja, min helg har varit rätt okej faktiskt, men förvirrande.

I fredags var jag verkligen på topp och mitt humör var nästan skrämmande bra.
Först gick jag och emma hem till anna där hon hade ordnat massor av frukt och gott till drinkarna. Men för min del blev det faktiskt bara en massa shotar, tråkigt nog! Hade gärnat gjort goda drinkar! Iallafall, där var då anna, vicky, emma(annas syster), hennes pojkvän från mexico och hans kompis som också kom från mexico. Jävla roligt var det! Att prata engelska när man har druckit är nog fan nästan det roligaste som finns, och man upptäcker dessutom att man är grymmare på engelska än vad man tror!;) haha
Efter en stund gick vi hem till en annan tjej som hade lite "fest" eller vad man ska säga, där började man tjaffsa med hennes mamma som sa att jag klädde mig slampigt och såg bilig ut, snacka om att jag blev sur! Hur kan en mamma säga så till någon hon absolut inte känner? Jag hade inte gjort henne ett piss, och visst om det nu är slapigt att ha en hög kort kjol så visst, låt mig ha det då utan att kommentera.
Efter en stund pallade vi inte mer där så vi tog taxi in till hipp. Det roliga på vägen dit var nog min konversation med taxi killen, han var bara 22 och han såg ändå hyffsat bra ut:P och det vi snackade om tar vi nog inte äns upp här.
När vi väl kom fram så var det inte direkt mycket folk där, så vi ställde oss vid baren direkt. Där bjöd den ena mexicanaren på en massa sprit, först öl och sedan ännu flera shotar, och jag kan lova er att efter den shoten var man ju verkligen bäng i huvudet!
Jag var så himla förvirrad! Jag sprang runt där inne som en idiot och jag veta fan vad jag egentligen gjorde, hälsade på varända jävel osv, men whatever det är väl så det ändå ska vara, när spriten tar över ens självförtroende och man känner sig snyggast, vackrast och bäst! hoho

I lördags tog jag bara det lugnt, kändes verkligen som om jag behövde det, hade ont i varenda lilla minsta del i kroppen och jag lyckas alltid få en massvis med blåmärken och köttiga sår typ. Varför liksom?! hmm..
Sedan ikväll var jag hemma hos emma och kollade på fotbollen och myste, har dessutom fått en ny liten söt kompis, lisa! :D världens sötaste unge!! (emmas 8 åriga syster). Vi bestämde att hon och min lillasyster sophie (som är 8 år exakt som Lisa) ska också bli bestfriends precis som jag och emma, för då kan vi fyra hitta på saker tillsammans. Haha.

Imorgon har jag planerat att åka till lund för att pierca mig, får se hur det går. Känns bara som om det är dags nu att göra något sånt skit:P Våga kommer jag göra, är inte direkt "rädd" för sådana smärtor, utan jag gillar känslan av smärta nästan (tex sprutor osv:P) så ja, vi får se om jag pallar dra mig ändå till lund bara haha.

Men nu skall jag försöka sova hade jag tänkt. Jag har verkligen vänt på dygnet! 

PussPuss, take care ♥

soulisar!:D

2008-06-27 @ 18:42:53

regn, regn, regn!

2008-06-27 @ 17:39:34

Igår gick man en promenad med emma och det slutade med att vi satte oss och gungade, mötte upp linnea också så där satt vi i ungefär tre timmar och gungade haha.. sen hem och myste film och somnade dessutom tidigt, för en gång skull!

Goooood vilket konstigt väder det har varit idag!
Vaknade imorse av att det spö regnade, åskad, blixtrade och hela köret. Mitt rum var dessutom mörkare än vad det är på natten. Mysigt som fan!:)

Nu regnar det ute igen och det är ingen höjdare! Ikväll blir det först till Anna och göra goda drinkar, med jordgubbar osv sedan blir det hipp. Kommer säkert att bli en rolig kväll, jag ser sjukt fram emot den iallafall, riktigt sugen på att dra ut asså! :)

Nu ska jag duscha, pusspuss!


 

supermysig kväll!

2008-06-25 @ 02:33:30
Var ju på bio tidigare ikväll med julia, bella, emma, anna och matilda och såg sex and the city, myyysigt!
Den var superbra och supersorlig och supergullig ochochoch! aah den var så bra!:)

Sitter nu hemma hos bella med david, emma och anna, och Matilda gick för en stund sen. Här sitter vi och kollar på massor av vänner avsnitt och snackar en massa skit.. stackars david som får höra allt;) hahaha 

Nu ska jag sluta tönta mig här vid datorn men ha det fett mannnnnar.
Pusspuss

IKVÄLL BLIR DET ÄNTLIGEN AV!:D

2008-06-24 @ 15:07:00
sex and the city!

i dina blå ögon

2008-06-23 @ 19:49:46
Din blick är sorgsen
Vet vad du känner jag förstår så väl, att
Tankarna skrämmer

I en värld full av människor så
Växer vår ensamhet
Å i mörkret inom dig finns vilsenhet

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
i dina blå ögon finns havet och himlen
så va inte rädd att leva här

Le lite grann nu
Va inte ledsen jag minns knappast när, ja
sist såg dig skratta
om världen gör dig galen
och bara ser allt i svart
så finns jag där
mitt i din mörkaste natt

aah!!!

2008-06-23 @ 19:31:56
dra åt helvete din jävla idiot! hade mer än gärna kastat en sten i huvudet på dig!!!!!

baby

2008-06-23 @ 17:45:37
jag äger på singstar! utan tvekan:D singstar är min dolda talang haha.. Jag och emma har suttit med singstar läänge och jag är sugen på att dra med till henne snart för att sjunga. så jävla roligt!
Men ikväll blir det kanske bio för min, bella, emma, matilda och julias del, om inte så blir det en mysig fika och en massa skitsnack. Men innerstinne är jag extremt sugen på att kröka hade gärna gjort alla fyra saker ikväll, singstar, bio, fika och fest. 
En sak är säker och det är att jag och emma hade INTE klarat av att flytta ihop. Ni förstår inte hur mycket vi två stökar ner på 5 min! och inte bara det, utan vi äter så sjukt onyttigt. Vi är förlata att laga mat. Vi går heldre ner till konsum och köper färdig micro mat och fråga mig inte hur vi pallar gå ända ner till konsum asså. haha.
Nej både lördagen och söndagen blev bara en massa chillande, emma skulle egentligen ha lite krök i söndags men det pallade vi inte nej, så jag bella och emma kollade fotbollen och sov istället. Men nu är man jävligt sugen. Men jag funderar på att jag endast denna veckan ska äta nyttigt och inte dricka något, känns som om min kropp behöver rensa ut allt äckelpäckel (lät sjukt äckligt hah) men jag har faktiskt varit så himla onyttig den sista tiden och jag behöver en hel vit vecka framför mig för att känna mig lite fräshare! Men det som jag egentligen borde göra är att börja träna kanske?:P men det har jag aldrig gjort i hela mitt liv och kommer aldrig att göra det heller.
Jajja, nu ska jag försök få tag på min käre vänn kåte-emma som förövrigt har haft det väldigt skönt idag;) mohaha! hahaha.
pusss!


...

2008-06-22 @ 14:11:09

Breaking the rules, me and you, you and I. 

en liten sammanfttning av en stör kväll

2008-06-21 @ 15:45:19
vilken galen sjuk kväll det blev igår asså! haha. Lyckad enligt mig iallfall..
Först åkte jag hem till emma och sedan tog vi oss till ljunghusen till en fest. Över mycket folk och det var trevligt:)
När vi skulle hem stog vi oh väntade på bussen i 80 år, tilllut kom bussen och den var såklart överfylld så mycket att dörrarna var öppna tyå så den körde förbi men saknade ner lite längre fram.. jag och emma började springa som idioter efter bussen och hoppade på den i farten haha det var så jä'vla cp! jajja.. sen bytade vi bssjävel och på den möttes man upp av 7 blattar som började taffsa på en och jag sa till då började dom med personliga angrepp och börja sncka massa skit, kallade oss horor och apor osv, jag menar titta er själva i spegeln idioter! Tillslut ringde dom sina jävla blattetjejkompisar som skulle möta upp oss och slå oss, men det hände ju aldrig jävla töntar! blir så sjuuukt lack på dom asså.  Tror att dom kan taffsa hit och dit på vemsom helt jävla svin asså..
Sen åkte vi hem till måns där han hade krök.. och det höll igång fram till klockan 11 i morse typ så man har fan inte sovit så mycket än:P jajja, nu ska jag möte upp emma så ska vi kääka snabbbbbban! (bilder finns på bilddagboken)

SEES

scotty doesn't know

2008-06-19 @ 23:32:12
sitter hos emma nu och kollar på eurotrip haha så jävla ball asså. Vilka offer vi är som sitter här sjuka och äckliga:P Men vi måste chilla upp oss inför imorn, woooho!
Fast vi har inte planerat så mycket heller direkt, men det kommer nog bli en kul kväll, känner det på mig!
Nuuu e reklamen slut så nu får jag sluta nörda mig framför datorn.. måste dessutom hinna göra popcoorn. Bara så ni vet! :P
puss

sex and the city maraton<3

2008-06-19 @ 00:51:20
Lunchade med skönheten idag på jensens, det var gottgott men såklart fik vi det ruttnaste bordet hahah och beställde dessutom in förlite mat och fegisar som vi är så vgade vi inte bställa in mer heller! Sjukt deppigt att man fick feber under tiden som man satt där, så man åkte direkt hem sen igen. Skulle egentligen på bio men så blev det inte heller, ville se fotbollen men nixpix den dumpade jag direkt när jag fick syn på att det var sex and the city maraton! Så mycket minnen man fick när man såg avsnitten, gosch! Och jag vet inte hur många liter jag har gråtit haha. På lördag är det premier på filmen och damn boy vad jag har längtat! Dessvärre så är vi alla tjejer så sjukt sega så vi har inte bokat så det blir ingen premier näää!

JAHAPP, midsommar på fredag ja.. och vad fan händer då?! Vi har iiingen jävla aning om vad som händer än, men på något sätt så gillar jag det. Det blir oftast bara massa kaos om man planerar förmycket. Man får ta det som det kommer helt enkelt, blir alltid bäst så! Man får hoppas att man har blivit frisk innan dess iallafall, annars proppar man i sig 50 stycken lyckopiller så blir man antagligen på topp igen;) haha!

Något som jag tycker är rätt roligt som jag fick reda på igår är att min mamma läser min blogg, och antagligen så läser hon nu med;) haha så vill bara skriva några rader till dig!

Du är den underbaraste och den bästa människan på denna jord! Du förstår inte så mycket jag respekterar och ser upp till dig. Så mycket som du ställer upp för oss alla, snacka om att vi är bortskämda! Du är världens bästa mamma. Hade aldrig klarat mig utan dig ska du veta. Så mycket som du har gjort för mig och oss andra, du ställer upp för en i vått och torrt och man kan prata med dig om precis ALLT! Du ska bara veta så lyckligt lottat och tacksam jag är att jag har dig som just min mamma och dessutom som en underbar vänn och dessutom är du världens snyggaste mamma också haha;)
ÄLSKAR DIG!!!

drömmar

2008-06-18 @ 13:34:03
Varför drömmer jag alltid sånna konstiga drömmar? Helt sjukt. Jag har vaknat med ångest varje mårgon nu i ungeför 2 veckor och det är skitjobbigt!
Har sovit så himla dåligt.. aah vill bara ta sömntabletter och sova ut i flera månader. Hade varit sjuukt skönt. Att somna nu och vakna upp igen om kanske ett halvår! Och det som är jobbigast är nog att bli väckt av sin jävla telefon! Känns so om min mobil alltid ringer när jag sover. Nåjaaaa!

Får se vad som hittas på idag, Jag och emma ska iallafall på dejt nu snart och äta lunch på jensens haha och ikväll så blir det iallafall biooooooo:)

Är det bara jag som hatar reklamen på 5an? Där de gör reklam för verklighetsbaserade filmer på söndagar.
Sjukt sorlig reklam men man älskar ju bara låten! Det hemska är att hon blev känd direkt efter att hon dog..
Jaja här får ni iallfall låten, Eva Cassidy - Fields of gold..

The sky darkens, my life flashes, the plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes

2008-06-17 @ 19:08:10

hål

2008-06-17 @ 15:14:28
iband går det nästan hål på mig.
- men jarå, jag klarar mig.

Jag känner mig värdelös.

i wanna thank you for nothing

2008-06-17 @ 14:59:06
mumsig låt! (kleerup)

Vaknade nyss, har sovit till och från inatt. Är jätte trötter och det är nog vädrets förtjänst? Jag blir så himla arg! Vilket pissväder det är, så himla typiskt sverige sommar. Jajja. Idag får man se vad som händer, blir nog inte så mycket. Ska möta upp emma efter hon har slutat sitt jobb vid halv 6 och sedan åker vi till bo01 för att möta upp dom andra. Blir mysmys fika och annat skoj. Hör av er om ni vill kommmma!:D Josse jobbar dessutom nu så funderar på att gå ner till henne för en vaniljlatte!

Skriver mer sen, kanske! pusspuss

king

2008-06-17 @ 01:28:34
sitter här och glor! Lyssnar på mysig musik och försöker bli trött. Något som håller mig underhållen i sånna här situationer är king.com (hahaha) vilken tönt jag är, jatack! Men jag har blivit så beroende att det inte är sant.

Kleerup

2008-06-17 @ 00:45:53
Härligt!


Gillar verkligen "i just want to make that sad boy smile" men den finns inte i den riktiga veriationen på youtube. Men denna är sjukt härlig också. Ni kanske känner igen musiken.. Kleerup var nämligen med och gjorde robyns låt, "With Every Heartbeat".. Fast det kanske ni redan viste?:P haha.. det hade iallafall jag ingen aning om!

heyy

2008-06-16 @ 17:46:12
Gårkvällen var rätt konstig, eller väldigt konstig faktiskt. Men skoj!
Skulle egentligen träffa jocke en stund innan han åkte tillbaka till lumpen, men det kom något emellan så det gick ikke! Men vid 21.00 träffade jag emma och vi gick och köpte godis för att sedan ha en myskväll. Påvägen hem så är det någon sneakybil som står vid hennes lägenhet och när vi går förbi den så ser vi att det var Olle och Måns. Dom hängde med upp och vi kollade på fotboll och chilla.. Sen ringde vi david och bestämde att vi skulle chilla hos honom.
Först körde vi och hämtade upp danne och  gustav och sedan drog vi till honom där han och bella var:)
Där var ju bara en cpkväll! Ingenting som jag direkt kan skriva här men det var något av det sjukaste jag sett som hände! hahah sktattar bara jag tänker på det.
Sen körde månsan hem oss och jag och emma somnade nästan direkt.. förutom att emma snarkade som en idiot!:P

idag har man bara chillat.. emm och jag stack först och träffade emma, sen ingrid och sen bellö! Så mycket motion har jag nog aldrig fått! haha

Ikväll får man se vad som händer, förmodligen blir det hem till bella iallafall:)
Nu ska jag duscha!

see yooou

tjooooosan

2008-06-14 @ 22:10:30

Emma cyklade iväg till videomix för att köpa chips och dippa och här sitter jag själv hos henne och väntar:P har tråkigt för hon är inte den snabbaste heller för den delen!:P

Har glott på fotbollen och det var meningen att vi skulle vidare ut sen men vi är för sega och trötta sen igår så det blir chill med chips och dippa istället, hohoho!

Igår var man först här hemma hos emma och förfestade med tjejerna och sedan hämtade danne oss och körde oss till carl som hade fest. Där var det rätt slött men vi tjejer hade det skojskoj! Sen tog vi bussen in till stan för vi skulle till lillatorg, men de hade stängt så vi drog oss vidare till mc donalds istället och käääkade. najsnajs! Sen hem och soova, mysiiigt!

Vaknade halv 8 (!?!?) i morse för att sjunga till lillsyrran emma som fyller 5 idag:) gulle.
Jag och josse stack in till stan med henne senare för att hon skulle få välja exakt vilken present hon ville :) sen käkade vi på mc donalds.. sen hem och käka tårta och annat goott:D så man an säga att jag endast har käkat idag.. Jag och emma stack t.o.m ner å köpte färdig mat som man värmer i micron, och melon, daim, 5 advokados och bluekeld haha, tjugge mann.

Jaaaja, jag är heeeelt slut i skallen, ontont! Orkar inte skriva mer så vi seeeeeeeees idiotaas!
pusspusss

Lassee

2008-06-13 @ 13:48:24
Jag har aldrig gillat lars winnerbäck men den här låten är bara så mysig! Melissa horn har en sån underbar röst.. myspys på hög nivå!:)

Tyvärr kunde man inte ta videon från youtube, men här är länken istället; http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=related


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

chokladfontän

2008-06-13 @ 11:27:35
Chillade hemma hos emma igår, mysiiigt var det! Efter en stund kom emmas mamma och lillsyrra hem från student.. Emmas syrra, Lisa, berättade i timmar att dom hade haft en stor chokladfontän som hon stod vid hela kvällen.. haha nutte! Det roliga är att hon berättade att hon hade haft en dröm inatt om att hon hade drunknat i choklad haha!

Idag ska jag passa mina små kusiner en stund sedan blir det kanske stan. Ikväll blir det paaaartyparty och lika så imorn, sjukt taggad!
Ikv blir det kanske middag oh förkrök hos emma och sedan vidare och imorn blir det krök  hos bella med fotboll osv:) naaaaajsnajs!

Hörs senare, nu ska jag duschelura! Pusspuss

soulmates, twins, kattkompisar and sisteers;)

uttråkad

2008-06-12 @ 12:15:35
jag vknade för ungefär 10 minuter sen och jag är redan sjukt uttråkad! Får dessutom lite panik, jag är en sådan som måste göra saker och ting hela tiden, hatar att bara ligga och glo.. i am starting to get depresst!!! :P
Undrar hur hela sommaren kommer att se ut om det kommer att vara sånt här bajsväder.. då kan man ju lika bra skjuta sig själv eller nått..

Jag hade en sjuk dröm inatt.. vaknade vid 06.00 och var så jäävla ledsen och jag kände ångesten i magen, damn boy!! Det jobbiga är att drömmen kanske är sann också? jävla bajs.. vill bara kasta en  stor fet sten i huvudet på dig din idiot!

Jajja.. Igår var det avslutning, härliigt! Efter det stack jag, dino, emma och julia in till stan.. där mötte vi bellisälskling. Vi fikade och kollade runt lite. Köpte mig en del, jag och julia köttade inne på bikbok där de hade rea:P köpte två par shorts och en klänning för 87 kr!! hallelujah!:D
Sen på kvällen blev det bio med julle, emma, fanny och bella:) mysiiigt. Såg dumpad.. överball enligt  mig.. han är golligoll!

Nu ska jag göra frukost sen ska jag terra någon, pallar fan inte vara här hemma mer! TJENNA HEJDÅ

nostalgi,nostalgi,nostalgi,nostalgi

2008-06-10 @ 23:22:10

Vilka minnen man får! aaah, de skriker fan bara nostalgi över denna låten!
♥Nada surf - Always love ♥

bläää

2008-06-10 @ 10:49:36
har inte sovit någonting inatt. Jag är så tröött! Har legat och hostat hela natten, fyfan! Min hals är helt förstörd.. ska snart försöka sova lite. Är på jävligt dåligt humör idag! veta fan varför men det yrar omkring 10000 tankar i skallen på mig och jag blir bara så jävla yr! jajja bajs på dig och hejdå



I will have my moment, when im less sober...

sjukis

2008-06-09 @ 12:07:42

Började klockan 08.20 idag, vi var tre stycken från våran klass som satt och väntade på bajs björn i typ en halvtimme (vår lärare).. tillslut kom han och jag gjorde klart ett arbete, känns bra! Sen var det foto och där gjorde man klart det sista och sen fick man reda på betyg, och jag var "helt klart VG!" känns också väldigt bra!
Sen var det lunch och nu sitter jag här hemma, skönt, ska snart lägga mig i sängen och vila en stund.. har blivit jätte sjukis och det känns mindre bra.. förkylld som en idiot och halsen.. iscisch! Komma och mysa med mig?:)
Måste plugga det sista sen ikväll.. och imorn är det picknick med skolan på musikkullarna, vi ska leka lekar osv? hmm.. inte direkt ngn större lust med det. Meeeen man får ju gratis korvar så jag menar klart man kommer då:P haha

ring och hör av er gärna idag(A).. Är man sjuk så vill man ju gärna ha lite uppvaktning juuu!
Och jag vet vad som hade varit perfekt just nu..


Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you

 We´ll shine like stars
in the summer night
We´ll shine like stars
in the winter light

One heart,
Onte hope,
One love
With or without you
We will shine

♥ Godnatt ♥

never say never..

2008-06-07 @ 20:44:05
Jag försöker och försöker. Försöker göra allt för att inte tankarna skall käka upp mig. Varför försöker jag dölja och ljuga för mig själv. Inse madde, inse!  Ibland önskar man sig för mycket och det slutar bara fel.  Man borde vara försikig vad man önskar sig. Jag önskar mig någonting som aldrig kommer att hända. Men man borde inte säga aldrig, för allt kan hända när man minst anar det, faktiskt. Det gäller väl bara att drömma vidare. Om jag tänker tillbaka så hade jag aldrig någonsin trott att detta kunde hända mig. aldrig. Men som sagt aldrig är ett ord som man inte borde använda, never say never, för saker och ting händer trotts att man trodde att det aldrig skulle hända en. Fan.

dragspel och skräckfilm

2008-06-06 @ 22:49:02
haha här sitter jag, helt ensam här hemma och pluggar medans jag tittar på en skräckfilm. Jag är livrädd!
Just nu är det en sjukt läskig scen i filmen och jag håller på att dö! Samtidigt som jag ser på filmen så spelar dom dragspel utanför mig, och det har dom gjort nu i över två timmar. Snacka om att jag håller på att få spel!!

synd om miiiig

2008-06-06 @ 20:29:41
Stack till stranden innan idag med emmö. Såklart försvann solen när man la oss ner, så fick inte direkt någon färg idag nä:P..
Jag har jätte tråkigt, och jag funderar på att stanna hemma ikväll, måste göra klart några arbeten. Kul det känns, vara hemma på en fredag? är dessutom helt ensam hemma, tills imorgon och det är jäätte ensamt:( så om någon vill komma och hålla mig sällskap? Haaatar att vara ensam. finns inget värre. Ångrar mig lite att jag inte följde med mamma och pappa och de små. Menmen!

hoppas alla får en roligare fredag än vad jag kommer få! pusspuss

Vill mycket just nu...

2008-06-06 @ 11:58:40
vill bli klar med alla mina arbeten, vill sova, vill ut och sola, vill må bra i halsen, vill, vill, vill myyycket just nu!
Är så hiimla trött! Men  måste göra färigt två-tre arbeten. Kul det känns? vill ju helst bara ut i solen just nu och sola. Inte ligga i mitt stökiga och mörka rum.

Igår bojkottade jag och emma studenter och chillade iväg på bio istället. Myyysigt var det! Fast en deppig film? Såg made of honer.. gråta gråta film om man säger så:P

haha jag e helt slut i huvudet.. mina fingrar orkar seriöst inte skriva.. och min hjärna hänger inte rikigt med heller för den delen. blö blö! Skriver mer sen för nu vill jag sova en stund!

TJAARÅÅÅÅÅÅÅ

Leave out the rest

2008-06-05 @ 14:09:45


Vaknade tidigt idag.. Gick ut och solande med mamma en stund. Snart ska jag börja göra mig iordning och sedan dr mig till skolan för att fota alla lyckliga fulla studenter:P palla..
Ska måla naglrna nu, seeeeeeeeeees!

Trötter

2008-06-05 @ 01:06:00

Är sjukt trött så därför skriver jag inget stort inlägg. Vill sova egentligen. Men iallafall...
Igår var jag på två studenter, först hos måns och sedan hos david.. en myyycket lyckad kväll förutom när en jävla idiot tjej trampar sönder min fot.. hon hoppade rent ut sagt på den med hennes jävla 500 m långa klack. När jag vaknade imorse kunde jag inte gå. Min fot är blå och svullen, får iinte ner den i skon typ, härligt!
Kom hem vid halv 5 och gick och la mig direkt. Skulle egentligen till skolan imorse, men jag kom som sagt inte upp ur sängen av både trötthet och min fot..Emma ringa och väckte mig tidigt den bajsen så fick inte så många timmars sömn inatt.. ville inte sitta hemma och deppa sen så  jag och emma åkte in till stan och myste. Köpte ett par skor och klänning.. jaaaaaja haha intressant va!
Kom hem och sov en timme sen var man tvungen att göra sig iordning för Julius student:) han och hans två kompisar hade hyrt kallbadhuset och det var super mysig, men jag var aaaldeles för trött att hänga med vidare så jag åkte hem ist!

Jaajja, nu måste jag sova! sjuuukt härligt att man börjar klockan 15.00 imorn.. behöver sömn!

Finns bilder nu på  bilddagboken. TJENNA HEJSVEJS!

Tjeniiiis

2008-06-03 @ 13:08:09
None
Sitter på multimedian just nu, och det är verkligen den tråkigaste lektionen som finns. Ska snart pysa in till stan med emma och bella för att hitta present till david och måns. Är inte direkt taggad för ikväll, men det kanske man blir senare! Imorgon ska man fota alla 3orna också, kommer bli rätt kul och slappt, för vi slutar efter det! Sedan på torsdag är vi lediga under hela dagen, så det blir bara en massa solande, men sen ska hela vår klass komma tillbaka till skolan vid 15.00 för att fota 3:ornas student när de springer ut osv, Kommer bli rätt kul ändå!:) Sen är vi lediga på fredag också, så det blir en massa solande då med. Nu ska jag ut till soooolen. hajhajjjj

KAOS säger jag bara!

2008-06-02 @ 23:02:09
Det hände något väääldigt sjukt idag!
Efter skolan stack jag in till stan med dino. Öveeer fint väder och vi bestämde oss för att köpta varsin glass och sätta oss på gustav för att sitta och titta på allt folk som går förbi. Där satt dino och jag och käkade vår glassar i det fina härliga vädret, helt knäppt tysta och var inne i våra egna tankar.
helt plötsligt från absolut ingen stans så dök det upp tre väktare som jagade en 40-årig utlänning.. väktarna kaste sig över honom och försökte få ner honom på marken och ta på honom handklovar, men 40-åriga snubben vägrade och väktarna började skrika som bara den på honom och dessutom slog honom med batong och grejer.  Tillslut fick dom ner honom på marken och tog på honom handklovarna. I ena handen hade 40-åringen en stor fet kniv som väktarna tog bort från honom.  2 polisbilar kom och det blev ett stort avbrott för alla i stan.. ALLA stannade och glodde och allt detta hände typ 3-4 meter ifån mig och dino. Vi var så CHOKADE! haha helt galet. Där satt vi tysta och njöt av våra glassar så händer dettta. hmm vad händer med världen? springa runt med en stor fet kniv på stan osv, damn boy.

Imorgon ska man springa 5 härliga km på gympan, på tid! LÄNGTAR! jag har ju verkligen den bästa konditionen, inte!
Sedan blir det två studenter och sedan luftkastellet, kommer vara död på onsdag! meeeeeenmen!
Nu ska jag mysa med josse. Känner mig sjukt nere.. som man kan göra ibland. Så hon får mysa med mig. myyyyysigt:)

Puss och nattinatti

Make a sound for me

2008-06-02 @ 10:56:57
image202
Hela världen, förutom jag..

sitting, waiting, wishing

2008-06-01 @ 21:10:20

andras problem är att de inte får allt de vill ha.
mitt problem är att jag inte vet vad jag vill ha.
jag får alltså ingenting.
äh.

Det finns en anledning varför jag är som jag är och varför jag gör saker som jag gör just nu.


Seems like nothin' I say gets through.
How did this old bed fit a world between me and you.
We said "Goodnight" but the silence was so thick
you could cut it with a knife.
You're the one, yea, I've put all my trust in your hands.
C'mon and look in my eyes, here I am, here I am

You don't understand me, my baby.
You don't seem to know that I need you so much.
You don't understand me, my feelings,
the reason I'm breathin', my love

The mornin' comes and you're reaching out for me
just like everything's the same
and I let myself believe things are gonna change.
When you kiss my mouth and you hold my body close,
do you wonder who's inside?
Maybe there's no way we could feel each other's pain.
I guess loneliness found a new friend, here I am

you think that i'm strong, but you're wrong

Tjennnnna läget får jag spy på dig?:)

2008-06-01 @ 10:23:26

Sjuuukt trevligt igår:D Tack jojo och linnea för en underbar fest! Så himla roligt att träffa de gamla..
Såklart så fick jag i mig linneas härliga blandning som innehöll kanske liiite förmycket av allt möjligt, så idag mår man som man mår. Kom precis hem och ska snart umgås med mammi min. Ska sola och mysa ute i solen men jag vet inte riktigt om jag kommer orka ligga och sola i detta tillståndet. Vill helst bara dränka mig i ett iskallt badkar!

Bilder lägger jag in nu under dagen!:) POSS