Any other world

Har precis lämnat Emil vid bussen och det känns jätte tråkigt att iinte träffa honom på 10 dagar! Känns överraskande konstigt :S Trodde fan inte att det skulle vara så här jobbigt. blä. Längtar redan tills jag kommer hem och träffar honom igen, det kommer bli cp mysigt! :) 
Men nu ska jag till Egypten och ligga i solen. Ska försöka komma hem brun som fan, för annars är denna resa riktigt jävla onödig:P

Emil, du är det bästa som hänt mig, någonsin! Och jag älskar dig så otroligt cpcpcpcp mycket. Går inte att beskriva. Kommer tänka på dig och sakna dig varje liten sekund som går :)! Love love!

Nu ska jag packa resten och sedan blir det dagst för mig att åka till sturup och ta flyget till la sthlm och sedan imorgon bitti flyget till eypten! USCH INTE FLYYYYGA! aaah anfalll...

PEAAACE! 
image19

Babyboo

image16

Igårkväll vad jag med Emil och han åkte tidigt i eftermiddags. kommer sakna honom jätte mycket.. 10 dagar är inte mycket men det kommer säkert att kännas som en sjukt lång tid! Jag kommer verkligen sakna att inte somna bredvid honom under dem dagarna! Som tur är kommer han hit efter hans match ikväll och sover här :) cpcpcpcpcpmys, längtar!
På lördag firar jag och Emil 1 år tillsammans. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Kommer ihåg det som igår när vi blev tillsammans. Och nu är det 1 år. Baby, I fucking love you!<3



Imorgon kommer Josse hem! fy fan vad jag har längtat efter henne, galet! Sen på kvällen flyger Josse och jag till Stockholm och sedan på tisdag flyger vi till Egypten. Har jätte blandade känslor inför resan...liksom flyga, 4 ggr?! aaaah kommer få anfall! hatar att fyga, jätte mycket!


zaranoff

Igår var det jätte trevligt! Mycket vin och mycket zaranoff-shottar för min del igår och det märker man av idag! Usch...
Middagen var jätte god och till efterätt fick vi prinsesstårtor och jag som har varit så sugen på det hur länge som hälst.. jag tryckte i mig tårta och shit som jag mådde illa senare :P men gott var det!
vid 01.00 körde ingrids pappa in oss till lillatorg.. efter det stack vi vidare till möllan :)

Är ensam hemma idag och gaaad vad skönt! Emil kommer snart och ska ta hand om bakismadde..
drack preicis ett glas mjölk och shit det var nog det äckligaste och det opassad just nu. Har fått cp hicka också:P
jajja...  nu ska jag trycka i mig frukost och sedan ska jag försöka plocka upp på mitt rum som jag lovade mammi!


På måndag kväll börjar min resa till Egypten! ångest...


image15













Och visst mår man illa bara man ser på en Zaranoff flaska?!

Hejhopp

Kom precis hem från Emil. Vi har haft det så sjukt mysigt! :) Älskar dig babe!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Ikväll blir tjejmiddaf och partaparta, länga sen nu och det kommer säkert bli skit skoj! ;)
Nu ska jag kaaasta mig in i duschen och sedan rota i garderoben efter något man kan ha på sig!

Pussss!

image13

 

yeahyeah

ääee.. jag har seriöst skrivit ungefär 2 meningar på typ 2 timmar. Jag kommer verkligen ingen vart och det är så ointressant att man kan lika gärna skita i det helt.
Men snart tar man bussen till emil och då blir det mys-tajm och hur bra är liksom iinte det!

Imorgon är det fredag och då kommer Ingrid ha tjejmiddag och det kommer säkert bli skit skoj. Länge sedan alla tjejerna var samlade och det behövs nu verkligen tycker jag:)!

image10

liberalismen och socialismen å bla blaabla

Usch! Håller på med mitt hemprov i samhälle. FYFAN VAD TRÅKIGT! har tills 00.00 på mig att ha gjort det klart. jag har skrtivit en sida och känner mig jätte duktig, men har bara gjort en av uppgifterna och har en kvar.
Är helt slut i huvudet och jag kan verkligen inte tänka klart just nu. Kan knappt skriva, allt blir bara helt klyddigt och fel!

Imorgon är det fredag, hoppas det bjuds på nicenice. Är riiktigt sugen på partaj som attan! och det är emma också;) så vi får hitta på något kul imorn tjajooor!

Ska till emil senare ikväll. Han spelar match nu och blir klar vid 22.00-23.00 och jag kommer säkert hinna somna innan det blir dags för mig att sticka dit! men jag har som sagt en till samhällsuppgift framför mig som jag kan spendera tiden framför.. haha shit, kommer dö framför darorn när som helst!

skriver säkert ngt bajs sen. för just nu ska jag försöka hitta något gott i köket..  PEACE

Och förresten! just nu är Dino i egypten och Julia är i thailand. snartsnart min tur.

Over my head

Idag har det varit en väldigt dryg dag i skolan. precis som varje dag på media ungefär!
Först stack jag och dino och fotade en fotouppgift. Vi skulle fota Torning turso på ett "annurlunda sätt". Liksom ofta vi kan fota turning på ett annurlunda sätt. Så duktiga är vi dock ej!:P Men vi gjorde det, och den lilla biten dit var döden! Sjukt kallt det har blivit, helt sinnes. Men som sagt jag åker snart till värmen och då ska jag tänka på alla er stakare som är kvar i kalla sverige;)

Efter skolan stack jag och Emil hem till mig. Började mysmys och lika mysmys nu med:)
Just nu sitter han bredvid mig och pluggar svenska. Redovisningar gäller det för honom imorn. Och jag som inte har börjat att göra hemprovet i samhälle. Det är bajs!

Dessutom har Emil hittat en sjukt bra kille som var med i norska idol2003, och damn he`s goood! Kurt Nilsen; http://www.youtube.com/watch?v=vmbcMuEA15g 

Jajja nu ska jag störa Pemil med hans läxa!
HEJDÅ :)


iisch

                  image8     

Har tryckt i mig förmycket skit under dagen och just nu känns det bara som om jag håller på att få en allergichock! Det kliar på mina händer och armar som attans OCH mina ben. kommer vakna upp imorgonbitti som en grottmänniska med köttsår på hela kroppen hahah!

Idag har jag även fotat mina småsyskon, sötepellar dem är! Lite svårt att fota dem små liven. Hoppar och har sig och tillslut blev dem utmattade av mitt tjat hur dem ska sitta/stå/skratta och hela faderullan!
Sedan har även min lillebror fyllt 16. Kom lite gäster och vi åt middag tillsammans. Han öppnade presenter och det var rätt trevligt ändå.
och vet nI vaaad?! Om en vecka åker jag till Egypten, (Alltså den 30/10) mycket bandade känslor när det gäller resan. Är sjukt jävla nervös inför flygningarna dit och hem!!! Det är nog verkligen det värsta som finns, att flyga. menmen! Jag får väl försöka klara det, jag menar vad gör man igentligen inte för att ligga i solen och steka sönder sig själv i en hel vecka? :) 

Dessutom firar jag och Emil ett år den 3/11 och då är jag fortfarande kvar i Egypten så det är tråkigt men vad ska man göra.. Vi får ta igen det vi missar när jag kommer hem! Då kan vi t.o.m fira ett år och 4 dagar! :)

Angående den dära "Dinomannen"

image6

Min käre vän Dino letar efter en ny pingla!


Några små punkter angående honom är:

1. Han är Typ Korkad
2. Han är sjukt cp
3. Han är väldigt pervers
4. Han gör konstiga ljud
5. Han är beroende av bajs
6. Han är beroende av bögporr/ snoppar
7. Han tycker om att spy
8. Han är en smygplugghäst
9. Han tycker om att fisa på lektionerna
10. Han har en fin blogg www.dinomuftic.com
11. Han älskar att gå omkring med julias pupishår i handen och krulla med det.
12. Han är mycket könsförvirrad
13. Han tar dagliga nakenbilder på sig själv så han kan dokumentera sin kroppsutveckling med sin coola kamera.
14. Han tycker om att härma topmodel tjejerna.
15. Dino ljuter av att få sprutor i gumpen av gamla sjuksköterskor.

(OBS!!! Han är en megatönt assååå serrii!)


  • Om det är någon tjej som tycker att han låter intressant så är det bara att kontakta mig!


rajjtantajjtan

Har precis kommit hem. Var ute en stund med Emmorna. Emmathoe behövde göra en fotouppgift som vi har i skolan (som jag också borde börja på!). Så emmamini var modell ;) haha.. det blev många fina bilder! =)

Nu ligger man han i sängen och kollar på vänner, wiihooooo:D:D
Hoppas Emil kan komma nu ikväll, vore mys! 

seee jaah dont wanna be jaah


Tjosan trosan

Måndag, usch! jag hatar verkligen måndagar, nästan ungefär lika mycket som jag hatar söndagar!
Kunde inte somna igår pga många anledningar, dels för att man bara ligger och tänker på så otroligt många saker. Det är så jobbigt, men jag har kommit fram till vissa saker som jag ska försöka ta tag i innan det verkligen är försent.. Jag kan iallafall erkänna att jag är rätt ledsen över en del saker. Men jag ska försöka lösa det, måste lösa det på något sätt! Men tillslut lyckades jag somna när klockan var runt 04.30 - 05.00!
Och såklart var jag aldeles för trött för att ta mig upp ur sängen i morse, och när jag vaknade och kollade på klockan så var den såklart för mycket, 14.00! Men skönt var det att sova bort dagen så pass mycket ÄNDÅ...

Snart ska jag kolla på en läxa vi fick förra veckan, hemprov i samhälle tills torsdag. bläääää! men lika bra att börja med det tidigare så man inte sitter kvällen innan och får panikooo! 

image2

I´m back!

Här ser man! Har tagit bort min gamla blogg och gjort en ny. Därför tänker jag bara skriva lite bajs saker i mitt första inlägg.

Fullständigt namn:  Madeleine Andrén
Födelsedatum:  14 April
bor: slottstaden, Malmö
ögonfärg: blå gröna
hårfärg: Blond (riktiga är ljusbrun)
skostorlek: 39-40
höger eller vänsterhänt: höger
stjärntecken: vädur

STEG 2
Skor som du bar idag: svarta loafers
dina svagheter: rätt myycket ändå:P
rädsla: flyyyga!
målsättning:  ingen aning..

STEG 3
första tanke när du vaknar:  Vill inte gå upp! vill ligga kvar i mörkret i min mysiga säng!
när somna du igår: pemil och jag somna vid typ 5.00 efter vi hade fått gå hem från jävla limhamn för bussarna hade slutat gå, såklart! :/

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: spela roll?! :S :P
McDonald's eller Burger King:  mc donalds... tror jag
Lipton ice tea eller Nestea:  haha vet iiikke
choklad eller vanilj: choklad när man ska ha mens å vanilj annars :P

STEG 5
svär du:  haha afan fast för det mesta använder jag bajs istället för fan...8-)
sjunger du: haha jo det gör jag väl, men låter hemskt!:P
duschar du varje dag: oh yesss
gillar du skolan: haha "jia" skolan är det värsta jag vet..
tror du på dig själv:  ....
kommer du överens med dina föräldrar: ja, älskar dem! :)

STEG 6
Har du under den senaste månaden druckit alkohol:  arrååå:)
rökt: jaops
shoppat: jo det haveeer jaag!
ätit en hel ask mysli: haha nejjj :P
ätit sushi: nä, men borde göra snart!
stått på scen: jaa för det har jag! ;P
skejtat: haha jiaa
bakat: aråå :)
stulit något: haha jaa :$.. och det ska vi inte tala om!

STEG 7

Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull? haha jo kan ha hänt :$
Blivit kallad saker? jaa antagligen
Blivit nerslagen?  nej

STEG 8 i framtiden...
Namn på barn? jaaduu, finns många cp namn jag vill ha :P
Hur vill du dö? vill inte döö
Vad vill du bli när du blir gammal? ung! :P

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: För tre personer<3
Antal cd.skivor: lyssnar inte på cd skivor
Antal piercnings: öronen och naveln
Antal Tatueringar: snartsnart;)
Hur många gånger du varit med i tidningen: 2 ggr kanske hahah
Antal saker jag ångrar:  rätt mycket ÄNDÅ men vad ska man gööra? :P


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Any other world

2007-10-29 @ 18:06:44
Har precis lämnat Emil vid bussen och det känns jätte tråkigt att iinte träffa honom på 10 dagar! Känns överraskande konstigt :S Trodde fan inte att det skulle vara så här jobbigt. blä. Längtar redan tills jag kommer hem och träffar honom igen, det kommer bli cp mysigt! :) 
Men nu ska jag till Egypten och ligga i solen. Ska försöka komma hem brun som fan, för annars är denna resa riktigt jävla onödig:P

Emil, du är det bästa som hänt mig, någonsin! Och jag älskar dig så otroligt cpcpcpcp mycket. Går inte att beskriva. Kommer tänka på dig och sakna dig varje liten sekund som går :)! Love love!

Nu ska jag packa resten och sedan blir det dagst för mig att åka till sturup och ta flyget till la sthlm och sedan imorgon bitti flyget till eypten! USCH INTE FLYYYYGA! aaah anfalll...

PEAAACE! 
image19

Babyboo

2007-10-28 @ 19:28:50
image16

Igårkväll vad jag med Emil och han åkte tidigt i eftermiddags. kommer sakna honom jätte mycket.. 10 dagar är inte mycket men det kommer säkert att kännas som en sjukt lång tid! Jag kommer verkligen sakna att inte somna bredvid honom under dem dagarna! Som tur är kommer han hit efter hans match ikväll och sover här :) cpcpcpcpcpmys, längtar!
På lördag firar jag och Emil 1 år tillsammans. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Kommer ihåg det som igår när vi blev tillsammans. Och nu är det 1 år. Baby, I fucking love you!<3



Imorgon kommer Josse hem! fy fan vad jag har längtat efter henne, galet! Sen på kvällen flyger Josse och jag till Stockholm och sedan på tisdag flyger vi till Egypten. Har jätte blandade känslor inför resan...liksom flyga, 4 ggr?! aaaah kommer få anfall! hatar att fyga, jätte mycket!

zaranoff

2007-10-27 @ 12:37:44
Igår var det jätte trevligt! Mycket vin och mycket zaranoff-shottar för min del igår och det märker man av idag! Usch...
Middagen var jätte god och till efterätt fick vi prinsesstårtor och jag som har varit så sugen på det hur länge som hälst.. jag tryckte i mig tårta och shit som jag mådde illa senare :P men gott var det!
vid 01.00 körde ingrids pappa in oss till lillatorg.. efter det stack vi vidare till möllan :)

Är ensam hemma idag och gaaad vad skönt! Emil kommer snart och ska ta hand om bakismadde..
drack preicis ett glas mjölk och shit det var nog det äckligaste och det opassad just nu. Har fått cp hicka också:P
jajja...  nu ska jag trycka i mig frukost och sedan ska jag försöka plocka upp på mitt rum som jag lovade mammi!


På måndag kväll börjar min resa till Egypten! ångest...


image15













Och visst mår man illa bara man ser på en Zaranoff flaska?!

Hejhopp

2007-10-26 @ 19:10:55
Kom precis hem från Emil. Vi har haft det så sjukt mysigt! :) Älskar dig babe!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Ikväll blir tjejmiddaf och partaparta, länga sen nu och det kommer säkert bli skit skoj! ;)
Nu ska jag kaaasta mig in i duschen och sedan rota i garderoben efter något man kan ha på sig!

Pussss!

image13

 

yeahyeah

2007-10-25 @ 21:31:11
ääee.. jag har seriöst skrivit ungefär 2 meningar på typ 2 timmar. Jag kommer verkligen ingen vart och det är så ointressant att man kan lika gärna skita i det helt.
Men snart tar man bussen till emil och då blir det mys-tajm och hur bra är liksom iinte det!

Imorgon är det fredag och då kommer Ingrid ha tjejmiddag och det kommer säkert bli skit skoj. Länge sedan alla tjejerna var samlade och det behövs nu verkligen tycker jag:)!

image10

liberalismen och socialismen å bla blaabla

2007-10-25 @ 19:25:47
Usch! Håller på med mitt hemprov i samhälle. FYFAN VAD TRÅKIGT! har tills 00.00 på mig att ha gjort det klart. jag har skrtivit en sida och känner mig jätte duktig, men har bara gjort en av uppgifterna och har en kvar.
Är helt slut i huvudet och jag kan verkligen inte tänka klart just nu. Kan knappt skriva, allt blir bara helt klyddigt och fel!

Imorgon är det fredag, hoppas det bjuds på nicenice. Är riiktigt sugen på partaj som attan! och det är emma också;) så vi får hitta på något kul imorn tjajooor!

Ska till emil senare ikväll. Han spelar match nu och blir klar vid 22.00-23.00 och jag kommer säkert hinna somna innan det blir dags för mig att sticka dit! men jag har som sagt en till samhällsuppgift framför mig som jag kan spendera tiden framför.. haha shit, kommer dö framför darorn när som helst!

skriver säkert ngt bajs sen. för just nu ska jag försöka hitta något gott i köket..  PEACE

Och förresten! just nu är Dino i egypten och Julia är i thailand. snartsnart min tur.

Over my head

2007-10-25 @ 00:20:19

Idag har det varit en väldigt dryg dag i skolan. precis som varje dag på media ungefär!
Först stack jag och dino och fotade en fotouppgift. Vi skulle fota Torning turso på ett "annurlunda sätt". Liksom ofta vi kan fota turning på ett annurlunda sätt. Så duktiga är vi dock ej!:P Men vi gjorde det, och den lilla biten dit var döden! Sjukt kallt det har blivit, helt sinnes. Men som sagt jag åker snart till värmen och då ska jag tänka på alla er stakare som är kvar i kalla sverige;)

Efter skolan stack jag och Emil hem till mig. Började mysmys och lika mysmys nu med:)
Just nu sitter han bredvid mig och pluggar svenska. Redovisningar gäller det för honom imorn. Och jag som inte har börjat att göra hemprovet i samhälle. Det är bajs!

Dessutom har Emil hittat en sjukt bra kille som var med i norska idol2003, och damn he`s goood! Kurt Nilsen; http://www.youtube.com/watch?v=vmbcMuEA15g 

Jajja nu ska jag störa Pemil med hans läxa!
HEJDÅ :)

iisch

2007-10-24 @ 00:02:11
                  image8     

Har tryckt i mig förmycket skit under dagen och just nu känns det bara som om jag håller på att få en allergichock! Det kliar på mina händer och armar som attans OCH mina ben. kommer vakna upp imorgonbitti som en grottmänniska med köttsår på hela kroppen hahah!

Idag har jag även fotat mina småsyskon, sötepellar dem är! Lite svårt att fota dem små liven. Hoppar och har sig och tillslut blev dem utmattade av mitt tjat hur dem ska sitta/stå/skratta och hela faderullan!
Sedan har även min lillebror fyllt 16. Kom lite gäster och vi åt middag tillsammans. Han öppnade presenter och det var rätt trevligt ändå.
och vet nI vaaad?! Om en vecka åker jag till Egypten, (Alltså den 30/10) mycket bandade känslor när det gäller resan. Är sjukt jävla nervös inför flygningarna dit och hem!!! Det är nog verkligen det värsta som finns, att flyga. menmen! Jag får väl försöka klara det, jag menar vad gör man igentligen inte för att ligga i solen och steka sönder sig själv i en hel vecka? :) 

Dessutom firar jag och Emil ett år den 3/11 och då är jag fortfarande kvar i Egypten så det är tråkigt men vad ska man göra.. Vi får ta igen det vi missar när jag kommer hem! Då kan vi t.o.m fira ett år och 4 dagar! :)

Angående den dära "Dinomannen"

2007-10-23 @ 14:04:31

image6

Min käre vän Dino letar efter en ny pingla!


Några små punkter angående honom är:

1. Han är Typ Korkad
2. Han är sjukt cp
3. Han är väldigt pervers
4. Han gör konstiga ljud
5. Han är beroende av bajs
6. Han är beroende av bögporr/ snoppar
7. Han tycker om att spy
8. Han är en smygplugghäst
9. Han tycker om att fisa på lektionerna
10. Han har en fin blogg www.dinomuftic.com
11. Han älskar att gå omkring med julias pupishår i handen och krulla med det.
12. Han är mycket könsförvirrad
13. Han tar dagliga nakenbilder på sig själv så han kan dokumentera sin kroppsutveckling med sin coola kamera.
14. Han tycker om att härma topmodel tjejerna.
15. Dino ljuter av att få sprutor i gumpen av gamla sjuksköterskor.

(OBS!!! Han är en megatönt assååå serrii!)


  • Om det är någon tjej som tycker att han låter intressant så är det bara att kontakta mig!

rajjtantajjtan

2007-10-22 @ 20:01:17

Har precis kommit hem. Var ute en stund med Emmorna. Emmathoe behövde göra en fotouppgift som vi har i skolan (som jag också borde börja på!). Så emmamini var modell ;) haha.. det blev många fina bilder! =)

Nu ligger man han i sängen och kollar på vänner, wiihooooo:D:D
Hoppas Emil kan komma nu ikväll, vore mys! 

seee jaah dont wanna be jaah

Tjosan trosan

2007-10-22 @ 15:40:40
Måndag, usch! jag hatar verkligen måndagar, nästan ungefär lika mycket som jag hatar söndagar!
Kunde inte somna igår pga många anledningar, dels för att man bara ligger och tänker på så otroligt många saker. Det är så jobbigt, men jag har kommit fram till vissa saker som jag ska försöka ta tag i innan det verkligen är försent.. Jag kan iallafall erkänna att jag är rätt ledsen över en del saker. Men jag ska försöka lösa det, måste lösa det på något sätt! Men tillslut lyckades jag somna när klockan var runt 04.30 - 05.00!
Och såklart var jag aldeles för trött för att ta mig upp ur sängen i morse, och när jag vaknade och kollade på klockan så var den såklart för mycket, 14.00! Men skönt var det att sova bort dagen så pass mycket ÄNDÅ...

Snart ska jag kolla på en läxa vi fick förra veckan, hemprov i samhälle tills torsdag. bläääää! men lika bra att börja med det tidigare så man inte sitter kvällen innan och får panikooo! 

image2

I´m back!

2007-10-22 @ 01:52:12

Här ser man! Har tagit bort min gamla blogg och gjort en ny. Därför tänker jag bara skriva lite bajs saker i mitt första inlägg.

Fullständigt namn:  Madeleine Andrén
Födelsedatum:  14 April
bor: slottstaden, Malmö
ögonfärg: blå gröna
hårfärg: Blond (riktiga är ljusbrun)
skostorlek: 39-40
höger eller vänsterhänt: höger
stjärntecken: vädur

STEG 2
Skor som du bar idag: svarta loafers
dina svagheter: rätt myycket ändå:P
rädsla: flyyyga!
målsättning:  ingen aning..

STEG 3
första tanke när du vaknar:  Vill inte gå upp! vill ligga kvar i mörkret i min mysiga säng!
när somna du igår: pemil och jag somna vid typ 5.00 efter vi hade fått gå hem från jävla limhamn för bussarna hade slutat gå, såklart! :/

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: spela roll?! :S :P
McDonald's eller Burger King:  mc donalds... tror jag
Lipton ice tea eller Nestea:  haha vet iiikke
choklad eller vanilj: choklad när man ska ha mens å vanilj annars :P

STEG 5
svär du:  haha afan fast för det mesta använder jag bajs istället för fan...8-)
sjunger du: haha jo det gör jag väl, men låter hemskt!:P
duschar du varje dag: oh yesss
gillar du skolan: haha "jia" skolan är det värsta jag vet..
tror du på dig själv:  ....
kommer du överens med dina föräldrar: ja, älskar dem! :)

STEG 6
Har du under den senaste månaden druckit alkohol:  arrååå:)
rökt: jaops
shoppat: jo det haveeer jaag!
ätit en hel ask mysli: haha nejjj :P
ätit sushi: nä, men borde göra snart!
stått på scen: jaa för det har jag! ;P
skejtat: haha jiaa
bakat: aråå :)
stulit något: haha jaa :$.. och det ska vi inte tala om!

STEG 7

Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull? haha jo kan ha hänt :$
Blivit kallad saker? jaa antagligen
Blivit nerslagen?  nej

STEG 8 i framtiden...
Namn på barn? jaaduu, finns många cp namn jag vill ha :P
Hur vill du dö? vill inte döö
Vad vill du bli när du blir gammal? ung! :P

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: För tre personer<3
Antal cd.skivor: lyssnar inte på cd skivor
Antal piercnings: öronen och naveln
Antal Tatueringar: snartsnart;)
Hur många gånger du varit med i tidningen: 2 ggr kanske hahah
Antal saker jag ångrar:  rätt mycket ÄNDÅ men vad ska man gööra? :P


Thoughts, Feelings and Emotions -

Any other world

Har precis lämnat Emil vid bussen och det känns jätte tråkigt att iinte träffa honom på 10 dagar! Känns överraskande konstigt :S Trodde fan inte att det skulle vara så här jobbigt. blä. Längtar redan tills jag kommer hem och träffar honom igen, det kommer bli cp mysigt! :) 
Men nu ska jag till Egypten och ligga i solen. Ska försöka komma hem brun som fan, för annars är denna resa riktigt jävla onödig:P

Emil, du är det bästa som hänt mig, någonsin! Och jag älskar dig så otroligt cpcpcpcp mycket. Går inte att beskriva. Kommer tänka på dig och sakna dig varje liten sekund som går :)! Love love!

Nu ska jag packa resten och sedan blir det dagst för mig att åka till sturup och ta flyget till la sthlm och sedan imorgon bitti flyget till eypten! USCH INTE FLYYYYGA! aaah anfalll...

PEAAACE! 
image19

Babyboo

image16

Igårkväll vad jag med Emil och han åkte tidigt i eftermiddags. kommer sakna honom jätte mycket.. 10 dagar är inte mycket men det kommer säkert att kännas som en sjukt lång tid! Jag kommer verkligen sakna att inte somna bredvid honom under dem dagarna! Som tur är kommer han hit efter hans match ikväll och sover här :) cpcpcpcpcpmys, längtar!
På lördag firar jag och Emil 1 år tillsammans. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Kommer ihåg det som igår när vi blev tillsammans. Och nu är det 1 år. Baby, I fucking love you!<3



Imorgon kommer Josse hem! fy fan vad jag har längtat efter henne, galet! Sen på kvällen flyger Josse och jag till Stockholm och sedan på tisdag flyger vi till Egypten. Har jätte blandade känslor inför resan...liksom flyga, 4 ggr?! aaaah kommer få anfall! hatar att fyga, jätte mycket!


zaranoff

Igår var det jätte trevligt! Mycket vin och mycket zaranoff-shottar för min del igår och det märker man av idag! Usch...
Middagen var jätte god och till efterätt fick vi prinsesstårtor och jag som har varit så sugen på det hur länge som hälst.. jag tryckte i mig tårta och shit som jag mådde illa senare :P men gott var det!
vid 01.00 körde ingrids pappa in oss till lillatorg.. efter det stack vi vidare till möllan :)

Är ensam hemma idag och gaaad vad skönt! Emil kommer snart och ska ta hand om bakismadde..
drack preicis ett glas mjölk och shit det var nog det äckligaste och det opassad just nu. Har fått cp hicka också:P
jajja...  nu ska jag trycka i mig frukost och sedan ska jag försöka plocka upp på mitt rum som jag lovade mammi!


På måndag kväll börjar min resa till Egypten! ångest...


image15













Och visst mår man illa bara man ser på en Zaranoff flaska?!

Hejhopp

Kom precis hem från Emil. Vi har haft det så sjukt mysigt! :) Älskar dig babe!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Ikväll blir tjejmiddaf och partaparta, länga sen nu och det kommer säkert bli skit skoj! ;)
Nu ska jag kaaasta mig in i duschen och sedan rota i garderoben efter något man kan ha på sig!

Pussss!

image13

 

yeahyeah

ääee.. jag har seriöst skrivit ungefär 2 meningar på typ 2 timmar. Jag kommer verkligen ingen vart och det är så ointressant att man kan lika gärna skita i det helt.
Men snart tar man bussen till emil och då blir det mys-tajm och hur bra är liksom iinte det!

Imorgon är det fredag och då kommer Ingrid ha tjejmiddag och det kommer säkert bli skit skoj. Länge sedan alla tjejerna var samlade och det behövs nu verkligen tycker jag:)!

image10

liberalismen och socialismen å bla blaabla

Usch! Håller på med mitt hemprov i samhälle. FYFAN VAD TRÅKIGT! har tills 00.00 på mig att ha gjort det klart. jag har skrtivit en sida och känner mig jätte duktig, men har bara gjort en av uppgifterna och har en kvar.
Är helt slut i huvudet och jag kan verkligen inte tänka klart just nu. Kan knappt skriva, allt blir bara helt klyddigt och fel!

Imorgon är det fredag, hoppas det bjuds på nicenice. Är riiktigt sugen på partaj som attan! och det är emma också;) så vi får hitta på något kul imorn tjajooor!

Ska till emil senare ikväll. Han spelar match nu och blir klar vid 22.00-23.00 och jag kommer säkert hinna somna innan det blir dags för mig att sticka dit! men jag har som sagt en till samhällsuppgift framför mig som jag kan spendera tiden framför.. haha shit, kommer dö framför darorn när som helst!

skriver säkert ngt bajs sen. för just nu ska jag försöka hitta något gott i köket..  PEACE

Och förresten! just nu är Dino i egypten och Julia är i thailand. snartsnart min tur.

Over my head

Idag har det varit en väldigt dryg dag i skolan. precis som varje dag på media ungefär!
Först stack jag och dino och fotade en fotouppgift. Vi skulle fota Torning turso på ett "annurlunda sätt". Liksom ofta vi kan fota turning på ett annurlunda sätt. Så duktiga är vi dock ej!:P Men vi gjorde det, och den lilla biten dit var döden! Sjukt kallt det har blivit, helt sinnes. Men som sagt jag åker snart till värmen och då ska jag tänka på alla er stakare som är kvar i kalla sverige;)

Efter skolan stack jag och Emil hem till mig. Började mysmys och lika mysmys nu med:)
Just nu sitter han bredvid mig och pluggar svenska. Redovisningar gäller det för honom imorn. Och jag som inte har börjat att göra hemprovet i samhälle. Det är bajs!

Dessutom har Emil hittat en sjukt bra kille som var med i norska idol2003, och damn he`s goood! Kurt Nilsen; http://www.youtube.com/watch?v=vmbcMuEA15g 

Jajja nu ska jag störa Pemil med hans läxa!
HEJDÅ :)


iisch

                  image8     

Har tryckt i mig förmycket skit under dagen och just nu känns det bara som om jag håller på att få en allergichock! Det kliar på mina händer och armar som attans OCH mina ben. kommer vakna upp imorgonbitti som en grottmänniska med köttsår på hela kroppen hahah!

Idag har jag även fotat mina småsyskon, sötepellar dem är! Lite svårt att fota dem små liven. Hoppar och har sig och tillslut blev dem utmattade av mitt tjat hur dem ska sitta/stå/skratta och hela faderullan!
Sedan har även min lillebror fyllt 16. Kom lite gäster och vi åt middag tillsammans. Han öppnade presenter och det var rätt trevligt ändå.
och vet nI vaaad?! Om en vecka åker jag till Egypten, (Alltså den 30/10) mycket bandade känslor när det gäller resan. Är sjukt jävla nervös inför flygningarna dit och hem!!! Det är nog verkligen det värsta som finns, att flyga. menmen! Jag får väl försöka klara det, jag menar vad gör man igentligen inte för att ligga i solen och steka sönder sig själv i en hel vecka? :) 

Dessutom firar jag och Emil ett år den 3/11 och då är jag fortfarande kvar i Egypten så det är tråkigt men vad ska man göra.. Vi får ta igen det vi missar när jag kommer hem! Då kan vi t.o.m fira ett år och 4 dagar! :)

Angående den dära "Dinomannen"

image6

Min käre vän Dino letar efter en ny pingla!


Några små punkter angående honom är:

1. Han är Typ Korkad
2. Han är sjukt cp
3. Han är väldigt pervers
4. Han gör konstiga ljud
5. Han är beroende av bajs
6. Han är beroende av bögporr/ snoppar
7. Han tycker om att spy
8. Han är en smygplugghäst
9. Han tycker om att fisa på lektionerna
10. Han har en fin blogg www.dinomuftic.com
11. Han älskar att gå omkring med julias pupishår i handen och krulla med det.
12. Han är mycket könsförvirrad
13. Han tar dagliga nakenbilder på sig själv så han kan dokumentera sin kroppsutveckling med sin coola kamera.
14. Han tycker om att härma topmodel tjejerna.
15. Dino ljuter av att få sprutor i gumpen av gamla sjuksköterskor.

(OBS!!! Han är en megatönt assååå serrii!)


  • Om det är någon tjej som tycker att han låter intressant så är det bara att kontakta mig!


rajjtantajjtan

Har precis kommit hem. Var ute en stund med Emmorna. Emmathoe behövde göra en fotouppgift som vi har i skolan (som jag också borde börja på!). Så emmamini var modell ;) haha.. det blev många fina bilder! =)

Nu ligger man han i sängen och kollar på vänner, wiihooooo:D:D
Hoppas Emil kan komma nu ikväll, vore mys! 

seee jaah dont wanna be jaah


Tjosan trosan

Måndag, usch! jag hatar verkligen måndagar, nästan ungefär lika mycket som jag hatar söndagar!
Kunde inte somna igår pga många anledningar, dels för att man bara ligger och tänker på så otroligt många saker. Det är så jobbigt, men jag har kommit fram till vissa saker som jag ska försöka ta tag i innan det verkligen är försent.. Jag kan iallafall erkänna att jag är rätt ledsen över en del saker. Men jag ska försöka lösa det, måste lösa det på något sätt! Men tillslut lyckades jag somna när klockan var runt 04.30 - 05.00!
Och såklart var jag aldeles för trött för att ta mig upp ur sängen i morse, och när jag vaknade och kollade på klockan så var den såklart för mycket, 14.00! Men skönt var det att sova bort dagen så pass mycket ÄNDÅ...

Snart ska jag kolla på en läxa vi fick förra veckan, hemprov i samhälle tills torsdag. bläääää! men lika bra att börja med det tidigare så man inte sitter kvällen innan och får panikooo! 

image2

I´m back!

Här ser man! Har tagit bort min gamla blogg och gjort en ny. Därför tänker jag bara skriva lite bajs saker i mitt första inlägg.

Fullständigt namn:  Madeleine Andrén
Födelsedatum:  14 April
bor: slottstaden, Malmö
ögonfärg: blå gröna
hårfärg: Blond (riktiga är ljusbrun)
skostorlek: 39-40
höger eller vänsterhänt: höger
stjärntecken: vädur

STEG 2
Skor som du bar idag: svarta loafers
dina svagheter: rätt myycket ändå:P
rädsla: flyyyga!
målsättning:  ingen aning..

STEG 3
första tanke när du vaknar:  Vill inte gå upp! vill ligga kvar i mörkret i min mysiga säng!
när somna du igår: pemil och jag somna vid typ 5.00 efter vi hade fått gå hem från jävla limhamn för bussarna hade slutat gå, såklart! :/

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: spela roll?! :S :P
McDonald's eller Burger King:  mc donalds... tror jag
Lipton ice tea eller Nestea:  haha vet iiikke
choklad eller vanilj: choklad när man ska ha mens å vanilj annars :P

STEG 5
svär du:  haha afan fast för det mesta använder jag bajs istället för fan...8-)
sjunger du: haha jo det gör jag väl, men låter hemskt!:P
duschar du varje dag: oh yesss
gillar du skolan: haha "jia" skolan är det värsta jag vet..
tror du på dig själv:  ....
kommer du överens med dina föräldrar: ja, älskar dem! :)

STEG 6
Har du under den senaste månaden druckit alkohol:  arrååå:)
rökt: jaops
shoppat: jo det haveeer jaag!
ätit en hel ask mysli: haha nejjj :P
ätit sushi: nä, men borde göra snart!
stått på scen: jaa för det har jag! ;P
skejtat: haha jiaa
bakat: aråå :)
stulit något: haha jaa :$.. och det ska vi inte tala om!

STEG 7

Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull? haha jo kan ha hänt :$
Blivit kallad saker? jaa antagligen
Blivit nerslagen?  nej

STEG 8 i framtiden...
Namn på barn? jaaduu, finns många cp namn jag vill ha :P
Hur vill du dö? vill inte döö
Vad vill du bli när du blir gammal? ung! :P

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: För tre personer<3
Antal cd.skivor: lyssnar inte på cd skivor
Antal piercnings: öronen och naveln
Antal Tatueringar: snartsnart;)
Hur många gånger du varit med i tidningen: 2 ggr kanske hahah
Antal saker jag ångrar:  rätt mycket ÄNDÅ men vad ska man gööra? :P


RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Any other world

2007-10-29 @ 18:06:44
Har precis lämnat Emil vid bussen och det känns jätte tråkigt att iinte träffa honom på 10 dagar! Känns överraskande konstigt :S Trodde fan inte att det skulle vara så här jobbigt. blä. Längtar redan tills jag kommer hem och träffar honom igen, det kommer bli cp mysigt! :) 
Men nu ska jag till Egypten och ligga i solen. Ska försöka komma hem brun som fan, för annars är denna resa riktigt jävla onödig:P

Emil, du är det bästa som hänt mig, någonsin! Och jag älskar dig så otroligt cpcpcpcp mycket. Går inte att beskriva. Kommer tänka på dig och sakna dig varje liten sekund som går :)! Love love!

Nu ska jag packa resten och sedan blir det dagst för mig att åka till sturup och ta flyget till la sthlm och sedan imorgon bitti flyget till eypten! USCH INTE FLYYYYGA! aaah anfalll...

PEAAACE! 
image19

Babyboo

2007-10-28 @ 19:28:50
image16

Igårkväll vad jag med Emil och han åkte tidigt i eftermiddags. kommer sakna honom jätte mycket.. 10 dagar är inte mycket men det kommer säkert att kännas som en sjukt lång tid! Jag kommer verkligen sakna att inte somna bredvid honom under dem dagarna! Som tur är kommer han hit efter hans match ikväll och sover här :) cpcpcpcpcpmys, längtar!
På lördag firar jag och Emil 1 år tillsammans. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Kommer ihåg det som igår när vi blev tillsammans. Och nu är det 1 år. Baby, I fucking love you!<3



Imorgon kommer Josse hem! fy fan vad jag har längtat efter henne, galet! Sen på kvällen flyger Josse och jag till Stockholm och sedan på tisdag flyger vi till Egypten. Har jätte blandade känslor inför resan...liksom flyga, 4 ggr?! aaaah kommer få anfall! hatar att fyga, jätte mycket!

zaranoff

2007-10-27 @ 12:37:44
Igår var det jätte trevligt! Mycket vin och mycket zaranoff-shottar för min del igår och det märker man av idag! Usch...
Middagen var jätte god och till efterätt fick vi prinsesstårtor och jag som har varit så sugen på det hur länge som hälst.. jag tryckte i mig tårta och shit som jag mådde illa senare :P men gott var det!
vid 01.00 körde ingrids pappa in oss till lillatorg.. efter det stack vi vidare till möllan :)

Är ensam hemma idag och gaaad vad skönt! Emil kommer snart och ska ta hand om bakismadde..
drack preicis ett glas mjölk och shit det var nog det äckligaste och det opassad just nu. Har fått cp hicka också:P
jajja...  nu ska jag trycka i mig frukost och sedan ska jag försöka plocka upp på mitt rum som jag lovade mammi!


På måndag kväll börjar min resa till Egypten! ångest...


image15













Och visst mår man illa bara man ser på en Zaranoff flaska?!

Hejhopp

2007-10-26 @ 19:10:55
Kom precis hem från Emil. Vi har haft det så sjukt mysigt! :) Älskar dig babe!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Ikväll blir tjejmiddaf och partaparta, länga sen nu och det kommer säkert bli skit skoj! ;)
Nu ska jag kaaasta mig in i duschen och sedan rota i garderoben efter något man kan ha på sig!

Pussss!

image13

 

yeahyeah

2007-10-25 @ 21:31:11
ääee.. jag har seriöst skrivit ungefär 2 meningar på typ 2 timmar. Jag kommer verkligen ingen vart och det är så ointressant att man kan lika gärna skita i det helt.
Men snart tar man bussen till emil och då blir det mys-tajm och hur bra är liksom iinte det!

Imorgon är det fredag och då kommer Ingrid ha tjejmiddag och det kommer säkert bli skit skoj. Länge sedan alla tjejerna var samlade och det behövs nu verkligen tycker jag:)!

image10

liberalismen och socialismen å bla blaabla

2007-10-25 @ 19:25:47
Usch! Håller på med mitt hemprov i samhälle. FYFAN VAD TRÅKIGT! har tills 00.00 på mig att ha gjort det klart. jag har skrtivit en sida och känner mig jätte duktig, men har bara gjort en av uppgifterna och har en kvar.
Är helt slut i huvudet och jag kan verkligen inte tänka klart just nu. Kan knappt skriva, allt blir bara helt klyddigt och fel!

Imorgon är det fredag, hoppas det bjuds på nicenice. Är riiktigt sugen på partaj som attan! och det är emma också;) så vi får hitta på något kul imorn tjajooor!

Ska till emil senare ikväll. Han spelar match nu och blir klar vid 22.00-23.00 och jag kommer säkert hinna somna innan det blir dags för mig att sticka dit! men jag har som sagt en till samhällsuppgift framför mig som jag kan spendera tiden framför.. haha shit, kommer dö framför darorn när som helst!

skriver säkert ngt bajs sen. för just nu ska jag försöka hitta något gott i köket..  PEACE

Och förresten! just nu är Dino i egypten och Julia är i thailand. snartsnart min tur.

Over my head

2007-10-25 @ 00:20:19

Idag har det varit en väldigt dryg dag i skolan. precis som varje dag på media ungefär!
Först stack jag och dino och fotade en fotouppgift. Vi skulle fota Torning turso på ett "annurlunda sätt". Liksom ofta vi kan fota turning på ett annurlunda sätt. Så duktiga är vi dock ej!:P Men vi gjorde det, och den lilla biten dit var döden! Sjukt kallt det har blivit, helt sinnes. Men som sagt jag åker snart till värmen och då ska jag tänka på alla er stakare som är kvar i kalla sverige;)

Efter skolan stack jag och Emil hem till mig. Började mysmys och lika mysmys nu med:)
Just nu sitter han bredvid mig och pluggar svenska. Redovisningar gäller det för honom imorn. Och jag som inte har börjat att göra hemprovet i samhälle. Det är bajs!

Dessutom har Emil hittat en sjukt bra kille som var med i norska idol2003, och damn he`s goood! Kurt Nilsen; http://www.youtube.com/watch?v=vmbcMuEA15g 

Jajja nu ska jag störa Pemil med hans läxa!
HEJDÅ :)

iisch

2007-10-24 @ 00:02:11
                  image8     

Har tryckt i mig förmycket skit under dagen och just nu känns det bara som om jag håller på att få en allergichock! Det kliar på mina händer och armar som attans OCH mina ben. kommer vakna upp imorgonbitti som en grottmänniska med köttsår på hela kroppen hahah!

Idag har jag även fotat mina småsyskon, sötepellar dem är! Lite svårt att fota dem små liven. Hoppar och har sig och tillslut blev dem utmattade av mitt tjat hur dem ska sitta/stå/skratta och hela faderullan!
Sedan har även min lillebror fyllt 16. Kom lite gäster och vi åt middag tillsammans. Han öppnade presenter och det var rätt trevligt ändå.
och vet nI vaaad?! Om en vecka åker jag till Egypten, (Alltså den 30/10) mycket bandade känslor när det gäller resan. Är sjukt jävla nervös inför flygningarna dit och hem!!! Det är nog verkligen det värsta som finns, att flyga. menmen! Jag får väl försöka klara det, jag menar vad gör man igentligen inte för att ligga i solen och steka sönder sig själv i en hel vecka? :) 

Dessutom firar jag och Emil ett år den 3/11 och då är jag fortfarande kvar i Egypten så det är tråkigt men vad ska man göra.. Vi får ta igen det vi missar när jag kommer hem! Då kan vi t.o.m fira ett år och 4 dagar! :)

Angående den dära "Dinomannen"

2007-10-23 @ 14:04:31

image6

Min käre vän Dino letar efter en ny pingla!


Några små punkter angående honom är:

1. Han är Typ Korkad
2. Han är sjukt cp
3. Han är väldigt pervers
4. Han gör konstiga ljud
5. Han är beroende av bajs
6. Han är beroende av bögporr/ snoppar
7. Han tycker om att spy
8. Han är en smygplugghäst
9. Han tycker om att fisa på lektionerna
10. Han har en fin blogg www.dinomuftic.com
11. Han älskar att gå omkring med julias pupishår i handen och krulla med det.
12. Han är mycket könsförvirrad
13. Han tar dagliga nakenbilder på sig själv så han kan dokumentera sin kroppsutveckling med sin coola kamera.
14. Han tycker om att härma topmodel tjejerna.
15. Dino ljuter av att få sprutor i gumpen av gamla sjuksköterskor.

(OBS!!! Han är en megatönt assååå serrii!)


  • Om det är någon tjej som tycker att han låter intressant så är det bara att kontakta mig!

rajjtantajjtan

2007-10-22 @ 20:01:17

Har precis kommit hem. Var ute en stund med Emmorna. Emmathoe behövde göra en fotouppgift som vi har i skolan (som jag också borde börja på!). Så emmamini var modell ;) haha.. det blev många fina bilder! =)

Nu ligger man han i sängen och kollar på vänner, wiihooooo:D:D
Hoppas Emil kan komma nu ikväll, vore mys! 

seee jaah dont wanna be jaah

Tjosan trosan

2007-10-22 @ 15:40:40
Måndag, usch! jag hatar verkligen måndagar, nästan ungefär lika mycket som jag hatar söndagar!
Kunde inte somna igår pga många anledningar, dels för att man bara ligger och tänker på så otroligt många saker. Det är så jobbigt, men jag har kommit fram till vissa saker som jag ska försöka ta tag i innan det verkligen är försent.. Jag kan iallafall erkänna att jag är rätt ledsen över en del saker. Men jag ska försöka lösa det, måste lösa det på något sätt! Men tillslut lyckades jag somna när klockan var runt 04.30 - 05.00!
Och såklart var jag aldeles för trött för att ta mig upp ur sängen i morse, och när jag vaknade och kollade på klockan så var den såklart för mycket, 14.00! Men skönt var det att sova bort dagen så pass mycket ÄNDÅ...

Snart ska jag kolla på en läxa vi fick förra veckan, hemprov i samhälle tills torsdag. bläääää! men lika bra att börja med det tidigare så man inte sitter kvällen innan och får panikooo! 

image2

I´m back!

2007-10-22 @ 01:52:12

Här ser man! Har tagit bort min gamla blogg och gjort en ny. Därför tänker jag bara skriva lite bajs saker i mitt första inlägg.

Fullständigt namn:  Madeleine Andrén
Födelsedatum:  14 April
bor: slottstaden, Malmö
ögonfärg: blå gröna
hårfärg: Blond (riktiga är ljusbrun)
skostorlek: 39-40
höger eller vänsterhänt: höger
stjärntecken: vädur

STEG 2
Skor som du bar idag: svarta loafers
dina svagheter: rätt myycket ändå:P
rädsla: flyyyga!
målsättning:  ingen aning..

STEG 3
första tanke när du vaknar:  Vill inte gå upp! vill ligga kvar i mörkret i min mysiga säng!
när somna du igår: pemil och jag somna vid typ 5.00 efter vi hade fått gå hem från jävla limhamn för bussarna hade slutat gå, såklart! :/

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: spela roll?! :S :P
McDonald's eller Burger King:  mc donalds... tror jag
Lipton ice tea eller Nestea:  haha vet iiikke
choklad eller vanilj: choklad när man ska ha mens å vanilj annars :P

STEG 5
svär du:  haha afan fast för det mesta använder jag bajs istället för fan...8-)
sjunger du: haha jo det gör jag väl, men låter hemskt!:P
duschar du varje dag: oh yesss
gillar du skolan: haha "jia" skolan är det värsta jag vet..
tror du på dig själv:  ....
kommer du överens med dina föräldrar: ja, älskar dem! :)

STEG 6
Har du under den senaste månaden druckit alkohol:  arrååå:)
rökt: jaops
shoppat: jo det haveeer jaag!
ätit en hel ask mysli: haha nejjj :P
ätit sushi: nä, men borde göra snart!
stått på scen: jaa för det har jag! ;P
skejtat: haha jiaa
bakat: aråå :)
stulit något: haha jaa :$.. och det ska vi inte tala om!

STEG 7

Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull? haha jo kan ha hänt :$
Blivit kallad saker? jaa antagligen
Blivit nerslagen?  nej

STEG 8 i framtiden...
Namn på barn? jaaduu, finns många cp namn jag vill ha :P
Hur vill du dö? vill inte döö
Vad vill du bli när du blir gammal? ung! :P

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: För tre personer<3
Antal cd.skivor: lyssnar inte på cd skivor
Antal piercnings: öronen och naveln
Antal Tatueringar: snartsnart;)
Hur många gånger du varit med i tidningen: 2 ggr kanske hahah
Antal saker jag ångrar:  rätt mycket ÄNDÅ men vad ska man gööra? :P