JAG HATAR SÖNDAGAR!

varför är just söndagar så deppiga? Så ångestfulla och hemska? Jag hatar verkligen söndagar.
Man ligger bara och segar och gör ingenting vettigt. Mamma, pappa och sophie och emma åkte till tivolit i kphm imorse och de försökte verkigen få med mig, men jag var så trött och ville bara sova. Liksom bajs på det!
Just nu skulle jag kunna ha mysigt med dom i kphm men istället ligger jag här ensam i min säng. totally alone.
Min natt har varit dessutom hemsk, vaknade tusen gånger och kunde inte somna om.
ÅÅÅÅH jag har det så jävla tråkigt. :P finns ingenting att göra.



Härlig kväll igår!

Blev faktiskt rätt lyckad enligt mig. Det läskiga var nog att tiden bara rusade förbi!
Först var vi hemma och förfestade hos emma w i hennes nya lägenhet, jätte fin var den! Efter det delade vi tjejer på oss och vissa stack till hipp och vissa till kb. Jag själv hamnade på hipp. Resan dit var bara så underlig! Vissa tog taxi och jag fick såklart inte plats i taxin. hoho. Så jag gick med de andra till bussen. Och den kom ju inte förens ååår och dagar.
Men ulrika och emma fixade en ungkille med sportbil som körde oss, haha. helt galet!
Väl inne på hipp så var det sååå mycket folk. Trevligt trevligt!
Vid två gick jag och timpan till centralen för att sedan ta oss hem. Stog och väntade på svedala bussen tsm med honom medans helt plötsligt kör det förbi en taxibil i full fart och dörren öppnas i farten, där flyger det ut en kille som rullar på gatan. HELT SJUKT!
Sen tog jag mig hem och gick och la mig direkt!

Imorse vaknade man av att mammi skriker på  mig. Sen skulle vi gå och sjunga för sophie som fyller 8 år idag:)
Sen fick vi gäster och åt tårta osv, gottigt!

Nu ligger jag här helt död och trött. Ligger och kollar på pearl harbor. Snacka om att man bölar som en idiot! :( hatahatahata! Älskar den filmen men ibland bllir det bara förmycket med all jävla romantik. Det får ju en bara att vilja gå under jorden lite grann!

Nej nu orkar jag inte skrivia något mer! tjahejdå







tjabbbba



Usch. somnade på depphumör och vaknade på depphumör. Hela dagen har varit depp. depp. depp. DEPP!
Hatar att vara nere, jag som alltid brukar vara glad!
Jajja, vi alla har väl våra dagar.

Kom till skolan vid 12.40 och hade bara en lektion, natur. Efter det åkte jag och dino in till stan. där träffade vi timpiis och hans tjejkompis och satte oss på smaklöken och fikade. Eller dom gjorde det, ja och dino satt bara och godde:P
Sen promenerade jag till bussen och åkte him. depp.
Käkade en jätte god middag som mammi gjorde. myms. Så nu sitter jag här och funderar på att börja göra min läxa som är tills imorn, men det är bara för deppigt. Ska terra emma och se om hon kan ses en stundiiis istället. 

skriver mer senare!:) Puss 

Christian vann!

Här satt jag från klockan 21.00 och grät fram tills klockan var 23.00! Hur känslig kan jag vara egentligen, helt sjukt! :P

Sitter nu och kollar på sex and the city och efter det ska jag sova direkt! 
Men jag vet typ redan nu att jag inte kommer somna förens vid 01.00-02.00 som varje kväll, fastän jag är så trött att jag håller på att svimma. 
Imorgon är det torsdag och jag har bara en lektion, natur. Börjar 12.40 hur härligt är inte det! Sen är det snart fredag, underbart!


Nu babblar jag bara om extremt onödiga saker,
Så nu ska jag titta klart på sex and the city. PussPuss!
 

Final ikväll!!!!


ÄNTLIGEN onsdag, final ikväll! Project runway. Ska snart gå ner till affären och ladda upp med en massa skit! :D
21.00 till 23.00 och direkt efter det så börjar Sex and the city fram till klockan 00.15. Mysig tv-kväll!
Hoppas, hoppas Christian vinner! 8-)

transa in action





































Jag bjuder på denna närbilden! tja


lilla ego har rymt






Så mycket minnen!

nyfikna

Det är många som undrar, men jag vet knappt själv.
Är lika nyfiken som er.

Love





Babbelbabbel

Jag vill verkligen tattoera mig nu! Men allt handlar ju bara om pengarna. Den jag skall göra kommer kosta ungefär 3000-4000 och hur tusan kommer jag kunna få dom pengarna? Antagligen får det bli julklapp från släktingarna osv. Så kommer få vänta ett bra tag nu ju. Blö! Dessutom är väntetiden hur länge som helst när man skall boka.
  
Den jag SKA ha.            Kolla så söt!

Imorse var supermys, emil kom hit vid 09.00 efter hans körning så vi myste och sen sov till 12.00, skönt!
Sen i skolan var det bara tråkigt, håller på med mörkrum. Och min och elenis fotorulle fick ljus på sig så den sket sig totalt. Sjukt tråkigt, vi som hade tagit balla bilder. NÅJA!
Slutade redan vid halv 3 så nu sitter jag här himma. Ska snart passa sophie och emma medans mammsi och pappsi åker och lämnar in min dator IGEN. Fick den i torsdags och då hade den varit inlämnad i 3 veckor för den skulle lagas. Den skulle tydligen vara lagad, men dom har ju inte fixat ett skit på den. Så hoppas jag får en nyyyyyyyyyyyyyy! 

Nu ska jag laga mat!:) Pussis
 


tjaa

Sitter hemma hos emil nu. Han är iväg och jobbar så här sitter jag och väntar och väntar tills klockan blir 16.30 då han äntligen kommer him.
Har precis kollat på en film, Guld kompassen. Den var ju bara hur konstig som helst, man satt och glodde på filmen men man fattade inte ett piss vad den handlade om typ:p.
Hans tv har inte funkat sen igår men som tur är så funkar den nu, så här sitter jag och kollar på mitt favvopogram, project runway. (och sen på onsdag är det final!:D ) Det är maraton nu och dom sänder 5 stycken avsnitt på raken, så det ska jag underhålla mig med medans bubbe kommer hem från jobbet.

Igår när jag kom hit så hade dom gjort jätte fint med levande ljus och kräftor osv, och jag fick typ äntligen lära mig hur man äter dom:P det var supergott! Sen började vi kolla på guldkompassen men vi var så jävla trötta så vi gick och la oss.

I fredags var det ju sista malmöfestivalen, det var rätt kul men sjukt konstig kväll också. Början var skitmysigt hemma på min gård där jag och emma satt och drack lite vin. Sen blev det sjukt stressigt och såklart missade vi familjen, blööö!

Ajja, nu ska jag mysa med kissen alfons och glo på project! :) pusselipussssss

HAHA DETTA GÖR MIN DAG!



snacka om att jag dör av flabb! hahahaha

Den här ska bli min!


Såå sjuuukt snygg! helt jäkla perfekt.

here comes the sun..


Here comes the sun
Here comes the sun
And I say, it's alright

Sun sun sun
Here't comes
Sun sun sun
Here't comes

Little darling

bajs

Nu kommer deppen. Alltid på kvällen också, såklart.
Orkar seriöst inte mer. Hoppas du är nöjd.



BajsBajs

Maybe this time it won't heal

Silence,
like a whisper
Maybe tomorrow it won´t be here
So tomorrow we could teach them some new styles
You're such a killer
So shoot me down again


Silence,
Why won't you listen?
Maybe it's just me
But sometimes it's
Impossible to breath
A violent whisper
Maybe this time it won't heal
Maybe this time it will bleed till I am free

Why don't you learn from your mistakes?

Kan inte sova, tänker för mycket. Fan vad jag hatar dig just nu. Är det kul att ställa till så mycket problem för oss alla och inte bara dig!? Jag är sjukt förbannad på dig. Jag skäms som fan. ååh.
Om du verkligen hade älskat oss så hade du aldrig gjort det du har gjort. Hatar dig just nu !!
I mina ögon är du som död just nu. Och det är så hemskt, för jag saknar verkligen den gamla dig! Men nu känns alla år som ett stort fet skämt. Allt var fake, allt! Det känns som om man har förlorat en bit av sitt liv och av sig själv. fy fan för dig. Sök hjälp!
fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.

Varför är kvällar och nätter så jobbiga? Varför börjar man tänka så jäkla mycket då. Jag vill bara kunna somna normalt. Utan att vara orolig och tänka på om du äns lever. Varför ringer du och släpper en bomb och sen totalt skita i hur vi mår efteråt. Hoppas du skäms. För just nu är du bara skam för familjen och dina nära.

Du fattar inte hur djupa sår du gör. Hur ont det gör vi våra hjärtan. Hur mycket det känns som vi har förlorat. Inte bara dig, utan våra minnen. Allt är fake. Jag vet inte vad jag ska tro längre.

Tur jag har människor runt om mig som verkligen bryr sig. För du har tydligen något fel i huvudet. Sorligt nog.
När jag sitter och skriver detta om dig mår jag ännu sämre, för jag kan nästan inte inse själv att detta är sant. Varje gång jag skriver något dumt om dig får jag lite ångest. Men just nu börjar jag verkligen inse vad du är.

Varför är jag tvungen att älska dig bara för att vi är familj? Det finns ingen lag som ståt för det.
Men det du just inte fattar är att jag behöver verkligen dig. Eller jag behövde.. Just nu klarar jag mig nog bättre utan dig ett tag.


Sry om jag inte skriver något kul just nu, men jag behöver verkligen skriva av mig.

Borde gå och lägga mig nu. Försöka sova, iallafall. Emilbubbe kommer hit imorgonbitte efter sin körlektion, (som förövrigt börjar 06.00.. stackare) Sen börjar jag 12.40. Skönt !!
Ändå mysigt med lite mys innan skolan


ajja, godnatt


When the darkness falls and the lights go down

Såfort det blir mörkt ute så vänds mitt humör. Jag blir helt deppig och känner mig sjukt ensam, buhuhuhu!
Har passat småttingarna ikväll och dom har faktiskt inte varit särskillt jätte roliga idag. Dom har bråkat, gråtit och varit allmänt störiga.
Att veta att alla babeeesen har skoj nu gör inte det bättre. Här sitter jag i min ensamhet och har ett stökigt äckligt rum att städa. I min ensamhet. KOM HIT!!(A)

trött och utmattad

Har inte skrivit här nu på ett tag, men jag har helt ärligt inte haft ork eller tid. Skolan har startat igång igen och jag känner mig redan helt utmattad efter två dagar. Mitt schema är trottsallt extremt chill!! Jag är dessutom ledig varje tisdag fram till vecka 40, sedan får vi se hur det blir med det. Jag tycker det känns för slappt och jag ska se om jag kan välja till något ämne, som tex psykologi, hade verkligen varit intresant att läsa. Alla säger dessutom att det är skit kul!

Ikväll ska alla babes ut men jag blir hemma istället, ska nämligen passa mina snuttesyrror. Rätt deppigt, men jag är ändå så sjuuukt trött.  Jag känner verkligen av att min kropp är helt utmattad av allt festande och käkande på sista tiden så det inte är sant. Borde börja träna och äta bättre för min egen skull, lite läskigt nu när man känner att kroppen inte alls mår bra utav det. Tänk så mycket onyttigt och slit jag utsätter min kropp för, sjukt synd om den! haha.
Jag behöver få en stor och fet energikick, men hur vet jag inte. Känner mig sjukt slukt sliten, trött och utmattad. Känner mig dessutom helt sönder tänkt. Tänker och funderar så det knakar känns det som. Men som tur var så hade jag inga problem med att somna igårkväll/natt. Skönt som faan.

Nej nu måste jag sluta skriva innan datorn stängs av! (den gör det av sig själv lite då och då)

Puss och kraaam!


Så här ser mitt schema ut under de närmsta veckorna. För slappt? JA! :/

allt kommer tillbaka..

Klockan är 02:44 och jag kommer aldrig kunna somna. Är inte trött det minsta och jag har för mycket tankar i huvudet. Oro, sorg, besvikelse, illska och mycket förvirrad.
Hur kunde du göra detta? Hur kunde detta pågått så pass länge och du kan leva med det utan dåligt samvete.
Ibland tänker jag på att jag verkligen har haft en sådan tur att jag har blivit den jag är idag. Jag är en så stark person och jag är omtänksam, snäll, och någon man kan lita på till 100! Varför jag är en sådan som man verkligen kan lita på beror nog på att jag själv har blivit så sviken i min uppväxt av en person som skulle stå mig väldigt nära. En preson som skulle ta hand om mig bra och lära mig saker och ting. Men ibland undrar jag om jag nästan är för snäll. Jag brukar alltid ta andra och andras problem före mig och mina egna. Och i detta fallet kan jag knappt förstå att jag är ledsen och orolig för dig. För det förtjänar du inte. Du är en vuxen person men i mina ögon ser jag mig själv mycket mognare än vad du själv är idag.
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra, det är därför det gör så himla ont inom mig, att du kan göra såhär mot personer som verkligen älskar dig.
För över 13 år sedan hade du inte hittat din plats i livet, och du gjorde ditt första största misstag genom livet. Du gjorde oss alla besvikna. sedan blev allting bra och du hittade din plats i livet, verkade det som. Men nu flera år senare gör du samma stora misstag igen. Mot så många människor som älskar dig. fy fan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, tänka eller tycka om dig längre. Du ligger så otroligt lågt. ända ner i botten i mina ögon och jag kan inte vara mer besviken än vad jag redan är. Jag skäms! Och det är inte bara jag som gör det.
Jag kommer inte kunna se dig i ögonen på ett bra tag, jag tror inte äns att jag kommer kunna se på dig överhuvudtaget på ett bra tag. Hela min bild utavdig är förstörd och jag vet inte var du hör hemma någonstans. Men i mitt hjärta finns du och det kommer du aldrig göra.

Fan asså, ibland undrar jag vad jag har gjort för att bli förtjänt utav detta? Jag som är en så otroligt snäll och omtänksam person. Det är så orättvist!! Jag orkar inte dra upp den här sorgen igen. Den sorgen som jag har lärt mig att blokera, är nu helt förstörd. Allt känns, allt! Det gör så ont. Och jag hatar att tycka synd om andra, för det gör ännu ondare att se andra ledsna. Hatar det!

Fy fan för dig, din själviska idiot!! Hur dum kan du vara!!!!!


k

Kent har hjälpt mig genom svåra tider ridigare och visst hjälper de mig nu med, fy fan vad de är underbara! Deras texter och musik är helt ofattbart bra. Så himla mycket känsla genom allt. De får en att tänka verkligen! <3<3

http://www.youtube.com/watch?v=d10udCRqTBw&feature=user




.........


 

...........

Har precis fått reda på någonting som kommer förändra en stor del utav mitt liv. Jag är så jävla arg och besviken! Men mest förvivirrad och ledsen. Ingenting jag direkt vill ta upp här. men fuck vad lilvet är orättvist! orkar inte gå igenom samma jävla sak IGEN! faaaaaaaaaaaaaaaaaan ta dig!! ååhhhhhh,
Kan inte hjälpa att tycka synd om dig också, fast du inte borde ha ngn som tycker synd om dig. svin, det är vad du är just nu. Och jag somhar varit så jävla besviken på dig i flera år, för någionting du gjorde för fleeera år sedan, och nu går du och gör samma sak!! fan för dig asså,!
jävla idiot fan asså..
jag skäms över dig! jag skäms som fan..
Jag älskar dig så otroligt mycket men samtigt så hatar dig just nu. Du är så omogen! Att en vuxen människa kan göra så som du håller på med, helt jävla ofattbart. Att du gör om samma misstag igen, vafan tänker du med!!!!

det är du som gör så jävla fel men varför tycker jag ändå synd om dig?! så jävla besviken fy fan  :(:(:(

Skånetrafiken borde köttas!


Jag återkommer med det. Är så jävla arg!!

wrooom

Sitter här vid en dator som ständigt och jämt stänger av sig själv. Inte direkt kul om jag sitter och skriver ett stort blogginlägg som jag förövrigt är rätt sugen på att göra. Ball det känns när man sitter där i sista meningen och wooops så stängs datorn av!

Men jag ska skriva så fort jag kan så kanske jag hinner skriva allt jag vill få skrivet...

I tisdags kom emil till mig och vi fick impuls att åka till mobilia fölr att sedan gå runt och leta efter xbox. Vi var inne i alla siba, onof, elgigantgen osv och ingen hade de kvar.. men tillslut fick vi tag på ett xbox och det köpte emil direkt! 
Sedan köpte han ett spel till som jag faktiskt trodde att jag skulle hata, ett typiskt krigar spel blablabla. MEN det var hur coolt och roligt som helst:P Så när vi kom hem till mig igen så satte vi in det i tv och provade, skit ballt var det.

Vid 8 tiden beställde vi hem mat från världens godaste mexikanska resturangen som finns typ. Dumma som vi är så råkade vi beställa fel men det var supergott ändå! :)
Vid halv tio skulle vi hem till honom för att sedan spela ännu mer och ja, dumma som vi är IGEN så missade vi bussen så vi fick sitta där och tönta oss i en hel tim me tills nästa bussfan kom igen. Men jag hittade sätt att underhålla mig på(A) men det tyckte bara emil var jobbigt..mohaha!

Idag har jag inte gjort särskillt mycket, bara töntat mig här hemma typ.. Imorgon flyttar Li till växsjö där hon ska plugga i 3 år. Kommer verkligen åka och hälsa på henne. supermys!

Ja, vad mer kan man skriva.. På mådag gäller det, skolan. KUUUL. Men jag kan faktiskt erkänna att jag saknar faktiskt lite att komma in i själva vardagen igen. Kollade dessutom på vårat nya schema och its damn good! Huur chill som helst, verkligen!

Nåjaa, nu har jag fått rätt mycket sktrivet och datorn har inte stängts av än, vist hade det varit roligt om den gjorde det precis just nu när jag skriver denna meningen. men nej, jag klarar det!:D

SOV GOTTT, PUSSSSS

omggggg

nu ska jag berätta något äckligt! och jag får klökningar såfort jag tänker på det...
Nu i morse när jag vaknade så går jag upp ur sängen, och det första jag ser är en stor fet spindel i sängen, den var helt mosad och ihopskrynklad. Jag som hatar spindlar fick spel! Tar mig i kragen och plockar upp den med ett papper och slänger den. Sen när jag ska lägga mig i sängen igen så får jag syn på något ännu äckligare! Jag lyfter på täcket och där får jag syn på huuuur mycket spindelben och kroppsdelar som helst från den, på hela mitt lakan! Fyyyyyy fan asså. Har jag liksom legat och vridit mig i sängen och mosat en fet stor spindel?! Och hur fan kom den upp i min säng?! Jag som precis har storstädat mitt rum. Det är cleant här inne.. blööö. :( Blir så ledsen. Ni tycker säkert att jag är hur löjlig som helst, men uuusch vad detta är äckligt!
Jag får seriöst klökningar. Detta är ju en bra start på morgonen ju. not. Som tur är så kommer pemil hit nu. Han får plocka upp alla spindelkroppsdelar som jag kastade ner på golvet. hohoho

tjena mannnar!

Lämnade in min dator i förrigår och den kanske var så pass sönder så jag kommer antagligen få en ny! Snacka om att jag hoppas på en ny. Älskar min lilladator men den är så söönder och vill bara ha en ny:P Jajja. Det kommer antagigen dröja några veckor.

jag har inte särskillt mycket att skriva förutom att jag är glad, lycklig och har nog aldrig kännt mig såhär lättad.
Allt känns bra just nu, och det var ett jävla bra tag sen det kändes så!

Något som är mindre bra är skolan börjar om exakt en vecka. buhu.
Vi 3or ska hålla i insparken och tro mig, vi ska kötta ner äckel ettorna ;) hohoho

Nu ska jag kolla klart på sex and the city!
Pusspuss


buhuhuhuuu

datanörd som jag är så är jag vääldigt ledsen! Ska lämna in min dator på lagning idag och det kommer ta flera veckor tills jag kommer få tillbaka den. Sist jag lämnade in den så väntade jag 5 veckor på att få den tillbaka, och då hade de inte äns lagat den typ! blööö..
Så jag kommer inte kunna vara inne på datorn så mycket nu, :P bajs på det!



men ha det så bra såläääänge! pusspuss


27 dresses

Har precis myst med familjen. Vi såg på 27 Dresses och den var rätt okej faktiskt, men jag är så sjukt trött på att det alltid ska bli lyckligt slut i alla jävla filmer.. liksom ofta sånt händer i vanligafall? Eller kanske, vem vet... (A)

Kvällen har också varit rätt så konstig, Ena stunden var jag hur glad och lycklig som hlest och nästa sekund ville jag bara lägga mig ner och skrika, gråta och slå något. Men sen sprang jag ner och köpte en massa godis så det skulle gå över sedan, och nu känner jag mig glaaoood igen. perffffa:P

Är så jävla trött så ska snart sova.
Har inte sovit ensam i 3 dagar nu, vilket har varit jäätte mysigt. Men ibland kan det faktiskt vara skönt att sova ensam. Vilket jag känner för att göra ikväll!  Men oftast så brukar jag faktiskt HATA att sova själv!:P



nattinatti

"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high"


yooo

Har precis ätit värsta middagen ever, har nog aldrig ätit så mycket tidigare, eller jo:P men inte på länge!
Igårkväll gick jag och emil på bio, vi såg Arkiv x. Den var rätt dålig faktiskt, men det var mysigt iallafall!:) Hade heldre sett en annan, men men. Så den filmen är ingenting jag rekomenderar direkt.
Idag har jag inte gjort ett piss. Vaknade i morse och hade drömt den sjukaste drömmen! Drömde att jag och emil fick barn, vääärldens sötaste latino unge haha. Och jag har nog aldrig varit såhär sugen på att skaffa en lite bebis, (men bara om den blir exakt som den bebisen i drömmen) haha. Den var så söööt!
En sak som jag blir så jävla arg över just nu är detta jobbiga väder. Varför? Det har varit hur varmt och fint hur länge som helst den sista tiden, men nu blir det grått och regnigt. tråkigttråkigt!
Fast samtidigt så längtar jag efter hösten. Vill köpa mysiga koftor, halsdukar och jackor. Mysigt! Men man kan ju gärna bli lite brun innan hösten kommer.
Och en sak till som gör mig sjukt ledsen är att skolan börjar snart, om exakt 14 dagar! ÅNGEST, afan! :( uschen.. Sommarlovet har gått så otroligt fort.

Nåååååja nu snart ska jag se på film och mysa.
Skriver och lägger nog in bilderna sen i fredags senare också. Puss!





yesterday

Igår var det jätte myspys hos anna. Hon hade gjort det så himla fint och jätte god mat:)
Dessvärre så var det mindre kul på hipp. Eller rättare sagt så var det dödstråkigt där inne, menmen..
Vid 3 så trog jag mig vidare hem till emil. mys. sov där tills idag och nu gör jag absolut ingenting här hemma.. har precis sovit lite, har varit megasuuuuper trött hela dagen. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Emil kanske kommer hit efter hans jobb. Kanske borde städa mitt rum. skooojjjj!
Jajja, jag kkan tyvärr inte skriva särskillt mycket om gårdagen därför min dator är sönder och den stängs av ite då och då när den själv vill det.
Bilderna sen igår får ni en annan gång. Nåja! Nu ska jag duscha.
Pusspååårrrrrej

killll me

goooodmorgon på er!
Jag är på inget bra humör just nu, vill bara skrika, gråta och slå någon! Hatar när man vaknar på helt fel sida. Solen skiner och jag ska in till stan med emmath och emmaw. Myspys.
Ikväll blir det först hem till Anna brorström som har fixat middag och fest och sedan blir det hipp. Kommer nog bli en rolig kväll.
Jajja, nu ska jag döda mig lite grann. hejdå

RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

JAG HATAR SÖNDAGAR!

2008-08-31 @ 15:42:24

varför är just söndagar så deppiga? Så ångestfulla och hemska? Jag hatar verkligen söndagar.
Man ligger bara och segar och gör ingenting vettigt. Mamma, pappa och sophie och emma åkte till tivolit i kphm imorse och de försökte verkigen få med mig, men jag var så trött och ville bara sova. Liksom bajs på det!
Just nu skulle jag kunna ha mysigt med dom i kphm men istället ligger jag här ensam i min säng. totally alone.
Min natt har varit dessutom hemsk, vaknade tusen gånger och kunde inte somna om.
ÅÅÅÅH jag har det så jävla tråkigt. :P finns ingenting att göra.


Härlig kväll igår!

2008-08-30 @ 22:03:20
Blev faktiskt rätt lyckad enligt mig. Det läskiga var nog att tiden bara rusade förbi!
Först var vi hemma och förfestade hos emma w i hennes nya lägenhet, jätte fin var den! Efter det delade vi tjejer på oss och vissa stack till hipp och vissa till kb. Jag själv hamnade på hipp. Resan dit var bara så underlig! Vissa tog taxi och jag fick såklart inte plats i taxin. hoho. Så jag gick med de andra till bussen. Och den kom ju inte förens ååår och dagar.
Men ulrika och emma fixade en ungkille med sportbil som körde oss, haha. helt galet!
Väl inne på hipp så var det sååå mycket folk. Trevligt trevligt!
Vid två gick jag och timpan till centralen för att sedan ta oss hem. Stog och väntade på svedala bussen tsm med honom medans helt plötsligt kör det förbi en taxibil i full fart och dörren öppnas i farten, där flyger det ut en kille som rullar på gatan. HELT SJUKT!
Sen tog jag mig hem och gick och la mig direkt!

Imorse vaknade man av att mammi skriker på  mig. Sen skulle vi gå och sjunga för sophie som fyller 8 år idag:)
Sen fick vi gäster och åt tårta osv, gottigt!

Nu ligger jag här helt död och trött. Ligger och kollar på pearl harbor. Snacka om att man bölar som en idiot! :( hatahatahata! Älskar den filmen men ibland bllir det bara förmycket med all jävla romantik. Det får ju en bara att vilja gå under jorden lite grann!

Nej nu orkar jag inte skrivia något mer! tjahejdå






tjabbbba

2008-08-28 @ 18:41:41


Usch. somnade på depphumör och vaknade på depphumör. Hela dagen har varit depp. depp. depp. DEPP!
Hatar att vara nere, jag som alltid brukar vara glad!
Jajja, vi alla har väl våra dagar.

Kom till skolan vid 12.40 och hade bara en lektion, natur. Efter det åkte jag och dino in till stan. där träffade vi timpiis och hans tjejkompis och satte oss på smaklöken och fikade. Eller dom gjorde det, ja och dino satt bara och godde:P
Sen promenerade jag till bussen och åkte him. depp.
Käkade en jätte god middag som mammi gjorde. myms. Så nu sitter jag här och funderar på att börja göra min läxa som är tills imorn, men det är bara för deppigt. Ska terra emma och se om hon kan ses en stundiiis istället. 

skriver mer senare!:) Puss 

Christian vann!

2008-08-27 @ 23:23:40
Här satt jag från klockan 21.00 och grät fram tills klockan var 23.00! Hur känslig kan jag vara egentligen, helt sjukt! :P

Sitter nu och kollar på sex and the city och efter det ska jag sova direkt! 
Men jag vet typ redan nu att jag inte kommer somna förens vid 01.00-02.00 som varje kväll, fastän jag är så trött att jag håller på att svimma. 
Imorgon är det torsdag och jag har bara en lektion, natur. Börjar 12.40 hur härligt är inte det! Sen är det snart fredag, underbart!


Nu babblar jag bara om extremt onödiga saker,
Så nu ska jag titta klart på sex and the city. PussPuss!
 

Final ikväll!!!!

2008-08-27 @ 19:54:19

ÄNTLIGEN onsdag, final ikväll! Project runway. Ska snart gå ner till affären och ladda upp med en massa skit! :D
21.00 till 23.00 och direkt efter det så börjar Sex and the city fram till klockan 00.15. Mysig tv-kväll!
Hoppas, hoppas Christian vinner! 8-)

transa in action

2008-08-27 @ 18:58:41





































Jag bjuder på denna närbilden! tja

lilla ego har rymt

2008-08-27 @ 18:50:52





Så mycket minnen!

nyfikna

2008-08-26 @ 21:36:56
Det är många som undrar, men jag vet knappt själv.
Är lika nyfiken som er.

Love

2008-08-26 @ 18:35:28



Babbelbabbel

2008-08-26 @ 15:40:27

Jag vill verkligen tattoera mig nu! Men allt handlar ju bara om pengarna. Den jag skall göra kommer kosta ungefär 3000-4000 och hur tusan kommer jag kunna få dom pengarna? Antagligen får det bli julklapp från släktingarna osv. Så kommer få vänta ett bra tag nu ju. Blö! Dessutom är väntetiden hur länge som helst när man skall boka.
  
Den jag SKA ha.            Kolla så söt!

Imorse var supermys, emil kom hit vid 09.00 efter hans körning så vi myste och sen sov till 12.00, skönt!
Sen i skolan var det bara tråkigt, håller på med mörkrum. Och min och elenis fotorulle fick ljus på sig så den sket sig totalt. Sjukt tråkigt, vi som hade tagit balla bilder. NÅJA!
Slutade redan vid halv 3 så nu sitter jag här himma. Ska snart passa sophie och emma medans mammsi och pappsi åker och lämnar in min dator IGEN. Fick den i torsdags och då hade den varit inlämnad i 3 veckor för den skulle lagas. Den skulle tydligen vara lagad, men dom har ju inte fixat ett skit på den. Så hoppas jag får en nyyyyyyyyyyyyyy! 

Nu ska jag laga mat!:) Pussis
 

tjaa

2008-08-24 @ 14:02:00
Sitter hemma hos emil nu. Han är iväg och jobbar så här sitter jag och väntar och väntar tills klockan blir 16.30 då han äntligen kommer him.
Har precis kollat på en film, Guld kompassen. Den var ju bara hur konstig som helst, man satt och glodde på filmen men man fattade inte ett piss vad den handlade om typ:p.
Hans tv har inte funkat sen igår men som tur är så funkar den nu, så här sitter jag och kollar på mitt favvopogram, project runway. (och sen på onsdag är det final!:D ) Det är maraton nu och dom sänder 5 stycken avsnitt på raken, så det ska jag underhålla mig med medans bubbe kommer hem från jobbet.

Igår när jag kom hit så hade dom gjort jätte fint med levande ljus och kräftor osv, och jag fick typ äntligen lära mig hur man äter dom:P det var supergott! Sen började vi kolla på guldkompassen men vi var så jävla trötta så vi gick och la oss.

I fredags var det ju sista malmöfestivalen, det var rätt kul men sjukt konstig kväll också. Början var skitmysigt hemma på min gård där jag och emma satt och drack lite vin. Sen blev det sjukt stressigt och såklart missade vi familjen, blööö!

Ajja, nu ska jag mysa med kissen alfons och glo på project! :) pusselipussssss

HAHA DETTA GÖR MIN DAG!

2008-08-22 @ 15:00:24


snacka om att jag dör av flabb! hahahaha

Den här ska bli min!

2008-08-22 @ 01:32:12

Såå sjuuukt snygg! helt jäkla perfekt.

here comes the sun..

2008-08-22 @ 01:20:11

Here comes the sun
Here comes the sun
And I say, it's alright

Sun sun sun
Here't comes
Sun sun sun
Here't comes

Little darling

bajs

2008-08-21 @ 22:48:43
Nu kommer deppen. Alltid på kvällen också, såklart.
Orkar seriöst inte mer. Hoppas du är nöjd.



BajsBajs

Maybe this time it won't heal

2008-08-21 @ 00:52:40

Silence,
like a whisper
Maybe tomorrow it won´t be here
So tomorrow we could teach them some new styles
You're such a killer
So shoot me down again


Silence,
Why won't you listen?
Maybe it's just me
But sometimes it's
Impossible to breath
A violent whisper
Maybe this time it won't heal
Maybe this time it will bleed till I am free

Why don't you learn from your mistakes?

Kan inte sova, tänker för mycket. Fan vad jag hatar dig just nu. Är det kul att ställa till så mycket problem för oss alla och inte bara dig!? Jag är sjukt förbannad på dig. Jag skäms som fan. ååh.
Om du verkligen hade älskat oss så hade du aldrig gjort det du har gjort. Hatar dig just nu !!
I mina ögon är du som död just nu. Och det är så hemskt, för jag saknar verkligen den gamla dig! Men nu känns alla år som ett stort fet skämt. Allt var fake, allt! Det känns som om man har förlorat en bit av sitt liv och av sig själv. fy fan för dig. Sök hjälp!
fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.

Varför är kvällar och nätter så jobbiga? Varför börjar man tänka så jäkla mycket då. Jag vill bara kunna somna normalt. Utan att vara orolig och tänka på om du äns lever. Varför ringer du och släpper en bomb och sen totalt skita i hur vi mår efteråt. Hoppas du skäms. För just nu är du bara skam för familjen och dina nära.

Du fattar inte hur djupa sår du gör. Hur ont det gör vi våra hjärtan. Hur mycket det känns som vi har förlorat. Inte bara dig, utan våra minnen. Allt är fake. Jag vet inte vad jag ska tro längre.

Tur jag har människor runt om mig som verkligen bryr sig. För du har tydligen något fel i huvudet. Sorligt nog.
När jag sitter och skriver detta om dig mår jag ännu sämre, för jag kan nästan inte inse själv att detta är sant. Varje gång jag skriver något dumt om dig får jag lite ångest. Men just nu börjar jag verkligen inse vad du är.

Varför är jag tvungen att älska dig bara för att vi är familj? Det finns ingen lag som ståt för det.
Men det du just inte fattar är att jag behöver verkligen dig. Eller jag behövde.. Just nu klarar jag mig nog bättre utan dig ett tag.


Sry om jag inte skriver något kul just nu, men jag behöver verkligen skriva av mig.

Borde gå och lägga mig nu. Försöka sova, iallafall. Emilbubbe kommer hit imorgonbitte efter sin körlektion, (som förövrigt börjar 06.00.. stackare) Sen börjar jag 12.40. Skönt !!
Ändå mysigt med lite mys innan skolan


ajja, godnatt

When the darkness falls and the lights go down

2008-08-20 @ 21:29:34
Såfort det blir mörkt ute så vänds mitt humör. Jag blir helt deppig och känner mig sjukt ensam, buhuhuhu!
Har passat småttingarna ikväll och dom har faktiskt inte varit särskillt jätte roliga idag. Dom har bråkat, gråtit och varit allmänt störiga.
Att veta att alla babeeesen har skoj nu gör inte det bättre. Här sitter jag i min ensamhet och har ett stökigt äckligt rum att städa. I min ensamhet. KOM HIT!!(A)

trött och utmattad

2008-08-20 @ 18:20:51
Har inte skrivit här nu på ett tag, men jag har helt ärligt inte haft ork eller tid. Skolan har startat igång igen och jag känner mig redan helt utmattad efter två dagar. Mitt schema är trottsallt extremt chill!! Jag är dessutom ledig varje tisdag fram till vecka 40, sedan får vi se hur det blir med det. Jag tycker det känns för slappt och jag ska se om jag kan välja till något ämne, som tex psykologi, hade verkligen varit intresant att läsa. Alla säger dessutom att det är skit kul!

Ikväll ska alla babes ut men jag blir hemma istället, ska nämligen passa mina snuttesyrror. Rätt deppigt, men jag är ändå så sjuuukt trött.  Jag känner verkligen av att min kropp är helt utmattad av allt festande och käkande på sista tiden så det inte är sant. Borde börja träna och äta bättre för min egen skull, lite läskigt nu när man känner att kroppen inte alls mår bra utav det. Tänk så mycket onyttigt och slit jag utsätter min kropp för, sjukt synd om den! haha.
Jag behöver få en stor och fet energikick, men hur vet jag inte. Känner mig sjukt slukt sliten, trött och utmattad. Känner mig dessutom helt sönder tänkt. Tänker och funderar så det knakar känns det som. Men som tur var så hade jag inga problem med att somna igårkväll/natt. Skönt som faan.

Nej nu måste jag sluta skriva innan datorn stängs av! (den gör det av sig själv lite då och då)

Puss och kraaam!


Så här ser mitt schema ut under de närmsta veckorna. För slappt? JA! :/

allt kommer tillbaka..

2008-08-18 @ 03:00:23

Klockan är 02:44 och jag kommer aldrig kunna somna. Är inte trött det minsta och jag har för mycket tankar i huvudet. Oro, sorg, besvikelse, illska och mycket förvirrad.
Hur kunde du göra detta? Hur kunde detta pågått så pass länge och du kan leva med det utan dåligt samvete.
Ibland tänker jag på att jag verkligen har haft en sådan tur att jag har blivit den jag är idag. Jag är en så stark person och jag är omtänksam, snäll, och någon man kan lita på till 100! Varför jag är en sådan som man verkligen kan lita på beror nog på att jag själv har blivit så sviken i min uppväxt av en person som skulle stå mig väldigt nära. En preson som skulle ta hand om mig bra och lära mig saker och ting. Men ibland undrar jag om jag nästan är för snäll. Jag brukar alltid ta andra och andras problem före mig och mina egna. Och i detta fallet kan jag knappt förstå att jag är ledsen och orolig för dig. För det förtjänar du inte. Du är en vuxen person men i mina ögon ser jag mig själv mycket mognare än vad du själv är idag.
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra, det är därför det gör så himla ont inom mig, att du kan göra såhär mot personer som verkligen älskar dig.
För över 13 år sedan hade du inte hittat din plats i livet, och du gjorde ditt första största misstag genom livet. Du gjorde oss alla besvikna. sedan blev allting bra och du hittade din plats i livet, verkade det som. Men nu flera år senare gör du samma stora misstag igen. Mot så många människor som älskar dig. fy fan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, tänka eller tycka om dig längre. Du ligger så otroligt lågt. ända ner i botten i mina ögon och jag kan inte vara mer besviken än vad jag redan är. Jag skäms! Och det är inte bara jag som gör det.
Jag kommer inte kunna se dig i ögonen på ett bra tag, jag tror inte äns att jag kommer kunna se på dig överhuvudtaget på ett bra tag. Hela min bild utavdig är förstörd och jag vet inte var du hör hemma någonstans. Men i mitt hjärta finns du och det kommer du aldrig göra.

Fan asså, ibland undrar jag vad jag har gjort för att bli förtjänt utav detta? Jag som är en så otroligt snäll och omtänksam person. Det är så orättvist!! Jag orkar inte dra upp den här sorgen igen. Den sorgen som jag har lärt mig att blokera, är nu helt förstörd. Allt känns, allt! Det gör så ont. Och jag hatar att tycka synd om andra, för det gör ännu ondare att se andra ledsna. Hatar det!

Fy fan för dig, din själviska idiot!! Hur dum kan du vara!!!!!

k

2008-08-18 @ 01:53:56
Kent har hjälpt mig genom svåra tider ridigare och visst hjälper de mig nu med, fy fan vad de är underbara! Deras texter och musik är helt ofattbart bra. Så himla mycket känsla genom allt. De får en att tänka verkligen! <3<3

http://www.youtube.com/watch?v=d10udCRqTBw&feature=user



.........

2008-08-16 @ 16:14:10

 

...........

2008-08-16 @ 15:53:58
Har precis fått reda på någonting som kommer förändra en stor del utav mitt liv. Jag är så jävla arg och besviken! Men mest förvivirrad och ledsen. Ingenting jag direkt vill ta upp här. men fuck vad lilvet är orättvist! orkar inte gå igenom samma jävla sak IGEN! faaaaaaaaaaaaaaaaaan ta dig!! ååhhhhhh,
Kan inte hjälpa att tycka synd om dig också, fast du inte borde ha ngn som tycker synd om dig. svin, det är vad du är just nu. Och jag somhar varit så jävla besviken på dig i flera år, för någionting du gjorde för fleeera år sedan, och nu går du och gör samma sak!! fan för dig asså,!
jävla idiot fan asså..
jag skäms över dig! jag skäms som fan..
Jag älskar dig så otroligt mycket men samtigt så hatar dig just nu. Du är så omogen! Att en vuxen människa kan göra så som du håller på med, helt jävla ofattbart. Att du gör om samma misstag igen, vafan tänker du med!!!!

det är du som gör så jävla fel men varför tycker jag ändå synd om dig?! så jävla besviken fy fan  :(:(:(

Skånetrafiken borde köttas!

2008-08-15 @ 12:19:26

Jag återkommer med det. Är så jävla arg!!

wrooom

2008-08-14 @ 00:42:15
Sitter här vid en dator som ständigt och jämt stänger av sig själv. Inte direkt kul om jag sitter och skriver ett stort blogginlägg som jag förövrigt är rätt sugen på att göra. Ball det känns när man sitter där i sista meningen och wooops så stängs datorn av!

Men jag ska skriva så fort jag kan så kanske jag hinner skriva allt jag vill få skrivet...

I tisdags kom emil till mig och vi fick impuls att åka till mobilia fölr att sedan gå runt och leta efter xbox. Vi var inne i alla siba, onof, elgigantgen osv och ingen hade de kvar.. men tillslut fick vi tag på ett xbox och det köpte emil direkt! 
Sedan köpte han ett spel till som jag faktiskt trodde att jag skulle hata, ett typiskt krigar spel blablabla. MEN det var hur coolt och roligt som helst:P Så när vi kom hem till mig igen så satte vi in det i tv och provade, skit ballt var det.

Vid 8 tiden beställde vi hem mat från världens godaste mexikanska resturangen som finns typ. Dumma som vi är så råkade vi beställa fel men det var supergott ändå! :)
Vid halv tio skulle vi hem till honom för att sedan spela ännu mer och ja, dumma som vi är IGEN så missade vi bussen så vi fick sitta där och tönta oss i en hel tim me tills nästa bussfan kom igen. Men jag hittade sätt att underhålla mig på(A) men det tyckte bara emil var jobbigt..mohaha!

Idag har jag inte gjort särskillt mycket, bara töntat mig här hemma typ.. Imorgon flyttar Li till växsjö där hon ska plugga i 3 år. Kommer verkligen åka och hälsa på henne. supermys!

Ja, vad mer kan man skriva.. På mådag gäller det, skolan. KUUUL. Men jag kan faktiskt erkänna att jag saknar faktiskt lite att komma in i själva vardagen igen. Kollade dessutom på vårat nya schema och its damn good! Huur chill som helst, verkligen!

Nåjaa, nu har jag fått rätt mycket sktrivet och datorn har inte stängts av än, vist hade det varit roligt om den gjorde det precis just nu när jag skriver denna meningen. men nej, jag klarar det!:D

SOV GOTTT, PUSSSSS

omggggg

2008-08-12 @ 12:42:08
nu ska jag berätta något äckligt! och jag får klökningar såfort jag tänker på det...
Nu i morse när jag vaknade så går jag upp ur sängen, och det första jag ser är en stor fet spindel i sängen, den var helt mosad och ihopskrynklad. Jag som hatar spindlar fick spel! Tar mig i kragen och plockar upp den med ett papper och slänger den. Sen när jag ska lägga mig i sängen igen så får jag syn på något ännu äckligare! Jag lyfter på täcket och där får jag syn på huuuur mycket spindelben och kroppsdelar som helst från den, på hela mitt lakan! Fyyyyyy fan asså. Har jag liksom legat och vridit mig i sängen och mosat en fet stor spindel?! Och hur fan kom den upp i min säng?! Jag som precis har storstädat mitt rum. Det är cleant här inne.. blööö. :( Blir så ledsen. Ni tycker säkert att jag är hur löjlig som helst, men uuusch vad detta är äckligt!
Jag får seriöst klökningar. Detta är ju en bra start på morgonen ju. not. Som tur är så kommer pemil hit nu. Han får plocka upp alla spindelkroppsdelar som jag kastade ner på golvet. hohoho

tjena mannnar!

2008-08-11 @ 23:26:41
Lämnade in min dator i förrigår och den kanske var så pass sönder så jag kommer antagligen få en ny! Snacka om att jag hoppas på en ny. Älskar min lilladator men den är så söönder och vill bara ha en ny:P Jajja. Det kommer antagigen dröja några veckor.

jag har inte särskillt mycket att skriva förutom att jag är glad, lycklig och har nog aldrig kännt mig såhär lättad.
Allt känns bra just nu, och det var ett jävla bra tag sen det kändes så!

Något som är mindre bra är skolan börjar om exakt en vecka. buhu.
Vi 3or ska hålla i insparken och tro mig, vi ska kötta ner äckel ettorna ;) hohoho

Nu ska jag kolla klart på sex and the city!
Pusspuss

buhuhuhuuu

2008-08-09 @ 11:34:20

datanörd som jag är så är jag vääldigt ledsen! Ska lämna in min dator på lagning idag och det kommer ta flera veckor tills jag kommer få tillbaka den. Sist jag lämnade in den så väntade jag 5 veckor på att få den tillbaka, och då hade de inte äns lagat den typ! blööö..
Så jag kommer inte kunna vara inne på datorn så mycket nu, :P bajs på det!



men ha det så bra såläääänge! pusspuss

27 dresses

2008-08-05 @ 00:17:49
Har precis myst med familjen. Vi såg på 27 Dresses och den var rätt okej faktiskt, men jag är så sjukt trött på att det alltid ska bli lyckligt slut i alla jävla filmer.. liksom ofta sånt händer i vanligafall? Eller kanske, vem vet... (A)

Kvällen har också varit rätt så konstig, Ena stunden var jag hur glad och lycklig som hlest och nästa sekund ville jag bara lägga mig ner och skrika, gråta och slå något. Men sen sprang jag ner och köpte en massa godis så det skulle gå över sedan, och nu känner jag mig glaaoood igen. perffffa:P

Är så jävla trött så ska snart sova.
Har inte sovit ensam i 3 dagar nu, vilket har varit jäätte mysigt. Men ibland kan det faktiskt vara skönt att sova ensam. Vilket jag känner för att göra ikväll!  Men oftast så brukar jag faktiskt HATA att sova själv!:P



nattinatti

"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high"

2008-08-04 @ 23:58:46

yooo

2008-08-04 @ 19:36:59

Har precis ätit värsta middagen ever, har nog aldrig ätit så mycket tidigare, eller jo:P men inte på länge!
Igårkväll gick jag och emil på bio, vi såg Arkiv x. Den var rätt dålig faktiskt, men det var mysigt iallafall!:) Hade heldre sett en annan, men men. Så den filmen är ingenting jag rekomenderar direkt.
Idag har jag inte gjort ett piss. Vaknade i morse och hade drömt den sjukaste drömmen! Drömde att jag och emil fick barn, vääärldens sötaste latino unge haha. Och jag har nog aldrig varit såhär sugen på att skaffa en lite bebis, (men bara om den blir exakt som den bebisen i drömmen) haha. Den var så söööt!
En sak som jag blir så jävla arg över just nu är detta jobbiga väder. Varför? Det har varit hur varmt och fint hur länge som helst den sista tiden, men nu blir det grått och regnigt. tråkigttråkigt!
Fast samtidigt så längtar jag efter hösten. Vill köpa mysiga koftor, halsdukar och jackor. Mysigt! Men man kan ju gärna bli lite brun innan hösten kommer.
Och en sak till som gör mig sjukt ledsen är att skolan börjar snart, om exakt 14 dagar! ÅNGEST, afan! :( uschen.. Sommarlovet har gått så otroligt fort.

Nåååååja nu snart ska jag se på film och mysa.
Skriver och lägger nog in bilderna sen i fredags senare också. Puss!



2008-08-02 @ 23:03:19

yesterday

2008-08-02 @ 19:52:19
Igår var det jätte myspys hos anna. Hon hade gjort det så himla fint och jätte god mat:)
Dessvärre så var det mindre kul på hipp. Eller rättare sagt så var det dödstråkigt där inne, menmen..
Vid 3 så trog jag mig vidare hem till emil. mys. sov där tills idag och nu gör jag absolut ingenting här hemma.. har precis sovit lite, har varit megasuuuuper trött hela dagen. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Emil kanske kommer hit efter hans jobb. Kanske borde städa mitt rum. skooojjjj!
Jajja, jag kkan tyvärr inte skriva särskillt mycket om gårdagen därför min dator är sönder och den stängs av ite då och då när den själv vill det.
Bilderna sen igår får ni en annan gång. Nåja! Nu ska jag duscha.
Pusspååårrrrrej

killll me

2008-08-01 @ 11:06:16
goooodmorgon på er!
Jag är på inget bra humör just nu, vill bara skrika, gråta och slå någon! Hatar när man vaknar på helt fel sida. Solen skiner och jag ska in till stan med emmath och emmaw. Myspys.
Ikväll blir det först hem till Anna brorström som har fixat middag och fest och sedan blir det hipp. Kommer nog bli en rolig kväll.
Jajja, nu ska jag döda mig lite grann. hejdå

Thoughts, Feelings and Emotions -

JAG HATAR SÖNDAGAR!

varför är just söndagar så deppiga? Så ångestfulla och hemska? Jag hatar verkligen söndagar.
Man ligger bara och segar och gör ingenting vettigt. Mamma, pappa och sophie och emma åkte till tivolit i kphm imorse och de försökte verkigen få med mig, men jag var så trött och ville bara sova. Liksom bajs på det!
Just nu skulle jag kunna ha mysigt med dom i kphm men istället ligger jag här ensam i min säng. totally alone.
Min natt har varit dessutom hemsk, vaknade tusen gånger och kunde inte somna om.
ÅÅÅÅH jag har det så jävla tråkigt. :P finns ingenting att göra.



Härlig kväll igår!

Blev faktiskt rätt lyckad enligt mig. Det läskiga var nog att tiden bara rusade förbi!
Först var vi hemma och förfestade hos emma w i hennes nya lägenhet, jätte fin var den! Efter det delade vi tjejer på oss och vissa stack till hipp och vissa till kb. Jag själv hamnade på hipp. Resan dit var bara så underlig! Vissa tog taxi och jag fick såklart inte plats i taxin. hoho. Så jag gick med de andra till bussen. Och den kom ju inte förens ååår och dagar.
Men ulrika och emma fixade en ungkille med sportbil som körde oss, haha. helt galet!
Väl inne på hipp så var det sååå mycket folk. Trevligt trevligt!
Vid två gick jag och timpan till centralen för att sedan ta oss hem. Stog och väntade på svedala bussen tsm med honom medans helt plötsligt kör det förbi en taxibil i full fart och dörren öppnas i farten, där flyger det ut en kille som rullar på gatan. HELT SJUKT!
Sen tog jag mig hem och gick och la mig direkt!

Imorse vaknade man av att mammi skriker på  mig. Sen skulle vi gå och sjunga för sophie som fyller 8 år idag:)
Sen fick vi gäster och åt tårta osv, gottigt!

Nu ligger jag här helt död och trött. Ligger och kollar på pearl harbor. Snacka om att man bölar som en idiot! :( hatahatahata! Älskar den filmen men ibland bllir det bara förmycket med all jävla romantik. Det får ju en bara att vilja gå under jorden lite grann!

Nej nu orkar jag inte skrivia något mer! tjahejdå







tjabbbba



Usch. somnade på depphumör och vaknade på depphumör. Hela dagen har varit depp. depp. depp. DEPP!
Hatar att vara nere, jag som alltid brukar vara glad!
Jajja, vi alla har väl våra dagar.

Kom till skolan vid 12.40 och hade bara en lektion, natur. Efter det åkte jag och dino in till stan. där träffade vi timpiis och hans tjejkompis och satte oss på smaklöken och fikade. Eller dom gjorde det, ja och dino satt bara och godde:P
Sen promenerade jag till bussen och åkte him. depp.
Käkade en jätte god middag som mammi gjorde. myms. Så nu sitter jag här och funderar på att börja göra min läxa som är tills imorn, men det är bara för deppigt. Ska terra emma och se om hon kan ses en stundiiis istället. 

skriver mer senare!:) Puss 

Christian vann!

Här satt jag från klockan 21.00 och grät fram tills klockan var 23.00! Hur känslig kan jag vara egentligen, helt sjukt! :P

Sitter nu och kollar på sex and the city och efter det ska jag sova direkt! 
Men jag vet typ redan nu att jag inte kommer somna förens vid 01.00-02.00 som varje kväll, fastän jag är så trött att jag håller på att svimma. 
Imorgon är det torsdag och jag har bara en lektion, natur. Börjar 12.40 hur härligt är inte det! Sen är det snart fredag, underbart!


Nu babblar jag bara om extremt onödiga saker,
Så nu ska jag titta klart på sex and the city. PussPuss!
 

Final ikväll!!!!


ÄNTLIGEN onsdag, final ikväll! Project runway. Ska snart gå ner till affären och ladda upp med en massa skit! :D
21.00 till 23.00 och direkt efter det så börjar Sex and the city fram till klockan 00.15. Mysig tv-kväll!
Hoppas, hoppas Christian vinner! 8-)

transa in action





































Jag bjuder på denna närbilden! tja


lilla ego har rymt






Så mycket minnen!

nyfikna

Det är många som undrar, men jag vet knappt själv.
Är lika nyfiken som er.

Love





Babbelbabbel

Jag vill verkligen tattoera mig nu! Men allt handlar ju bara om pengarna. Den jag skall göra kommer kosta ungefär 3000-4000 och hur tusan kommer jag kunna få dom pengarna? Antagligen får det bli julklapp från släktingarna osv. Så kommer få vänta ett bra tag nu ju. Blö! Dessutom är väntetiden hur länge som helst när man skall boka.
  
Den jag SKA ha.            Kolla så söt!

Imorse var supermys, emil kom hit vid 09.00 efter hans körning så vi myste och sen sov till 12.00, skönt!
Sen i skolan var det bara tråkigt, håller på med mörkrum. Och min och elenis fotorulle fick ljus på sig så den sket sig totalt. Sjukt tråkigt, vi som hade tagit balla bilder. NÅJA!
Slutade redan vid halv 3 så nu sitter jag här himma. Ska snart passa sophie och emma medans mammsi och pappsi åker och lämnar in min dator IGEN. Fick den i torsdags och då hade den varit inlämnad i 3 veckor för den skulle lagas. Den skulle tydligen vara lagad, men dom har ju inte fixat ett skit på den. Så hoppas jag får en nyyyyyyyyyyyyyy! 

Nu ska jag laga mat!:) Pussis
 


tjaa

Sitter hemma hos emil nu. Han är iväg och jobbar så här sitter jag och väntar och väntar tills klockan blir 16.30 då han äntligen kommer him.
Har precis kollat på en film, Guld kompassen. Den var ju bara hur konstig som helst, man satt och glodde på filmen men man fattade inte ett piss vad den handlade om typ:p.
Hans tv har inte funkat sen igår men som tur är så funkar den nu, så här sitter jag och kollar på mitt favvopogram, project runway. (och sen på onsdag är det final!:D ) Det är maraton nu och dom sänder 5 stycken avsnitt på raken, så det ska jag underhålla mig med medans bubbe kommer hem från jobbet.

Igår när jag kom hit så hade dom gjort jätte fint med levande ljus och kräftor osv, och jag fick typ äntligen lära mig hur man äter dom:P det var supergott! Sen började vi kolla på guldkompassen men vi var så jävla trötta så vi gick och la oss.

I fredags var det ju sista malmöfestivalen, det var rätt kul men sjukt konstig kväll också. Början var skitmysigt hemma på min gård där jag och emma satt och drack lite vin. Sen blev det sjukt stressigt och såklart missade vi familjen, blööö!

Ajja, nu ska jag mysa med kissen alfons och glo på project! :) pusselipussssss

HAHA DETTA GÖR MIN DAG!



snacka om att jag dör av flabb! hahahaha

Den här ska bli min!


Såå sjuuukt snygg! helt jäkla perfekt.

here comes the sun..


Here comes the sun
Here comes the sun
And I say, it's alright

Sun sun sun
Here't comes
Sun sun sun
Here't comes

Little darling

bajs

Nu kommer deppen. Alltid på kvällen också, såklart.
Orkar seriöst inte mer. Hoppas du är nöjd.



BajsBajs

Maybe this time it won't heal

Silence,
like a whisper
Maybe tomorrow it won´t be here
So tomorrow we could teach them some new styles
You're such a killer
So shoot me down again


Silence,
Why won't you listen?
Maybe it's just me
But sometimes it's
Impossible to breath
A violent whisper
Maybe this time it won't heal
Maybe this time it will bleed till I am free

Why don't you learn from your mistakes?

Kan inte sova, tänker för mycket. Fan vad jag hatar dig just nu. Är det kul att ställa till så mycket problem för oss alla och inte bara dig!? Jag är sjukt förbannad på dig. Jag skäms som fan. ååh.
Om du verkligen hade älskat oss så hade du aldrig gjort det du har gjort. Hatar dig just nu !!
I mina ögon är du som död just nu. Och det är så hemskt, för jag saknar verkligen den gamla dig! Men nu känns alla år som ett stort fet skämt. Allt var fake, allt! Det känns som om man har förlorat en bit av sitt liv och av sig själv. fy fan för dig. Sök hjälp!
fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.

Varför är kvällar och nätter så jobbiga? Varför börjar man tänka så jäkla mycket då. Jag vill bara kunna somna normalt. Utan att vara orolig och tänka på om du äns lever. Varför ringer du och släpper en bomb och sen totalt skita i hur vi mår efteråt. Hoppas du skäms. För just nu är du bara skam för familjen och dina nära.

Du fattar inte hur djupa sår du gör. Hur ont det gör vi våra hjärtan. Hur mycket det känns som vi har förlorat. Inte bara dig, utan våra minnen. Allt är fake. Jag vet inte vad jag ska tro längre.

Tur jag har människor runt om mig som verkligen bryr sig. För du har tydligen något fel i huvudet. Sorligt nog.
När jag sitter och skriver detta om dig mår jag ännu sämre, för jag kan nästan inte inse själv att detta är sant. Varje gång jag skriver något dumt om dig får jag lite ångest. Men just nu börjar jag verkligen inse vad du är.

Varför är jag tvungen att älska dig bara för att vi är familj? Det finns ingen lag som ståt för det.
Men det du just inte fattar är att jag behöver verkligen dig. Eller jag behövde.. Just nu klarar jag mig nog bättre utan dig ett tag.


Sry om jag inte skriver något kul just nu, men jag behöver verkligen skriva av mig.

Borde gå och lägga mig nu. Försöka sova, iallafall. Emilbubbe kommer hit imorgonbitte efter sin körlektion, (som förövrigt börjar 06.00.. stackare) Sen börjar jag 12.40. Skönt !!
Ändå mysigt med lite mys innan skolan


ajja, godnatt


When the darkness falls and the lights go down

Såfort det blir mörkt ute så vänds mitt humör. Jag blir helt deppig och känner mig sjukt ensam, buhuhuhu!
Har passat småttingarna ikväll och dom har faktiskt inte varit särskillt jätte roliga idag. Dom har bråkat, gråtit och varit allmänt störiga.
Att veta att alla babeeesen har skoj nu gör inte det bättre. Här sitter jag i min ensamhet och har ett stökigt äckligt rum att städa. I min ensamhet. KOM HIT!!(A)

trött och utmattad

Har inte skrivit här nu på ett tag, men jag har helt ärligt inte haft ork eller tid. Skolan har startat igång igen och jag känner mig redan helt utmattad efter två dagar. Mitt schema är trottsallt extremt chill!! Jag är dessutom ledig varje tisdag fram till vecka 40, sedan får vi se hur det blir med det. Jag tycker det känns för slappt och jag ska se om jag kan välja till något ämne, som tex psykologi, hade verkligen varit intresant att läsa. Alla säger dessutom att det är skit kul!

Ikväll ska alla babes ut men jag blir hemma istället, ska nämligen passa mina snuttesyrror. Rätt deppigt, men jag är ändå så sjuuukt trött.  Jag känner verkligen av att min kropp är helt utmattad av allt festande och käkande på sista tiden så det inte är sant. Borde börja träna och äta bättre för min egen skull, lite läskigt nu när man känner att kroppen inte alls mår bra utav det. Tänk så mycket onyttigt och slit jag utsätter min kropp för, sjukt synd om den! haha.
Jag behöver få en stor och fet energikick, men hur vet jag inte. Känner mig sjukt slukt sliten, trött och utmattad. Känner mig dessutom helt sönder tänkt. Tänker och funderar så det knakar känns det som. Men som tur var så hade jag inga problem med att somna igårkväll/natt. Skönt som faan.

Nej nu måste jag sluta skriva innan datorn stängs av! (den gör det av sig själv lite då och då)

Puss och kraaam!


Så här ser mitt schema ut under de närmsta veckorna. För slappt? JA! :/

allt kommer tillbaka..

Klockan är 02:44 och jag kommer aldrig kunna somna. Är inte trött det minsta och jag har för mycket tankar i huvudet. Oro, sorg, besvikelse, illska och mycket förvirrad.
Hur kunde du göra detta? Hur kunde detta pågått så pass länge och du kan leva med det utan dåligt samvete.
Ibland tänker jag på att jag verkligen har haft en sådan tur att jag har blivit den jag är idag. Jag är en så stark person och jag är omtänksam, snäll, och någon man kan lita på till 100! Varför jag är en sådan som man verkligen kan lita på beror nog på att jag själv har blivit så sviken i min uppväxt av en person som skulle stå mig väldigt nära. En preson som skulle ta hand om mig bra och lära mig saker och ting. Men ibland undrar jag om jag nästan är för snäll. Jag brukar alltid ta andra och andras problem före mig och mina egna. Och i detta fallet kan jag knappt förstå att jag är ledsen och orolig för dig. För det förtjänar du inte. Du är en vuxen person men i mina ögon ser jag mig själv mycket mognare än vad du själv är idag.
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra, det är därför det gör så himla ont inom mig, att du kan göra såhär mot personer som verkligen älskar dig.
För över 13 år sedan hade du inte hittat din plats i livet, och du gjorde ditt första största misstag genom livet. Du gjorde oss alla besvikna. sedan blev allting bra och du hittade din plats i livet, verkade det som. Men nu flera år senare gör du samma stora misstag igen. Mot så många människor som älskar dig. fy fan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, tänka eller tycka om dig längre. Du ligger så otroligt lågt. ända ner i botten i mina ögon och jag kan inte vara mer besviken än vad jag redan är. Jag skäms! Och det är inte bara jag som gör det.
Jag kommer inte kunna se dig i ögonen på ett bra tag, jag tror inte äns att jag kommer kunna se på dig överhuvudtaget på ett bra tag. Hela min bild utavdig är förstörd och jag vet inte var du hör hemma någonstans. Men i mitt hjärta finns du och det kommer du aldrig göra.

Fan asså, ibland undrar jag vad jag har gjort för att bli förtjänt utav detta? Jag som är en så otroligt snäll och omtänksam person. Det är så orättvist!! Jag orkar inte dra upp den här sorgen igen. Den sorgen som jag har lärt mig att blokera, är nu helt förstörd. Allt känns, allt! Det gör så ont. Och jag hatar att tycka synd om andra, för det gör ännu ondare att se andra ledsna. Hatar det!

Fy fan för dig, din själviska idiot!! Hur dum kan du vara!!!!!


k

Kent har hjälpt mig genom svåra tider ridigare och visst hjälper de mig nu med, fy fan vad de är underbara! Deras texter och musik är helt ofattbart bra. Så himla mycket känsla genom allt. De får en att tänka verkligen! <3<3

http://www.youtube.com/watch?v=d10udCRqTBw&feature=user




.........


 

...........

Har precis fått reda på någonting som kommer förändra en stor del utav mitt liv. Jag är så jävla arg och besviken! Men mest förvivirrad och ledsen. Ingenting jag direkt vill ta upp här. men fuck vad lilvet är orättvist! orkar inte gå igenom samma jävla sak IGEN! faaaaaaaaaaaaaaaaaan ta dig!! ååhhhhhh,
Kan inte hjälpa att tycka synd om dig också, fast du inte borde ha ngn som tycker synd om dig. svin, det är vad du är just nu. Och jag somhar varit så jävla besviken på dig i flera år, för någionting du gjorde för fleeera år sedan, och nu går du och gör samma sak!! fan för dig asså,!
jävla idiot fan asså..
jag skäms över dig! jag skäms som fan..
Jag älskar dig så otroligt mycket men samtigt så hatar dig just nu. Du är så omogen! Att en vuxen människa kan göra så som du håller på med, helt jävla ofattbart. Att du gör om samma misstag igen, vafan tänker du med!!!!

det är du som gör så jävla fel men varför tycker jag ändå synd om dig?! så jävla besviken fy fan  :(:(:(

Skånetrafiken borde köttas!


Jag återkommer med det. Är så jävla arg!!

wrooom

Sitter här vid en dator som ständigt och jämt stänger av sig själv. Inte direkt kul om jag sitter och skriver ett stort blogginlägg som jag förövrigt är rätt sugen på att göra. Ball det känns när man sitter där i sista meningen och wooops så stängs datorn av!

Men jag ska skriva så fort jag kan så kanske jag hinner skriva allt jag vill få skrivet...

I tisdags kom emil till mig och vi fick impuls att åka till mobilia fölr att sedan gå runt och leta efter xbox. Vi var inne i alla siba, onof, elgigantgen osv och ingen hade de kvar.. men tillslut fick vi tag på ett xbox och det köpte emil direkt! 
Sedan köpte han ett spel till som jag faktiskt trodde att jag skulle hata, ett typiskt krigar spel blablabla. MEN det var hur coolt och roligt som helst:P Så när vi kom hem till mig igen så satte vi in det i tv och provade, skit ballt var det.

Vid 8 tiden beställde vi hem mat från världens godaste mexikanska resturangen som finns typ. Dumma som vi är så råkade vi beställa fel men det var supergott ändå! :)
Vid halv tio skulle vi hem till honom för att sedan spela ännu mer och ja, dumma som vi är IGEN så missade vi bussen så vi fick sitta där och tönta oss i en hel tim me tills nästa bussfan kom igen. Men jag hittade sätt att underhålla mig på(A) men det tyckte bara emil var jobbigt..mohaha!

Idag har jag inte gjort särskillt mycket, bara töntat mig här hemma typ.. Imorgon flyttar Li till växsjö där hon ska plugga i 3 år. Kommer verkligen åka och hälsa på henne. supermys!

Ja, vad mer kan man skriva.. På mådag gäller det, skolan. KUUUL. Men jag kan faktiskt erkänna att jag saknar faktiskt lite att komma in i själva vardagen igen. Kollade dessutom på vårat nya schema och its damn good! Huur chill som helst, verkligen!

Nåjaa, nu har jag fått rätt mycket sktrivet och datorn har inte stängts av än, vist hade det varit roligt om den gjorde det precis just nu när jag skriver denna meningen. men nej, jag klarar det!:D

SOV GOTTT, PUSSSSS

omggggg

nu ska jag berätta något äckligt! och jag får klökningar såfort jag tänker på det...
Nu i morse när jag vaknade så går jag upp ur sängen, och det första jag ser är en stor fet spindel i sängen, den var helt mosad och ihopskrynklad. Jag som hatar spindlar fick spel! Tar mig i kragen och plockar upp den med ett papper och slänger den. Sen när jag ska lägga mig i sängen igen så får jag syn på något ännu äckligare! Jag lyfter på täcket och där får jag syn på huuuur mycket spindelben och kroppsdelar som helst från den, på hela mitt lakan! Fyyyyyy fan asså. Har jag liksom legat och vridit mig i sängen och mosat en fet stor spindel?! Och hur fan kom den upp i min säng?! Jag som precis har storstädat mitt rum. Det är cleant här inne.. blööö. :( Blir så ledsen. Ni tycker säkert att jag är hur löjlig som helst, men uuusch vad detta är äckligt!
Jag får seriöst klökningar. Detta är ju en bra start på morgonen ju. not. Som tur är så kommer pemil hit nu. Han får plocka upp alla spindelkroppsdelar som jag kastade ner på golvet. hohoho

tjena mannnar!

Lämnade in min dator i förrigår och den kanske var så pass sönder så jag kommer antagligen få en ny! Snacka om att jag hoppas på en ny. Älskar min lilladator men den är så söönder och vill bara ha en ny:P Jajja. Det kommer antagigen dröja några veckor.

jag har inte särskillt mycket att skriva förutom att jag är glad, lycklig och har nog aldrig kännt mig såhär lättad.
Allt känns bra just nu, och det var ett jävla bra tag sen det kändes så!

Något som är mindre bra är skolan börjar om exakt en vecka. buhu.
Vi 3or ska hålla i insparken och tro mig, vi ska kötta ner äckel ettorna ;) hohoho

Nu ska jag kolla klart på sex and the city!
Pusspuss


buhuhuhuuu

datanörd som jag är så är jag vääldigt ledsen! Ska lämna in min dator på lagning idag och det kommer ta flera veckor tills jag kommer få tillbaka den. Sist jag lämnade in den så väntade jag 5 veckor på att få den tillbaka, och då hade de inte äns lagat den typ! blööö..
Så jag kommer inte kunna vara inne på datorn så mycket nu, :P bajs på det!



men ha det så bra såläääänge! pusspuss


27 dresses

Har precis myst med familjen. Vi såg på 27 Dresses och den var rätt okej faktiskt, men jag är så sjukt trött på att det alltid ska bli lyckligt slut i alla jävla filmer.. liksom ofta sånt händer i vanligafall? Eller kanske, vem vet... (A)

Kvällen har också varit rätt så konstig, Ena stunden var jag hur glad och lycklig som hlest och nästa sekund ville jag bara lägga mig ner och skrika, gråta och slå något. Men sen sprang jag ner och köpte en massa godis så det skulle gå över sedan, och nu känner jag mig glaaoood igen. perffffa:P

Är så jävla trött så ska snart sova.
Har inte sovit ensam i 3 dagar nu, vilket har varit jäätte mysigt. Men ibland kan det faktiskt vara skönt att sova ensam. Vilket jag känner för att göra ikväll!  Men oftast så brukar jag faktiskt HATA att sova själv!:P



nattinatti

"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high"


yooo

Har precis ätit värsta middagen ever, har nog aldrig ätit så mycket tidigare, eller jo:P men inte på länge!
Igårkväll gick jag och emil på bio, vi såg Arkiv x. Den var rätt dålig faktiskt, men det var mysigt iallafall!:) Hade heldre sett en annan, men men. Så den filmen är ingenting jag rekomenderar direkt.
Idag har jag inte gjort ett piss. Vaknade i morse och hade drömt den sjukaste drömmen! Drömde att jag och emil fick barn, vääärldens sötaste latino unge haha. Och jag har nog aldrig varit såhär sugen på att skaffa en lite bebis, (men bara om den blir exakt som den bebisen i drömmen) haha. Den var så söööt!
En sak som jag blir så jävla arg över just nu är detta jobbiga väder. Varför? Det har varit hur varmt och fint hur länge som helst den sista tiden, men nu blir det grått och regnigt. tråkigttråkigt!
Fast samtidigt så längtar jag efter hösten. Vill köpa mysiga koftor, halsdukar och jackor. Mysigt! Men man kan ju gärna bli lite brun innan hösten kommer.
Och en sak till som gör mig sjukt ledsen är att skolan börjar snart, om exakt 14 dagar! ÅNGEST, afan! :( uschen.. Sommarlovet har gått så otroligt fort.

Nåååååja nu snart ska jag se på film och mysa.
Skriver och lägger nog in bilderna sen i fredags senare också. Puss!





yesterday

Igår var det jätte myspys hos anna. Hon hade gjort det så himla fint och jätte god mat:)
Dessvärre så var det mindre kul på hipp. Eller rättare sagt så var det dödstråkigt där inne, menmen..
Vid 3 så trog jag mig vidare hem till emil. mys. sov där tills idag och nu gör jag absolut ingenting här hemma.. har precis sovit lite, har varit megasuuuuper trött hela dagen. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Emil kanske kommer hit efter hans jobb. Kanske borde städa mitt rum. skooojjjj!
Jajja, jag kkan tyvärr inte skriva särskillt mycket om gårdagen därför min dator är sönder och den stängs av ite då och då när den själv vill det.
Bilderna sen igår får ni en annan gång. Nåja! Nu ska jag duscha.
Pusspååårrrrrej

killll me

goooodmorgon på er!
Jag är på inget bra humör just nu, vill bara skrika, gråta och slå någon! Hatar när man vaknar på helt fel sida. Solen skiner och jag ska in till stan med emmath och emmaw. Myspys.
Ikväll blir det först hem till Anna brorström som har fixat middag och fest och sedan blir det hipp. Kommer nog bli en rolig kväll.
Jajja, nu ska jag döda mig lite grann. hejdå

RSS 2.0
Thoughts, Feelings and Emotions -

JAG HATAR SÖNDAGAR!

2008-08-31 @ 15:42:24

varför är just söndagar så deppiga? Så ångestfulla och hemska? Jag hatar verkligen söndagar.
Man ligger bara och segar och gör ingenting vettigt. Mamma, pappa och sophie och emma åkte till tivolit i kphm imorse och de försökte verkigen få med mig, men jag var så trött och ville bara sova. Liksom bajs på det!
Just nu skulle jag kunna ha mysigt med dom i kphm men istället ligger jag här ensam i min säng. totally alone.
Min natt har varit dessutom hemsk, vaknade tusen gånger och kunde inte somna om.
ÅÅÅÅH jag har det så jävla tråkigt. :P finns ingenting att göra.


Härlig kväll igår!

2008-08-30 @ 22:03:20
Blev faktiskt rätt lyckad enligt mig. Det läskiga var nog att tiden bara rusade förbi!
Först var vi hemma och förfestade hos emma w i hennes nya lägenhet, jätte fin var den! Efter det delade vi tjejer på oss och vissa stack till hipp och vissa till kb. Jag själv hamnade på hipp. Resan dit var bara så underlig! Vissa tog taxi och jag fick såklart inte plats i taxin. hoho. Så jag gick med de andra till bussen. Och den kom ju inte förens ååår och dagar.
Men ulrika och emma fixade en ungkille med sportbil som körde oss, haha. helt galet!
Väl inne på hipp så var det sååå mycket folk. Trevligt trevligt!
Vid två gick jag och timpan till centralen för att sedan ta oss hem. Stog och väntade på svedala bussen tsm med honom medans helt plötsligt kör det förbi en taxibil i full fart och dörren öppnas i farten, där flyger det ut en kille som rullar på gatan. HELT SJUKT!
Sen tog jag mig hem och gick och la mig direkt!

Imorse vaknade man av att mammi skriker på  mig. Sen skulle vi gå och sjunga för sophie som fyller 8 år idag:)
Sen fick vi gäster och åt tårta osv, gottigt!

Nu ligger jag här helt död och trött. Ligger och kollar på pearl harbor. Snacka om att man bölar som en idiot! :( hatahatahata! Älskar den filmen men ibland bllir det bara förmycket med all jävla romantik. Det får ju en bara att vilja gå under jorden lite grann!

Nej nu orkar jag inte skrivia något mer! tjahejdå






tjabbbba

2008-08-28 @ 18:41:41


Usch. somnade på depphumör och vaknade på depphumör. Hela dagen har varit depp. depp. depp. DEPP!
Hatar att vara nere, jag som alltid brukar vara glad!
Jajja, vi alla har väl våra dagar.

Kom till skolan vid 12.40 och hade bara en lektion, natur. Efter det åkte jag och dino in till stan. där träffade vi timpiis och hans tjejkompis och satte oss på smaklöken och fikade. Eller dom gjorde det, ja och dino satt bara och godde:P
Sen promenerade jag till bussen och åkte him. depp.
Käkade en jätte god middag som mammi gjorde. myms. Så nu sitter jag här och funderar på att börja göra min läxa som är tills imorn, men det är bara för deppigt. Ska terra emma och se om hon kan ses en stundiiis istället. 

skriver mer senare!:) Puss 

Christian vann!

2008-08-27 @ 23:23:40
Här satt jag från klockan 21.00 och grät fram tills klockan var 23.00! Hur känslig kan jag vara egentligen, helt sjukt! :P

Sitter nu och kollar på sex and the city och efter det ska jag sova direkt! 
Men jag vet typ redan nu att jag inte kommer somna förens vid 01.00-02.00 som varje kväll, fastän jag är så trött att jag håller på att svimma. 
Imorgon är det torsdag och jag har bara en lektion, natur. Börjar 12.40 hur härligt är inte det! Sen är det snart fredag, underbart!


Nu babblar jag bara om extremt onödiga saker,
Så nu ska jag titta klart på sex and the city. PussPuss!
 

Final ikväll!!!!

2008-08-27 @ 19:54:19

ÄNTLIGEN onsdag, final ikväll! Project runway. Ska snart gå ner till affären och ladda upp med en massa skit! :D
21.00 till 23.00 och direkt efter det så börjar Sex and the city fram till klockan 00.15. Mysig tv-kväll!
Hoppas, hoppas Christian vinner! 8-)

transa in action

2008-08-27 @ 18:58:41





































Jag bjuder på denna närbilden! tja

lilla ego har rymt

2008-08-27 @ 18:50:52





Så mycket minnen!

nyfikna

2008-08-26 @ 21:36:56
Det är många som undrar, men jag vet knappt själv.
Är lika nyfiken som er.

Love

2008-08-26 @ 18:35:28



Babbelbabbel

2008-08-26 @ 15:40:27

Jag vill verkligen tattoera mig nu! Men allt handlar ju bara om pengarna. Den jag skall göra kommer kosta ungefär 3000-4000 och hur tusan kommer jag kunna få dom pengarna? Antagligen får det bli julklapp från släktingarna osv. Så kommer få vänta ett bra tag nu ju. Blö! Dessutom är väntetiden hur länge som helst när man skall boka.
  
Den jag SKA ha.            Kolla så söt!

Imorse var supermys, emil kom hit vid 09.00 efter hans körning så vi myste och sen sov till 12.00, skönt!
Sen i skolan var det bara tråkigt, håller på med mörkrum. Och min och elenis fotorulle fick ljus på sig så den sket sig totalt. Sjukt tråkigt, vi som hade tagit balla bilder. NÅJA!
Slutade redan vid halv 3 så nu sitter jag här himma. Ska snart passa sophie och emma medans mammsi och pappsi åker och lämnar in min dator IGEN. Fick den i torsdags och då hade den varit inlämnad i 3 veckor för den skulle lagas. Den skulle tydligen vara lagad, men dom har ju inte fixat ett skit på den. Så hoppas jag får en nyyyyyyyyyyyyyy! 

Nu ska jag laga mat!:) Pussis
 

tjaa

2008-08-24 @ 14:02:00
Sitter hemma hos emil nu. Han är iväg och jobbar så här sitter jag och väntar och väntar tills klockan blir 16.30 då han äntligen kommer him.
Har precis kollat på en film, Guld kompassen. Den var ju bara hur konstig som helst, man satt och glodde på filmen men man fattade inte ett piss vad den handlade om typ:p.
Hans tv har inte funkat sen igår men som tur är så funkar den nu, så här sitter jag och kollar på mitt favvopogram, project runway. (och sen på onsdag är det final!:D ) Det är maraton nu och dom sänder 5 stycken avsnitt på raken, så det ska jag underhålla mig med medans bubbe kommer hem från jobbet.

Igår när jag kom hit så hade dom gjort jätte fint med levande ljus och kräftor osv, och jag fick typ äntligen lära mig hur man äter dom:P det var supergott! Sen började vi kolla på guldkompassen men vi var så jävla trötta så vi gick och la oss.

I fredags var det ju sista malmöfestivalen, det var rätt kul men sjukt konstig kväll också. Början var skitmysigt hemma på min gård där jag och emma satt och drack lite vin. Sen blev det sjukt stressigt och såklart missade vi familjen, blööö!

Ajja, nu ska jag mysa med kissen alfons och glo på project! :) pusselipussssss

HAHA DETTA GÖR MIN DAG!

2008-08-22 @ 15:00:24


snacka om att jag dör av flabb! hahahaha

Den här ska bli min!

2008-08-22 @ 01:32:12

Såå sjuuukt snygg! helt jäkla perfekt.

here comes the sun..

2008-08-22 @ 01:20:11

Here comes the sun
Here comes the sun
And I say, it's alright

Sun sun sun
Here't comes
Sun sun sun
Here't comes

Little darling

bajs

2008-08-21 @ 22:48:43
Nu kommer deppen. Alltid på kvällen också, såklart.
Orkar seriöst inte mer. Hoppas du är nöjd.



BajsBajs

Maybe this time it won't heal

2008-08-21 @ 00:52:40

Silence,
like a whisper
Maybe tomorrow it won´t be here
So tomorrow we could teach them some new styles
You're such a killer
So shoot me down again


Silence,
Why won't you listen?
Maybe it's just me
But sometimes it's
Impossible to breath
A violent whisper
Maybe this time it won't heal
Maybe this time it will bleed till I am free

Why don't you learn from your mistakes?

Kan inte sova, tänker för mycket. Fan vad jag hatar dig just nu. Är det kul att ställa till så mycket problem för oss alla och inte bara dig!? Jag är sjukt förbannad på dig. Jag skäms som fan. ååh.
Om du verkligen hade älskat oss så hade du aldrig gjort det du har gjort. Hatar dig just nu !!
I mina ögon är du som död just nu. Och det är så hemskt, för jag saknar verkligen den gamla dig! Men nu känns alla år som ett stort fet skämt. Allt var fake, allt! Det känns som om man har förlorat en bit av sitt liv och av sig själv. fy fan för dig. Sök hjälp!
fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.fan.

Varför är kvällar och nätter så jobbiga? Varför börjar man tänka så jäkla mycket då. Jag vill bara kunna somna normalt. Utan att vara orolig och tänka på om du äns lever. Varför ringer du och släpper en bomb och sen totalt skita i hur vi mår efteråt. Hoppas du skäms. För just nu är du bara skam för familjen och dina nära.

Du fattar inte hur djupa sår du gör. Hur ont det gör vi våra hjärtan. Hur mycket det känns som vi har förlorat. Inte bara dig, utan våra minnen. Allt är fake. Jag vet inte vad jag ska tro längre.

Tur jag har människor runt om mig som verkligen bryr sig. För du har tydligen något fel i huvudet. Sorligt nog.
När jag sitter och skriver detta om dig mår jag ännu sämre, för jag kan nästan inte inse själv att detta är sant. Varje gång jag skriver något dumt om dig får jag lite ångest. Men just nu börjar jag verkligen inse vad du är.

Varför är jag tvungen att älska dig bara för att vi är familj? Det finns ingen lag som ståt för det.
Men det du just inte fattar är att jag behöver verkligen dig. Eller jag behövde.. Just nu klarar jag mig nog bättre utan dig ett tag.


Sry om jag inte skriver något kul just nu, men jag behöver verkligen skriva av mig.

Borde gå och lägga mig nu. Försöka sova, iallafall. Emilbubbe kommer hit imorgonbitte efter sin körlektion, (som förövrigt börjar 06.00.. stackare) Sen börjar jag 12.40. Skönt !!
Ändå mysigt med lite mys innan skolan


ajja, godnatt

When the darkness falls and the lights go down

2008-08-20 @ 21:29:34
Såfort det blir mörkt ute så vänds mitt humör. Jag blir helt deppig och känner mig sjukt ensam, buhuhuhu!
Har passat småttingarna ikväll och dom har faktiskt inte varit särskillt jätte roliga idag. Dom har bråkat, gråtit och varit allmänt störiga.
Att veta att alla babeeesen har skoj nu gör inte det bättre. Här sitter jag i min ensamhet och har ett stökigt äckligt rum att städa. I min ensamhet. KOM HIT!!(A)

trött och utmattad

2008-08-20 @ 18:20:51
Har inte skrivit här nu på ett tag, men jag har helt ärligt inte haft ork eller tid. Skolan har startat igång igen och jag känner mig redan helt utmattad efter två dagar. Mitt schema är trottsallt extremt chill!! Jag är dessutom ledig varje tisdag fram till vecka 40, sedan får vi se hur det blir med det. Jag tycker det känns för slappt och jag ska se om jag kan välja till något ämne, som tex psykologi, hade verkligen varit intresant att läsa. Alla säger dessutom att det är skit kul!

Ikväll ska alla babes ut men jag blir hemma istället, ska nämligen passa mina snuttesyrror. Rätt deppigt, men jag är ändå så sjuuukt trött.  Jag känner verkligen av att min kropp är helt utmattad av allt festande och käkande på sista tiden så det inte är sant. Borde börja träna och äta bättre för min egen skull, lite läskigt nu när man känner att kroppen inte alls mår bra utav det. Tänk så mycket onyttigt och slit jag utsätter min kropp för, sjukt synd om den! haha.
Jag behöver få en stor och fet energikick, men hur vet jag inte. Känner mig sjukt slukt sliten, trött och utmattad. Känner mig dessutom helt sönder tänkt. Tänker och funderar så det knakar känns det som. Men som tur var så hade jag inga problem med att somna igårkväll/natt. Skönt som faan.

Nej nu måste jag sluta skriva innan datorn stängs av! (den gör det av sig själv lite då och då)

Puss och kraaam!


Så här ser mitt schema ut under de närmsta veckorna. För slappt? JA! :/

allt kommer tillbaka..

2008-08-18 @ 03:00:23

Klockan är 02:44 och jag kommer aldrig kunna somna. Är inte trött det minsta och jag har för mycket tankar i huvudet. Oro, sorg, besvikelse, illska och mycket förvirrad.
Hur kunde du göra detta? Hur kunde detta pågått så pass länge och du kan leva med det utan dåligt samvete.
Ibland tänker jag på att jag verkligen har haft en sådan tur att jag har blivit den jag är idag. Jag är en så stark person och jag är omtänksam, snäll, och någon man kan lita på till 100! Varför jag är en sådan som man verkligen kan lita på beror nog på att jag själv har blivit så sviken i min uppväxt av en person som skulle stå mig väldigt nära. En preson som skulle ta hand om mig bra och lära mig saker och ting. Men ibland undrar jag om jag nästan är för snäll. Jag brukar alltid ta andra och andras problem före mig och mina egna. Och i detta fallet kan jag knappt förstå att jag är ledsen och orolig för dig. För det förtjänar du inte. Du är en vuxen person men i mina ögon ser jag mig själv mycket mognare än vad du själv är idag.
Jag älskar dig, och det kommer jag alltid att göra, det är därför det gör så himla ont inom mig, att du kan göra såhär mot personer som verkligen älskar dig.
För över 13 år sedan hade du inte hittat din plats i livet, och du gjorde ditt första största misstag genom livet. Du gjorde oss alla besvikna. sedan blev allting bra och du hittade din plats i livet, verkade det som. Men nu flera år senare gör du samma stora misstag igen. Mot så många människor som älskar dig. fy fan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, tänka eller tycka om dig längre. Du ligger så otroligt lågt. ända ner i botten i mina ögon och jag kan inte vara mer besviken än vad jag redan är. Jag skäms! Och det är inte bara jag som gör det.
Jag kommer inte kunna se dig i ögonen på ett bra tag, jag tror inte äns att jag kommer kunna se på dig överhuvudtaget på ett bra tag. Hela min bild utavdig är förstörd och jag vet inte var du hör hemma någonstans. Men i mitt hjärta finns du och det kommer du aldrig göra.

Fan asså, ibland undrar jag vad jag har gjort för att bli förtjänt utav detta? Jag som är en så otroligt snäll och omtänksam person. Det är så orättvist!! Jag orkar inte dra upp den här sorgen igen. Den sorgen som jag har lärt mig att blokera, är nu helt förstörd. Allt känns, allt! Det gör så ont. Och jag hatar att tycka synd om andra, för det gör ännu ondare att se andra ledsna. Hatar det!

Fy fan för dig, din själviska idiot!! Hur dum kan du vara!!!!!

k

2008-08-18 @ 01:53:56
Kent har hjälpt mig genom svåra tider ridigare och visst hjälper de mig nu med, fy fan vad de är underbara! Deras texter och musik är helt ofattbart bra. Så himla mycket känsla genom allt. De får en att tänka verkligen! <3<3

http://www.youtube.com/watch?v=d10udCRqTBw&feature=user



.........

2008-08-16 @ 16:14:10

 

...........

2008-08-16 @ 15:53:58
Har precis fått reda på någonting som kommer förändra en stor del utav mitt liv. Jag är så jävla arg och besviken! Men mest förvivirrad och ledsen. Ingenting jag direkt vill ta upp här. men fuck vad lilvet är orättvist! orkar inte gå igenom samma jävla sak IGEN! faaaaaaaaaaaaaaaaaan ta dig!! ååhhhhhh,
Kan inte hjälpa att tycka synd om dig också, fast du inte borde ha ngn som tycker synd om dig. svin, det är vad du är just nu. Och jag somhar varit så jävla besviken på dig i flera år, för någionting du gjorde för fleeera år sedan, och nu går du och gör samma sak!! fan för dig asså,!
jävla idiot fan asså..
jag skäms över dig! jag skäms som fan..
Jag älskar dig så otroligt mycket men samtigt så hatar dig just nu. Du är så omogen! Att en vuxen människa kan göra så som du håller på med, helt jävla ofattbart. Att du gör om samma misstag igen, vafan tänker du med!!!!

det är du som gör så jävla fel men varför tycker jag ändå synd om dig?! så jävla besviken fy fan  :(:(:(

Skånetrafiken borde köttas!

2008-08-15 @ 12:19:26

Jag återkommer med det. Är så jävla arg!!

wrooom

2008-08-14 @ 00:42:15
Sitter här vid en dator som ständigt och jämt stänger av sig själv. Inte direkt kul om jag sitter och skriver ett stort blogginlägg som jag förövrigt är rätt sugen på att göra. Ball det känns när man sitter där i sista meningen och wooops så stängs datorn av!

Men jag ska skriva så fort jag kan så kanske jag hinner skriva allt jag vill få skrivet...

I tisdags kom emil till mig och vi fick impuls att åka till mobilia fölr att sedan gå runt och leta efter xbox. Vi var inne i alla siba, onof, elgigantgen osv och ingen hade de kvar.. men tillslut fick vi tag på ett xbox och det köpte emil direkt! 
Sedan köpte han ett spel till som jag faktiskt trodde att jag skulle hata, ett typiskt krigar spel blablabla. MEN det var hur coolt och roligt som helst:P Så när vi kom hem till mig igen så satte vi in det i tv och provade, skit ballt var det.

Vid 8 tiden beställde vi hem mat från världens godaste mexikanska resturangen som finns typ. Dumma som vi är så råkade vi beställa fel men det var supergott ändå! :)
Vid halv tio skulle vi hem till honom för att sedan spela ännu mer och ja, dumma som vi är IGEN så missade vi bussen så vi fick sitta där och tönta oss i en hel tim me tills nästa bussfan kom igen. Men jag hittade sätt att underhålla mig på(A) men det tyckte bara emil var jobbigt..mohaha!

Idag har jag inte gjort särskillt mycket, bara töntat mig här hemma typ.. Imorgon flyttar Li till växsjö där hon ska plugga i 3 år. Kommer verkligen åka och hälsa på henne. supermys!

Ja, vad mer kan man skriva.. På mådag gäller det, skolan. KUUUL. Men jag kan faktiskt erkänna att jag saknar faktiskt lite att komma in i själva vardagen igen. Kollade dessutom på vårat nya schema och its damn good! Huur chill som helst, verkligen!

Nåjaa, nu har jag fått rätt mycket sktrivet och datorn har inte stängts av än, vist hade det varit roligt om den gjorde det precis just nu när jag skriver denna meningen. men nej, jag klarar det!:D

SOV GOTTT, PUSSSSS

omggggg

2008-08-12 @ 12:42:08
nu ska jag berätta något äckligt! och jag får klökningar såfort jag tänker på det...
Nu i morse när jag vaknade så går jag upp ur sängen, och det första jag ser är en stor fet spindel i sängen, den var helt mosad och ihopskrynklad. Jag som hatar spindlar fick spel! Tar mig i kragen och plockar upp den med ett papper och slänger den. Sen när jag ska lägga mig i sängen igen så får jag syn på något ännu äckligare! Jag lyfter på täcket och där får jag syn på huuuur mycket spindelben och kroppsdelar som helst från den, på hela mitt lakan! Fyyyyyy fan asså. Har jag liksom legat och vridit mig i sängen och mosat en fet stor spindel?! Och hur fan kom den upp i min säng?! Jag som precis har storstädat mitt rum. Det är cleant här inne.. blööö. :( Blir så ledsen. Ni tycker säkert att jag är hur löjlig som helst, men uuusch vad detta är äckligt!
Jag får seriöst klökningar. Detta är ju en bra start på morgonen ju. not. Som tur är så kommer pemil hit nu. Han får plocka upp alla spindelkroppsdelar som jag kastade ner på golvet. hohoho

tjena mannnar!

2008-08-11 @ 23:26:41
Lämnade in min dator i förrigår och den kanske var så pass sönder så jag kommer antagligen få en ny! Snacka om att jag hoppas på en ny. Älskar min lilladator men den är så söönder och vill bara ha en ny:P Jajja. Det kommer antagigen dröja några veckor.

jag har inte särskillt mycket att skriva förutom att jag är glad, lycklig och har nog aldrig kännt mig såhär lättad.
Allt känns bra just nu, och det var ett jävla bra tag sen det kändes så!

Något som är mindre bra är skolan börjar om exakt en vecka. buhu.
Vi 3or ska hålla i insparken och tro mig, vi ska kötta ner äckel ettorna ;) hohoho

Nu ska jag kolla klart på sex and the city!
Pusspuss

buhuhuhuuu

2008-08-09 @ 11:34:20

datanörd som jag är så är jag vääldigt ledsen! Ska lämna in min dator på lagning idag och det kommer ta flera veckor tills jag kommer få tillbaka den. Sist jag lämnade in den så väntade jag 5 veckor på att få den tillbaka, och då hade de inte äns lagat den typ! blööö..
Så jag kommer inte kunna vara inne på datorn så mycket nu, :P bajs på det!



men ha det så bra såläääänge! pusspuss

27 dresses

2008-08-05 @ 00:17:49
Har precis myst med familjen. Vi såg på 27 Dresses och den var rätt okej faktiskt, men jag är så sjukt trött på att det alltid ska bli lyckligt slut i alla jävla filmer.. liksom ofta sånt händer i vanligafall? Eller kanske, vem vet... (A)

Kvällen har också varit rätt så konstig, Ena stunden var jag hur glad och lycklig som hlest och nästa sekund ville jag bara lägga mig ner och skrika, gråta och slå något. Men sen sprang jag ner och köpte en massa godis så det skulle gå över sedan, och nu känner jag mig glaaoood igen. perffffa:P

Är så jävla trött så ska snart sova.
Har inte sovit ensam i 3 dagar nu, vilket har varit jäätte mysigt. Men ibland kan det faktiskt vara skönt att sova ensam. Vilket jag känner för att göra ikväll!  Men oftast så brukar jag faktiskt HATA att sova själv!:P



nattinatti

"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high"

2008-08-04 @ 23:58:46

yooo

2008-08-04 @ 19:36:59

Har precis ätit värsta middagen ever, har nog aldrig ätit så mycket tidigare, eller jo:P men inte på länge!
Igårkväll gick jag och emil på bio, vi såg Arkiv x. Den var rätt dålig faktiskt, men det var mysigt iallafall!:) Hade heldre sett en annan, men men. Så den filmen är ingenting jag rekomenderar direkt.
Idag har jag inte gjort ett piss. Vaknade i morse och hade drömt den sjukaste drömmen! Drömde att jag och emil fick barn, vääärldens sötaste latino unge haha. Och jag har nog aldrig varit såhär sugen på att skaffa en lite bebis, (men bara om den blir exakt som den bebisen i drömmen) haha. Den var så söööt!
En sak som jag blir så jävla arg över just nu är detta jobbiga väder. Varför? Det har varit hur varmt och fint hur länge som helst den sista tiden, men nu blir det grått och regnigt. tråkigttråkigt!
Fast samtidigt så längtar jag efter hösten. Vill köpa mysiga koftor, halsdukar och jackor. Mysigt! Men man kan ju gärna bli lite brun innan hösten kommer.
Och en sak till som gör mig sjukt ledsen är att skolan börjar snart, om exakt 14 dagar! ÅNGEST, afan! :( uschen.. Sommarlovet har gått så otroligt fort.

Nåååååja nu snart ska jag se på film och mysa.
Skriver och lägger nog in bilderna sen i fredags senare också. Puss!



2008-08-02 @ 23:03:19

yesterday

2008-08-02 @ 19:52:19
Igår var det jätte myspys hos anna. Hon hade gjort det så himla fint och jätte god mat:)
Dessvärre så var det mindre kul på hipp. Eller rättare sagt så var det dödstråkigt där inne, menmen..
Vid 3 så trog jag mig vidare hem till emil. mys. sov där tills idag och nu gör jag absolut ingenting här hemma.. har precis sovit lite, har varit megasuuuuper trött hela dagen. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Emil kanske kommer hit efter hans jobb. Kanske borde städa mitt rum. skooojjjj!
Jajja, jag kkan tyvärr inte skriva särskillt mycket om gårdagen därför min dator är sönder och den stängs av ite då och då när den själv vill det.
Bilderna sen igår får ni en annan gång. Nåja! Nu ska jag duscha.
Pusspååårrrrrej

killll me

2008-08-01 @ 11:06:16
goooodmorgon på er!
Jag är på inget bra humör just nu, vill bara skrika, gråta och slå någon! Hatar när man vaknar på helt fel sida. Solen skiner och jag ska in till stan med emmath och emmaw. Myspys.
Ikväll blir det först hem till Anna brorström som har fixat middag och fest och sedan blir det hipp. Kommer nog bli en rolig kväll.
Jajja, nu ska jag döda mig lite grann. hejdå