full rulle hela dagen!

Det har varit fullrulle hela dagen! Först mötte jag upp emma, så åkte vi bort till jägersro för att kolla kockkläder till henne, vilket gick super! Sedan därifrån hem en snabbis och sen vidare till resengård. haha, jisses!

Vi åkte dit med mammi och min moster för att kolla lite på citygross. Jag och emma shoppaloss och blev helt hyper av all ball mat som fanns där;) haha.
Efter det hem till majj och gjorde lite maaod. Följde med henne ner till videoaffören och till hemköp och nu sitter jag här!

Ska jobba imorgon, ska bli rätt kul! Jobbar med en ny tjej idag, så får se hur det kommer att bli. Rätt ballt för att jag kan mer än henne och jag har bara jobbat där i en månad.. Nu kan jag känna mig duktig imorn dåja;)

Jäägersro

Ska snart träffa emma! Ska åka till jögersro och kolla på kockkläder till emmööö;) haha sexyygiirl.

Sen ska jag till rosengård hahah, mamma vågade inte åka dit ensam så jag hänkar!
Efter det blir det sushi med jullan.

Hörs lajtor.

Förresten så hade jag värsta hemska mardrömmen inatt, vaknade skakig och svettig. Drömde att det var krig och typ ALLA dog framför ögonen på mig. Riktigt hemskt! och sjukt verkligt... :(


No matter how big the crowd, or who ever's standing in it, it's still just one person i see..


soon svenska hemmafruar

Har precis kommit hem från swedala, var där snabbt med mommi och min moster. Vi kollade på montex och sen outleten. Sjukt kasst båda två!

Ska snart käka hemmagjorda hamburgare, momsimomsi!

Sen ska jag hem till emmakissen och glo på svenska hemmafruar. hohoho

Hörs lajtoor aligajtooor!


sophie har pojkvän

Min lillasyster sophie som är 9 år, har tidigare kommit hem gråtandes från skolan för att en kille i hennes klass har varit sur på henne osv. Och det har inte varit vilken kille som helst, utan den hon är dödskär i! Hon tjatar och tjatar om honom och det har hon gjort i en evigheeet. 

Idag när hon kom hem så springer hon direkt in till mig och berättar vad som har hänt under dagen. "Tintin (som killen heter) sa att jag var skitsnygg!! och att han var kär i mig i hela hans liv!" sa hon.
Så frågade jag henne om de var tillsammans så svarande hon, jag tror det!
Vi gav varandra en "give me fiiive!" och man verkligen ser på henne hur stolt och nöjd hon är,

hon är överlycklig och visst kommer jag ihåg hur kärleken var när man var mindre!
 

tjoho



Var på bio igår och såg flickan som lekte med elden. Den var faktiskt sådärr.. Slutet var lite drygt men det kommer ut en trea nu i november!

Har sovit skönt inatt, inget mer än det. Ska snart dra mig upp från sängen och fixa nått att äta. Om jag pallar!


haha, lågstadiet test

Madeleine
Emil:
97%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Madeleine och Emil gör!

Kärlekstest.se


Madeleine Andrén
Edward Cullen:
87%

Whoa! Det ser helt klart mycket bra ut för Madeleine Andrén och Edward Cullen!

Kärlekstest.se


edward, tyvärr! vi hade passat tillsammans men inte lika bra som Jag och Emil! mohaha

fyfan:(

Jag har aldrig i hela mitt liv, drömt så här hemskt. Vaknade med klumpen i magen och tårarna i halsen. Är ensam hemma också, ensamt. :( hatar att vakna upp själv!
Det känns sjukt äckta och jag är förvirrad.

ååååååååååååååh döda migggggggggggggggggggggg

11 minuter senare..

min tv gick precis sönder!! VAFAN. kommer aldrig kunna somna inatt. jävla piss. allt är piss.

Vad kommer hända härnäst?

kan det bli värre

när man tror det är som värst? Det återstår att se.

just nu finns det absolut ingen posetiv tanke i  mitt huvud.


funderar på att sätta på

mig myskläder och solglasögon och dra mig ut. Gå en lång promenad med bella och bolma cigg. Jag vill dö och lämna hela jävla världen bakom mig. Har ingenting att se fram emot eller något som glädjer mig i denna stund.

Besvikelsen växer och lika så magvärken. Det posetiva är att jag inte kommer kunna äta och jag går ner i vikt. yey.



hatar att vakna när telefonen ringer....

vaknade att mona, min jobbkollega, ringde och undrade saker om streckkods boken. Jag var självklart lost och totlt nyvaken! Men det gick bra.

Nu har jag precis duschat, sen ska jag åka till skopunken och se om jag hittar något nice. Måste köpa mascara också. trevvlans va?

Hörs lajtoor.

wooorkworkwork

dagen gick rätt bra, blev klar med vissa saker så det känns skönt! Dessutom var det löning idag, så jävla underbart!!!! Nu får man mer energi för att jobba ännu mer.

Har precis pratat med emmamini i telefon i över en timme. Hon är såååå långt bort, vilket känns tråkigt i denna stund, saknar henne. Vi pratade om allting och det känns skönt att få prata ut. Speciellt när man känner sig deppig och ensam. Hon fick mig iallafall på myycket bättre humör, och det var supermys att prata!:) Tack för att du rindgde!!

Är ledig imorn, för en gångskull! Kommer inte ihåg när jag var ledig på en lördag sist, hohoh. Så denna helgen ska jag verkligen slappna av och samla ihop krafter.

Har inget mer att tillägga just nu. Ska måla naglarna, och sen blir det att glo på seinfeld! Förresten viste ni att i VARJE seinfeld avsnitt så visas stålmannen minst en gång. Igår lyckades jag hitta en liten stålmannengubbe på en hylla i en scen för första gången. kände mig skitstålt! Ska se efter om jag lyckas se det i kvällens avsnitt, vilket kan vara sjukt omöjligt haha.

YO


hemma i malmö nu

Har precis ätit middag med familjen, kyckling gryta med ris. mumsigt!
Saknar bubbe.. vi har verkligen haft det sjuktsjuktsjukt mysigt ihop sen i söndags!:)
 Men ska träffa Julia nu en stund. Det blir en fika på lillatorg. Ska bli fun!

Sen blir det att sova tidigt idag, ska upp och jobba imorgon, vilket jag ser fram emot!:) Sen är det dessutom lööööööööööööööööööööning!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


har precis vaknat,

sitter och kollar på topmodel och käkar mackor. Ska snart göra mig iordning för att åka och fika med julia. Sen blir det att åka hem! rätt skönt!
Sen blir det jobb imorgon och jag ber till guuuuud att jag inte är mega trött efter jobbet, vill ju gå ut och festa!

Pusss

baktajm med dajno

Dino kom hit vid halv fyra. Vi bakade chokladmuffins och slappade. Nu har jag precis gjort mat och emil kommer när som helst.
Jävla hemmafru jag är, diskat, bakat, gått ut med sopor, lagat mat tills pojkvännen kommer hem. Jag gillar det inte! Nu ser jag faktiskt fram emot att jobba på fredag haha.
Känner mig som en 40 åring. Deppigt!


preem

Nej ska man traska ner till preem och köpa cigg? Orkar jag? Är det värt det? JA!

Pregnant with a little babygirl

Igår när emil kom hem så lagade vi mat tillsammans, det blev spagetti och kötrtfärsås, och vi är faktiskt sjukt grymma att laga det tillsammans! :) Sedan kollade vi på idol och lite sånt.

Efter det kollade vi på film, kommer inte ihåg vad den hette. nån svensk kriminalgrejj. Sjukt bra var den iallafall!
Efter det blev det mysmys och sova.
Sov riktigt underbart inatt, låg och höll om varandra hela natten.. Emil gick vid halv 10 och jag sov vidare tills klockan 12.

Drömde konstiga drömmar. Drömde att jag var gravid och hade världens finaste gravidmage. Fick en liten flicka! Så jävla söt! Känns som om jag har en liten bebis nu när jag vaknade. Vill mysa med den, men har ju ingen unge (nej jag vill inte ha en heller. haha) Får väl vänta på att alfons (katten) kommer så kan jag mysa med honom ist!  

nu ska jag fixa frukost. Tror jag ska göra omelett och bacon!

haha

hittade en bild på mig och emil när vi satt och julpysslade förra julen.

Konsentrerade or what?


Vill ha jul nu. Så jävla mysigt!

skrik å fis

chillar med timpan just nu. Men jag vill att han ska gå hem, för han bara skriker och fiser. Äckligt!
Han åt upp min tortellini dessutom och snor fjärkontrollen ifrån mig när jag tittar på tyra show. Självklart byter han till mitt hatpogram, simpsons. killar?

Dino skulle egentligen också komma hit, men jag vill duscha och fixa här hemma innan emil kommer hem från jobbet. Så jävla duktig han är som pallar! Jag har ju ledigt fram tills på fredag. Längtar lite att jobba faktiskt.. moneymoney MONEY!


snopptänder eller fittunga?

vi har frågat varandra galna frågor ikväll. vilket har varit svårt att svara på!

vad vill man heldre ha, snmopptänder eller fittunga?

hörde ni min mage?

jag fes precis uppåt.
Kvällem bestog av fiske i ett akvarie, spelat buzz, rökt cigg, kastat spindlar till varandr och druckit massor av öl. jösses, timpan sover över, men han säger att han klarar dig med en filt, men jag säger till honom att han får gärna ett mysigt täcke.


Hörs imorn, jag kommer vara bakis och trött! Pusss

madde das hemmafru

Dino kom vid ett tiden. Vi har glott tv, druckit kaffe och rökt. Spelat buzz också hohoho:D Nu åkte han hem, och snart kommer älskling hem. Äntligen!

Håller på att laga mat nu, så det är klart tills han kommer. Sen blir det mys.
Kanske en movie night med dino och timpan, men har inte sagt nått till timpan än hahah så om du läser detta så vet du!

Nu ska jag fortsätta med maten, hahah sån jävla hemmafru!

Pussenhejjen

lilla pemil

hahahah sitter och skrattar här för mig själv. sitter vid datorn och hittar gamla bilder på emil när han var liten. Fy fan vad söt han är!! hahahah

 

 


hemma i svedalish

Nu sitter jag här hemma hos emil. Han stack till jobbet för en timme sedan och jag kunde inte somna om igen efter att han gick. Ska snart göra frulle och sen ta en dusch. Dino lär inte vakna på ett bra tag så det blir väl att titta på tv eller nått. Sen får faktiskt han komma hit så blir det kafffe å kaaga! hahah

Igår kväll kollade vi på film och käka popcorn som fan haha. Riktigt mys! Har världens finaste kille och jag är riktigt kär. Love you!

kräftisar idag igen!

Myste med kräftor och räkor ikväll igen. Gottigottis!
Emil ringde för ett tag sen och ville att jag skulle komma, så ska snart åka till älsklingen min. Saknar honom som fasen, så det kommer bli riktigt mys!

Jag är ledig tills på fredag så jag stannar nog kvar där. Imorgon när pemil ska jobba så ska jag träffa dino sålänge. Skejta och chilla filmis eller nått:D peeepp!





61 DAGAR KVAR



Söndag

Varför hatar man söndagar för?? Finns ingen annan dag som jag hatar mer än söndagar, gillar till och med måndagar mycket mer.

Gårkvällen var trevlig och det var myyycket kräftor. När jag kom hem blev det boms i säng. Vaknade vid 12 och skyndade mig sedan blev det iväg med familjen och träffa pappa nere på bo01. Där blev det fika innan han tog tåget upp till sthlm igen. Lite sorligt, hann inte umgås med honom så mycket som jag ville. menmen! Jag får åka upp dit snart!

Nu sitter jag här, ska snart springa ner till posten och posta brevet till skolan, sen har jag säkrat MIN plats. MINMIN! Sååå jävla underbart. Känner mig lite speciell faktiskt, haha. Tänk att JAG är en av de 12 som kom in av måååååånga sökande. Vilken tur att intervjun gick bra!

Nej nu har jag inte träffat emil på en hel vecka. Känns som år sedan. bajsjobb som kommer emellan. Men det är bara att tänka på vad man jobbar för, och det är pengarna till vår resa! Kommer bli mysigt. Vill verkligen iväg just nu. Måste komma bort ett tag innan skolan börjar i januari! Annars dör jag...


snart kräftor!



Jobbet idag gick super! Tiden flög förbi och jag lyckades till och med kommunikasera med några danskar! Haha
Efter jobbet bajkde jag hemåt och stannade först på vägen för att köpa lite lunch. Nu snart blir jag hämtad av josse och pappa för att sedan äta kräftskiva hos briems! Så får skynda mig att hitta något och ha på mig.

Hörs senare. PUSS

hahaha, asså helt jävla underbar!




Go Gaga!

Igår när vi alla satt hemma hos emma och kollade på MTV VMA så uppträdde lady gaga, och jag tycker fan att hon är så jääääävla grymm! Snacka om en riktig häftig människa. Hon lever sig verkligen in och gör så otroligt häftiga framträdanden. Ingen höll med mig, utan bara tyckte att hon är konstig och ful osv?
Hon skilljer sig från alla andra, och hon har sjuka kläder och är knasig, vilket gör henne så klockren och framför allt sällsynt!
Dessutom har hon en sjukt fin sånröst.

Jag gillar henne iallafall!
    
    
   

Dessutom har hon en sjukt snygg kropp!


fredaagsmyyyyyyyyys

nördigt. jag vet.

Jobbet idag gick skitbra! Roligt när det väl känns bra. När jag hade slutat gick jag till min cykel för att cykla hem, då upptäckte jag att någon jävel hade snott min cykelkorg! Vad är det för fel på människor? Den var tillochmed sönder.. Jisses!

Nu är jag hemma, och vill bara grååååååååååååta. Vill ut ikväll! Emma och Julia sitter och klunkar gottigott hemma hos julle. Jag är så avensjuk. Ikväll är det en riktig "supa kväll" och jag är riktigt sugen. Menmen, blir upp tidigt imorn för ännu mer jobb. vilket är skönt ändå!:)

Nu ska vi ha myskväll här hemma. Har hyrt två filmer och köpt massor med godis (som jag inte borde röra).
Hörs senare. PUSS!

Varför är choklad så jävla gott???

Jag älskar verkligen choklad, i alla former. Det är jag knappast ensam om,framförallt inte när det kommer till tjejer! Vad är egentligen grejen med tjejer och choklad? Det måste vara något hormonellt, eftersom man ofta blir ännu mer sugen när man har ägglossning eller mens..

Vad är grejjen med tjejer och choklad egentligen? Om jag är riktigt sugen och inte har choklad eller inte kan köpa det så blir jag helt galen! Jag blir på ett sådant sjukt humör!!

Men ja,  jag är extrem! Kanske därför jag inte får upp mina jeans längre än till låren nu. Deppigt.. Råbantning för min del framöver...
Hur det går vet jag inte, klarar jag mig utan choklad? knappast!


seinfeld

fy fan vad jag älskar det! Är helt beroende. hoho

Kom precis hem från emma. Mötte först julia, sen kom linnea, amanda, emma och pierre. Glodde på idol och mtv vma. mysigt!

Ska försöka gå till sängs snart, upp tidigt för mig imorn. jobbjobb. Ser rätt fram emot det faktiskt!


myskväll!

Nu ska det mysas hemma hos mini. Hon åker tillbaka till usa imorn, så vi ska ha hejdåmys.

Ska först möta upp jullanpullan.

PUSS!


Pocketful of Sunshine

http://www.youtube.com/watch?v=QwlC9J1CAUs ♥

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

nattinatti


Nu ska jag göra något som jag har längtat efter hela dagen. Gå och lägga mig i sängen och kolla på seinfeld. Har blivit helt beroende av det. Sen sooova. Har en sådan enorm huvudvärk så jag vill bara stänga av datorn, och släcka ner. Imorgon är jag ledig. Momsimomsi. Räknade dessutom ut vad jag har tjänat hittils, och fy fan vad jag är lycklig! Godnatt ♥


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jag kom in på skooolan!

Kom hem efter en rätt jobbig dag från jobbet, och det var det första mamma berättade. Snacka om att jag blev chokad! Men det känns så skönt! Nu vet jag vad jag ska hålla på med nu i 3 år framåt! sköööööööööööööönt.

:D:D:D:D

superbra!

Var filmen, blev helt kär i både Gerard Butler och Katherine Heigl! Och den bästa scenen var ju självklart när de satt på resturangen. Kan inte säga för mycket nu när ni kanske inte har sett den. hohohoho

Imorgonbitti blir det jobb, upp tidigt och komma hem seeent. aah. menmen! Helgen är bokat för släkten, vilket jag inte ser särskilt fram emot just nu, men ser fram emot att träffa pappa som jag inte har gjort nu på länge:)

Nu blir det snart läggdags, så hörs imorgon! Puuuss



TJATJINGHOJHEJDÅ NU BLIR DET BIO!


kom hem för en liten stund sedan.

Träffade emmakissen, emmamini och julia men julia och emmakissen stack när jag kom ungefär så jag och mini gick först till apollo där jag hämtade en resebroschyr sedan köpte emma lite maaoood. Nu är jag hemma och har precis läst veckorevyn och käkat lite.

Ska träffa julia om en timme och sedan blir det biokväll! myyysigt:) blir the ugly truth. har hört massooor med bra saker om den filmen, så får se vad jag tycker. Men jag älskar Katherine Heigl så jag kommer antagligen gilla filmen!

fyfaaan

okej jag börjar gråta nu, fy fan vad ont det gör!!!! Borde jag vara orolig?!?!

mammma!

ajaj

fy fan vad jag har ont i mina bröst! Antingen växer dom eller så får jag snart en hjärtattack. Hoppas att de växer.

Nu ska jag till stan och träffa mina babyyys! Har brottom, bara inte min mensvärk kommer göra mig segepelle nu!

tjoohejj leverpastejjj

dirty dancing in my ♥

jäklar vad dåligt jag har sovit inatt!!!

Dessutom har patrick swayze dött. Tycker det är sjukt sorligt. Jag som älskar dirty dancing, och blev i princip uppväxt med den filmen! Tyckte han var sååå snygg och var helt kär i honom ända sedan första gången jag såg filmen vid 7 års åldern. haha.

VILA I FRID PATRICK! ♥


thoughts, feelings and emotions

Just one look at you and i can tell that we click so perfectly, but how can i put into words.
The way you make me feel inside- butterflies, goosebumps, euphoria...  ♥


oj. oj. oj. ojoj.....

VILKEN JOBBIG DAG!
Allting har verkligen gått fel på jobbet idag, fy fan. Ville bara hemhemhem, men tiden gick så otroligt långsamt!

När jag vaknade i morse ville jag bara börja gråta. Ville bara ligga kvar och mysa med emil, men han var gullig och förklarade för mig att allt kommer gå bra idag och att jag kommer bli gladare sen (det blev tvärtom) så jag fick energi att ta mig upp ur sängen. När jag kom tillbaka efter duschen så kröp jag ner igen, vilket var en dum idé. VILLE INTE GÅ UPP!!! och det var såå mysigt med min älskling. Sånt är ångest!
Men tillslut kom vi båda upp och gick iväg till juuubbet.

Nu är jag hemma, och jag är ledig imorn. Kände hur leendet kom när jag skrev den meningen. Jag är ledig imorn!!! Så underbart skönt, ska sova länge.


I lördags kom först emma hit, och vi satt oss på gården och snackade en massa och tog några öl. mysigt! Sedan tog vi oss in til möllan där vi träffade emil, nisse och pommes.

Det blev en rolig kväll! :)


Nu är jag öööver taggad!

och träffar emma för lite öl på gården, sen möter vi upp emil och hans friends på möllan!

TJATJENA HEJ, hörs imorgon.

tjing

Nu ska jag ut och träffa miniemma en stund, som förövrigt varit borta lääääänge!

POSS

idag är jag GLAD!

Kom precis hem från jobbet, och det gick sjukt bra idag! Hur härligt är det inte när man kommer hem från en rolig dag från jobbet? Man blir på så bra humör! Hade mycket att göra så tiden gick rätt snabbt också.

Är dessutom ledig imorn, så ikväll vill jag göra något rooooligt!

nej nu ska jag sova,

ska upp tidigt imorgon för ännu en jobbdag. Kommer bli evigt tacksam när jag väl fått min lön!

puss!


Tittar runt på lite resor..

..och drömmer mig bort! Fy fan vad jag vill iväg nu, med min baby dessutom, såklart!

Har kommit på att thailand får jag nog drömma om. Flygbiljetterna är alldeles för dyra! Så jävla tråkigt!!!
Men vilka länder har ett varmt klimat just nu under hösten och vintern egentligen?

Ska kika vidare nu!

when love takes over...


Since 2006 ♥


dagens "vill ha!"- Ledig från jobb imorn fast att jag ändå tjänar pengar!

Jag vill vara ledig imorgon, jag vill ut ikväll med mina babys!! Fan. Fan. Fan. Hoppas jag inte jobbar nästa lördag, igen!


"skinny jeans"

Imorgon har vi loppis på våran gård, så passade på att rensa garderoben! Det blev en hel papperskasse och lite mer, vilket är skitbra! När jag började rensa bland jeansen så hittade jag mina såkallade "skinny jeans" som man en gång i tiden använde och inte riktigt kan acceptera att de är för små idag. Jag har haft dom nu i några år, sedan 6an eller 7an tror jag, och senast jag hade dom på mig var i början av tvåan på gymnasiet. sen dess har jag inte äns fått upp dom på låren.

Men självklart säljer jag inte dom!!! Man vill ju gärna hoppas på att man får på sig dom igen.


Jag och emma + mina "skinny jeans"


Härligt lång sovmorgon!

Vaknade för en timme sedan ungefär, har sovit rätt gooott! Men hatar att veta att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba. Så ingen sovmorgon för mig imorn inte, men slutar redan klockan tre så det är rätt lugnt!


Dagens "vill ha"- ikke svullen mage!



Jag har ofta jävligt svullen mage, vet fan inte varför! Känns som om magen ska spängas när som helst typ. AAAHH!

snygga svennar!

 
Gynning, såklart!

Emma Andersson
 
Josefin Crafoord

Josephine Bornebusch

Prinsessan Madeleine

Tilde Fröling

VICTORIA SILVSTEDT!


tjenis penis!

Har varit lite off på att skriva. Har haft mycket för mig, och min dator fungerar inte riktigt som den ska heller. Hata.

Iförrigår följde jag med min lillasyster på simskola sen tog jag bussen till emil. Kom hem igårkväll för att sedan ta mig upp tidigt idag på morgonen inför ännu en jobbdag.
Det gick rätt bra idag på jobbet, hade mycket att göra för en gångs skull, skönt! Slipper man bara stå och glo typ! Efter jobbet hade jag brottom till frisören och satt där till i ungefär två och en halv timme, resultatet blev helt okej. Inte supernöjd men klart mycket bättre än tidigare. Fixade bara utväxten lite och fick en speciell inpackning!

Efter frisören gick jag och träffade min kissekattemma en stund, mysigt:D Satt och snacka och bolma!

Och nu är jag ÄNTLIGEN hoome again! Skönt. Kommer sooova så gott, och jag är dessutom ledig imorgon!!! SOVA LÄNGE!! haha.


snabbmakaroner med fiskpinnar?

Jag hade en hemsk och äcklig dröm inatt, vaknade upp och kände mig lesbisk.

Har precis kommit hem från tandläkaren. Fy fan vad jag tycker det är obehagligt! Min tandläkare är så jäkla våldsam med hans jävla nålpinne som han gräver runt i käften på mig för att försöka hitta minsta lilla felet, men jag var felfri!
Fast jag är sämst att ta hand om mina tänder.

Nu ska jag göra snabbmakaroner med fiskpinnar. Och ja, jag äter snabbmakaroner MED fiskpinnar. Finns det ingen mer på denna jord som kan äta det tillsammans? Jag är nog den enda. Alla som hör det skrattar åt mig.  

MEN DET ÄR GOTT!


UNO

Nej nu har jag suttit och spelar uno med min lillasyster allt förlänge! Ska sticka ut och träffa emma nu en stund och ta en välbehövd ciggeluring och ett mysigt snack.

tjingchong


whatever..

saknar dig något så otroligt idag. Har kollat ut genom fönstret nu minst 10 ggr på 15 min. Men jag får väl fortsätta att längta. såfort jag hör en motorcykel springer jag fram och glor, gjorde det precis. men ser inte dig.



haha, läste precis

att Lady gaga har en snopp?

De senaste dagarna har det ryktats om att Lady Gaga har en snopp. Det var efter ett filmklipp där Gaga kliver av en motorcykel i en väldigt kort klänning som man kunde ana en snopp skymta fram.

Enligt Heatworld ska Lady Gaga vara relativt öppen med sin dubbla könstillhörighet.

– Det är ingenting jag skäms över, det är bara att jag inte går och berättar för alla om det. Ja. Jag har både ett manligt och ett kvinnligt könsorgan, men jag betraktar mig själv som kvinna. Det är bara en liten snopp och den påverkar inte mitt liv mycket. Jag är sexig. Jag är het. Jag har både snopp och snippa. Big deal.

Info: www.nyheter24.se

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, hade man inte redan upptäckt det nu när hon går runt klädd som hon gör?




flyalarmet

Jag öppnade mitt fönster HELT för att vara duktig att vädra och få in lite ljus i rummet. Helt plötsligt sätts flygalarmet på. Jag blev sjukt rädd! Fick ont i hjärtat och nu tutar det lite då och då, högt som in i helvete! Ni som bor i malmö vet hur högt det låter.
Det kan inte vara en bra dag idag för mitt hjärta helt enkelt.

Vad kommer hända härnest? Knivhuggen?

Jag vill ta en cigg och dricka kaffe.

Men jag vågar inte. Tänk så stannar mitt hjärta och jag dör på balkongen istället.


wooorkworkwork

Nu när jag har börjat jobba så blir jag så otroligt rastlös de dagar då jag är ledig. Tänk hur mycket pengar jag hade kunnat tjäna in på dom dagarna. Jag har sökt massor av fler jobb, men det känns inte lönt. Det går inte att få något jobb idag. Vill ha något extra!!! aaaaaaaaaahh

sjukt läskigt

Ligger ner i sängen med datorn framför mig. Började hosta och helt plötsligt känner jag hur mitt hjärta slår helt oregelbundet. Kändes som om jag fick mitt hjärta upp i halsen och pulsen gick snabbare, fick tryck i hvudet så det kändes som om mina ögon skulle hoppa ur. Jag var i chock i ngeför 20 sekunder, vågade inte röra mig och det var svårt att andas, och just nu har jag en äckligt stor huvudvärk.

Vad fan hände??? Är dessutom ensam hemma, och tänk om jag hade fått en hjärtattack och ingen kunde hjälpa mig. Sen några timmar senare hittar dom mig död i sängen med datorn framför mig. Gud vilken nördig död.

Det går dessutom hjärtproblem i släkten så borde gå och kolla min lilla klump. 


Läs

http://ohstlin.blogg.se/

Har följt hennes blogg ett tag nu, och damnboy vad hon är vacker! Önskar att jag hade kunnat trolla, för då hade jag velat ha hennes utseende. hohoho


Lillatorg

Igår satt jag och julia på lillatorg och myste. Men fyfan vad det blåste! Vi drack kaffe och bolmade. Köpte dessutom en cheesecake som jag hade kunnat göra precis vad som helst att få just nu. haha. Dumma mig njöt inte tillräckligt när jag åt den, hade ont i magen. As usual.

Efter pronto satte vi oss på en annan uteservering, som var mycket mysigare! Där köpte vi tée och bolmade ännu mer. När vi sitter där så skriker ALLA som sitter ute på lillatorg, jag och julia förstog ingenting. Jaha det är fotboll sa vi, vem spelar? ingen aning, typ ungern och något annat lag.

Så mycket vet vi om fotboll, det är rätt pinsamt. Det känns som om vi BORDE veta att det var Sverie som spelade.

söndag

Varför är ALLA söndagar lika dryga och tråkiga? Förstår inte. Ligger och kollar på victoria secret show. Är inte det depprimerande? Tänker kränga lite godis nu och njuta av att se deras snygga kroppar!! självmord.


min favorit är självklart Isabeli Fontana,


 


okej..

...jag är riiiiktigt arg just nu!!

jag är allergisk mot lögner.
finns inget värre..


REMINDER:


.












oförskämd människa!

Usch, det är fan omänskligt att gå upp klockan 8 på en lördag. Jobbet var otroooligt drygt idag, hade inte så många kunder, och det blev mest dö-tid.
Men fyyyy fan vad det finns oförskämda männsiskor! Kom in en kvinna med näsan upp i vädret och tyckte att ja var dum i huvudet bara för att jag inte frågade henne om hon behövde hjälp direkt när hon kom in, jag hade andra saker att göra just då, men det förstog inte hon. Fy fan. Det finns ingen anledning att vara otrevlig mot personalen, vad fan gör vi för fel liksom. baaah! Vill bara trampa på dig och sparka iväg dig.

Ikväll blir det antagligen utgång, är inte speciellt taggad på det just nu, men det kommer senare får man hoppas.
Men det blir ingen sen kväll för ska antagligen upp tidigt imorgon också. Emil och jag ska hem till hans mormor i beddinge för att äta lite god maaat osv!



på juuubbet

dags att sova

ska upp om 8 timmar, då blir det dags för jobb! sen har jag heeeelg!!!!!!

 

gute nacht


Thailandooo

Igårkväll kollade Emil och jag lite på resor, och det fick mig verkligen att vilja kämpa ännu mer efter jobbtider. Om vi ska resa så måste vi göra det nu, innan januari, för min skola börjar då (om jag nu kommer komma in).

Vi vill åka till thailand, men det känns rätt hopplöst just nu, för vi vill ej vara borta i endast någon vecka eller två utan snarare en månad. Hittade även en resa till cypern för 13.000 per person i 71 dagar, TÄNK SÅ UNDERBART! Emil började prata om att sälja sin motorcykel, men då säger jag bara nooooo way!

Kollar runt lite mer nu och hittade en rätt billig resa till thailand, men det känns liksom om man nu ändå ska betala så pass mycket pengar så vill man gärna vara på ett fint ställe också, jag menar det är ju helt sinnesjukt så dyrt det är att åka till thailand. gaaaalet. Men det första man tänker på när man tänker på thailand är just hur mysigt och lyxigt hotellen är, och det är inte särskillt kul att bo på ett "skrutthotell" då. Men det bästa sättet är väl att bara köpa flygbiljetterna och sedan boka hotell när man väl är där. Så kan man flytta runt lite och bo på olika hotell och ställen, vilket är skönt om man nu ändå vill stanna där så pass länge.

Om inte thailand så blir det helt klart Grekland. (har jag bestämt;) moahah) jag ÄLSKAR Grekland! och det är ett snepp billigare också, haha.



vill till värmen med min baby!


ojojoj

adrig hade jag kunnat tänka mig hur trött man blir av att bara stå upp hela dagarna. Jobbet idag gick superbra, och det var faktiskt väldigt roligt idag! Känns som om jag fått mer grepp om saker och ting, så jag känner mig en aning tryggare!
För er som undrar så jobbar jag på Laura Ashley som ligger vid baltzargatan. Där säljs alltifrån smycken, kläder, möbler, tyger, tapeter och en massor mer.
Det ända som är lite drygt är att det inte kommer in så många kunder underdagen och det blir lite förmycket "dö-tid", men då gäller det att tänka hur lättförtjänta pengarna är egentligen!


Ikväll blir det endast att ta det lugnt, jobb imorgon igen. Men bara 10-15 vilket är superskönt. Lite nervöst nu när jag ska jobba med en ny tjej som jag aldrig har träffat, men det kommer säkert att gå jättebra! "PENGAR,PENGAR" haha.


baaah



saknar våra stunder tillsammans i skolan!

Från april till september

Skrev senast i april såg jag. Sista meningen löd "det kommer massor med bilder när jag kommer hem!"
Jo, det blev ju snarare inte en enda!
Känns väligt onödigt att lägga in dom nu, för de finns ändå på facebook.

Ibland känner jag sug efter att börja skriva i bloggen igen, och idag  blir det av! Kan inte ärligt säga att jag kommer fullfölja det men det vore roligt om jag kom in i det igen!

I tisdags var jag på intervju till en frisörskola som jag verkligen hoppas på att jag kommer in till. De tar bara in 12 elever, vilket är piss. Men hoppas, hoppas, hoppas! Det största minuset är att den ligger precis vid äckliga mediegymnasiet, där jag var tvungen att åka till i tre dryga år. Det kändes iallafall som om intervjun blev väldigt lyckad och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in. beskedet kommer nu i september någon gång. spännande!

Jag har dessutom börjat jobba. vilket jag tycker är jätteskönt. Men är lite osäker om själva jobbet passar mig. Jag vet ej om jag är en sådan person som orkar leka trevlig och artig hela dagarna och dessutom möta väldigt otrevliga kunder. Men har endast haft en jobbdag där, imorgon och på lördag ska jag jobba igen, hoppas att det kommer att kännas bättre då! Jag får helt enkelt tänka "LÖÖÖNLÖÖÖN!"


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

full rulle hela dagen!

2009-09-29 @ 22:04:45
Det har varit fullrulle hela dagen! Först mötte jag upp emma, så åkte vi bort till jägersro för att kolla kockkläder till henne, vilket gick super! Sedan därifrån hem en snabbis och sen vidare till resengård. haha, jisses!

Vi åkte dit med mammi och min moster för att kolla lite på citygross. Jag och emma shoppaloss och blev helt hyper av all ball mat som fanns där;) haha.
Efter det hem till majj och gjorde lite maaod. Följde med henne ner till videoaffören och till hemköp och nu sitter jag här!

Ska jobba imorgon, ska bli rätt kul! Jobbar med en ny tjej idag, så får se hur det kommer att bli. Rätt ballt för att jag kan mer än henne och jag har bara jobbat där i en månad.. Nu kan jag känna mig duktig imorn dåja;)

Jäägersro

2009-09-29 @ 13:16:01
Ska snart träffa emma! Ska åka till jögersro och kolla på kockkläder till emmööö;) haha sexyygiirl.

Sen ska jag till rosengård hahah, mamma vågade inte åka dit ensam så jag hänkar!
Efter det blir det sushi med jullan.

Hörs lajtor.

Förresten så hade jag värsta hemska mardrömmen inatt, vaknade skakig och svettig. Drömde att det var krig och typ ALLA dog framför ögonen på mig. Riktigt hemskt! och sjukt verkligt... :(

2009-09-29 @ 13:11:04

No matter how big the crowd, or who ever's standing in it, it's still just one person i see..

soon svenska hemmafruar

2009-09-28 @ 18:52:10
Har precis kommit hem från swedala, var där snabbt med mommi och min moster. Vi kollade på montex och sen outleten. Sjukt kasst båda två!

Ska snart käka hemmagjorda hamburgare, momsimomsi!

Sen ska jag hem till emmakissen och glo på svenska hemmafruar. hohoho

Hörs lajtoor aligajtooor!

sophie har pojkvän

2009-09-28 @ 14:50:17
Min lillasyster sophie som är 9 år, har tidigare kommit hem gråtandes från skolan för att en kille i hennes klass har varit sur på henne osv. Och det har inte varit vilken kille som helst, utan den hon är dödskär i! Hon tjatar och tjatar om honom och det har hon gjort i en evigheeet. 

Idag när hon kom hem så springer hon direkt in till mig och berättar vad som har hänt under dagen. "Tintin (som killen heter) sa att jag var skitsnygg!! och att han var kär i mig i hela hans liv!" sa hon.
Så frågade jag henne om de var tillsammans så svarande hon, jag tror det!
Vi gav varandra en "give me fiiive!" och man verkligen ser på henne hur stolt och nöjd hon är,

hon är överlycklig och visst kommer jag ihåg hur kärleken var när man var mindre!
 

tjoho

2009-09-28 @ 13:50:58


Var på bio igår och såg flickan som lekte med elden. Den var faktiskt sådärr.. Slutet var lite drygt men det kommer ut en trea nu i november!

Har sovit skönt inatt, inget mer än det. Ska snart dra mig upp från sängen och fixa nått att äta. Om jag pallar!

haha, lågstadiet test

2009-09-28 @ 13:38:15
Madeleine
Emil:
97%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Madeleine och Emil gör!

Kärlekstest.se


Madeleine Andrén
Edward Cullen:
87%

Whoa! Det ser helt klart mycket bra ut för Madeleine Andrén och Edward Cullen!

Kärlekstest.se


edward, tyvärr! vi hade passat tillsammans men inte lika bra som Jag och Emil! mohaha

fyfan:(

2009-09-27 @ 12:04:07
Jag har aldrig i hela mitt liv, drömt så här hemskt. Vaknade med klumpen i magen och tårarna i halsen. Är ensam hemma också, ensamt. :( hatar att vakna upp själv!
Det känns sjukt äckta och jag är förvirrad.

ååååååååååååååh döda migggggggggggggggggggggg

11 minuter senare..

2009-09-27 @ 00:02:10
min tv gick precis sönder!! VAFAN. kommer aldrig kunna somna inatt. jävla piss. allt är piss.

Vad kommer hända härnäst?

kan det bli värre

2009-09-26 @ 23:49:39

när man tror det är som värst? Det återstår att se.

just nu finns det absolut ingen posetiv tanke i  mitt huvud.

funderar på att sätta på

2009-09-26 @ 16:48:35

mig myskläder och solglasögon och dra mig ut. Gå en lång promenad med bella och bolma cigg. Jag vill dö och lämna hela jävla världen bakom mig. Har ingenting att se fram emot eller något som glädjer mig i denna stund.

Besvikelsen växer och lika så magvärken. Det posetiva är att jag inte kommer kunna äta och jag går ner i vikt. yey.


hatar att vakna när telefonen ringer....

2009-09-26 @ 12:12:50
vaknade att mona, min jobbkollega, ringde och undrade saker om streckkods boken. Jag var självklart lost och totlt nyvaken! Men det gick bra.

Nu har jag precis duschat, sen ska jag åka till skopunken och se om jag hittar något nice. Måste köpa mascara också. trevvlans va?

Hörs lajtoor.

wooorkworkwork

2009-09-26 @ 00:26:31
dagen gick rätt bra, blev klar med vissa saker så det känns skönt! Dessutom var det löning idag, så jävla underbart!!!! Nu får man mer energi för att jobba ännu mer.

Har precis pratat med emmamini i telefon i över en timme. Hon är såååå långt bort, vilket känns tråkigt i denna stund, saknar henne. Vi pratade om allting och det känns skönt att få prata ut. Speciellt när man känner sig deppig och ensam. Hon fick mig iallafall på myycket bättre humör, och det var supermys att prata!:) Tack för att du rindgde!!

Är ledig imorn, för en gångskull! Kommer inte ihåg när jag var ledig på en lördag sist, hohoh. Så denna helgen ska jag verkligen slappna av och samla ihop krafter.

Har inget mer att tillägga just nu. Ska måla naglarna, och sen blir det att glo på seinfeld! Förresten viste ni att i VARJE seinfeld avsnitt så visas stålmannen minst en gång. Igår lyckades jag hitta en liten stålmannengubbe på en hylla i en scen för första gången. kände mig skitstålt! Ska se efter om jag lyckas se det i kvällens avsnitt, vilket kan vara sjukt omöjligt haha.

YO

2009-09-24 @ 18:32:17

hemma i malmö nu

2009-09-24 @ 18:21:13

Har precis ätit middag med familjen, kyckling gryta med ris. mumsigt!
Saknar bubbe.. vi har verkligen haft det sjuktsjuktsjukt mysigt ihop sen i söndags!:)
 Men ska träffa Julia nu en stund. Det blir en fika på lillatorg. Ska bli fun!

Sen blir det att sova tidigt idag, ska upp och jobba imorgon, vilket jag ser fram emot!:) Sen är det dessutom lööööööööööööööööööööning!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

har precis vaknat,

2009-09-24 @ 12:09:27
sitter och kollar på topmodel och käkar mackor. Ska snart göra mig iordning för att åka och fika med julia. Sen blir det att åka hem! rätt skönt!
Sen blir det jobb imorgon och jag ber till guuuuud att jag inte är mega trött efter jobbet, vill ju gå ut och festa!

Pusss

baktajm med dajno

2009-09-23 @ 18:37:11
Dino kom hit vid halv fyra. Vi bakade chokladmuffins och slappade. Nu har jag precis gjort mat och emil kommer när som helst.
Jävla hemmafru jag är, diskat, bakat, gått ut med sopor, lagat mat tills pojkvännen kommer hem. Jag gillar det inte! Nu ser jag faktiskt fram emot att jobba på fredag haha.
Känner mig som en 40 åring. Deppigt!

preem

2009-09-23 @ 14:11:34
Nej ska man traska ner till preem och köpa cigg? Orkar jag? Är det värt det? JA!

Pregnant with a little babygirl

2009-09-23 @ 13:11:21
Igår när emil kom hem så lagade vi mat tillsammans, det blev spagetti och kötrtfärsås, och vi är faktiskt sjukt grymma att laga det tillsammans! :) Sedan kollade vi på idol och lite sånt.

Efter det kollade vi på film, kommer inte ihåg vad den hette. nån svensk kriminalgrejj. Sjukt bra var den iallafall!
Efter det blev det mysmys och sova.
Sov riktigt underbart inatt, låg och höll om varandra hela natten.. Emil gick vid halv 10 och jag sov vidare tills klockan 12.

Drömde konstiga drömmar. Drömde att jag var gravid och hade världens finaste gravidmage. Fick en liten flicka! Så jävla söt! Känns som om jag har en liten bebis nu när jag vaknade. Vill mysa med den, men har ju ingen unge (nej jag vill inte ha en heller. haha) Får väl vänta på att alfons (katten) kommer så kan jag mysa med honom ist!  

nu ska jag fixa frukost. Tror jag ska göra omelett och bacon!

haha

2009-09-22 @ 16:03:56
hittade en bild på mig och emil när vi satt och julpysslade förra julen.

Konsentrerade or what?


Vill ha jul nu. Så jävla mysigt!

skrik å fis

2009-09-22 @ 15:53:06
chillar med timpan just nu. Men jag vill att han ska gå hem, för han bara skriker och fiser. Äckligt!
Han åt upp min tortellini dessutom och snor fjärkontrollen ifrån mig när jag tittar på tyra show. Självklart byter han till mitt hatpogram, simpsons. killar?

Dino skulle egentligen också komma hit, men jag vill duscha och fixa här hemma innan emil kommer hem från jobbet. Så jävla duktig han är som pallar! Jag har ju ledigt fram tills på fredag. Längtar lite att jobba faktiskt.. moneymoney MONEY!

snopptänder eller fittunga?

2009-09-22 @ 03:58:42
vi har frågat varandra galna frågor ikväll. vilket har varit svårt att svara på!

vad vill man heldre ha, snmopptänder eller fittunga?

hörde ni min mage?

2009-09-22 @ 03:54:27
jag fes precis uppåt.
Kvällem bestog av fiske i ett akvarie, spelat buzz, rökt cigg, kastat spindlar till varandr och druckit massor av öl. jösses, timpan sover över, men han säger att han klarar dig med en filt, men jag säger till honom att han får gärna ett mysigt täcke.


Hörs imorn, jag kommer vara bakis och trött! Pusss

madde das hemmafru

2009-09-21 @ 18:32:46
Dino kom vid ett tiden. Vi har glott tv, druckit kaffe och rökt. Spelat buzz också hohoho:D Nu åkte han hem, och snart kommer älskling hem. Äntligen!

Håller på att laga mat nu, så det är klart tills han kommer. Sen blir det mys.
Kanske en movie night med dino och timpan, men har inte sagt nått till timpan än hahah så om du läser detta så vet du!

Nu ska jag fortsätta med maten, hahah sån jävla hemmafru!

Pussenhejjen

lilla pemil

2009-09-21 @ 13:18:20

hahahah sitter och skrattar här för mig själv. sitter vid datorn och hittar gamla bilder på emil när han var liten. Fy fan vad söt han är!! hahahah

 

 

hemma i svedalish

2009-09-21 @ 10:31:29
Nu sitter jag här hemma hos emil. Han stack till jobbet för en timme sedan och jag kunde inte somna om igen efter att han gick. Ska snart göra frulle och sen ta en dusch. Dino lär inte vakna på ett bra tag så det blir väl att titta på tv eller nått. Sen får faktiskt han komma hit så blir det kafffe å kaaga! hahah

Igår kväll kollade vi på film och käka popcorn som fan haha. Riktigt mys! Har världens finaste kille och jag är riktigt kär. Love you!

kräftisar idag igen!

2009-09-20 @ 19:20:44
Myste med kräftor och räkor ikväll igen. Gottigottis!
Emil ringde för ett tag sen och ville att jag skulle komma, så ska snart åka till älsklingen min. Saknar honom som fasen, så det kommer bli riktigt mys!

Jag är ledig tills på fredag så jag stannar nog kvar där. Imorgon när pemil ska jobba så ska jag träffa dino sålänge. Skejta och chilla filmis eller nått:D peeepp!




61 DAGAR KVAR

2009-09-20 @ 15:40:53


Söndag

2009-09-20 @ 15:32:24
Varför hatar man söndagar för?? Finns ingen annan dag som jag hatar mer än söndagar, gillar till och med måndagar mycket mer.

Gårkvällen var trevlig och det var myyycket kräftor. När jag kom hem blev det boms i säng. Vaknade vid 12 och skyndade mig sedan blev det iväg med familjen och träffa pappa nere på bo01. Där blev det fika innan han tog tåget upp till sthlm igen. Lite sorligt, hann inte umgås med honom så mycket som jag ville. menmen! Jag får åka upp dit snart!

Nu sitter jag här, ska snart springa ner till posten och posta brevet till skolan, sen har jag säkrat MIN plats. MINMIN! Sååå jävla underbart. Känner mig lite speciell faktiskt, haha. Tänk att JAG är en av de 12 som kom in av måååååånga sökande. Vilken tur att intervjun gick bra!

Nej nu har jag inte träffat emil på en hel vecka. Känns som år sedan. bajsjobb som kommer emellan. Men det är bara att tänka på vad man jobbar för, och det är pengarna till vår resa! Kommer bli mysigt. Vill verkligen iväg just nu. Måste komma bort ett tag innan skolan börjar i januari! Annars dör jag...

snart kräftor!

2009-09-19 @ 17:33:05


Jobbet idag gick super! Tiden flög förbi och jag lyckades till och med kommunikasera med några danskar! Haha
Efter jobbet bajkde jag hemåt och stannade först på vägen för att köpa lite lunch. Nu snart blir jag hämtad av josse och pappa för att sedan äta kräftskiva hos briems! Så får skynda mig att hitta något och ha på mig.

Hörs senare. PUSS

hahaha, asså helt jävla underbar!

2009-09-18 @ 23:40:13



Go Gaga!

2009-09-18 @ 22:32:25

Igår när vi alla satt hemma hos emma och kollade på MTV VMA så uppträdde lady gaga, och jag tycker fan att hon är så jääääävla grymm! Snacka om en riktig häftig människa. Hon lever sig verkligen in och gör så otroligt häftiga framträdanden. Ingen höll med mig, utan bara tyckte att hon är konstig och ful osv?
Hon skilljer sig från alla andra, och hon har sjuka kläder och är knasig, vilket gör henne så klockren och framför allt sällsynt!
Dessutom har hon en sjukt fin sånröst.

Jag gillar henne iallafall!
    
    
   

Dessutom har hon en sjukt snygg kropp!

fredaagsmyyyyyyyyys

2009-09-18 @ 19:52:17
nördigt. jag vet.

Jobbet idag gick skitbra! Roligt när det väl känns bra. När jag hade slutat gick jag till min cykel för att cykla hem, då upptäckte jag att någon jävel hade snott min cykelkorg! Vad är det för fel på människor? Den var tillochmed sönder.. Jisses!

Nu är jag hemma, och vill bara grååååååååååååta. Vill ut ikväll! Emma och Julia sitter och klunkar gottigott hemma hos julle. Jag är så avensjuk. Ikväll är det en riktig "supa kväll" och jag är riktigt sugen. Menmen, blir upp tidigt imorn för ännu mer jobb. vilket är skönt ändå!:)

Nu ska vi ha myskväll här hemma. Har hyrt två filmer och köpt massor med godis (som jag inte borde röra).
Hörs senare. PUSS!

Varför är choklad så jävla gott???

2009-09-18 @ 00:20:19

Jag älskar verkligen choklad, i alla former. Det är jag knappast ensam om,framförallt inte när det kommer till tjejer! Vad är egentligen grejen med tjejer och choklad? Det måste vara något hormonellt, eftersom man ofta blir ännu mer sugen när man har ägglossning eller mens..

Vad är grejjen med tjejer och choklad egentligen? Om jag är riktigt sugen och inte har choklad eller inte kan köpa det så blir jag helt galen! Jag blir på ett sådant sjukt humör!!

Men ja,  jag är extrem! Kanske därför jag inte får upp mina jeans längre än till låren nu. Deppigt.. Råbantning för min del framöver...
Hur det går vet jag inte, klarar jag mig utan choklad? knappast!

seinfeld

2009-09-17 @ 23:13:52
fy fan vad jag älskar det! Är helt beroende. hoho

Kom precis hem från emma. Mötte först julia, sen kom linnea, amanda, emma och pierre. Glodde på idol och mtv vma. mysigt!

Ska försöka gå till sängs snart, upp tidigt för mig imorn. jobbjobb. Ser rätt fram emot det faktiskt!

myskväll!

2009-09-17 @ 19:05:07
Nu ska det mysas hemma hos mini. Hon åker tillbaka till usa imorn, så vi ska ha hejdåmys.

Ska först möta upp jullanpullan.

PUSS!

Pocketful of Sunshine

2009-09-17 @ 17:46:31
http://www.youtube.com/watch?v=QwlC9J1CAUs ♥

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

nattinatti

2009-09-16 @ 22:42:34


Nu ska jag göra något som jag har längtat efter hela dagen. Gå och lägga mig i sängen och kolla på seinfeld. Har blivit helt beroende av det. Sen sooova. Har en sådan enorm huvudvärk så jag vill bara stänga av datorn, och släcka ner. Imorgon är jag ledig. Momsimomsi. Räknade dessutom ut vad jag har tjänat hittils, och fy fan vad jag är lycklig! Godnatt ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

2009-09-16 @ 20:56:36
jag kom in på skooolan!

Kom hem efter en rätt jobbig dag från jobbet, och det var det första mamma berättade. Snacka om att jag blev chokad! Men det känns så skönt! Nu vet jag vad jag ska hålla på med nu i 3 år framåt! sköööööööööööööönt.

:D:D:D:D

superbra!

2009-09-16 @ 01:13:33
Var filmen, blev helt kär i både Gerard Butler och Katherine Heigl! Och den bästa scenen var ju självklart när de satt på resturangen. Kan inte säga för mycket nu när ni kanske inte har sett den. hohohoho

Imorgonbitti blir det jobb, upp tidigt och komma hem seeent. aah. menmen! Helgen är bokat för släkten, vilket jag inte ser särskilt fram emot just nu, men ser fram emot att träffa pappa som jag inte har gjort nu på länge:)

Nu blir det snart läggdags, så hörs imorgon! Puuuss


TJATJINGHOJHEJDÅ NU BLIR DET BIO!

2009-09-15 @ 19:23:42

kom hem för en liten stund sedan.

2009-09-15 @ 19:01:04
Träffade emmakissen, emmamini och julia men julia och emmakissen stack när jag kom ungefär så jag och mini gick först till apollo där jag hämtade en resebroschyr sedan köpte emma lite maaoood. Nu är jag hemma och har precis läst veckorevyn och käkat lite.

Ska träffa julia om en timme och sedan blir det biokväll! myyysigt:) blir the ugly truth. har hört massooor med bra saker om den filmen, så får se vad jag tycker. Men jag älskar Katherine Heigl så jag kommer antagligen gilla filmen!

fyfaaan

2009-09-15 @ 15:10:06
okej jag börjar gråta nu, fy fan vad ont det gör!!!! Borde jag vara orolig?!?!

mammma!

ajaj

2009-09-15 @ 14:51:25
fy fan vad jag har ont i mina bröst! Antingen växer dom eller så får jag snart en hjärtattack. Hoppas att de växer.

Nu ska jag till stan och träffa mina babyyys! Har brottom, bara inte min mensvärk kommer göra mig segepelle nu!

tjoohejj leverpastejjj

dirty dancing in my ♥

2009-09-15 @ 13:55:43

jäklar vad dåligt jag har sovit inatt!!!

Dessutom har patrick swayze dött. Tycker det är sjukt sorligt. Jag som älskar dirty dancing, och blev i princip uppväxt med den filmen! Tyckte han var sååå snygg och var helt kär i honom ända sedan första gången jag såg filmen vid 7 års åldern. haha.

VILA I FRID PATRICK! ♥

thoughts, feelings and emotions

2009-09-14 @ 22:32:22

Just one look at you and i can tell that we click so perfectly, but how can i put into words.
The way you make me feel inside- butterflies, goosebumps, euphoria...  ♥

oj. oj. oj. ojoj.....

2009-09-14 @ 19:41:48
VILKEN JOBBIG DAG!
Allting har verkligen gått fel på jobbet idag, fy fan. Ville bara hemhemhem, men tiden gick så otroligt långsamt!

När jag vaknade i morse ville jag bara börja gråta. Ville bara ligga kvar och mysa med emil, men han var gullig och förklarade för mig att allt kommer gå bra idag och att jag kommer bli gladare sen (det blev tvärtom) så jag fick energi att ta mig upp ur sängen. När jag kom tillbaka efter duschen så kröp jag ner igen, vilket var en dum idé. VILLE INTE GÅ UPP!!! och det var såå mysigt med min älskling. Sånt är ångest!
Men tillslut kom vi båda upp och gick iväg till juuubbet.

Nu är jag hemma, och jag är ledig imorn. Kände hur leendet kom när jag skrev den meningen. Jag är ledig imorn!!! Så underbart skönt, ska sova länge.


I lördags kom först emma hit, och vi satt oss på gården och snackade en massa och tog några öl. mysigt! Sedan tog vi oss in til möllan där vi träffade emil, nisse och pommes.

Det blev en rolig kväll! :)

Nu är jag öööver taggad!

2009-09-12 @ 21:34:55
och träffar emma för lite öl på gården, sen möter vi upp emil och hans friends på möllan!

TJATJENA HEJ, hörs imorgon.

tjing

2009-09-12 @ 16:43:26
Nu ska jag ut och träffa miniemma en stund, som förövrigt varit borta lääääänge!

POSS

idag är jag GLAD!

2009-09-12 @ 16:01:07
Kom precis hem från jobbet, och det gick sjukt bra idag! Hur härligt är det inte när man kommer hem från en rolig dag från jobbet? Man blir på så bra humör! Hade mycket att göra så tiden gick rätt snabbt också.

Är dessutom ledig imorn, så ikväll vill jag göra något rooooligt!

nej nu ska jag sova,

2009-09-11 @ 23:24:36
ska upp tidigt imorgon för ännu en jobbdag. Kommer bli evigt tacksam när jag väl fått min lön!

puss!

Tittar runt på lite resor..

2009-09-11 @ 22:56:27
..och drömmer mig bort! Fy fan vad jag vill iväg nu, med min baby dessutom, såklart!

Har kommit på att thailand får jag nog drömma om. Flygbiljetterna är alldeles för dyra! Så jävla tråkigt!!!
Men vilka länder har ett varmt klimat just nu under hösten och vintern egentligen?

Ska kika vidare nu!

when love takes over...

2009-09-11 @ 22:30:40


Since 2006 ♥

dagens "vill ha!"- Ledig från jobb imorn fast att jag ändå tjänar pengar!

2009-09-11 @ 19:53:08
Jag vill vara ledig imorgon, jag vill ut ikväll med mina babys!! Fan. Fan. Fan. Hoppas jag inte jobbar nästa lördag, igen!

"skinny jeans"

2009-09-11 @ 19:47:28
Imorgon har vi loppis på våran gård, så passade på att rensa garderoben! Det blev en hel papperskasse och lite mer, vilket är skitbra! När jag började rensa bland jeansen så hittade jag mina såkallade "skinny jeans" som man en gång i tiden använde och inte riktigt kan acceptera att de är för små idag. Jag har haft dom nu i några år, sedan 6an eller 7an tror jag, och senast jag hade dom på mig var i början av tvåan på gymnasiet. sen dess har jag inte äns fått upp dom på låren.

Men självklart säljer jag inte dom!!! Man vill ju gärna hoppas på att man får på sig dom igen.


Jag och emma + mina "skinny jeans"

Härligt lång sovmorgon!

2009-09-11 @ 13:45:47

Vaknade för en timme sedan ungefär, har sovit rätt gooott! Men hatar att veta att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba. Så ingen sovmorgon för mig imorn inte, men slutar redan klockan tre så det är rätt lugnt!

Dagens "vill ha"- ikke svullen mage!

2009-09-10 @ 22:58:01


Jag har ofta jävligt svullen mage, vet fan inte varför! Känns som om magen ska spängas när som helst typ. AAAHH!

snygga svennar!

2009-09-10 @ 22:45:11

 
Gynning, såklart!

Emma Andersson
 
Josefin Crafoord

Josephine Bornebusch

Prinsessan Madeleine

Tilde Fröling

VICTORIA SILVSTEDT!

tjenis penis!

2009-09-10 @ 22:30:36
Har varit lite off på att skriva. Har haft mycket för mig, och min dator fungerar inte riktigt som den ska heller. Hata.

Iförrigår följde jag med min lillasyster på simskola sen tog jag bussen till emil. Kom hem igårkväll för att sedan ta mig upp tidigt idag på morgonen inför ännu en jobbdag.
Det gick rätt bra idag på jobbet, hade mycket att göra för en gångs skull, skönt! Slipper man bara stå och glo typ! Efter jobbet hade jag brottom till frisören och satt där till i ungefär två och en halv timme, resultatet blev helt okej. Inte supernöjd men klart mycket bättre än tidigare. Fixade bara utväxten lite och fick en speciell inpackning!

Efter frisören gick jag och träffade min kissekattemma en stund, mysigt:D Satt och snacka och bolma!

Och nu är jag ÄNTLIGEN hoome again! Skönt. Kommer sooova så gott, och jag är dessutom ledig imorgon!!! SOVA LÄNGE!! haha.

snabbmakaroner med fiskpinnar?

2009-09-08 @ 13:08:22

Jag hade en hemsk och äcklig dröm inatt, vaknade upp och kände mig lesbisk.

Har precis kommit hem från tandläkaren. Fy fan vad jag tycker det är obehagligt! Min tandläkare är så jäkla våldsam med hans jävla nålpinne som han gräver runt i käften på mig för att försöka hitta minsta lilla felet, men jag var felfri!
Fast jag är sämst att ta hand om mina tänder.

Nu ska jag göra snabbmakaroner med fiskpinnar. Och ja, jag äter snabbmakaroner MED fiskpinnar. Finns det ingen mer på denna jord som kan äta det tillsammans? Jag är nog den enda. Alla som hör det skrattar åt mig.  

MEN DET ÄR GOTT!

UNO

2009-09-07 @ 20:32:15
Nej nu har jag suttit och spelar uno med min lillasyster allt förlänge! Ska sticka ut och träffa emma nu en stund och ta en välbehövd ciggeluring och ett mysigt snack.

tjingchong

whatever..

2009-09-07 @ 18:19:45
saknar dig något så otroligt idag. Har kollat ut genom fönstret nu minst 10 ggr på 15 min. Men jag får väl fortsätta att längta. såfort jag hör en motorcykel springer jag fram och glor, gjorde det precis. men ser inte dig.


haha, läste precis

2009-09-07 @ 15:26:34

att Lady gaga har en snopp?

De senaste dagarna har det ryktats om att Lady Gaga har en snopp. Det var efter ett filmklipp där Gaga kliver av en motorcykel i en väldigt kort klänning som man kunde ana en snopp skymta fram.

Enligt Heatworld ska Lady Gaga vara relativt öppen med sin dubbla könstillhörighet.

– Det är ingenting jag skäms över, det är bara att jag inte går och berättar för alla om det. Ja. Jag har både ett manligt och ett kvinnligt könsorgan, men jag betraktar mig själv som kvinna. Det är bara en liten snopp och den påverkar inte mitt liv mycket. Jag är sexig. Jag är het. Jag har både snopp och snippa. Big deal.

Info: www.nyheter24.se

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, hade man inte redan upptäckt det nu när hon går runt klädd som hon gör?



flyalarmet

2009-09-07 @ 15:11:30
Jag öppnade mitt fönster HELT för att vara duktig att vädra och få in lite ljus i rummet. Helt plötsligt sätts flygalarmet på. Jag blev sjukt rädd! Fick ont i hjärtat och nu tutar det lite då och då, högt som in i helvete! Ni som bor i malmö vet hur högt det låter.
Det kan inte vara en bra dag idag för mitt hjärta helt enkelt.

Vad kommer hända härnest? Knivhuggen?

Jag vill ta en cigg och dricka kaffe.

2009-09-07 @ 14:15:35

Men jag vågar inte. Tänk så stannar mitt hjärta och jag dör på balkongen istället.

wooorkworkwork

2009-09-07 @ 14:06:33
Nu när jag har börjat jobba så blir jag så otroligt rastlös de dagar då jag är ledig. Tänk hur mycket pengar jag hade kunnat tjäna in på dom dagarna. Jag har sökt massor av fler jobb, men det känns inte lönt. Det går inte att få något jobb idag. Vill ha något extra!!! aaaaaaaaaahh

sjukt läskigt

2009-09-07 @ 13:49:01

Ligger ner i sängen med datorn framför mig. Började hosta och helt plötsligt känner jag hur mitt hjärta slår helt oregelbundet. Kändes som om jag fick mitt hjärta upp i halsen och pulsen gick snabbare, fick tryck i hvudet så det kändes som om mina ögon skulle hoppa ur. Jag var i chock i ngeför 20 sekunder, vågade inte röra mig och det var svårt att andas, och just nu har jag en äckligt stor huvudvärk.

Vad fan hände??? Är dessutom ensam hemma, och tänk om jag hade fått en hjärtattack och ingen kunde hjälpa mig. Sen några timmar senare hittar dom mig död i sängen med datorn framför mig. Gud vilken nördig död.

Det går dessutom hjärtproblem i släkten så borde gå och kolla min lilla klump. 

Läs

2009-09-06 @ 19:16:42
http://ohstlin.blogg.se/

Har följt hennes blogg ett tag nu, och damnboy vad hon är vacker! Önskar att jag hade kunnat trolla, för då hade jag velat ha hennes utseende. hohoho

Lillatorg

2009-09-06 @ 19:04:46
Igår satt jag och julia på lillatorg och myste. Men fyfan vad det blåste! Vi drack kaffe och bolmade. Köpte dessutom en cheesecake som jag hade kunnat göra precis vad som helst att få just nu. haha. Dumma mig njöt inte tillräckligt när jag åt den, hade ont i magen. As usual.

Efter pronto satte vi oss på en annan uteservering, som var mycket mysigare! Där köpte vi tée och bolmade ännu mer. När vi sitter där så skriker ALLA som sitter ute på lillatorg, jag och julia förstog ingenting. Jaha det är fotboll sa vi, vem spelar? ingen aning, typ ungern och något annat lag.

Så mycket vet vi om fotboll, det är rätt pinsamt. Det känns som om vi BORDE veta att det var Sverie som spelade.

söndag

2009-09-06 @ 18:57:23

Varför är ALLA söndagar lika dryga och tråkiga? Förstår inte. Ligger och kollar på victoria secret show. Är inte det depprimerande? Tänker kränga lite godis nu och njuta av att se deras snygga kroppar!! självmord.


min favorit är självklart Isabeli Fontana,


 

okej..

2009-09-05 @ 18:17:17

...jag är riiiiktigt arg just nu!!

jag är allergisk mot lögner.
finns inget värre..

REMINDER:

2009-09-05 @ 17:42:20

.

2009-09-05 @ 16:48:32











oförskämd människa!

2009-09-05 @ 16:32:10
Usch, det är fan omänskligt att gå upp klockan 8 på en lördag. Jobbet var otroooligt drygt idag, hade inte så många kunder, och det blev mest dö-tid.
Men fyyyy fan vad det finns oförskämda männsiskor! Kom in en kvinna med näsan upp i vädret och tyckte att ja var dum i huvudet bara för att jag inte frågade henne om hon behövde hjälp direkt när hon kom in, jag hade andra saker att göra just då, men det förstog inte hon. Fy fan. Det finns ingen anledning att vara otrevlig mot personalen, vad fan gör vi för fel liksom. baaah! Vill bara trampa på dig och sparka iväg dig.

Ikväll blir det antagligen utgång, är inte speciellt taggad på det just nu, men det kommer senare får man hoppas.
Men det blir ingen sen kväll för ska antagligen upp tidigt imorgon också. Emil och jag ska hem till hans mormor i beddinge för att äta lite god maaat osv!



på juuubbet

dags att sova

2009-09-05 @ 00:16:39

ska upp om 8 timmar, då blir det dags för jobb! sen har jag heeeelg!!!!!!

 

gute nacht

Thailandooo

2009-09-05 @ 00:07:55

Igårkväll kollade Emil och jag lite på resor, och det fick mig verkligen att vilja kämpa ännu mer efter jobbtider. Om vi ska resa så måste vi göra det nu, innan januari, för min skola börjar då (om jag nu kommer komma in).

Vi vill åka till thailand, men det känns rätt hopplöst just nu, för vi vill ej vara borta i endast någon vecka eller två utan snarare en månad. Hittade även en resa till cypern för 13.000 per person i 71 dagar, TÄNK SÅ UNDERBART! Emil började prata om att sälja sin motorcykel, men då säger jag bara nooooo way!

Kollar runt lite mer nu och hittade en rätt billig resa till thailand, men det känns liksom om man nu ändå ska betala så pass mycket pengar så vill man gärna vara på ett fint ställe också, jag menar det är ju helt sinnesjukt så dyrt det är att åka till thailand. gaaaalet. Men det första man tänker på när man tänker på thailand är just hur mysigt och lyxigt hotellen är, och det är inte särskillt kul att bo på ett "skrutthotell" då. Men det bästa sättet är väl att bara köpa flygbiljetterna och sedan boka hotell när man väl är där. Så kan man flytta runt lite och bo på olika hotell och ställen, vilket är skönt om man nu ändå vill stanna där så pass länge.

Om inte thailand så blir det helt klart Grekland. (har jag bestämt;) moahah) jag ÄLSKAR Grekland! och det är ett snepp billigare också, haha.



vill till värmen med min baby!

ojojoj

2009-09-04 @ 20:45:44
adrig hade jag kunnat tänka mig hur trött man blir av att bara stå upp hela dagarna. Jobbet idag gick superbra, och det var faktiskt väldigt roligt idag! Känns som om jag fått mer grepp om saker och ting, så jag känner mig en aning tryggare!
För er som undrar så jobbar jag på Laura Ashley som ligger vid baltzargatan. Där säljs alltifrån smycken, kläder, möbler, tyger, tapeter och en massor mer.
Det ända som är lite drygt är att det inte kommer in så många kunder underdagen och det blir lite förmycket "dö-tid", men då gäller det att tänka hur lättförtjänta pengarna är egentligen!


Ikväll blir det endast att ta det lugnt, jobb imorgon igen. Men bara 10-15 vilket är superskönt. Lite nervöst nu när jag ska jobba med en ny tjej som jag aldrig har träffat, men det kommer säkert att gå jättebra! "PENGAR,PENGAR" haha.

baaah

2009-09-03 @ 21:44:34


saknar våra stunder tillsammans i skolan!

Från april till september

2009-09-03 @ 21:37:35
Skrev senast i april såg jag. Sista meningen löd "det kommer massor med bilder när jag kommer hem!"
Jo, det blev ju snarare inte en enda!
Känns väligt onödigt att lägga in dom nu, för de finns ändå på facebook.

Ibland känner jag sug efter att börja skriva i bloggen igen, och idag  blir det av! Kan inte ärligt säga att jag kommer fullfölja det men det vore roligt om jag kom in i det igen!

I tisdags var jag på intervju till en frisörskola som jag verkligen hoppas på att jag kommer in till. De tar bara in 12 elever, vilket är piss. Men hoppas, hoppas, hoppas! Det största minuset är att den ligger precis vid äckliga mediegymnasiet, där jag var tvungen att åka till i tre dryga år. Det kändes iallafall som om intervjun blev väldigt lyckad och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in. beskedet kommer nu i september någon gång. spännande!

Jag har dessutom börjat jobba. vilket jag tycker är jätteskönt. Men är lite osäker om själva jobbet passar mig. Jag vet ej om jag är en sådan person som orkar leka trevlig och artig hela dagarna och dessutom möta väldigt otrevliga kunder. Men har endast haft en jobbdag där, imorgon och på lördag ska jag jobba igen, hoppas att det kommer att kännas bättre då! Jag får helt enkelt tänka "LÖÖÖNLÖÖÖN!"


Thoughts, Feelings and Emotions -

full rulle hela dagen!

Det har varit fullrulle hela dagen! Först mötte jag upp emma, så åkte vi bort till jägersro för att kolla kockkläder till henne, vilket gick super! Sedan därifrån hem en snabbis och sen vidare till resengård. haha, jisses!

Vi åkte dit med mammi och min moster för att kolla lite på citygross. Jag och emma shoppaloss och blev helt hyper av all ball mat som fanns där;) haha.
Efter det hem till majj och gjorde lite maaod. Följde med henne ner till videoaffören och till hemköp och nu sitter jag här!

Ska jobba imorgon, ska bli rätt kul! Jobbar med en ny tjej idag, så får se hur det kommer att bli. Rätt ballt för att jag kan mer än henne och jag har bara jobbat där i en månad.. Nu kan jag känna mig duktig imorn dåja;)

Jäägersro

Ska snart träffa emma! Ska åka till jögersro och kolla på kockkläder till emmööö;) haha sexyygiirl.

Sen ska jag till rosengård hahah, mamma vågade inte åka dit ensam så jag hänkar!
Efter det blir det sushi med jullan.

Hörs lajtor.

Förresten så hade jag värsta hemska mardrömmen inatt, vaknade skakig och svettig. Drömde att det var krig och typ ALLA dog framför ögonen på mig. Riktigt hemskt! och sjukt verkligt... :(


No matter how big the crowd, or who ever's standing in it, it's still just one person i see..


soon svenska hemmafruar

Har precis kommit hem från swedala, var där snabbt med mommi och min moster. Vi kollade på montex och sen outleten. Sjukt kasst båda två!

Ska snart käka hemmagjorda hamburgare, momsimomsi!

Sen ska jag hem till emmakissen och glo på svenska hemmafruar. hohoho

Hörs lajtoor aligajtooor!


sophie har pojkvän

Min lillasyster sophie som är 9 år, har tidigare kommit hem gråtandes från skolan för att en kille i hennes klass har varit sur på henne osv. Och det har inte varit vilken kille som helst, utan den hon är dödskär i! Hon tjatar och tjatar om honom och det har hon gjort i en evigheeet. 

Idag när hon kom hem så springer hon direkt in till mig och berättar vad som har hänt under dagen. "Tintin (som killen heter) sa att jag var skitsnygg!! och att han var kär i mig i hela hans liv!" sa hon.
Så frågade jag henne om de var tillsammans så svarande hon, jag tror det!
Vi gav varandra en "give me fiiive!" och man verkligen ser på henne hur stolt och nöjd hon är,

hon är överlycklig och visst kommer jag ihåg hur kärleken var när man var mindre!
 

tjoho



Var på bio igår och såg flickan som lekte med elden. Den var faktiskt sådärr.. Slutet var lite drygt men det kommer ut en trea nu i november!

Har sovit skönt inatt, inget mer än det. Ska snart dra mig upp från sängen och fixa nått att äta. Om jag pallar!


haha, lågstadiet test

Madeleine
Emil:
97%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Madeleine och Emil gör!

Kärlekstest.se


Madeleine Andrén
Edward Cullen:
87%

Whoa! Det ser helt klart mycket bra ut för Madeleine Andrén och Edward Cullen!

Kärlekstest.se


edward, tyvärr! vi hade passat tillsammans men inte lika bra som Jag och Emil! mohaha

fyfan:(

Jag har aldrig i hela mitt liv, drömt så här hemskt. Vaknade med klumpen i magen och tårarna i halsen. Är ensam hemma också, ensamt. :( hatar att vakna upp själv!
Det känns sjukt äckta och jag är förvirrad.

ååååååååååååååh döda migggggggggggggggggggggg

11 minuter senare..

min tv gick precis sönder!! VAFAN. kommer aldrig kunna somna inatt. jävla piss. allt är piss.

Vad kommer hända härnäst?

kan det bli värre

när man tror det är som värst? Det återstår att se.

just nu finns det absolut ingen posetiv tanke i  mitt huvud.


funderar på att sätta på

mig myskläder och solglasögon och dra mig ut. Gå en lång promenad med bella och bolma cigg. Jag vill dö och lämna hela jävla världen bakom mig. Har ingenting att se fram emot eller något som glädjer mig i denna stund.

Besvikelsen växer och lika så magvärken. Det posetiva är att jag inte kommer kunna äta och jag går ner i vikt. yey.



hatar att vakna när telefonen ringer....

vaknade att mona, min jobbkollega, ringde och undrade saker om streckkods boken. Jag var självklart lost och totlt nyvaken! Men det gick bra.

Nu har jag precis duschat, sen ska jag åka till skopunken och se om jag hittar något nice. Måste köpa mascara också. trevvlans va?

Hörs lajtoor.

wooorkworkwork

dagen gick rätt bra, blev klar med vissa saker så det känns skönt! Dessutom var det löning idag, så jävla underbart!!!! Nu får man mer energi för att jobba ännu mer.

Har precis pratat med emmamini i telefon i över en timme. Hon är såååå långt bort, vilket känns tråkigt i denna stund, saknar henne. Vi pratade om allting och det känns skönt att få prata ut. Speciellt när man känner sig deppig och ensam. Hon fick mig iallafall på myycket bättre humör, och det var supermys att prata!:) Tack för att du rindgde!!

Är ledig imorn, för en gångskull! Kommer inte ihåg när jag var ledig på en lördag sist, hohoh. Så denna helgen ska jag verkligen slappna av och samla ihop krafter.

Har inget mer att tillägga just nu. Ska måla naglarna, och sen blir det att glo på seinfeld! Förresten viste ni att i VARJE seinfeld avsnitt så visas stålmannen minst en gång. Igår lyckades jag hitta en liten stålmannengubbe på en hylla i en scen för första gången. kände mig skitstålt! Ska se efter om jag lyckas se det i kvällens avsnitt, vilket kan vara sjukt omöjligt haha.

YO


hemma i malmö nu

Har precis ätit middag med familjen, kyckling gryta med ris. mumsigt!
Saknar bubbe.. vi har verkligen haft det sjuktsjuktsjukt mysigt ihop sen i söndags!:)
 Men ska träffa Julia nu en stund. Det blir en fika på lillatorg. Ska bli fun!

Sen blir det att sova tidigt idag, ska upp och jobba imorgon, vilket jag ser fram emot!:) Sen är det dessutom lööööööööööööööööööööning!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


har precis vaknat,

sitter och kollar på topmodel och käkar mackor. Ska snart göra mig iordning för att åka och fika med julia. Sen blir det att åka hem! rätt skönt!
Sen blir det jobb imorgon och jag ber till guuuuud att jag inte är mega trött efter jobbet, vill ju gå ut och festa!

Pusss

baktajm med dajno

Dino kom hit vid halv fyra. Vi bakade chokladmuffins och slappade. Nu har jag precis gjort mat och emil kommer när som helst.
Jävla hemmafru jag är, diskat, bakat, gått ut med sopor, lagat mat tills pojkvännen kommer hem. Jag gillar det inte! Nu ser jag faktiskt fram emot att jobba på fredag haha.
Känner mig som en 40 åring. Deppigt!


preem

Nej ska man traska ner till preem och köpa cigg? Orkar jag? Är det värt det? JA!

Pregnant with a little babygirl

Igår när emil kom hem så lagade vi mat tillsammans, det blev spagetti och kötrtfärsås, och vi är faktiskt sjukt grymma att laga det tillsammans! :) Sedan kollade vi på idol och lite sånt.

Efter det kollade vi på film, kommer inte ihåg vad den hette. nån svensk kriminalgrejj. Sjukt bra var den iallafall!
Efter det blev det mysmys och sova.
Sov riktigt underbart inatt, låg och höll om varandra hela natten.. Emil gick vid halv 10 och jag sov vidare tills klockan 12.

Drömde konstiga drömmar. Drömde att jag var gravid och hade världens finaste gravidmage. Fick en liten flicka! Så jävla söt! Känns som om jag har en liten bebis nu när jag vaknade. Vill mysa med den, men har ju ingen unge (nej jag vill inte ha en heller. haha) Får väl vänta på att alfons (katten) kommer så kan jag mysa med honom ist!  

nu ska jag fixa frukost. Tror jag ska göra omelett och bacon!

haha

hittade en bild på mig och emil när vi satt och julpysslade förra julen.

Konsentrerade or what?


Vill ha jul nu. Så jävla mysigt!

skrik å fis

chillar med timpan just nu. Men jag vill att han ska gå hem, för han bara skriker och fiser. Äckligt!
Han åt upp min tortellini dessutom och snor fjärkontrollen ifrån mig när jag tittar på tyra show. Självklart byter han till mitt hatpogram, simpsons. killar?

Dino skulle egentligen också komma hit, men jag vill duscha och fixa här hemma innan emil kommer hem från jobbet. Så jävla duktig han är som pallar! Jag har ju ledigt fram tills på fredag. Längtar lite att jobba faktiskt.. moneymoney MONEY!


snopptänder eller fittunga?

vi har frågat varandra galna frågor ikväll. vilket har varit svårt att svara på!

vad vill man heldre ha, snmopptänder eller fittunga?

hörde ni min mage?

jag fes precis uppåt.
Kvällem bestog av fiske i ett akvarie, spelat buzz, rökt cigg, kastat spindlar till varandr och druckit massor av öl. jösses, timpan sover över, men han säger att han klarar dig med en filt, men jag säger till honom att han får gärna ett mysigt täcke.


Hörs imorn, jag kommer vara bakis och trött! Pusss

madde das hemmafru

Dino kom vid ett tiden. Vi har glott tv, druckit kaffe och rökt. Spelat buzz också hohoho:D Nu åkte han hem, och snart kommer älskling hem. Äntligen!

Håller på att laga mat nu, så det är klart tills han kommer. Sen blir det mys.
Kanske en movie night med dino och timpan, men har inte sagt nått till timpan än hahah så om du läser detta så vet du!

Nu ska jag fortsätta med maten, hahah sån jävla hemmafru!

Pussenhejjen

lilla pemil

hahahah sitter och skrattar här för mig själv. sitter vid datorn och hittar gamla bilder på emil när han var liten. Fy fan vad söt han är!! hahahah

 

 


hemma i svedalish

Nu sitter jag här hemma hos emil. Han stack till jobbet för en timme sedan och jag kunde inte somna om igen efter att han gick. Ska snart göra frulle och sen ta en dusch. Dino lär inte vakna på ett bra tag så det blir väl att titta på tv eller nått. Sen får faktiskt han komma hit så blir det kafffe å kaaga! hahah

Igår kväll kollade vi på film och käka popcorn som fan haha. Riktigt mys! Har världens finaste kille och jag är riktigt kär. Love you!

kräftisar idag igen!

Myste med kräftor och räkor ikväll igen. Gottigottis!
Emil ringde för ett tag sen och ville att jag skulle komma, så ska snart åka till älsklingen min. Saknar honom som fasen, så det kommer bli riktigt mys!

Jag är ledig tills på fredag så jag stannar nog kvar där. Imorgon när pemil ska jobba så ska jag träffa dino sålänge. Skejta och chilla filmis eller nått:D peeepp!





61 DAGAR KVAR



Söndag

Varför hatar man söndagar för?? Finns ingen annan dag som jag hatar mer än söndagar, gillar till och med måndagar mycket mer.

Gårkvällen var trevlig och det var myyycket kräftor. När jag kom hem blev det boms i säng. Vaknade vid 12 och skyndade mig sedan blev det iväg med familjen och träffa pappa nere på bo01. Där blev det fika innan han tog tåget upp till sthlm igen. Lite sorligt, hann inte umgås med honom så mycket som jag ville. menmen! Jag får åka upp dit snart!

Nu sitter jag här, ska snart springa ner till posten och posta brevet till skolan, sen har jag säkrat MIN plats. MINMIN! Sååå jävla underbart. Känner mig lite speciell faktiskt, haha. Tänk att JAG är en av de 12 som kom in av måååååånga sökande. Vilken tur att intervjun gick bra!

Nej nu har jag inte träffat emil på en hel vecka. Känns som år sedan. bajsjobb som kommer emellan. Men det är bara att tänka på vad man jobbar för, och det är pengarna till vår resa! Kommer bli mysigt. Vill verkligen iväg just nu. Måste komma bort ett tag innan skolan börjar i januari! Annars dör jag...


snart kräftor!



Jobbet idag gick super! Tiden flög förbi och jag lyckades till och med kommunikasera med några danskar! Haha
Efter jobbet bajkde jag hemåt och stannade först på vägen för att köpa lite lunch. Nu snart blir jag hämtad av josse och pappa för att sedan äta kräftskiva hos briems! Så får skynda mig att hitta något och ha på mig.

Hörs senare. PUSS

hahaha, asså helt jävla underbar!




Go Gaga!

Igår när vi alla satt hemma hos emma och kollade på MTV VMA så uppträdde lady gaga, och jag tycker fan att hon är så jääääävla grymm! Snacka om en riktig häftig människa. Hon lever sig verkligen in och gör så otroligt häftiga framträdanden. Ingen höll med mig, utan bara tyckte att hon är konstig och ful osv?
Hon skilljer sig från alla andra, och hon har sjuka kläder och är knasig, vilket gör henne så klockren och framför allt sällsynt!
Dessutom har hon en sjukt fin sånröst.

Jag gillar henne iallafall!
    
    
   

Dessutom har hon en sjukt snygg kropp!


fredaagsmyyyyyyyyys

nördigt. jag vet.

Jobbet idag gick skitbra! Roligt när det väl känns bra. När jag hade slutat gick jag till min cykel för att cykla hem, då upptäckte jag att någon jävel hade snott min cykelkorg! Vad är det för fel på människor? Den var tillochmed sönder.. Jisses!

Nu är jag hemma, och vill bara grååååååååååååta. Vill ut ikväll! Emma och Julia sitter och klunkar gottigott hemma hos julle. Jag är så avensjuk. Ikväll är det en riktig "supa kväll" och jag är riktigt sugen. Menmen, blir upp tidigt imorn för ännu mer jobb. vilket är skönt ändå!:)

Nu ska vi ha myskväll här hemma. Har hyrt två filmer och köpt massor med godis (som jag inte borde röra).
Hörs senare. PUSS!

Varför är choklad så jävla gott???

Jag älskar verkligen choklad, i alla former. Det är jag knappast ensam om,framförallt inte när det kommer till tjejer! Vad är egentligen grejen med tjejer och choklad? Det måste vara något hormonellt, eftersom man ofta blir ännu mer sugen när man har ägglossning eller mens..

Vad är grejjen med tjejer och choklad egentligen? Om jag är riktigt sugen och inte har choklad eller inte kan köpa det så blir jag helt galen! Jag blir på ett sådant sjukt humör!!

Men ja,  jag är extrem! Kanske därför jag inte får upp mina jeans längre än till låren nu. Deppigt.. Råbantning för min del framöver...
Hur det går vet jag inte, klarar jag mig utan choklad? knappast!


seinfeld

fy fan vad jag älskar det! Är helt beroende. hoho

Kom precis hem från emma. Mötte först julia, sen kom linnea, amanda, emma och pierre. Glodde på idol och mtv vma. mysigt!

Ska försöka gå till sängs snart, upp tidigt för mig imorn. jobbjobb. Ser rätt fram emot det faktiskt!


myskväll!

Nu ska det mysas hemma hos mini. Hon åker tillbaka till usa imorn, så vi ska ha hejdåmys.

Ska först möta upp jullanpullan.

PUSS!


Pocketful of Sunshine

http://www.youtube.com/watch?v=QwlC9J1CAUs ♥

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

nattinatti


Nu ska jag göra något som jag har längtat efter hela dagen. Gå och lägga mig i sängen och kolla på seinfeld. Har blivit helt beroende av det. Sen sooova. Har en sådan enorm huvudvärk så jag vill bara stänga av datorn, och släcka ner. Imorgon är jag ledig. Momsimomsi. Räknade dessutom ut vad jag har tjänat hittils, och fy fan vad jag är lycklig! Godnatt ♥


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jag kom in på skooolan!

Kom hem efter en rätt jobbig dag från jobbet, och det var det första mamma berättade. Snacka om att jag blev chokad! Men det känns så skönt! Nu vet jag vad jag ska hålla på med nu i 3 år framåt! sköööööööööööööönt.

:D:D:D:D

superbra!

Var filmen, blev helt kär i både Gerard Butler och Katherine Heigl! Och den bästa scenen var ju självklart när de satt på resturangen. Kan inte säga för mycket nu när ni kanske inte har sett den. hohohoho

Imorgonbitti blir det jobb, upp tidigt och komma hem seeent. aah. menmen! Helgen är bokat för släkten, vilket jag inte ser särskilt fram emot just nu, men ser fram emot att träffa pappa som jag inte har gjort nu på länge:)

Nu blir det snart läggdags, så hörs imorgon! Puuuss



TJATJINGHOJHEJDÅ NU BLIR DET BIO!


kom hem för en liten stund sedan.

Träffade emmakissen, emmamini och julia men julia och emmakissen stack när jag kom ungefär så jag och mini gick först till apollo där jag hämtade en resebroschyr sedan köpte emma lite maaoood. Nu är jag hemma och har precis läst veckorevyn och käkat lite.

Ska träffa julia om en timme och sedan blir det biokväll! myyysigt:) blir the ugly truth. har hört massooor med bra saker om den filmen, så får se vad jag tycker. Men jag älskar Katherine Heigl så jag kommer antagligen gilla filmen!

fyfaaan

okej jag börjar gråta nu, fy fan vad ont det gör!!!! Borde jag vara orolig?!?!

mammma!

ajaj

fy fan vad jag har ont i mina bröst! Antingen växer dom eller så får jag snart en hjärtattack. Hoppas att de växer.

Nu ska jag till stan och träffa mina babyyys! Har brottom, bara inte min mensvärk kommer göra mig segepelle nu!

tjoohejj leverpastejjj

dirty dancing in my ♥

jäklar vad dåligt jag har sovit inatt!!!

Dessutom har patrick swayze dött. Tycker det är sjukt sorligt. Jag som älskar dirty dancing, och blev i princip uppväxt med den filmen! Tyckte han var sååå snygg och var helt kär i honom ända sedan första gången jag såg filmen vid 7 års åldern. haha.

VILA I FRID PATRICK! ♥


thoughts, feelings and emotions

Just one look at you and i can tell that we click so perfectly, but how can i put into words.
The way you make me feel inside- butterflies, goosebumps, euphoria...  ♥


oj. oj. oj. ojoj.....

VILKEN JOBBIG DAG!
Allting har verkligen gått fel på jobbet idag, fy fan. Ville bara hemhemhem, men tiden gick så otroligt långsamt!

När jag vaknade i morse ville jag bara börja gråta. Ville bara ligga kvar och mysa med emil, men han var gullig och förklarade för mig att allt kommer gå bra idag och att jag kommer bli gladare sen (det blev tvärtom) så jag fick energi att ta mig upp ur sängen. När jag kom tillbaka efter duschen så kröp jag ner igen, vilket var en dum idé. VILLE INTE GÅ UPP!!! och det var såå mysigt med min älskling. Sånt är ångest!
Men tillslut kom vi båda upp och gick iväg till juuubbet.

Nu är jag hemma, och jag är ledig imorn. Kände hur leendet kom när jag skrev den meningen. Jag är ledig imorn!!! Så underbart skönt, ska sova länge.


I lördags kom först emma hit, och vi satt oss på gården och snackade en massa och tog några öl. mysigt! Sedan tog vi oss in til möllan där vi träffade emil, nisse och pommes.

Det blev en rolig kväll! :)


Nu är jag öööver taggad!

och träffar emma för lite öl på gården, sen möter vi upp emil och hans friends på möllan!

TJATJENA HEJ, hörs imorgon.

tjing

Nu ska jag ut och träffa miniemma en stund, som förövrigt varit borta lääääänge!

POSS

idag är jag GLAD!

Kom precis hem från jobbet, och det gick sjukt bra idag! Hur härligt är det inte när man kommer hem från en rolig dag från jobbet? Man blir på så bra humör! Hade mycket att göra så tiden gick rätt snabbt också.

Är dessutom ledig imorn, så ikväll vill jag göra något rooooligt!

nej nu ska jag sova,

ska upp tidigt imorgon för ännu en jobbdag. Kommer bli evigt tacksam när jag väl fått min lön!

puss!


Tittar runt på lite resor..

..och drömmer mig bort! Fy fan vad jag vill iväg nu, med min baby dessutom, såklart!

Har kommit på att thailand får jag nog drömma om. Flygbiljetterna är alldeles för dyra! Så jävla tråkigt!!!
Men vilka länder har ett varmt klimat just nu under hösten och vintern egentligen?

Ska kika vidare nu!

when love takes over...


Since 2006 ♥


dagens "vill ha!"- Ledig från jobb imorn fast att jag ändå tjänar pengar!

Jag vill vara ledig imorgon, jag vill ut ikväll med mina babys!! Fan. Fan. Fan. Hoppas jag inte jobbar nästa lördag, igen!


"skinny jeans"

Imorgon har vi loppis på våran gård, så passade på att rensa garderoben! Det blev en hel papperskasse och lite mer, vilket är skitbra! När jag började rensa bland jeansen så hittade jag mina såkallade "skinny jeans" som man en gång i tiden använde och inte riktigt kan acceptera att de är för små idag. Jag har haft dom nu i några år, sedan 6an eller 7an tror jag, och senast jag hade dom på mig var i början av tvåan på gymnasiet. sen dess har jag inte äns fått upp dom på låren.

Men självklart säljer jag inte dom!!! Man vill ju gärna hoppas på att man får på sig dom igen.


Jag och emma + mina "skinny jeans"


Härligt lång sovmorgon!

Vaknade för en timme sedan ungefär, har sovit rätt gooott! Men hatar att veta att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba. Så ingen sovmorgon för mig imorn inte, men slutar redan klockan tre så det är rätt lugnt!


Dagens "vill ha"- ikke svullen mage!



Jag har ofta jävligt svullen mage, vet fan inte varför! Känns som om magen ska spängas när som helst typ. AAAHH!

snygga svennar!

 
Gynning, såklart!

Emma Andersson
 
Josefin Crafoord

Josephine Bornebusch

Prinsessan Madeleine

Tilde Fröling

VICTORIA SILVSTEDT!


tjenis penis!

Har varit lite off på att skriva. Har haft mycket för mig, och min dator fungerar inte riktigt som den ska heller. Hata.

Iförrigår följde jag med min lillasyster på simskola sen tog jag bussen till emil. Kom hem igårkväll för att sedan ta mig upp tidigt idag på morgonen inför ännu en jobbdag.
Det gick rätt bra idag på jobbet, hade mycket att göra för en gångs skull, skönt! Slipper man bara stå och glo typ! Efter jobbet hade jag brottom till frisören och satt där till i ungefär två och en halv timme, resultatet blev helt okej. Inte supernöjd men klart mycket bättre än tidigare. Fixade bara utväxten lite och fick en speciell inpackning!

Efter frisören gick jag och träffade min kissekattemma en stund, mysigt:D Satt och snacka och bolma!

Och nu är jag ÄNTLIGEN hoome again! Skönt. Kommer sooova så gott, och jag är dessutom ledig imorgon!!! SOVA LÄNGE!! haha.


snabbmakaroner med fiskpinnar?

Jag hade en hemsk och äcklig dröm inatt, vaknade upp och kände mig lesbisk.

Har precis kommit hem från tandläkaren. Fy fan vad jag tycker det är obehagligt! Min tandläkare är så jäkla våldsam med hans jävla nålpinne som han gräver runt i käften på mig för att försöka hitta minsta lilla felet, men jag var felfri!
Fast jag är sämst att ta hand om mina tänder.

Nu ska jag göra snabbmakaroner med fiskpinnar. Och ja, jag äter snabbmakaroner MED fiskpinnar. Finns det ingen mer på denna jord som kan äta det tillsammans? Jag är nog den enda. Alla som hör det skrattar åt mig.  

MEN DET ÄR GOTT!


UNO

Nej nu har jag suttit och spelar uno med min lillasyster allt förlänge! Ska sticka ut och träffa emma nu en stund och ta en välbehövd ciggeluring och ett mysigt snack.

tjingchong


whatever..

saknar dig något så otroligt idag. Har kollat ut genom fönstret nu minst 10 ggr på 15 min. Men jag får väl fortsätta att längta. såfort jag hör en motorcykel springer jag fram och glor, gjorde det precis. men ser inte dig.



haha, läste precis

att Lady gaga har en snopp?

De senaste dagarna har det ryktats om att Lady Gaga har en snopp. Det var efter ett filmklipp där Gaga kliver av en motorcykel i en väldigt kort klänning som man kunde ana en snopp skymta fram.

Enligt Heatworld ska Lady Gaga vara relativt öppen med sin dubbla könstillhörighet.

– Det är ingenting jag skäms över, det är bara att jag inte går och berättar för alla om det. Ja. Jag har både ett manligt och ett kvinnligt könsorgan, men jag betraktar mig själv som kvinna. Det är bara en liten snopp och den påverkar inte mitt liv mycket. Jag är sexig. Jag är het. Jag har både snopp och snippa. Big deal.

Info: www.nyheter24.se

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, hade man inte redan upptäckt det nu när hon går runt klädd som hon gör?




flyalarmet

Jag öppnade mitt fönster HELT för att vara duktig att vädra och få in lite ljus i rummet. Helt plötsligt sätts flygalarmet på. Jag blev sjukt rädd! Fick ont i hjärtat och nu tutar det lite då och då, högt som in i helvete! Ni som bor i malmö vet hur högt det låter.
Det kan inte vara en bra dag idag för mitt hjärta helt enkelt.

Vad kommer hända härnest? Knivhuggen?

Jag vill ta en cigg och dricka kaffe.

Men jag vågar inte. Tänk så stannar mitt hjärta och jag dör på balkongen istället.


wooorkworkwork

Nu när jag har börjat jobba så blir jag så otroligt rastlös de dagar då jag är ledig. Tänk hur mycket pengar jag hade kunnat tjäna in på dom dagarna. Jag har sökt massor av fler jobb, men det känns inte lönt. Det går inte att få något jobb idag. Vill ha något extra!!! aaaaaaaaaahh

sjukt läskigt

Ligger ner i sängen med datorn framför mig. Började hosta och helt plötsligt känner jag hur mitt hjärta slår helt oregelbundet. Kändes som om jag fick mitt hjärta upp i halsen och pulsen gick snabbare, fick tryck i hvudet så det kändes som om mina ögon skulle hoppa ur. Jag var i chock i ngeför 20 sekunder, vågade inte röra mig och det var svårt att andas, och just nu har jag en äckligt stor huvudvärk.

Vad fan hände??? Är dessutom ensam hemma, och tänk om jag hade fått en hjärtattack och ingen kunde hjälpa mig. Sen några timmar senare hittar dom mig död i sängen med datorn framför mig. Gud vilken nördig död.

Det går dessutom hjärtproblem i släkten så borde gå och kolla min lilla klump. 


Läs

http://ohstlin.blogg.se/

Har följt hennes blogg ett tag nu, och damnboy vad hon är vacker! Önskar att jag hade kunnat trolla, för då hade jag velat ha hennes utseende. hohoho


Lillatorg

Igår satt jag och julia på lillatorg och myste. Men fyfan vad det blåste! Vi drack kaffe och bolmade. Köpte dessutom en cheesecake som jag hade kunnat göra precis vad som helst att få just nu. haha. Dumma mig njöt inte tillräckligt när jag åt den, hade ont i magen. As usual.

Efter pronto satte vi oss på en annan uteservering, som var mycket mysigare! Där köpte vi tée och bolmade ännu mer. När vi sitter där så skriker ALLA som sitter ute på lillatorg, jag och julia förstog ingenting. Jaha det är fotboll sa vi, vem spelar? ingen aning, typ ungern och något annat lag.

Så mycket vet vi om fotboll, det är rätt pinsamt. Det känns som om vi BORDE veta att det var Sverie som spelade.

söndag

Varför är ALLA söndagar lika dryga och tråkiga? Förstår inte. Ligger och kollar på victoria secret show. Är inte det depprimerande? Tänker kränga lite godis nu och njuta av att se deras snygga kroppar!! självmord.


min favorit är självklart Isabeli Fontana,


 


okej..

...jag är riiiiktigt arg just nu!!

jag är allergisk mot lögner.
finns inget värre..


REMINDER:


.












oförskämd människa!

Usch, det är fan omänskligt att gå upp klockan 8 på en lördag. Jobbet var otroooligt drygt idag, hade inte så många kunder, och det blev mest dö-tid.
Men fyyyy fan vad det finns oförskämda männsiskor! Kom in en kvinna med näsan upp i vädret och tyckte att ja var dum i huvudet bara för att jag inte frågade henne om hon behövde hjälp direkt när hon kom in, jag hade andra saker att göra just då, men det förstog inte hon. Fy fan. Det finns ingen anledning att vara otrevlig mot personalen, vad fan gör vi för fel liksom. baaah! Vill bara trampa på dig och sparka iväg dig.

Ikväll blir det antagligen utgång, är inte speciellt taggad på det just nu, men det kommer senare får man hoppas.
Men det blir ingen sen kväll för ska antagligen upp tidigt imorgon också. Emil och jag ska hem till hans mormor i beddinge för att äta lite god maaat osv!



på juuubbet

dags att sova

ska upp om 8 timmar, då blir det dags för jobb! sen har jag heeeelg!!!!!!

 

gute nacht


Thailandooo

Igårkväll kollade Emil och jag lite på resor, och det fick mig verkligen att vilja kämpa ännu mer efter jobbtider. Om vi ska resa så måste vi göra det nu, innan januari, för min skola börjar då (om jag nu kommer komma in).

Vi vill åka till thailand, men det känns rätt hopplöst just nu, för vi vill ej vara borta i endast någon vecka eller två utan snarare en månad. Hittade även en resa till cypern för 13.000 per person i 71 dagar, TÄNK SÅ UNDERBART! Emil började prata om att sälja sin motorcykel, men då säger jag bara nooooo way!

Kollar runt lite mer nu och hittade en rätt billig resa till thailand, men det känns liksom om man nu ändå ska betala så pass mycket pengar så vill man gärna vara på ett fint ställe också, jag menar det är ju helt sinnesjukt så dyrt det är att åka till thailand. gaaaalet. Men det första man tänker på när man tänker på thailand är just hur mysigt och lyxigt hotellen är, och det är inte särskillt kul att bo på ett "skrutthotell" då. Men det bästa sättet är väl att bara köpa flygbiljetterna och sedan boka hotell när man väl är där. Så kan man flytta runt lite och bo på olika hotell och ställen, vilket är skönt om man nu ändå vill stanna där så pass länge.

Om inte thailand så blir det helt klart Grekland. (har jag bestämt;) moahah) jag ÄLSKAR Grekland! och det är ett snepp billigare också, haha.



vill till värmen med min baby!


ojojoj

adrig hade jag kunnat tänka mig hur trött man blir av att bara stå upp hela dagarna. Jobbet idag gick superbra, och det var faktiskt väldigt roligt idag! Känns som om jag fått mer grepp om saker och ting, så jag känner mig en aning tryggare!
För er som undrar så jobbar jag på Laura Ashley som ligger vid baltzargatan. Där säljs alltifrån smycken, kläder, möbler, tyger, tapeter och en massor mer.
Det ända som är lite drygt är att det inte kommer in så många kunder underdagen och det blir lite förmycket "dö-tid", men då gäller det att tänka hur lättförtjänta pengarna är egentligen!


Ikväll blir det endast att ta det lugnt, jobb imorgon igen. Men bara 10-15 vilket är superskönt. Lite nervöst nu när jag ska jobba med en ny tjej som jag aldrig har träffat, men det kommer säkert att gå jättebra! "PENGAR,PENGAR" haha.


baaah



saknar våra stunder tillsammans i skolan!

Från april till september

Skrev senast i april såg jag. Sista meningen löd "det kommer massor med bilder när jag kommer hem!"
Jo, det blev ju snarare inte en enda!
Känns väligt onödigt att lägga in dom nu, för de finns ändå på facebook.

Ibland känner jag sug efter att börja skriva i bloggen igen, och idag  blir det av! Kan inte ärligt säga att jag kommer fullfölja det men det vore roligt om jag kom in i det igen!

I tisdags var jag på intervju till en frisörskola som jag verkligen hoppas på att jag kommer in till. De tar bara in 12 elever, vilket är piss. Men hoppas, hoppas, hoppas! Det största minuset är att den ligger precis vid äckliga mediegymnasiet, där jag var tvungen att åka till i tre dryga år. Det kändes iallafall som om intervjun blev väldigt lyckad och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in. beskedet kommer nu i september någon gång. spännande!

Jag har dessutom börjat jobba. vilket jag tycker är jätteskönt. Men är lite osäker om själva jobbet passar mig. Jag vet ej om jag är en sådan person som orkar leka trevlig och artig hela dagarna och dessutom möta väldigt otrevliga kunder. Men har endast haft en jobbdag där, imorgon och på lördag ska jag jobba igen, hoppas att det kommer att kännas bättre då! Jag får helt enkelt tänka "LÖÖÖNLÖÖÖN!"


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

full rulle hela dagen!

2009-09-29 @ 22:04:45
Det har varit fullrulle hela dagen! Först mötte jag upp emma, så åkte vi bort till jägersro för att kolla kockkläder till henne, vilket gick super! Sedan därifrån hem en snabbis och sen vidare till resengård. haha, jisses!

Vi åkte dit med mammi och min moster för att kolla lite på citygross. Jag och emma shoppaloss och blev helt hyper av all ball mat som fanns där;) haha.
Efter det hem till majj och gjorde lite maaod. Följde med henne ner till videoaffören och till hemköp och nu sitter jag här!

Ska jobba imorgon, ska bli rätt kul! Jobbar med en ny tjej idag, så får se hur det kommer att bli. Rätt ballt för att jag kan mer än henne och jag har bara jobbat där i en månad.. Nu kan jag känna mig duktig imorn dåja;)

Jäägersro

2009-09-29 @ 13:16:01
Ska snart träffa emma! Ska åka till jögersro och kolla på kockkläder till emmööö;) haha sexyygiirl.

Sen ska jag till rosengård hahah, mamma vågade inte åka dit ensam så jag hänkar!
Efter det blir det sushi med jullan.

Hörs lajtor.

Förresten så hade jag värsta hemska mardrömmen inatt, vaknade skakig och svettig. Drömde att det var krig och typ ALLA dog framför ögonen på mig. Riktigt hemskt! och sjukt verkligt... :(

2009-09-29 @ 13:11:04

No matter how big the crowd, or who ever's standing in it, it's still just one person i see..

soon svenska hemmafruar

2009-09-28 @ 18:52:10
Har precis kommit hem från swedala, var där snabbt med mommi och min moster. Vi kollade på montex och sen outleten. Sjukt kasst båda två!

Ska snart käka hemmagjorda hamburgare, momsimomsi!

Sen ska jag hem till emmakissen och glo på svenska hemmafruar. hohoho

Hörs lajtoor aligajtooor!

sophie har pojkvän

2009-09-28 @ 14:50:17
Min lillasyster sophie som är 9 år, har tidigare kommit hem gråtandes från skolan för att en kille i hennes klass har varit sur på henne osv. Och det har inte varit vilken kille som helst, utan den hon är dödskär i! Hon tjatar och tjatar om honom och det har hon gjort i en evigheeet. 

Idag när hon kom hem så springer hon direkt in till mig och berättar vad som har hänt under dagen. "Tintin (som killen heter) sa att jag var skitsnygg!! och att han var kär i mig i hela hans liv!" sa hon.
Så frågade jag henne om de var tillsammans så svarande hon, jag tror det!
Vi gav varandra en "give me fiiive!" och man verkligen ser på henne hur stolt och nöjd hon är,

hon är överlycklig och visst kommer jag ihåg hur kärleken var när man var mindre!
 

tjoho

2009-09-28 @ 13:50:58


Var på bio igår och såg flickan som lekte med elden. Den var faktiskt sådärr.. Slutet var lite drygt men det kommer ut en trea nu i november!

Har sovit skönt inatt, inget mer än det. Ska snart dra mig upp från sängen och fixa nått att äta. Om jag pallar!

haha, lågstadiet test

2009-09-28 @ 13:38:15
Madeleine
Emil:
97%

Arriiiiiiiba arriiiiiiiba! Det går knappast att matcha varandra bättre än vad Madeleine och Emil gör!

Kärlekstest.se


Madeleine Andrén
Edward Cullen:
87%

Whoa! Det ser helt klart mycket bra ut för Madeleine Andrén och Edward Cullen!

Kärlekstest.se


edward, tyvärr! vi hade passat tillsammans men inte lika bra som Jag och Emil! mohaha

fyfan:(

2009-09-27 @ 12:04:07
Jag har aldrig i hela mitt liv, drömt så här hemskt. Vaknade med klumpen i magen och tårarna i halsen. Är ensam hemma också, ensamt. :( hatar att vakna upp själv!
Det känns sjukt äckta och jag är förvirrad.

ååååååååååååååh döda migggggggggggggggggggggg

11 minuter senare..

2009-09-27 @ 00:02:10
min tv gick precis sönder!! VAFAN. kommer aldrig kunna somna inatt. jävla piss. allt är piss.

Vad kommer hända härnäst?

kan det bli värre

2009-09-26 @ 23:49:39

när man tror det är som värst? Det återstår att se.

just nu finns det absolut ingen posetiv tanke i  mitt huvud.

funderar på att sätta på

2009-09-26 @ 16:48:35

mig myskläder och solglasögon och dra mig ut. Gå en lång promenad med bella och bolma cigg. Jag vill dö och lämna hela jävla världen bakom mig. Har ingenting att se fram emot eller något som glädjer mig i denna stund.

Besvikelsen växer och lika så magvärken. Det posetiva är att jag inte kommer kunna äta och jag går ner i vikt. yey.


hatar att vakna när telefonen ringer....

2009-09-26 @ 12:12:50
vaknade att mona, min jobbkollega, ringde och undrade saker om streckkods boken. Jag var självklart lost och totlt nyvaken! Men det gick bra.

Nu har jag precis duschat, sen ska jag åka till skopunken och se om jag hittar något nice. Måste köpa mascara också. trevvlans va?

Hörs lajtoor.

wooorkworkwork

2009-09-26 @ 00:26:31
dagen gick rätt bra, blev klar med vissa saker så det känns skönt! Dessutom var det löning idag, så jävla underbart!!!! Nu får man mer energi för att jobba ännu mer.

Har precis pratat med emmamini i telefon i över en timme. Hon är såååå långt bort, vilket känns tråkigt i denna stund, saknar henne. Vi pratade om allting och det känns skönt att få prata ut. Speciellt när man känner sig deppig och ensam. Hon fick mig iallafall på myycket bättre humör, och det var supermys att prata!:) Tack för att du rindgde!!

Är ledig imorn, för en gångskull! Kommer inte ihåg när jag var ledig på en lördag sist, hohoh. Så denna helgen ska jag verkligen slappna av och samla ihop krafter.

Har inget mer att tillägga just nu. Ska måla naglarna, och sen blir det att glo på seinfeld! Förresten viste ni att i VARJE seinfeld avsnitt så visas stålmannen minst en gång. Igår lyckades jag hitta en liten stålmannengubbe på en hylla i en scen för första gången. kände mig skitstålt! Ska se efter om jag lyckas se det i kvällens avsnitt, vilket kan vara sjukt omöjligt haha.

YO

2009-09-24 @ 18:32:17

hemma i malmö nu

2009-09-24 @ 18:21:13

Har precis ätit middag med familjen, kyckling gryta med ris. mumsigt!
Saknar bubbe.. vi har verkligen haft det sjuktsjuktsjukt mysigt ihop sen i söndags!:)
 Men ska träffa Julia nu en stund. Det blir en fika på lillatorg. Ska bli fun!

Sen blir det att sova tidigt idag, ska upp och jobba imorgon, vilket jag ser fram emot!:) Sen är det dessutom lööööööööööööööööööööning!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

har precis vaknat,

2009-09-24 @ 12:09:27
sitter och kollar på topmodel och käkar mackor. Ska snart göra mig iordning för att åka och fika med julia. Sen blir det att åka hem! rätt skönt!
Sen blir det jobb imorgon och jag ber till guuuuud att jag inte är mega trött efter jobbet, vill ju gå ut och festa!

Pusss

baktajm med dajno

2009-09-23 @ 18:37:11
Dino kom hit vid halv fyra. Vi bakade chokladmuffins och slappade. Nu har jag precis gjort mat och emil kommer när som helst.
Jävla hemmafru jag är, diskat, bakat, gått ut med sopor, lagat mat tills pojkvännen kommer hem. Jag gillar det inte! Nu ser jag faktiskt fram emot att jobba på fredag haha.
Känner mig som en 40 åring. Deppigt!

preem

2009-09-23 @ 14:11:34
Nej ska man traska ner till preem och köpa cigg? Orkar jag? Är det värt det? JA!

Pregnant with a little babygirl

2009-09-23 @ 13:11:21
Igår när emil kom hem så lagade vi mat tillsammans, det blev spagetti och kötrtfärsås, och vi är faktiskt sjukt grymma att laga det tillsammans! :) Sedan kollade vi på idol och lite sånt.

Efter det kollade vi på film, kommer inte ihåg vad den hette. nån svensk kriminalgrejj. Sjukt bra var den iallafall!
Efter det blev det mysmys och sova.
Sov riktigt underbart inatt, låg och höll om varandra hela natten.. Emil gick vid halv 10 och jag sov vidare tills klockan 12.

Drömde konstiga drömmar. Drömde att jag var gravid och hade världens finaste gravidmage. Fick en liten flicka! Så jävla söt! Känns som om jag har en liten bebis nu när jag vaknade. Vill mysa med den, men har ju ingen unge (nej jag vill inte ha en heller. haha) Får väl vänta på att alfons (katten) kommer så kan jag mysa med honom ist!  

nu ska jag fixa frukost. Tror jag ska göra omelett och bacon!

haha

2009-09-22 @ 16:03:56
hittade en bild på mig och emil när vi satt och julpysslade förra julen.

Konsentrerade or what?


Vill ha jul nu. Så jävla mysigt!

skrik å fis

2009-09-22 @ 15:53:06
chillar med timpan just nu. Men jag vill att han ska gå hem, för han bara skriker och fiser. Äckligt!
Han åt upp min tortellini dessutom och snor fjärkontrollen ifrån mig när jag tittar på tyra show. Självklart byter han till mitt hatpogram, simpsons. killar?

Dino skulle egentligen också komma hit, men jag vill duscha och fixa här hemma innan emil kommer hem från jobbet. Så jävla duktig han är som pallar! Jag har ju ledigt fram tills på fredag. Längtar lite att jobba faktiskt.. moneymoney MONEY!

snopptänder eller fittunga?

2009-09-22 @ 03:58:42
vi har frågat varandra galna frågor ikväll. vilket har varit svårt att svara på!

vad vill man heldre ha, snmopptänder eller fittunga?

hörde ni min mage?

2009-09-22 @ 03:54:27
jag fes precis uppåt.
Kvällem bestog av fiske i ett akvarie, spelat buzz, rökt cigg, kastat spindlar till varandr och druckit massor av öl. jösses, timpan sover över, men han säger att han klarar dig med en filt, men jag säger till honom att han får gärna ett mysigt täcke.


Hörs imorn, jag kommer vara bakis och trött! Pusss

madde das hemmafru

2009-09-21 @ 18:32:46
Dino kom vid ett tiden. Vi har glott tv, druckit kaffe och rökt. Spelat buzz också hohoho:D Nu åkte han hem, och snart kommer älskling hem. Äntligen!

Håller på att laga mat nu, så det är klart tills han kommer. Sen blir det mys.
Kanske en movie night med dino och timpan, men har inte sagt nått till timpan än hahah så om du läser detta så vet du!

Nu ska jag fortsätta med maten, hahah sån jävla hemmafru!

Pussenhejjen

lilla pemil

2009-09-21 @ 13:18:20

hahahah sitter och skrattar här för mig själv. sitter vid datorn och hittar gamla bilder på emil när han var liten. Fy fan vad söt han är!! hahahah

 

 

hemma i svedalish

2009-09-21 @ 10:31:29
Nu sitter jag här hemma hos emil. Han stack till jobbet för en timme sedan och jag kunde inte somna om igen efter att han gick. Ska snart göra frulle och sen ta en dusch. Dino lär inte vakna på ett bra tag så det blir väl att titta på tv eller nått. Sen får faktiskt han komma hit så blir det kafffe å kaaga! hahah

Igår kväll kollade vi på film och käka popcorn som fan haha. Riktigt mys! Har världens finaste kille och jag är riktigt kär. Love you!

kräftisar idag igen!

2009-09-20 @ 19:20:44
Myste med kräftor och räkor ikväll igen. Gottigottis!
Emil ringde för ett tag sen och ville att jag skulle komma, så ska snart åka till älsklingen min. Saknar honom som fasen, så det kommer bli riktigt mys!

Jag är ledig tills på fredag så jag stannar nog kvar där. Imorgon när pemil ska jobba så ska jag träffa dino sålänge. Skejta och chilla filmis eller nått:D peeepp!




61 DAGAR KVAR

2009-09-20 @ 15:40:53


Söndag

2009-09-20 @ 15:32:24
Varför hatar man söndagar för?? Finns ingen annan dag som jag hatar mer än söndagar, gillar till och med måndagar mycket mer.

Gårkvällen var trevlig och det var myyycket kräftor. När jag kom hem blev det boms i säng. Vaknade vid 12 och skyndade mig sedan blev det iväg med familjen och träffa pappa nere på bo01. Där blev det fika innan han tog tåget upp till sthlm igen. Lite sorligt, hann inte umgås med honom så mycket som jag ville. menmen! Jag får åka upp dit snart!

Nu sitter jag här, ska snart springa ner till posten och posta brevet till skolan, sen har jag säkrat MIN plats. MINMIN! Sååå jävla underbart. Känner mig lite speciell faktiskt, haha. Tänk att JAG är en av de 12 som kom in av måååååånga sökande. Vilken tur att intervjun gick bra!

Nej nu har jag inte träffat emil på en hel vecka. Känns som år sedan. bajsjobb som kommer emellan. Men det är bara att tänka på vad man jobbar för, och det är pengarna till vår resa! Kommer bli mysigt. Vill verkligen iväg just nu. Måste komma bort ett tag innan skolan börjar i januari! Annars dör jag...

snart kräftor!

2009-09-19 @ 17:33:05


Jobbet idag gick super! Tiden flög förbi och jag lyckades till och med kommunikasera med några danskar! Haha
Efter jobbet bajkde jag hemåt och stannade först på vägen för att köpa lite lunch. Nu snart blir jag hämtad av josse och pappa för att sedan äta kräftskiva hos briems! Så får skynda mig att hitta något och ha på mig.

Hörs senare. PUSS

hahaha, asså helt jävla underbar!

2009-09-18 @ 23:40:13



Go Gaga!

2009-09-18 @ 22:32:25

Igår när vi alla satt hemma hos emma och kollade på MTV VMA så uppträdde lady gaga, och jag tycker fan att hon är så jääääävla grymm! Snacka om en riktig häftig människa. Hon lever sig verkligen in och gör så otroligt häftiga framträdanden. Ingen höll med mig, utan bara tyckte att hon är konstig och ful osv?
Hon skilljer sig från alla andra, och hon har sjuka kläder och är knasig, vilket gör henne så klockren och framför allt sällsynt!
Dessutom har hon en sjukt fin sånröst.

Jag gillar henne iallafall!
    
    
   

Dessutom har hon en sjukt snygg kropp!

fredaagsmyyyyyyyyys

2009-09-18 @ 19:52:17
nördigt. jag vet.

Jobbet idag gick skitbra! Roligt när det väl känns bra. När jag hade slutat gick jag till min cykel för att cykla hem, då upptäckte jag att någon jävel hade snott min cykelkorg! Vad är det för fel på människor? Den var tillochmed sönder.. Jisses!

Nu är jag hemma, och vill bara grååååååååååååta. Vill ut ikväll! Emma och Julia sitter och klunkar gottigott hemma hos julle. Jag är så avensjuk. Ikväll är det en riktig "supa kväll" och jag är riktigt sugen. Menmen, blir upp tidigt imorn för ännu mer jobb. vilket är skönt ändå!:)

Nu ska vi ha myskväll här hemma. Har hyrt två filmer och köpt massor med godis (som jag inte borde röra).
Hörs senare. PUSS!

Varför är choklad så jävla gott???

2009-09-18 @ 00:20:19

Jag älskar verkligen choklad, i alla former. Det är jag knappast ensam om,framförallt inte när det kommer till tjejer! Vad är egentligen grejen med tjejer och choklad? Det måste vara något hormonellt, eftersom man ofta blir ännu mer sugen när man har ägglossning eller mens..

Vad är grejjen med tjejer och choklad egentligen? Om jag är riktigt sugen och inte har choklad eller inte kan köpa det så blir jag helt galen! Jag blir på ett sådant sjukt humör!!

Men ja,  jag är extrem! Kanske därför jag inte får upp mina jeans längre än till låren nu. Deppigt.. Råbantning för min del framöver...
Hur det går vet jag inte, klarar jag mig utan choklad? knappast!

seinfeld

2009-09-17 @ 23:13:52
fy fan vad jag älskar det! Är helt beroende. hoho

Kom precis hem från emma. Mötte först julia, sen kom linnea, amanda, emma och pierre. Glodde på idol och mtv vma. mysigt!

Ska försöka gå till sängs snart, upp tidigt för mig imorn. jobbjobb. Ser rätt fram emot det faktiskt!

myskväll!

2009-09-17 @ 19:05:07
Nu ska det mysas hemma hos mini. Hon åker tillbaka till usa imorn, så vi ska ha hejdåmys.

Ska först möta upp jullanpullan.

PUSS!

Pocketful of Sunshine

2009-09-17 @ 17:46:31
http://www.youtube.com/watch?v=QwlC9J1CAUs ♥

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.
Oh.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.
No.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

nattinatti

2009-09-16 @ 22:42:34


Nu ska jag göra något som jag har längtat efter hela dagen. Gå och lägga mig i sängen och kolla på seinfeld. Har blivit helt beroende av det. Sen sooova. Har en sådan enorm huvudvärk så jag vill bara stänga av datorn, och släcka ner. Imorgon är jag ledig. Momsimomsi. Räknade dessutom ut vad jag har tjänat hittils, och fy fan vad jag är lycklig! Godnatt ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

2009-09-16 @ 20:56:36
jag kom in på skooolan!

Kom hem efter en rätt jobbig dag från jobbet, och det var det första mamma berättade. Snacka om att jag blev chokad! Men det känns så skönt! Nu vet jag vad jag ska hålla på med nu i 3 år framåt! sköööööööööööööönt.

:D:D:D:D

superbra!

2009-09-16 @ 01:13:33
Var filmen, blev helt kär i både Gerard Butler och Katherine Heigl! Och den bästa scenen var ju självklart när de satt på resturangen. Kan inte säga för mycket nu när ni kanske inte har sett den. hohohoho

Imorgonbitti blir det jobb, upp tidigt och komma hem seeent. aah. menmen! Helgen är bokat för släkten, vilket jag inte ser särskilt fram emot just nu, men ser fram emot att träffa pappa som jag inte har gjort nu på länge:)

Nu blir det snart läggdags, så hörs imorgon! Puuuss


TJATJINGHOJHEJDÅ NU BLIR DET BIO!

2009-09-15 @ 19:23:42

kom hem för en liten stund sedan.

2009-09-15 @ 19:01:04
Träffade emmakissen, emmamini och julia men julia och emmakissen stack när jag kom ungefär så jag och mini gick först till apollo där jag hämtade en resebroschyr sedan köpte emma lite maaoood. Nu är jag hemma och har precis läst veckorevyn och käkat lite.

Ska träffa julia om en timme och sedan blir det biokväll! myyysigt:) blir the ugly truth. har hört massooor med bra saker om den filmen, så får se vad jag tycker. Men jag älskar Katherine Heigl så jag kommer antagligen gilla filmen!

fyfaaan

2009-09-15 @ 15:10:06
okej jag börjar gråta nu, fy fan vad ont det gör!!!! Borde jag vara orolig?!?!

mammma!

ajaj

2009-09-15 @ 14:51:25
fy fan vad jag har ont i mina bröst! Antingen växer dom eller så får jag snart en hjärtattack. Hoppas att de växer.

Nu ska jag till stan och träffa mina babyyys! Har brottom, bara inte min mensvärk kommer göra mig segepelle nu!

tjoohejj leverpastejjj

dirty dancing in my ♥

2009-09-15 @ 13:55:43

jäklar vad dåligt jag har sovit inatt!!!

Dessutom har patrick swayze dött. Tycker det är sjukt sorligt. Jag som älskar dirty dancing, och blev i princip uppväxt med den filmen! Tyckte han var sååå snygg och var helt kär i honom ända sedan första gången jag såg filmen vid 7 års åldern. haha.

VILA I FRID PATRICK! ♥

thoughts, feelings and emotions

2009-09-14 @ 22:32:22

Just one look at you and i can tell that we click so perfectly, but how can i put into words.
The way you make me feel inside- butterflies, goosebumps, euphoria...  ♥

oj. oj. oj. ojoj.....

2009-09-14 @ 19:41:48
VILKEN JOBBIG DAG!
Allting har verkligen gått fel på jobbet idag, fy fan. Ville bara hemhemhem, men tiden gick så otroligt långsamt!

När jag vaknade i morse ville jag bara börja gråta. Ville bara ligga kvar och mysa med emil, men han var gullig och förklarade för mig att allt kommer gå bra idag och att jag kommer bli gladare sen (det blev tvärtom) så jag fick energi att ta mig upp ur sängen. När jag kom tillbaka efter duschen så kröp jag ner igen, vilket var en dum idé. VILLE INTE GÅ UPP!!! och det var såå mysigt med min älskling. Sånt är ångest!
Men tillslut kom vi båda upp och gick iväg till juuubbet.

Nu är jag hemma, och jag är ledig imorn. Kände hur leendet kom när jag skrev den meningen. Jag är ledig imorn!!! Så underbart skönt, ska sova länge.


I lördags kom först emma hit, och vi satt oss på gården och snackade en massa och tog några öl. mysigt! Sedan tog vi oss in til möllan där vi träffade emil, nisse och pommes.

Det blev en rolig kväll! :)

Nu är jag öööver taggad!

2009-09-12 @ 21:34:55
och träffar emma för lite öl på gården, sen möter vi upp emil och hans friends på möllan!

TJATJENA HEJ, hörs imorgon.

tjing

2009-09-12 @ 16:43:26
Nu ska jag ut och träffa miniemma en stund, som förövrigt varit borta lääääänge!

POSS

idag är jag GLAD!

2009-09-12 @ 16:01:07
Kom precis hem från jobbet, och det gick sjukt bra idag! Hur härligt är det inte när man kommer hem från en rolig dag från jobbet? Man blir på så bra humör! Hade mycket att göra så tiden gick rätt snabbt också.

Är dessutom ledig imorn, så ikväll vill jag göra något rooooligt!

nej nu ska jag sova,

2009-09-11 @ 23:24:36
ska upp tidigt imorgon för ännu en jobbdag. Kommer bli evigt tacksam när jag väl fått min lön!

puss!

Tittar runt på lite resor..

2009-09-11 @ 22:56:27
..och drömmer mig bort! Fy fan vad jag vill iväg nu, med min baby dessutom, såklart!

Har kommit på att thailand får jag nog drömma om. Flygbiljetterna är alldeles för dyra! Så jävla tråkigt!!!
Men vilka länder har ett varmt klimat just nu under hösten och vintern egentligen?

Ska kika vidare nu!

when love takes over...

2009-09-11 @ 22:30:40


Since 2006 ♥

dagens "vill ha!"- Ledig från jobb imorn fast att jag ändå tjänar pengar!

2009-09-11 @ 19:53:08
Jag vill vara ledig imorgon, jag vill ut ikväll med mina babys!! Fan. Fan. Fan. Hoppas jag inte jobbar nästa lördag, igen!

"skinny jeans"

2009-09-11 @ 19:47:28
Imorgon har vi loppis på våran gård, så passade på att rensa garderoben! Det blev en hel papperskasse och lite mer, vilket är skitbra! När jag började rensa bland jeansen så hittade jag mina såkallade "skinny jeans" som man en gång i tiden använde och inte riktigt kan acceptera att de är för små idag. Jag har haft dom nu i några år, sedan 6an eller 7an tror jag, och senast jag hade dom på mig var i början av tvåan på gymnasiet. sen dess har jag inte äns fått upp dom på låren.

Men självklart säljer jag inte dom!!! Man vill ju gärna hoppas på att man får på sig dom igen.


Jag och emma + mina "skinny jeans"

Härligt lång sovmorgon!

2009-09-11 @ 13:45:47

Vaknade för en timme sedan ungefär, har sovit rätt gooott! Men hatar att veta att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba. Så ingen sovmorgon för mig imorn inte, men slutar redan klockan tre så det är rätt lugnt!

Dagens "vill ha"- ikke svullen mage!

2009-09-10 @ 22:58:01


Jag har ofta jävligt svullen mage, vet fan inte varför! Känns som om magen ska spängas när som helst typ. AAAHH!

snygga svennar!

2009-09-10 @ 22:45:11

 
Gynning, såklart!

Emma Andersson
 
Josefin Crafoord

Josephine Bornebusch

Prinsessan Madeleine

Tilde Fröling

VICTORIA SILVSTEDT!

tjenis penis!

2009-09-10 @ 22:30:36
Har varit lite off på att skriva. Har haft mycket för mig, och min dator fungerar inte riktigt som den ska heller. Hata.

Iförrigår följde jag med min lillasyster på simskola sen tog jag bussen till emil. Kom hem igårkväll för att sedan ta mig upp tidigt idag på morgonen inför ännu en jobbdag.
Det gick rätt bra idag på jobbet, hade mycket att göra för en gångs skull, skönt! Slipper man bara stå och glo typ! Efter jobbet hade jag brottom till frisören och satt där till i ungefär två och en halv timme, resultatet blev helt okej. Inte supernöjd men klart mycket bättre än tidigare. Fixade bara utväxten lite och fick en speciell inpackning!

Efter frisören gick jag och träffade min kissekattemma en stund, mysigt:D Satt och snacka och bolma!

Och nu är jag ÄNTLIGEN hoome again! Skönt. Kommer sooova så gott, och jag är dessutom ledig imorgon!!! SOVA LÄNGE!! haha.

snabbmakaroner med fiskpinnar?

2009-09-08 @ 13:08:22

Jag hade en hemsk och äcklig dröm inatt, vaknade upp och kände mig lesbisk.

Har precis kommit hem från tandläkaren. Fy fan vad jag tycker det är obehagligt! Min tandläkare är så jäkla våldsam med hans jävla nålpinne som han gräver runt i käften på mig för att försöka hitta minsta lilla felet, men jag var felfri!
Fast jag är sämst att ta hand om mina tänder.

Nu ska jag göra snabbmakaroner med fiskpinnar. Och ja, jag äter snabbmakaroner MED fiskpinnar. Finns det ingen mer på denna jord som kan äta det tillsammans? Jag är nog den enda. Alla som hör det skrattar åt mig.  

MEN DET ÄR GOTT!

UNO

2009-09-07 @ 20:32:15
Nej nu har jag suttit och spelar uno med min lillasyster allt förlänge! Ska sticka ut och träffa emma nu en stund och ta en välbehövd ciggeluring och ett mysigt snack.

tjingchong

whatever..

2009-09-07 @ 18:19:45
saknar dig något så otroligt idag. Har kollat ut genom fönstret nu minst 10 ggr på 15 min. Men jag får väl fortsätta att längta. såfort jag hör en motorcykel springer jag fram och glor, gjorde det precis. men ser inte dig.


haha, läste precis

2009-09-07 @ 15:26:34

att Lady gaga har en snopp?

De senaste dagarna har det ryktats om att Lady Gaga har en snopp. Det var efter ett filmklipp där Gaga kliver av en motorcykel i en väldigt kort klänning som man kunde ana en snopp skymta fram.

Enligt Heatworld ska Lady Gaga vara relativt öppen med sin dubbla könstillhörighet.

– Det är ingenting jag skäms över, det är bara att jag inte går och berättar för alla om det. Ja. Jag har både ett manligt och ett kvinnligt könsorgan, men jag betraktar mig själv som kvinna. Det är bara en liten snopp och den påverkar inte mitt liv mycket. Jag är sexig. Jag är het. Jag har både snopp och snippa. Big deal.

Info: www.nyheter24.se

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, hade man inte redan upptäckt det nu när hon går runt klädd som hon gör?



flyalarmet

2009-09-07 @ 15:11:30
Jag öppnade mitt fönster HELT för att vara duktig att vädra och få in lite ljus i rummet. Helt plötsligt sätts flygalarmet på. Jag blev sjukt rädd! Fick ont i hjärtat och nu tutar det lite då och då, högt som in i helvete! Ni som bor i malmö vet hur högt det låter.
Det kan inte vara en bra dag idag för mitt hjärta helt enkelt.

Vad kommer hända härnest? Knivhuggen?

Jag vill ta en cigg och dricka kaffe.

2009-09-07 @ 14:15:35

Men jag vågar inte. Tänk så stannar mitt hjärta och jag dör på balkongen istället.

wooorkworkwork

2009-09-07 @ 14:06:33
Nu när jag har börjat jobba så blir jag så otroligt rastlös de dagar då jag är ledig. Tänk hur mycket pengar jag hade kunnat tjäna in på dom dagarna. Jag har sökt massor av fler jobb, men det känns inte lönt. Det går inte att få något jobb idag. Vill ha något extra!!! aaaaaaaaaahh

sjukt läskigt

2009-09-07 @ 13:49:01

Ligger ner i sängen med datorn framför mig. Började hosta och helt plötsligt känner jag hur mitt hjärta slår helt oregelbundet. Kändes som om jag fick mitt hjärta upp i halsen och pulsen gick snabbare, fick tryck i hvudet så det kändes som om mina ögon skulle hoppa ur. Jag var i chock i ngeför 20 sekunder, vågade inte röra mig och det var svårt att andas, och just nu har jag en äckligt stor huvudvärk.

Vad fan hände??? Är dessutom ensam hemma, och tänk om jag hade fått en hjärtattack och ingen kunde hjälpa mig. Sen några timmar senare hittar dom mig död i sängen med datorn framför mig. Gud vilken nördig död.

Det går dessutom hjärtproblem i släkten så borde gå och kolla min lilla klump. 

Läs

2009-09-06 @ 19:16:42
http://ohstlin.blogg.se/

Har följt hennes blogg ett tag nu, och damnboy vad hon är vacker! Önskar att jag hade kunnat trolla, för då hade jag velat ha hennes utseende. hohoho

Lillatorg

2009-09-06 @ 19:04:46
Igår satt jag och julia på lillatorg och myste. Men fyfan vad det blåste! Vi drack kaffe och bolmade. Köpte dessutom en cheesecake som jag hade kunnat göra precis vad som helst att få just nu. haha. Dumma mig njöt inte tillräckligt när jag åt den, hade ont i magen. As usual.

Efter pronto satte vi oss på en annan uteservering, som var mycket mysigare! Där köpte vi tée och bolmade ännu mer. När vi sitter där så skriker ALLA som sitter ute på lillatorg, jag och julia förstog ingenting. Jaha det är fotboll sa vi, vem spelar? ingen aning, typ ungern och något annat lag.

Så mycket vet vi om fotboll, det är rätt pinsamt. Det känns som om vi BORDE veta att det var Sverie som spelade.

söndag

2009-09-06 @ 18:57:23

Varför är ALLA söndagar lika dryga och tråkiga? Förstår inte. Ligger och kollar på victoria secret show. Är inte det depprimerande? Tänker kränga lite godis nu och njuta av att se deras snygga kroppar!! självmord.


min favorit är självklart Isabeli Fontana,


 

okej..

2009-09-05 @ 18:17:17

...jag är riiiiktigt arg just nu!!

jag är allergisk mot lögner.
finns inget värre..

REMINDER:

2009-09-05 @ 17:42:20

.

2009-09-05 @ 16:48:32











oförskämd människa!

2009-09-05 @ 16:32:10
Usch, det är fan omänskligt att gå upp klockan 8 på en lördag. Jobbet var otroooligt drygt idag, hade inte så många kunder, och det blev mest dö-tid.
Men fyyyy fan vad det finns oförskämda männsiskor! Kom in en kvinna med näsan upp i vädret och tyckte att ja var dum i huvudet bara för att jag inte frågade henne om hon behövde hjälp direkt när hon kom in, jag hade andra saker att göra just då, men det förstog inte hon. Fy fan. Det finns ingen anledning att vara otrevlig mot personalen, vad fan gör vi för fel liksom. baaah! Vill bara trampa på dig och sparka iväg dig.

Ikväll blir det antagligen utgång, är inte speciellt taggad på det just nu, men det kommer senare får man hoppas.
Men det blir ingen sen kväll för ska antagligen upp tidigt imorgon också. Emil och jag ska hem till hans mormor i beddinge för att äta lite god maaat osv!



på juuubbet

dags att sova

2009-09-05 @ 00:16:39

ska upp om 8 timmar, då blir det dags för jobb! sen har jag heeeelg!!!!!!

 

gute nacht

Thailandooo

2009-09-05 @ 00:07:55

Igårkväll kollade Emil och jag lite på resor, och det fick mig verkligen att vilja kämpa ännu mer efter jobbtider. Om vi ska resa så måste vi göra det nu, innan januari, för min skola börjar då (om jag nu kommer komma in).

Vi vill åka till thailand, men det känns rätt hopplöst just nu, för vi vill ej vara borta i endast någon vecka eller två utan snarare en månad. Hittade även en resa till cypern för 13.000 per person i 71 dagar, TÄNK SÅ UNDERBART! Emil började prata om att sälja sin motorcykel, men då säger jag bara nooooo way!

Kollar runt lite mer nu och hittade en rätt billig resa till thailand, men det känns liksom om man nu ändå ska betala så pass mycket pengar så vill man gärna vara på ett fint ställe också, jag menar det är ju helt sinnesjukt så dyrt det är att åka till thailand. gaaaalet. Men det första man tänker på när man tänker på thailand är just hur mysigt och lyxigt hotellen är, och det är inte särskillt kul att bo på ett "skrutthotell" då. Men det bästa sättet är väl att bara köpa flygbiljetterna och sedan boka hotell när man väl är där. Så kan man flytta runt lite och bo på olika hotell och ställen, vilket är skönt om man nu ändå vill stanna där så pass länge.

Om inte thailand så blir det helt klart Grekland. (har jag bestämt;) moahah) jag ÄLSKAR Grekland! och det är ett snepp billigare också, haha.



vill till värmen med min baby!

ojojoj

2009-09-04 @ 20:45:44
adrig hade jag kunnat tänka mig hur trött man blir av att bara stå upp hela dagarna. Jobbet idag gick superbra, och det var faktiskt väldigt roligt idag! Känns som om jag fått mer grepp om saker och ting, så jag känner mig en aning tryggare!
För er som undrar så jobbar jag på Laura Ashley som ligger vid baltzargatan. Där säljs alltifrån smycken, kläder, möbler, tyger, tapeter och en massor mer.
Det ända som är lite drygt är att det inte kommer in så många kunder underdagen och det blir lite förmycket "dö-tid", men då gäller det att tänka hur lättförtjänta pengarna är egentligen!


Ikväll blir det endast att ta det lugnt, jobb imorgon igen. Men bara 10-15 vilket är superskönt. Lite nervöst nu när jag ska jobba med en ny tjej som jag aldrig har träffat, men det kommer säkert att gå jättebra! "PENGAR,PENGAR" haha.

baaah

2009-09-03 @ 21:44:34


saknar våra stunder tillsammans i skolan!

Från april till september

2009-09-03 @ 21:37:35
Skrev senast i april såg jag. Sista meningen löd "det kommer massor med bilder när jag kommer hem!"
Jo, det blev ju snarare inte en enda!
Känns väligt onödigt att lägga in dom nu, för de finns ändå på facebook.

Ibland känner jag sug efter att börja skriva i bloggen igen, och idag  blir det av! Kan inte ärligt säga att jag kommer fullfölja det men det vore roligt om jag kom in i det igen!

I tisdags var jag på intervju till en frisörskola som jag verkligen hoppas på att jag kommer in till. De tar bara in 12 elever, vilket är piss. Men hoppas, hoppas, hoppas! Det största minuset är att den ligger precis vid äckliga mediegymnasiet, där jag var tvungen att åka till i tre dryga år. Det kändes iallafall som om intervjun blev väldigt lyckad och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in. beskedet kommer nu i september någon gång. spännande!

Jag har dessutom börjat jobba. vilket jag tycker är jätteskönt. Men är lite osäker om själva jobbet passar mig. Jag vet ej om jag är en sådan person som orkar leka trevlig och artig hela dagarna och dessutom möta väldigt otrevliga kunder. Men har endast haft en jobbdag där, imorgon och på lördag ska jag jobba igen, hoppas att det kommer att kännas bättre då! Jag får helt enkelt tänka "LÖÖÖNLÖÖÖN!"