Och med min mobil Hahahah


Mitt fina diadem är från zara:D

Nej som ni ser så är mitt rum KAOOOS. Fast det ser inte så värst farligt ut på bilden som det gör in real hohoho, så det blir städning nu! Hörs sen:) Puss

Såhär bra är min deppiga webcam hohoho


Home!

Nu har man varit på skopunkten, där fanns det absout ingenting! Sen hjälpte jag mamma med att handla. Jag ville äta bakad potatis ikväll, så det blir det. Mums! Sen ska vi äta min favvo efterrätt, vitchokladmouse med hallon! Så ska börja fixa det nu!
Här har ni recepet jag går efter, och jag lovar er att det är så sjuuukt gott!!!!!!


Usch, inatt hade jag en mardröm!

Fy fan säger jag bara. Som de flesta vet så kämpar jag skiten med mitt hår. Det har verkligen varit världens sämsta kvalite och har försökt nu att få det bra igen, jag har klippt av det för en "ny början", kört med massvis med impackningar osv och det har verkligen hjälpt. Jag vill ha världens lägsta hår men det går inte direkt snabbt haha.. Alla i klassen i skolan vet om hur rädd jag är angående mitt hår och vill inte klippa balla frisyrer som de flesta vill. "oops nu har jag visst lugg, ajja det växer ut" haha jag hade gråtit sönder ifall jag hade gjort någonting sånt och sedan ångra mig.

Iallafall! Drömde att det kom en skitgrymm frisör till skolan. En sådan som har fått massvis med priser, jobbat på det bästa ställena och tjänat maaassor med pengar. Då fick jag chansen att han skulle klippa mig, vilket han gjorde. OCH HAN KLIPPA AV ALLT PÅ HUVUDET FÖRUTOM BAKHUVUDET!! Jag blev helt flintis på missa ställen och jag bröjade gråta framför honom och sprang in på toaletten i skolan, och det slutade med att jag gick runt med mössa hela tiden haha. USCH!!


Typ såhär fint blev det! Visst hade jag passat i det? NAAAT

La Belle Et Le Bad Boy


Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik. Lyssnar på en favvis. Den som kallar sig för tjej är ingen riktig tjej ifall de inte vet vart den här kära låten kommer ifrån!


I Love you Phillip Morris


I Igår blev det bio för fulla rullar med julia och dino. Vi såg I Love you Phillip Morris! Och den var faktiskt sjukt bra. Den var annurlunda och underhållande genom hela filmen. :) Sevärd helt klart!

Efter bion gick jag och Dino till lillatorg och satte oss på uteserveringer och drack öl och bolmade. Skit nice, men mindre nice när en kille spydde gåendes FRAMFÖR oss. Riktig pööölepelle blev det. Hahaha, gaaaaaaaad.

Ursäkta för mitt utbrott igår

men det behövdes like craaazy. Träffade emma på en fika och sen gick det över. Kanske av en annan viss anledning också, hohoho..

Jag var uppe till 4 imorse, vilket jag inte har varit på ett sjukt bra tag. Inte sedan jag började skolan iallafall.. Låg och kollade på ett plastikkirurg-program som var sjukt nyttigt att se. Jag som alltid, i hela mitt liv enda sedan jag fattade vad en näsa var så har jag alltid velat operera den. Och jag har bestämt mig, det ska göras! Har kollat lite priser och så, och vill göra det på akademikliniken här i malmö. Visst det är mycket pengar, men jag behöver det!:) Är inte alls rädd för hur operationerna ser ut, för sen när man ser resultatet så är det såååååååå värt det.






BREAKDOOOOOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är helt jävla fast. kan inte ta mig ut. FÅR PANIK OCH VILL BARA SKRIKAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ORKAR INTEEEEEEEEEEEEE.....................................
VET INTE!!!!!! :(

SOOOOO DAMN BORED, PÅ ALLT, SÅ DET INTE ÄR SANT. HATAR MALMÖ!!!!!!!!!!!!!!!!! VILL ÅKA IVÄG ETT BRA TAG, MEN KAN INTE PGA MIN SKOLA. JÄVLAAAA SKIT. ALLT ÄR SKIT. SKIT.SKIT SKIIIIIIIIIIIIT. OCH SÅ JÄVLA MYCKET TRÅKIGT, TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!! LÖNT ATT KOMMA HEM FRÅN STHLM. HADE GÄRNA VARIT KVAR DÄR LOVET UT.

I NEEED FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRE!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjenare på er!

Jag har varit lost med bloggen, I knooooow. Men har faktiskt inte pallat.

Nu håller jag på att packa, eller nästan. Fastade med min älskade ghd tång. Fy fan vad den är grymm! Snacka om att den är den bästa investeringen jag har gjort på sista tiden. Köpköpköp!!!


Ett tips är att platta lite innåt vid topparna så ser håret lite friskare och tjockare ut!

Nej nu måste jag packa klart för om en halvtimme ska man åka till sturup och sedan mot sthlm.

Pusssss

Just nu..

Emil kom hem hit för en liten stund sedan, men han och pappa åkte nästan direkt för att spela bandy ikväll. Jag och mamma håller på att fixa lite god kvällsfika som vi ska äta när dom kommer hem igen! Jag är sååååå sugen på kokt ägg. hohoho!

Idag hade vi förresten klippteknik i skolan. Kul med sjukt frustrerande! Man vill så mycket nu i början. Man vill kunna precis allt! Men det tar väldigt lång tid att gå igenom alla miljontals klipptekniker. Men sen blir det nog mycket lättare när man inte klipper på dockorna! Jag var så sur på mig själv att jag klantade till lite stuff i mörjan, sen blev humöret bara skit och man var så missnöjd. Men resultatet blev ändå bra!

Skriver inte mer ikväll, för då blir det mys med min fina. Jag ska försöka somna tidigt ikväll dessutom. Hade mardrömmar och hela köret inatt, tur låg bubbe bredvid mig. För det finns inget värre än att vakna upp ensam efter en hemsk mardröm!

Nej nu ska jag mysa lite med sophie sen ska jag hjälpa mamma med det sista!


Ha det bra:)
Pooosss!


Hejhej på er!

Igår var det ju alla hjärtans dag. Jag och Josse hade åkt och handlat mat och allt annat tills kvällen, kul! Det blev väldigt lyckat faktiskt. Gott och mättande! Vi vill ge våra killar en mysigkväll och det blev det! Gott och mättande!

Till förrätt blev det toast med skagenröra, och sedan gräddfil, rödlök och rom. Hur gott som helst!
Huvudrätten blev färskpasta med kyckling, bacon, vitlök och en jättegod gräddsås!
Efterätten blev vitchokladmouse med hallon. Supergott!! Och allting såg så fint ut!:) Man borde lyxa till det med sånna här middagar oftare.

Min kamera är ju sönder, så jag trodde att vi kunde ta josses kamera, men hennes laddare var all gone! Såååå tråkigt. Fotade med min mobil men det blev bara förätten!



Till maten blev det gott vin för mig och josse, och sedan öl till killarna (såklart..)
Jag gjorde dessutom en jättegod drink av vin, sprite och jodgubbar. Bara att köra in allt i en mixer så blir det sååååå gott!

Efter middagen blev det film, The road.  Snacka om en nedstämd film!! Den var inte alls bra, för slutet var riktigt kasst.
Fick även en bukett med 10 rosor och sedan en ny tavla av min fina. Har tidigare fått en tavla av honom när jag fyllde år. En superfin på oss två. Men de nya tavlan var inte heeelt redo än så den får jag se snart:) I hope. Spännande! 

Osminkad och sminkad

Sminkade mig precis och tänkte se hur stor skillnaden var som osminkad och sminkad. Min webcam har precis börjat fungera igen så tog bilder.
Haha, världens sämsta webcam är det iallafall, för man ser ingen större skillnad som sminkad eller osminkad.
Iallafall enligt mig:P Och nej, det blev inte så najjsiga bilder. haha


Godmorgon!

Jag vaknade vid 10 idag! Skönt att gå upp tidigt på söndagar faktiskt. Sen blev det god frukost med familjen. Fick enalla hjärtansdag present av mammi, chokladhjärtan:) gulligt!

Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig iordning. Sen ska jag och josse åka med mamma för att handla lite tills ikväll. Jag och josse ska fixa ihop någonting riktigt bra och gott till våra killar ikväll. Säger inte nu vad det blir för någonting, men det kommer bli mysigt!

ojoj, nu blev jag väääldigt trött helt plötsligt. Nooo energi alls.

hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Pusss ♥
I år firar vi vår 4:de alla hjärtans dag tillsammans!


fräädaaag!

Nu är man hemma från schoool. Det blev en vanlig fredag som alla andra dåda, ekonimo lektion sen fixa sitt eget hår. hoho!
Fick hem min ghd tång och har precis fixat sophies hår. tjusigt värre blev det!

NU VILL JAG HA VIN. BEHÖVER VIN. VILL KÄNNA DOFTEN OCH SMAKEN! hahha Så mycket som hela kalssen snackar om vin dagarna långa i skolan. Man blir ju nästan galen.
EMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!



eyebroooown

Jag får många komplimanger angående mina ögonbryn:) Då vill jag bara påpeka att jag alltid fyller i dom. Kan knappt gå utan att ha fyllt i dom, känner mig sjukt naken då haha.

Just nu använder jag en pensel och en slags skugga att fylla i dom med, men tidigare har jag alltid använt h&ms ögonbrynspenna. Den är sjuuuuukt bra! Ska inhandla en ny direkt när jag får moneeeeymoney den 20de.



Hahaha, riktigt deppiga bilder!


Jag just nu:P


Ligger i sängen nu med världens huvudvärk. Mitt rum ser ut som ett stort bombnedslag och det ligger en sushido påse nedanför min tv, vilket gör så att mina blickar rör sig dit hela tiden, vilken då leder till sushisuuug. Fy fan. Hade kunnat leva på bara sushi. När jag dör vill jag komma till sushihimeln. Jag vill bada i sushi. Jag vill dö i sushi. Omg kommer dö av att jag kommer drunkna i mitt eget dreggel just nu haha.


Jag har dessutom hittat en asbra sushi buffé! Det finns även kinamat och allt sånt där. Jag har inte hunnit käka där än, men emma och matilda var där igår och dom sa att det var gott:D
Jag måste dit imorgon!!! Kostar 89 kr och det är från 11-15.30.


Halloha

Idag blev det en liten sovmorgon!
Vi fick en uppgift i skolan att vi skulle gå gruppvis till olika frisörsalonger för att se hur de bemöter sina kunder samt hur salongerna ser ut. Jag mötte upp cissi och cathe utanför h&m vid 11.00, sen gick vi till espresso house för en frukostfika.
Sen pyste vi till sex stolar och chick. Jag köpte en produkt till mitt hår som gör så att det inte blir grönt, vilket det lätt blir efter att jag har duschat. Sen hittade cissi en produkt som skulle hjälpa håret att hålla sig platt när hon har använt plattången. Ska bli kul att prova produkterna!

Igår i skolan fick vi alla prova olika tekniker när man ska färga håret. Jag fick någon tecknik som hette "hel badboll". Där skulle jag göra varannan pasé mörk och sedan ljus.
Fy faasen så klaffigt det var. Alla vi stog runt ett och samma bord med våra jobbiga dockhuvuded. Huvudena på dockorna bara flyger iväg ibland, för dom fastnar inte riktigt bra på hållaren som man sätter i bordet.
Men det gick väl helt okej ändå haha. Vi alla var ändå lika kladdiga;)


Tänk ifall detta hae varit en riktig kund;) Då hade hon gått hem som blind och fläckig i hela ansiktet samt halsen. Jösses!


snart två år sedan denna bilden togs och



Jag kommer såå väl ihåg när denna bilden togs. Jag och Li låg och solade. Jag kände mig så sjukt äcklig, ful och framförallt så jävla tjock. Ville verkligen inte vara med på bild, därför jag tittade bort och försökte skydda mig med mina händer.
Nu idag när jag tittar på bilden så vill jag bara tränga in mig i den och ge mig själv en jävla stor käftsmäll! Jag var perfekt. Idag kan jag verkligen sitta och titta tillbaka och på mig själv där och säga att jag såg perfekt ut.

Visst, jag mådde verkligen dåligt den sommaren. Festade dygnet runt för att dämpa mina känsor.. Jag åt ingenting nästan. Jag kände aldrig någon hunger och när jag väl gjorde det så dämpade jag det med ciggaretter. Tänk hur dålig energi kan påverka ens sett att se sig på sig själv. Det är helt sjukt!

Såhär vill jag se ut idag. Helt jävla perfekt.


Jag har en till pojkvän


Vals för satan



Lägg dig där
Röda maj, värmen erövrar stan
Bland fanor stöveltramp hör jag din puls
Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden
Tysta alla nätverk, stoppa trafiken, en stilla bön om lugn igen
Att kunna ta besvikelsen

Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Detta är en favvorit för mig. Texten och musiken går så jäkla bra ihop och refrängen är perffffa.
Hela mitt inre spricker och flyger runt inom mig när jag lyssnar på just denna låten. Känns så härligt. Det är nu jag känner alla riktiga känsor inom mig. Exakt just nu. Vals för satan!

dance your ass off


Helgens trevligheter!

Gud vad jaghar segat med bloggandet!! Galet, det tråkiga är att när det väl har gått ett tag när man har skrivit någontigg sist så tar det ännu längre tid att få tummarn ur rumpallalalan och börja igen. Jag älskar att skriva här och tycker det är så skönt att skriva av mig, varesig det är någonting posetivt eller negativt.

Just nu har jag bara posetiva saker att skriva om iallafall:) Känner mig happyyyy.

I fredags var en riktigt lyckad kväll! Först åkte jag, dino och julia hem till emma där det blev vin och skojsigheter. Sen skulle vi dra på någont nytt uteställe, men det sket vi i, för det var inne på tunneln, och jag gillar inte den lokalen, Så vi drog in på chilli istället. Första gången jag var där och det var faktiskt sjukt kul! Visst det var bara typ småttingar men det gjorde faktiskt ingenting!

Vi dansade assen av oss och det var riktigt grymm musik! Vi glömde bort tiden och sen fick vi brottom för att dinos sista buss gick typ.

I  lördags blev det mys med sushi och lite annat skojsigheter (hahah;) omg!) hemma hos med med min fina emma. Vi är inte kloka vi!

Igår blev det mer mysmys och samma sak som vi gjorde i lördags, haha. Sen fick vi sug efter vin och det blev det! Drog fram en flaska till oss, senare gick vi hem till josse och jocke och efter det blev det lillatorg. SKOJ:D
Man borde fira söndagar istället för att deppa ner sig i dom.

Idag var det school, och jag mådde illa hela dagen. Men det  gick! Var inte alls snackasjuk och ville baaara hem till sängen. Men fick mycket gjort, vilket är sjukt bra!

SÅ var det med det:D hohoho

Det vinet var nog något av det godaste jag har druckit. Riktigt smarrigt!


kissemissarna 4 life. (hahahah omg emma)

Hur underbart är det inte när man har en vänn som är precis likadan som en själv?! FY FAN VAD JAG ÄR GLAD ÖVER ATT JAG HAR TRÄFFAT EMMA!!!!


skriver mer imorgon. Är full och om 5 timmar ska jag upp för att dra mig vidare till schoooool!

POSSSS

Fly like you do it


Denna låten påminner mig såååå mycket om nu när jag och emil var utomlands. Vet inte varför, men alla minnen dyker upp när jag lyssnar på den. Alla supakvällarna, myskvällarna, alla sjuka händerlser och skrattattacker. Härligt!♥ 

IKVÄLL BLIR DET RÖÖÖÖÖJJ!

Känner att jag börjar bli lite dålig, mn det ska inte påverka mig fr ikväll ska jag ha funfunfun. Skolan idag vad rooolig. Vi började med att rulla permanent men bytte lektionerna så att vi hade ekonomi på morgonen istället. Efter det slutade vi och vi fick stanna kvar och fixa håret osv om vi ville. Pia(vår lärare) gick hem och vi fick stanna kvar i salongen och fixa och trixa. Skoj=)
Madde tvättade mitt hår och fixade en fin fläta. Lyxigt att få använda alla shampoon, impakningar samt stylingprodukterna helt gratis;) mohahaha..


Old pics!

Lämnade in min dator på laging för över en månad sedan, och fick tillbaka den igår:) Kul att alla bilder och allting är kvar! Sitter nu och kollar igenom lite olika gamla bilder. Snacka om nostalgi!


Emil och jag i stockholm för tre år sedan snart.

Emma och jag fulla och glada på malmöfestivalen 07 haha

Dino in school. I början av 2an! Den tiden då han hade på sig trenchcoat (eller hur det nu stavas)

Emma och Dino, också i början av 2an:D

Emma, pierre, emil och dino påväg till någon fest i svedala!

Dino la sig ner mitt i vägen vid busshållplatsen och fy fan vad det var roligt!
Många bilar som körde förbi som undrade vad som hade hänt med honom.

Vi träffade på typ världens lägnsta kille på någon fest, 07.

Emil och jag 07!

in school 07!

Jag och emmorna 07:P

Ja jag kan ju bara fortsätta med bilder, men det får bli lite då och då istället:D



Veckan!

Har ine skrivit sedan i måndags. Har velat skriva men sen när jag väl skulle skriva in lösenordet till bloggen så har jag verkigen inte haft någon lust till det längre.

Har sovit med min älskling hela denna veckan. Finns ju inget bättre än att somna bredvid varandra.
I tisdags blev det skolan, Färgade Emmas hår och det gick SKITBRA!!!! Verkligen supersnyggt! Kul=)
När jag kom hem låg bubben kvar i sängen så det blev mys. På kvällen åkte vi och hämtade josse som inte kom hem från burlöv där hon jobbar, jäkla snö asså! Sen åkte vi hem till henne och jocke. Där blev det Pizza och paradise och sen film, mysigt=)

Igår var jag ledig från skolan. Superskönt! Men dessvärre så var inte Emil ledig, så han fick gå upp och jobba. Lite tråkigt att vi inte är lediga samma dagar. Efter jobbet kom han hit och det blev mumsig middag. Sen mysmysmys.
Imorse fick han gå upp till jobbet medens jag var tvungen att stanna hemma. Bläblä!
Har haft en riktigt boring dag! Ser fram emot att gå till skolan imorgon:) På fredagar brukar vi alltid få tvätta + styla våra egna hår. Skitbra om man ska ut ju;) Vilket jag antaglign ska med mina baaaabes!

Ja, där fick ni reda på min vecka haha..



Dessa bilder togs för ungefär 2 och ett halft år sedan, när vi firade 9 månader med glass på lejonet och björnen! Minns det så väl:) ♥ Tänk bubbe, nu är det över tre år. Jösses..

Känner att jag behöver skriva av mig angående en sak.

Just nu känner man sig riktigt sviken av en vänn.
Hon känns nästan totalt bortglömd. Man hör ingenting ifrån henne osv. Antar att du vet vem du är!
 Ena stunden går det bra att klaga och hålla på om andra, medens nästa sekund så gör du precis samma sak. Jag hatar dubbelmoral!! Som baaara den! Jag har nästan gett upp för att visa initiativ och vara postetiv till att träffas för det verkar ju som om du skiter toootalt i det. Jag har värdesätt vår vänskap så jävla mycket men det känns bara riktigt onödigt i denna stund. En vänskap är som ett slags förhållande, och man ska ge tillbaka lika mycket som man får.

Tycker bara att det är synd! Som fan faktiskt.



Kvällens planer

Nu är Emil påväg hit, sen ska han åka iväg och träna med pappa och Jocke! Jag går nog hem till josse då. Lika bra när jocke är och tränar haha. Men det är inte alltid man får träffa henne ensam liksom:P Sen blir det myyyys som fasen senare ikväll när pemil har kommit hem. Paradise på tv dessutom. YESSSS!

Schooool

Skolan idag gick superbra! Det blev först att rulla lite parmenen(som vanligt..) Sen kom det en kille från GHD som visade olika styling tångar, samt olika tekniker som man kan göra. Det var riktigt roligt faktiskt! Helt sjukt vad många olika sätt som finna stt göra med en helt vanlig plattång!

Han hade med sig två olika limited edtition sett, en som hette precious och den andra hette baby pink. Jag och de flesta valde presious. Så galet snygg och skitbra väska fick man till.
GHD verkade faktiskt sjukt bra! Så det ska bli kul. Madde i klassen provade en vågtecknik på mitt hår. Det blev jättefint!:)


Inte min bild, men här är iallafall kitet som jag beställde, DHG Precious.


Snygg va!

Helgen!

Har inte varit hemma under helgen så har inte haft tid att blogga. Har varit hos Emil hela helgen! I fredags var vi ett gäng som nattbowlade, det blev en hel del drickande. Roligt!
Sen i lördags blev det svedala revyn, mat och dricka på det med! Roligt=)
Och igår tog jag och emil det bara lugnt! Behövdes verkligen nu när man har börjat skolan igen.
Tyvärr är ju min kamera totalt död, så emma tog lite bilder, men har knappt fått några:P




RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Och med min mobil Hahahah

2010-02-27 @ 18:39:11

Mitt fina diadem är från zara:D

Nej som ni ser så är mitt rum KAOOOS. Fast det ser inte så värst farligt ut på bilden som det gör in real hohoho, så det blir städning nu! Hörs sen:) Puss

Såhär bra är min deppiga webcam hohoho

2010-02-27 @ 18:05:30

Home!

2010-02-27 @ 16:50:13
Nu har man varit på skopunkten, där fanns det absout ingenting! Sen hjälpte jag mamma med att handla. Jag ville äta bakad potatis ikväll, så det blir det. Mums! Sen ska vi äta min favvo efterrätt, vitchokladmouse med hallon! Så ska börja fixa det nu!
Här har ni recepet jag går efter, och jag lovar er att det är så sjuuukt gott!!!!!!

Usch, inatt hade jag en mardröm!

2010-02-27 @ 13:22:41
Fy fan säger jag bara. Som de flesta vet så kämpar jag skiten med mitt hår. Det har verkligen varit världens sämsta kvalite och har försökt nu att få det bra igen, jag har klippt av det för en "ny början", kört med massvis med impackningar osv och det har verkligen hjälpt. Jag vill ha världens lägsta hår men det går inte direkt snabbt haha.. Alla i klassen i skolan vet om hur rädd jag är angående mitt hår och vill inte klippa balla frisyrer som de flesta vill. "oops nu har jag visst lugg, ajja det växer ut" haha jag hade gråtit sönder ifall jag hade gjort någonting sånt och sedan ångra mig.

Iallafall! Drömde att det kom en skitgrymm frisör till skolan. En sådan som har fått massvis med priser, jobbat på det bästa ställena och tjänat maaassor med pengar. Då fick jag chansen att han skulle klippa mig, vilket han gjorde. OCH HAN KLIPPA AV ALLT PÅ HUVUDET FÖRUTOM BAKHUVUDET!! Jag blev helt flintis på missa ställen och jag bröjade gråta framför honom och sprang in på toaletten i skolan, och det slutade med att jag gick runt med mössa hela tiden haha. USCH!!


Typ såhär fint blev det! Visst hade jag passat i det? NAAAT

La Belle Et Le Bad Boy

2010-02-27 @ 13:00:43


Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik. Lyssnar på en favvis. Den som kallar sig för tjej är ingen riktig tjej ifall de inte vet vart den här kära låten kommer ifrån!

I Love you Phillip Morris

2010-02-27 @ 12:57:23

I Igår blev det bio för fulla rullar med julia och dino. Vi såg I Love you Phillip Morris! Och den var faktiskt sjukt bra. Den var annurlunda och underhållande genom hela filmen. :) Sevärd helt klart!

Efter bion gick jag och Dino till lillatorg och satte oss på uteserveringer och drack öl och bolmade. Skit nice, men mindre nice när en kille spydde gåendes FRAMFÖR oss. Riktig pööölepelle blev det. Hahaha, gaaaaaaaad.

Ursäkta för mitt utbrott igår

2010-02-24 @ 13:56:44

men det behövdes like craaazy. Träffade emma på en fika och sen gick det över. Kanske av en annan viss anledning också, hohoho..

Jag var uppe till 4 imorse, vilket jag inte har varit på ett sjukt bra tag. Inte sedan jag började skolan iallafall.. Låg och kollade på ett plastikkirurg-program som var sjukt nyttigt att se. Jag som alltid, i hela mitt liv enda sedan jag fattade vad en näsa var så har jag alltid velat operera den. Och jag har bestämt mig, det ska göras! Har kollat lite priser och så, och vill göra det på akademikliniken här i malmö. Visst det är mycket pengar, men jag behöver det!:) Är inte alls rädd för hur operationerna ser ut, för sen när man ser resultatet så är det såååååååå värt det.





BREAKDOOOOOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-23 @ 16:17:15
jag är helt jävla fast. kan inte ta mig ut. FÅR PANIK OCH VILL BARA SKRIKAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ORKAR INTEEEEEEEEEEEEE.....................................
VET INTE!!!!!! :(

SOOOOO DAMN BORED, PÅ ALLT, SÅ DET INTE ÄR SANT. HATAR MALMÖ!!!!!!!!!!!!!!!!! VILL ÅKA IVÄG ETT BRA TAG, MEN KAN INTE PGA MIN SKOLA. JÄVLAAAA SKIT. ALLT ÄR SKIT. SKIT.SKIT SKIIIIIIIIIIIIT. OCH SÅ JÄVLA MYCKET TRÅKIGT, TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!! LÖNT ATT KOMMA HEM FRÅN STHLM. HADE GÄRNA VARIT KVAR DÄR LOVET UT.

I NEEED FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRE!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjenare på er!

2010-02-19 @ 15:55:07
Jag har varit lost med bloggen, I knooooow. Men har faktiskt inte pallat.

Nu håller jag på att packa, eller nästan. Fastade med min älskade ghd tång. Fy fan vad den är grymm! Snacka om att den är den bästa investeringen jag har gjort på sista tiden. Köpköpköp!!!


Ett tips är att platta lite innåt vid topparna så ser håret lite friskare och tjockare ut!

Nej nu måste jag packa klart för om en halvtimme ska man åka till sturup och sedan mot sthlm.

Pusssss

Just nu..

2010-02-15 @ 20:30:32

Emil kom hem hit för en liten stund sedan, men han och pappa åkte nästan direkt för att spela bandy ikväll. Jag och mamma håller på att fixa lite god kvällsfika som vi ska äta när dom kommer hem igen! Jag är sååååå sugen på kokt ägg. hohoho!

Idag hade vi förresten klippteknik i skolan. Kul med sjukt frustrerande! Man vill så mycket nu i början. Man vill kunna precis allt! Men det tar väldigt lång tid att gå igenom alla miljontals klipptekniker. Men sen blir det nog mycket lättare när man inte klipper på dockorna! Jag var så sur på mig själv att jag klantade till lite stuff i mörjan, sen blev humöret bara skit och man var så missnöjd. Men resultatet blev ändå bra!

Skriver inte mer ikväll, för då blir det mys med min fina. Jag ska försöka somna tidigt ikväll dessutom. Hade mardrömmar och hela köret inatt, tur låg bubbe bredvid mig. För det finns inget värre än att vakna upp ensam efter en hemsk mardröm!

Nej nu ska jag mysa lite med sophie sen ska jag hjälpa mamma med det sista!


Ha det bra:)
Pooosss!

Hejhej på er!

2010-02-15 @ 20:17:39
Igår var det ju alla hjärtans dag. Jag och Josse hade åkt och handlat mat och allt annat tills kvällen, kul! Det blev väldigt lyckat faktiskt. Gott och mättande! Vi vill ge våra killar en mysigkväll och det blev det! Gott och mättande!

Till förrätt blev det toast med skagenröra, och sedan gräddfil, rödlök och rom. Hur gott som helst!
Huvudrätten blev färskpasta med kyckling, bacon, vitlök och en jättegod gräddsås!
Efterätten blev vitchokladmouse med hallon. Supergott!! Och allting såg så fint ut!:) Man borde lyxa till det med sånna här middagar oftare.

Min kamera är ju sönder, så jag trodde att vi kunde ta josses kamera, men hennes laddare var all gone! Såååå tråkigt. Fotade med min mobil men det blev bara förätten!



Till maten blev det gott vin för mig och josse, och sedan öl till killarna (såklart..)
Jag gjorde dessutom en jättegod drink av vin, sprite och jodgubbar. Bara att köra in allt i en mixer så blir det sååååå gott!

Efter middagen blev det film, The road.  Snacka om en nedstämd film!! Den var inte alls bra, för slutet var riktigt kasst.
Fick även en bukett med 10 rosor och sedan en ny tavla av min fina. Har tidigare fått en tavla av honom när jag fyllde år. En superfin på oss två. Men de nya tavlan var inte heeelt redo än så den får jag se snart:) I hope. Spännande! 

Osminkad och sminkad

2010-02-14 @ 12:46:40
Sminkade mig precis och tänkte se hur stor skillnaden var som osminkad och sminkad. Min webcam har precis börjat fungera igen så tog bilder.
Haha, världens sämsta webcam är det iallafall, för man ser ingen större skillnad som sminkad eller osminkad.
Iallafall enligt mig:P Och nej, det blev inte så najjsiga bilder. haha

Godmorgon!

2010-02-14 @ 11:39:49

Jag vaknade vid 10 idag! Skönt att gå upp tidigt på söndagar faktiskt. Sen blev det god frukost med familjen. Fick enalla hjärtansdag present av mammi, chokladhjärtan:) gulligt!

Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig iordning. Sen ska jag och josse åka med mamma för att handla lite tills ikväll. Jag och josse ska fixa ihop någonting riktigt bra och gott till våra killar ikväll. Säger inte nu vad det blir för någonting, men det kommer bli mysigt!

ojoj, nu blev jag väääldigt trött helt plötsligt. Nooo energi alls.

hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Pusss ♥
I år firar vi vår 4:de alla hjärtans dag tillsammans!

fräädaaag!

2010-02-12 @ 14:47:08

Nu är man hemma från schoool. Det blev en vanlig fredag som alla andra dåda, ekonimo lektion sen fixa sitt eget hår. hoho!
Fick hem min ghd tång och har precis fixat sophies hår. tjusigt värre blev det!

NU VILL JAG HA VIN. BEHÖVER VIN. VILL KÄNNA DOFTEN OCH SMAKEN! hahha Så mycket som hela kalssen snackar om vin dagarna långa i skolan. Man blir ju nästan galen.
EMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!


eyebroooown

2010-02-11 @ 14:35:20

Jag får många komplimanger angående mina ögonbryn:) Då vill jag bara påpeka att jag alltid fyller i dom. Kan knappt gå utan att ha fyllt i dom, känner mig sjukt naken då haha.

Just nu använder jag en pensel och en slags skugga att fylla i dom med, men tidigare har jag alltid använt h&ms ögonbrynspenna. Den är sjuuuuukt bra! Ska inhandla en ny direkt när jag får moneeeeymoney den 20de.



Hahaha, riktigt deppiga bilder!

Jag just nu:P

2010-02-11 @ 14:01:31


Ligger i sängen nu med världens huvudvärk. Mitt rum ser ut som ett stort bombnedslag och det ligger en sushido påse nedanför min tv, vilket gör så att mina blickar rör sig dit hela tiden, vilken då leder till sushisuuug. Fy fan. Hade kunnat leva på bara sushi. När jag dör vill jag komma till sushihimeln. Jag vill bada i sushi. Jag vill dö i sushi. Omg kommer dö av att jag kommer drunkna i mitt eget dreggel just nu haha.


Jag har dessutom hittat en asbra sushi buffé! Det finns även kinamat och allt sånt där. Jag har inte hunnit käka där än, men emma och matilda var där igår och dom sa att det var gott:D
Jag måste dit imorgon!!! Kostar 89 kr och det är från 11-15.30.

Halloha

2010-02-11 @ 13:42:10

Idag blev det en liten sovmorgon!
Vi fick en uppgift i skolan att vi skulle gå gruppvis till olika frisörsalonger för att se hur de bemöter sina kunder samt hur salongerna ser ut. Jag mötte upp cissi och cathe utanför h&m vid 11.00, sen gick vi till espresso house för en frukostfika.
Sen pyste vi till sex stolar och chick. Jag köpte en produkt till mitt hår som gör så att det inte blir grönt, vilket det lätt blir efter att jag har duschat. Sen hittade cissi en produkt som skulle hjälpa håret att hålla sig platt när hon har använt plattången. Ska bli kul att prova produkterna!

Igår i skolan fick vi alla prova olika tekniker när man ska färga håret. Jag fick någon tecknik som hette "hel badboll". Där skulle jag göra varannan pasé mörk och sedan ljus.
Fy faasen så klaffigt det var. Alla vi stog runt ett och samma bord med våra jobbiga dockhuvuded. Huvudena på dockorna bara flyger iväg ibland, för dom fastnar inte riktigt bra på hållaren som man sätter i bordet.
Men det gick väl helt okej ändå haha. Vi alla var ändå lika kladdiga;)


Tänk ifall detta hae varit en riktig kund;) Då hade hon gått hem som blind och fläckig i hela ansiktet samt halsen. Jösses!

snart två år sedan denna bilden togs och

2010-02-10 @ 22:36:53



Jag kommer såå väl ihåg när denna bilden togs. Jag och Li låg och solade. Jag kände mig så sjukt äcklig, ful och framförallt så jävla tjock. Ville verkligen inte vara med på bild, därför jag tittade bort och försökte skydda mig med mina händer.
Nu idag när jag tittar på bilden så vill jag bara tränga in mig i den och ge mig själv en jävla stor käftsmäll! Jag var perfekt. Idag kan jag verkligen sitta och titta tillbaka och på mig själv där och säga att jag såg perfekt ut.

Visst, jag mådde verkligen dåligt den sommaren. Festade dygnet runt för att dämpa mina känsor.. Jag åt ingenting nästan. Jag kände aldrig någon hunger och när jag väl gjorde det så dämpade jag det med ciggaretter. Tänk hur dålig energi kan påverka ens sett att se sig på sig själv. Det är helt sjukt!

Såhär vill jag se ut idag. Helt jävla perfekt.

Jag har en till pojkvän

2010-02-09 @ 21:24:53

Vals för satan

2010-02-09 @ 20:53:06


Lägg dig där
Röda maj, värmen erövrar stan
Bland fanor stöveltramp hör jag din puls
Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden
Tysta alla nätverk, stoppa trafiken, en stilla bön om lugn igen
Att kunna ta besvikelsen

Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Detta är en favvorit för mig. Texten och musiken går så jäkla bra ihop och refrängen är perffffa.
Hela mitt inre spricker och flyger runt inom mig när jag lyssnar på just denna låten. Känns så härligt. Det är nu jag känner alla riktiga känsor inom mig. Exakt just nu. Vals för satan!

dance your ass off

2010-02-08 @ 21:04:28

Helgens trevligheter!

2010-02-08 @ 20:58:52

Gud vad jaghar segat med bloggandet!! Galet, det tråkiga är att när det väl har gått ett tag när man har skrivit någontigg sist så tar det ännu längre tid att få tummarn ur rumpallalalan och börja igen. Jag älskar att skriva här och tycker det är så skönt att skriva av mig, varesig det är någonting posetivt eller negativt.

Just nu har jag bara posetiva saker att skriva om iallafall:) Känner mig happyyyy.

I fredags var en riktigt lyckad kväll! Först åkte jag, dino och julia hem till emma där det blev vin och skojsigheter. Sen skulle vi dra på någont nytt uteställe, men det sket vi i, för det var inne på tunneln, och jag gillar inte den lokalen, Så vi drog in på chilli istället. Första gången jag var där och det var faktiskt sjukt kul! Visst det var bara typ småttingar men det gjorde faktiskt ingenting!

Vi dansade assen av oss och det var riktigt grymm musik! Vi glömde bort tiden och sen fick vi brottom för att dinos sista buss gick typ.

I  lördags blev det mys med sushi och lite annat skojsigheter (hahah;) omg!) hemma hos med med min fina emma. Vi är inte kloka vi!

Igår blev det mer mysmys och samma sak som vi gjorde i lördags, haha. Sen fick vi sug efter vin och det blev det! Drog fram en flaska till oss, senare gick vi hem till josse och jocke och efter det blev det lillatorg. SKOJ:D
Man borde fira söndagar istället för att deppa ner sig i dom.

Idag var det school, och jag mådde illa hela dagen. Men det  gick! Var inte alls snackasjuk och ville baaara hem till sängen. Men fick mycket gjort, vilket är sjukt bra!

SÅ var det med det:D hohoho

Det vinet var nog något av det godaste jag har druckit. Riktigt smarrigt!

kissemissarna 4 life. (hahahah omg emma)

2010-02-08 @ 01:36:58
Hur underbart är det inte när man har en vänn som är precis likadan som en själv?! FY FAN VAD JAG ÄR GLAD ÖVER ATT JAG HAR TRÄFFAT EMMA!!!!


skriver mer imorgon. Är full och om 5 timmar ska jag upp för att dra mig vidare till schoooool!

POSSSS

Fly like you do it

2010-02-05 @ 18:14:42

Denna låten påminner mig såååå mycket om nu när jag och emil var utomlands. Vet inte varför, men alla minnen dyker upp när jag lyssnar på den. Alla supakvällarna, myskvällarna, alla sjuka händerlser och skrattattacker. Härligt!♥ 

IKVÄLL BLIR DET RÖÖÖÖÖJJ!

2010-02-05 @ 17:58:40
Känner att jag börjar bli lite dålig, mn det ska inte påverka mig fr ikväll ska jag ha funfunfun. Skolan idag vad rooolig. Vi började med att rulla permanent men bytte lektionerna så att vi hade ekonomi på morgonen istället. Efter det slutade vi och vi fick stanna kvar och fixa håret osv om vi ville. Pia(vår lärare) gick hem och vi fick stanna kvar i salongen och fixa och trixa. Skoj=)
Madde tvättade mitt hår och fixade en fin fläta. Lyxigt att få använda alla shampoon, impakningar samt stylingprodukterna helt gratis;) mohahaha..

Old pics!

2010-02-04 @ 22:36:09
Lämnade in min dator på laging för över en månad sedan, och fick tillbaka den igår:) Kul att alla bilder och allting är kvar! Sitter nu och kollar igenom lite olika gamla bilder. Snacka om nostalgi!


Emil och jag i stockholm för tre år sedan snart.

Emma och jag fulla och glada på malmöfestivalen 07 haha

Dino in school. I början av 2an! Den tiden då han hade på sig trenchcoat (eller hur det nu stavas)

Emma och Dino, också i början av 2an:D

Emma, pierre, emil och dino påväg till någon fest i svedala!

Dino la sig ner mitt i vägen vid busshållplatsen och fy fan vad det var roligt!
Många bilar som körde förbi som undrade vad som hade hänt med honom.

Vi träffade på typ världens lägnsta kille på någon fest, 07.

Emil och jag 07!

in school 07!

Jag och emmorna 07:P

Ja jag kan ju bara fortsätta med bilder, men det får bli lite då och då istället:D


Veckan!

2010-02-04 @ 21:59:26
Har ine skrivit sedan i måndags. Har velat skriva men sen när jag väl skulle skriva in lösenordet till bloggen så har jag verkigen inte haft någon lust till det längre.

Har sovit med min älskling hela denna veckan. Finns ju inget bättre än att somna bredvid varandra.
I tisdags blev det skolan, Färgade Emmas hår och det gick SKITBRA!!!! Verkligen supersnyggt! Kul=)
När jag kom hem låg bubben kvar i sängen så det blev mys. På kvällen åkte vi och hämtade josse som inte kom hem från burlöv där hon jobbar, jäkla snö asså! Sen åkte vi hem till henne och jocke. Där blev det Pizza och paradise och sen film, mysigt=)

Igår var jag ledig från skolan. Superskönt! Men dessvärre så var inte Emil ledig, så han fick gå upp och jobba. Lite tråkigt att vi inte är lediga samma dagar. Efter jobbet kom han hit och det blev mumsig middag. Sen mysmysmys.
Imorse fick han gå upp till jobbet medens jag var tvungen att stanna hemma. Bläblä!
Har haft en riktigt boring dag! Ser fram emot att gå till skolan imorgon:) På fredagar brukar vi alltid få tvätta + styla våra egna hår. Skitbra om man ska ut ju;) Vilket jag antaglign ska med mina baaaabes!

Ja, där fick ni reda på min vecka haha..



Dessa bilder togs för ungefär 2 och ett halft år sedan, när vi firade 9 månader med glass på lejonet och björnen! Minns det så väl:) ♥ Tänk bubbe, nu är det över tre år. Jösses..

Känner att jag behöver skriva av mig angående en sak.

2010-02-01 @ 19:08:42
Just nu känner man sig riktigt sviken av en vänn.
Hon känns nästan totalt bortglömd. Man hör ingenting ifrån henne osv. Antar att du vet vem du är!
 Ena stunden går det bra att klaga och hålla på om andra, medens nästa sekund så gör du precis samma sak. Jag hatar dubbelmoral!! Som baaara den! Jag har nästan gett upp för att visa initiativ och vara postetiv till att träffas för det verkar ju som om du skiter toootalt i det. Jag har värdesätt vår vänskap så jävla mycket men det känns bara riktigt onödigt i denna stund. En vänskap är som ett slags förhållande, och man ska ge tillbaka lika mycket som man får.

Tycker bara att det är synd! Som fan faktiskt.


Kvällens planer

2010-02-01 @ 19:00:18
Nu är Emil påväg hit, sen ska han åka iväg och träna med pappa och Jocke! Jag går nog hem till josse då. Lika bra när jocke är och tränar haha. Men det är inte alltid man får träffa henne ensam liksom:P Sen blir det myyyys som fasen senare ikväll när pemil har kommit hem. Paradise på tv dessutom. YESSSS!

Schooool

2010-02-01 @ 18:56:40
Skolan idag gick superbra! Det blev först att rulla lite parmenen(som vanligt..) Sen kom det en kille från GHD som visade olika styling tångar, samt olika tekniker som man kan göra. Det var riktigt roligt faktiskt! Helt sjukt vad många olika sätt som finna stt göra med en helt vanlig plattång!

Han hade med sig två olika limited edtition sett, en som hette precious och den andra hette baby pink. Jag och de flesta valde presious. Så galet snygg och skitbra väska fick man till.
GHD verkade faktiskt sjukt bra! Så det ska bli kul. Madde i klassen provade en vågtecknik på mitt hår. Det blev jättefint!:)


Inte min bild, men här är iallafall kitet som jag beställde, DHG Precious.


Snygg va!

Helgen!

2010-02-01 @ 18:50:05
Har inte varit hemma under helgen så har inte haft tid att blogga. Har varit hos Emil hela helgen! I fredags var vi ett gäng som nattbowlade, det blev en hel del drickande. Roligt!
Sen i lördags blev det svedala revyn, mat och dricka på det med! Roligt=)
Och igår tog jag och emil det bara lugnt! Behövdes verkligen nu när man har börjat skolan igen.
Tyvärr är ju min kamera totalt död, så emma tog lite bilder, men har knappt fått några:P




Thoughts, Feelings and Emotions -

Och med min mobil Hahahah


Mitt fina diadem är från zara:D

Nej som ni ser så är mitt rum KAOOOS. Fast det ser inte så värst farligt ut på bilden som det gör in real hohoho, så det blir städning nu! Hörs sen:) Puss

Såhär bra är min deppiga webcam hohoho


Home!

Nu har man varit på skopunkten, där fanns det absout ingenting! Sen hjälpte jag mamma med att handla. Jag ville äta bakad potatis ikväll, så det blir det. Mums! Sen ska vi äta min favvo efterrätt, vitchokladmouse med hallon! Så ska börja fixa det nu!
Här har ni recepet jag går efter, och jag lovar er att det är så sjuuukt gott!!!!!!


Usch, inatt hade jag en mardröm!

Fy fan säger jag bara. Som de flesta vet så kämpar jag skiten med mitt hår. Det har verkligen varit världens sämsta kvalite och har försökt nu att få det bra igen, jag har klippt av det för en "ny början", kört med massvis med impackningar osv och det har verkligen hjälpt. Jag vill ha världens lägsta hår men det går inte direkt snabbt haha.. Alla i klassen i skolan vet om hur rädd jag är angående mitt hår och vill inte klippa balla frisyrer som de flesta vill. "oops nu har jag visst lugg, ajja det växer ut" haha jag hade gråtit sönder ifall jag hade gjort någonting sånt och sedan ångra mig.

Iallafall! Drömde att det kom en skitgrymm frisör till skolan. En sådan som har fått massvis med priser, jobbat på det bästa ställena och tjänat maaassor med pengar. Då fick jag chansen att han skulle klippa mig, vilket han gjorde. OCH HAN KLIPPA AV ALLT PÅ HUVUDET FÖRUTOM BAKHUVUDET!! Jag blev helt flintis på missa ställen och jag bröjade gråta framför honom och sprang in på toaletten i skolan, och det slutade med att jag gick runt med mössa hela tiden haha. USCH!!


Typ såhär fint blev det! Visst hade jag passat i det? NAAAT

La Belle Et Le Bad Boy


Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik. Lyssnar på en favvis. Den som kallar sig för tjej är ingen riktig tjej ifall de inte vet vart den här kära låten kommer ifrån!


I Love you Phillip Morris


I Igår blev det bio för fulla rullar med julia och dino. Vi såg I Love you Phillip Morris! Och den var faktiskt sjukt bra. Den var annurlunda och underhållande genom hela filmen. :) Sevärd helt klart!

Efter bion gick jag och Dino till lillatorg och satte oss på uteserveringer och drack öl och bolmade. Skit nice, men mindre nice när en kille spydde gåendes FRAMFÖR oss. Riktig pööölepelle blev det. Hahaha, gaaaaaaaad.

Ursäkta för mitt utbrott igår

men det behövdes like craaazy. Träffade emma på en fika och sen gick det över. Kanske av en annan viss anledning också, hohoho..

Jag var uppe till 4 imorse, vilket jag inte har varit på ett sjukt bra tag. Inte sedan jag började skolan iallafall.. Låg och kollade på ett plastikkirurg-program som var sjukt nyttigt att se. Jag som alltid, i hela mitt liv enda sedan jag fattade vad en näsa var så har jag alltid velat operera den. Och jag har bestämt mig, det ska göras! Har kollat lite priser och så, och vill göra det på akademikliniken här i malmö. Visst det är mycket pengar, men jag behöver det!:) Är inte alls rädd för hur operationerna ser ut, för sen när man ser resultatet så är det såååååååå värt det.






BREAKDOOOOOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är helt jävla fast. kan inte ta mig ut. FÅR PANIK OCH VILL BARA SKRIKAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ORKAR INTEEEEEEEEEEEEE.....................................
VET INTE!!!!!! :(

SOOOOO DAMN BORED, PÅ ALLT, SÅ DET INTE ÄR SANT. HATAR MALMÖ!!!!!!!!!!!!!!!!! VILL ÅKA IVÄG ETT BRA TAG, MEN KAN INTE PGA MIN SKOLA. JÄVLAAAA SKIT. ALLT ÄR SKIT. SKIT.SKIT SKIIIIIIIIIIIIT. OCH SÅ JÄVLA MYCKET TRÅKIGT, TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!! LÖNT ATT KOMMA HEM FRÅN STHLM. HADE GÄRNA VARIT KVAR DÄR LOVET UT.

I NEEED FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRE!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjenare på er!

Jag har varit lost med bloggen, I knooooow. Men har faktiskt inte pallat.

Nu håller jag på att packa, eller nästan. Fastade med min älskade ghd tång. Fy fan vad den är grymm! Snacka om att den är den bästa investeringen jag har gjort på sista tiden. Köpköpköp!!!


Ett tips är att platta lite innåt vid topparna så ser håret lite friskare och tjockare ut!

Nej nu måste jag packa klart för om en halvtimme ska man åka till sturup och sedan mot sthlm.

Pusssss

Just nu..

Emil kom hem hit för en liten stund sedan, men han och pappa åkte nästan direkt för att spela bandy ikväll. Jag och mamma håller på att fixa lite god kvällsfika som vi ska äta när dom kommer hem igen! Jag är sååååå sugen på kokt ägg. hohoho!

Idag hade vi förresten klippteknik i skolan. Kul med sjukt frustrerande! Man vill så mycket nu i början. Man vill kunna precis allt! Men det tar väldigt lång tid att gå igenom alla miljontals klipptekniker. Men sen blir det nog mycket lättare när man inte klipper på dockorna! Jag var så sur på mig själv att jag klantade till lite stuff i mörjan, sen blev humöret bara skit och man var så missnöjd. Men resultatet blev ändå bra!

Skriver inte mer ikväll, för då blir det mys med min fina. Jag ska försöka somna tidigt ikväll dessutom. Hade mardrömmar och hela köret inatt, tur låg bubbe bredvid mig. För det finns inget värre än att vakna upp ensam efter en hemsk mardröm!

Nej nu ska jag mysa lite med sophie sen ska jag hjälpa mamma med det sista!


Ha det bra:)
Pooosss!


Hejhej på er!

Igår var det ju alla hjärtans dag. Jag och Josse hade åkt och handlat mat och allt annat tills kvällen, kul! Det blev väldigt lyckat faktiskt. Gott och mättande! Vi vill ge våra killar en mysigkväll och det blev det! Gott och mättande!

Till förrätt blev det toast med skagenröra, och sedan gräddfil, rödlök och rom. Hur gott som helst!
Huvudrätten blev färskpasta med kyckling, bacon, vitlök och en jättegod gräddsås!
Efterätten blev vitchokladmouse med hallon. Supergott!! Och allting såg så fint ut!:) Man borde lyxa till det med sånna här middagar oftare.

Min kamera är ju sönder, så jag trodde att vi kunde ta josses kamera, men hennes laddare var all gone! Såååå tråkigt. Fotade med min mobil men det blev bara förätten!



Till maten blev det gott vin för mig och josse, och sedan öl till killarna (såklart..)
Jag gjorde dessutom en jättegod drink av vin, sprite och jodgubbar. Bara att köra in allt i en mixer så blir det sååååå gott!

Efter middagen blev det film, The road.  Snacka om en nedstämd film!! Den var inte alls bra, för slutet var riktigt kasst.
Fick även en bukett med 10 rosor och sedan en ny tavla av min fina. Har tidigare fått en tavla av honom när jag fyllde år. En superfin på oss två. Men de nya tavlan var inte heeelt redo än så den får jag se snart:) I hope. Spännande! 

Osminkad och sminkad

Sminkade mig precis och tänkte se hur stor skillnaden var som osminkad och sminkad. Min webcam har precis börjat fungera igen så tog bilder.
Haha, världens sämsta webcam är det iallafall, för man ser ingen större skillnad som sminkad eller osminkad.
Iallafall enligt mig:P Och nej, det blev inte så najjsiga bilder. haha


Godmorgon!

Jag vaknade vid 10 idag! Skönt att gå upp tidigt på söndagar faktiskt. Sen blev det god frukost med familjen. Fick enalla hjärtansdag present av mammi, chokladhjärtan:) gulligt!

Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig iordning. Sen ska jag och josse åka med mamma för att handla lite tills ikväll. Jag och josse ska fixa ihop någonting riktigt bra och gott till våra killar ikväll. Säger inte nu vad det blir för någonting, men det kommer bli mysigt!

ojoj, nu blev jag väääldigt trött helt plötsligt. Nooo energi alls.

hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Pusss ♥
I år firar vi vår 4:de alla hjärtans dag tillsammans!


fräädaaag!

Nu är man hemma från schoool. Det blev en vanlig fredag som alla andra dåda, ekonimo lektion sen fixa sitt eget hår. hoho!
Fick hem min ghd tång och har precis fixat sophies hår. tjusigt värre blev det!

NU VILL JAG HA VIN. BEHÖVER VIN. VILL KÄNNA DOFTEN OCH SMAKEN! hahha Så mycket som hela kalssen snackar om vin dagarna långa i skolan. Man blir ju nästan galen.
EMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!



eyebroooown

Jag får många komplimanger angående mina ögonbryn:) Då vill jag bara påpeka att jag alltid fyller i dom. Kan knappt gå utan att ha fyllt i dom, känner mig sjukt naken då haha.

Just nu använder jag en pensel och en slags skugga att fylla i dom med, men tidigare har jag alltid använt h&ms ögonbrynspenna. Den är sjuuuuukt bra! Ska inhandla en ny direkt när jag får moneeeeymoney den 20de.



Hahaha, riktigt deppiga bilder!


Jag just nu:P


Ligger i sängen nu med världens huvudvärk. Mitt rum ser ut som ett stort bombnedslag och det ligger en sushido påse nedanför min tv, vilket gör så att mina blickar rör sig dit hela tiden, vilken då leder till sushisuuug. Fy fan. Hade kunnat leva på bara sushi. När jag dör vill jag komma till sushihimeln. Jag vill bada i sushi. Jag vill dö i sushi. Omg kommer dö av att jag kommer drunkna i mitt eget dreggel just nu haha.


Jag har dessutom hittat en asbra sushi buffé! Det finns även kinamat och allt sånt där. Jag har inte hunnit käka där än, men emma och matilda var där igår och dom sa att det var gott:D
Jag måste dit imorgon!!! Kostar 89 kr och det är från 11-15.30.


Halloha

Idag blev det en liten sovmorgon!
Vi fick en uppgift i skolan att vi skulle gå gruppvis till olika frisörsalonger för att se hur de bemöter sina kunder samt hur salongerna ser ut. Jag mötte upp cissi och cathe utanför h&m vid 11.00, sen gick vi till espresso house för en frukostfika.
Sen pyste vi till sex stolar och chick. Jag köpte en produkt till mitt hår som gör så att det inte blir grönt, vilket det lätt blir efter att jag har duschat. Sen hittade cissi en produkt som skulle hjälpa håret att hålla sig platt när hon har använt plattången. Ska bli kul att prova produkterna!

Igår i skolan fick vi alla prova olika tekniker när man ska färga håret. Jag fick någon tecknik som hette "hel badboll". Där skulle jag göra varannan pasé mörk och sedan ljus.
Fy faasen så klaffigt det var. Alla vi stog runt ett och samma bord med våra jobbiga dockhuvuded. Huvudena på dockorna bara flyger iväg ibland, för dom fastnar inte riktigt bra på hållaren som man sätter i bordet.
Men det gick väl helt okej ändå haha. Vi alla var ändå lika kladdiga;)


Tänk ifall detta hae varit en riktig kund;) Då hade hon gått hem som blind och fläckig i hela ansiktet samt halsen. Jösses!


snart två år sedan denna bilden togs och



Jag kommer såå väl ihåg när denna bilden togs. Jag och Li låg och solade. Jag kände mig så sjukt äcklig, ful och framförallt så jävla tjock. Ville verkligen inte vara med på bild, därför jag tittade bort och försökte skydda mig med mina händer.
Nu idag när jag tittar på bilden så vill jag bara tränga in mig i den och ge mig själv en jävla stor käftsmäll! Jag var perfekt. Idag kan jag verkligen sitta och titta tillbaka och på mig själv där och säga att jag såg perfekt ut.

Visst, jag mådde verkligen dåligt den sommaren. Festade dygnet runt för att dämpa mina känsor.. Jag åt ingenting nästan. Jag kände aldrig någon hunger och när jag väl gjorde det så dämpade jag det med ciggaretter. Tänk hur dålig energi kan påverka ens sett att se sig på sig själv. Det är helt sjukt!

Såhär vill jag se ut idag. Helt jävla perfekt.


Jag har en till pojkvän


Vals för satan



Lägg dig där
Röda maj, värmen erövrar stan
Bland fanor stöveltramp hör jag din puls
Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden
Tysta alla nätverk, stoppa trafiken, en stilla bön om lugn igen
Att kunna ta besvikelsen

Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Detta är en favvorit för mig. Texten och musiken går så jäkla bra ihop och refrängen är perffffa.
Hela mitt inre spricker och flyger runt inom mig när jag lyssnar på just denna låten. Känns så härligt. Det är nu jag känner alla riktiga känsor inom mig. Exakt just nu. Vals för satan!

dance your ass off


Helgens trevligheter!

Gud vad jaghar segat med bloggandet!! Galet, det tråkiga är att när det väl har gått ett tag när man har skrivit någontigg sist så tar det ännu längre tid att få tummarn ur rumpallalalan och börja igen. Jag älskar att skriva här och tycker det är så skönt att skriva av mig, varesig det är någonting posetivt eller negativt.

Just nu har jag bara posetiva saker att skriva om iallafall:) Känner mig happyyyy.

I fredags var en riktigt lyckad kväll! Först åkte jag, dino och julia hem till emma där det blev vin och skojsigheter. Sen skulle vi dra på någont nytt uteställe, men det sket vi i, för det var inne på tunneln, och jag gillar inte den lokalen, Så vi drog in på chilli istället. Första gången jag var där och det var faktiskt sjukt kul! Visst det var bara typ småttingar men det gjorde faktiskt ingenting!

Vi dansade assen av oss och det var riktigt grymm musik! Vi glömde bort tiden och sen fick vi brottom för att dinos sista buss gick typ.

I  lördags blev det mys med sushi och lite annat skojsigheter (hahah;) omg!) hemma hos med med min fina emma. Vi är inte kloka vi!

Igår blev det mer mysmys och samma sak som vi gjorde i lördags, haha. Sen fick vi sug efter vin och det blev det! Drog fram en flaska till oss, senare gick vi hem till josse och jocke och efter det blev det lillatorg. SKOJ:D
Man borde fira söndagar istället för att deppa ner sig i dom.

Idag var det school, och jag mådde illa hela dagen. Men det  gick! Var inte alls snackasjuk och ville baaara hem till sängen. Men fick mycket gjort, vilket är sjukt bra!

SÅ var det med det:D hohoho

Det vinet var nog något av det godaste jag har druckit. Riktigt smarrigt!


kissemissarna 4 life. (hahahah omg emma)

Hur underbart är det inte när man har en vänn som är precis likadan som en själv?! FY FAN VAD JAG ÄR GLAD ÖVER ATT JAG HAR TRÄFFAT EMMA!!!!


skriver mer imorgon. Är full och om 5 timmar ska jag upp för att dra mig vidare till schoooool!

POSSSS

Fly like you do it


Denna låten påminner mig såååå mycket om nu när jag och emil var utomlands. Vet inte varför, men alla minnen dyker upp när jag lyssnar på den. Alla supakvällarna, myskvällarna, alla sjuka händerlser och skrattattacker. Härligt!♥ 

IKVÄLL BLIR DET RÖÖÖÖÖJJ!

Känner att jag börjar bli lite dålig, mn det ska inte påverka mig fr ikväll ska jag ha funfunfun. Skolan idag vad rooolig. Vi började med att rulla permanent men bytte lektionerna så att vi hade ekonomi på morgonen istället. Efter det slutade vi och vi fick stanna kvar och fixa håret osv om vi ville. Pia(vår lärare) gick hem och vi fick stanna kvar i salongen och fixa och trixa. Skoj=)
Madde tvättade mitt hår och fixade en fin fläta. Lyxigt att få använda alla shampoon, impakningar samt stylingprodukterna helt gratis;) mohahaha..


Old pics!

Lämnade in min dator på laging för över en månad sedan, och fick tillbaka den igår:) Kul att alla bilder och allting är kvar! Sitter nu och kollar igenom lite olika gamla bilder. Snacka om nostalgi!


Emil och jag i stockholm för tre år sedan snart.

Emma och jag fulla och glada på malmöfestivalen 07 haha

Dino in school. I början av 2an! Den tiden då han hade på sig trenchcoat (eller hur det nu stavas)

Emma och Dino, också i början av 2an:D

Emma, pierre, emil och dino påväg till någon fest i svedala!

Dino la sig ner mitt i vägen vid busshållplatsen och fy fan vad det var roligt!
Många bilar som körde förbi som undrade vad som hade hänt med honom.

Vi träffade på typ världens lägnsta kille på någon fest, 07.

Emil och jag 07!

in school 07!

Jag och emmorna 07:P

Ja jag kan ju bara fortsätta med bilder, men det får bli lite då och då istället:D



Veckan!

Har ine skrivit sedan i måndags. Har velat skriva men sen när jag väl skulle skriva in lösenordet till bloggen så har jag verkigen inte haft någon lust till det längre.

Har sovit med min älskling hela denna veckan. Finns ju inget bättre än att somna bredvid varandra.
I tisdags blev det skolan, Färgade Emmas hår och det gick SKITBRA!!!! Verkligen supersnyggt! Kul=)
När jag kom hem låg bubben kvar i sängen så det blev mys. På kvällen åkte vi och hämtade josse som inte kom hem från burlöv där hon jobbar, jäkla snö asså! Sen åkte vi hem till henne och jocke. Där blev det Pizza och paradise och sen film, mysigt=)

Igår var jag ledig från skolan. Superskönt! Men dessvärre så var inte Emil ledig, så han fick gå upp och jobba. Lite tråkigt att vi inte är lediga samma dagar. Efter jobbet kom han hit och det blev mumsig middag. Sen mysmysmys.
Imorse fick han gå upp till jobbet medens jag var tvungen att stanna hemma. Bläblä!
Har haft en riktigt boring dag! Ser fram emot att gå till skolan imorgon:) På fredagar brukar vi alltid få tvätta + styla våra egna hår. Skitbra om man ska ut ju;) Vilket jag antaglign ska med mina baaaabes!

Ja, där fick ni reda på min vecka haha..



Dessa bilder togs för ungefär 2 och ett halft år sedan, när vi firade 9 månader med glass på lejonet och björnen! Minns det så väl:) ♥ Tänk bubbe, nu är det över tre år. Jösses..

Känner att jag behöver skriva av mig angående en sak.

Just nu känner man sig riktigt sviken av en vänn.
Hon känns nästan totalt bortglömd. Man hör ingenting ifrån henne osv. Antar att du vet vem du är!
 Ena stunden går det bra att klaga och hålla på om andra, medens nästa sekund så gör du precis samma sak. Jag hatar dubbelmoral!! Som baaara den! Jag har nästan gett upp för att visa initiativ och vara postetiv till att träffas för det verkar ju som om du skiter toootalt i det. Jag har värdesätt vår vänskap så jävla mycket men det känns bara riktigt onödigt i denna stund. En vänskap är som ett slags förhållande, och man ska ge tillbaka lika mycket som man får.

Tycker bara att det är synd! Som fan faktiskt.



Kvällens planer

Nu är Emil påväg hit, sen ska han åka iväg och träna med pappa och Jocke! Jag går nog hem till josse då. Lika bra när jocke är och tränar haha. Men det är inte alltid man får träffa henne ensam liksom:P Sen blir det myyyys som fasen senare ikväll när pemil har kommit hem. Paradise på tv dessutom. YESSSS!

Schooool

Skolan idag gick superbra! Det blev först att rulla lite parmenen(som vanligt..) Sen kom det en kille från GHD som visade olika styling tångar, samt olika tekniker som man kan göra. Det var riktigt roligt faktiskt! Helt sjukt vad många olika sätt som finna stt göra med en helt vanlig plattång!

Han hade med sig två olika limited edtition sett, en som hette precious och den andra hette baby pink. Jag och de flesta valde presious. Så galet snygg och skitbra väska fick man till.
GHD verkade faktiskt sjukt bra! Så det ska bli kul. Madde i klassen provade en vågtecknik på mitt hår. Det blev jättefint!:)


Inte min bild, men här är iallafall kitet som jag beställde, DHG Precious.


Snygg va!

Helgen!

Har inte varit hemma under helgen så har inte haft tid att blogga. Har varit hos Emil hela helgen! I fredags var vi ett gäng som nattbowlade, det blev en hel del drickande. Roligt!
Sen i lördags blev det svedala revyn, mat och dricka på det med! Roligt=)
Och igår tog jag och emil det bara lugnt! Behövdes verkligen nu när man har börjat skolan igen.
Tyvärr är ju min kamera totalt död, så emma tog lite bilder, men har knappt fått några:P




RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

Och med min mobil Hahahah

2010-02-27 @ 18:39:11

Mitt fina diadem är från zara:D

Nej som ni ser så är mitt rum KAOOOS. Fast det ser inte så värst farligt ut på bilden som det gör in real hohoho, så det blir städning nu! Hörs sen:) Puss

Såhär bra är min deppiga webcam hohoho

2010-02-27 @ 18:05:30

Home!

2010-02-27 @ 16:50:13
Nu har man varit på skopunkten, där fanns det absout ingenting! Sen hjälpte jag mamma med att handla. Jag ville äta bakad potatis ikväll, så det blir det. Mums! Sen ska vi äta min favvo efterrätt, vitchokladmouse med hallon! Så ska börja fixa det nu!
Här har ni recepet jag går efter, och jag lovar er att det är så sjuuukt gott!!!!!!

Usch, inatt hade jag en mardröm!

2010-02-27 @ 13:22:41
Fy fan säger jag bara. Som de flesta vet så kämpar jag skiten med mitt hår. Det har verkligen varit världens sämsta kvalite och har försökt nu att få det bra igen, jag har klippt av det för en "ny början", kört med massvis med impackningar osv och det har verkligen hjälpt. Jag vill ha världens lägsta hår men det går inte direkt snabbt haha.. Alla i klassen i skolan vet om hur rädd jag är angående mitt hår och vill inte klippa balla frisyrer som de flesta vill. "oops nu har jag visst lugg, ajja det växer ut" haha jag hade gråtit sönder ifall jag hade gjort någonting sånt och sedan ångra mig.

Iallafall! Drömde att det kom en skitgrymm frisör till skolan. En sådan som har fått massvis med priser, jobbat på det bästa ställena och tjänat maaassor med pengar. Då fick jag chansen att han skulle klippa mig, vilket han gjorde. OCH HAN KLIPPA AV ALLT PÅ HUVUDET FÖRUTOM BAKHUVUDET!! Jag blev helt flintis på missa ställen och jag bröjade gråta framför honom och sprang in på toaletten i skolan, och det slutade med att jag gick runt med mössa hela tiden haha. USCH!!


Typ såhär fint blev det! Visst hade jag passat i det? NAAAT

La Belle Et Le Bad Boy

2010-02-27 @ 13:00:43


Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik. Lyssnar på en favvis. Den som kallar sig för tjej är ingen riktig tjej ifall de inte vet vart den här kära låten kommer ifrån!

I Love you Phillip Morris

2010-02-27 @ 12:57:23

I Igår blev det bio för fulla rullar med julia och dino. Vi såg I Love you Phillip Morris! Och den var faktiskt sjukt bra. Den var annurlunda och underhållande genom hela filmen. :) Sevärd helt klart!

Efter bion gick jag och Dino till lillatorg och satte oss på uteserveringer och drack öl och bolmade. Skit nice, men mindre nice när en kille spydde gåendes FRAMFÖR oss. Riktig pööölepelle blev det. Hahaha, gaaaaaaaad.

Ursäkta för mitt utbrott igår

2010-02-24 @ 13:56:44

men det behövdes like craaazy. Träffade emma på en fika och sen gick det över. Kanske av en annan viss anledning också, hohoho..

Jag var uppe till 4 imorse, vilket jag inte har varit på ett sjukt bra tag. Inte sedan jag började skolan iallafall.. Låg och kollade på ett plastikkirurg-program som var sjukt nyttigt att se. Jag som alltid, i hela mitt liv enda sedan jag fattade vad en näsa var så har jag alltid velat operera den. Och jag har bestämt mig, det ska göras! Har kollat lite priser och så, och vill göra det på akademikliniken här i malmö. Visst det är mycket pengar, men jag behöver det!:) Är inte alls rädd för hur operationerna ser ut, för sen när man ser resultatet så är det såååååååå värt det.





BREAKDOOOOOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-23 @ 16:17:15
jag är helt jävla fast. kan inte ta mig ut. FÅR PANIK OCH VILL BARA SKRIKAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ORKAR INTEEEEEEEEEEEEE.....................................
VET INTE!!!!!! :(

SOOOOO DAMN BORED, PÅ ALLT, SÅ DET INTE ÄR SANT. HATAR MALMÖ!!!!!!!!!!!!!!!!! VILL ÅKA IVÄG ETT BRA TAG, MEN KAN INTE PGA MIN SKOLA. JÄVLAAAA SKIT. ALLT ÄR SKIT. SKIT.SKIT SKIIIIIIIIIIIIT. OCH SÅ JÄVLA MYCKET TRÅKIGT, TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!! LÖNT ATT KOMMA HEM FRÅN STHLM. HADE GÄRNA VARIT KVAR DÄR LOVET UT.

I NEEED FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRE!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjenare på er!

2010-02-19 @ 15:55:07
Jag har varit lost med bloggen, I knooooow. Men har faktiskt inte pallat.

Nu håller jag på att packa, eller nästan. Fastade med min älskade ghd tång. Fy fan vad den är grymm! Snacka om att den är den bästa investeringen jag har gjort på sista tiden. Köpköpköp!!!


Ett tips är att platta lite innåt vid topparna så ser håret lite friskare och tjockare ut!

Nej nu måste jag packa klart för om en halvtimme ska man åka till sturup och sedan mot sthlm.

Pusssss

Just nu..

2010-02-15 @ 20:30:32

Emil kom hem hit för en liten stund sedan, men han och pappa åkte nästan direkt för att spela bandy ikväll. Jag och mamma håller på att fixa lite god kvällsfika som vi ska äta när dom kommer hem igen! Jag är sååååå sugen på kokt ägg. hohoho!

Idag hade vi förresten klippteknik i skolan. Kul med sjukt frustrerande! Man vill så mycket nu i början. Man vill kunna precis allt! Men det tar väldigt lång tid att gå igenom alla miljontals klipptekniker. Men sen blir det nog mycket lättare när man inte klipper på dockorna! Jag var så sur på mig själv att jag klantade till lite stuff i mörjan, sen blev humöret bara skit och man var så missnöjd. Men resultatet blev ändå bra!

Skriver inte mer ikväll, för då blir det mys med min fina. Jag ska försöka somna tidigt ikväll dessutom. Hade mardrömmar och hela köret inatt, tur låg bubbe bredvid mig. För det finns inget värre än att vakna upp ensam efter en hemsk mardröm!

Nej nu ska jag mysa lite med sophie sen ska jag hjälpa mamma med det sista!


Ha det bra:)
Pooosss!

Hejhej på er!

2010-02-15 @ 20:17:39
Igår var det ju alla hjärtans dag. Jag och Josse hade åkt och handlat mat och allt annat tills kvällen, kul! Det blev väldigt lyckat faktiskt. Gott och mättande! Vi vill ge våra killar en mysigkväll och det blev det! Gott och mättande!

Till förrätt blev det toast med skagenröra, och sedan gräddfil, rödlök och rom. Hur gott som helst!
Huvudrätten blev färskpasta med kyckling, bacon, vitlök och en jättegod gräddsås!
Efterätten blev vitchokladmouse med hallon. Supergott!! Och allting såg så fint ut!:) Man borde lyxa till det med sånna här middagar oftare.

Min kamera är ju sönder, så jag trodde att vi kunde ta josses kamera, men hennes laddare var all gone! Såååå tråkigt. Fotade med min mobil men det blev bara förätten!



Till maten blev det gott vin för mig och josse, och sedan öl till killarna (såklart..)
Jag gjorde dessutom en jättegod drink av vin, sprite och jodgubbar. Bara att köra in allt i en mixer så blir det sååååå gott!

Efter middagen blev det film, The road.  Snacka om en nedstämd film!! Den var inte alls bra, för slutet var riktigt kasst.
Fick även en bukett med 10 rosor och sedan en ny tavla av min fina. Har tidigare fått en tavla av honom när jag fyllde år. En superfin på oss två. Men de nya tavlan var inte heeelt redo än så den får jag se snart:) I hope. Spännande! 

Osminkad och sminkad

2010-02-14 @ 12:46:40
Sminkade mig precis och tänkte se hur stor skillnaden var som osminkad och sminkad. Min webcam har precis börjat fungera igen så tog bilder.
Haha, världens sämsta webcam är det iallafall, för man ser ingen större skillnad som sminkad eller osminkad.
Iallafall enligt mig:P Och nej, det blev inte så najjsiga bilder. haha

Godmorgon!

2010-02-14 @ 11:39:49

Jag vaknade vid 10 idag! Skönt att gå upp tidigt på söndagar faktiskt. Sen blev det god frukost med familjen. Fick enalla hjärtansdag present av mammi, chokladhjärtan:) gulligt!

Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig iordning. Sen ska jag och josse åka med mamma för att handla lite tills ikväll. Jag och josse ska fixa ihop någonting riktigt bra och gott till våra killar ikväll. Säger inte nu vad det blir för någonting, men det kommer bli mysigt!

ojoj, nu blev jag väääldigt trött helt plötsligt. Nooo energi alls.

hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Pusss ♥
I år firar vi vår 4:de alla hjärtans dag tillsammans!

fräädaaag!

2010-02-12 @ 14:47:08

Nu är man hemma från schoool. Det blev en vanlig fredag som alla andra dåda, ekonimo lektion sen fixa sitt eget hår. hoho!
Fick hem min ghd tång och har precis fixat sophies hår. tjusigt värre blev det!

NU VILL JAG HA VIN. BEHÖVER VIN. VILL KÄNNA DOFTEN OCH SMAKEN! hahha Så mycket som hela kalssen snackar om vin dagarna långa i skolan. Man blir ju nästan galen.
EMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!


eyebroooown

2010-02-11 @ 14:35:20

Jag får många komplimanger angående mina ögonbryn:) Då vill jag bara påpeka att jag alltid fyller i dom. Kan knappt gå utan att ha fyllt i dom, känner mig sjukt naken då haha.

Just nu använder jag en pensel och en slags skugga att fylla i dom med, men tidigare har jag alltid använt h&ms ögonbrynspenna. Den är sjuuuuukt bra! Ska inhandla en ny direkt när jag får moneeeeymoney den 20de.



Hahaha, riktigt deppiga bilder!

Jag just nu:P

2010-02-11 @ 14:01:31


Ligger i sängen nu med världens huvudvärk. Mitt rum ser ut som ett stort bombnedslag och det ligger en sushido påse nedanför min tv, vilket gör så att mina blickar rör sig dit hela tiden, vilken då leder till sushisuuug. Fy fan. Hade kunnat leva på bara sushi. När jag dör vill jag komma till sushihimeln. Jag vill bada i sushi. Jag vill dö i sushi. Omg kommer dö av att jag kommer drunkna i mitt eget dreggel just nu haha.


Jag har dessutom hittat en asbra sushi buffé! Det finns även kinamat och allt sånt där. Jag har inte hunnit käka där än, men emma och matilda var där igår och dom sa att det var gott:D
Jag måste dit imorgon!!! Kostar 89 kr och det är från 11-15.30.

Halloha

2010-02-11 @ 13:42:10

Idag blev det en liten sovmorgon!
Vi fick en uppgift i skolan att vi skulle gå gruppvis till olika frisörsalonger för att se hur de bemöter sina kunder samt hur salongerna ser ut. Jag mötte upp cissi och cathe utanför h&m vid 11.00, sen gick vi till espresso house för en frukostfika.
Sen pyste vi till sex stolar och chick. Jag köpte en produkt till mitt hår som gör så att det inte blir grönt, vilket det lätt blir efter att jag har duschat. Sen hittade cissi en produkt som skulle hjälpa håret att hålla sig platt när hon har använt plattången. Ska bli kul att prova produkterna!

Igår i skolan fick vi alla prova olika tekniker när man ska färga håret. Jag fick någon tecknik som hette "hel badboll". Där skulle jag göra varannan pasé mörk och sedan ljus.
Fy faasen så klaffigt det var. Alla vi stog runt ett och samma bord med våra jobbiga dockhuvuded. Huvudena på dockorna bara flyger iväg ibland, för dom fastnar inte riktigt bra på hållaren som man sätter i bordet.
Men det gick väl helt okej ändå haha. Vi alla var ändå lika kladdiga;)


Tänk ifall detta hae varit en riktig kund;) Då hade hon gått hem som blind och fläckig i hela ansiktet samt halsen. Jösses!

snart två år sedan denna bilden togs och

2010-02-10 @ 22:36:53



Jag kommer såå väl ihåg när denna bilden togs. Jag och Li låg och solade. Jag kände mig så sjukt äcklig, ful och framförallt så jävla tjock. Ville verkligen inte vara med på bild, därför jag tittade bort och försökte skydda mig med mina händer.
Nu idag när jag tittar på bilden så vill jag bara tränga in mig i den och ge mig själv en jävla stor käftsmäll! Jag var perfekt. Idag kan jag verkligen sitta och titta tillbaka och på mig själv där och säga att jag såg perfekt ut.

Visst, jag mådde verkligen dåligt den sommaren. Festade dygnet runt för att dämpa mina känsor.. Jag åt ingenting nästan. Jag kände aldrig någon hunger och när jag väl gjorde det så dämpade jag det med ciggaretter. Tänk hur dålig energi kan påverka ens sett att se sig på sig själv. Det är helt sjukt!

Såhär vill jag se ut idag. Helt jävla perfekt.

Jag har en till pojkvän

2010-02-09 @ 21:24:53

Vals för satan

2010-02-09 @ 20:53:06


Lägg dig där
Röda maj, värmen erövrar stan
Bland fanor stöveltramp hör jag din puls
Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden
Tysta alla nätverk, stoppa trafiken, en stilla bön om lugn igen
Att kunna ta besvikelsen

Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Detta är en favvorit för mig. Texten och musiken går så jäkla bra ihop och refrängen är perffffa.
Hela mitt inre spricker och flyger runt inom mig när jag lyssnar på just denna låten. Känns så härligt. Det är nu jag känner alla riktiga känsor inom mig. Exakt just nu. Vals för satan!

dance your ass off

2010-02-08 @ 21:04:28

Helgens trevligheter!

2010-02-08 @ 20:58:52

Gud vad jaghar segat med bloggandet!! Galet, det tråkiga är att när det väl har gått ett tag när man har skrivit någontigg sist så tar det ännu längre tid att få tummarn ur rumpallalalan och börja igen. Jag älskar att skriva här och tycker det är så skönt att skriva av mig, varesig det är någonting posetivt eller negativt.

Just nu har jag bara posetiva saker att skriva om iallafall:) Känner mig happyyyy.

I fredags var en riktigt lyckad kväll! Först åkte jag, dino och julia hem till emma där det blev vin och skojsigheter. Sen skulle vi dra på någont nytt uteställe, men det sket vi i, för det var inne på tunneln, och jag gillar inte den lokalen, Så vi drog in på chilli istället. Första gången jag var där och det var faktiskt sjukt kul! Visst det var bara typ småttingar men det gjorde faktiskt ingenting!

Vi dansade assen av oss och det var riktigt grymm musik! Vi glömde bort tiden och sen fick vi brottom för att dinos sista buss gick typ.

I  lördags blev det mys med sushi och lite annat skojsigheter (hahah;) omg!) hemma hos med med min fina emma. Vi är inte kloka vi!

Igår blev det mer mysmys och samma sak som vi gjorde i lördags, haha. Sen fick vi sug efter vin och det blev det! Drog fram en flaska till oss, senare gick vi hem till josse och jocke och efter det blev det lillatorg. SKOJ:D
Man borde fira söndagar istället för att deppa ner sig i dom.

Idag var det school, och jag mådde illa hela dagen. Men det  gick! Var inte alls snackasjuk och ville baaara hem till sängen. Men fick mycket gjort, vilket är sjukt bra!

SÅ var det med det:D hohoho

Det vinet var nog något av det godaste jag har druckit. Riktigt smarrigt!

kissemissarna 4 life. (hahahah omg emma)

2010-02-08 @ 01:36:58
Hur underbart är det inte när man har en vänn som är precis likadan som en själv?! FY FAN VAD JAG ÄR GLAD ÖVER ATT JAG HAR TRÄFFAT EMMA!!!!


skriver mer imorgon. Är full och om 5 timmar ska jag upp för att dra mig vidare till schoooool!

POSSSS

Fly like you do it

2010-02-05 @ 18:14:42

Denna låten påminner mig såååå mycket om nu när jag och emil var utomlands. Vet inte varför, men alla minnen dyker upp när jag lyssnar på den. Alla supakvällarna, myskvällarna, alla sjuka händerlser och skrattattacker. Härligt!♥ 

IKVÄLL BLIR DET RÖÖÖÖÖJJ!

2010-02-05 @ 17:58:40
Känner att jag börjar bli lite dålig, mn det ska inte påverka mig fr ikväll ska jag ha funfunfun. Skolan idag vad rooolig. Vi började med att rulla permanent men bytte lektionerna så att vi hade ekonomi på morgonen istället. Efter det slutade vi och vi fick stanna kvar och fixa håret osv om vi ville. Pia(vår lärare) gick hem och vi fick stanna kvar i salongen och fixa och trixa. Skoj=)
Madde tvättade mitt hår och fixade en fin fläta. Lyxigt att få använda alla shampoon, impakningar samt stylingprodukterna helt gratis;) mohahaha..

Old pics!

2010-02-04 @ 22:36:09
Lämnade in min dator på laging för över en månad sedan, och fick tillbaka den igår:) Kul att alla bilder och allting är kvar! Sitter nu och kollar igenom lite olika gamla bilder. Snacka om nostalgi!


Emil och jag i stockholm för tre år sedan snart.

Emma och jag fulla och glada på malmöfestivalen 07 haha

Dino in school. I början av 2an! Den tiden då han hade på sig trenchcoat (eller hur det nu stavas)

Emma och Dino, också i början av 2an:D

Emma, pierre, emil och dino påväg till någon fest i svedala!

Dino la sig ner mitt i vägen vid busshållplatsen och fy fan vad det var roligt!
Många bilar som körde förbi som undrade vad som hade hänt med honom.

Vi träffade på typ världens lägnsta kille på någon fest, 07.

Emil och jag 07!

in school 07!

Jag och emmorna 07:P

Ja jag kan ju bara fortsätta med bilder, men det får bli lite då och då istället:D


Veckan!

2010-02-04 @ 21:59:26
Har ine skrivit sedan i måndags. Har velat skriva men sen när jag väl skulle skriva in lösenordet till bloggen så har jag verkigen inte haft någon lust till det längre.

Har sovit med min älskling hela denna veckan. Finns ju inget bättre än att somna bredvid varandra.
I tisdags blev det skolan, Färgade Emmas hår och det gick SKITBRA!!!! Verkligen supersnyggt! Kul=)
När jag kom hem låg bubben kvar i sängen så det blev mys. På kvällen åkte vi och hämtade josse som inte kom hem från burlöv där hon jobbar, jäkla snö asså! Sen åkte vi hem till henne och jocke. Där blev det Pizza och paradise och sen film, mysigt=)

Igår var jag ledig från skolan. Superskönt! Men dessvärre så var inte Emil ledig, så han fick gå upp och jobba. Lite tråkigt att vi inte är lediga samma dagar. Efter jobbet kom han hit och det blev mumsig middag. Sen mysmysmys.
Imorse fick han gå upp till jobbet medens jag var tvungen att stanna hemma. Bläblä!
Har haft en riktigt boring dag! Ser fram emot att gå till skolan imorgon:) På fredagar brukar vi alltid få tvätta + styla våra egna hår. Skitbra om man ska ut ju;) Vilket jag antaglign ska med mina baaaabes!

Ja, där fick ni reda på min vecka haha..



Dessa bilder togs för ungefär 2 och ett halft år sedan, när vi firade 9 månader med glass på lejonet och björnen! Minns det så väl:) ♥ Tänk bubbe, nu är det över tre år. Jösses..

Känner att jag behöver skriva av mig angående en sak.

2010-02-01 @ 19:08:42
Just nu känner man sig riktigt sviken av en vänn.
Hon känns nästan totalt bortglömd. Man hör ingenting ifrån henne osv. Antar att du vet vem du är!
 Ena stunden går det bra att klaga och hålla på om andra, medens nästa sekund så gör du precis samma sak. Jag hatar dubbelmoral!! Som baaara den! Jag har nästan gett upp för att visa initiativ och vara postetiv till att träffas för det verkar ju som om du skiter toootalt i det. Jag har värdesätt vår vänskap så jävla mycket men det känns bara riktigt onödigt i denna stund. En vänskap är som ett slags förhållande, och man ska ge tillbaka lika mycket som man får.

Tycker bara att det är synd! Som fan faktiskt.


Kvällens planer

2010-02-01 @ 19:00:18
Nu är Emil påväg hit, sen ska han åka iväg och träna med pappa och Jocke! Jag går nog hem till josse då. Lika bra när jocke är och tränar haha. Men det är inte alltid man får träffa henne ensam liksom:P Sen blir det myyyys som fasen senare ikväll när pemil har kommit hem. Paradise på tv dessutom. YESSSS!

Schooool

2010-02-01 @ 18:56:40
Skolan idag gick superbra! Det blev först att rulla lite parmenen(som vanligt..) Sen kom det en kille från GHD som visade olika styling tångar, samt olika tekniker som man kan göra. Det var riktigt roligt faktiskt! Helt sjukt vad många olika sätt som finna stt göra med en helt vanlig plattång!

Han hade med sig två olika limited edtition sett, en som hette precious och den andra hette baby pink. Jag och de flesta valde presious. Så galet snygg och skitbra väska fick man till.
GHD verkade faktiskt sjukt bra! Så det ska bli kul. Madde i klassen provade en vågtecknik på mitt hår. Det blev jättefint!:)


Inte min bild, men här är iallafall kitet som jag beställde, DHG Precious.


Snygg va!

Helgen!

2010-02-01 @ 18:50:05
Har inte varit hemma under helgen så har inte haft tid att blogga. Har varit hos Emil hela helgen! I fredags var vi ett gäng som nattbowlade, det blev en hel del drickande. Roligt!
Sen i lördags blev det svedala revyn, mat och dricka på det med! Roligt=)
Och igår tog jag och emil det bara lugnt! Behövdes verkligen nu när man har börjat skolan igen.
Tyvärr är ju min kamera totalt död, så emma tog lite bilder, men har knappt fått några:P