hey

Gårkvällen/dagen blev lyckad och mycket rolig! Och man mår som man förtjänar idag:P Har ont i varje liten del på min kropp och jag har t.o.m lyckats få blåmärken och rivmärken osv, härligt madde!
 Jag kan lova er att åka flak är det roligaste som finns!! Jag kunde inte sluta tänka på hur roligt vi kommer få det på studenten asså:D Är riktigt överlyckig att jag tar studenten med min soulmate också;D faatttta emma så roligt vi kommer få det!! Jajja, bilderna från igår lägger jag in när jag kommer hem, kommer antagligen inte hinna imorn när jag kommer hem, men på söndag dåda eller nått!

Ligger och steker på våran altan, sjukt varmt och jääätttte härligt! Det är ungefär 30 grader i solen, mums! Nu snart ska man sticka iväg för att hämta anna och carl(mina små syskon) från skolan och dagiset, dom är så himla söta!

PUSS!

Student!

Har precis hjälp till här hemma med det sista inför studenten. Snart ska man hoppa in i duschen och sen göra sig fin för att åka till oskars skola där han springer ut. Sjääälvklart hänger man på flaket och det ska bli jävligt ball!:D Kommer komma massor av folk hit sen så det kommer antagligen bli en del krökande för oss, härligt!:D

Men jag saknar ändå er där hemmma! Har en sådan hemlängtan och jag saknar min emmöö!!!!:P Men på lördag tar vi igen allt vi missat och dååå jävlar ska det krökas :D ser verkligen sjukt fram emot lördag:):) Jojos och linneas 18 års fest ju!

Jajjjja, nu måste jag springa in i duschen! PUSSSS

Sthlm

Vaknade precis, och jag är så jäävla trött! Hade gärna bara slängt mig ner i sängen och somnat om.. Men istället så ska jag sätta igång att packa. Åker till sthlm idag och är där tills på lördag.
Orkar egentligen inte alls åka dit, har verkligen iiingen lust över huvudtaget! Men är tvungen, Oskar tar studenten imorgon(min halvbror). Som tur är så kommer jag hem rätt tidigt på lördag så jag hinner komma på jojos och linneas 18-årsfest!:) Ser väääldigt mycket fram emot det!

Måste också bara tillägga att det var kul att träffa dig igår.. Blir alltid lika glad av dig(A)

Men hör gärna av er;)  PUSSS!

Två små födelsedags grisar!:)

GRATTIS JOJO OCH JOSSE!

Jojo fyller 18 år idag och Josse fyller 20! :) wohowhohwohwohoooo!

godnatt och hejdå

Har precis kommit hem från emmöö.. myspys på hennes balkong och en massa trevlans chattande;) hahaha sär!
Kollade dessutom på beck, det var spännande.. hohohohohho!
Har lite ångest, skulle egentligen plugga idag, men som vanligt skjuter jag alltid upp plugg tills sista dagen. Ännu mer ångest för att man börjar 08.20 imorgon. Jag som inte har fått så mycket sömn i helgen, blööööö!

NU SNART SKA JAG SOVA! aaas trötttttt!!! godnatt hejdå:)

I don't understand you,
I can't say I blame you,
I keep telling me I did wrong.
I never had a chance to say,
Whatever could have made you stay,
I keep thinking, 'Have to be strong.'

I turn back the time,
And then it's so clear that I had already lost.

Everything seems so unreal,
All my thoughts cannot be told,
I just keep thinking, 'Why?'


tja



Igår var det 20 års firade här hemma för josse:) Mysigt och god mat och MYCKET sprit;) :D
Hon hade bjudit hit några och sedan skulle vi ut, men det slutade med att vi alla stannade här.. helt sjukt att josse blir 20 år, vi börjar bli stora nu. Jag ser alltid hon och mig framför mig som små småttingar. Men nu, nu är vi fan... vuxna?!:S  damn boy.

Idag har jag bara städat här hemma och tagit det lugnt, är sjuuukt trött och stressad. Mycket att göra, måste plugga till jävla idrottsprov, buuhu! jajja:) skriver kanske något senare. Funderar på att dr mig hem till emma för att få mig på bättre humör!

hejdå bajsar

Life will smile for you

image199

Halloj!

igår var det maskerad och dt var hur trevligt som helst! Julia hade fixat ihop allting jätte fint och det var jätte roligt. Skit kul att se hur alla hade klätt ut sig och vilka kändisar som julia hade gett årder om att de skulle vara:)
Har iallafall lagt upp alla bilderna nu på bdb:D

Ikväll så har josse (min syster) 20 års middag/förfest med sina vänner och mig, hoho.. Sedan blir det att dra vidare:) mamms och papps sover borta inatt också, så får se vad man gör för kuligheter(A)..

Nu måste jag springa och hjälpa joss som är stressad och suris! Pusspuss

image198
Jag/Pamela Anderson, Dino/James Dean och Emma/Marilyn Monroe :P


Om min syrra Madde

M- umsig som en muffins.
A- lltid där och närvarande när man ber om det, inte som vår syrra Josse.
D-uktigt på att få människor att bli glada. Tjejen har humor.
E-n otrolig snygg person, som kan få exakt vem som helst.
L-ent hår, dock ej i topparna.
E-j svikare. Har aldrig svikit mig iaf.
I-nte så bra på att stava. Hon tror att hon är bra på det. Gullig du eee.
N-yckel till hennes hjärta är att klia henne i nacken, precis som hon skulle va en liten katt.
E-n promenad med Madde är det bästa som finns.

Puss från din syrra Li


ÄLSKAR DIG!


Torsdag

Gud vad den här veckan har gått snabbt! Den har bara flygit förbi i prinsip.
Imorgon är det fredag och det menas med bara en massa lek i slolan.. alltså inget jobbigt och seriöst. Sedan ska jag in till stan med dino och emma för att fixa vår present till julia. På kvällen har då jullebullen sin 18-års fest, maskerad. Vi alla ska klä ut sig till en kändis som julia har gett årder att man ska vara haha.  Vi kommer vara en del så det ser jag verkligen fram emot och det kommer säkert bli jätte kul! 
Har presis kollat vad jag ska ha på mig osv, och det kommer nog bli rätt bra:) vem jag ska vara får ni se på bilder sen;) mohaha.. En sak kan jag lova er, jag kommer se förjääävlig ut!!:P

Nu ska jag snart äta och ikväll får man se vad som händer, kanske blir det bio :)

PUSS!

image197


impuls emm och madd på nya äventyr,

igårkväll hade man så tråkigt och deppigt så vi bestämde oss för att göra nått.. dejvid booy undra om vi var sugna på lite krök och självklart var vi det;) mohaha..
Stack och träffade emma vid 00.00 och sedan tog vi oss hem till olleman..på vägen dit mötte vi en sjukt myskoman som börja porra sig när han cyklade förbi oss, svin äckligt! menmen, hos ollle var det treeevligt och galet som vanligt :P
Klockan blev runt fyra-fem och vi bajkade hemåt, fåglarna kvittrade och det började bli ljust, sjukt mysigt, riktig sommar kännsla:)
När vi väl var framme hos emma somnade vi direkt när vi la oss ner i sängen. Duktiga som vi är så gick vi upp och tog oss till skolan! Fast jag sov som en prinsessa i hennes underbara säng. Känner mig riktigt duktig faktiskt! :)

Idag var det bara en massa yr och flumm i skolan, hände absolut ingenting, kom dit, satt vid datorn, åt, och sedan fick vi reda på vad vi fick på nationella och jag fick G och är jäävlans nöjd!:) sen stack man hem! Nu sitter jag här och yrar.. ska snart dra och träffa emmms och käka på snabban, muuuums! Ensam hemma ikväll så får se vad som händer ;) :P

GRATTIS PÅ BELLLISBOO SOM BLIR 18 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!:D

Blir kanske hem till henne senare och mysa:)

jajja, ha det bra foooolks!

PUSSS

måndaaag

Blöö, sitter i skolan och är riktigt jävla trött.
Slutar snart och ska in till stan, men det pisseregnar ute.. över tråååkigt! Var tog det fina vädret vägen?

Har ju ingen dator, lämnade ju in den på lagning så kommer inte kunna vara inne speciellt mycket nu på typ 4 veckor? aahh saknar min bebis redan8-]..


jaaaja, nu ska ja pyyyyyysa!
Pusss!

Hands remember <3


"ameeh MADDEEEH"

Jag har aldrig varit så otaggad förr som igår, men tillslut fick jag upp humöret och kvällen igår blev faktiskt rolig. Tack vare  mycket!
Rätt mycket klydd osv men tillslut kom vi (jag, emma, bella och ingrid) fram hem till olle.. där var redan mycket folk och de flästa var ju bara booooring som bara satt och glodde. Det sket vi i och hade det sjukt ball!

Det sjuka var att under hela kvällen blev det en "grejj" att skrika "ameeh maadde!!" och det som är ännu sjukare är att bella drog ner oss på en säng och sedan knuffade hon ner mig på marken så jag slog i mitt knä i jävla sten golvet och nu kan jag knappt gå.. och inte minst det, bella knuffade in mig i en buske och där låg jag halvdöd. Känner mig rätt misshandlad idag nu när jag klev upp ur sängen.. haha


Idag mååste jag fixa många saker, fota massor av bilder till foto och nu snart ska jag sticka och lämna in min dator som är riktigt mycket sönder.
Kanske hinner lägga in lite bilder innan iaf:)

PUSSSS!

asså shitshit.

Gårdagen var sjukt konstig men ändå så sjukt rolig. Jag var på mc donalds för första gången i hela mitt liv också, det ni! haha..

10 tjejer och två förfester, och den blandningen är ju bara perfect. Roligt som fan med alla tjejer men ja, den ena förfesten går ju att diskuteras:P tur att sprit finns, för annars hade vi endast stått och glott med öppen mun under hela kvällen där. Det första vi ser och hör när vi kommer in är en jäkla körmusik och en halvnaken kille och dessutom den sjukaste hamstern på hela jorden.

Senare drog man vidare och det blev hipp för alla, förutom jag och emma som tog oss till nya äventyr! haha damn boy säger jag bara.

När emma ringer mig på morgonen
jag, "emma asså shit!!! detta är shit!:O"
emma, "e det shit paaameees:O!?!?"
jag, "JAA DET ÄR RIKTIGT JÄVLA CP MYCKET SHIT PAAMEES!!"
emma, "BERÄTTTTA!"

Ja, haha inte många som förstår emma och madde språk, men shit pamees är nog det värsta ever!

jajja, ikväll blir det festfest hos olle. Kommer bli trääävligt! :)

Finns snart bilder uppe! pusspuss


JAAAAAAAAAAA!!:D:D

JAG FICK JOBBET!!!  och jag är så jääävla över lycklig!!
Har gått och väntat på besked nu i ungefär 3-4 veckor och har trott att de inte var intresseade av mig, men tro det eller ej, Jag fick det! WOHO! De ville dessutom att jag skulle jobba mer än vad som var väntat, så får se hur det blir. Har inte direkt något intresse över att jobba hela sommaren. Ska resa osv så är inte direkt villi att jobba hela sommaren.

Hade nationella hela dagen idag typ, och det gick faktiskt rätt okej. Vill inte säga för mycket heller men det känns okej:) Efter skolan åkte man till josse som jobbade, så det blev en massa krängade med min älskade vaniljlatte!
Är ledig imorgon, och det är riktigt skönt! Ska upp tidigt och sola hela dagen så man blir lite snyggare tills kvällen;) haha..

Föresten så fyller JULLEBULLE 18 år idag:D graaaatttiiiiiis! :)

Skriver kanske senare, för nu ska jag ut! PUSS

I try my hardest not to scream

It's true
I'm blue
And without you
I'm not right
I'm not fine
I wanna be rain
That tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything
Except for your mistake


heyy

Vaknade med fetaste huvudvärken och jag mådde allmänt dåligt. Men jag trog iväg mig till skolan ändå. Kände mig tvungen, hade muntliga nationella idag i engelska. Jag och Eleni ääägde så jäkla bra! Är super nöjd! Spoke bev dessutom chokad, för han tror ju att vi är sämst för vi pratar ju aldrig på lektionerna typ.. höhö men det gick jätte bra!:)

Efter skolan stack man in till stan med emma, matilda och lilla annso:) Myspys och mycket spanade för våran del (anna) haha..
Kom hem för en halvtimme sedan så ska snart sätta igång med pluggandet. USCH säger jag bara!


Help me believe in anything

We all want something beautiful
I wish I was beautiful
Believe in me
Help me believe in anything
I want to be someone who believes
When everybody loves you, you can never be lonely
Believe in me because I don't believe in anything
and I want to be someone to believe
But when everybody loves me, I'm going to be just about as happy as can be

Tears dry on their own

Har inte skrivit något här nu på ett tag direkt, därför jag endast lagt upp lite skitskit. Har inte haft ork eller tid för att skriva.. Har dessutom så jäkla mycket i skolan nu så man nästan blir galen. Blöblö! En sak som har gjort mig sjukt glad är att jag hittade min ipod.. så härligt att lyssna på alla gamla låtar och så mycket minnen man får upp i skallen.

Och just nu vet jag bara inte var fan jag ska ta vägen. Jävla skit asså.. Är så förvirrad. Hade gärna velat åka någonstans och bara behöva tänka på mig själv. Vill bort från malmö, vill bort från skolan och alla problem. Även fast det går sjukt bra för mig just nu så orkar man bara inte med skolan. Snart lov, och det gör mig lite nervös. Har fortfarande inte fått jobbet som jag var på intervju på. De sa att det nästan var 100 % säkert att jag skulle få det, men de har inte hört av sig än så tjena på dom.

Li kom även hem idag från Polen. Egentligen skulle hon komma hem om typ två månader, men hon ville hem:) Mysigt!


<3


hohoh


---

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.
You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

Stupid!

image187












allt allt allt

      Jag knuffas, tappar andan
och regnet vräker ner
Du står i frontlinjen igen
Allt allt allt
kommer till den som vågar
vara rädd
Vågar du vara rädd

Claudia Arvidsson, jag saknar dig!!

image186

...

How can something feel right... but be so wrong?

image185

Saay cheese!


HAHA! emma tror att jag ska fota henne;) Trög unge som inte fattar när man säger "say cheese" hahah
Tyvärr blev det sjukt mörkt när man la in videon på youtube:/


tjennnna

Usch vad jag är trött! Funderar på att gå och lägga mig nu snart. Har varit i solen hela dagen så det kan nog bero på det.. Fått lite färg iallafall:)

I fredags var jag, bella och emma först hemma hos bella..
Hennes föräldrar hade fest så vi hjälpte till att servera mat och dryck osv:) rätt trevligt faktiskt. Sedan tog vi taxi hem till en kille som heter danne som hade 19 årsfest. Där var det väl trevligt där med, men inte heller så jätte kul direkt men dock inte tråkigt.
Tillslut pallade jag och emma inte mer så vi åkte och käkade på snabban ist:D sen drog vi hem till mig och decka direkt i sängen haha.. På morgonen vaknade vi sjukt förvirrade och sedan stack vi och köpte jordgubbar och vindruvor och gick och solade. myspyyyys!
På kvällen så åkte vi till annab och grillade och drack lite med några:D treeevligt! Länge sen man träffade min lilla annso! Så det var myspys och sjukt gott! Vi alla fick dessutom se emmas skills på kubb och hon söööög riktigt hårt asså. Förvirrad jävel haha.. GULLE!:D

Sen nu ikväll har man varit ute en stund med emma och fanny:) länge sen man träffade nasty hoe och det var trävligt! 

jajja, haha jag är sjukt trött och pallar inte skriva mer så TJENNNNNNNA på dig!


Tjennnna! Lääääägettt?

Fredag idag!:D:D hääärligt värre!
Var i skolan en pyyttte stund, hade ingenting att göra så vi fick gå hem. Min mentor visade mig mina betyg och vet ni vad!? Jag hade jobbat upp allllla mina ign :D:D:D (förutom engelskan då) Och jag är så sjuuukt stolt över mig själv så det inte är sant. hoho... :)
Efter det stack man in till staden med emmö och mötte upp bellis. Fikade och myste, härligt!

Ikväll blir det fest. Först ska jag, emma och bella hjälpa till bellas föräldrar som ska ha fest, sen åker vi vidare till 19års fest :) Känns som om det kommer bli en rolig kväll.. får hoppas på det också!

PUSS!


Start over...

image184

Tjeeena mannar!

Underbar dag och fint väder :D Sjukt varmt ute och är dessutom ledig! Kan inte bli bättre. Har precis duschat och ska snart klä på mig sen träffar man några flicks på bo01 för att sola och fika. MYSIGT!

Puss!

(IMORGON ÄR DET FREDAG!:D)


ojoj!

Nu är emma äntligen klar! Och nu blir det grillning och mys på stranden.
HA DET FETTT MANNAR!

åh!

så himla typsikt! Blev inget nationella för min del idag. Min engelsk lärare är riktigt störd enligt de flästa. Vill ju bara bli av med det. Satt och väntade och glodde i ungefär två timmar i onödan. JAJJA!
Jag och emma stack ner till bo01 och fikade. Myspys med massa snack! Pratade om att vi skulle snart kolla på resor. Kommer bli sjukt kul!! Sen kom även den lilla emma förbi och satte sig och snacka en stund. Efter det drog jag hem till farmor och farfar för att hämta ett armband som jag fick i födelsedags present. Seeeen stack joss och jag och köpte glass på lejonet och björnen, mööööms!:D:D

Är ledig imorgon och det är så hiiimla skönt. Ska upp tidigt för att sola och mysa. Och nu håller jag på att vänta på emma som är den slöaste personen i heeela världen (efter mig) på att bli klar och göra sig iordning! mohaha;)

nationella, blöö!

om 10 minuter ska jag ha engelska muntliga nationella.. fy farao så nervös jag är! aah..
hade iongen aning omm att vi skulle ha det så jag är inte det minsta redo. Men jag hoppas att det kommer gå bra ändå! Alla andra har sagt attd et var rätt lätt iallafall:P.. så får se!

Vissa dagar är bättre än andra...

och idag är det just en sådan dag då den känns sämre. Har varit på ett konstigt humör som går upp och ner hela tiden. Jajja..
Var på BO01 och fikade med min kisse och dino. mys och sjukt varmt. Sen drog man sig hem och chilla. Nu är det desperate housewifes och det är så sjuuuukt spännande att man håller på att dö typ.

Taio Cruz - Moving On



Taio Cruz<3 !
asså fy faan vad han är bra! :D

HAALLÅÅE DÄR WALLAWALLA!

hej!:D underbar dag! Skrattat som bara den.
Efter skolan stack man hem en stund, chilledilla sen träffade man emmö och gick och fikade på josses café:) myspys! Sen stack man till booossen och åkte till mobilia. Tycker verkligen inte om mobilia, men jag had presentkort där och därför åkte vi dit:P.. Där köpte jag ett par jeans-shorts och ett linne, najsnajsnajs!
S N A R T  H E L G !   haha ööver taggad :D


peace brotaah

image182

Things are finally starting to look good

image60Why should I be sad?
Heaven knows
From the stupid freaking
things that you do
Or should I get bad or sad
Who knows?
Just take it all
As a sign that we're through
Goodbye

bajsbajs

Vaknade imorse av att jag var 100 säker på att jag var hemma hos emma i hennes rum i hennes säng. När jag vaknade och öppnade ögonen märker jag att emma ligger för det första inte bredvid mig och för det andra så var jag någon heeelt annan stans än hemma hos henne och jag kunde fan inte komma på var jag jag var någon stans. Men efter ett tag kom ja på att jag var kvar hos måns i hans rum nere i källaren. Jag vågade inte gå upp ur sängen och sedan gå och kolla var hemma va någonstans så jag låg kvar där och väntade i över en timme men tillslut kom hon ner till mig. Skööönt!
Så ja.. gårkvällen var sjukt rolig men det hela slutade med att man kanske fick i sig för mycket, guuutt madde! Jajja.. Bilder finns på bilddaboken.

När vi sedan drog oss heem från måns så stack vi och käkade pizza i limhamn. Myyyset och svin gott. Efter det bajjkade man hem till emma och sedan kom bella dit också. Satt och snackade en massa på balkongen. Sen stack bellisbo hem och det första jag och emma gjorde var att slänga oss i sängen och sov i några timmar :P. Jävla sovare vi är asså.. fast iofs så har vi inte fått så värst mycket somn sen i onsdags. :P

Ikväll funderade vi på att sticka ut men så blev det inte. Trötta och slitna som vi är tog vi det bara lugnt istället. Emma kom först hit till mig och sedan tog vi bussen till limhamn. Där stack vi och köpte godis och sedan satte oss på en jävla bänk och käka som idioter:P.. haha och nu sitter man här och ska snart gå och lägga mig. Sjuuukt trött och längtar att somna i min egna säng. haha..

PUSSPUSS!


I wanna be your underwear

Haha, jag och emma laga mat innan och det blev super bränd fläskfilé bitar med svin god potatis.
Har precis duschat och sminkat mig lite och snart ska vi dra ner och köpa blaaaneman. Men emma springer runt här som en jävla yr höna hahah.. sen blir det kröka loss.. först här sen lillatorg och sedan vidare!:D

HA DE NAJS BAJS!

hoj

Sitter hos emmö nu! haha gårkvällen var ju bara sjuk! hahahah såna sär vi är emma, men jag gillar det!
Bilder kommer senare:P..
Nu diskar hon, och det är en ovanlig syn haha.. och jag sitter här och nördar mig bara. Snart blir det kaffe och ciggge! Men det kommer ju ta ett bra tag.. för emma är sjukt seg på att diska.

gaaaaaad

Sjuuuk kväll igår säger jag bara. Det ända jag har i huvudet är OMG! haha. Jag orkar inte skriva för jag är för snurrig för det fortfarande. Mjo ni ser ju mitt inlägg som jag skrev när jag kom hem igår. 
Men slagt var över tråkigt.. Kom dit vid 3 och stack igen vid 4.. Jag och bella kände oss lite tvingade att gå dit för vi hade ju köpt biljett men vi hade fått det mycket roligare om vi stannade kvar hos nicke.
Vaknade såklart av mobilen i morse.. som tur var så va jag smart att sätta den på ljudlös innan jag somnade så vaknade endst av en jävla massa burrande.
Nu ska jag äta massor och sen duschelura. Sen ska jag ta mig till emma och göra tacos! :)


(bilder kommer senare!)


HHAHAHAH OKEEEE

hhah awsås shet... kookm nyss hem från slagt hhaasså vilken skndaal!
sjuuukt stor och för mycket folk. alla banga så det bev baa jag och bella där men de är absolut inget jag klaga över;).. träffade dessutom julius, lill-walle, max, och nooobbe där inne :D :Dträävligt värre!
HAHA som ni märker e ja rätt så dragen.. är helt väck.. mitt i allt när ja å bella va på toa inne på slagt så började brand alarmet gå igång så vi var tvungna att gå ut snabbt som fan.. I REGNET! fy faaan.. blöö... tog taxi hem efter en masssa ringnade till alla jävlar så sitter hemm anu (så som de INTE skule sluta:(.. )

efter grillandet innan idag så stack man hem till emma och sedan hem till nicke där de vr hiiimla trevligt..  hahhhahaha ja emma och bel ni fäätttttär! sen stack då ja å bella till stagt oh när man kulle tillbka till nicke så har varända jävel deckat haha säär.. ska försöka ringa dom nu uigen och sen blir det attt draa mig dit! hmmm kommer gå vilse.. .p

skriver coh lägger in fuuula bilder imorn blö:P SKA KÄKA NU OCH SEN GÅ TILL  D OM ANRA OM DOM NU INTE PÖMSAR FÖR HÅRT;) HAHA 

 PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

hey

2008-05-30 @ 14:43:21
Gårkvällen/dagen blev lyckad och mycket rolig! Och man mår som man förtjänar idag:P Har ont i varje liten del på min kropp och jag har t.o.m lyckats få blåmärken och rivmärken osv, härligt madde!
 Jag kan lova er att åka flak är det roligaste som finns!! Jag kunde inte sluta tänka på hur roligt vi kommer få det på studenten asså:D Är riktigt överlyckig att jag tar studenten med min soulmate också;D faatttta emma så roligt vi kommer få det!! Jajja, bilderna från igår lägger jag in när jag kommer hem, kommer antagligen inte hinna imorn när jag kommer hem, men på söndag dåda eller nått!

Ligger och steker på våran altan, sjukt varmt och jääätttte härligt! Det är ungefär 30 grader i solen, mums! Nu snart ska man sticka iväg för att hämta anna och carl(mina små syskon) från skolan och dagiset, dom är så himla söta!

PUSS!

Student!

2008-05-29 @ 11:10:49
Har precis hjälp till här hemma med det sista inför studenten. Snart ska man hoppa in i duschen och sen göra sig fin för att åka till oskars skola där han springer ut. Sjääälvklart hänger man på flaket och det ska bli jävligt ball!:D Kommer komma massor av folk hit sen så det kommer antagligen bli en del krökande för oss, härligt!:D

Men jag saknar ändå er där hemmma! Har en sådan hemlängtan och jag saknar min emmöö!!!!:P Men på lördag tar vi igen allt vi missat och dååå jävlar ska det krökas :D ser verkligen sjukt fram emot lördag:):) Jojos och linneas 18 års fest ju!

Jajjjja, nu måste jag springa in i duschen! PUSSSS

Sthlm

2008-05-28 @ 09:49:17
Vaknade precis, och jag är så jäävla trött! Hade gärna bara slängt mig ner i sängen och somnat om.. Men istället så ska jag sätta igång att packa. Åker till sthlm idag och är där tills på lördag.
Orkar egentligen inte alls åka dit, har verkligen iiingen lust över huvudtaget! Men är tvungen, Oskar tar studenten imorgon(min halvbror). Som tur är så kommer jag hem rätt tidigt på lördag så jag hinner komma på jojos och linneas 18-årsfest!:) Ser väääldigt mycket fram emot det!

Måste också bara tillägga att det var kul att träffa dig igår.. Blir alltid lika glad av dig(A)

Men hör gärna av er;)  PUSSS!

Två små födelsedags grisar!:)

2008-05-27 @ 13:35:06
GRATTIS JOJO OCH JOSSE!

Jojo fyller 18 år idag och Josse fyller 20! :) wohowhohwohwohoooo!

godnatt och hejdå

2008-05-26 @ 09:00:02

Har precis kommit hem från emmöö.. myspys på hennes balkong och en massa trevlans chattande;) hahaha sär!
Kollade dessutom på beck, det var spännande.. hohohohohho!
Har lite ångest, skulle egentligen plugga idag, men som vanligt skjuter jag alltid upp plugg tills sista dagen. Ännu mer ångest för att man börjar 08.20 imorgon. Jag som inte har fått så mycket sömn i helgen, blööööö!

NU SNART SKA JAG SOVA! aaas trötttttt!!! godnatt hejdå:)

I don't understand you,
I can't say I blame you,
I keep telling me I did wrong.
I never had a chance to say,
Whatever could have made you stay,
I keep thinking, 'Have to be strong.'

I turn back the time,
And then it's so clear that I had already lost.

Everything seems so unreal,
All my thoughts cannot be told,
I just keep thinking, 'Why?'

tja

2008-05-25 @ 19:07:45


Igår var det 20 års firade här hemma för josse:) Mysigt och god mat och MYCKET sprit;) :D
Hon hade bjudit hit några och sedan skulle vi ut, men det slutade med att vi alla stannade här.. helt sjukt att josse blir 20 år, vi börjar bli stora nu. Jag ser alltid hon och mig framför mig som små småttingar. Men nu, nu är vi fan... vuxna?!:S  damn boy.

Idag har jag bara städat här hemma och tagit det lugnt, är sjuuukt trött och stressad. Mycket att göra, måste plugga till jävla idrottsprov, buuhu! jajja:) skriver kanske något senare. Funderar på att dr mig hem till emma för att få mig på bättre humör!

hejdå bajsar

Life will smile for you

2008-05-25 @ 17:08:46
image199

Halloj!

2008-05-24 @ 19:13:44

igår var det maskerad och dt var hur trevligt som helst! Julia hade fixat ihop allting jätte fint och det var jätte roligt. Skit kul att se hur alla hade klätt ut sig och vilka kändisar som julia hade gett årder om att de skulle vara:)
Har iallafall lagt upp alla bilderna nu på bdb:D

Ikväll så har josse (min syster) 20 års middag/förfest med sina vänner och mig, hoho.. Sedan blir det att dra vidare:) mamms och papps sover borta inatt också, så får se vad man gör för kuligheter(A)..

Nu måste jag springa och hjälpa joss som är stressad och suris! Pusspuss

image198
Jag/Pamela Anderson, Dino/James Dean och Emma/Marilyn Monroe :P

Om min syrra Madde

2008-05-22 @ 19:20:34

M- umsig som en muffins.
A- lltid där och närvarande när man ber om det, inte som vår syrra Josse.
D-uktigt på att få människor att bli glada. Tjejen har humor.
E-n otrolig snygg person, som kan få exakt vem som helst.
L-ent hår, dock ej i topparna.
E-j svikare. Har aldrig svikit mig iaf.
I-nte så bra på att stava. Hon tror att hon är bra på det. Gullig du eee.
N-yckel till hennes hjärta är att klia henne i nacken, precis som hon skulle va en liten katt.
E-n promenad med Madde är det bästa som finns.

Puss från din syrra Li


ÄLSKAR DIG!

Torsdag

2008-05-22 @ 17:33:58

Gud vad den här veckan har gått snabbt! Den har bara flygit förbi i prinsip.
Imorgon är det fredag och det menas med bara en massa lek i slolan.. alltså inget jobbigt och seriöst. Sedan ska jag in till stan med dino och emma för att fixa vår present till julia. På kvällen har då jullebullen sin 18-års fest, maskerad. Vi alla ska klä ut sig till en kändis som julia har gett årder att man ska vara haha.  Vi kommer vara en del så det ser jag verkligen fram emot och det kommer säkert bli jätte kul! 
Har presis kollat vad jag ska ha på mig osv, och det kommer nog bli rätt bra:) vem jag ska vara får ni se på bilder sen;) mohaha.. En sak kan jag lova er, jag kommer se förjääävlig ut!!:P

Nu ska jag snart äta och ikväll får man se vad som händer, kanske blir det bio :)

PUSS!

image197

impuls emm och madd på nya äventyr,

2008-05-21 @ 16:02:55
igårkväll hade man så tråkigt och deppigt så vi bestämde oss för att göra nått.. dejvid booy undra om vi var sugna på lite krök och självklart var vi det;) mohaha..
Stack och träffade emma vid 00.00 och sedan tog vi oss hem till olleman..på vägen dit mötte vi en sjukt myskoman som börja porra sig när han cyklade förbi oss, svin äckligt! menmen, hos ollle var det treeevligt och galet som vanligt :P
Klockan blev runt fyra-fem och vi bajkade hemåt, fåglarna kvittrade och det började bli ljust, sjukt mysigt, riktig sommar kännsla:)
När vi väl var framme hos emma somnade vi direkt när vi la oss ner i sängen. Duktiga som vi är så gick vi upp och tog oss till skolan! Fast jag sov som en prinsessa i hennes underbara säng. Känner mig riktigt duktig faktiskt! :)

Idag var det bara en massa yr och flumm i skolan, hände absolut ingenting, kom dit, satt vid datorn, åt, och sedan fick vi reda på vad vi fick på nationella och jag fick G och är jäävlans nöjd!:) sen stack man hem! Nu sitter jag här och yrar.. ska snart dra och träffa emmms och käka på snabban, muuuums! Ensam hemma ikväll så får se vad som händer ;) :P

GRATTIS PÅ BELLLISBOO SOM BLIR 18 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!:D

Blir kanske hem till henne senare och mysa:)

jajja, ha det bra foooolks!

PUSSS

måndaaag

2008-05-19 @ 14:51:18
Blöö, sitter i skolan och är riktigt jävla trött.
Slutar snart och ska in till stan, men det pisseregnar ute.. över tråååkigt! Var tog det fina vädret vägen?

Har ju ingen dator, lämnade ju in den på lagning så kommer inte kunna vara inne speciellt mycket nu på typ 4 veckor? aahh saknar min bebis redan8-]..


jaaaja, nu ska ja pyyyyyysa!
Pusss!

Hands remember <3

2008-05-18 @ 22:41:33

"ameeh MADDEEEH"

2008-05-18 @ 13:21:32
Jag har aldrig varit så otaggad förr som igår, men tillslut fick jag upp humöret och kvällen igår blev faktiskt rolig. Tack vare  mycket!
Rätt mycket klydd osv men tillslut kom vi (jag, emma, bella och ingrid) fram hem till olle.. där var redan mycket folk och de flästa var ju bara booooring som bara satt och glodde. Det sket vi i och hade det sjukt ball!

Det sjuka var att under hela kvällen blev det en "grejj" att skrika "ameeh maadde!!" och det som är ännu sjukare är att bella drog ner oss på en säng och sedan knuffade hon ner mig på marken så jag slog i mitt knä i jävla sten golvet och nu kan jag knappt gå.. och inte minst det, bella knuffade in mig i en buske och där låg jag halvdöd. Känner mig rätt misshandlad idag nu när jag klev upp ur sängen.. haha


Idag mååste jag fixa många saker, fota massor av bilder till foto och nu snart ska jag sticka och lämna in min dator som är riktigt mycket sönder.
Kanske hinner lägga in lite bilder innan iaf:)

PUSSSS!

asså shitshit.

2008-05-17 @ 14:10:12

Gårdagen var sjukt konstig men ändå så sjukt rolig. Jag var på mc donalds för första gången i hela mitt liv också, det ni! haha..

10 tjejer och två förfester, och den blandningen är ju bara perfect. Roligt som fan med alla tjejer men ja, den ena förfesten går ju att diskuteras:P tur att sprit finns, för annars hade vi endast stått och glott med öppen mun under hela kvällen där. Det första vi ser och hör när vi kommer in är en jäkla körmusik och en halvnaken kille och dessutom den sjukaste hamstern på hela jorden.

Senare drog man vidare och det blev hipp för alla, förutom jag och emma som tog oss till nya äventyr! haha damn boy säger jag bara.

När emma ringer mig på morgonen
jag, "emma asså shit!!! detta är shit!:O"
emma, "e det shit paaameees:O!?!?"
jag, "JAA DET ÄR RIKTIGT JÄVLA CP MYCKET SHIT PAAMEES!!"
emma, "BERÄTTTTA!"

Ja, haha inte många som förstår emma och madde språk, men shit pamees är nog det värsta ever!

jajja, ikväll blir det festfest hos olle. Kommer bli trääävligt! :)

Finns snart bilder uppe! pusspuss

JAAAAAAAAAAA!!:D:D

2008-05-15 @ 17:18:06
JAG FICK JOBBET!!!  och jag är så jääävla över lycklig!!
Har gått och väntat på besked nu i ungefär 3-4 veckor och har trott att de inte var intresseade av mig, men tro det eller ej, Jag fick det! WOHO! De ville dessutom att jag skulle jobba mer än vad som var väntat, så får se hur det blir. Har inte direkt något intresse över att jobba hela sommaren. Ska resa osv så är inte direkt villi att jobba hela sommaren.

Hade nationella hela dagen idag typ, och det gick faktiskt rätt okej. Vill inte säga för mycket heller men det känns okej:) Efter skolan åkte man till josse som jobbade, så det blev en massa krängade med min älskade vaniljlatte!
Är ledig imorgon, och det är riktigt skönt! Ska upp tidigt och sola hela dagen så man blir lite snyggare tills kvällen;) haha..

Föresten så fyller JULLEBULLE 18 år idag:D graaaatttiiiiiis! :)

Skriver kanske senare, för nu ska jag ut! PUSS

I try my hardest not to scream

2008-05-14 @ 21:03:55

It's true
I'm blue
And without you
I'm not right
I'm not fine
I wanna be rain
That tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything
Except for your mistake

heyy

2008-05-14 @ 18:54:31

Vaknade med fetaste huvudvärken och jag mådde allmänt dåligt. Men jag trog iväg mig till skolan ändå. Kände mig tvungen, hade muntliga nationella idag i engelska. Jag och Eleni ääägde så jäkla bra! Är super nöjd! Spoke bev dessutom chokad, för han tror ju att vi är sämst för vi pratar ju aldrig på lektionerna typ.. höhö men det gick jätte bra!:)

Efter skolan stack man in till stan med emma, matilda och lilla annso:) Myspys och mycket spanade för våran del (anna) haha..
Kom hem för en halvtimme sedan så ska snart sätta igång med pluggandet. USCH säger jag bara!

Help me believe in anything

2008-05-14 @ 18:46:13
We all want something beautiful
I wish I was beautiful
Believe in me
Help me believe in anything
I want to be someone who believes
When everybody loves you, you can never be lonely
Believe in me because I don't believe in anything
and I want to be someone to believe
But when everybody loves me, I'm going to be just about as happy as can be

Tears dry on their own

2008-05-13 @ 22:36:00

Har inte skrivit något här nu på ett tag direkt, därför jag endast lagt upp lite skitskit. Har inte haft ork eller tid för att skriva.. Har dessutom så jäkla mycket i skolan nu så man nästan blir galen. Blöblö! En sak som har gjort mig sjukt glad är att jag hittade min ipod.. så härligt att lyssna på alla gamla låtar och så mycket minnen man får upp i skallen.

Och just nu vet jag bara inte var fan jag ska ta vägen. Jävla skit asså.. Är så förvirrad. Hade gärna velat åka någonstans och bara behöva tänka på mig själv. Vill bort från malmö, vill bort från skolan och alla problem. Även fast det går sjukt bra för mig just nu så orkar man bara inte med skolan. Snart lov, och det gör mig lite nervös. Har fortfarande inte fått jobbet som jag var på intervju på. De sa att det nästan var 100 % säkert att jag skulle få det, men de har inte hört av sig än så tjena på dom.

Li kom även hem idag från Polen. Egentligen skulle hon komma hem om typ två månader, men hon ville hem:) Mysigt!

<3

2008-05-13 @ 22:13:22

hohoh

2008-05-13 @ 13:07:46

---

2008-05-13 @ 13:06:22
Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.
You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

Stupid!

2008-05-13 @ 12:43:38
image187











allt allt allt

2008-05-13 @ 12:39:34
      Jag knuffas, tappar andan
och regnet vräker ner
Du står i frontlinjen igen
Allt allt allt
kommer till den som vågar
vara rädd
Vågar du vara rädd

Claudia Arvidsson, jag saknar dig!!

2008-05-13 @ 00:24:51
image186

...

2008-05-12 @ 23:14:36
How can something feel right... but be so wrong?

image185

Saay cheese!

2008-05-11 @ 23:17:13

HAHA! emma tror att jag ska fota henne;) Trög unge som inte fattar när man säger "say cheese" hahah
Tyvärr blev det sjukt mörkt när man la in videon på youtube:/

tjennnna

2008-05-11 @ 22:24:01

Usch vad jag är trött! Funderar på att gå och lägga mig nu snart. Har varit i solen hela dagen så det kan nog bero på det.. Fått lite färg iallafall:)

I fredags var jag, bella och emma först hemma hos bella..
Hennes föräldrar hade fest så vi hjälpte till att servera mat och dryck osv:) rätt trevligt faktiskt. Sedan tog vi taxi hem till en kille som heter danne som hade 19 årsfest. Där var det väl trevligt där med, men inte heller så jätte kul direkt men dock inte tråkigt.
Tillslut pallade jag och emma inte mer så vi åkte och käkade på snabban ist:D sen drog vi hem till mig och decka direkt i sängen haha.. På morgonen vaknade vi sjukt förvirrade och sedan stack vi och köpte jordgubbar och vindruvor och gick och solade. myspyyyys!
På kvällen så åkte vi till annab och grillade och drack lite med några:D treeevligt! Länge sen man träffade min lilla annso! Så det var myspys och sjukt gott! Vi alla fick dessutom se emmas skills på kubb och hon söööög riktigt hårt asså. Förvirrad jävel haha.. GULLE!:D

Sen nu ikväll har man varit ute en stund med emma och fanny:) länge sen man träffade nasty hoe och det var trävligt! 

jajja, haha jag är sjukt trött och pallar inte skriva mer så TJENNNNNNNA på dig!

Tjennnna! Lääääägettt?

2008-05-09 @ 17:35:41

Fredag idag!:D:D hääärligt värre!
Var i skolan en pyyttte stund, hade ingenting att göra så vi fick gå hem. Min mentor visade mig mina betyg och vet ni vad!? Jag hade jobbat upp allllla mina ign :D:D:D (förutom engelskan då) Och jag är så sjuuukt stolt över mig själv så det inte är sant. hoho... :)
Efter det stack man in till staden med emmö och mötte upp bellis. Fikade och myste, härligt!

Ikväll blir det fest. Först ska jag, emma och bella hjälpa till bellas föräldrar som ska ha fest, sen åker vi vidare till 19års fest :) Känns som om det kommer bli en rolig kväll.. får hoppas på det också!

PUSS!

Start over...

2008-05-09 @ 17:31:14
image184

Tjeeena mannar!

2008-05-08 @ 12:23:05

Underbar dag och fint väder :D Sjukt varmt ute och är dessutom ledig! Kan inte bli bättre. Har precis duschat och ska snart klä på mig sen träffar man några flicks på bo01 för att sola och fika. MYSIGT!

Puss!

(IMORGON ÄR DET FREDAG!:D)

ojoj!

2008-05-07 @ 21:49:43
Nu är emma äntligen klar! Och nu blir det grillning och mys på stranden.
HA DET FETTT MANNAR!

åh!

2008-05-07 @ 21:06:13
så himla typsikt! Blev inget nationella för min del idag. Min engelsk lärare är riktigt störd enligt de flästa. Vill ju bara bli av med det. Satt och väntade och glodde i ungefär två timmar i onödan. JAJJA!
Jag och emma stack ner till bo01 och fikade. Myspys med massa snack! Pratade om att vi skulle snart kolla på resor. Kommer bli sjukt kul!! Sen kom även den lilla emma förbi och satte sig och snacka en stund. Efter det drog jag hem till farmor och farfar för att hämta ett armband som jag fick i födelsedags present. Seeeen stack joss och jag och köpte glass på lejonet och björnen, mööööms!:D:D

Är ledig imorgon och det är så hiiimla skönt. Ska upp tidigt för att sola och mysa. Och nu håller jag på att vänta på emma som är den slöaste personen i heeela världen (efter mig) på att bli klar och göra sig iordning! mohaha;)

nationella, blöö!

2008-05-07 @ 14:38:04
om 10 minuter ska jag ha engelska muntliga nationella.. fy farao så nervös jag är! aah..
hade iongen aning omm att vi skulle ha det så jag är inte det minsta redo. Men jag hoppas att det kommer gå bra ändå! Alla andra har sagt attd et var rätt lätt iallafall:P.. så får se!

Vissa dagar är bättre än andra...

2008-05-06 @ 21:43:52
och idag är det just en sådan dag då den känns sämre. Har varit på ett konstigt humör som går upp och ner hela tiden. Jajja..
Var på BO01 och fikade med min kisse och dino. mys och sjukt varmt. Sen drog man sig hem och chilla. Nu är det desperate housewifes och det är så sjuuuukt spännande att man håller på att dö typ.

Taio Cruz - Moving On

2008-05-05 @ 21:12:16


Taio Cruz<3 !
asså fy faan vad han är bra! :D

HAALLÅÅE DÄR WALLAWALLA!

2008-05-05 @ 21:07:22

hej!:D underbar dag! Skrattat som bara den.
Efter skolan stack man hem en stund, chilledilla sen träffade man emmö och gick och fikade på josses café:) myspys! Sen stack man till booossen och åkte till mobilia. Tycker verkligen inte om mobilia, men jag had presentkort där och därför åkte vi dit:P.. Där köpte jag ett par jeans-shorts och ett linne, najsnajsnajs!
S N A R T  H E L G !   haha ööver taggad :D

peace brotaah

2008-05-05 @ 00:53:04
image182

Things are finally starting to look good

2008-05-04 @ 19:49:54
image60Why should I be sad?
Heaven knows
From the stupid freaking
things that you do
Or should I get bad or sad
Who knows?
Just take it all
As a sign that we're through
Goodbye

bajsbajs

2008-05-04 @ 01:22:54
Vaknade imorse av att jag var 100 säker på att jag var hemma hos emma i hennes rum i hennes säng. När jag vaknade och öppnade ögonen märker jag att emma ligger för det första inte bredvid mig och för det andra så var jag någon heeelt annan stans än hemma hos henne och jag kunde fan inte komma på var jag jag var någon stans. Men efter ett tag kom ja på att jag var kvar hos måns i hans rum nere i källaren. Jag vågade inte gå upp ur sängen och sedan gå och kolla var hemma va någonstans så jag låg kvar där och väntade i över en timme men tillslut kom hon ner till mig. Skööönt!
Så ja.. gårkvällen var sjukt rolig men det hela slutade med att man kanske fick i sig för mycket, guuutt madde! Jajja.. Bilder finns på bilddaboken.

När vi sedan drog oss heem från måns så stack vi och käkade pizza i limhamn. Myyyset och svin gott. Efter det bajjkade man hem till emma och sedan kom bella dit också. Satt och snackade en massa på balkongen. Sen stack bellisbo hem och det första jag och emma gjorde var att slänga oss i sängen och sov i några timmar :P. Jävla sovare vi är asså.. fast iofs så har vi inte fått så värst mycket somn sen i onsdags. :P

Ikväll funderade vi på att sticka ut men så blev det inte. Trötta och slitna som vi är tog vi det bara lugnt istället. Emma kom först hit till mig och sedan tog vi bussen till limhamn. Där stack vi och köpte godis och sedan satte oss på en jävla bänk och käka som idioter:P.. haha och nu sitter man här och ska snart gå och lägga mig. Sjuuukt trött och längtar att somna i min egna säng. haha..

PUSSPUSS!

I wanna be your underwear

2008-05-02 @ 20:10:18
Haha, jag och emma laga mat innan och det blev super bränd fläskfilé bitar med svin god potatis.
Har precis duschat och sminkat mig lite och snart ska vi dra ner och köpa blaaaneman. Men emma springer runt här som en jävla yr höna hahah.. sen blir det kröka loss.. först här sen lillatorg och sedan vidare!:D

HA DE NAJS BAJS!

hoj

2008-05-02 @ 13:25:58
Sitter hos emmö nu! haha gårkvällen var ju bara sjuk! hahahah såna sär vi är emma, men jag gillar det!
Bilder kommer senare:P..
Nu diskar hon, och det är en ovanlig syn haha.. och jag sitter här och nördar mig bara. Snart blir det kaffe och ciggge! Men det kommer ju ta ett bra tag.. för emma är sjukt seg på att diska.

gaaaaaad

2008-05-01 @ 11:50:17

Sjuuuk kväll igår säger jag bara. Det ända jag har i huvudet är OMG! haha. Jag orkar inte skriva för jag är för snurrig för det fortfarande. Mjo ni ser ju mitt inlägg som jag skrev när jag kom hem igår. 
Men slagt var över tråkigt.. Kom dit vid 3 och stack igen vid 4.. Jag och bella kände oss lite tvingade att gå dit för vi hade ju köpt biljett men vi hade fått det mycket roligare om vi stannade kvar hos nicke.
Vaknade såklart av mobilen i morse.. som tur var så va jag smart att sätta den på ljudlös innan jag somnade så vaknade endst av en jävla massa burrande.
Nu ska jag äta massor och sen duschelura. Sen ska jag ta mig till emma och göra tacos! :)


(bilder kommer senare!)

HHAHAHAH OKEEEE

2008-05-01 @ 04:49:14
hhah awsås shet... kookm nyss hem från slagt hhaasså vilken skndaal!
sjuuukt stor och för mycket folk. alla banga så det bev baa jag och bella där men de är absolut inget jag klaga över;).. träffade dessutom julius, lill-walle, max, och nooobbe där inne :D :Dträävligt värre!
HAHA som ni märker e ja rätt så dragen.. är helt väck.. mitt i allt när ja å bella va på toa inne på slagt så började brand alarmet gå igång så vi var tvungna att gå ut snabbt som fan.. I REGNET! fy faaan.. blöö... tog taxi hem efter en masssa ringnade till alla jävlar så sitter hemm anu (så som de INTE skule sluta:(.. )

efter grillandet innan idag så stack man hem till emma och sedan hem till nicke där de vr hiiimla trevligt..  hahhhahaha ja emma och bel ni fäätttttär! sen stack då ja å bella till stagt oh när man kulle tillbka till nicke så har varända jävel deckat haha säär.. ska försöka ringa dom nu uigen och sen blir det attt draa mig dit! hmmm kommer gå vilse.. .p

skriver coh lägger in fuuula bilder imorn blö:P SKA KÄKA NU OCH SEN GÅ TILL  D OM ANRA OM DOM NU INTE PÖMSAR FÖR HÅRT;) HAHA 

 PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Thoughts, Feelings and Emotions -

hey

Gårkvällen/dagen blev lyckad och mycket rolig! Och man mår som man förtjänar idag:P Har ont i varje liten del på min kropp och jag har t.o.m lyckats få blåmärken och rivmärken osv, härligt madde!
 Jag kan lova er att åka flak är det roligaste som finns!! Jag kunde inte sluta tänka på hur roligt vi kommer få det på studenten asså:D Är riktigt överlyckig att jag tar studenten med min soulmate också;D faatttta emma så roligt vi kommer få det!! Jajja, bilderna från igår lägger jag in när jag kommer hem, kommer antagligen inte hinna imorn när jag kommer hem, men på söndag dåda eller nått!

Ligger och steker på våran altan, sjukt varmt och jääätttte härligt! Det är ungefär 30 grader i solen, mums! Nu snart ska man sticka iväg för att hämta anna och carl(mina små syskon) från skolan och dagiset, dom är så himla söta!

PUSS!

Student!

Har precis hjälp till här hemma med det sista inför studenten. Snart ska man hoppa in i duschen och sen göra sig fin för att åka till oskars skola där han springer ut. Sjääälvklart hänger man på flaket och det ska bli jävligt ball!:D Kommer komma massor av folk hit sen så det kommer antagligen bli en del krökande för oss, härligt!:D

Men jag saknar ändå er där hemmma! Har en sådan hemlängtan och jag saknar min emmöö!!!!:P Men på lördag tar vi igen allt vi missat och dååå jävlar ska det krökas :D ser verkligen sjukt fram emot lördag:):) Jojos och linneas 18 års fest ju!

Jajjjja, nu måste jag springa in i duschen! PUSSSS

Sthlm

Vaknade precis, och jag är så jäävla trött! Hade gärna bara slängt mig ner i sängen och somnat om.. Men istället så ska jag sätta igång att packa. Åker till sthlm idag och är där tills på lördag.
Orkar egentligen inte alls åka dit, har verkligen iiingen lust över huvudtaget! Men är tvungen, Oskar tar studenten imorgon(min halvbror). Som tur är så kommer jag hem rätt tidigt på lördag så jag hinner komma på jojos och linneas 18-årsfest!:) Ser väääldigt mycket fram emot det!

Måste också bara tillägga att det var kul att träffa dig igår.. Blir alltid lika glad av dig(A)

Men hör gärna av er;)  PUSSS!

Två små födelsedags grisar!:)

GRATTIS JOJO OCH JOSSE!

Jojo fyller 18 år idag och Josse fyller 20! :) wohowhohwohwohoooo!

godnatt och hejdå

Har precis kommit hem från emmöö.. myspys på hennes balkong och en massa trevlans chattande;) hahaha sär!
Kollade dessutom på beck, det var spännande.. hohohohohho!
Har lite ångest, skulle egentligen plugga idag, men som vanligt skjuter jag alltid upp plugg tills sista dagen. Ännu mer ångest för att man börjar 08.20 imorgon. Jag som inte har fått så mycket sömn i helgen, blööööö!

NU SNART SKA JAG SOVA! aaas trötttttt!!! godnatt hejdå:)

I don't understand you,
I can't say I blame you,
I keep telling me I did wrong.
I never had a chance to say,
Whatever could have made you stay,
I keep thinking, 'Have to be strong.'

I turn back the time,
And then it's so clear that I had already lost.

Everything seems so unreal,
All my thoughts cannot be told,
I just keep thinking, 'Why?'


tja



Igår var det 20 års firade här hemma för josse:) Mysigt och god mat och MYCKET sprit;) :D
Hon hade bjudit hit några och sedan skulle vi ut, men det slutade med att vi alla stannade här.. helt sjukt att josse blir 20 år, vi börjar bli stora nu. Jag ser alltid hon och mig framför mig som små småttingar. Men nu, nu är vi fan... vuxna?!:S  damn boy.

Idag har jag bara städat här hemma och tagit det lugnt, är sjuuukt trött och stressad. Mycket att göra, måste plugga till jävla idrottsprov, buuhu! jajja:) skriver kanske något senare. Funderar på att dr mig hem till emma för att få mig på bättre humör!

hejdå bajsar

Life will smile for you

image199

Halloj!

igår var det maskerad och dt var hur trevligt som helst! Julia hade fixat ihop allting jätte fint och det var jätte roligt. Skit kul att se hur alla hade klätt ut sig och vilka kändisar som julia hade gett årder om att de skulle vara:)
Har iallafall lagt upp alla bilderna nu på bdb:D

Ikväll så har josse (min syster) 20 års middag/förfest med sina vänner och mig, hoho.. Sedan blir det att dra vidare:) mamms och papps sover borta inatt också, så får se vad man gör för kuligheter(A)..

Nu måste jag springa och hjälpa joss som är stressad och suris! Pusspuss

image198
Jag/Pamela Anderson, Dino/James Dean och Emma/Marilyn Monroe :P


Om min syrra Madde

M- umsig som en muffins.
A- lltid där och närvarande när man ber om det, inte som vår syrra Josse.
D-uktigt på att få människor att bli glada. Tjejen har humor.
E-n otrolig snygg person, som kan få exakt vem som helst.
L-ent hår, dock ej i topparna.
E-j svikare. Har aldrig svikit mig iaf.
I-nte så bra på att stava. Hon tror att hon är bra på det. Gullig du eee.
N-yckel till hennes hjärta är att klia henne i nacken, precis som hon skulle va en liten katt.
E-n promenad med Madde är det bästa som finns.

Puss från din syrra Li


ÄLSKAR DIG!


Torsdag

Gud vad den här veckan har gått snabbt! Den har bara flygit förbi i prinsip.
Imorgon är det fredag och det menas med bara en massa lek i slolan.. alltså inget jobbigt och seriöst. Sedan ska jag in till stan med dino och emma för att fixa vår present till julia. På kvällen har då jullebullen sin 18-års fest, maskerad. Vi alla ska klä ut sig till en kändis som julia har gett årder att man ska vara haha.  Vi kommer vara en del så det ser jag verkligen fram emot och det kommer säkert bli jätte kul! 
Har presis kollat vad jag ska ha på mig osv, och det kommer nog bli rätt bra:) vem jag ska vara får ni se på bilder sen;) mohaha.. En sak kan jag lova er, jag kommer se förjääävlig ut!!:P

Nu ska jag snart äta och ikväll får man se vad som händer, kanske blir det bio :)

PUSS!

image197


impuls emm och madd på nya äventyr,

igårkväll hade man så tråkigt och deppigt så vi bestämde oss för att göra nått.. dejvid booy undra om vi var sugna på lite krök och självklart var vi det;) mohaha..
Stack och träffade emma vid 00.00 och sedan tog vi oss hem till olleman..på vägen dit mötte vi en sjukt myskoman som börja porra sig när han cyklade förbi oss, svin äckligt! menmen, hos ollle var det treeevligt och galet som vanligt :P
Klockan blev runt fyra-fem och vi bajkade hemåt, fåglarna kvittrade och det började bli ljust, sjukt mysigt, riktig sommar kännsla:)
När vi väl var framme hos emma somnade vi direkt när vi la oss ner i sängen. Duktiga som vi är så gick vi upp och tog oss till skolan! Fast jag sov som en prinsessa i hennes underbara säng. Känner mig riktigt duktig faktiskt! :)

Idag var det bara en massa yr och flumm i skolan, hände absolut ingenting, kom dit, satt vid datorn, åt, och sedan fick vi reda på vad vi fick på nationella och jag fick G och är jäävlans nöjd!:) sen stack man hem! Nu sitter jag här och yrar.. ska snart dra och träffa emmms och käka på snabban, muuuums! Ensam hemma ikväll så får se vad som händer ;) :P

GRATTIS PÅ BELLLISBOO SOM BLIR 18 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!:D

Blir kanske hem till henne senare och mysa:)

jajja, ha det bra foooolks!

PUSSS

måndaaag

Blöö, sitter i skolan och är riktigt jävla trött.
Slutar snart och ska in till stan, men det pisseregnar ute.. över tråååkigt! Var tog det fina vädret vägen?

Har ju ingen dator, lämnade ju in den på lagning så kommer inte kunna vara inne speciellt mycket nu på typ 4 veckor? aahh saknar min bebis redan8-]..


jaaaja, nu ska ja pyyyyyysa!
Pusss!

Hands remember <3


"ameeh MADDEEEH"

Jag har aldrig varit så otaggad förr som igår, men tillslut fick jag upp humöret och kvällen igår blev faktiskt rolig. Tack vare  mycket!
Rätt mycket klydd osv men tillslut kom vi (jag, emma, bella och ingrid) fram hem till olle.. där var redan mycket folk och de flästa var ju bara booooring som bara satt och glodde. Det sket vi i och hade det sjukt ball!

Det sjuka var att under hela kvällen blev det en "grejj" att skrika "ameeh maadde!!" och det som är ännu sjukare är att bella drog ner oss på en säng och sedan knuffade hon ner mig på marken så jag slog i mitt knä i jävla sten golvet och nu kan jag knappt gå.. och inte minst det, bella knuffade in mig i en buske och där låg jag halvdöd. Känner mig rätt misshandlad idag nu när jag klev upp ur sängen.. haha


Idag mååste jag fixa många saker, fota massor av bilder till foto och nu snart ska jag sticka och lämna in min dator som är riktigt mycket sönder.
Kanske hinner lägga in lite bilder innan iaf:)

PUSSSS!

asså shitshit.

Gårdagen var sjukt konstig men ändå så sjukt rolig. Jag var på mc donalds för första gången i hela mitt liv också, det ni! haha..

10 tjejer och två förfester, och den blandningen är ju bara perfect. Roligt som fan med alla tjejer men ja, den ena förfesten går ju att diskuteras:P tur att sprit finns, för annars hade vi endast stått och glott med öppen mun under hela kvällen där. Det första vi ser och hör när vi kommer in är en jäkla körmusik och en halvnaken kille och dessutom den sjukaste hamstern på hela jorden.

Senare drog man vidare och det blev hipp för alla, förutom jag och emma som tog oss till nya äventyr! haha damn boy säger jag bara.

När emma ringer mig på morgonen
jag, "emma asså shit!!! detta är shit!:O"
emma, "e det shit paaameees:O!?!?"
jag, "JAA DET ÄR RIKTIGT JÄVLA CP MYCKET SHIT PAAMEES!!"
emma, "BERÄTTTTA!"

Ja, haha inte många som förstår emma och madde språk, men shit pamees är nog det värsta ever!

jajja, ikväll blir det festfest hos olle. Kommer bli trääävligt! :)

Finns snart bilder uppe! pusspuss


JAAAAAAAAAAA!!:D:D

JAG FICK JOBBET!!!  och jag är så jääävla över lycklig!!
Har gått och väntat på besked nu i ungefär 3-4 veckor och har trott att de inte var intresseade av mig, men tro det eller ej, Jag fick det! WOHO! De ville dessutom att jag skulle jobba mer än vad som var väntat, så får se hur det blir. Har inte direkt något intresse över att jobba hela sommaren. Ska resa osv så är inte direkt villi att jobba hela sommaren.

Hade nationella hela dagen idag typ, och det gick faktiskt rätt okej. Vill inte säga för mycket heller men det känns okej:) Efter skolan åkte man till josse som jobbade, så det blev en massa krängade med min älskade vaniljlatte!
Är ledig imorgon, och det är riktigt skönt! Ska upp tidigt och sola hela dagen så man blir lite snyggare tills kvällen;) haha..

Föresten så fyller JULLEBULLE 18 år idag:D graaaatttiiiiiis! :)

Skriver kanske senare, för nu ska jag ut! PUSS

I try my hardest not to scream

It's true
I'm blue
And without you
I'm not right
I'm not fine
I wanna be rain
That tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything
Except for your mistake


heyy

Vaknade med fetaste huvudvärken och jag mådde allmänt dåligt. Men jag trog iväg mig till skolan ändå. Kände mig tvungen, hade muntliga nationella idag i engelska. Jag och Eleni ääägde så jäkla bra! Är super nöjd! Spoke bev dessutom chokad, för han tror ju att vi är sämst för vi pratar ju aldrig på lektionerna typ.. höhö men det gick jätte bra!:)

Efter skolan stack man in till stan med emma, matilda och lilla annso:) Myspys och mycket spanade för våran del (anna) haha..
Kom hem för en halvtimme sedan så ska snart sätta igång med pluggandet. USCH säger jag bara!


Help me believe in anything

We all want something beautiful
I wish I was beautiful
Believe in me
Help me believe in anything
I want to be someone who believes
When everybody loves you, you can never be lonely
Believe in me because I don't believe in anything
and I want to be someone to believe
But when everybody loves me, I'm going to be just about as happy as can be

Tears dry on their own

Har inte skrivit något här nu på ett tag direkt, därför jag endast lagt upp lite skitskit. Har inte haft ork eller tid för att skriva.. Har dessutom så jäkla mycket i skolan nu så man nästan blir galen. Blöblö! En sak som har gjort mig sjukt glad är att jag hittade min ipod.. så härligt att lyssna på alla gamla låtar och så mycket minnen man får upp i skallen.

Och just nu vet jag bara inte var fan jag ska ta vägen. Jävla skit asså.. Är så förvirrad. Hade gärna velat åka någonstans och bara behöva tänka på mig själv. Vill bort från malmö, vill bort från skolan och alla problem. Även fast det går sjukt bra för mig just nu så orkar man bara inte med skolan. Snart lov, och det gör mig lite nervös. Har fortfarande inte fått jobbet som jag var på intervju på. De sa att det nästan var 100 % säkert att jag skulle få det, men de har inte hört av sig än så tjena på dom.

Li kom även hem idag från Polen. Egentligen skulle hon komma hem om typ två månader, men hon ville hem:) Mysigt!


<3


hohoh


---

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.
You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

Stupid!

image187












allt allt allt

      Jag knuffas, tappar andan
och regnet vräker ner
Du står i frontlinjen igen
Allt allt allt
kommer till den som vågar
vara rädd
Vågar du vara rädd

Claudia Arvidsson, jag saknar dig!!

image186

...

How can something feel right... but be so wrong?

image185

Saay cheese!


HAHA! emma tror att jag ska fota henne;) Trög unge som inte fattar när man säger "say cheese" hahah
Tyvärr blev det sjukt mörkt när man la in videon på youtube:/


tjennnna

Usch vad jag är trött! Funderar på att gå och lägga mig nu snart. Har varit i solen hela dagen så det kan nog bero på det.. Fått lite färg iallafall:)

I fredags var jag, bella och emma först hemma hos bella..
Hennes föräldrar hade fest så vi hjälpte till att servera mat och dryck osv:) rätt trevligt faktiskt. Sedan tog vi taxi hem till en kille som heter danne som hade 19 årsfest. Där var det väl trevligt där med, men inte heller så jätte kul direkt men dock inte tråkigt.
Tillslut pallade jag och emma inte mer så vi åkte och käkade på snabban ist:D sen drog vi hem till mig och decka direkt i sängen haha.. På morgonen vaknade vi sjukt förvirrade och sedan stack vi och köpte jordgubbar och vindruvor och gick och solade. myspyyyys!
På kvällen så åkte vi till annab och grillade och drack lite med några:D treeevligt! Länge sen man träffade min lilla annso! Så det var myspys och sjukt gott! Vi alla fick dessutom se emmas skills på kubb och hon söööög riktigt hårt asså. Förvirrad jävel haha.. GULLE!:D

Sen nu ikväll har man varit ute en stund med emma och fanny:) länge sen man träffade nasty hoe och det var trävligt! 

jajja, haha jag är sjukt trött och pallar inte skriva mer så TJENNNNNNNA på dig!


Tjennnna! Lääääägettt?

Fredag idag!:D:D hääärligt värre!
Var i skolan en pyyttte stund, hade ingenting att göra så vi fick gå hem. Min mentor visade mig mina betyg och vet ni vad!? Jag hade jobbat upp allllla mina ign :D:D:D (förutom engelskan då) Och jag är så sjuuukt stolt över mig själv så det inte är sant. hoho... :)
Efter det stack man in till staden med emmö och mötte upp bellis. Fikade och myste, härligt!

Ikväll blir det fest. Först ska jag, emma och bella hjälpa till bellas föräldrar som ska ha fest, sen åker vi vidare till 19års fest :) Känns som om det kommer bli en rolig kväll.. får hoppas på det också!

PUSS!


Start over...

image184

Tjeeena mannar!

Underbar dag och fint väder :D Sjukt varmt ute och är dessutom ledig! Kan inte bli bättre. Har precis duschat och ska snart klä på mig sen träffar man några flicks på bo01 för att sola och fika. MYSIGT!

Puss!

(IMORGON ÄR DET FREDAG!:D)


ojoj!

Nu är emma äntligen klar! Och nu blir det grillning och mys på stranden.
HA DET FETTT MANNAR!

åh!

så himla typsikt! Blev inget nationella för min del idag. Min engelsk lärare är riktigt störd enligt de flästa. Vill ju bara bli av med det. Satt och väntade och glodde i ungefär två timmar i onödan. JAJJA!
Jag och emma stack ner till bo01 och fikade. Myspys med massa snack! Pratade om att vi skulle snart kolla på resor. Kommer bli sjukt kul!! Sen kom även den lilla emma förbi och satte sig och snacka en stund. Efter det drog jag hem till farmor och farfar för att hämta ett armband som jag fick i födelsedags present. Seeeen stack joss och jag och köpte glass på lejonet och björnen, mööööms!:D:D

Är ledig imorgon och det är så hiiimla skönt. Ska upp tidigt för att sola och mysa. Och nu håller jag på att vänta på emma som är den slöaste personen i heeela världen (efter mig) på att bli klar och göra sig iordning! mohaha;)

nationella, blöö!

om 10 minuter ska jag ha engelska muntliga nationella.. fy farao så nervös jag är! aah..
hade iongen aning omm att vi skulle ha det så jag är inte det minsta redo. Men jag hoppas att det kommer gå bra ändå! Alla andra har sagt attd et var rätt lätt iallafall:P.. så får se!

Vissa dagar är bättre än andra...

och idag är det just en sådan dag då den känns sämre. Har varit på ett konstigt humör som går upp och ner hela tiden. Jajja..
Var på BO01 och fikade med min kisse och dino. mys och sjukt varmt. Sen drog man sig hem och chilla. Nu är det desperate housewifes och det är så sjuuuukt spännande att man håller på att dö typ.

Taio Cruz - Moving On



Taio Cruz<3 !
asså fy faan vad han är bra! :D

HAALLÅÅE DÄR WALLAWALLA!

hej!:D underbar dag! Skrattat som bara den.
Efter skolan stack man hem en stund, chilledilla sen träffade man emmö och gick och fikade på josses café:) myspys! Sen stack man till booossen och åkte till mobilia. Tycker verkligen inte om mobilia, men jag had presentkort där och därför åkte vi dit:P.. Där köpte jag ett par jeans-shorts och ett linne, najsnajsnajs!
S N A R T  H E L G !   haha ööver taggad :D


peace brotaah

image182

Things are finally starting to look good

image60Why should I be sad?
Heaven knows
From the stupid freaking
things that you do
Or should I get bad or sad
Who knows?
Just take it all
As a sign that we're through
Goodbye

bajsbajs

Vaknade imorse av att jag var 100 säker på att jag var hemma hos emma i hennes rum i hennes säng. När jag vaknade och öppnade ögonen märker jag att emma ligger för det första inte bredvid mig och för det andra så var jag någon heeelt annan stans än hemma hos henne och jag kunde fan inte komma på var jag jag var någon stans. Men efter ett tag kom ja på att jag var kvar hos måns i hans rum nere i källaren. Jag vågade inte gå upp ur sängen och sedan gå och kolla var hemma va någonstans så jag låg kvar där och väntade i över en timme men tillslut kom hon ner till mig. Skööönt!
Så ja.. gårkvällen var sjukt rolig men det hela slutade med att man kanske fick i sig för mycket, guuutt madde! Jajja.. Bilder finns på bilddaboken.

När vi sedan drog oss heem från måns så stack vi och käkade pizza i limhamn. Myyyset och svin gott. Efter det bajjkade man hem till emma och sedan kom bella dit också. Satt och snackade en massa på balkongen. Sen stack bellisbo hem och det första jag och emma gjorde var att slänga oss i sängen och sov i några timmar :P. Jävla sovare vi är asså.. fast iofs så har vi inte fått så värst mycket somn sen i onsdags. :P

Ikväll funderade vi på att sticka ut men så blev det inte. Trötta och slitna som vi är tog vi det bara lugnt istället. Emma kom först hit till mig och sedan tog vi bussen till limhamn. Där stack vi och köpte godis och sedan satte oss på en jävla bänk och käka som idioter:P.. haha och nu sitter man här och ska snart gå och lägga mig. Sjuuukt trött och längtar att somna i min egna säng. haha..

PUSSPUSS!


I wanna be your underwear

Haha, jag och emma laga mat innan och det blev super bränd fläskfilé bitar med svin god potatis.
Har precis duschat och sminkat mig lite och snart ska vi dra ner och köpa blaaaneman. Men emma springer runt här som en jävla yr höna hahah.. sen blir det kröka loss.. först här sen lillatorg och sedan vidare!:D

HA DE NAJS BAJS!

hoj

Sitter hos emmö nu! haha gårkvällen var ju bara sjuk! hahahah såna sär vi är emma, men jag gillar det!
Bilder kommer senare:P..
Nu diskar hon, och det är en ovanlig syn haha.. och jag sitter här och nördar mig bara. Snart blir det kaffe och ciggge! Men det kommer ju ta ett bra tag.. för emma är sjukt seg på att diska.

gaaaaaad

Sjuuuk kväll igår säger jag bara. Det ända jag har i huvudet är OMG! haha. Jag orkar inte skriva för jag är för snurrig för det fortfarande. Mjo ni ser ju mitt inlägg som jag skrev när jag kom hem igår. 
Men slagt var över tråkigt.. Kom dit vid 3 och stack igen vid 4.. Jag och bella kände oss lite tvingade att gå dit för vi hade ju köpt biljett men vi hade fått det mycket roligare om vi stannade kvar hos nicke.
Vaknade såklart av mobilen i morse.. som tur var så va jag smart att sätta den på ljudlös innan jag somnade så vaknade endst av en jävla massa burrande.
Nu ska jag äta massor och sen duschelura. Sen ska jag ta mig till emma och göra tacos! :)


(bilder kommer senare!)


HHAHAHAH OKEEEE

hhah awsås shet... kookm nyss hem från slagt hhaasså vilken skndaal!
sjuuukt stor och för mycket folk. alla banga så det bev baa jag och bella där men de är absolut inget jag klaga över;).. träffade dessutom julius, lill-walle, max, och nooobbe där inne :D :Dträävligt värre!
HAHA som ni märker e ja rätt så dragen.. är helt väck.. mitt i allt när ja å bella va på toa inne på slagt så började brand alarmet gå igång så vi var tvungna att gå ut snabbt som fan.. I REGNET! fy faaan.. blöö... tog taxi hem efter en masssa ringnade till alla jävlar så sitter hemm anu (så som de INTE skule sluta:(.. )

efter grillandet innan idag så stack man hem till emma och sedan hem till nicke där de vr hiiimla trevligt..  hahhhahaha ja emma och bel ni fäätttttär! sen stack då ja å bella till stagt oh när man kulle tillbka till nicke så har varända jävel deckat haha säär.. ska försöka ringa dom nu uigen och sen blir det attt draa mig dit! hmmm kommer gå vilse.. .p

skriver coh lägger in fuuula bilder imorn blö:P SKA KÄKA NU OCH SEN GÅ TILL  D OM ANRA OM DOM NU INTE PÖMSAR FÖR HÅRT;) HAHA 

 PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

hey

2008-05-30 @ 14:43:21
Gårkvällen/dagen blev lyckad och mycket rolig! Och man mår som man förtjänar idag:P Har ont i varje liten del på min kropp och jag har t.o.m lyckats få blåmärken och rivmärken osv, härligt madde!
 Jag kan lova er att åka flak är det roligaste som finns!! Jag kunde inte sluta tänka på hur roligt vi kommer få det på studenten asså:D Är riktigt överlyckig att jag tar studenten med min soulmate också;D faatttta emma så roligt vi kommer få det!! Jajja, bilderna från igår lägger jag in när jag kommer hem, kommer antagligen inte hinna imorn när jag kommer hem, men på söndag dåda eller nått!

Ligger och steker på våran altan, sjukt varmt och jääätttte härligt! Det är ungefär 30 grader i solen, mums! Nu snart ska man sticka iväg för att hämta anna och carl(mina små syskon) från skolan och dagiset, dom är så himla söta!

PUSS!

Student!

2008-05-29 @ 11:10:49
Har precis hjälp till här hemma med det sista inför studenten. Snart ska man hoppa in i duschen och sen göra sig fin för att åka till oskars skola där han springer ut. Sjääälvklart hänger man på flaket och det ska bli jävligt ball!:D Kommer komma massor av folk hit sen så det kommer antagligen bli en del krökande för oss, härligt!:D

Men jag saknar ändå er där hemmma! Har en sådan hemlängtan och jag saknar min emmöö!!!!:P Men på lördag tar vi igen allt vi missat och dååå jävlar ska det krökas :D ser verkligen sjukt fram emot lördag:):) Jojos och linneas 18 års fest ju!

Jajjjja, nu måste jag springa in i duschen! PUSSSS

Sthlm

2008-05-28 @ 09:49:17
Vaknade precis, och jag är så jäävla trött! Hade gärna bara slängt mig ner i sängen och somnat om.. Men istället så ska jag sätta igång att packa. Åker till sthlm idag och är där tills på lördag.
Orkar egentligen inte alls åka dit, har verkligen iiingen lust över huvudtaget! Men är tvungen, Oskar tar studenten imorgon(min halvbror). Som tur är så kommer jag hem rätt tidigt på lördag så jag hinner komma på jojos och linneas 18-årsfest!:) Ser väääldigt mycket fram emot det!

Måste också bara tillägga att det var kul att träffa dig igår.. Blir alltid lika glad av dig(A)

Men hör gärna av er;)  PUSSS!

Två små födelsedags grisar!:)

2008-05-27 @ 13:35:06
GRATTIS JOJO OCH JOSSE!

Jojo fyller 18 år idag och Josse fyller 20! :) wohowhohwohwohoooo!

godnatt och hejdå

2008-05-26 @ 09:00:02

Har precis kommit hem från emmöö.. myspys på hennes balkong och en massa trevlans chattande;) hahaha sär!
Kollade dessutom på beck, det var spännande.. hohohohohho!
Har lite ångest, skulle egentligen plugga idag, men som vanligt skjuter jag alltid upp plugg tills sista dagen. Ännu mer ångest för att man börjar 08.20 imorgon. Jag som inte har fått så mycket sömn i helgen, blööööö!

NU SNART SKA JAG SOVA! aaas trötttttt!!! godnatt hejdå:)

I don't understand you,
I can't say I blame you,
I keep telling me I did wrong.
I never had a chance to say,
Whatever could have made you stay,
I keep thinking, 'Have to be strong.'

I turn back the time,
And then it's so clear that I had already lost.

Everything seems so unreal,
All my thoughts cannot be told,
I just keep thinking, 'Why?'

tja

2008-05-25 @ 19:07:45


Igår var det 20 års firade här hemma för josse:) Mysigt och god mat och MYCKET sprit;) :D
Hon hade bjudit hit några och sedan skulle vi ut, men det slutade med att vi alla stannade här.. helt sjukt att josse blir 20 år, vi börjar bli stora nu. Jag ser alltid hon och mig framför mig som små småttingar. Men nu, nu är vi fan... vuxna?!:S  damn boy.

Idag har jag bara städat här hemma och tagit det lugnt, är sjuuukt trött och stressad. Mycket att göra, måste plugga till jävla idrottsprov, buuhu! jajja:) skriver kanske något senare. Funderar på att dr mig hem till emma för att få mig på bättre humör!

hejdå bajsar

Life will smile for you

2008-05-25 @ 17:08:46
image199

Halloj!

2008-05-24 @ 19:13:44

igår var det maskerad och dt var hur trevligt som helst! Julia hade fixat ihop allting jätte fint och det var jätte roligt. Skit kul att se hur alla hade klätt ut sig och vilka kändisar som julia hade gett årder om att de skulle vara:)
Har iallafall lagt upp alla bilderna nu på bdb:D

Ikväll så har josse (min syster) 20 års middag/förfest med sina vänner och mig, hoho.. Sedan blir det att dra vidare:) mamms och papps sover borta inatt också, så får se vad man gör för kuligheter(A)..

Nu måste jag springa och hjälpa joss som är stressad och suris! Pusspuss

image198
Jag/Pamela Anderson, Dino/James Dean och Emma/Marilyn Monroe :P

Om min syrra Madde

2008-05-22 @ 19:20:34

M- umsig som en muffins.
A- lltid där och närvarande när man ber om det, inte som vår syrra Josse.
D-uktigt på att få människor att bli glada. Tjejen har humor.
E-n otrolig snygg person, som kan få exakt vem som helst.
L-ent hår, dock ej i topparna.
E-j svikare. Har aldrig svikit mig iaf.
I-nte så bra på att stava. Hon tror att hon är bra på det. Gullig du eee.
N-yckel till hennes hjärta är att klia henne i nacken, precis som hon skulle va en liten katt.
E-n promenad med Madde är det bästa som finns.

Puss från din syrra Li


ÄLSKAR DIG!

Torsdag

2008-05-22 @ 17:33:58

Gud vad den här veckan har gått snabbt! Den har bara flygit förbi i prinsip.
Imorgon är det fredag och det menas med bara en massa lek i slolan.. alltså inget jobbigt och seriöst. Sedan ska jag in till stan med dino och emma för att fixa vår present till julia. På kvällen har då jullebullen sin 18-års fest, maskerad. Vi alla ska klä ut sig till en kändis som julia har gett årder att man ska vara haha.  Vi kommer vara en del så det ser jag verkligen fram emot och det kommer säkert bli jätte kul! 
Har presis kollat vad jag ska ha på mig osv, och det kommer nog bli rätt bra:) vem jag ska vara får ni se på bilder sen;) mohaha.. En sak kan jag lova er, jag kommer se förjääävlig ut!!:P

Nu ska jag snart äta och ikväll får man se vad som händer, kanske blir det bio :)

PUSS!

image197

impuls emm och madd på nya äventyr,

2008-05-21 @ 16:02:55
igårkväll hade man så tråkigt och deppigt så vi bestämde oss för att göra nått.. dejvid booy undra om vi var sugna på lite krök och självklart var vi det;) mohaha..
Stack och träffade emma vid 00.00 och sedan tog vi oss hem till olleman..på vägen dit mötte vi en sjukt myskoman som börja porra sig när han cyklade förbi oss, svin äckligt! menmen, hos ollle var det treeevligt och galet som vanligt :P
Klockan blev runt fyra-fem och vi bajkade hemåt, fåglarna kvittrade och det började bli ljust, sjukt mysigt, riktig sommar kännsla:)
När vi väl var framme hos emma somnade vi direkt när vi la oss ner i sängen. Duktiga som vi är så gick vi upp och tog oss till skolan! Fast jag sov som en prinsessa i hennes underbara säng. Känner mig riktigt duktig faktiskt! :)

Idag var det bara en massa yr och flumm i skolan, hände absolut ingenting, kom dit, satt vid datorn, åt, och sedan fick vi reda på vad vi fick på nationella och jag fick G och är jäävlans nöjd!:) sen stack man hem! Nu sitter jag här och yrar.. ska snart dra och träffa emmms och käka på snabban, muuuums! Ensam hemma ikväll så får se vad som händer ;) :P

GRATTIS PÅ BELLLISBOO SOM BLIR 18 ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!:D

Blir kanske hem till henne senare och mysa:)

jajja, ha det bra foooolks!

PUSSS

måndaaag

2008-05-19 @ 14:51:18
Blöö, sitter i skolan och är riktigt jävla trött.
Slutar snart och ska in till stan, men det pisseregnar ute.. över tråååkigt! Var tog det fina vädret vägen?

Har ju ingen dator, lämnade ju in den på lagning så kommer inte kunna vara inne speciellt mycket nu på typ 4 veckor? aahh saknar min bebis redan8-]..


jaaaja, nu ska ja pyyyyyysa!
Pusss!

Hands remember <3

2008-05-18 @ 22:41:33

"ameeh MADDEEEH"

2008-05-18 @ 13:21:32
Jag har aldrig varit så otaggad förr som igår, men tillslut fick jag upp humöret och kvällen igår blev faktiskt rolig. Tack vare  mycket!
Rätt mycket klydd osv men tillslut kom vi (jag, emma, bella och ingrid) fram hem till olle.. där var redan mycket folk och de flästa var ju bara booooring som bara satt och glodde. Det sket vi i och hade det sjukt ball!

Det sjuka var att under hela kvällen blev det en "grejj" att skrika "ameeh maadde!!" och det som är ännu sjukare är att bella drog ner oss på en säng och sedan knuffade hon ner mig på marken så jag slog i mitt knä i jävla sten golvet och nu kan jag knappt gå.. och inte minst det, bella knuffade in mig i en buske och där låg jag halvdöd. Känner mig rätt misshandlad idag nu när jag klev upp ur sängen.. haha


Idag mååste jag fixa många saker, fota massor av bilder till foto och nu snart ska jag sticka och lämna in min dator som är riktigt mycket sönder.
Kanske hinner lägga in lite bilder innan iaf:)

PUSSSS!

asså shitshit.

2008-05-17 @ 14:10:12

Gårdagen var sjukt konstig men ändå så sjukt rolig. Jag var på mc donalds för första gången i hela mitt liv också, det ni! haha..

10 tjejer och två förfester, och den blandningen är ju bara perfect. Roligt som fan med alla tjejer men ja, den ena förfesten går ju att diskuteras:P tur att sprit finns, för annars hade vi endast stått och glott med öppen mun under hela kvällen där. Det första vi ser och hör när vi kommer in är en jäkla körmusik och en halvnaken kille och dessutom den sjukaste hamstern på hela jorden.

Senare drog man vidare och det blev hipp för alla, förutom jag och emma som tog oss till nya äventyr! haha damn boy säger jag bara.

När emma ringer mig på morgonen
jag, "emma asså shit!!! detta är shit!:O"
emma, "e det shit paaameees:O!?!?"
jag, "JAA DET ÄR RIKTIGT JÄVLA CP MYCKET SHIT PAAMEES!!"
emma, "BERÄTTTTA!"

Ja, haha inte många som förstår emma och madde språk, men shit pamees är nog det värsta ever!

jajja, ikväll blir det festfest hos olle. Kommer bli trääävligt! :)

Finns snart bilder uppe! pusspuss

JAAAAAAAAAAA!!:D:D

2008-05-15 @ 17:18:06
JAG FICK JOBBET!!!  och jag är så jääävla över lycklig!!
Har gått och väntat på besked nu i ungefär 3-4 veckor och har trott att de inte var intresseade av mig, men tro det eller ej, Jag fick det! WOHO! De ville dessutom att jag skulle jobba mer än vad som var väntat, så får se hur det blir. Har inte direkt något intresse över att jobba hela sommaren. Ska resa osv så är inte direkt villi att jobba hela sommaren.

Hade nationella hela dagen idag typ, och det gick faktiskt rätt okej. Vill inte säga för mycket heller men det känns okej:) Efter skolan åkte man till josse som jobbade, så det blev en massa krängade med min älskade vaniljlatte!
Är ledig imorgon, och det är riktigt skönt! Ska upp tidigt och sola hela dagen så man blir lite snyggare tills kvällen;) haha..

Föresten så fyller JULLEBULLE 18 år idag:D graaaatttiiiiiis! :)

Skriver kanske senare, för nu ska jag ut! PUSS

I try my hardest not to scream

2008-05-14 @ 21:03:55

It's true
I'm blue
And without you
I'm not right
I'm not fine
I wanna be rain
That tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything
Except for your mistake

heyy

2008-05-14 @ 18:54:31

Vaknade med fetaste huvudvärken och jag mådde allmänt dåligt. Men jag trog iväg mig till skolan ändå. Kände mig tvungen, hade muntliga nationella idag i engelska. Jag och Eleni ääägde så jäkla bra! Är super nöjd! Spoke bev dessutom chokad, för han tror ju att vi är sämst för vi pratar ju aldrig på lektionerna typ.. höhö men det gick jätte bra!:)

Efter skolan stack man in till stan med emma, matilda och lilla annso:) Myspys och mycket spanade för våran del (anna) haha..
Kom hem för en halvtimme sedan så ska snart sätta igång med pluggandet. USCH säger jag bara!

Help me believe in anything

2008-05-14 @ 18:46:13
We all want something beautiful
I wish I was beautiful
Believe in me
Help me believe in anything
I want to be someone who believes
When everybody loves you, you can never be lonely
Believe in me because I don't believe in anything
and I want to be someone to believe
But when everybody loves me, I'm going to be just about as happy as can be

Tears dry on their own

2008-05-13 @ 22:36:00

Har inte skrivit något här nu på ett tag direkt, därför jag endast lagt upp lite skitskit. Har inte haft ork eller tid för att skriva.. Har dessutom så jäkla mycket i skolan nu så man nästan blir galen. Blöblö! En sak som har gjort mig sjukt glad är att jag hittade min ipod.. så härligt att lyssna på alla gamla låtar och så mycket minnen man får upp i skallen.

Och just nu vet jag bara inte var fan jag ska ta vägen. Jävla skit asså.. Är så förvirrad. Hade gärna velat åka någonstans och bara behöva tänka på mig själv. Vill bort från malmö, vill bort från skolan och alla problem. Även fast det går sjukt bra för mig just nu så orkar man bara inte med skolan. Snart lov, och det gör mig lite nervös. Har fortfarande inte fått jobbet som jag var på intervju på. De sa att det nästan var 100 % säkert att jag skulle få det, men de har inte hört av sig än så tjena på dom.

Li kom även hem idag från Polen. Egentligen skulle hon komma hem om typ två månader, men hon ville hem:) Mysigt!

<3

2008-05-13 @ 22:13:22

hohoh

2008-05-13 @ 13:07:46

---

2008-05-13 @ 13:06:22
Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.
You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

Stupid!

2008-05-13 @ 12:43:38
image187











allt allt allt

2008-05-13 @ 12:39:34
      Jag knuffas, tappar andan
och regnet vräker ner
Du står i frontlinjen igen
Allt allt allt
kommer till den som vågar
vara rädd
Vågar du vara rädd

Claudia Arvidsson, jag saknar dig!!

2008-05-13 @ 00:24:51
image186

...

2008-05-12 @ 23:14:36
How can something feel right... but be so wrong?

image185

Saay cheese!

2008-05-11 @ 23:17:13

HAHA! emma tror att jag ska fota henne;) Trög unge som inte fattar när man säger "say cheese" hahah
Tyvärr blev det sjukt mörkt när man la in videon på youtube:/

tjennnna

2008-05-11 @ 22:24:01

Usch vad jag är trött! Funderar på att gå och lägga mig nu snart. Har varit i solen hela dagen så det kan nog bero på det.. Fått lite färg iallafall:)

I fredags var jag, bella och emma först hemma hos bella..
Hennes föräldrar hade fest så vi hjälpte till att servera mat och dryck osv:) rätt trevligt faktiskt. Sedan tog vi taxi hem till en kille som heter danne som hade 19 årsfest. Där var det väl trevligt där med, men inte heller så jätte kul direkt men dock inte tråkigt.
Tillslut pallade jag och emma inte mer så vi åkte och käkade på snabban ist:D sen drog vi hem till mig och decka direkt i sängen haha.. På morgonen vaknade vi sjukt förvirrade och sedan stack vi och köpte jordgubbar och vindruvor och gick och solade. myspyyyys!
På kvällen så åkte vi till annab och grillade och drack lite med några:D treeevligt! Länge sen man träffade min lilla annso! Så det var myspys och sjukt gott! Vi alla fick dessutom se emmas skills på kubb och hon söööög riktigt hårt asså. Förvirrad jävel haha.. GULLE!:D

Sen nu ikväll har man varit ute en stund med emma och fanny:) länge sen man träffade nasty hoe och det var trävligt! 

jajja, haha jag är sjukt trött och pallar inte skriva mer så TJENNNNNNNA på dig!

Tjennnna! Lääääägettt?

2008-05-09 @ 17:35:41

Fredag idag!:D:D hääärligt värre!
Var i skolan en pyyttte stund, hade ingenting att göra så vi fick gå hem. Min mentor visade mig mina betyg och vet ni vad!? Jag hade jobbat upp allllla mina ign :D:D:D (förutom engelskan då) Och jag är så sjuuukt stolt över mig själv så det inte är sant. hoho... :)
Efter det stack man in till staden med emmö och mötte upp bellis. Fikade och myste, härligt!

Ikväll blir det fest. Först ska jag, emma och bella hjälpa till bellas föräldrar som ska ha fest, sen åker vi vidare till 19års fest :) Känns som om det kommer bli en rolig kväll.. får hoppas på det också!

PUSS!

Start over...

2008-05-09 @ 17:31:14
image184

Tjeeena mannar!

2008-05-08 @ 12:23:05

Underbar dag och fint väder :D Sjukt varmt ute och är dessutom ledig! Kan inte bli bättre. Har precis duschat och ska snart klä på mig sen träffar man några flicks på bo01 för att sola och fika. MYSIGT!

Puss!

(IMORGON ÄR DET FREDAG!:D)

ojoj!

2008-05-07 @ 21:49:43
Nu är emma äntligen klar! Och nu blir det grillning och mys på stranden.
HA DET FETTT MANNAR!

åh!

2008-05-07 @ 21:06:13
så himla typsikt! Blev inget nationella för min del idag. Min engelsk lärare är riktigt störd enligt de flästa. Vill ju bara bli av med det. Satt och väntade och glodde i ungefär två timmar i onödan. JAJJA!
Jag och emma stack ner till bo01 och fikade. Myspys med massa snack! Pratade om att vi skulle snart kolla på resor. Kommer bli sjukt kul!! Sen kom även den lilla emma förbi och satte sig och snacka en stund. Efter det drog jag hem till farmor och farfar för att hämta ett armband som jag fick i födelsedags present. Seeeen stack joss och jag och köpte glass på lejonet och björnen, mööööms!:D:D

Är ledig imorgon och det är så hiiimla skönt. Ska upp tidigt för att sola och mysa. Och nu håller jag på att vänta på emma som är den slöaste personen i heeela världen (efter mig) på att bli klar och göra sig iordning! mohaha;)

nationella, blöö!

2008-05-07 @ 14:38:04
om 10 minuter ska jag ha engelska muntliga nationella.. fy farao så nervös jag är! aah..
hade iongen aning omm att vi skulle ha det så jag är inte det minsta redo. Men jag hoppas att det kommer gå bra ändå! Alla andra har sagt attd et var rätt lätt iallafall:P.. så får se!

Vissa dagar är bättre än andra...

2008-05-06 @ 21:43:52
och idag är det just en sådan dag då den känns sämre. Har varit på ett konstigt humör som går upp och ner hela tiden. Jajja..
Var på BO01 och fikade med min kisse och dino. mys och sjukt varmt. Sen drog man sig hem och chilla. Nu är det desperate housewifes och det är så sjuuuukt spännande att man håller på att dö typ.

Taio Cruz - Moving On

2008-05-05 @ 21:12:16


Taio Cruz<3 !
asså fy faan vad han är bra! :D

HAALLÅÅE DÄR WALLAWALLA!

2008-05-05 @ 21:07:22

hej!:D underbar dag! Skrattat som bara den.
Efter skolan stack man hem en stund, chilledilla sen träffade man emmö och gick och fikade på josses café:) myspys! Sen stack man till booossen och åkte till mobilia. Tycker verkligen inte om mobilia, men jag had presentkort där och därför åkte vi dit:P.. Där köpte jag ett par jeans-shorts och ett linne, najsnajsnajs!
S N A R T  H E L G !   haha ööver taggad :D

peace brotaah

2008-05-05 @ 00:53:04
image182

Things are finally starting to look good

2008-05-04 @ 19:49:54
image60Why should I be sad?
Heaven knows
From the stupid freaking
things that you do
Or should I get bad or sad
Who knows?
Just take it all
As a sign that we're through
Goodbye

bajsbajs

2008-05-04 @ 01:22:54
Vaknade imorse av att jag var 100 säker på att jag var hemma hos emma i hennes rum i hennes säng. När jag vaknade och öppnade ögonen märker jag att emma ligger för det första inte bredvid mig och för det andra så var jag någon heeelt annan stans än hemma hos henne och jag kunde fan inte komma på var jag jag var någon stans. Men efter ett tag kom ja på att jag var kvar hos måns i hans rum nere i källaren. Jag vågade inte gå upp ur sängen och sedan gå och kolla var hemma va någonstans så jag låg kvar där och väntade i över en timme men tillslut kom hon ner till mig. Skööönt!
Så ja.. gårkvällen var sjukt rolig men det hela slutade med att man kanske fick i sig för mycket, guuutt madde! Jajja.. Bilder finns på bilddaboken.

När vi sedan drog oss heem från måns så stack vi och käkade pizza i limhamn. Myyyset och svin gott. Efter det bajjkade man hem till emma och sedan kom bella dit också. Satt och snackade en massa på balkongen. Sen stack bellisbo hem och det första jag och emma gjorde var att slänga oss i sängen och sov i några timmar :P. Jävla sovare vi är asså.. fast iofs så har vi inte fått så värst mycket somn sen i onsdags. :P

Ikväll funderade vi på att sticka ut men så blev det inte. Trötta och slitna som vi är tog vi det bara lugnt istället. Emma kom först hit till mig och sedan tog vi bussen till limhamn. Där stack vi och köpte godis och sedan satte oss på en jävla bänk och käka som idioter:P.. haha och nu sitter man här och ska snart gå och lägga mig. Sjuuukt trött och längtar att somna i min egna säng. haha..

PUSSPUSS!

I wanna be your underwear

2008-05-02 @ 20:10:18
Haha, jag och emma laga mat innan och det blev super bränd fläskfilé bitar med svin god potatis.
Har precis duschat och sminkat mig lite och snart ska vi dra ner och köpa blaaaneman. Men emma springer runt här som en jävla yr höna hahah.. sen blir det kröka loss.. först här sen lillatorg och sedan vidare!:D

HA DE NAJS BAJS!

hoj

2008-05-02 @ 13:25:58
Sitter hos emmö nu! haha gårkvällen var ju bara sjuk! hahahah såna sär vi är emma, men jag gillar det!
Bilder kommer senare:P..
Nu diskar hon, och det är en ovanlig syn haha.. och jag sitter här och nördar mig bara. Snart blir det kaffe och ciggge! Men det kommer ju ta ett bra tag.. för emma är sjukt seg på att diska.

gaaaaaad

2008-05-01 @ 11:50:17

Sjuuuk kväll igår säger jag bara. Det ända jag har i huvudet är OMG! haha. Jag orkar inte skriva för jag är för snurrig för det fortfarande. Mjo ni ser ju mitt inlägg som jag skrev när jag kom hem igår. 
Men slagt var över tråkigt.. Kom dit vid 3 och stack igen vid 4.. Jag och bella kände oss lite tvingade att gå dit för vi hade ju köpt biljett men vi hade fått det mycket roligare om vi stannade kvar hos nicke.
Vaknade såklart av mobilen i morse.. som tur var så va jag smart att sätta den på ljudlös innan jag somnade så vaknade endst av en jävla massa burrande.
Nu ska jag äta massor och sen duschelura. Sen ska jag ta mig till emma och göra tacos! :)


(bilder kommer senare!)

HHAHAHAH OKEEEE

2008-05-01 @ 04:49:14
hhah awsås shet... kookm nyss hem från slagt hhaasså vilken skndaal!
sjuuukt stor och för mycket folk. alla banga så det bev baa jag och bella där men de är absolut inget jag klaga över;).. träffade dessutom julius, lill-walle, max, och nooobbe där inne :D :Dträävligt värre!
HAHA som ni märker e ja rätt så dragen.. är helt väck.. mitt i allt när ja å bella va på toa inne på slagt så började brand alarmet gå igång så vi var tvungna att gå ut snabbt som fan.. I REGNET! fy faaan.. blöö... tog taxi hem efter en masssa ringnade till alla jävlar så sitter hemm anu (så som de INTE skule sluta:(.. )

efter grillandet innan idag så stack man hem till emma och sedan hem till nicke där de vr hiiimla trevligt..  hahhhahaha ja emma och bel ni fäätttttär! sen stack då ja å bella till stagt oh när man kulle tillbka till nicke så har varända jävel deckat haha säär.. ska försöka ringa dom nu uigen och sen blir det attt draa mig dit! hmmm kommer gå vilse.. .p

skriver coh lägger in fuuula bilder imorn blö:P SKA KÄKA NU OCH SEN GÅ TILL  D OM ANRA OM DOM NU INTE PÖMSAR FÖR HÅRT;) HAHA 

 PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS