FULL RULLE

Håller på med flytt och grejjer. Byta rum, ta ner en vägg osv! Känner hur stressad jag är! Måste hinne fixa mig tills ikväll, och innan jag kan börja med det så måste väggen vara nere, och byta rum!

Men just nu kan jag inte göra särskillt mycket medens pappa tar ner väggen. Jobbigt!
Dessutom vaknade jag upp med världens värk i halsen och min hand har blivit ännu värre. Har stukat den eller något annat skit för ett bra tag sen, men det gör ont lite då och då, men nu kan jag knappt skriva på tangentbordet nu när jag skriver:P

NU SKA JAG FÖRSÖKA HJÄLPA TILL MED NÅGONTING! dööör snart av stress!


Ikväll blev det idol och lite packning

Det blev mys med familjen, kollade på idol och hade roligt. Har precis hjälpt josse att packa lite smått. Hon har maaassor kvar och det är brottom, flytten blir av imorgon! Idag sover hon sin sista natt hemma hos mammsen och pappsen. Sen lever hon samboliv. Kul för henne! Men samtidigt lite sorligt också... Kommer sakna henne massor, och framförallt alla hennes kläder, smink osv :P

Imorgon ska jag ta tag i mig själv och verkligen se till att mitt rum blir fixat!! Har sååå mycket att göra. Sen på kvällen blir det ju halloween festen, sen blir det en massa flytt på söndagen också. Om jag hinner följer jag med baby till hans mormor en stund också. FULLA RULLAR HELA HELGEN!

PUSS


Nostalgi!



Palla rubrik

Var och fikade med julia efter att jag var hos frisören med sophie. Vi käkade på pronto och drack grönt tee. momsimomsi!

Kom hem för en stund sen, håller på att rensa min usb. Går inte särskillt bra, hatar att ta bort bilder.

Imorgon blir det halloween fest, och jag ska vara emo, BALLT VA! tjooo hej


Hej det är Sophie, Maddes lillasyster

Hon är världens snällaste storasyster.madde hon badade med mig i onsdags det var roligt.  men hon är söt som syster.hon är som en kompis till mig.men min lilla syster Emma hon badade med Madde och mig.madde hon älskar mig som lillasyster och jag älskar henne som storasyster.madeleine är vacker som en storasyster.madde är ihop med en kille som heter emil,jag gillar emil han är söt.


ojoj vilken natt

somnade inte förens klockan halv 5 eller något. Sov inne hos sophie, trodde jag skulle kunna somna lättare då, men haha vilket skämt. Hon ta benen över mig och rörde sig hela tiden, helt plötsligt hade man en fot i ansiktet. Vid 6 imorse gick jag in till min säng. Och där drömde jag nog den värsta mardrömmen ever. BLÖÖ

Ska snart fixa mig, sen ska jag och sophie ner till frisören. Lilla bebisen (9 år) ska klippa sig, och få en jättefin frisyr. Sedan ska jag möta upp jullanpullan. Det blir en mysig fika!

Efter det blir det röööööjj i mitt rum. Ska som sagt byta rum imorgon, och ska dessutom hjälpa syrran som flyttar ut!

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Tjing!


Rosabandet galan

Är tydligen i Malmö, hade verkligen ingen aning om det. Nu ska jag sitta och titta på det en stund. Kommer antagligen böla som en gris också, med tanke på mitt humör..
Tänk om det hade funnits en "Ge madde pengar galan", och ser hur pengarna tickar in på skärmen. Bara till mig.


Johan glans i mitt ♥

 

Viste ni att jag älskar

EMINEM! gooosh. Har så länge jag kan minnas alltid älskat honom. Han är så jävla grymm och sjukt duktig. Man kan inte ens välja en låt som är en favvorit, helt jäkla omöjligt.

Men dessa är iallafall några av mina favvoriter,

superman
When iam gone
Like toy soldiers
Lose yourself
Same song and dance
Mockingbird
The way i am


Och nu blev jag sjukt sugen på att se 8 mile..

Tänk om..

man kunde välja hår varje dag efter hur sitt humör är! Och man kunde välja precis vilken färg, lägnd och hur frisyren skulle se ut.


idag hade jag velat ha detta!

Några andra som jag gärna hade haft på skallen,











TJABBA TJENA HEJ

ojoj, mitt humör fortsätter att gå upp och ner. Men just nu är jag rätt glad iallafall!

Idag har det inte hänt ett skit, har inte kunnat göra någonting för jag har haft planerna att fixa med mitt rum. Ska slänga och rensa ALLT men jag har inte gjort ett skit. Nu i helgen blir det flytt. Min syster flyttar ut och jag ska byta rum, så har en del att göra. Ska köpa helt nya saker till rummet.
Åh jag har så mycket att köpa. Har riktig pengar ångest. Har så mycket som jag ska köpa, och det tynger ner mig som fan.

* Pengar till stuff som behövs till resan
* Få ihop tillräckligt med fickpengar till resan
* Pengar till julklappar
* Pengar till möbler
* Pengar till nöjen.

ÅÅH. Nu ska jag inte tänka mer på det.


Suck...

Varför kan jag aldrig somna när jag väl SKA sova.. Blir pigg och tröttheten är som glömd. Jag har seriösa jävla problem!! Blir sjukt irreterad på detta nu. Borde göra något åt detta..

Helt underbart

Kom precis på att nya the hills avsnittet finns ute på mtv.com. Kunde inte vara mer lägligt just nu! Ska kolla på det, sen ska jag faktiskt sova.

GOGOGO AUDRINA, HATE KRISTEN! (njut av bilden JULIA!! MOHAHAHA)


Har haft en mysig dag!

Idag blev man väckt vid klockan 10! Var dödstrött!!!! Hade bara sovit 4 timmar ungefär. Jag sov en liten stund till, sedan fick jag gå upp.

Fixade iordning mig och sedan gick jag och mina två småsyskon till kockums! Där blev det bad och bastu. Kom hem och maten stog på bordet, det blev lasange! muuuuuums. Nu har jag precis duschat och jag bara lägntar tills senare ikväll då jag kan gå och lägga mig. Är verkligen dödstrött. Helt galet. Kan knappt hålla upp mina ögon, hohoh!

05.35

Kan inte somna, som vanligt... Vad är det för fel på mig?! Jag som ska upp tidigt, alltså snart. Ångest!

Han är ljuset när dagen känns mörk och trist! Love him!!!!


Mina tankar och känslor forsätter

Hade velat packa en väska och flytt. Åkt bort till en speciell plats, där jag är lycklig. Hade velat spola tillbaka tiden till då jag var runt 3-12 år. Då jag fick leva varje vår, sommar, höst, vinter på just den platsen som jag kände mig säkrast på, hos min mormor och morfar. Mina minnen där är enorma.

Min barndom var inte alltid den roligaste för mig, för att vara ärlig hade jag en jävligt jobbig barndom. Mycket som jag hade velat ta upp i bloggen, men är rädd för att säga för mycket. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 3, och min syster var 5 år. Det var en otroligt jobbig tid. Mamma mådde väldigt dåligt, och jag kan börja gråta när jag tänker tillbaka. Är så sjukt arg och besviken på hur min pappa betedde sig och hur han behandlade mig, min syster och framförallt min mamma. Man förstår mer än vad man kan tro när man är i den åldern som jag och min syster var i då. Saker som sas, saker som hände, saker som sårade och smällar vi fick ta. Släckt som totalt struntade i oss och gjorde oss besvika sekund efter sekund. Jag kan hålla på i evigheter!

Vi hade det svårt en väldigt lång period men vi tre, jag, josse och mamma klarade oss tillsammans. Vi var våran egen lilla familj. Vi tre. Dom enda som verkligen fick mig att känna mig trygg som liten var mamma, mina två mostrar och mormor och morfar. Vi alla blev som ett team och vi klarade oss igenom allting, bara vi fick vara tillsammans!
Så fort jag åkte hem till mormor och morfar, i kivik, kände jag mig fri. Fri från allt skit som hände oss och alla dessa människor som gjorde oss besvika dag efter dag.

Hade velat förklara lite om vad som egentligen hände med pappa och hans beteende. Men jag vill knappt prata om det. Det är ett avslutat kapitel som jag helst inte vill gå in på, för idag har mamma, jag och josse en väldigt bra relation till honom och hans förflutna finns inte mer, han är en ny människa och vi älskar honom otroligt mycket!

Men fortfarande idag går det inte en enda dag då jag inte tänker på min barndom. Ni som har föräldrar som är gifta och har haft turen med er att slippa skillsmässa och allt annat skit som hör till är otroligt lyckligt lottade. Ni borde uppskatta det som tusan.

Min barndom påverkar mig varje dag! Just därför jag tycker att det är otroligt viktigt att visa kärlek till varandra, varje dag. Jag har blivit sviken av en av dom två viktigaste personerna i mitt liv, och det är antagligen just därför jag är så känslig av mig. Jag behöver bekräftelse varje dag för att känna mig speciell och framför allt viktig.

Just nu i denna sekund, hade jag velat ta mig tillbaka till mormor och morfars hus, i kivik. Leka i deras enorma park/trädgård och bara försvinna från all skit! ♥

mina humörsvägningar fortsätter..

Helt plötsligt, från ingenstans, börjar jag gråta. Jag känner ingen ro i kroppen och känner mig helt värdelös. Jag är så jävla trött på mina humörsvägningar. JAG ÄR EN GLAD MÄNNISKA!! varför ska jag behöva lida av jävla panik, ångest och svåra humörsvägningar. Så jävla orättvist. När mitt humör har tagit över mitt tänkande så känner jag mig riktigt jävla värdelös, liten, tråkig, psyko, och oälskad. Hur kan jag känna mig oälskad när jag är omringad av fina människor som totalt älskar mig!

Men jag har en viss anledning just nu att just känna mig oälskad och verkligen inte speciell. Men bara i just denna sekund eller timmar. Jag tänker hela tiden "whatever", men det är verkligen inte "whatever", Jag kommer aldrig kunna tänka så heller.

Playa de las Americas



Detta visar då vädret nere på teneriffa där jag och emil ska åka. Vädret är verkligen perfekt!! Hoppas bara att det kan hålla i sig så tills vi kommer, om exakt 33 dagar!

Fina hårfärger!









Jag har färgat mitt hår sedan jag var 14-15. Det har gått så långt att jag kunde färga upp till 2 gånger i veckan, så ni kan ju tänka er hur mycket jag skadade mitt eget hår! Älskar att fixa och prova nya färger osv! Idag ångrar jag mig djupt och vill mer eller mindra ha tillbaka min egenhårfärg och sedan börja om på nytt. Men samtidigt har jag verkligen skött och lagt ner mycket på att reperera håret på djupet. Min frisör är super duktig!
Just nu slingar jag bara min utväxt, vilket blir ytterst sällan. Mitt hår är på rehab! haha. Mitt "hårfärgs-mål" är att få som på den bilden på sarah jessica parker, och sedan de bilder under. Verkligen en drömfärg enligt mig. Och dessutom snarlik min egna!
Men en vacker dag, då jag blir extra modig och vågar, vill jag ha rött hår! Så otroligt snyggt!

Nu lägntar jag extra mycket tills jag börjar på h-akademin!!


gick precis igen lite bilder

hos en viss person på facebook och nu mår jag lite illa. Sorligt men sant...

etage igår!

Vi har alltid roligt på etage, speciellt jag iallafall! Vi dansade som fan och svetten rann! haha

Skitroligt att se hur killarna dansar och verkligen försöker, för de ser bara sjukt weird ut! Speciellt slipsepellen med glasögonen haha. Fy fan vad roligt det var när julle drog i hans slips på dansgolvet, han blev helt till sig och stalkade oss, haha. Jissseeeees! Nice kväll helt änkelt!
Men något som jag störde mig på sjukt mycket var alla dessa småttingar som sprang runt där, kändes bara löjligt.


IKVÄLL

ETAGE FÖR FAN! sååå länge sedan jag var där, kommer bli så jävla bra!

ME ♥ ETAGE

baaaah

Ska upp klockan halv sju imorgon bitti. Ska lämna småsyskonen på fritids. Frågan är om jag äns kommer att kunna komma upp från sängen så tidigt. Har vänt upp och ner på tiden och går somnar vid 4-5 på morgonen och sover fram till klockan 2-3 tiden.
Det kan smälla bomber och vara värsta kriger bredvid mig, men jag vaknar ändå inte. Det kommer bli spännande och se hur det kommer att gå imornbitti.

Borde sova nu snart, men är verkligen inte på "sova-humör"!

Är på riktigt kasst humör just nu!

Och det blir fan inte bättre när det ända som finns att kolla på tvn är love actually.

Behöver en cigg!

åååh! sushi suuuug



ÄR DÖDS SUGEN PÅ SUSHI JUST NU!!!!

Devotchka - How It Ends

In your heart you know it to be true
You know what you got to do
They all depend on you.
You all ready know how this will end.
You already know (you already know)
You already know-how this will end.



Tog en rejäl sovmorgon

Vaknade vid halv två först, och sedan snoozade jag ett bra tag till. Har legat framför MTV hela dagen och kollat på brooke knows best maraton.

Ikväll är planerna så att julia ska ha fest, och jag hoppas på en sjukt rolig kväll!:)

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!

Emil ringde nyss och berättade att han hade blivit slagen på södervärn. Han stog i en busskur när en jävla psyko galning, som antagligen var drogad, sprang fram till honom och gav honom ett hårt slag i ansiktet!?! Helt plötsligt, fråm ingenstans började han hålla på. Han var tydligen bara ute efter bråk!

Blir så jävla frustrerad!

Jag som tjej verkligen HATAR att gå i stan eller egentligen var som helst ensam, kvittar vilken tid på dygnet det är. Får fan panik. Finns galningar överallt och det kan hända vem som helst. Min största mardröm är att just bli våldtagen. Fy fan vad jag tycker synd om er tjejer där ute som har blivit utsatta för det!


Nu blir det mys med julia och emma, vilket ska bli riktigt mys!:D

Hörs senare!


assså vafan! nu är jag riktigt sur

Ända sedan jag såg twilight för första gången på bi så har vi sagt att vi MÅSTE se tvåan på premiären. Jag har seriöst räknat ner dagar och varit sjukt insatt. Gick in idag på sf för att kolla läget, och vad tror ni jag får syn på??? JO ATT ALLA JÄVLA PREMIÄR BILJETTER REDAN ÄR SLUTSÅLDA! Vad fan har vi gjort, sovit!?! Hur kunde inte vi veta att premiärbiljetterna har släppts? Så sjukt tråkigt.

Dessutom är det en New moon kväll, 4 tim och 30 min. Vad kan möjligtvis hända under dom 4 tim och 30 min?? ÅH:(


fredag

åkte till emil i onsdags efter att han slutat jobba. Det blev filmkväll både i onsdagskväll och igårkväll. Ikväll blir det lika så fast hemma hos emma:D haha, börjar bli lite trött på att kolla på film nu asså.

Idag blev det lite kalas här hemma då min bror fyller 18 år, grattis!
Imorgon blir det parteeeey och det kommer bli jävligt nice!

ASSÅ HERREGUUUUUD

Vilken nostalgi jag har inom mig just nu! Satt och läste lite gamla inlägg som jag har skrivit. VAFAN!!!!! jaaag vill festaaaa. Julia berättade nått över nice precis;) så på lördag taggar man till!! :D


onsdag

Ligger i sängen och har emils hörlurar och lyssnar på kent, jissus så jävla mycket bättre musiken blir med bra högtalare, datorns högtalare är ju nog de sämsta ever.

Ikväll skulle jag egentligen ut, jag som är riktigt sugen på att dansa av mig och försvinna in i en annan värld. Men har inte 1 spänn, och när man har en två veckors resa framför sig så gäller det att spara extra mycket. blööö!

Istället blir det nog en filmkväll, vilket blir rätt segt när man är på festhumör men heldre det än att sitta hemma ensam och dryga!:)

När emil gick till jobbet imorse så somnade jag om direkt efter och sov till halv tre!! Jag är sjukt trött och har kommit in i en tröttsvacka. Hur kan jag vara så trött när jag sover minst 12 timmar? Jag känner mig aldrig utvilad, vilket är riktigt irreterande.


Varför kan inte jag somna som

normala människor?!?!

Dagens

DAGENS HUMÖR: just nu, kär och lycklig! Men vem vet hur mitt humör är om 10 min..
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis och linne
DAGENS MUSIK: Pete Yorn
DAGENS SAKNAD: eeeeh, egen lägenhet typ
DAGENS LÄNGTAN: att emil ska komma hem från jobbet, och plastik pogrammet på tv som börjar ikv:P
DAGENS HAT: att balsamet nästan är slut
DAGENS VILL: de duu
DAGENS VILLE INTE: finns ingenting jag inte vill göra, men pallar faktiskt inte duscha just nu iallafall!
DAGENS MYS: ikväll;)
DAGENS GÅ UPP: först vid halv 10 sedan vid halv tre haha
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: att någon dör?
DAGENS JAG ÄR: pirr i magen

yes

Jag gjorde det jag absolut inte ville göra, somna och vakna vid halv tre. SVINBRA!!

Nu snart ska jag hoppa upp från sängen och ta tag i mig själv, duschen + städning väntar på mig. Sen kommer pemil hem och då blir det många pussar;)


herre jisses

Finns verkligen ingenting på tv. what to do, what to do?! Käka frulle? Plocka undan på rummet? Duscha? Nej tack! Tror jag ligger och glor helldre, och hoppas på att man lyckas somna.

tidigt uppe!

Emil cyklade precis till jobbet, och som vanligt så kan jag inte somna om igen fastän jag är sjukt trött!
Igår drack vi lite öl, myste och pratade om resan! Jag gav en fråga,

Jag- "Vad ska det första vara som du ska göra när vi kommer fram till hotellet?"
Emil- "Ge dig en stor puss och kram!"
Jag- "awe, vad gullig du är, nu lägger jag det på minnet."
Emil- "vad ska det första du ska göra då?(A)"
Jag- "duscha!!!!"

romantisk jag är då. hohoho



ÖÖÖL

NU SKA JAG OCH EMIL DRICKA ÖL!

Lyssnade på sexy bitch och blev över taggad :D

har ju en pojkvän som har smittat av sig av sitt öl älskande till mig!

måndag

ååh, jag saknar sönder mig nu. Emil kom hit NU! Var du tvungen att glömma din plånbok i bilen?:P

Ajja, snart blir det till att plocka undan i rummet och sedan duscha osv, sen kommer då hjärtat och då blir det många pussar!

Just nu vet jag bara inte hur jag får energi till att gå upp från sängen och börja städa, vad kan vara tråkigare än att just städa? Jag får prega in alla kläder i garderoben och gömma allting under sängen, det blir ändå att byta rum om någon vecka!:)
Nu ska jag iallafall kolla klart på gossip girl. Tjing

ÅH EN SÅN HÄR VILL JAG HA!






söndag

Jag hatar söndagar, finns ingen värre dag! Allt är tråkigt!
Nu lägntar jag som fan till att åka till värmen med mitt hjärta,  42 dagar kvar eller nått. Kan tiden inte gå lite fortare tack!

Jag har tyvärr ingenting mer roligt att skriva, men bara så ni vet så är jag röksugen, matsugen, emilsugen, ölsugen, dushsugen, chipssugen osvosv. Bra att veta va?


iam at the hotel MOTEL


DET FUNKADE!

haha, fan vad underbart.

Lägger in den snart på bloggen!

försöker igen

Nu försöker jag igen, att ladda upp klippet på youtube. Vi får väl se om det går denna gången. Hoppas!


ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ JÄVLA FRUSTRERAD JAG ÄR NU!!!
Har suttit och klippt ihop en film hela kvällen, sen laddade jag in den på youtube, det tog mig 3 timmar att vänta medens den blev uppladdad. Jag och dino räknade ner tiden och satt och seriöst väntade. YEY ÄNTLIGEN KLAR!! ja vad är det då som är för fel,, JO ALLT ÄR SVART! bara ljudet som var med men inte själva filmen. TOLLE DÅ!!!!

Blir så suuuuuuuuuuuuuur.
JAJA! nu ska jag sova, får försöka igen imorn.

GODNATT

pure love


Hands on a miracle
I got my hands on a miracle
And there ain't no way
Let you take it away


bilder sen igår!

   
  
   

Lite bilder sen igår, fler finns på facebook!
Lägger upp en fin liten film snart också, om nu youtube inte segar extra mycket. Som det ser ut just nu så är filmen klar om hundra år. YEEY


asså vad tänker ni med?

Blir galen, jag förstår inte vad vissa tjejer tänker med. Vit bh under svart klänning/linne, DET ÄR OLAGLIGT! Så jäkla fjortis så det inte finns mer. Snälla, köp en svart bh.

OMG

är det ända jag kan säga just nu, skriver senare. Är bakis och trött och orkar inte knappa på datorn. Jobbigt!

VILL HA PIZZA OCH HAMBURGARE!!!!!!! Dör av hunger snart.


KLAR!

nu är jag fixad och klar. Vi alla skulle se trashiga och rockiga ut ikväll, vet inte ifall jag har lyckats, ser nog mer horig ut. Sjukt bra det med!

Har med min kameran under kvällen så lägger antagligen upp nått imorgon eller söndag.

HA EN ROLIG FREDAG!!!

åh åh åh åååh.

Jag har finnit en till älskling. Pete Yorn. Är jag helt efterbliven när jag säger att jag aldrig har hört talats om denna kille tidigare?

Hans röst dödar. Helt jävla underbar!



jag, JUST NU!


Försökte visa upp mina fina händer som är fläckiga och oranga från brun utan solen, men det syntes inte särskillt bra på bild. HEJHEJ! Fint med ett svart nagelack på ena fingret, och sedan läppstift som jag provade medens jag städade.
Förövrigt ser man väldigt fräsh och fin ut, hahah.

ÄNTLIGEN FREDAG!

har lägntat sönder mig själv tills ikväll. Är taggad som faaan och ingenting kan göra mig på dåligt humör just nu, gör vad ni vill men det går inte;)
Ikväll ska jag ha så jäääääävla ball med mina babys.

Taggar till mig med sexy bitch. Och är allmänt på toppen humör, fast jag är orange av brun utan solen och fast det är sviiiin kallt ute. Men höörrrni SNART ÅKER JAG IVÄG TILL VÄRMEN. haha på er.

tjohej


And I'm on my knees looking for the answer


min kväll


IMORGON BLIR DET ÖÖÖÖÖL


svar på mitt beteende.

Fråga:
Vad kan anledningarna vara till panikattacker nattetid? Kan det vara för att jag drömmer så mycket?

Svar:
Omkring 50% av alla patienter med panikångest har panikattacker även på natten, men de flesta attacker kommer dock under vaket tillstånd.

Ett stort antal patienter med panikångest är rädda för att sova och förväntar sig att förlora kontrollen, bli svårt fysiskt sjuka ex; få en hjärtattack, en stroke eller helt enkelt dö av olika irrationella anledningar. Detta är självklart högst osannolikt! Dessutom lider de flesta av en låg självkänsla och är rädda för att bli ensamma eller förlora någon nära, som tex en familjemedlem.

Vi vet att de flesta panikattacker inte är orsakade av drömmar. Men många ser sina drömmar som en verklighet och jämför .

Pavor nocturnus är en mycket speciell typ av sömnstörning som är mer vanlig bland barn. Typiskt för den är ett plötsligt uppvaknande med gråt, stark ångest och kroppsliga symtom som hjärtklappning, hyperventilering och svettningar. Denna typ av sömnproblem uppstår under de djupaste delarna av sömnen (fas IV).

Upprördhet som orsakats av sömnapneasyndrom karaktäriseras vanligtvis inte av ångestsymtom. Men denna sömnstörning kan vara orsaken till panikattacker då den påverkar hjärtfrekvens och blodtryck. Kronisk ångest på natten skulle kunna vara ett dysfunktionellt sätt för kroppen att skydda sig mot apnea under sömnen.

De exakta orsakerna till panikattacker i sömnen är inte kända. Möjliga orsaker kan vara förändringar i det parasympatiska systemet p.g.a av en fysisk störning eller en ökad mängd CO-2koncentration i blodet.

Panikattacker på natten är dock främst påverkade av händelser dagen innan, exempelvis alkohol eller drogkonsumtion eller en allmänt förhöjd ångestnivå p.g.a. patientens ångestsyndrom.


gissa deras ålder...






ALLA ÄR ÖVER 50!
helt jävla sinnessjukt!


torsdag

Jaha då flyttar Josse (min syster) om två veckor med hennes kille. Såååå glad för er skull men samtidigt väldigt avensjuk;) mohaha.
Jag kommer få tillbaka mitt gamla rum, så snart blir det flyttning som gäller. Fast helst hade jag velat flytta jag med!

Idag blir det inget speciellt, emil kommer förbi och ska lämna mitt smink och sedan ska han hämta lite stuff som han har här som han ska ha med sig under helgen.

Imorgon ska julia my dear ha party. Och jag ser fram emot det som FAN! det ska bli så jävla ball!:)


äckliga sömn

Drömde konstiga drömmar inatt som vanligt. Ibland undrar jag om mina djupaste känslor försöker prata med mig. Varje gång jag vaknar så känner jag mig förvirrar och undrar vad som egentligen är rätt och fel eller vad JAG vill och känner.
Hatar att sova.


----------------------------------------------------------------


tack gud, att du gav mig öroninflamation... igen!

Det har blivit som en vana för mig att få öroninflamation vid denna tiden på året. Ända sedan jag var liten bebis har jag varit lyckligt lottad av att just fått den gåvan. NOT! Det har till och med gått så långt så att jag blöder genom öronen.

Sleeping time

Nu blir det sova för min del, hoppas att jag kommer få sova några timmar iallafall utan panik och ångest. Ska upp och jobba imorgon! Ska öppna butiken ensam med en annan tjej som jag inte har jobbat med tidigare. Lite nervöst men det kommer att gå bra, hopppas jag! Hörs efter woork.
Pusspuss

Haha, alltså fy fan vad underbar!



Hon är sjukt grymm! Speciellt när hon gör parodi på Agnes nicole winter. Love it! Har alltid gillat anna blomgren ända sedan jag börkade kolla på kvarterets skatan.  

Tv kväll!

20.00- UGLY BETTY
21.00- DESPERATE HOUSEWIVES
22.00- CHRISTINE


bad mood

Mitt humör är så hmm.. finns inget ord för att beskriva det rätt. Jag vet inte riktigt vad jag lider av men mitt humör förstör så mycket. Försår inte hur jag kan drabbas så mycket som jag gör. Är detta svår pms eller lider jag av nått annat sjukt?

Jag känner panik och ångest, speciellt när jag ska sova. Igår kollade jag och emil på tv och medens vi kollade så somnade jag. Han släckte ner och det blev dags för sleeeping time. När emil håller på att somna så blir jag piggare och känner hur ångesten bryter ut och jag fick ont i hela kroppen. Kunde verkligen inte somna. Det slutade med att jag somnade klockan sju i morse.

Detta händer ofta! Jag får panik av att ligga och försöka somna, för då tänker jag på allting och verkligen allt jag inte ska tänka på. Kan börja gråta av minsta lilla sak. Sen är jag på dåligt humör resten av nästa dag. Så hela denna dagen har varit skit egentligen. Jag skämms faktiskt. Jag känner mig löjlig och riktigt mesig. Varför låter jag mina tankar styra mitt humör så mycket. Känner mig som en psykisk störd tjej.

Jaja, nog prat och det just nu.
Fick hem lite saker idag som jag har beställt! Ny bikini och så, nice nice. Nu vill jag bort, två veckor lågnt bort från allt med mitt hjärta. Gud vad vi lägntar! ♥


snartsnartsnart

Blir det en liten uppdatering!

crazy night

Kvällen började med att jag mötte upp emma, sedan åkte vi hem till Julia! Där blev det en del drickande, och sedan tog vi oss in till stan. Stack till buddah och detta var verkligen sista gången jag någonsin går dit. Har sagt det nu varje gång men lyckas alltid dra mig dit iallafall. Hatar buddah!
Men jag hade det roligt med mina babes!:) Vid tre tiden åkte jag hem till emil, och här var det fest för fulla rullar. Jag som lägntade efter att bara gå och lägga mig haha, så satt uppe ett tag till och drack lite, och det märker man av nu som fan. Jävla baksmälla!

Emil är och kollar på bandymatch nu, och jag orkade verkligen inte följa med så jag glor på tv osv nu bara, sköntskönt!

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

hyyyyyrs!

Tonight


mänskligt att må dåligt?

Vill känna ett lyckorus gå igenom hela min kropp. Länge sedan jag fick ett sådant. Allt känns rätt dött just nu, allt. Finns saker som jag vill kunna känna inom mig, men gör det inte vilket känns surt just nu. Allt känns så konstigt, mina känslor och mitt humör är som en berg och dalbana, det går upp och ner. Kan vakna upp glad och känna mig som världens lyckligaste och sedan gå och lägga mig och känna mig som världens misslyckade. Idag är en sådan dag..
Ibland undrar jag om jag ens vet vem jag själv är. Lever jag fullt ut eller stänger jag inne en del saker? När jag skrev den meningen precis så slog det mig, jag håller inne mycket. Jag vill kunna leva fullt ut och vara den jag verkligen vill vara utan att må dåligt, som tex att få dåligt samvete. För det är jag nämligen expert på. Att få dåligt samvete.
Jag kan inte tjaffsa/bråka med folk, mår sjukt dåligt av det och jag är alldeles för snäll som ofta ger upp pga av mitt samvete. Det har jag fått av min älskade mamma. Hon är likadan!
Hade velat vara starkare som person. Men det är kanske någonting man bygger upp.

Hur kan man känna sig så otroligt ensam och olycklig när man har så fina människor runt omkring en? Uppskattar man för lite eller vad handlar det om egentligen? Ja, jag har ingen aning. Men det är så sant så att den människan som man tror har allt, mår också skit vissa dagar. Man är väl bara mänsklig när man mår dåligt!

Nej nu blev detta djupt. Vill slänga mig ner i sängen nu, där jag alltid trivs som bäst!

P & K

nyss hemkommen

Efter en filmkväll. Det blev två skräckisar, drag me to hell och eden lake. Hemska och läskiga filmer!!!

Hatar att ta mig hem sent på kvällen! Något av det värsta och det som jag är mest rädd för är just att bli utsatt av tex en våldtäckt. Ren mardröm! Känner sån lättnad varje gång jag stänger min portdörr. hemma, äntligen hemma och säker. Och nu sitter jag i min säng. Kan det bli mer bättre? Tror inte det.

Ska sova nu snart, det blir jobb imorgon. Börjar 12 så jag får liten sovmorgon. Skönt! Sen får man hoppas på en rolig utgång!


upp och hoppa

Fy fan vad hemsk mardröm jag har drömt. Drömde att min bror mördade en tjej framför mina ögon, scaaarrryyy!

Det har tagit mig en halvtimme för att duscha, vilket är för mycket nu på morgonen. Jobbet börjar om en timme så har rätt brottom. Hoppas att det går bra idag! Vid 6 kommer julia och plockar upp mig, sen tar vi tåget till svedala och dino kommer och hämtar oss med bil, sen hem till hjärtat mitt. ♥

Nej nu måste jag fixa vid mig. först ut, hårfönen! Hörs lejtooor! P&K

Toughts

Ligger i sängen och funderar en del. Kan inte somna, som vanligt. Tänker på mitt förflutna och min framtid. Jag undrar verkligen hur allting är om 10 år. Tänk om man hade kunnat se in i framtiden och kollat på tv hur ens liv hade sett ut, så sjukt! Nej nu ska jag kolla klart på seinfeld och sen försöka sova, jobb imorgon nämligen. PUSS och dröm sött , peace.

Helg planer

Är riktigt taggad inför helgen. Ska dock jobba både fredag och lördag, men jag behöver pengarna!

Imorgon efter jobbet möter jag upp Julia sedan ska vi hem till emil, där det blir en myskväll med skräckfilm osv! På lördag ska jag först jobba, sen blir det utgång. som jag har lägntat! Det var riktigt länge sedan jag var ute, jag bara jobbar och jobbar känns det som. Iallafall på helgerna. Men nu ska jag se till att jag är taggad och glad på lördag så det blir en nice kväll. Dessutom kommer emma hem tomorroooowww!:D

Nej, nu ska jag stänga av datorn, batteriet dör till och med när som helst. Pussis

lady sophie

Försökte göra en "lady gaga- rosett", blev inte så lyckad men en bra början.
Behövde mer hårklämmor och hårsprej, sen hade det blivit perffa!


Beautiful ones

Vid 12 ringde julia mig, hon fick ringa och ringa innan jag vaknade. Var helt lost! Hon gick mot mig och sedan gjorde jag mig iordning och vi gick in till stan.
Vi gick runt och kollade lite överallt och självklart blev det en fika.
Kollade inne på lager house och fyfan vad jag vill flytta hemifrån NU!  Lager house har sjukt bra saker. Billigt och snyggt! H&M har även väldigt fina saker, vilket jag inte skulle tro när jag först fick höra att de skulle ha heminrednings prylar. Men det är välidigt fräsht och snyggt!

Efter stan kom jag hem och det blev spagetti och köttfärsås på middagsbordet. mums!!

Nattsug!

Jag får alltid ett sådant sug för mat på kvällen, innan jag ska sova!

Jag har fått för mig att jag somnar lättare när jag har ätit lite, och visst stämmer det! Jag undrar bara varför. Jag måste sluta upp med det. Det är sjukt onödigt! Vad kan man göra istället och få tankarna på andra saker än just mat? hmm kanske:

* klippa, fila och måla naglarna?
* Plocka undan på rummet?
* Tvätta av sig sminket?
* Planera vad man ska ha på sig imorgon?
* Sitta och blogga?
* Dricka vatten?
* Ringa någon?
* Rensa datorn?
* Söka på äckliga saker på google?

aaaaaaaaaaaaaaah, give me foooooooood!

Ska iallafall börja med att se om en cigg kan stoppa suget lite sen är det bara att vänta till 00.20 då älskade seinfeld börjar. hohoho

Whitney Port

Jag funderar på att färga mitt hår snart. Är så dööödstrött på blondt hår men vill samtigt inte bli mörkmörk.

Whitney har världens finaste hårfärg! Mörkblond/Ljusbrunt.

Detta är mitt mål


No one else in the world is like you. Ain’t that amazing?


Sex and the city

Har suttit nu i två och en halv timme och skrattat och gråtit på samma gång.
Sex and the city filmen är sååå bra. Undra hur tvåan kommer bli, kommer att bli sjukt besviken om den är boring, för slutet på denna är så jäkla bra, nästan för bra!

Men är så nyfiken vad som kommer hända!


 ♥


jissuus

Okej, detta har nog varit den absolut tråkigaste dagen EVER! Jag som lovade mig själv att jag skulle stor städa och vad gjorde jag? vek mina kläder bara. YEYE
Kollade precis på the hills, och jag ogillar kristin lika mycket som innan, om inte mer..

Jag får väl göra det jag är bäst på just nu, lägga mig i sängen och glo på tv.

men först, PANNKAKOOOOR!

I´m the object of all your desire



räkna ner dagar;

om 44 dagar är det premiär för twilight, aaah wonderful!
om 52 dagar åker jag och Emil till värmen. Lägntar!
om 77 dagar är det julafton. Myyyys!
om 84 dagar är det nyår. Ångest!
om 95 dagar börjar jag skolan. Nervöst!
om 157 dagar står jag inne i arenan och kollar på kent. Underbart!

11 januari börjar allvaret igen!

Som ni flesta vet så ska jag börja utbilda mig i januari. Jag blev 1 av de 12 som kommer börja då, och jag känner mig riktigt lyckligt lottad faktiskt. Jag skötte intervjun superbra och nu är jag 1 av dom!
Utbildningen är då frisör, och skolan ligger nere vid västra hamnen, H - akademin!

Ska bli riktigt roligt och underbart att göra någonting som man verkligen tycker om i nästan 3 år framåt. Men det kommer bli tufft också, som fan men samtigt väldigt roligt! :)

Vill tipsa om en blogg som jag har följt ett tag nu. En super snygg tjej som är makeup artist samt hår stylist, Linda H - Hår & make-up artist.


aldrig att jag hoppar.


i know...

min nya design suger! Ska försöka fixa det, men orkar inte nu.

hörs tomorrow. tjohejdå

...


Listaaah

ALLMÄNT…

Namn: Madeleine Andrén
Piercingar: 5 stycken!
Tatueringar: 0
Längd:173 cm
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: yesbox
Önskar du att du bodde någon annanstans: Självklart önskar man det ibland.
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: dont ask me?
Vilket shampoo använder du: olika, just nu nått mot färgat hår
Vilken parfym använder du: DKNY Be Delicious (det gröna äpplet) och escada, kommer inte ihåg vad den heter...
Vad är du rädd för: flyga!
Gillar du att tvätta: Vem gillar det?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut. utan lopar och skit då!

SENASTE…
Film du hyrde:
hyr aldrig film, går på bio ist!
Film du köpte: vem köper filmer?
Låten du lyssnade på: kent - töntarna
Låten du hade på hjärnan: this years love -david gray
Låten du laddade ner: använder spotify!
Personen du ringde: emil
TV program du tittade på: desp och cristine!
Personen du tänkte på: pappa

FAVORIT…
Mat: lasange och carbonara. ALLT MED PASTA!
Låt: vem har EN favorit låt?
Sak att göra: Roliga saker med nära och kära
Dryck: Utan alkohol - vatten, med alkohol - vitt vin, och öl som emil lärt mig tycka om
Kläder: avslappnat med snyggt
Film: twilight, dirty dancing, the hangover osv.....
Bil: miniiiii coooooooooooper

ANTAL..
Gånger du varit kär: kär på riktigt, 3 gånger
Förälskad: Kanske några fler gånger
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 1 gång
Gånger ditt hjärta brustit: rätt många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Några gånger
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre gånger kanske
Ärr du har på kroppen: två stora, mitt finger och under ögat

SENASTE…
Bok du läste:
eeeeeeeeeeeeeeh vet ej.
Personen du fick mail av: faceboook
Personen du fick brev av: min nya school
Personen du fick sms av: jullan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i lördag på mormors 65år fest, men då saknades LI!!

ÖVRIGT…
Vad har du gjort idag: Vaknat, kollat på tv, försökt äta, träffat julia en lite stund, tv och nu dator
Var det kul: En riktig deppig dag! Men självklart mys med julia;)
Hur tidigt stiger du upp: har varit vaken hela natten med min magsjuka så var uppe vid 9 och ringde jobbet.
Gillar du att slåss: på emil ja
Vad ska du göra ikväll: snart ska jag bege mig till sängen och sova
Är du seriös: inte alltid, men när det väl gäller så är jag väl det
Vad är du allergisk mot: Falska och dryga personer
Var har du ont: magen och huvudet:(
Använder du hårspray: aldrig!
Kan du stå på händer: mot en vägg;) haha
Favoritserie: desp, cristine, vänner, how i met your mother, sex and the city
Seriekrock? va?

Ikväll börjar det!!


 Jupp, menar naturligtvis DESPERATE HOUSEWIVES!
Äntligen.


Blev inget jobb idag för min del..

Hade inte kunnat jobba idag, så det var bra av mig att stanna hemma och vila upp min mage. 

Men ska försöka tänka posetivt idag igen, får se om det går. Är fortfarande irreterad över en sak som är lite svårare att vända om till nått posetivt. Men får sluta tänka på den saken!

Funderar på att laga nått att äta, men känns inte så lönt. stannar ändå inte kvar i magen mer än nån sekund.
TO MUCH INFORMATION? haaaaaaa!

 

39 minuter har gått...

och jag är rätt irreterad just nu! Av vad pallar jag inte dra upp här, men hur fan ska jag kunna vända detta posetivt?

Får väl förösöka trolla bort min irretiration med en ciggepelle.

Mitt nya motto; var glad och posetiv så ofta och mycket jag kan!



ska prova att tänka posetivt på absolut allting! När det blir negativt så ska jag bara vända på det. Undra om det går! Ska iallafall prova.
hohoho.

som tex:
Fan jag är jävla magsjuk. -Jag ska vara glad att det inte blev värre som tex svininfluensan!
Upp tidigt imorgon, alltså ingen sovmorgon. -Jag ska tjäna pengar istället för att sova bort en hel dag!
Har inga pengar trotts att jag jobbar och sliter. -Destu mer pengar till resan, destu bättre, roligare och mysigare blir den med min andra halva.
Jag saknar emma som är i paris, i en hel jävla vecka till. -Hon har det helt underbart och mysigt i ofattbara Paris! och jag har dessutom min fina julia hemma:)

men vad härligt,

jag har blivit magsjuk....

Får se om jag kommer kunna jobba imorgon. I hope so!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAH

har iallafall precis beställt lite skojsigt från h&m. Nu snart ska jag bädda ner mig och kolla på tv, är sjukt sugen på seinfeld men det är inte förens kl 00.30. Men jag kommer antagligen inte kunna somna innan det så det blir väl perffa.

Nej nu ska jag tycka synd om mig själv. Tjaaoo

Vilken dag!

Det gick bra på jobbet idag. Men såklar kaosar det sig lite på en måndag, det gör det ju alltid!
Vi fick besök av Helena Seger idag. Hon kom in och kollade runt lite och sedan köpte hon ett par saker. Tyckte det var rätt ballt! Men hon var rätt oförskämt som ville skryta med hennes pengar. Hon kom in och ville hitta en matta. Vi hjälpte henne och sen sa hon "nej men vill bara ha nån matta, spelar inte roll vilken. Behöver en i badrummet. Alla mattor här är ändå så billiga så det blir en slit och släng grejj!" eeeehm tänkte både jag och mona. Mattorna är inte särskillt billiga och en sådan attetyd mot oss som jobbar där är bara äckligt. Hon sa likadant om andra saker "åh vi tar tre till dom är ändå så billiga!" Jisses.
Fick reda på senare att hon och zlatar tydligen brukar köpa saker ifrån laura ashley. Vi har dessutom hembesök som har kommit hem till dom och hjälpt till med inredningen till deras hus här i malmö och även i spanien.

Men blev besviken på hur hon såg ut! Jag fattade inte att det var hon förens hon gick ut från butiken när mona berättade att det var hon. Hon var typ en meter lång och såg allmänt sliten ut. Lite tråkigt när jag alltid har tyckt att hon ser extremt bra ut. Men nixpix, not in real. Iallafall inte idag!


och förresten!

VET NI VAD?  VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD?

Kent har släppt en ny singel, idag! Och den 6 november kommer nya skivan. yeeeeey!
De har kommit ut med datum för turnen nu dessutom! Så den 14 mars står jag inne på arenan och är lycklig.

Albumet kommer heta "RÖD" med 11 nya fina låtar. De har lagt ner sjuuukt mycket tid på denna skiva så jag hoppas att den blir lika bra som alla deras andra.

Låtlista:
1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord


Och hur snygg är inte albumet?!

en händelserik söndag, för engångs skull!

Fikade med Julia i stan, sedan hem och åt middag. Efter det bokade vi biljetter till bio. Allt om min syster.
Viste ingenting om filmen mer än att cameron diaz var med i den, och yeeey tänkte jag. Älskar henne och hon brukar alltid göra så roliga och underbara filmer.
Men när vi väl sitter där inne på bion och ser filmen så märker jag att det är typ väääärldens snyfft film.. Handlade om en cancersjuk tjej som kämpade genom det svåra.
ALLA satt och grät och jag satt och undrade om jag var onormal för att jag inte kunde gråta. Det blev tyst i salongen och jag råkade ge världens suck medens resten stor tjöt. Kände mig taskig!
Satt i ungefär en timme och hade "deppigt" på tungan och kände hur jag så hemskt gärna hade velat luta mig bredvid julia och säga "deppigt" högt. Men då hade jag nog varit en onormal människa!

Nej, filmen var bra, men absolut ingen biofilm. Både jag och Julia har nog aldrig kännt oss så obekväma någonsin. Gråta kan man göra hemma!

Har precis kollat på nya the hills, och fy faaaaaaaan vad jag inte gillar kristin. Vill ge henne en smäll! Gaaah. Sådana tjejer borde man låsa in eller lämna över på slakt. Sry, but i don´t like that kind of girls.

Imorgon blir det jobb, så det blir en tidig uppgång för mig. Om snart 7 timmar ska jag stiga upp från sängen min och börja göra mig iordning. Det är DEPPIGT om nått! Men i neeeeed caaaaash, som fan! Så det blir askalaas.

Nattinatti, ♥

Jag sover fan aldrig bra

Varför drömmer jag mardrömmar exakt varje natt? AAAAH

Ska iallafall börja göra mig klar, för om en timme ska jag stå vid pressbyrån i stan för att möta jullanbullan. Hon bjuder mig på fikaaa :)

Hörs lajtoor. Pussis


lit update!

Iförrigår bokade jag och emil en resa, men det kändes inte helt rätt det vi bokade så vi kollade lite till, så igår bokade vi till tenneriffa. Ett nyrenoverat hotell som öppnar nu i november! Kommer bli super mysigt.
Så den 29/11 åker vi iväg och är borta två veckor framöver! :D

Är redan nervös efter flygningen. 6 TIMMAR FLYGRESA!! ååh. Kommer svimma så nervös jag kommer vara. Hatar att flyga. Kan nästan käka bajs för att slippa. Jo det kan jag nog nu när jag tänker efter!


Igår var jag, emma, pierre, julia, emil och dino hemma hos julia. Vi åt tacos och chillade, myspys!

Nu kom jag precis hem ifrån österlen. Min mormor fyllde 65 så det var lite kalas med gooood mad!
Det öööööös regnar ute nu, sjukt mysigt! :)


Jag och min fina och underbara mormor!


torsdag

Jobbet blev en total kaos dag igår! men tiden gick snabbt så det var skönt. Efter jobbet mötte julia upp mig så gick vi till sushido och åt middaag, momsimomsi vad gott det var!

Sen kom emil! Vi vaknade precis och emil sitter framför mig och är som en liten bebis som försöker äta ägg. hahaha, ni ska bara se. Snutteplutte då! snart börjar han gråta också.

Vi ska snart in till stan för att kolla resor. hohoho.
Hoppas vi hittar nått najs!

hörs senare, pussis


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

FULL RULLE

2009-10-31 @ 15:44:43

Håller på med flytt och grejjer. Byta rum, ta ner en vägg osv! Känner hur stressad jag är! Måste hinne fixa mig tills ikväll, och innan jag kan börja med det så måste väggen vara nere, och byta rum!

Men just nu kan jag inte göra särskillt mycket medens pappa tar ner väggen. Jobbigt!
Dessutom vaknade jag upp med världens värk i halsen och min hand har blivit ännu värre. Har stukat den eller något annat skit för ett bra tag sen, men det gör ont lite då och då, men nu kan jag knappt skriva på tangentbordet nu när jag skriver:P

NU SKA JAG FÖRSÖKA HJÄLPA TILL MED NÅGONTING! dööör snart av stress!

Ikväll blev det idol och lite packning

2009-10-30 @ 23:49:02

Det blev mys med familjen, kollade på idol och hade roligt. Har precis hjälpt josse att packa lite smått. Hon har maaassor kvar och det är brottom, flytten blir av imorgon! Idag sover hon sin sista natt hemma hos mammsen och pappsen. Sen lever hon samboliv. Kul för henne! Men samtidigt lite sorligt också... Kommer sakna henne massor, och framförallt alla hennes kläder, smink osv :P

Imorgon ska jag ta tag i mig själv och verkligen se till att mitt rum blir fixat!! Har sååå mycket att göra. Sen på kvällen blir det ju halloween festen, sen blir det en massa flytt på söndagen också. Om jag hinner följer jag med baby till hans mormor en stund också. FULLA RULLAR HELA HELGEN!

PUSS

Nostalgi!

2009-10-30 @ 19:08:11


Palla rubrik

2009-10-30 @ 19:03:15

Var och fikade med julia efter att jag var hos frisören med sophie. Vi käkade på pronto och drack grönt tee. momsimomsi!

Kom hem för en stund sen, håller på att rensa min usb. Går inte särskillt bra, hatar att ta bort bilder.

Imorgon blir det halloween fest, och jag ska vara emo, BALLT VA! tjooo hej

Hej det är Sophie, Maddes lillasyster

2009-10-30 @ 12:12:17

Hon är världens snällaste storasyster.madde hon badade med mig i onsdags det var roligt.  men hon är söt som syster.hon är som en kompis till mig.men min lilla syster Emma hon badade med Madde och mig.madde hon älskar mig som lillasyster och jag älskar henne som storasyster.madeleine är vacker som en storasyster.madde är ihop med en kille som heter emil,jag gillar emil han är söt.

ojoj vilken natt

2009-10-30 @ 11:47:25

somnade inte förens klockan halv 5 eller något. Sov inne hos sophie, trodde jag skulle kunna somna lättare då, men haha vilket skämt. Hon ta benen över mig och rörde sig hela tiden, helt plötsligt hade man en fot i ansiktet. Vid 6 imorse gick jag in till min säng. Och där drömde jag nog den värsta mardrömmen ever. BLÖÖ

Ska snart fixa mig, sen ska jag och sophie ner till frisören. Lilla bebisen (9 år) ska klippa sig, och få en jättefin frisyr. Sedan ska jag möta upp jullanpullan. Det blir en mysig fika!

Efter det blir det röööööjj i mitt rum. Ska som sagt byta rum imorgon, och ska dessutom hjälpa syrran som flyttar ut!

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Tjing!

Rosabandet galan

2009-10-29 @ 20:42:22
Är tydligen i Malmö, hade verkligen ingen aning om det. Nu ska jag sitta och titta på det en stund. Kommer antagligen böla som en gris också, med tanke på mitt humör..
Tänk om det hade funnits en "Ge madde pengar galan", och ser hur pengarna tickar in på skärmen. Bara till mig.

Johan glans i mitt ♥

2009-10-29 @ 20:28:43
 

Viste ni att jag älskar

2009-10-29 @ 20:19:33
EMINEM! gooosh. Har så länge jag kan minnas alltid älskat honom. Han är så jävla grymm och sjukt duktig. Man kan inte ens välja en låt som är en favvorit, helt jäkla omöjligt.

Men dessa är iallafall några av mina favvoriter,

superman
When iam gone
Like toy soldiers
Lose yourself
Same song and dance
Mockingbird
The way i am


Och nu blev jag sjukt sugen på att se 8 mile..

Tänk om..

2009-10-29 @ 19:57:34
man kunde välja hår varje dag efter hur sitt humör är! Och man kunde välja precis vilken färg, lägnd och hur frisyren skulle se ut.


idag hade jag velat ha detta!

Några andra som jag gärna hade haft på skallen,










TJABBA TJENA HEJ

2009-10-29 @ 19:18:37
ojoj, mitt humör fortsätter att gå upp och ner. Men just nu är jag rätt glad iallafall!

Idag har det inte hänt ett skit, har inte kunnat göra någonting för jag har haft planerna att fixa med mitt rum. Ska slänga och rensa ALLT men jag har inte gjort ett skit. Nu i helgen blir det flytt. Min syster flyttar ut och jag ska byta rum, så har en del att göra. Ska köpa helt nya saker till rummet.
Åh jag har så mycket att köpa. Har riktig pengar ångest. Har så mycket som jag ska köpa, och det tynger ner mig som fan.

* Pengar till stuff som behövs till resan
* Få ihop tillräckligt med fickpengar till resan
* Pengar till julklappar
* Pengar till möbler
* Pengar till nöjen.

ÅÅH. Nu ska jag inte tänka mer på det.

Suck...

2009-10-29 @ 00:49:49
Varför kan jag aldrig somna när jag väl SKA sova.. Blir pigg och tröttheten är som glömd. Jag har seriösa jävla problem!! Blir sjukt irreterad på detta nu. Borde göra något åt detta..

Helt underbart

2009-10-28 @ 22:31:57
Kom precis på att nya the hills avsnittet finns ute på mtv.com. Kunde inte vara mer lägligt just nu! Ska kolla på det, sen ska jag faktiskt sova.

GOGOGO AUDRINA, HATE KRISTEN! (njut av bilden JULIA!! MOHAHAHA)

Har haft en mysig dag!

2009-10-28 @ 18:13:36
Idag blev man väckt vid klockan 10! Var dödstrött!!!! Hade bara sovit 4 timmar ungefär. Jag sov en liten stund till, sedan fick jag gå upp.

Fixade iordning mig och sedan gick jag och mina två småsyskon till kockums! Där blev det bad och bastu. Kom hem och maten stog på bordet, det blev lasange! muuuuuums. Nu har jag precis duschat och jag bara lägntar tills senare ikväll då jag kan gå och lägga mig. Är verkligen dödstrött. Helt galet. Kan knappt hålla upp mina ögon, hohoh!

05.35

2009-10-28 @ 05:36:04
Kan inte somna, som vanligt... Vad är det för fel på mig?! Jag som ska upp tidigt, alltså snart. Ångest!

Han är ljuset när dagen känns mörk och trist! Love him!!!!

2009-10-28 @ 03:39:13

Mina tankar och känslor forsätter

2009-10-28 @ 02:00:00
Hade velat packa en väska och flytt. Åkt bort till en speciell plats, där jag är lycklig. Hade velat spola tillbaka tiden till då jag var runt 3-12 år. Då jag fick leva varje vår, sommar, höst, vinter på just den platsen som jag kände mig säkrast på, hos min mormor och morfar. Mina minnen där är enorma.

Min barndom var inte alltid den roligaste för mig, för att vara ärlig hade jag en jävligt jobbig barndom. Mycket som jag hade velat ta upp i bloggen, men är rädd för att säga för mycket. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 3, och min syster var 5 år. Det var en otroligt jobbig tid. Mamma mådde väldigt dåligt, och jag kan börja gråta när jag tänker tillbaka. Är så sjukt arg och besviken på hur min pappa betedde sig och hur han behandlade mig, min syster och framförallt min mamma. Man förstår mer än vad man kan tro när man är i den åldern som jag och min syster var i då. Saker som sas, saker som hände, saker som sårade och smällar vi fick ta. Släckt som totalt struntade i oss och gjorde oss besvika sekund efter sekund. Jag kan hålla på i evigheter!

Vi hade det svårt en väldigt lång period men vi tre, jag, josse och mamma klarade oss tillsammans. Vi var våran egen lilla familj. Vi tre. Dom enda som verkligen fick mig att känna mig trygg som liten var mamma, mina två mostrar och mormor och morfar. Vi alla blev som ett team och vi klarade oss igenom allting, bara vi fick vara tillsammans!
Så fort jag åkte hem till mormor och morfar, i kivik, kände jag mig fri. Fri från allt skit som hände oss och alla dessa människor som gjorde oss besvika dag efter dag.

Hade velat förklara lite om vad som egentligen hände med pappa och hans beteende. Men jag vill knappt prata om det. Det är ett avslutat kapitel som jag helst inte vill gå in på, för idag har mamma, jag och josse en väldigt bra relation till honom och hans förflutna finns inte mer, han är en ny människa och vi älskar honom otroligt mycket!

Men fortfarande idag går det inte en enda dag då jag inte tänker på min barndom. Ni som har föräldrar som är gifta och har haft turen med er att slippa skillsmässa och allt annat skit som hör till är otroligt lyckligt lottade. Ni borde uppskatta det som tusan.

Min barndom påverkar mig varje dag! Just därför jag tycker att det är otroligt viktigt att visa kärlek till varandra, varje dag. Jag har blivit sviken av en av dom två viktigaste personerna i mitt liv, och det är antagligen just därför jag är så känslig av mig. Jag behöver bekräftelse varje dag för att känna mig speciell och framför allt viktig.

Just nu i denna sekund, hade jag velat ta mig tillbaka till mormor och morfars hus, i kivik. Leka i deras enorma park/trädgård och bara försvinna från all skit! ♥

mina humörsvägningar fortsätter..

2009-10-28 @ 01:40:45
Helt plötsligt, från ingenstans, börjar jag gråta. Jag känner ingen ro i kroppen och känner mig helt värdelös. Jag är så jävla trött på mina humörsvägningar. JAG ÄR EN GLAD MÄNNISKA!! varför ska jag behöva lida av jävla panik, ångest och svåra humörsvägningar. Så jävla orättvist. När mitt humör har tagit över mitt tänkande så känner jag mig riktigt jävla värdelös, liten, tråkig, psyko, och oälskad. Hur kan jag känna mig oälskad när jag är omringad av fina människor som totalt älskar mig!

Men jag har en viss anledning just nu att just känna mig oälskad och verkligen inte speciell. Men bara i just denna sekund eller timmar. Jag tänker hela tiden "whatever", men det är verkligen inte "whatever", Jag kommer aldrig kunna tänka så heller.

Playa de las Americas

2009-10-27 @ 22:29:05


Detta visar då vädret nere på teneriffa där jag och emil ska åka. Vädret är verkligen perfekt!! Hoppas bara att det kan hålla i sig så tills vi kommer, om exakt 33 dagar!

Fina hårfärger!

2009-10-27 @ 22:20:18









Jag har färgat mitt hår sedan jag var 14-15. Det har gått så långt att jag kunde färga upp till 2 gånger i veckan, så ni kan ju tänka er hur mycket jag skadade mitt eget hår! Älskar att fixa och prova nya färger osv! Idag ångrar jag mig djupt och vill mer eller mindra ha tillbaka min egenhårfärg och sedan börja om på nytt. Men samtidigt har jag verkligen skött och lagt ner mycket på att reperera håret på djupet. Min frisör är super duktig!
Just nu slingar jag bara min utväxt, vilket blir ytterst sällan. Mitt hår är på rehab! haha. Mitt "hårfärgs-mål" är att få som på den bilden på sarah jessica parker, och sedan de bilder under. Verkligen en drömfärg enligt mig. Och dessutom snarlik min egna!
Men en vacker dag, då jag blir extra modig och vågar, vill jag ha rött hår! Så otroligt snyggt!

Nu lägntar jag extra mycket tills jag börjar på h-akademin!!

gick precis igen lite bilder

2009-10-27 @ 15:21:26
hos en viss person på facebook och nu mår jag lite illa. Sorligt men sant...

etage igår!

2009-10-27 @ 14:46:47

Vi har alltid roligt på etage, speciellt jag iallafall! Vi dansade som fan och svetten rann! haha

Skitroligt att se hur killarna dansar och verkligen försöker, för de ser bara sjukt weird ut! Speciellt slipsepellen med glasögonen haha. Fy fan vad roligt det var när julle drog i hans slips på dansgolvet, han blev helt till sig och stalkade oss, haha. Jissseeeees! Nice kväll helt änkelt!
Men något som jag störde mig på sjukt mycket var alla dessa småttingar som sprang runt där, kändes bara löjligt.

IKVÄLL

2009-10-26 @ 15:47:38
ETAGE FÖR FAN! sååå länge sedan jag var där, kommer bli så jävla bra!

ME ♥ ETAGE

baaaah

2009-10-26 @ 00:33:52
Ska upp klockan halv sju imorgon bitti. Ska lämna småsyskonen på fritids. Frågan är om jag äns kommer att kunna komma upp från sängen så tidigt. Har vänt upp och ner på tiden och går somnar vid 4-5 på morgonen och sover fram till klockan 2-3 tiden.
Det kan smälla bomber och vara värsta kriger bredvid mig, men jag vaknar ändå inte. Det kommer bli spännande och se hur det kommer att gå imornbitti.

Borde sova nu snart, men är verkligen inte på "sova-humör"!

Är på riktigt kasst humör just nu!

2009-10-25 @ 21:16:43
Och det blir fan inte bättre när det ända som finns att kolla på tvn är love actually.

Behöver en cigg!

åååh! sushi suuuug

2009-10-25 @ 17:04:32


ÄR DÖDS SUGEN PÅ SUSHI JUST NU!!!!

Devotchka - How It Ends

2009-10-25 @ 15:44:54

In your heart you know it to be true
You know what you got to do
They all depend on you.
You all ready know how this will end.
You already know (you already know)
You already know-how this will end.

2009-10-25 @ 15:38:00

Tog en rejäl sovmorgon

2009-10-24 @ 17:07:04
Vaknade vid halv två först, och sedan snoozade jag ett bra tag till. Har legat framför MTV hela dagen och kollat på brooke knows best maraton.

Ikväll är planerna så att julia ska ha fest, och jag hoppas på en sjukt rolig kväll!:)

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!

2009-10-24 @ 01:12:30

Emil ringde nyss och berättade att han hade blivit slagen på södervärn. Han stog i en busskur när en jävla psyko galning, som antagligen var drogad, sprang fram till honom och gav honom ett hårt slag i ansiktet!?! Helt plötsligt, fråm ingenstans började han hålla på. Han var tydligen bara ute efter bråk!

Blir så jävla frustrerad!

Jag som tjej verkligen HATAR att gå i stan eller egentligen var som helst ensam, kvittar vilken tid på dygnet det är. Får fan panik. Finns galningar överallt och det kan hända vem som helst. Min största mardröm är att just bli våldtagen. Fy fan vad jag tycker synd om er tjejer där ute som har blivit utsatta för det!

Nu blir det mys med julia och emma, vilket ska bli riktigt mys!:D

2009-10-23 @ 18:56:24

Hörs senare!

assså vafan! nu är jag riktigt sur

2009-10-23 @ 18:55:24
Ända sedan jag såg twilight för första gången på bi så har vi sagt att vi MÅSTE se tvåan på premiären. Jag har seriöst räknat ner dagar och varit sjukt insatt. Gick in idag på sf för att kolla läget, och vad tror ni jag får syn på??? JO ATT ALLA JÄVLA PREMIÄR BILJETTER REDAN ÄR SLUTSÅLDA! Vad fan har vi gjort, sovit!?! Hur kunde inte vi veta att premiärbiljetterna har släppts? Så sjukt tråkigt.

Dessutom är det en New moon kväll, 4 tim och 30 min. Vad kan möjligtvis hända under dom 4 tim och 30 min?? ÅH:(

fredag

2009-10-23 @ 18:06:25
åkte till emil i onsdags efter att han slutat jobba. Det blev filmkväll både i onsdagskväll och igårkväll. Ikväll blir det lika så fast hemma hos emma:D haha, börjar bli lite trött på att kolla på film nu asså.

Idag blev det lite kalas här hemma då min bror fyller 18 år, grattis!
Imorgon blir det parteeeey och det kommer bli jävligt nice!

ASSÅ HERREGUUUUUD

2009-10-21 @ 17:44:18
Vilken nostalgi jag har inom mig just nu! Satt och läste lite gamla inlägg som jag har skrivit. VAFAN!!!!! jaaag vill festaaaa. Julia berättade nått över nice precis;) så på lördag taggar man till!! :D

onsdag

2009-10-21 @ 17:20:52

Ligger i sängen och har emils hörlurar och lyssnar på kent, jissus så jävla mycket bättre musiken blir med bra högtalare, datorns högtalare är ju nog de sämsta ever.

Ikväll skulle jag egentligen ut, jag som är riktigt sugen på att dansa av mig och försvinna in i en annan värld. Men har inte 1 spänn, och när man har en två veckors resa framför sig så gäller det att spara extra mycket. blööö!

Istället blir det nog en filmkväll, vilket blir rätt segt när man är på festhumör men heldre det än att sitta hemma ensam och dryga!:)

När emil gick till jobbet imorse så somnade jag om direkt efter och sov till halv tre!! Jag är sjukt trött och har kommit in i en tröttsvacka. Hur kan jag vara så trött när jag sover minst 12 timmar? Jag känner mig aldrig utvilad, vilket är riktigt irreterande.

Varför kan inte jag somna som

2009-10-21 @ 01:48:35
normala människor?!?!

Dagens

2009-10-20 @ 16:39:46
DAGENS HUMÖR: just nu, kär och lycklig! Men vem vet hur mitt humör är om 10 min..
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis och linne
DAGENS MUSIK: Pete Yorn
DAGENS SAKNAD: eeeeh, egen lägenhet typ
DAGENS LÄNGTAN: att emil ska komma hem från jobbet, och plastik pogrammet på tv som börjar ikv:P
DAGENS HAT: att balsamet nästan är slut
DAGENS VILL: de duu
DAGENS VILLE INTE: finns ingenting jag inte vill göra, men pallar faktiskt inte duscha just nu iallafall!
DAGENS MYS: ikväll;)
DAGENS GÅ UPP: först vid halv 10 sedan vid halv tre haha
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: att någon dör?
DAGENS JAG ÄR: pirr i magen

yes

2009-10-20 @ 16:09:03

Jag gjorde det jag absolut inte ville göra, somna och vakna vid halv tre. SVINBRA!!

Nu snart ska jag hoppa upp från sängen och ta tag i mig själv, duschen + städning väntar på mig. Sen kommer pemil hem och då blir det många pussar;)

herre jisses

2009-10-20 @ 10:35:56
Finns verkligen ingenting på tv. what to do, what to do?! Käka frulle? Plocka undan på rummet? Duscha? Nej tack! Tror jag ligger och glor helldre, och hoppas på att man lyckas somna.

tidigt uppe!

2009-10-20 @ 10:25:15
Emil cyklade precis till jobbet, och som vanligt så kan jag inte somna om igen fastän jag är sjukt trött!
Igår drack vi lite öl, myste och pratade om resan! Jag gav en fråga,

Jag- "Vad ska det första vara som du ska göra när vi kommer fram till hotellet?"
Emil- "Ge dig en stor puss och kram!"
Jag- "awe, vad gullig du är, nu lägger jag det på minnet."
Emil- "vad ska det första du ska göra då?(A)"
Jag- "duscha!!!!"

romantisk jag är då. hohoho


ÖÖÖL

2009-10-19 @ 21:23:34
NU SKA JAG OCH EMIL DRICKA ÖL!

Lyssnade på sexy bitch och blev över taggad :D

har ju en pojkvän som har smittat av sig av sitt öl älskande till mig!

måndag

2009-10-19 @ 14:30:23
ååh, jag saknar sönder mig nu. Emil kom hit NU! Var du tvungen att glömma din plånbok i bilen?:P

Ajja, snart blir det till att plocka undan i rummet och sedan duscha osv, sen kommer då hjärtat och då blir det många pussar!

Just nu vet jag bara inte hur jag får energi till att gå upp från sängen och börja städa, vad kan vara tråkigare än att just städa? Jag får prega in alla kläder i garderoben och gömma allting under sängen, det blir ändå att byta rum om någon vecka!:)
Nu ska jag iallafall kolla klart på gossip girl. Tjing

ÅH EN SÅN HÄR VILL JAG HA!

2009-10-19 @ 01:39:18





söndag

2009-10-18 @ 21:54:34

Jag hatar söndagar, finns ingen värre dag! Allt är tråkigt!
Nu lägntar jag som fan till att åka till värmen med mitt hjärta,  42 dagar kvar eller nått. Kan tiden inte gå lite fortare tack!

Jag har tyvärr ingenting mer roligt att skriva, men bara så ni vet så är jag röksugen, matsugen, emilsugen, ölsugen, dushsugen, chipssugen osvosv. Bra att veta va?

iam at the hotel MOTEL

2009-10-18 @ 19:37:57

DET FUNKADE!

2009-10-18 @ 18:56:07
haha, fan vad underbart.

Lägger in den snart på bloggen!

försöker igen

2009-10-18 @ 18:47:14

Nu försöker jag igen, att ladda upp klippet på youtube. Vi får väl se om det går denna gången. Hoppas!

ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-10-18 @ 03:42:13
SÅ JÄVLA FRUSTRERAD JAG ÄR NU!!!
Har suttit och klippt ihop en film hela kvällen, sen laddade jag in den på youtube, det tog mig 3 timmar att vänta medens den blev uppladdad. Jag och dino räknade ner tiden och satt och seriöst väntade. YEY ÄNTLIGEN KLAR!! ja vad är det då som är för fel,, JO ALLT ÄR SVART! bara ljudet som var med men inte själva filmen. TOLLE DÅ!!!!

Blir så suuuuuuuuuuuuuur.
JAJA! nu ska jag sova, får försöka igen imorn.

GODNATT

pure love

2009-10-18 @ 03:17:25


Hands on a miracle
I got my hands on a miracle
And there ain't no way
Let you take it away

bilder sen igår!

2009-10-18 @ 00:03:55

   
  
   

Lite bilder sen igår, fler finns på facebook!
Lägger upp en fin liten film snart också, om nu youtube inte segar extra mycket. Som det ser ut just nu så är filmen klar om hundra år. YEEY

asså vad tänker ni med?

2009-10-17 @ 20:19:12
Blir galen, jag förstår inte vad vissa tjejer tänker med. Vit bh under svart klänning/linne, DET ÄR OLAGLIGT! Så jäkla fjortis så det inte finns mer. Snälla, köp en svart bh.

OMG

2009-10-17 @ 18:18:51

är det ända jag kan säga just nu, skriver senare. Är bakis och trött och orkar inte knappa på datorn. Jobbigt!

VILL HA PIZZA OCH HAMBURGARE!!!!!!! Dör av hunger snart.

KLAR!

2009-10-16 @ 18:40:09
nu är jag fixad och klar. Vi alla skulle se trashiga och rockiga ut ikväll, vet inte ifall jag har lyckats, ser nog mer horig ut. Sjukt bra det med!

Har med min kameran under kvällen så lägger antagligen upp nått imorgon eller söndag.

HA EN ROLIG FREDAG!!!

åh åh åh åååh.

2009-10-16 @ 15:11:41

Jag har finnit en till älskling. Pete Yorn. Är jag helt efterbliven när jag säger att jag aldrig har hört talats om denna kille tidigare?

Hans röst dödar. Helt jävla underbar!


jag, JUST NU!

2009-10-16 @ 15:02:09

Försökte visa upp mina fina händer som är fläckiga och oranga från brun utan solen, men det syntes inte särskillt bra på bild. HEJHEJ! Fint med ett svart nagelack på ena fingret, och sedan läppstift som jag provade medens jag städade.
Förövrigt ser man väldigt fräsh och fin ut, hahah.

ÄNTLIGEN FREDAG!

2009-10-16 @ 13:42:30
har lägntat sönder mig själv tills ikväll. Är taggad som faaan och ingenting kan göra mig på dåligt humör just nu, gör vad ni vill men det går inte;)
Ikväll ska jag ha så jäääääävla ball med mina babys.

Taggar till mig med sexy bitch. Och är allmänt på toppen humör, fast jag är orange av brun utan solen och fast det är sviiiin kallt ute. Men höörrrni SNART ÅKER JAG IVÄG TILL VÄRMEN. haha på er.

tjohej

And I'm on my knees looking for the answer

2009-10-16 @ 01:48:26

min kväll

2009-10-15 @ 18:44:56

IMORGON BLIR DET ÖÖÖÖÖL

2009-10-15 @ 18:31:17

svar på mitt beteende.

2009-10-15 @ 18:11:46
Fråga:
Vad kan anledningarna vara till panikattacker nattetid? Kan det vara för att jag drömmer så mycket?

Svar:
Omkring 50% av alla patienter med panikångest har panikattacker även på natten, men de flesta attacker kommer dock under vaket tillstånd.

Ett stort antal patienter med panikångest är rädda för att sova och förväntar sig att förlora kontrollen, bli svårt fysiskt sjuka ex; få en hjärtattack, en stroke eller helt enkelt dö av olika irrationella anledningar. Detta är självklart högst osannolikt! Dessutom lider de flesta av en låg självkänsla och är rädda för att bli ensamma eller förlora någon nära, som tex en familjemedlem.

Vi vet att de flesta panikattacker inte är orsakade av drömmar. Men många ser sina drömmar som en verklighet och jämför .

Pavor nocturnus är en mycket speciell typ av sömnstörning som är mer vanlig bland barn. Typiskt för den är ett plötsligt uppvaknande med gråt, stark ångest och kroppsliga symtom som hjärtklappning, hyperventilering och svettningar. Denna typ av sömnproblem uppstår under de djupaste delarna av sömnen (fas IV).

Upprördhet som orsakats av sömnapneasyndrom karaktäriseras vanligtvis inte av ångestsymtom. Men denna sömnstörning kan vara orsaken till panikattacker då den påverkar hjärtfrekvens och blodtryck. Kronisk ångest på natten skulle kunna vara ett dysfunktionellt sätt för kroppen att skydda sig mot apnea under sömnen.

De exakta orsakerna till panikattacker i sömnen är inte kända. Möjliga orsaker kan vara förändringar i det parasympatiska systemet p.g.a av en fysisk störning eller en ökad mängd CO-2koncentration i blodet.

Panikattacker på natten är dock främst påverkade av händelser dagen innan, exempelvis alkohol eller drogkonsumtion eller en allmänt förhöjd ångestnivå p.g.a. patientens ångestsyndrom.

gissa deras ålder...

2009-10-15 @ 16:26:28






ALLA ÄR ÖVER 50!
helt jävla sinnessjukt!

torsdag

2009-10-15 @ 14:28:52

Jaha då flyttar Josse (min syster) om två veckor med hennes kille. Såååå glad för er skull men samtidigt väldigt avensjuk;) mohaha.
Jag kommer få tillbaka mitt gamla rum, så snart blir det flyttning som gäller. Fast helst hade jag velat flytta jag med!

Idag blir det inget speciellt, emil kommer förbi och ska lämna mitt smink och sedan ska han hämta lite stuff som han har här som han ska ha med sig under helgen.

Imorgon ska julia my dear ha party. Och jag ser fram emot det som FAN! det ska bli så jävla ball!:)

äckliga sömn

2009-10-15 @ 14:24:22

Drömde konstiga drömmar inatt som vanligt. Ibland undrar jag om mina djupaste känslor försöker prata med mig. Varje gång jag vaknar så känner jag mig förvirrar och undrar vad som egentligen är rätt och fel eller vad JAG vill och känner.
Hatar att sova.

----------------------------------------------------------------

2009-10-15 @ 14:20:01

tack gud, att du gav mig öroninflamation... igen!

2009-10-14 @ 22:53:40
Det har blivit som en vana för mig att få öroninflamation vid denna tiden på året. Ända sedan jag var liten bebis har jag varit lyckligt lottad av att just fått den gåvan. NOT! Det har till och med gått så långt så att jag blöder genom öronen.

Sleeping time

2009-10-13 @ 23:59:39
Nu blir det sova för min del, hoppas att jag kommer få sova några timmar iallafall utan panik och ångest. Ska upp och jobba imorgon! Ska öppna butiken ensam med en annan tjej som jag inte har jobbat med tidigare. Lite nervöst men det kommer att gå bra, hopppas jag! Hörs efter woork.
Pusspuss

Haha, alltså fy fan vad underbar!

2009-10-13 @ 23:04:39


Hon är sjukt grymm! Speciellt när hon gör parodi på Agnes nicole winter. Love it! Har alltid gillat anna blomgren ända sedan jag börkade kolla på kvarterets skatan.  

Tv kväll!

2009-10-13 @ 21:06:33
20.00- UGLY BETTY
21.00- DESPERATE HOUSEWIVES
22.00- CHRISTINE

bad mood

2009-10-13 @ 19:05:06

Mitt humör är så hmm.. finns inget ord för att beskriva det rätt. Jag vet inte riktigt vad jag lider av men mitt humör förstör så mycket. Försår inte hur jag kan drabbas så mycket som jag gör. Är detta svår pms eller lider jag av nått annat sjukt?

Jag känner panik och ångest, speciellt när jag ska sova. Igår kollade jag och emil på tv och medens vi kollade så somnade jag. Han släckte ner och det blev dags för sleeeping time. När emil håller på att somna så blir jag piggare och känner hur ångesten bryter ut och jag fick ont i hela kroppen. Kunde verkligen inte somna. Det slutade med att jag somnade klockan sju i morse.

Detta händer ofta! Jag får panik av att ligga och försöka somna, för då tänker jag på allting och verkligen allt jag inte ska tänka på. Kan börja gråta av minsta lilla sak. Sen är jag på dåligt humör resten av nästa dag. Så hela denna dagen har varit skit egentligen. Jag skämms faktiskt. Jag känner mig löjlig och riktigt mesig. Varför låter jag mina tankar styra mitt humör så mycket. Känner mig som en psykisk störd tjej.

Jaja, nog prat och det just nu.
Fick hem lite saker idag som jag har beställt! Ny bikini och så, nice nice. Nu vill jag bort, två veckor lågnt bort från allt med mitt hjärta. Gud vad vi lägntar! ♥

snartsnartsnart

2009-10-13 @ 17:34:29
Blir det en liten uppdatering!

crazy night

2009-10-11 @ 18:44:22
Kvällen började med att jag mötte upp emma, sedan åkte vi hem till Julia! Där blev det en del drickande, och sedan tog vi oss in till stan. Stack till buddah och detta var verkligen sista gången jag någonsin går dit. Har sagt det nu varje gång men lyckas alltid dra mig dit iallafall. Hatar buddah!
Men jag hade det roligt med mina babes!:) Vid tre tiden åkte jag hem till emil, och här var det fest för fulla rullar. Jag som lägntade efter att bara gå och lägga mig haha, så satt uppe ett tag till och drack lite, och det märker man av nu som fan. Jävla baksmälla!

Emil är och kollar på bandymatch nu, och jag orkade verkligen inte följa med så jag glor på tv osv nu bara, sköntskönt!

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

hyyyyyrs!

Tonight

2009-10-10 @ 16:09:04

mänskligt att må dåligt?

2009-10-10 @ 02:54:53
Vill känna ett lyckorus gå igenom hela min kropp. Länge sedan jag fick ett sådant. Allt känns rätt dött just nu, allt. Finns saker som jag vill kunna känna inom mig, men gör det inte vilket känns surt just nu. Allt känns så konstigt, mina känslor och mitt humör är som en berg och dalbana, det går upp och ner. Kan vakna upp glad och känna mig som världens lyckligaste och sedan gå och lägga mig och känna mig som världens misslyckade. Idag är en sådan dag..
Ibland undrar jag om jag ens vet vem jag själv är. Lever jag fullt ut eller stänger jag inne en del saker? När jag skrev den meningen precis så slog det mig, jag håller inne mycket. Jag vill kunna leva fullt ut och vara den jag verkligen vill vara utan att må dåligt, som tex att få dåligt samvete. För det är jag nämligen expert på. Att få dåligt samvete.
Jag kan inte tjaffsa/bråka med folk, mår sjukt dåligt av det och jag är alldeles för snäll som ofta ger upp pga av mitt samvete. Det har jag fått av min älskade mamma. Hon är likadan!
Hade velat vara starkare som person. Men det är kanske någonting man bygger upp.

Hur kan man känna sig så otroligt ensam och olycklig när man har så fina människor runt omkring en? Uppskattar man för lite eller vad handlar det om egentligen? Ja, jag har ingen aning. Men det är så sant så att den människan som man tror har allt, mår också skit vissa dagar. Man är väl bara mänsklig när man mår dåligt!

Nej nu blev detta djupt. Vill slänga mig ner i sängen nu, där jag alltid trivs som bäst!

P & K

nyss hemkommen

2009-10-10 @ 02:54:18
Efter en filmkväll. Det blev två skräckisar, drag me to hell och eden lake. Hemska och läskiga filmer!!!

Hatar att ta mig hem sent på kvällen! Något av det värsta och det som jag är mest rädd för är just att bli utsatt av tex en våldtäckt. Ren mardröm! Känner sån lättnad varje gång jag stänger min portdörr. hemma, äntligen hemma och säker. Och nu sitter jag i min säng. Kan det bli mer bättre? Tror inte det.

Ska sova nu snart, det blir jobb imorgon. Börjar 12 så jag får liten sovmorgon. Skönt! Sen får man hoppas på en rolig utgång!

upp och hoppa

2009-10-09 @ 11:04:23

Fy fan vad hemsk mardröm jag har drömt. Drömde att min bror mördade en tjej framför mina ögon, scaaarrryyy!

Det har tagit mig en halvtimme för att duscha, vilket är för mycket nu på morgonen. Jobbet börjar om en timme så har rätt brottom. Hoppas att det går bra idag! Vid 6 kommer julia och plockar upp mig, sen tar vi tåget till svedala och dino kommer och hämtar oss med bil, sen hem till hjärtat mitt. ♥

Nej nu måste jag fixa vid mig. först ut, hårfönen! Hörs lejtooor! P&K

Toughts

2009-10-09 @ 00:55:20
Ligger i sängen och funderar en del. Kan inte somna, som vanligt. Tänker på mitt förflutna och min framtid. Jag undrar verkligen hur allting är om 10 år. Tänk om man hade kunnat se in i framtiden och kollat på tv hur ens liv hade sett ut, så sjukt! Nej nu ska jag kolla klart på seinfeld och sen försöka sova, jobb imorgon nämligen. PUSS och dröm sött , peace.

Helg planer

2009-10-08 @ 20:09:49
Är riktigt taggad inför helgen. Ska dock jobba både fredag och lördag, men jag behöver pengarna!

Imorgon efter jobbet möter jag upp Julia sedan ska vi hem till emil, där det blir en myskväll med skräckfilm osv! På lördag ska jag först jobba, sen blir det utgång. som jag har lägntat! Det var riktigt länge sedan jag var ute, jag bara jobbar och jobbar känns det som. Iallafall på helgerna. Men nu ska jag se till att jag är taggad och glad på lördag så det blir en nice kväll. Dessutom kommer emma hem tomorroooowww!:D

Nej, nu ska jag stänga av datorn, batteriet dör till och med när som helst. Pussis

lady sophie

2009-10-08 @ 19:41:24

Försökte göra en "lady gaga- rosett", blev inte så lyckad men en bra början.
Behövde mer hårklämmor och hårsprej, sen hade det blivit perffa!

Beautiful ones

2009-10-08 @ 18:25:41
Vid 12 ringde julia mig, hon fick ringa och ringa innan jag vaknade. Var helt lost! Hon gick mot mig och sedan gjorde jag mig iordning och vi gick in till stan.
Vi gick runt och kollade lite överallt och självklart blev det en fika.
Kollade inne på lager house och fyfan vad jag vill flytta hemifrån NU!  Lager house har sjukt bra saker. Billigt och snyggt! H&M har även väldigt fina saker, vilket jag inte skulle tro när jag först fick höra att de skulle ha heminrednings prylar. Men det är välidigt fräsht och snyggt!

Efter stan kom jag hem och det blev spagetti och köttfärsås på middagsbordet. mums!!

Nattsug!

2009-10-07 @ 23:54:00
Jag får alltid ett sådant sug för mat på kvällen, innan jag ska sova!

Jag har fått för mig att jag somnar lättare när jag har ätit lite, och visst stämmer det! Jag undrar bara varför. Jag måste sluta upp med det. Det är sjukt onödigt! Vad kan man göra istället och få tankarna på andra saker än just mat? hmm kanske:

* klippa, fila och måla naglarna?
* Plocka undan på rummet?
* Tvätta av sig sminket?
* Planera vad man ska ha på sig imorgon?
* Sitta och blogga?
* Dricka vatten?
* Ringa någon?
* Rensa datorn?
* Söka på äckliga saker på google?

aaaaaaaaaaaaaaah, give me foooooooood!

Ska iallafall börja med att se om en cigg kan stoppa suget lite sen är det bara att vänta till 00.20 då älskade seinfeld börjar. hohoho

Whitney Port

2009-10-07 @ 23:51:55

Jag funderar på att färga mitt hår snart. Är så dööödstrött på blondt hår men vill samtigt inte bli mörkmörk.

Whitney har världens finaste hårfärg! Mörkblond/Ljusbrunt.

Detta är mitt mål

No one else in the world is like you. Ain’t that amazing?

2009-10-07 @ 22:50:57

Sex and the city

2009-10-07 @ 22:25:15
Har suttit nu i två och en halv timme och skrattat och gråtit på samma gång.
Sex and the city filmen är sååå bra. Undra hur tvåan kommer bli, kommer att bli sjukt besviken om den är boring, för slutet på denna är så jäkla bra, nästan för bra!

Men är så nyfiken vad som kommer hända!


 ♥

jissuus

2009-10-07 @ 19:00:39
Okej, detta har nog varit den absolut tråkigaste dagen EVER! Jag som lovade mig själv att jag skulle stor städa och vad gjorde jag? vek mina kläder bara. YEYE
Kollade precis på the hills, och jag ogillar kristin lika mycket som innan, om inte mer..

Jag får väl göra det jag är bäst på just nu, lägga mig i sängen och glo på tv.

men först, PANNKAKOOOOR!

I´m the object of all your desire

2009-10-07 @ 15:49:23

räkna ner dagar;

2009-10-07 @ 14:59:55
om 44 dagar är det premiär för twilight, aaah wonderful!
om 52 dagar åker jag och Emil till värmen. Lägntar!
om 77 dagar är det julafton. Myyyys!
om 84 dagar är det nyår. Ångest!
om 95 dagar börjar jag skolan. Nervöst!
om 157 dagar står jag inne i arenan och kollar på kent. Underbart!

11 januari börjar allvaret igen!

2009-10-07 @ 14:27:28
Som ni flesta vet så ska jag börja utbilda mig i januari. Jag blev 1 av de 12 som kommer börja då, och jag känner mig riktigt lyckligt lottad faktiskt. Jag skötte intervjun superbra och nu är jag 1 av dom!
Utbildningen är då frisör, och skolan ligger nere vid västra hamnen, H - akademin!

Ska bli riktigt roligt och underbart att göra någonting som man verkligen tycker om i nästan 3 år framåt. Men det kommer bli tufft också, som fan men samtigt väldigt roligt! :)

Vill tipsa om en blogg som jag har följt ett tag nu. En super snygg tjej som är makeup artist samt hår stylist, Linda H - Hår & make-up artist.

aldrig att jag hoppar.

2009-10-07 @ 12:56:31

i know...

2009-10-06 @ 23:45:14
min nya design suger! Ska försöka fixa det, men orkar inte nu.

hörs tomorrow. tjohejdå

...

2009-10-06 @ 22:51:43

Listaaah

2009-10-06 @ 22:50:08
ALLMÄNT…

Namn: Madeleine Andrén
Piercingar: 5 stycken!
Tatueringar: 0
Längd:173 cm
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: yesbox
Önskar du att du bodde någon annanstans: Självklart önskar man det ibland.
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: dont ask me?
Vilket shampoo använder du: olika, just nu nått mot färgat hår
Vilken parfym använder du: DKNY Be Delicious (det gröna äpplet) och escada, kommer inte ihåg vad den heter...
Vad är du rädd för: flyga!
Gillar du att tvätta: Vem gillar det?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut. utan lopar och skit då!

SENASTE…
Film du hyrde:
hyr aldrig film, går på bio ist!
Film du köpte: vem köper filmer?
Låten du lyssnade på: kent - töntarna
Låten du hade på hjärnan: this years love -david gray
Låten du laddade ner: använder spotify!
Personen du ringde: emil
TV program du tittade på: desp och cristine!
Personen du tänkte på: pappa

FAVORIT…
Mat: lasange och carbonara. ALLT MED PASTA!
Låt: vem har EN favorit låt?
Sak att göra: Roliga saker med nära och kära
Dryck: Utan alkohol - vatten, med alkohol - vitt vin, och öl som emil lärt mig tycka om
Kläder: avslappnat med snyggt
Film: twilight, dirty dancing, the hangover osv.....
Bil: miniiiii coooooooooooper

ANTAL..
Gånger du varit kär: kär på riktigt, 3 gånger
Förälskad: Kanske några fler gånger
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 1 gång
Gånger ditt hjärta brustit: rätt många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Några gånger
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre gånger kanske
Ärr du har på kroppen: två stora, mitt finger och under ögat

SENASTE…
Bok du läste:
eeeeeeeeeeeeeeh vet ej.
Personen du fick mail av: faceboook
Personen du fick brev av: min nya school
Personen du fick sms av: jullan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i lördag på mormors 65år fest, men då saknades LI!!

ÖVRIGT…
Vad har du gjort idag: Vaknat, kollat på tv, försökt äta, träffat julia en lite stund, tv och nu dator
Var det kul: En riktig deppig dag! Men självklart mys med julia;)
Hur tidigt stiger du upp: har varit vaken hela natten med min magsjuka så var uppe vid 9 och ringde jobbet.
Gillar du att slåss: på emil ja
Vad ska du göra ikväll: snart ska jag bege mig till sängen och sova
Är du seriös: inte alltid, men när det väl gäller så är jag väl det
Vad är du allergisk mot: Falska och dryga personer
Var har du ont: magen och huvudet:(
Använder du hårspray: aldrig!
Kan du stå på händer: mot en vägg;) haha
Favoritserie: desp, cristine, vänner, how i met your mother, sex and the city
Seriekrock? va?

Ikväll börjar det!!

2009-10-06 @ 14:55:44


 Jupp, menar naturligtvis DESPERATE HOUSEWIVES!
Äntligen.

Blev inget jobb idag för min del..

2009-10-06 @ 12:36:04
Hade inte kunnat jobba idag, så det var bra av mig att stanna hemma och vila upp min mage. 

Men ska försöka tänka posetivt idag igen, får se om det går. Är fortfarande irreterad över en sak som är lite svårare att vända om till nått posetivt. Men får sluta tänka på den saken!

Funderar på att laga nått att äta, men känns inte så lönt. stannar ändå inte kvar i magen mer än nån sekund.
TO MUCH INFORMATION? haaaaaaa!

 

39 minuter har gått...

2009-10-05 @ 23:57:29

och jag är rätt irreterad just nu! Av vad pallar jag inte dra upp här, men hur fan ska jag kunna vända detta posetivt?

Får väl förösöka trolla bort min irretiration med en ciggepelle.

Mitt nya motto; var glad och posetiv så ofta och mycket jag kan!

2009-10-05 @ 23:15:31


ska prova att tänka posetivt på absolut allting! När det blir negativt så ska jag bara vända på det. Undra om det går! Ska iallafall prova.
hohoho.

som tex:
Fan jag är jävla magsjuk. -Jag ska vara glad att det inte blev värre som tex svininfluensan!
Upp tidigt imorgon, alltså ingen sovmorgon. -Jag ska tjäna pengar istället för att sova bort en hel dag!
Har inga pengar trotts att jag jobbar och sliter. -Destu mer pengar till resan, destu bättre, roligare och mysigare blir den med min andra halva.
Jag saknar emma som är i paris, i en hel jävla vecka till. -Hon har det helt underbart och mysigt i ofattbara Paris! och jag har dessutom min fina julia hemma:)

men vad härligt,

2009-10-05 @ 22:50:22
jag har blivit magsjuk....

Får se om jag kommer kunna jobba imorgon. I hope so!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAH

har iallafall precis beställt lite skojsigt från h&m. Nu snart ska jag bädda ner mig och kolla på tv, är sjukt sugen på seinfeld men det är inte förens kl 00.30. Men jag kommer antagligen inte kunna somna innan det så det blir väl perffa.

Nej nu ska jag tycka synd om mig själv. Tjaaoo

Vilken dag!

2009-10-05 @ 19:59:13
Det gick bra på jobbet idag. Men såklar kaosar det sig lite på en måndag, det gör det ju alltid!
Vi fick besök av Helena Seger idag. Hon kom in och kollade runt lite och sedan köpte hon ett par saker. Tyckte det var rätt ballt! Men hon var rätt oförskämt som ville skryta med hennes pengar. Hon kom in och ville hitta en matta. Vi hjälpte henne och sen sa hon "nej men vill bara ha nån matta, spelar inte roll vilken. Behöver en i badrummet. Alla mattor här är ändå så billiga så det blir en slit och släng grejj!" eeeehm tänkte både jag och mona. Mattorna är inte särskillt billiga och en sådan attetyd mot oss som jobbar där är bara äckligt. Hon sa likadant om andra saker "åh vi tar tre till dom är ändå så billiga!" Jisses.
Fick reda på senare att hon och zlatar tydligen brukar köpa saker ifrån laura ashley. Vi har dessutom hembesök som har kommit hem till dom och hjälpt till med inredningen till deras hus här i malmö och även i spanien.

Men blev besviken på hur hon såg ut! Jag fattade inte att det var hon förens hon gick ut från butiken när mona berättade att det var hon. Hon var typ en meter lång och såg allmänt sliten ut. Lite tråkigt när jag alltid har tyckt att hon ser extremt bra ut. Men nixpix, not in real. Iallafall inte idag!

och förresten!

2009-10-05 @ 01:25:06
VET NI VAD?  VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD?

Kent har släppt en ny singel, idag! Och den 6 november kommer nya skivan. yeeeeey!
De har kommit ut med datum för turnen nu dessutom! Så den 14 mars står jag inne på arenan och är lycklig.

Albumet kommer heta "RÖD" med 11 nya fina låtar. De har lagt ner sjuuukt mycket tid på denna skiva så jag hoppas att den blir lika bra som alla deras andra.

Låtlista:
1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord


Och hur snygg är inte albumet?!

en händelserik söndag, för engångs skull!

2009-10-05 @ 01:17:07
Fikade med Julia i stan, sedan hem och åt middag. Efter det bokade vi biljetter till bio. Allt om min syster.
Viste ingenting om filmen mer än att cameron diaz var med i den, och yeeey tänkte jag. Älskar henne och hon brukar alltid göra så roliga och underbara filmer.
Men när vi väl sitter där inne på bion och ser filmen så märker jag att det är typ väääärldens snyfft film.. Handlade om en cancersjuk tjej som kämpade genom det svåra.
ALLA satt och grät och jag satt och undrade om jag var onormal för att jag inte kunde gråta. Det blev tyst i salongen och jag råkade ge världens suck medens resten stor tjöt. Kände mig taskig!
Satt i ungefär en timme och hade "deppigt" på tungan och kände hur jag så hemskt gärna hade velat luta mig bredvid julia och säga "deppigt" högt. Men då hade jag nog varit en onormal människa!

Nej, filmen var bra, men absolut ingen biofilm. Både jag och Julia har nog aldrig kännt oss så obekväma någonsin. Gråta kan man göra hemma!

Har precis kollat på nya the hills, och fy faaaaaaaan vad jag inte gillar kristin. Vill ge henne en smäll! Gaaah. Sådana tjejer borde man låsa in eller lämna över på slakt. Sry, but i don´t like that kind of girls.

Imorgon blir det jobb, så det blir en tidig uppgång för mig. Om snart 7 timmar ska jag stiga upp från sängen min och börja göra mig iordning. Det är DEPPIGT om nått! Men i neeeeed caaaaash, som fan! Så det blir askalaas.

Nattinatti, ♥

Jag sover fan aldrig bra

2009-10-04 @ 13:09:15

Varför drömmer jag mardrömmar exakt varje natt? AAAAH

Ska iallafall börja göra mig klar, för om en timme ska jag stå vid pressbyrån i stan för att möta jullanbullan. Hon bjuder mig på fikaaa :)

Hörs lajtoor. Pussis

lit update!

2009-10-03 @ 21:38:07

Iförrigår bokade jag och emil en resa, men det kändes inte helt rätt det vi bokade så vi kollade lite till, så igår bokade vi till tenneriffa. Ett nyrenoverat hotell som öppnar nu i november! Kommer bli super mysigt.
Så den 29/11 åker vi iväg och är borta två veckor framöver! :D

Är redan nervös efter flygningen. 6 TIMMAR FLYGRESA!! ååh. Kommer svimma så nervös jag kommer vara. Hatar att flyga. Kan nästan käka bajs för att slippa. Jo det kan jag nog nu när jag tänker efter!


Igår var jag, emma, pierre, julia, emil och dino hemma hos julia. Vi åt tacos och chillade, myspys!

Nu kom jag precis hem ifrån österlen. Min mormor fyllde 65 så det var lite kalas med gooood mad!
Det öööööös regnar ute nu, sjukt mysigt! :)


Jag och min fina och underbara mormor!

torsdag

2009-10-01 @ 13:02:41

Jobbet blev en total kaos dag igår! men tiden gick snabbt så det var skönt. Efter jobbet mötte julia upp mig så gick vi till sushido och åt middaag, momsimomsi vad gott det var!

Sen kom emil! Vi vaknade precis och emil sitter framför mig och är som en liten bebis som försöker äta ägg. hahaha, ni ska bara se. Snutteplutte då! snart börjar han gråta också.

Vi ska snart in till stan för att kolla resor. hohoho.
Hoppas vi hittar nått najs!

hörs senare, pussis


Thoughts, Feelings and Emotions -

FULL RULLE

Håller på med flytt och grejjer. Byta rum, ta ner en vägg osv! Känner hur stressad jag är! Måste hinne fixa mig tills ikväll, och innan jag kan börja med det så måste väggen vara nere, och byta rum!

Men just nu kan jag inte göra särskillt mycket medens pappa tar ner väggen. Jobbigt!
Dessutom vaknade jag upp med världens värk i halsen och min hand har blivit ännu värre. Har stukat den eller något annat skit för ett bra tag sen, men det gör ont lite då och då, men nu kan jag knappt skriva på tangentbordet nu när jag skriver:P

NU SKA JAG FÖRSÖKA HJÄLPA TILL MED NÅGONTING! dööör snart av stress!


Ikväll blev det idol och lite packning

Det blev mys med familjen, kollade på idol och hade roligt. Har precis hjälpt josse att packa lite smått. Hon har maaassor kvar och det är brottom, flytten blir av imorgon! Idag sover hon sin sista natt hemma hos mammsen och pappsen. Sen lever hon samboliv. Kul för henne! Men samtidigt lite sorligt också... Kommer sakna henne massor, och framförallt alla hennes kläder, smink osv :P

Imorgon ska jag ta tag i mig själv och verkligen se till att mitt rum blir fixat!! Har sååå mycket att göra. Sen på kvällen blir det ju halloween festen, sen blir det en massa flytt på söndagen också. Om jag hinner följer jag med baby till hans mormor en stund också. FULLA RULLAR HELA HELGEN!

PUSS


Nostalgi!



Palla rubrik

Var och fikade med julia efter att jag var hos frisören med sophie. Vi käkade på pronto och drack grönt tee. momsimomsi!

Kom hem för en stund sen, håller på att rensa min usb. Går inte särskillt bra, hatar att ta bort bilder.

Imorgon blir det halloween fest, och jag ska vara emo, BALLT VA! tjooo hej


Hej det är Sophie, Maddes lillasyster

Hon är världens snällaste storasyster.madde hon badade med mig i onsdags det var roligt.  men hon är söt som syster.hon är som en kompis till mig.men min lilla syster Emma hon badade med Madde och mig.madde hon älskar mig som lillasyster och jag älskar henne som storasyster.madeleine är vacker som en storasyster.madde är ihop med en kille som heter emil,jag gillar emil han är söt.


ojoj vilken natt

somnade inte förens klockan halv 5 eller något. Sov inne hos sophie, trodde jag skulle kunna somna lättare då, men haha vilket skämt. Hon ta benen över mig och rörde sig hela tiden, helt plötsligt hade man en fot i ansiktet. Vid 6 imorse gick jag in till min säng. Och där drömde jag nog den värsta mardrömmen ever. BLÖÖ

Ska snart fixa mig, sen ska jag och sophie ner till frisören. Lilla bebisen (9 år) ska klippa sig, och få en jättefin frisyr. Sedan ska jag möta upp jullanpullan. Det blir en mysig fika!

Efter det blir det röööööjj i mitt rum. Ska som sagt byta rum imorgon, och ska dessutom hjälpa syrran som flyttar ut!

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Tjing!


Rosabandet galan

Är tydligen i Malmö, hade verkligen ingen aning om det. Nu ska jag sitta och titta på det en stund. Kommer antagligen böla som en gris också, med tanke på mitt humör..
Tänk om det hade funnits en "Ge madde pengar galan", och ser hur pengarna tickar in på skärmen. Bara till mig.


Johan glans i mitt ♥

 

Viste ni att jag älskar

EMINEM! gooosh. Har så länge jag kan minnas alltid älskat honom. Han är så jävla grymm och sjukt duktig. Man kan inte ens välja en låt som är en favvorit, helt jäkla omöjligt.

Men dessa är iallafall några av mina favvoriter,

superman
When iam gone
Like toy soldiers
Lose yourself
Same song and dance
Mockingbird
The way i am


Och nu blev jag sjukt sugen på att se 8 mile..

Tänk om..

man kunde välja hår varje dag efter hur sitt humör är! Och man kunde välja precis vilken färg, lägnd och hur frisyren skulle se ut.


idag hade jag velat ha detta!

Några andra som jag gärna hade haft på skallen,











TJABBA TJENA HEJ

ojoj, mitt humör fortsätter att gå upp och ner. Men just nu är jag rätt glad iallafall!

Idag har det inte hänt ett skit, har inte kunnat göra någonting för jag har haft planerna att fixa med mitt rum. Ska slänga och rensa ALLT men jag har inte gjort ett skit. Nu i helgen blir det flytt. Min syster flyttar ut och jag ska byta rum, så har en del att göra. Ska köpa helt nya saker till rummet.
Åh jag har så mycket att köpa. Har riktig pengar ångest. Har så mycket som jag ska köpa, och det tynger ner mig som fan.

* Pengar till stuff som behövs till resan
* Få ihop tillräckligt med fickpengar till resan
* Pengar till julklappar
* Pengar till möbler
* Pengar till nöjen.

ÅÅH. Nu ska jag inte tänka mer på det.


Suck...

Varför kan jag aldrig somna när jag väl SKA sova.. Blir pigg och tröttheten är som glömd. Jag har seriösa jävla problem!! Blir sjukt irreterad på detta nu. Borde göra något åt detta..

Helt underbart

Kom precis på att nya the hills avsnittet finns ute på mtv.com. Kunde inte vara mer lägligt just nu! Ska kolla på det, sen ska jag faktiskt sova.

GOGOGO AUDRINA, HATE KRISTEN! (njut av bilden JULIA!! MOHAHAHA)


Har haft en mysig dag!

Idag blev man väckt vid klockan 10! Var dödstrött!!!! Hade bara sovit 4 timmar ungefär. Jag sov en liten stund till, sedan fick jag gå upp.

Fixade iordning mig och sedan gick jag och mina två småsyskon till kockums! Där blev det bad och bastu. Kom hem och maten stog på bordet, det blev lasange! muuuuuums. Nu har jag precis duschat och jag bara lägntar tills senare ikväll då jag kan gå och lägga mig. Är verkligen dödstrött. Helt galet. Kan knappt hålla upp mina ögon, hohoh!

05.35

Kan inte somna, som vanligt... Vad är det för fel på mig?! Jag som ska upp tidigt, alltså snart. Ångest!

Han är ljuset när dagen känns mörk och trist! Love him!!!!


Mina tankar och känslor forsätter

Hade velat packa en väska och flytt. Åkt bort till en speciell plats, där jag är lycklig. Hade velat spola tillbaka tiden till då jag var runt 3-12 år. Då jag fick leva varje vår, sommar, höst, vinter på just den platsen som jag kände mig säkrast på, hos min mormor och morfar. Mina minnen där är enorma.

Min barndom var inte alltid den roligaste för mig, för att vara ärlig hade jag en jävligt jobbig barndom. Mycket som jag hade velat ta upp i bloggen, men är rädd för att säga för mycket. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 3, och min syster var 5 år. Det var en otroligt jobbig tid. Mamma mådde väldigt dåligt, och jag kan börja gråta när jag tänker tillbaka. Är så sjukt arg och besviken på hur min pappa betedde sig och hur han behandlade mig, min syster och framförallt min mamma. Man förstår mer än vad man kan tro när man är i den åldern som jag och min syster var i då. Saker som sas, saker som hände, saker som sårade och smällar vi fick ta. Släckt som totalt struntade i oss och gjorde oss besvika sekund efter sekund. Jag kan hålla på i evigheter!

Vi hade det svårt en väldigt lång period men vi tre, jag, josse och mamma klarade oss tillsammans. Vi var våran egen lilla familj. Vi tre. Dom enda som verkligen fick mig att känna mig trygg som liten var mamma, mina två mostrar och mormor och morfar. Vi alla blev som ett team och vi klarade oss igenom allting, bara vi fick vara tillsammans!
Så fort jag åkte hem till mormor och morfar, i kivik, kände jag mig fri. Fri från allt skit som hände oss och alla dessa människor som gjorde oss besvika dag efter dag.

Hade velat förklara lite om vad som egentligen hände med pappa och hans beteende. Men jag vill knappt prata om det. Det är ett avslutat kapitel som jag helst inte vill gå in på, för idag har mamma, jag och josse en väldigt bra relation till honom och hans förflutna finns inte mer, han är en ny människa och vi älskar honom otroligt mycket!

Men fortfarande idag går det inte en enda dag då jag inte tänker på min barndom. Ni som har föräldrar som är gifta och har haft turen med er att slippa skillsmässa och allt annat skit som hör till är otroligt lyckligt lottade. Ni borde uppskatta det som tusan.

Min barndom påverkar mig varje dag! Just därför jag tycker att det är otroligt viktigt att visa kärlek till varandra, varje dag. Jag har blivit sviken av en av dom två viktigaste personerna i mitt liv, och det är antagligen just därför jag är så känslig av mig. Jag behöver bekräftelse varje dag för att känna mig speciell och framför allt viktig.

Just nu i denna sekund, hade jag velat ta mig tillbaka till mormor och morfars hus, i kivik. Leka i deras enorma park/trädgård och bara försvinna från all skit! ♥

mina humörsvägningar fortsätter..

Helt plötsligt, från ingenstans, börjar jag gråta. Jag känner ingen ro i kroppen och känner mig helt värdelös. Jag är så jävla trött på mina humörsvägningar. JAG ÄR EN GLAD MÄNNISKA!! varför ska jag behöva lida av jävla panik, ångest och svåra humörsvägningar. Så jävla orättvist. När mitt humör har tagit över mitt tänkande så känner jag mig riktigt jävla värdelös, liten, tråkig, psyko, och oälskad. Hur kan jag känna mig oälskad när jag är omringad av fina människor som totalt älskar mig!

Men jag har en viss anledning just nu att just känna mig oälskad och verkligen inte speciell. Men bara i just denna sekund eller timmar. Jag tänker hela tiden "whatever", men det är verkligen inte "whatever", Jag kommer aldrig kunna tänka så heller.

Playa de las Americas



Detta visar då vädret nere på teneriffa där jag och emil ska åka. Vädret är verkligen perfekt!! Hoppas bara att det kan hålla i sig så tills vi kommer, om exakt 33 dagar!

Fina hårfärger!









Jag har färgat mitt hår sedan jag var 14-15. Det har gått så långt att jag kunde färga upp till 2 gånger i veckan, så ni kan ju tänka er hur mycket jag skadade mitt eget hår! Älskar att fixa och prova nya färger osv! Idag ångrar jag mig djupt och vill mer eller mindra ha tillbaka min egenhårfärg och sedan börja om på nytt. Men samtidigt har jag verkligen skött och lagt ner mycket på att reperera håret på djupet. Min frisör är super duktig!
Just nu slingar jag bara min utväxt, vilket blir ytterst sällan. Mitt hår är på rehab! haha. Mitt "hårfärgs-mål" är att få som på den bilden på sarah jessica parker, och sedan de bilder under. Verkligen en drömfärg enligt mig. Och dessutom snarlik min egna!
Men en vacker dag, då jag blir extra modig och vågar, vill jag ha rött hår! Så otroligt snyggt!

Nu lägntar jag extra mycket tills jag börjar på h-akademin!!


gick precis igen lite bilder

hos en viss person på facebook och nu mår jag lite illa. Sorligt men sant...

etage igår!

Vi har alltid roligt på etage, speciellt jag iallafall! Vi dansade som fan och svetten rann! haha

Skitroligt att se hur killarna dansar och verkligen försöker, för de ser bara sjukt weird ut! Speciellt slipsepellen med glasögonen haha. Fy fan vad roligt det var när julle drog i hans slips på dansgolvet, han blev helt till sig och stalkade oss, haha. Jissseeeees! Nice kväll helt änkelt!
Men något som jag störde mig på sjukt mycket var alla dessa småttingar som sprang runt där, kändes bara löjligt.


IKVÄLL

ETAGE FÖR FAN! sååå länge sedan jag var där, kommer bli så jävla bra!

ME ♥ ETAGE

baaaah

Ska upp klockan halv sju imorgon bitti. Ska lämna småsyskonen på fritids. Frågan är om jag äns kommer att kunna komma upp från sängen så tidigt. Har vänt upp och ner på tiden och går somnar vid 4-5 på morgonen och sover fram till klockan 2-3 tiden.
Det kan smälla bomber och vara värsta kriger bredvid mig, men jag vaknar ändå inte. Det kommer bli spännande och se hur det kommer att gå imornbitti.

Borde sova nu snart, men är verkligen inte på "sova-humör"!

Är på riktigt kasst humör just nu!

Och det blir fan inte bättre när det ända som finns att kolla på tvn är love actually.

Behöver en cigg!

åååh! sushi suuuug



ÄR DÖDS SUGEN PÅ SUSHI JUST NU!!!!

Devotchka - How It Ends

In your heart you know it to be true
You know what you got to do
They all depend on you.
You all ready know how this will end.
You already know (you already know)
You already know-how this will end.



Tog en rejäl sovmorgon

Vaknade vid halv två först, och sedan snoozade jag ett bra tag till. Har legat framför MTV hela dagen och kollat på brooke knows best maraton.

Ikväll är planerna så att julia ska ha fest, och jag hoppas på en sjukt rolig kväll!:)

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!

Emil ringde nyss och berättade att han hade blivit slagen på södervärn. Han stog i en busskur när en jävla psyko galning, som antagligen var drogad, sprang fram till honom och gav honom ett hårt slag i ansiktet!?! Helt plötsligt, fråm ingenstans började han hålla på. Han var tydligen bara ute efter bråk!

Blir så jävla frustrerad!

Jag som tjej verkligen HATAR att gå i stan eller egentligen var som helst ensam, kvittar vilken tid på dygnet det är. Får fan panik. Finns galningar överallt och det kan hända vem som helst. Min största mardröm är att just bli våldtagen. Fy fan vad jag tycker synd om er tjejer där ute som har blivit utsatta för det!


Nu blir det mys med julia och emma, vilket ska bli riktigt mys!:D

Hörs senare!


assså vafan! nu är jag riktigt sur

Ända sedan jag såg twilight för första gången på bi så har vi sagt att vi MÅSTE se tvåan på premiären. Jag har seriöst räknat ner dagar och varit sjukt insatt. Gick in idag på sf för att kolla läget, och vad tror ni jag får syn på??? JO ATT ALLA JÄVLA PREMIÄR BILJETTER REDAN ÄR SLUTSÅLDA! Vad fan har vi gjort, sovit!?! Hur kunde inte vi veta att premiärbiljetterna har släppts? Så sjukt tråkigt.

Dessutom är det en New moon kväll, 4 tim och 30 min. Vad kan möjligtvis hända under dom 4 tim och 30 min?? ÅH:(


fredag

åkte till emil i onsdags efter att han slutat jobba. Det blev filmkväll både i onsdagskväll och igårkväll. Ikväll blir det lika så fast hemma hos emma:D haha, börjar bli lite trött på att kolla på film nu asså.

Idag blev det lite kalas här hemma då min bror fyller 18 år, grattis!
Imorgon blir det parteeeey och det kommer bli jävligt nice!

ASSÅ HERREGUUUUUD

Vilken nostalgi jag har inom mig just nu! Satt och läste lite gamla inlägg som jag har skrivit. VAFAN!!!!! jaaag vill festaaaa. Julia berättade nått över nice precis;) så på lördag taggar man till!! :D


onsdag

Ligger i sängen och har emils hörlurar och lyssnar på kent, jissus så jävla mycket bättre musiken blir med bra högtalare, datorns högtalare är ju nog de sämsta ever.

Ikväll skulle jag egentligen ut, jag som är riktigt sugen på att dansa av mig och försvinna in i en annan värld. Men har inte 1 spänn, och när man har en två veckors resa framför sig så gäller det att spara extra mycket. blööö!

Istället blir det nog en filmkväll, vilket blir rätt segt när man är på festhumör men heldre det än att sitta hemma ensam och dryga!:)

När emil gick till jobbet imorse så somnade jag om direkt efter och sov till halv tre!! Jag är sjukt trött och har kommit in i en tröttsvacka. Hur kan jag vara så trött när jag sover minst 12 timmar? Jag känner mig aldrig utvilad, vilket är riktigt irreterande.


Varför kan inte jag somna som

normala människor?!?!

Dagens

DAGENS HUMÖR: just nu, kär och lycklig! Men vem vet hur mitt humör är om 10 min..
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis och linne
DAGENS MUSIK: Pete Yorn
DAGENS SAKNAD: eeeeh, egen lägenhet typ
DAGENS LÄNGTAN: att emil ska komma hem från jobbet, och plastik pogrammet på tv som börjar ikv:P
DAGENS HAT: att balsamet nästan är slut
DAGENS VILL: de duu
DAGENS VILLE INTE: finns ingenting jag inte vill göra, men pallar faktiskt inte duscha just nu iallafall!
DAGENS MYS: ikväll;)
DAGENS GÅ UPP: först vid halv 10 sedan vid halv tre haha
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: att någon dör?
DAGENS JAG ÄR: pirr i magen

yes

Jag gjorde det jag absolut inte ville göra, somna och vakna vid halv tre. SVINBRA!!

Nu snart ska jag hoppa upp från sängen och ta tag i mig själv, duschen + städning väntar på mig. Sen kommer pemil hem och då blir det många pussar;)


herre jisses

Finns verkligen ingenting på tv. what to do, what to do?! Käka frulle? Plocka undan på rummet? Duscha? Nej tack! Tror jag ligger och glor helldre, och hoppas på att man lyckas somna.

tidigt uppe!

Emil cyklade precis till jobbet, och som vanligt så kan jag inte somna om igen fastän jag är sjukt trött!
Igår drack vi lite öl, myste och pratade om resan! Jag gav en fråga,

Jag- "Vad ska det första vara som du ska göra när vi kommer fram till hotellet?"
Emil- "Ge dig en stor puss och kram!"
Jag- "awe, vad gullig du är, nu lägger jag det på minnet."
Emil- "vad ska det första du ska göra då?(A)"
Jag- "duscha!!!!"

romantisk jag är då. hohoho



ÖÖÖL

NU SKA JAG OCH EMIL DRICKA ÖL!

Lyssnade på sexy bitch och blev över taggad :D

har ju en pojkvän som har smittat av sig av sitt öl älskande till mig!

måndag

ååh, jag saknar sönder mig nu. Emil kom hit NU! Var du tvungen att glömma din plånbok i bilen?:P

Ajja, snart blir det till att plocka undan i rummet och sedan duscha osv, sen kommer då hjärtat och då blir det många pussar!

Just nu vet jag bara inte hur jag får energi till att gå upp från sängen och börja städa, vad kan vara tråkigare än att just städa? Jag får prega in alla kläder i garderoben och gömma allting under sängen, det blir ändå att byta rum om någon vecka!:)
Nu ska jag iallafall kolla klart på gossip girl. Tjing

ÅH EN SÅN HÄR VILL JAG HA!






söndag

Jag hatar söndagar, finns ingen värre dag! Allt är tråkigt!
Nu lägntar jag som fan till att åka till värmen med mitt hjärta,  42 dagar kvar eller nått. Kan tiden inte gå lite fortare tack!

Jag har tyvärr ingenting mer roligt att skriva, men bara så ni vet så är jag röksugen, matsugen, emilsugen, ölsugen, dushsugen, chipssugen osvosv. Bra att veta va?


iam at the hotel MOTEL


DET FUNKADE!

haha, fan vad underbart.

Lägger in den snart på bloggen!

försöker igen

Nu försöker jag igen, att ladda upp klippet på youtube. Vi får väl se om det går denna gången. Hoppas!


ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ JÄVLA FRUSTRERAD JAG ÄR NU!!!
Har suttit och klippt ihop en film hela kvällen, sen laddade jag in den på youtube, det tog mig 3 timmar att vänta medens den blev uppladdad. Jag och dino räknade ner tiden och satt och seriöst väntade. YEY ÄNTLIGEN KLAR!! ja vad är det då som är för fel,, JO ALLT ÄR SVART! bara ljudet som var med men inte själva filmen. TOLLE DÅ!!!!

Blir så suuuuuuuuuuuuuur.
JAJA! nu ska jag sova, får försöka igen imorn.

GODNATT

pure love


Hands on a miracle
I got my hands on a miracle
And there ain't no way
Let you take it away


bilder sen igår!

   
  
   

Lite bilder sen igår, fler finns på facebook!
Lägger upp en fin liten film snart också, om nu youtube inte segar extra mycket. Som det ser ut just nu så är filmen klar om hundra år. YEEY


asså vad tänker ni med?

Blir galen, jag förstår inte vad vissa tjejer tänker med. Vit bh under svart klänning/linne, DET ÄR OLAGLIGT! Så jäkla fjortis så det inte finns mer. Snälla, köp en svart bh.

OMG

är det ända jag kan säga just nu, skriver senare. Är bakis och trött och orkar inte knappa på datorn. Jobbigt!

VILL HA PIZZA OCH HAMBURGARE!!!!!!! Dör av hunger snart.


KLAR!

nu är jag fixad och klar. Vi alla skulle se trashiga och rockiga ut ikväll, vet inte ifall jag har lyckats, ser nog mer horig ut. Sjukt bra det med!

Har med min kameran under kvällen så lägger antagligen upp nått imorgon eller söndag.

HA EN ROLIG FREDAG!!!

åh åh åh åååh.

Jag har finnit en till älskling. Pete Yorn. Är jag helt efterbliven när jag säger att jag aldrig har hört talats om denna kille tidigare?

Hans röst dödar. Helt jävla underbar!



jag, JUST NU!


Försökte visa upp mina fina händer som är fläckiga och oranga från brun utan solen, men det syntes inte särskillt bra på bild. HEJHEJ! Fint med ett svart nagelack på ena fingret, och sedan läppstift som jag provade medens jag städade.
Förövrigt ser man väldigt fräsh och fin ut, hahah.

ÄNTLIGEN FREDAG!

har lägntat sönder mig själv tills ikväll. Är taggad som faaan och ingenting kan göra mig på dåligt humör just nu, gör vad ni vill men det går inte;)
Ikväll ska jag ha så jäääääävla ball med mina babys.

Taggar till mig med sexy bitch. Och är allmänt på toppen humör, fast jag är orange av brun utan solen och fast det är sviiiin kallt ute. Men höörrrni SNART ÅKER JAG IVÄG TILL VÄRMEN. haha på er.

tjohej


And I'm on my knees looking for the answer


min kväll


IMORGON BLIR DET ÖÖÖÖÖL


svar på mitt beteende.

Fråga:
Vad kan anledningarna vara till panikattacker nattetid? Kan det vara för att jag drömmer så mycket?

Svar:
Omkring 50% av alla patienter med panikångest har panikattacker även på natten, men de flesta attacker kommer dock under vaket tillstånd.

Ett stort antal patienter med panikångest är rädda för att sova och förväntar sig att förlora kontrollen, bli svårt fysiskt sjuka ex; få en hjärtattack, en stroke eller helt enkelt dö av olika irrationella anledningar. Detta är självklart högst osannolikt! Dessutom lider de flesta av en låg självkänsla och är rädda för att bli ensamma eller förlora någon nära, som tex en familjemedlem.

Vi vet att de flesta panikattacker inte är orsakade av drömmar. Men många ser sina drömmar som en verklighet och jämför .

Pavor nocturnus är en mycket speciell typ av sömnstörning som är mer vanlig bland barn. Typiskt för den är ett plötsligt uppvaknande med gråt, stark ångest och kroppsliga symtom som hjärtklappning, hyperventilering och svettningar. Denna typ av sömnproblem uppstår under de djupaste delarna av sömnen (fas IV).

Upprördhet som orsakats av sömnapneasyndrom karaktäriseras vanligtvis inte av ångestsymtom. Men denna sömnstörning kan vara orsaken till panikattacker då den påverkar hjärtfrekvens och blodtryck. Kronisk ångest på natten skulle kunna vara ett dysfunktionellt sätt för kroppen att skydda sig mot apnea under sömnen.

De exakta orsakerna till panikattacker i sömnen är inte kända. Möjliga orsaker kan vara förändringar i det parasympatiska systemet p.g.a av en fysisk störning eller en ökad mängd CO-2koncentration i blodet.

Panikattacker på natten är dock främst påverkade av händelser dagen innan, exempelvis alkohol eller drogkonsumtion eller en allmänt förhöjd ångestnivå p.g.a. patientens ångestsyndrom.


gissa deras ålder...






ALLA ÄR ÖVER 50!
helt jävla sinnessjukt!


torsdag

Jaha då flyttar Josse (min syster) om två veckor med hennes kille. Såååå glad för er skull men samtidigt väldigt avensjuk;) mohaha.
Jag kommer få tillbaka mitt gamla rum, så snart blir det flyttning som gäller. Fast helst hade jag velat flytta jag med!

Idag blir det inget speciellt, emil kommer förbi och ska lämna mitt smink och sedan ska han hämta lite stuff som han har här som han ska ha med sig under helgen.

Imorgon ska julia my dear ha party. Och jag ser fram emot det som FAN! det ska bli så jävla ball!:)


äckliga sömn

Drömde konstiga drömmar inatt som vanligt. Ibland undrar jag om mina djupaste känslor försöker prata med mig. Varje gång jag vaknar så känner jag mig förvirrar och undrar vad som egentligen är rätt och fel eller vad JAG vill och känner.
Hatar att sova.


----------------------------------------------------------------


tack gud, att du gav mig öroninflamation... igen!

Det har blivit som en vana för mig att få öroninflamation vid denna tiden på året. Ända sedan jag var liten bebis har jag varit lyckligt lottad av att just fått den gåvan. NOT! Det har till och med gått så långt så att jag blöder genom öronen.

Sleeping time

Nu blir det sova för min del, hoppas att jag kommer få sova några timmar iallafall utan panik och ångest. Ska upp och jobba imorgon! Ska öppna butiken ensam med en annan tjej som jag inte har jobbat med tidigare. Lite nervöst men det kommer att gå bra, hopppas jag! Hörs efter woork.
Pusspuss

Haha, alltså fy fan vad underbar!



Hon är sjukt grymm! Speciellt när hon gör parodi på Agnes nicole winter. Love it! Har alltid gillat anna blomgren ända sedan jag börkade kolla på kvarterets skatan.  

Tv kväll!

20.00- UGLY BETTY
21.00- DESPERATE HOUSEWIVES
22.00- CHRISTINE


bad mood

Mitt humör är så hmm.. finns inget ord för att beskriva det rätt. Jag vet inte riktigt vad jag lider av men mitt humör förstör så mycket. Försår inte hur jag kan drabbas så mycket som jag gör. Är detta svår pms eller lider jag av nått annat sjukt?

Jag känner panik och ångest, speciellt när jag ska sova. Igår kollade jag och emil på tv och medens vi kollade så somnade jag. Han släckte ner och det blev dags för sleeeping time. När emil håller på att somna så blir jag piggare och känner hur ångesten bryter ut och jag fick ont i hela kroppen. Kunde verkligen inte somna. Det slutade med att jag somnade klockan sju i morse.

Detta händer ofta! Jag får panik av att ligga och försöka somna, för då tänker jag på allting och verkligen allt jag inte ska tänka på. Kan börja gråta av minsta lilla sak. Sen är jag på dåligt humör resten av nästa dag. Så hela denna dagen har varit skit egentligen. Jag skämms faktiskt. Jag känner mig löjlig och riktigt mesig. Varför låter jag mina tankar styra mitt humör så mycket. Känner mig som en psykisk störd tjej.

Jaja, nog prat och det just nu.
Fick hem lite saker idag som jag har beställt! Ny bikini och så, nice nice. Nu vill jag bort, två veckor lågnt bort från allt med mitt hjärta. Gud vad vi lägntar! ♥


snartsnartsnart

Blir det en liten uppdatering!

crazy night

Kvällen började med att jag mötte upp emma, sedan åkte vi hem till Julia! Där blev det en del drickande, och sedan tog vi oss in till stan. Stack till buddah och detta var verkligen sista gången jag någonsin går dit. Har sagt det nu varje gång men lyckas alltid dra mig dit iallafall. Hatar buddah!
Men jag hade det roligt med mina babes!:) Vid tre tiden åkte jag hem till emil, och här var det fest för fulla rullar. Jag som lägntade efter att bara gå och lägga mig haha, så satt uppe ett tag till och drack lite, och det märker man av nu som fan. Jävla baksmälla!

Emil är och kollar på bandymatch nu, och jag orkade verkligen inte följa med så jag glor på tv osv nu bara, sköntskönt!

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

hyyyyyrs!

Tonight


mänskligt att må dåligt?

Vill känna ett lyckorus gå igenom hela min kropp. Länge sedan jag fick ett sådant. Allt känns rätt dött just nu, allt. Finns saker som jag vill kunna känna inom mig, men gör det inte vilket känns surt just nu. Allt känns så konstigt, mina känslor och mitt humör är som en berg och dalbana, det går upp och ner. Kan vakna upp glad och känna mig som världens lyckligaste och sedan gå och lägga mig och känna mig som världens misslyckade. Idag är en sådan dag..
Ibland undrar jag om jag ens vet vem jag själv är. Lever jag fullt ut eller stänger jag inne en del saker? När jag skrev den meningen precis så slog det mig, jag håller inne mycket. Jag vill kunna leva fullt ut och vara den jag verkligen vill vara utan att må dåligt, som tex att få dåligt samvete. För det är jag nämligen expert på. Att få dåligt samvete.
Jag kan inte tjaffsa/bråka med folk, mår sjukt dåligt av det och jag är alldeles för snäll som ofta ger upp pga av mitt samvete. Det har jag fått av min älskade mamma. Hon är likadan!
Hade velat vara starkare som person. Men det är kanske någonting man bygger upp.

Hur kan man känna sig så otroligt ensam och olycklig när man har så fina människor runt omkring en? Uppskattar man för lite eller vad handlar det om egentligen? Ja, jag har ingen aning. Men det är så sant så att den människan som man tror har allt, mår också skit vissa dagar. Man är väl bara mänsklig när man mår dåligt!

Nej nu blev detta djupt. Vill slänga mig ner i sängen nu, där jag alltid trivs som bäst!

P & K

nyss hemkommen

Efter en filmkväll. Det blev två skräckisar, drag me to hell och eden lake. Hemska och läskiga filmer!!!

Hatar att ta mig hem sent på kvällen! Något av det värsta och det som jag är mest rädd för är just att bli utsatt av tex en våldtäckt. Ren mardröm! Känner sån lättnad varje gång jag stänger min portdörr. hemma, äntligen hemma och säker. Och nu sitter jag i min säng. Kan det bli mer bättre? Tror inte det.

Ska sova nu snart, det blir jobb imorgon. Börjar 12 så jag får liten sovmorgon. Skönt! Sen får man hoppas på en rolig utgång!


upp och hoppa

Fy fan vad hemsk mardröm jag har drömt. Drömde att min bror mördade en tjej framför mina ögon, scaaarrryyy!

Det har tagit mig en halvtimme för att duscha, vilket är för mycket nu på morgonen. Jobbet börjar om en timme så har rätt brottom. Hoppas att det går bra idag! Vid 6 kommer julia och plockar upp mig, sen tar vi tåget till svedala och dino kommer och hämtar oss med bil, sen hem till hjärtat mitt. ♥

Nej nu måste jag fixa vid mig. först ut, hårfönen! Hörs lejtooor! P&K

Toughts

Ligger i sängen och funderar en del. Kan inte somna, som vanligt. Tänker på mitt förflutna och min framtid. Jag undrar verkligen hur allting är om 10 år. Tänk om man hade kunnat se in i framtiden och kollat på tv hur ens liv hade sett ut, så sjukt! Nej nu ska jag kolla klart på seinfeld och sen försöka sova, jobb imorgon nämligen. PUSS och dröm sött , peace.

Helg planer

Är riktigt taggad inför helgen. Ska dock jobba både fredag och lördag, men jag behöver pengarna!

Imorgon efter jobbet möter jag upp Julia sedan ska vi hem till emil, där det blir en myskväll med skräckfilm osv! På lördag ska jag först jobba, sen blir det utgång. som jag har lägntat! Det var riktigt länge sedan jag var ute, jag bara jobbar och jobbar känns det som. Iallafall på helgerna. Men nu ska jag se till att jag är taggad och glad på lördag så det blir en nice kväll. Dessutom kommer emma hem tomorroooowww!:D

Nej, nu ska jag stänga av datorn, batteriet dör till och med när som helst. Pussis

lady sophie

Försökte göra en "lady gaga- rosett", blev inte så lyckad men en bra början.
Behövde mer hårklämmor och hårsprej, sen hade det blivit perffa!


Beautiful ones

Vid 12 ringde julia mig, hon fick ringa och ringa innan jag vaknade. Var helt lost! Hon gick mot mig och sedan gjorde jag mig iordning och vi gick in till stan.
Vi gick runt och kollade lite överallt och självklart blev det en fika.
Kollade inne på lager house och fyfan vad jag vill flytta hemifrån NU!  Lager house har sjukt bra saker. Billigt och snyggt! H&M har även väldigt fina saker, vilket jag inte skulle tro när jag först fick höra att de skulle ha heminrednings prylar. Men det är välidigt fräsht och snyggt!

Efter stan kom jag hem och det blev spagetti och köttfärsås på middagsbordet. mums!!

Nattsug!

Jag får alltid ett sådant sug för mat på kvällen, innan jag ska sova!

Jag har fått för mig att jag somnar lättare när jag har ätit lite, och visst stämmer det! Jag undrar bara varför. Jag måste sluta upp med det. Det är sjukt onödigt! Vad kan man göra istället och få tankarna på andra saker än just mat? hmm kanske:

* klippa, fila och måla naglarna?
* Plocka undan på rummet?
* Tvätta av sig sminket?
* Planera vad man ska ha på sig imorgon?
* Sitta och blogga?
* Dricka vatten?
* Ringa någon?
* Rensa datorn?
* Söka på äckliga saker på google?

aaaaaaaaaaaaaaah, give me foooooooood!

Ska iallafall börja med att se om en cigg kan stoppa suget lite sen är det bara att vänta till 00.20 då älskade seinfeld börjar. hohoho

Whitney Port

Jag funderar på att färga mitt hår snart. Är så dööödstrött på blondt hår men vill samtigt inte bli mörkmörk.

Whitney har världens finaste hårfärg! Mörkblond/Ljusbrunt.

Detta är mitt mål


No one else in the world is like you. Ain’t that amazing?


Sex and the city

Har suttit nu i två och en halv timme och skrattat och gråtit på samma gång.
Sex and the city filmen är sååå bra. Undra hur tvåan kommer bli, kommer att bli sjukt besviken om den är boring, för slutet på denna är så jäkla bra, nästan för bra!

Men är så nyfiken vad som kommer hända!


 ♥


jissuus

Okej, detta har nog varit den absolut tråkigaste dagen EVER! Jag som lovade mig själv att jag skulle stor städa och vad gjorde jag? vek mina kläder bara. YEYE
Kollade precis på the hills, och jag ogillar kristin lika mycket som innan, om inte mer..

Jag får väl göra det jag är bäst på just nu, lägga mig i sängen och glo på tv.

men först, PANNKAKOOOOR!

I´m the object of all your desire



räkna ner dagar;

om 44 dagar är det premiär för twilight, aaah wonderful!
om 52 dagar åker jag och Emil till värmen. Lägntar!
om 77 dagar är det julafton. Myyyys!
om 84 dagar är det nyår. Ångest!
om 95 dagar börjar jag skolan. Nervöst!
om 157 dagar står jag inne i arenan och kollar på kent. Underbart!

11 januari börjar allvaret igen!

Som ni flesta vet så ska jag börja utbilda mig i januari. Jag blev 1 av de 12 som kommer börja då, och jag känner mig riktigt lyckligt lottad faktiskt. Jag skötte intervjun superbra och nu är jag 1 av dom!
Utbildningen är då frisör, och skolan ligger nere vid västra hamnen, H - akademin!

Ska bli riktigt roligt och underbart att göra någonting som man verkligen tycker om i nästan 3 år framåt. Men det kommer bli tufft också, som fan men samtigt väldigt roligt! :)

Vill tipsa om en blogg som jag har följt ett tag nu. En super snygg tjej som är makeup artist samt hår stylist, Linda H - Hår & make-up artist.


aldrig att jag hoppar.


i know...

min nya design suger! Ska försöka fixa det, men orkar inte nu.

hörs tomorrow. tjohejdå

...


Listaaah

ALLMÄNT…

Namn: Madeleine Andrén
Piercingar: 5 stycken!
Tatueringar: 0
Längd:173 cm
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: yesbox
Önskar du att du bodde någon annanstans: Självklart önskar man det ibland.
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: dont ask me?
Vilket shampoo använder du: olika, just nu nått mot färgat hår
Vilken parfym använder du: DKNY Be Delicious (det gröna äpplet) och escada, kommer inte ihåg vad den heter...
Vad är du rädd för: flyga!
Gillar du att tvätta: Vem gillar det?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut. utan lopar och skit då!

SENASTE…
Film du hyrde:
hyr aldrig film, går på bio ist!
Film du köpte: vem köper filmer?
Låten du lyssnade på: kent - töntarna
Låten du hade på hjärnan: this years love -david gray
Låten du laddade ner: använder spotify!
Personen du ringde: emil
TV program du tittade på: desp och cristine!
Personen du tänkte på: pappa

FAVORIT…
Mat: lasange och carbonara. ALLT MED PASTA!
Låt: vem har EN favorit låt?
Sak att göra: Roliga saker med nära och kära
Dryck: Utan alkohol - vatten, med alkohol - vitt vin, och öl som emil lärt mig tycka om
Kläder: avslappnat med snyggt
Film: twilight, dirty dancing, the hangover osv.....
Bil: miniiiii coooooooooooper

ANTAL..
Gånger du varit kär: kär på riktigt, 3 gånger
Förälskad: Kanske några fler gånger
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 1 gång
Gånger ditt hjärta brustit: rätt många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Några gånger
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre gånger kanske
Ärr du har på kroppen: två stora, mitt finger och under ögat

SENASTE…
Bok du läste:
eeeeeeeeeeeeeeh vet ej.
Personen du fick mail av: faceboook
Personen du fick brev av: min nya school
Personen du fick sms av: jullan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i lördag på mormors 65år fest, men då saknades LI!!

ÖVRIGT…
Vad har du gjort idag: Vaknat, kollat på tv, försökt äta, träffat julia en lite stund, tv och nu dator
Var det kul: En riktig deppig dag! Men självklart mys med julia;)
Hur tidigt stiger du upp: har varit vaken hela natten med min magsjuka så var uppe vid 9 och ringde jobbet.
Gillar du att slåss: på emil ja
Vad ska du göra ikväll: snart ska jag bege mig till sängen och sova
Är du seriös: inte alltid, men när det väl gäller så är jag väl det
Vad är du allergisk mot: Falska och dryga personer
Var har du ont: magen och huvudet:(
Använder du hårspray: aldrig!
Kan du stå på händer: mot en vägg;) haha
Favoritserie: desp, cristine, vänner, how i met your mother, sex and the city
Seriekrock? va?

Ikväll börjar det!!


 Jupp, menar naturligtvis DESPERATE HOUSEWIVES!
Äntligen.


Blev inget jobb idag för min del..

Hade inte kunnat jobba idag, så det var bra av mig att stanna hemma och vila upp min mage. 

Men ska försöka tänka posetivt idag igen, får se om det går. Är fortfarande irreterad över en sak som är lite svårare att vända om till nått posetivt. Men får sluta tänka på den saken!

Funderar på att laga nått att äta, men känns inte så lönt. stannar ändå inte kvar i magen mer än nån sekund.
TO MUCH INFORMATION? haaaaaaa!

 

39 minuter har gått...

och jag är rätt irreterad just nu! Av vad pallar jag inte dra upp här, men hur fan ska jag kunna vända detta posetivt?

Får väl förösöka trolla bort min irretiration med en ciggepelle.

Mitt nya motto; var glad och posetiv så ofta och mycket jag kan!



ska prova att tänka posetivt på absolut allting! När det blir negativt så ska jag bara vända på det. Undra om det går! Ska iallafall prova.
hohoho.

som tex:
Fan jag är jävla magsjuk. -Jag ska vara glad att det inte blev värre som tex svininfluensan!
Upp tidigt imorgon, alltså ingen sovmorgon. -Jag ska tjäna pengar istället för att sova bort en hel dag!
Har inga pengar trotts att jag jobbar och sliter. -Destu mer pengar till resan, destu bättre, roligare och mysigare blir den med min andra halva.
Jag saknar emma som är i paris, i en hel jävla vecka till. -Hon har det helt underbart och mysigt i ofattbara Paris! och jag har dessutom min fina julia hemma:)

men vad härligt,

jag har blivit magsjuk....

Får se om jag kommer kunna jobba imorgon. I hope so!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAH

har iallafall precis beställt lite skojsigt från h&m. Nu snart ska jag bädda ner mig och kolla på tv, är sjukt sugen på seinfeld men det är inte förens kl 00.30. Men jag kommer antagligen inte kunna somna innan det så det blir väl perffa.

Nej nu ska jag tycka synd om mig själv. Tjaaoo

Vilken dag!

Det gick bra på jobbet idag. Men såklar kaosar det sig lite på en måndag, det gör det ju alltid!
Vi fick besök av Helena Seger idag. Hon kom in och kollade runt lite och sedan köpte hon ett par saker. Tyckte det var rätt ballt! Men hon var rätt oförskämt som ville skryta med hennes pengar. Hon kom in och ville hitta en matta. Vi hjälpte henne och sen sa hon "nej men vill bara ha nån matta, spelar inte roll vilken. Behöver en i badrummet. Alla mattor här är ändå så billiga så det blir en slit och släng grejj!" eeeehm tänkte både jag och mona. Mattorna är inte särskillt billiga och en sådan attetyd mot oss som jobbar där är bara äckligt. Hon sa likadant om andra saker "åh vi tar tre till dom är ändå så billiga!" Jisses.
Fick reda på senare att hon och zlatar tydligen brukar köpa saker ifrån laura ashley. Vi har dessutom hembesök som har kommit hem till dom och hjälpt till med inredningen till deras hus här i malmö och även i spanien.

Men blev besviken på hur hon såg ut! Jag fattade inte att det var hon förens hon gick ut från butiken när mona berättade att det var hon. Hon var typ en meter lång och såg allmänt sliten ut. Lite tråkigt när jag alltid har tyckt att hon ser extremt bra ut. Men nixpix, not in real. Iallafall inte idag!


och förresten!

VET NI VAD?  VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD?

Kent har släppt en ny singel, idag! Och den 6 november kommer nya skivan. yeeeeey!
De har kommit ut med datum för turnen nu dessutom! Så den 14 mars står jag inne på arenan och är lycklig.

Albumet kommer heta "RÖD" med 11 nya fina låtar. De har lagt ner sjuuukt mycket tid på denna skiva så jag hoppas att den blir lika bra som alla deras andra.

Låtlista:
1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord


Och hur snygg är inte albumet?!

en händelserik söndag, för engångs skull!

Fikade med Julia i stan, sedan hem och åt middag. Efter det bokade vi biljetter till bio. Allt om min syster.
Viste ingenting om filmen mer än att cameron diaz var med i den, och yeeey tänkte jag. Älskar henne och hon brukar alltid göra så roliga och underbara filmer.
Men när vi väl sitter där inne på bion och ser filmen så märker jag att det är typ väääärldens snyfft film.. Handlade om en cancersjuk tjej som kämpade genom det svåra.
ALLA satt och grät och jag satt och undrade om jag var onormal för att jag inte kunde gråta. Det blev tyst i salongen och jag råkade ge världens suck medens resten stor tjöt. Kände mig taskig!
Satt i ungefär en timme och hade "deppigt" på tungan och kände hur jag så hemskt gärna hade velat luta mig bredvid julia och säga "deppigt" högt. Men då hade jag nog varit en onormal människa!

Nej, filmen var bra, men absolut ingen biofilm. Både jag och Julia har nog aldrig kännt oss så obekväma någonsin. Gråta kan man göra hemma!

Har precis kollat på nya the hills, och fy faaaaaaaan vad jag inte gillar kristin. Vill ge henne en smäll! Gaaah. Sådana tjejer borde man låsa in eller lämna över på slakt. Sry, but i don´t like that kind of girls.

Imorgon blir det jobb, så det blir en tidig uppgång för mig. Om snart 7 timmar ska jag stiga upp från sängen min och börja göra mig iordning. Det är DEPPIGT om nått! Men i neeeeed caaaaash, som fan! Så det blir askalaas.

Nattinatti, ♥

Jag sover fan aldrig bra

Varför drömmer jag mardrömmar exakt varje natt? AAAAH

Ska iallafall börja göra mig klar, för om en timme ska jag stå vid pressbyrån i stan för att möta jullanbullan. Hon bjuder mig på fikaaa :)

Hörs lajtoor. Pussis


lit update!

Iförrigår bokade jag och emil en resa, men det kändes inte helt rätt det vi bokade så vi kollade lite till, så igår bokade vi till tenneriffa. Ett nyrenoverat hotell som öppnar nu i november! Kommer bli super mysigt.
Så den 29/11 åker vi iväg och är borta två veckor framöver! :D

Är redan nervös efter flygningen. 6 TIMMAR FLYGRESA!! ååh. Kommer svimma så nervös jag kommer vara. Hatar att flyga. Kan nästan käka bajs för att slippa. Jo det kan jag nog nu när jag tänker efter!


Igår var jag, emma, pierre, julia, emil och dino hemma hos julia. Vi åt tacos och chillade, myspys!

Nu kom jag precis hem ifrån österlen. Min mormor fyllde 65 så det var lite kalas med gooood mad!
Det öööööös regnar ute nu, sjukt mysigt! :)


Jag och min fina och underbara mormor!


torsdag

Jobbet blev en total kaos dag igår! men tiden gick snabbt så det var skönt. Efter jobbet mötte julia upp mig så gick vi till sushido och åt middaag, momsimomsi vad gott det var!

Sen kom emil! Vi vaknade precis och emil sitter framför mig och är som en liten bebis som försöker äta ägg. hahaha, ni ska bara se. Snutteplutte då! snart börjar han gråta också.

Vi ska snart in till stan för att kolla resor. hohoho.
Hoppas vi hittar nått najs!

hörs senare, pussis


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

FULL RULLE

2009-10-31 @ 15:44:43

Håller på med flytt och grejjer. Byta rum, ta ner en vägg osv! Känner hur stressad jag är! Måste hinne fixa mig tills ikväll, och innan jag kan börja med det så måste väggen vara nere, och byta rum!

Men just nu kan jag inte göra särskillt mycket medens pappa tar ner väggen. Jobbigt!
Dessutom vaknade jag upp med världens värk i halsen och min hand har blivit ännu värre. Har stukat den eller något annat skit för ett bra tag sen, men det gör ont lite då och då, men nu kan jag knappt skriva på tangentbordet nu när jag skriver:P

NU SKA JAG FÖRSÖKA HJÄLPA TILL MED NÅGONTING! dööör snart av stress!

Ikväll blev det idol och lite packning

2009-10-30 @ 23:49:02

Det blev mys med familjen, kollade på idol och hade roligt. Har precis hjälpt josse att packa lite smått. Hon har maaassor kvar och det är brottom, flytten blir av imorgon! Idag sover hon sin sista natt hemma hos mammsen och pappsen. Sen lever hon samboliv. Kul för henne! Men samtidigt lite sorligt också... Kommer sakna henne massor, och framförallt alla hennes kläder, smink osv :P

Imorgon ska jag ta tag i mig själv och verkligen se till att mitt rum blir fixat!! Har sååå mycket att göra. Sen på kvällen blir det ju halloween festen, sen blir det en massa flytt på söndagen också. Om jag hinner följer jag med baby till hans mormor en stund också. FULLA RULLAR HELA HELGEN!

PUSS

Nostalgi!

2009-10-30 @ 19:08:11


Palla rubrik

2009-10-30 @ 19:03:15

Var och fikade med julia efter att jag var hos frisören med sophie. Vi käkade på pronto och drack grönt tee. momsimomsi!

Kom hem för en stund sen, håller på att rensa min usb. Går inte särskillt bra, hatar att ta bort bilder.

Imorgon blir det halloween fest, och jag ska vara emo, BALLT VA! tjooo hej

Hej det är Sophie, Maddes lillasyster

2009-10-30 @ 12:12:17

Hon är världens snällaste storasyster.madde hon badade med mig i onsdags det var roligt.  men hon är söt som syster.hon är som en kompis till mig.men min lilla syster Emma hon badade med Madde och mig.madde hon älskar mig som lillasyster och jag älskar henne som storasyster.madeleine är vacker som en storasyster.madde är ihop med en kille som heter emil,jag gillar emil han är söt.

ojoj vilken natt

2009-10-30 @ 11:47:25

somnade inte förens klockan halv 5 eller något. Sov inne hos sophie, trodde jag skulle kunna somna lättare då, men haha vilket skämt. Hon ta benen över mig och rörde sig hela tiden, helt plötsligt hade man en fot i ansiktet. Vid 6 imorse gick jag in till min säng. Och där drömde jag nog den värsta mardrömmen ever. BLÖÖ

Ska snart fixa mig, sen ska jag och sophie ner till frisören. Lilla bebisen (9 år) ska klippa sig, och få en jättefin frisyr. Sedan ska jag möta upp jullanpullan. Det blir en mysig fika!

Efter det blir det röööööjj i mitt rum. Ska som sagt byta rum imorgon, och ska dessutom hjälpa syrran som flyttar ut!

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Tjing!

Rosabandet galan

2009-10-29 @ 20:42:22
Är tydligen i Malmö, hade verkligen ingen aning om det. Nu ska jag sitta och titta på det en stund. Kommer antagligen böla som en gris också, med tanke på mitt humör..
Tänk om det hade funnits en "Ge madde pengar galan", och ser hur pengarna tickar in på skärmen. Bara till mig.

Johan glans i mitt ♥

2009-10-29 @ 20:28:43
 

Viste ni att jag älskar

2009-10-29 @ 20:19:33
EMINEM! gooosh. Har så länge jag kan minnas alltid älskat honom. Han är så jävla grymm och sjukt duktig. Man kan inte ens välja en låt som är en favvorit, helt jäkla omöjligt.

Men dessa är iallafall några av mina favvoriter,

superman
When iam gone
Like toy soldiers
Lose yourself
Same song and dance
Mockingbird
The way i am


Och nu blev jag sjukt sugen på att se 8 mile..

Tänk om..

2009-10-29 @ 19:57:34
man kunde välja hår varje dag efter hur sitt humör är! Och man kunde välja precis vilken färg, lägnd och hur frisyren skulle se ut.


idag hade jag velat ha detta!

Några andra som jag gärna hade haft på skallen,










TJABBA TJENA HEJ

2009-10-29 @ 19:18:37
ojoj, mitt humör fortsätter att gå upp och ner. Men just nu är jag rätt glad iallafall!

Idag har det inte hänt ett skit, har inte kunnat göra någonting för jag har haft planerna att fixa med mitt rum. Ska slänga och rensa ALLT men jag har inte gjort ett skit. Nu i helgen blir det flytt. Min syster flyttar ut och jag ska byta rum, så har en del att göra. Ska köpa helt nya saker till rummet.
Åh jag har så mycket att köpa. Har riktig pengar ångest. Har så mycket som jag ska köpa, och det tynger ner mig som fan.

* Pengar till stuff som behövs till resan
* Få ihop tillräckligt med fickpengar till resan
* Pengar till julklappar
* Pengar till möbler
* Pengar till nöjen.

ÅÅH. Nu ska jag inte tänka mer på det.

Suck...

2009-10-29 @ 00:49:49
Varför kan jag aldrig somna när jag väl SKA sova.. Blir pigg och tröttheten är som glömd. Jag har seriösa jävla problem!! Blir sjukt irreterad på detta nu. Borde göra något åt detta..

Helt underbart

2009-10-28 @ 22:31:57
Kom precis på att nya the hills avsnittet finns ute på mtv.com. Kunde inte vara mer lägligt just nu! Ska kolla på det, sen ska jag faktiskt sova.

GOGOGO AUDRINA, HATE KRISTEN! (njut av bilden JULIA!! MOHAHAHA)

Har haft en mysig dag!

2009-10-28 @ 18:13:36
Idag blev man väckt vid klockan 10! Var dödstrött!!!! Hade bara sovit 4 timmar ungefär. Jag sov en liten stund till, sedan fick jag gå upp.

Fixade iordning mig och sedan gick jag och mina två småsyskon till kockums! Där blev det bad och bastu. Kom hem och maten stog på bordet, det blev lasange! muuuuuums. Nu har jag precis duschat och jag bara lägntar tills senare ikväll då jag kan gå och lägga mig. Är verkligen dödstrött. Helt galet. Kan knappt hålla upp mina ögon, hohoh!

05.35

2009-10-28 @ 05:36:04
Kan inte somna, som vanligt... Vad är det för fel på mig?! Jag som ska upp tidigt, alltså snart. Ångest!

Han är ljuset när dagen känns mörk och trist! Love him!!!!

2009-10-28 @ 03:39:13

Mina tankar och känslor forsätter

2009-10-28 @ 02:00:00
Hade velat packa en väska och flytt. Åkt bort till en speciell plats, där jag är lycklig. Hade velat spola tillbaka tiden till då jag var runt 3-12 år. Då jag fick leva varje vår, sommar, höst, vinter på just den platsen som jag kände mig säkrast på, hos min mormor och morfar. Mina minnen där är enorma.

Min barndom var inte alltid den roligaste för mig, för att vara ärlig hade jag en jävligt jobbig barndom. Mycket som jag hade velat ta upp i bloggen, men är rädd för att säga för mycket. Mina föräldrar skiljde sig när jag var 3, och min syster var 5 år. Det var en otroligt jobbig tid. Mamma mådde väldigt dåligt, och jag kan börja gråta när jag tänker tillbaka. Är så sjukt arg och besviken på hur min pappa betedde sig och hur han behandlade mig, min syster och framförallt min mamma. Man förstår mer än vad man kan tro när man är i den åldern som jag och min syster var i då. Saker som sas, saker som hände, saker som sårade och smällar vi fick ta. Släckt som totalt struntade i oss och gjorde oss besvika sekund efter sekund. Jag kan hålla på i evigheter!

Vi hade det svårt en väldigt lång period men vi tre, jag, josse och mamma klarade oss tillsammans. Vi var våran egen lilla familj. Vi tre. Dom enda som verkligen fick mig att känna mig trygg som liten var mamma, mina två mostrar och mormor och morfar. Vi alla blev som ett team och vi klarade oss igenom allting, bara vi fick vara tillsammans!
Så fort jag åkte hem till mormor och morfar, i kivik, kände jag mig fri. Fri från allt skit som hände oss och alla dessa människor som gjorde oss besvika dag efter dag.

Hade velat förklara lite om vad som egentligen hände med pappa och hans beteende. Men jag vill knappt prata om det. Det är ett avslutat kapitel som jag helst inte vill gå in på, för idag har mamma, jag och josse en väldigt bra relation till honom och hans förflutna finns inte mer, han är en ny människa och vi älskar honom otroligt mycket!

Men fortfarande idag går det inte en enda dag då jag inte tänker på min barndom. Ni som har föräldrar som är gifta och har haft turen med er att slippa skillsmässa och allt annat skit som hör till är otroligt lyckligt lottade. Ni borde uppskatta det som tusan.

Min barndom påverkar mig varje dag! Just därför jag tycker att det är otroligt viktigt att visa kärlek till varandra, varje dag. Jag har blivit sviken av en av dom två viktigaste personerna i mitt liv, och det är antagligen just därför jag är så känslig av mig. Jag behöver bekräftelse varje dag för att känna mig speciell och framför allt viktig.

Just nu i denna sekund, hade jag velat ta mig tillbaka till mormor och morfars hus, i kivik. Leka i deras enorma park/trädgård och bara försvinna från all skit! ♥

mina humörsvägningar fortsätter..

2009-10-28 @ 01:40:45
Helt plötsligt, från ingenstans, börjar jag gråta. Jag känner ingen ro i kroppen och känner mig helt värdelös. Jag är så jävla trött på mina humörsvägningar. JAG ÄR EN GLAD MÄNNISKA!! varför ska jag behöva lida av jävla panik, ångest och svåra humörsvägningar. Så jävla orättvist. När mitt humör har tagit över mitt tänkande så känner jag mig riktigt jävla värdelös, liten, tråkig, psyko, och oälskad. Hur kan jag känna mig oälskad när jag är omringad av fina människor som totalt älskar mig!

Men jag har en viss anledning just nu att just känna mig oälskad och verkligen inte speciell. Men bara i just denna sekund eller timmar. Jag tänker hela tiden "whatever", men det är verkligen inte "whatever", Jag kommer aldrig kunna tänka så heller.

Playa de las Americas

2009-10-27 @ 22:29:05


Detta visar då vädret nere på teneriffa där jag och emil ska åka. Vädret är verkligen perfekt!! Hoppas bara att det kan hålla i sig så tills vi kommer, om exakt 33 dagar!

Fina hårfärger!

2009-10-27 @ 22:20:18









Jag har färgat mitt hår sedan jag var 14-15. Det har gått så långt att jag kunde färga upp till 2 gånger i veckan, så ni kan ju tänka er hur mycket jag skadade mitt eget hår! Älskar att fixa och prova nya färger osv! Idag ångrar jag mig djupt och vill mer eller mindra ha tillbaka min egenhårfärg och sedan börja om på nytt. Men samtidigt har jag verkligen skött och lagt ner mycket på att reperera håret på djupet. Min frisör är super duktig!
Just nu slingar jag bara min utväxt, vilket blir ytterst sällan. Mitt hår är på rehab! haha. Mitt "hårfärgs-mål" är att få som på den bilden på sarah jessica parker, och sedan de bilder under. Verkligen en drömfärg enligt mig. Och dessutom snarlik min egna!
Men en vacker dag, då jag blir extra modig och vågar, vill jag ha rött hår! Så otroligt snyggt!

Nu lägntar jag extra mycket tills jag börjar på h-akademin!!

gick precis igen lite bilder

2009-10-27 @ 15:21:26
hos en viss person på facebook och nu mår jag lite illa. Sorligt men sant...

etage igår!

2009-10-27 @ 14:46:47

Vi har alltid roligt på etage, speciellt jag iallafall! Vi dansade som fan och svetten rann! haha

Skitroligt att se hur killarna dansar och verkligen försöker, för de ser bara sjukt weird ut! Speciellt slipsepellen med glasögonen haha. Fy fan vad roligt det var när julle drog i hans slips på dansgolvet, han blev helt till sig och stalkade oss, haha. Jissseeeees! Nice kväll helt änkelt!
Men något som jag störde mig på sjukt mycket var alla dessa småttingar som sprang runt där, kändes bara löjligt.

IKVÄLL

2009-10-26 @ 15:47:38
ETAGE FÖR FAN! sååå länge sedan jag var där, kommer bli så jävla bra!

ME ♥ ETAGE

baaaah

2009-10-26 @ 00:33:52
Ska upp klockan halv sju imorgon bitti. Ska lämna småsyskonen på fritids. Frågan är om jag äns kommer att kunna komma upp från sängen så tidigt. Har vänt upp och ner på tiden och går somnar vid 4-5 på morgonen och sover fram till klockan 2-3 tiden.
Det kan smälla bomber och vara värsta kriger bredvid mig, men jag vaknar ändå inte. Det kommer bli spännande och se hur det kommer att gå imornbitti.

Borde sova nu snart, men är verkligen inte på "sova-humör"!

Är på riktigt kasst humör just nu!

2009-10-25 @ 21:16:43
Och det blir fan inte bättre när det ända som finns att kolla på tvn är love actually.

Behöver en cigg!

åååh! sushi suuuug

2009-10-25 @ 17:04:32


ÄR DÖDS SUGEN PÅ SUSHI JUST NU!!!!

Devotchka - How It Ends

2009-10-25 @ 15:44:54

In your heart you know it to be true
You know what you got to do
They all depend on you.
You all ready know how this will end.
You already know (you already know)
You already know-how this will end.

2009-10-25 @ 15:38:00

Tog en rejäl sovmorgon

2009-10-24 @ 17:07:04
Vaknade vid halv två först, och sedan snoozade jag ett bra tag till. Har legat framför MTV hela dagen och kollat på brooke knows best maraton.

Ikväll är planerna så att julia ska ha fest, och jag hoppas på en sjukt rolig kväll!:)

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!

2009-10-24 @ 01:12:30

Emil ringde nyss och berättade att han hade blivit slagen på södervärn. Han stog i en busskur när en jävla psyko galning, som antagligen var drogad, sprang fram till honom och gav honom ett hårt slag i ansiktet!?! Helt plötsligt, fråm ingenstans började han hålla på. Han var tydligen bara ute efter bråk!

Blir så jävla frustrerad!

Jag som tjej verkligen HATAR att gå i stan eller egentligen var som helst ensam, kvittar vilken tid på dygnet det är. Får fan panik. Finns galningar överallt och det kan hända vem som helst. Min största mardröm är att just bli våldtagen. Fy fan vad jag tycker synd om er tjejer där ute som har blivit utsatta för det!

Nu blir det mys med julia och emma, vilket ska bli riktigt mys!:D

2009-10-23 @ 18:56:24

Hörs senare!

assså vafan! nu är jag riktigt sur

2009-10-23 @ 18:55:24
Ända sedan jag såg twilight för första gången på bi så har vi sagt att vi MÅSTE se tvåan på premiären. Jag har seriöst räknat ner dagar och varit sjukt insatt. Gick in idag på sf för att kolla läget, och vad tror ni jag får syn på??? JO ATT ALLA JÄVLA PREMIÄR BILJETTER REDAN ÄR SLUTSÅLDA! Vad fan har vi gjort, sovit!?! Hur kunde inte vi veta att premiärbiljetterna har släppts? Så sjukt tråkigt.

Dessutom är det en New moon kväll, 4 tim och 30 min. Vad kan möjligtvis hända under dom 4 tim och 30 min?? ÅH:(

fredag

2009-10-23 @ 18:06:25
åkte till emil i onsdags efter att han slutat jobba. Det blev filmkväll både i onsdagskväll och igårkväll. Ikväll blir det lika så fast hemma hos emma:D haha, börjar bli lite trött på att kolla på film nu asså.

Idag blev det lite kalas här hemma då min bror fyller 18 år, grattis!
Imorgon blir det parteeeey och det kommer bli jävligt nice!

ASSÅ HERREGUUUUUD

2009-10-21 @ 17:44:18
Vilken nostalgi jag har inom mig just nu! Satt och läste lite gamla inlägg som jag har skrivit. VAFAN!!!!! jaaag vill festaaaa. Julia berättade nått över nice precis;) så på lördag taggar man till!! :D

onsdag

2009-10-21 @ 17:20:52

Ligger i sängen och har emils hörlurar och lyssnar på kent, jissus så jävla mycket bättre musiken blir med bra högtalare, datorns högtalare är ju nog de sämsta ever.

Ikväll skulle jag egentligen ut, jag som är riktigt sugen på att dansa av mig och försvinna in i en annan värld. Men har inte 1 spänn, och när man har en två veckors resa framför sig så gäller det att spara extra mycket. blööö!

Istället blir det nog en filmkväll, vilket blir rätt segt när man är på festhumör men heldre det än att sitta hemma ensam och dryga!:)

När emil gick till jobbet imorse så somnade jag om direkt efter och sov till halv tre!! Jag är sjukt trött och har kommit in i en tröttsvacka. Hur kan jag vara så trött när jag sover minst 12 timmar? Jag känner mig aldrig utvilad, vilket är riktigt irreterande.

Varför kan inte jag somna som

2009-10-21 @ 01:48:35
normala människor?!?!

Dagens

2009-10-20 @ 16:39:46
DAGENS HUMÖR: just nu, kär och lycklig! Men vem vet hur mitt humör är om 10 min..
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis och linne
DAGENS MUSIK: Pete Yorn
DAGENS SAKNAD: eeeeh, egen lägenhet typ
DAGENS LÄNGTAN: att emil ska komma hem från jobbet, och plastik pogrammet på tv som börjar ikv:P
DAGENS HAT: att balsamet nästan är slut
DAGENS VILL: de duu
DAGENS VILLE INTE: finns ingenting jag inte vill göra, men pallar faktiskt inte duscha just nu iallafall!
DAGENS MYS: ikväll;)
DAGENS GÅ UPP: först vid halv 10 sedan vid halv tre haha
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: att någon dör?
DAGENS JAG ÄR: pirr i magen

yes

2009-10-20 @ 16:09:03

Jag gjorde det jag absolut inte ville göra, somna och vakna vid halv tre. SVINBRA!!

Nu snart ska jag hoppa upp från sängen och ta tag i mig själv, duschen + städning väntar på mig. Sen kommer pemil hem och då blir det många pussar;)

herre jisses

2009-10-20 @ 10:35:56
Finns verkligen ingenting på tv. what to do, what to do?! Käka frulle? Plocka undan på rummet? Duscha? Nej tack! Tror jag ligger och glor helldre, och hoppas på att man lyckas somna.

tidigt uppe!

2009-10-20 @ 10:25:15
Emil cyklade precis till jobbet, och som vanligt så kan jag inte somna om igen fastän jag är sjukt trött!
Igår drack vi lite öl, myste och pratade om resan! Jag gav en fråga,

Jag- "Vad ska det första vara som du ska göra när vi kommer fram till hotellet?"
Emil- "Ge dig en stor puss och kram!"
Jag- "awe, vad gullig du är, nu lägger jag det på minnet."
Emil- "vad ska det första du ska göra då?(A)"
Jag- "duscha!!!!"

romantisk jag är då. hohoho


ÖÖÖL

2009-10-19 @ 21:23:34
NU SKA JAG OCH EMIL DRICKA ÖL!

Lyssnade på sexy bitch och blev över taggad :D

har ju en pojkvän som har smittat av sig av sitt öl älskande till mig!

måndag

2009-10-19 @ 14:30:23
ååh, jag saknar sönder mig nu. Emil kom hit NU! Var du tvungen att glömma din plånbok i bilen?:P

Ajja, snart blir det till att plocka undan i rummet och sedan duscha osv, sen kommer då hjärtat och då blir det många pussar!

Just nu vet jag bara inte hur jag får energi till att gå upp från sängen och börja städa, vad kan vara tråkigare än att just städa? Jag får prega in alla kläder i garderoben och gömma allting under sängen, det blir ändå att byta rum om någon vecka!:)
Nu ska jag iallafall kolla klart på gossip girl. Tjing

ÅH EN SÅN HÄR VILL JAG HA!

2009-10-19 @ 01:39:18





söndag

2009-10-18 @ 21:54:34

Jag hatar söndagar, finns ingen värre dag! Allt är tråkigt!
Nu lägntar jag som fan till att åka till värmen med mitt hjärta,  42 dagar kvar eller nått. Kan tiden inte gå lite fortare tack!

Jag har tyvärr ingenting mer roligt att skriva, men bara så ni vet så är jag röksugen, matsugen, emilsugen, ölsugen, dushsugen, chipssugen osvosv. Bra att veta va?

iam at the hotel MOTEL

2009-10-18 @ 19:37:57

DET FUNKADE!

2009-10-18 @ 18:56:07
haha, fan vad underbart.

Lägger in den snart på bloggen!

försöker igen

2009-10-18 @ 18:47:14

Nu försöker jag igen, att ladda upp klippet på youtube. Vi får väl se om det går denna gången. Hoppas!

ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-10-18 @ 03:42:13
SÅ JÄVLA FRUSTRERAD JAG ÄR NU!!!
Har suttit och klippt ihop en film hela kvällen, sen laddade jag in den på youtube, det tog mig 3 timmar att vänta medens den blev uppladdad. Jag och dino räknade ner tiden och satt och seriöst väntade. YEY ÄNTLIGEN KLAR!! ja vad är det då som är för fel,, JO ALLT ÄR SVART! bara ljudet som var med men inte själva filmen. TOLLE DÅ!!!!

Blir så suuuuuuuuuuuuuur.
JAJA! nu ska jag sova, får försöka igen imorn.

GODNATT

pure love

2009-10-18 @ 03:17:25


Hands on a miracle
I got my hands on a miracle
And there ain't no way
Let you take it away

bilder sen igår!

2009-10-18 @ 00:03:55

   
  
   

Lite bilder sen igår, fler finns på facebook!
Lägger upp en fin liten film snart också, om nu youtube inte segar extra mycket. Som det ser ut just nu så är filmen klar om hundra år. YEEY

asså vad tänker ni med?

2009-10-17 @ 20:19:12
Blir galen, jag förstår inte vad vissa tjejer tänker med. Vit bh under svart klänning/linne, DET ÄR OLAGLIGT! Så jäkla fjortis så det inte finns mer. Snälla, köp en svart bh.

OMG

2009-10-17 @ 18:18:51

är det ända jag kan säga just nu, skriver senare. Är bakis och trött och orkar inte knappa på datorn. Jobbigt!

VILL HA PIZZA OCH HAMBURGARE!!!!!!! Dör av hunger snart.

KLAR!

2009-10-16 @ 18:40:09
nu är jag fixad och klar. Vi alla skulle se trashiga och rockiga ut ikväll, vet inte ifall jag har lyckats, ser nog mer horig ut. Sjukt bra det med!

Har med min kameran under kvällen så lägger antagligen upp nått imorgon eller söndag.

HA EN ROLIG FREDAG!!!

åh åh åh åååh.

2009-10-16 @ 15:11:41

Jag har finnit en till älskling. Pete Yorn. Är jag helt efterbliven när jag säger att jag aldrig har hört talats om denna kille tidigare?

Hans röst dödar. Helt jävla underbar!


jag, JUST NU!

2009-10-16 @ 15:02:09

Försökte visa upp mina fina händer som är fläckiga och oranga från brun utan solen, men det syntes inte särskillt bra på bild. HEJHEJ! Fint med ett svart nagelack på ena fingret, och sedan läppstift som jag provade medens jag städade.
Förövrigt ser man väldigt fräsh och fin ut, hahah.

ÄNTLIGEN FREDAG!

2009-10-16 @ 13:42:30
har lägntat sönder mig själv tills ikväll. Är taggad som faaan och ingenting kan göra mig på dåligt humör just nu, gör vad ni vill men det går inte;)
Ikväll ska jag ha så jäääääävla ball med mina babys.

Taggar till mig med sexy bitch. Och är allmänt på toppen humör, fast jag är orange av brun utan solen och fast det är sviiiin kallt ute. Men höörrrni SNART ÅKER JAG IVÄG TILL VÄRMEN. haha på er.

tjohej

And I'm on my knees looking for the answer

2009-10-16 @ 01:48:26

min kväll

2009-10-15 @ 18:44:56

IMORGON BLIR DET ÖÖÖÖÖL

2009-10-15 @ 18:31:17

svar på mitt beteende.

2009-10-15 @ 18:11:46
Fråga:
Vad kan anledningarna vara till panikattacker nattetid? Kan det vara för att jag drömmer så mycket?

Svar:
Omkring 50% av alla patienter med panikångest har panikattacker även på natten, men de flesta attacker kommer dock under vaket tillstånd.

Ett stort antal patienter med panikångest är rädda för att sova och förväntar sig att förlora kontrollen, bli svårt fysiskt sjuka ex; få en hjärtattack, en stroke eller helt enkelt dö av olika irrationella anledningar. Detta är självklart högst osannolikt! Dessutom lider de flesta av en låg självkänsla och är rädda för att bli ensamma eller förlora någon nära, som tex en familjemedlem.

Vi vet att de flesta panikattacker inte är orsakade av drömmar. Men många ser sina drömmar som en verklighet och jämför .

Pavor nocturnus är en mycket speciell typ av sömnstörning som är mer vanlig bland barn. Typiskt för den är ett plötsligt uppvaknande med gråt, stark ångest och kroppsliga symtom som hjärtklappning, hyperventilering och svettningar. Denna typ av sömnproblem uppstår under de djupaste delarna av sömnen (fas IV).

Upprördhet som orsakats av sömnapneasyndrom karaktäriseras vanligtvis inte av ångestsymtom. Men denna sömnstörning kan vara orsaken till panikattacker då den påverkar hjärtfrekvens och blodtryck. Kronisk ångest på natten skulle kunna vara ett dysfunktionellt sätt för kroppen att skydda sig mot apnea under sömnen.

De exakta orsakerna till panikattacker i sömnen är inte kända. Möjliga orsaker kan vara förändringar i det parasympatiska systemet p.g.a av en fysisk störning eller en ökad mängd CO-2koncentration i blodet.

Panikattacker på natten är dock främst påverkade av händelser dagen innan, exempelvis alkohol eller drogkonsumtion eller en allmänt förhöjd ångestnivå p.g.a. patientens ångestsyndrom.

gissa deras ålder...

2009-10-15 @ 16:26:28






ALLA ÄR ÖVER 50!
helt jävla sinnessjukt!

torsdag

2009-10-15 @ 14:28:52

Jaha då flyttar Josse (min syster) om två veckor med hennes kille. Såååå glad för er skull men samtidigt väldigt avensjuk;) mohaha.
Jag kommer få tillbaka mitt gamla rum, så snart blir det flyttning som gäller. Fast helst hade jag velat flytta jag med!

Idag blir det inget speciellt, emil kommer förbi och ska lämna mitt smink och sedan ska han hämta lite stuff som han har här som han ska ha med sig under helgen.

Imorgon ska julia my dear ha party. Och jag ser fram emot det som FAN! det ska bli så jävla ball!:)

äckliga sömn

2009-10-15 @ 14:24:22

Drömde konstiga drömmar inatt som vanligt. Ibland undrar jag om mina djupaste känslor försöker prata med mig. Varje gång jag vaknar så känner jag mig förvirrar och undrar vad som egentligen är rätt och fel eller vad JAG vill och känner.
Hatar att sova.

----------------------------------------------------------------

2009-10-15 @ 14:20:01

tack gud, att du gav mig öroninflamation... igen!

2009-10-14 @ 22:53:40
Det har blivit som en vana för mig att få öroninflamation vid denna tiden på året. Ända sedan jag var liten bebis har jag varit lyckligt lottad av att just fått den gåvan. NOT! Det har till och med gått så långt så att jag blöder genom öronen.

Sleeping time

2009-10-13 @ 23:59:39
Nu blir det sova för min del, hoppas att jag kommer få sova några timmar iallafall utan panik och ångest. Ska upp och jobba imorgon! Ska öppna butiken ensam med en annan tjej som jag inte har jobbat med tidigare. Lite nervöst men det kommer att gå bra, hopppas jag! Hörs efter woork.
Pusspuss

Haha, alltså fy fan vad underbar!

2009-10-13 @ 23:04:39


Hon är sjukt grymm! Speciellt när hon gör parodi på Agnes nicole winter. Love it! Har alltid gillat anna blomgren ända sedan jag börkade kolla på kvarterets skatan.  

Tv kväll!

2009-10-13 @ 21:06:33
20.00- UGLY BETTY
21.00- DESPERATE HOUSEWIVES
22.00- CHRISTINE

bad mood

2009-10-13 @ 19:05:06

Mitt humör är så hmm.. finns inget ord för att beskriva det rätt. Jag vet inte riktigt vad jag lider av men mitt humör förstör så mycket. Försår inte hur jag kan drabbas så mycket som jag gör. Är detta svår pms eller lider jag av nått annat sjukt?

Jag känner panik och ångest, speciellt när jag ska sova. Igår kollade jag och emil på tv och medens vi kollade så somnade jag. Han släckte ner och det blev dags för sleeeping time. När emil håller på att somna så blir jag piggare och känner hur ångesten bryter ut och jag fick ont i hela kroppen. Kunde verkligen inte somna. Det slutade med att jag somnade klockan sju i morse.

Detta händer ofta! Jag får panik av att ligga och försöka somna, för då tänker jag på allting och verkligen allt jag inte ska tänka på. Kan börja gråta av minsta lilla sak. Sen är jag på dåligt humör resten av nästa dag. Så hela denna dagen har varit skit egentligen. Jag skämms faktiskt. Jag känner mig löjlig och riktigt mesig. Varför låter jag mina tankar styra mitt humör så mycket. Känner mig som en psykisk störd tjej.

Jaja, nog prat och det just nu.
Fick hem lite saker idag som jag har beställt! Ny bikini och så, nice nice. Nu vill jag bort, två veckor lågnt bort från allt med mitt hjärta. Gud vad vi lägntar! ♥

snartsnartsnart

2009-10-13 @ 17:34:29
Blir det en liten uppdatering!

crazy night

2009-10-11 @ 18:44:22
Kvällen började med att jag mötte upp emma, sedan åkte vi hem till Julia! Där blev det en del drickande, och sedan tog vi oss in till stan. Stack till buddah och detta var verkligen sista gången jag någonsin går dit. Har sagt det nu varje gång men lyckas alltid dra mig dit iallafall. Hatar buddah!
Men jag hade det roligt med mina babes!:) Vid tre tiden åkte jag hem till emil, och här var det fest för fulla rullar. Jag som lägntade efter att bara gå och lägga mig haha, så satt uppe ett tag till och drack lite, och det märker man av nu som fan. Jävla baksmälla!

Emil är och kollar på bandymatch nu, och jag orkade verkligen inte följa med så jag glor på tv osv nu bara, sköntskönt!

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

hyyyyyrs!

Tonight

2009-10-10 @ 16:09:04

mänskligt att må dåligt?

2009-10-10 @ 02:54:53
Vill känna ett lyckorus gå igenom hela min kropp. Länge sedan jag fick ett sådant. Allt känns rätt dött just nu, allt. Finns saker som jag vill kunna känna inom mig, men gör det inte vilket känns surt just nu. Allt känns så konstigt, mina känslor och mitt humör är som en berg och dalbana, det går upp och ner. Kan vakna upp glad och känna mig som världens lyckligaste och sedan gå och lägga mig och känna mig som världens misslyckade. Idag är en sådan dag..
Ibland undrar jag om jag ens vet vem jag själv är. Lever jag fullt ut eller stänger jag inne en del saker? När jag skrev den meningen precis så slog det mig, jag håller inne mycket. Jag vill kunna leva fullt ut och vara den jag verkligen vill vara utan att må dåligt, som tex att få dåligt samvete. För det är jag nämligen expert på. Att få dåligt samvete.
Jag kan inte tjaffsa/bråka med folk, mår sjukt dåligt av det och jag är alldeles för snäll som ofta ger upp pga av mitt samvete. Det har jag fått av min älskade mamma. Hon är likadan!
Hade velat vara starkare som person. Men det är kanske någonting man bygger upp.

Hur kan man känna sig så otroligt ensam och olycklig när man har så fina människor runt omkring en? Uppskattar man för lite eller vad handlar det om egentligen? Ja, jag har ingen aning. Men det är så sant så att den människan som man tror har allt, mår också skit vissa dagar. Man är väl bara mänsklig när man mår dåligt!

Nej nu blev detta djupt. Vill slänga mig ner i sängen nu, där jag alltid trivs som bäst!

P & K

nyss hemkommen

2009-10-10 @ 02:54:18
Efter en filmkväll. Det blev två skräckisar, drag me to hell och eden lake. Hemska och läskiga filmer!!!

Hatar att ta mig hem sent på kvällen! Något av det värsta och det som jag är mest rädd för är just att bli utsatt av tex en våldtäckt. Ren mardröm! Känner sån lättnad varje gång jag stänger min portdörr. hemma, äntligen hemma och säker. Och nu sitter jag i min säng. Kan det bli mer bättre? Tror inte det.

Ska sova nu snart, det blir jobb imorgon. Börjar 12 så jag får liten sovmorgon. Skönt! Sen får man hoppas på en rolig utgång!

upp och hoppa

2009-10-09 @ 11:04:23

Fy fan vad hemsk mardröm jag har drömt. Drömde att min bror mördade en tjej framför mina ögon, scaaarrryyy!

Det har tagit mig en halvtimme för att duscha, vilket är för mycket nu på morgonen. Jobbet börjar om en timme så har rätt brottom. Hoppas att det går bra idag! Vid 6 kommer julia och plockar upp mig, sen tar vi tåget till svedala och dino kommer och hämtar oss med bil, sen hem till hjärtat mitt. ♥

Nej nu måste jag fixa vid mig. först ut, hårfönen! Hörs lejtooor! P&K

Toughts

2009-10-09 @ 00:55:20
Ligger i sängen och funderar en del. Kan inte somna, som vanligt. Tänker på mitt förflutna och min framtid. Jag undrar verkligen hur allting är om 10 år. Tänk om man hade kunnat se in i framtiden och kollat på tv hur ens liv hade sett ut, så sjukt! Nej nu ska jag kolla klart på seinfeld och sen försöka sova, jobb imorgon nämligen. PUSS och dröm sött , peace.

Helg planer

2009-10-08 @ 20:09:49
Är riktigt taggad inför helgen. Ska dock jobba både fredag och lördag, men jag behöver pengarna!

Imorgon efter jobbet möter jag upp Julia sedan ska vi hem till emil, där det blir en myskväll med skräckfilm osv! På lördag ska jag först jobba, sen blir det utgång. som jag har lägntat! Det var riktigt länge sedan jag var ute, jag bara jobbar och jobbar känns det som. Iallafall på helgerna. Men nu ska jag se till att jag är taggad och glad på lördag så det blir en nice kväll. Dessutom kommer emma hem tomorroooowww!:D

Nej, nu ska jag stänga av datorn, batteriet dör till och med när som helst. Pussis

lady sophie

2009-10-08 @ 19:41:24

Försökte göra en "lady gaga- rosett", blev inte så lyckad men en bra början.
Behövde mer hårklämmor och hårsprej, sen hade det blivit perffa!

Beautiful ones

2009-10-08 @ 18:25:41
Vid 12 ringde julia mig, hon fick ringa och ringa innan jag vaknade. Var helt lost! Hon gick mot mig och sedan gjorde jag mig iordning och vi gick in till stan.
Vi gick runt och kollade lite överallt och självklart blev det en fika.
Kollade inne på lager house och fyfan vad jag vill flytta hemifrån NU!  Lager house har sjukt bra saker. Billigt och snyggt! H&M har även väldigt fina saker, vilket jag inte skulle tro när jag först fick höra att de skulle ha heminrednings prylar. Men det är välidigt fräsht och snyggt!

Efter stan kom jag hem och det blev spagetti och köttfärsås på middagsbordet. mums!!

Nattsug!

2009-10-07 @ 23:54:00
Jag får alltid ett sådant sug för mat på kvällen, innan jag ska sova!

Jag har fått för mig att jag somnar lättare när jag har ätit lite, och visst stämmer det! Jag undrar bara varför. Jag måste sluta upp med det. Det är sjukt onödigt! Vad kan man göra istället och få tankarna på andra saker än just mat? hmm kanske:

* klippa, fila och måla naglarna?
* Plocka undan på rummet?
* Tvätta av sig sminket?
* Planera vad man ska ha på sig imorgon?
* Sitta och blogga?
* Dricka vatten?
* Ringa någon?
* Rensa datorn?
* Söka på äckliga saker på google?

aaaaaaaaaaaaaaah, give me foooooooood!

Ska iallafall börja med att se om en cigg kan stoppa suget lite sen är det bara att vänta till 00.20 då älskade seinfeld börjar. hohoho

Whitney Port

2009-10-07 @ 23:51:55

Jag funderar på att färga mitt hår snart. Är så dööödstrött på blondt hår men vill samtigt inte bli mörkmörk.

Whitney har världens finaste hårfärg! Mörkblond/Ljusbrunt.

Detta är mitt mål

No one else in the world is like you. Ain’t that amazing?

2009-10-07 @ 22:50:57

Sex and the city

2009-10-07 @ 22:25:15
Har suttit nu i två och en halv timme och skrattat och gråtit på samma gång.
Sex and the city filmen är sååå bra. Undra hur tvåan kommer bli, kommer att bli sjukt besviken om den är boring, för slutet på denna är så jäkla bra, nästan för bra!

Men är så nyfiken vad som kommer hända!


 ♥

jissuus

2009-10-07 @ 19:00:39
Okej, detta har nog varit den absolut tråkigaste dagen EVER! Jag som lovade mig själv att jag skulle stor städa och vad gjorde jag? vek mina kläder bara. YEYE
Kollade precis på the hills, och jag ogillar kristin lika mycket som innan, om inte mer..

Jag får väl göra det jag är bäst på just nu, lägga mig i sängen och glo på tv.

men först, PANNKAKOOOOR!

I´m the object of all your desire

2009-10-07 @ 15:49:23

räkna ner dagar;

2009-10-07 @ 14:59:55
om 44 dagar är det premiär för twilight, aaah wonderful!
om 52 dagar åker jag och Emil till värmen. Lägntar!
om 77 dagar är det julafton. Myyyys!
om 84 dagar är det nyår. Ångest!
om 95 dagar börjar jag skolan. Nervöst!
om 157 dagar står jag inne i arenan och kollar på kent. Underbart!

11 januari börjar allvaret igen!

2009-10-07 @ 14:27:28
Som ni flesta vet så ska jag börja utbilda mig i januari. Jag blev 1 av de 12 som kommer börja då, och jag känner mig riktigt lyckligt lottad faktiskt. Jag skötte intervjun superbra och nu är jag 1 av dom!
Utbildningen är då frisör, och skolan ligger nere vid västra hamnen, H - akademin!

Ska bli riktigt roligt och underbart att göra någonting som man verkligen tycker om i nästan 3 år framåt. Men det kommer bli tufft också, som fan men samtigt väldigt roligt! :)

Vill tipsa om en blogg som jag har följt ett tag nu. En super snygg tjej som är makeup artist samt hår stylist, Linda H - Hår & make-up artist.

aldrig att jag hoppar.

2009-10-07 @ 12:56:31

i know...

2009-10-06 @ 23:45:14
min nya design suger! Ska försöka fixa det, men orkar inte nu.

hörs tomorrow. tjohejdå

...

2009-10-06 @ 22:51:43

Listaaah

2009-10-06 @ 22:50:08
ALLMÄNT…

Namn: Madeleine Andrén
Piercingar: 5 stycken!
Tatueringar: 0
Längd:173 cm
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: yesbox
Önskar du att du bodde någon annanstans: Självklart önskar man det ibland.
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: dont ask me?
Vilket shampoo använder du: olika, just nu nått mot färgat hår
Vilken parfym använder du: DKNY Be Delicious (det gröna äpplet) och escada, kommer inte ihåg vad den heter...
Vad är du rädd för: flyga!
Gillar du att tvätta: Vem gillar det?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut. utan lopar och skit då!

SENASTE…
Film du hyrde:
hyr aldrig film, går på bio ist!
Film du köpte: vem köper filmer?
Låten du lyssnade på: kent - töntarna
Låten du hade på hjärnan: this years love -david gray
Låten du laddade ner: använder spotify!
Personen du ringde: emil
TV program du tittade på: desp och cristine!
Personen du tänkte på: pappa

FAVORIT…
Mat: lasange och carbonara. ALLT MED PASTA!
Låt: vem har EN favorit låt?
Sak att göra: Roliga saker med nära och kära
Dryck: Utan alkohol - vatten, med alkohol - vitt vin, och öl som emil lärt mig tycka om
Kläder: avslappnat med snyggt
Film: twilight, dirty dancing, the hangover osv.....
Bil: miniiiii coooooooooooper

ANTAL..
Gånger du varit kär: kär på riktigt, 3 gånger
Förälskad: Kanske några fler gånger
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 1 gång
Gånger ditt hjärta brustit: rätt många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Några gånger
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre gånger kanske
Ärr du har på kroppen: två stora, mitt finger och under ögat

SENASTE…
Bok du läste:
eeeeeeeeeeeeeeh vet ej.
Personen du fick mail av: faceboook
Personen du fick brev av: min nya school
Personen du fick sms av: jullan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i lördag på mormors 65år fest, men då saknades LI!!

ÖVRIGT…
Vad har du gjort idag: Vaknat, kollat på tv, försökt äta, träffat julia en lite stund, tv och nu dator
Var det kul: En riktig deppig dag! Men självklart mys med julia;)
Hur tidigt stiger du upp: har varit vaken hela natten med min magsjuka så var uppe vid 9 och ringde jobbet.
Gillar du att slåss: på emil ja
Vad ska du göra ikväll: snart ska jag bege mig till sängen och sova
Är du seriös: inte alltid, men när det väl gäller så är jag väl det
Vad är du allergisk mot: Falska och dryga personer
Var har du ont: magen och huvudet:(
Använder du hårspray: aldrig!
Kan du stå på händer: mot en vägg;) haha
Favoritserie: desp, cristine, vänner, how i met your mother, sex and the city
Seriekrock? va?

Ikväll börjar det!!

2009-10-06 @ 14:55:44


 Jupp, menar naturligtvis DESPERATE HOUSEWIVES!
Äntligen.

Blev inget jobb idag för min del..

2009-10-06 @ 12:36:04
Hade inte kunnat jobba idag, så det var bra av mig att stanna hemma och vila upp min mage. 

Men ska försöka tänka posetivt idag igen, får se om det går. Är fortfarande irreterad över en sak som är lite svårare att vända om till nått posetivt. Men får sluta tänka på den saken!

Funderar på att laga nått att äta, men känns inte så lönt. stannar ändå inte kvar i magen mer än nån sekund.
TO MUCH INFORMATION? haaaaaaa!

 

39 minuter har gått...

2009-10-05 @ 23:57:29

och jag är rätt irreterad just nu! Av vad pallar jag inte dra upp här, men hur fan ska jag kunna vända detta posetivt?

Får väl förösöka trolla bort min irretiration med en ciggepelle.

Mitt nya motto; var glad och posetiv så ofta och mycket jag kan!

2009-10-05 @ 23:15:31


ska prova att tänka posetivt på absolut allting! När det blir negativt så ska jag bara vända på det. Undra om det går! Ska iallafall prova.
hohoho.

som tex:
Fan jag är jävla magsjuk. -Jag ska vara glad att det inte blev värre som tex svininfluensan!
Upp tidigt imorgon, alltså ingen sovmorgon. -Jag ska tjäna pengar istället för att sova bort en hel dag!
Har inga pengar trotts att jag jobbar och sliter. -Destu mer pengar till resan, destu bättre, roligare och mysigare blir den med min andra halva.
Jag saknar emma som är i paris, i en hel jävla vecka till. -Hon har det helt underbart och mysigt i ofattbara Paris! och jag har dessutom min fina julia hemma:)

men vad härligt,

2009-10-05 @ 22:50:22
jag har blivit magsjuk....

Får se om jag kommer kunna jobba imorgon. I hope so!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAH

har iallafall precis beställt lite skojsigt från h&m. Nu snart ska jag bädda ner mig och kolla på tv, är sjukt sugen på seinfeld men det är inte förens kl 00.30. Men jag kommer antagligen inte kunna somna innan det så det blir väl perffa.

Nej nu ska jag tycka synd om mig själv. Tjaaoo

Vilken dag!

2009-10-05 @ 19:59:13
Det gick bra på jobbet idag. Men såklar kaosar det sig lite på en måndag, det gör det ju alltid!
Vi fick besök av Helena Seger idag. Hon kom in och kollade runt lite och sedan köpte hon ett par saker. Tyckte det var rätt ballt! Men hon var rätt oförskämt som ville skryta med hennes pengar. Hon kom in och ville hitta en matta. Vi hjälpte henne och sen sa hon "nej men vill bara ha nån matta, spelar inte roll vilken. Behöver en i badrummet. Alla mattor här är ändå så billiga så det blir en slit och släng grejj!" eeeehm tänkte både jag och mona. Mattorna är inte särskillt billiga och en sådan attetyd mot oss som jobbar där är bara äckligt. Hon sa likadant om andra saker "åh vi tar tre till dom är ändå så billiga!" Jisses.
Fick reda på senare att hon och zlatar tydligen brukar köpa saker ifrån laura ashley. Vi har dessutom hembesök som har kommit hem till dom och hjälpt till med inredningen till deras hus här i malmö och även i spanien.

Men blev besviken på hur hon såg ut! Jag fattade inte att det var hon förens hon gick ut från butiken när mona berättade att det var hon. Hon var typ en meter lång och såg allmänt sliten ut. Lite tråkigt när jag alltid har tyckt att hon ser extremt bra ut. Men nixpix, not in real. Iallafall inte idag!

och förresten!

2009-10-05 @ 01:25:06
VET NI VAD?  VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD? VET NI VAD?

Kent har släppt en ny singel, idag! Och den 6 november kommer nya skivan. yeeeeey!
De har kommit ut med datum för turnen nu dessutom! Så den 14 mars står jag inne på arenan och är lycklig.

Albumet kommer heta "RÖD" med 11 nya fina låtar. De har lagt ner sjuuukt mycket tid på denna skiva så jag hoppas att den blir lika bra som alla deras andra.

Låtlista:
1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord


Och hur snygg är inte albumet?!

en händelserik söndag, för engångs skull!

2009-10-05 @ 01:17:07
Fikade med Julia i stan, sedan hem och åt middag. Efter det bokade vi biljetter till bio. Allt om min syster.
Viste ingenting om filmen mer än att cameron diaz var med i den, och yeeey tänkte jag. Älskar henne och hon brukar alltid göra så roliga och underbara filmer.
Men när vi väl sitter där inne på bion och ser filmen så märker jag att det är typ väääärldens snyfft film.. Handlade om en cancersjuk tjej som kämpade genom det svåra.
ALLA satt och grät och jag satt och undrade om jag var onormal för att jag inte kunde gråta. Det blev tyst i salongen och jag råkade ge världens suck medens resten stor tjöt. Kände mig taskig!
Satt i ungefär en timme och hade "deppigt" på tungan och kände hur jag så hemskt gärna hade velat luta mig bredvid julia och säga "deppigt" högt. Men då hade jag nog varit en onormal människa!

Nej, filmen var bra, men absolut ingen biofilm. Både jag och Julia har nog aldrig kännt oss så obekväma någonsin. Gråta kan man göra hemma!

Har precis kollat på nya the hills, och fy faaaaaaaan vad jag inte gillar kristin. Vill ge henne en smäll! Gaaah. Sådana tjejer borde man låsa in eller lämna över på slakt. Sry, but i don´t like that kind of girls.

Imorgon blir det jobb, så det blir en tidig uppgång för mig. Om snart 7 timmar ska jag stiga upp från sängen min och börja göra mig iordning. Det är DEPPIGT om nått! Men i neeeeed caaaaash, som fan! Så det blir askalaas.

Nattinatti, ♥

Jag sover fan aldrig bra

2009-10-04 @ 13:09:15

Varför drömmer jag mardrömmar exakt varje natt? AAAAH

Ska iallafall börja göra mig klar, för om en timme ska jag stå vid pressbyrån i stan för att möta jullanbullan. Hon bjuder mig på fikaaa :)

Hörs lajtoor. Pussis

lit update!

2009-10-03 @ 21:38:07

Iförrigår bokade jag och emil en resa, men det kändes inte helt rätt det vi bokade så vi kollade lite till, så igår bokade vi till tenneriffa. Ett nyrenoverat hotell som öppnar nu i november! Kommer bli super mysigt.
Så den 29/11 åker vi iväg och är borta två veckor framöver! :D

Är redan nervös efter flygningen. 6 TIMMAR FLYGRESA!! ååh. Kommer svimma så nervös jag kommer vara. Hatar att flyga. Kan nästan käka bajs för att slippa. Jo det kan jag nog nu när jag tänker efter!


Igår var jag, emma, pierre, julia, emil och dino hemma hos julia. Vi åt tacos och chillade, myspys!

Nu kom jag precis hem ifrån österlen. Min mormor fyllde 65 så det var lite kalas med gooood mad!
Det öööööös regnar ute nu, sjukt mysigt! :)


Jag och min fina och underbara mormor!

torsdag

2009-10-01 @ 13:02:41

Jobbet blev en total kaos dag igår! men tiden gick snabbt så det var skönt. Efter jobbet mötte julia upp mig så gick vi till sushido och åt middaag, momsimomsi vad gott det var!

Sen kom emil! Vi vaknade precis och emil sitter framför mig och är som en liten bebis som försöker äta ägg. hahaha, ni ska bara se. Snutteplutte då! snart börjar han gråta också.

Vi ska snart in till stan för att kolla resor. hohoho.
Hoppas vi hittar nått najs!

hörs senare, pussis